A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Gyermekek / magzatok kor szerint » 2006. tavaszi babák

INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK

petri:de megvan,csak nem tudom elmenteni fájlként.Azt írja ki,hogy nem megfelelő fájl.Ha rákkattintok a kódra,akkor a microsoft worldben egy levél formájában megjelenik egy csomó betű,gondolom azt kellene bemásolni.mostmár áthívok egy hozzáértőt,és hátha holnap már ügyesebb leszek.köszi szépen azért,nagyon aranyos vagy!
Vendég

Vali, csak megnyugvásképp csináltunk egy tenyésztést, hogy tuti hót zicher legyen, hogy nincs semmi gáz. :)

Ma este meg egymás után háromszor is hasról hátra fordult Benyókám. Meg hason emelgeti a fenekét, nagyon cukimanó. :)

Ilyen nagyfiam van már......hihetetlen.
Vendég

Babetta!
Megszereztem a popsikenőcs nevét. Nálunk I. szmú popsikenőcsnek hívják, de minden patikában más lehet a neve a gyógyszerész szerint.
Összetétel:
I. SZ. POPSIKENŐCS........................100 G
5-99910-99..................................100,000 DOS
4-39114-04 NATRIUM TETRABORICUM...2,000 G
4-00402-09 CERA LANAE....................32,600 G
4-63138-07 VASELINUM FLAVUM.........32,600 G
4-01706-01 AQUA DESTILLATA.......32,800 G

A csörgő árát még nem tudom!

Képzeljétek, tegnap este apával jobban szemügyre vettük a babakocsit, mert szerinte az egyik irányba lejt egy kicsit, én meg észrevettem, hogy ha megbillentem a kocsit, akkor az egyik kerék hamarabb leérkezik a talajra, mint a másik. Kivettük az első két fix kereket. Nézzük, hát nem egyforma a gumi, nem egyforma a küllő. Aztán megmértük, az egyik 79 cm körbe, a másik 75! Én meg csak lestem. Ma visszavittem a boltba, csodálkoztak mint a fene, mert az egyik olyan kerék, amit már nem is gyártanak bergon kocsihoz. És kaptam két új kereket, mert a másik is kisebb volt, mint az újak. Délután jön haza apa, azt mondja: csak nem gumisnál voltál?

Lívia és Tünde baba, 2006. 04. 03.
Kép
szelivi

Sziasztok!

Köszönöm az egyetértést!!! :)

Hanna már jól van. 2 szopival később már boldogan gügyögött nekem. :D:D Most is eljátszogat a szőnyegén. :D Beszél a kék elefántnak. :D:D

Vanillka! Váltok is dokit, mint a sicc! Még egyszer ő nem fogja megszúrni a törpét, az tuti!!!! A következő oltást úgy is egy másik orvos adja be, mert ez szabira megy, így megnézhetem a többi orvost is. Hátha a másik szimpatikusabb és jobban szúr!!!

Babcika! Bőgtem is, de kint. Bent nem akartam, mert 3an voltak ott. :( És tuti, hogy csak engem néztek volna hülyének. A nővérke még azt is mondta, hogy itassam a gyereket vízzel. (felforralt, lehűtött) még ugye jó, hogy elméletileg kizárólagos anyatejes táplálást kéne hírdetniük...

Gyöngyi: Sírt, szegénykém. :( És ugye az egész végén még pisilt is egy jót a földre. :D Legalább takaríthattak. :D

Megyek, mert lassanként fürdés van. :D

puszi

Eszter
Kép
Kép
vok

Ugye nem lesz semmi baja a lányomnak ha a poliészteres virágos csörgőt rágcsálja?

Livi: Nem semmi, hogy ilyet megcsinálnak egy babakocsival.

Kép

Kép
pgyöngyi

Akkor a Leventéknek majd 28-án kívánok minden szépet és jót névnapjuk alkalámából! :D

Vok Eszter: :(:(:( Örülök,hogy már megvigasztalódott a csajos!

Mesi: KIcsi többször is jelentkezhetnél :D Mi újság nálatok? Hanna bébi hogy van? Miket csinál már?

Boscó: Gyönyörű Fannika! És tényleg baromi erős :D

Mariannka: Akkor kibújt Istvánkának a foga? Botondnak még nagyon viszket, de mintha a recéket érezném, viszont még nem kocog a kanál, tehát most reped kifelé valószínűleg az íny.

Vali, Babci: Én is úgy tudtam,hogy van még 5 hós is. A kiskönyv nem azt írja???

Tünde: Teljesen kész vagyok, amit írtál a Tesco háziállatkáiról :shock: :? :(

Faby: De jó,hogy nektek bezáródott! Nekünk még sajnos,mint írtam, még résnyire nyitva van, és nem garantálták,hogy bezáródik. Állítólag élnek úgy többen is, persze ez engem nem vigasztal. Tényleg nagyon dögös szemei vannak a kispasidnak :lol:

Babetta: Tök odavagyok Leviért! :D Annyira cuki! Kicsit már hiányzik,hogy Botuskám nem olyan duckó, mint egy-két hónapja. Persze akkor meg azért voltam kétségbeesve. Igazán okos kisfiú, ahogy művelődik :D Én az Öreg néne őzikéjét szeretném megvenni Botinak, mert nekem az volt a kedvenc mesém. Lehet kapni, ilyen képeskönyvben, nem tudja valaki? Holnap szerintem megnézem :D

Altatás: Sajnos én muszáj vagyok Botusra vékony ujjatlan rugit adni a rövid ujjú body-ra,mert még hétfőig hordjuk a terpeszpelust :( Remélem, utána már nem lesz gond, és alhat bodyban. Napközben amúgy nem igazán kínlasztom. Ha a rövid naci leér a térdéig, akkor ráadom (terpeszpelust), ha nem, akkor nem. A délutáni alvásnál egy szál pelusban aludt. De éjszaka mindig abban van, egészen délelőttig.

Ildi: Te ráadod Natasára a terpeszpelust? Még nem is mondtam,hogy ismét jót nevettem a múltkor a "vasildis"-storyn :D. Amúgy én is elindultam a múltkor úgy sétálni (lekapcsolt szopismelltartóban), félúton kezdtem magam piszkálni...az sem lehetett semmi, ha láttak a kocsisok :D:D:D

Hízás: Boti már csak fél kg-t hízott egy hónap alatt. Nyúlt is sokat, meg rengeteget mozog. Már ő is forog mindenfelé: oldalra, hasról hátra, hátról hasra. Cukimanó nagyon! (És nagyon tudunk beszélgetni :D, persze ennek semmi köze a hízáshoz, csak megemlítettem :lol: :roll: )

Klíma: Általában akkor indítom be,hogy hűljön a lakás, ha kimegyünk Botival. Meg este,ha lefeküdt, akkor a nappaliban megy, és picit hűl az egész ház! Elképesztő ez a hőség. :shock:

Olyan jó látni,hogy mennyit nőttek, változtak a babák. Természetesen mi sem fogunk kimaradni a mozgalomból :lol:

Húúú, de sok voltam! Bocsesz :D

Anita
Kép
Kép
_anita_

Anita-Nincs 5 hós olti.Az a régi rendszerben volt,mármint 2006 jan. 1. előtt.Mi múlt héten megkaptuk az utcsót,következő 15 hósan jön :lol:

SÍRÓS SZTORI FIGYELEM
(aki nem akarja ne olvassa :wink: ):
Láttátok a híradóban arról az elmebeteg anyáról a hírt,aki Bp.-en az utcán szülte meg a babáját és otthagyta egy fa alatt úgy ahogy volt,meztelenül :?: Még az a jó,hogy nem bugyolálta be,mert így észrevették nagyon hamar,még ki sem hült a kis teste,már kórházban volt.Őrület!Ne haragudjatok,de a legcsúnyábbakat kívánom az ilyen dög nőnek.Szegény pici. :( :( :evil: :evil:
Vendég

Na, akkor még mindig én :D:D:D

Én egy kicsit előrébbről kezdem a képeket, és lesz egy-két ráadás (külön Babetta kedvéért :lol:)Remélem, nem baj :oops: :roll:

6+3
Kép
18+5
Kép
30+3 Kép
0+1 (37+6 v 38+0?) Kép
Ma délután: Kép
Kép

Múlt héten:
Kép

Anita
Kép
Kép
_anita_

Sziasztok!

Faby: nagyon örülök a jó eredményeknek. Huhh. :lol:

Vok: nem semmi ez a történet. Talán most oltott először, hogy ilyen béna volt? :twisted:

Anita: még nem bújt ki az első foga, de szerintem nagyon közel vagyunk hozzá. Elképesztő, hogy mennyire szenved szegénykém.

Annyira meleg van, hogy ezt már nem lehet kibírni.

Mariann & Istvánka 2006.01.31.

KépKép
mariannka

Hello Csajok!!!

Na itt lent Debrecenben is elég meleg van, pedig a szüleim háza tégla és mindenhol zárva voltak a spaletták... mégis 26 fok van. Most este csak egy rövid ujjú bodyt adtam rá és most néztem be hozzá, hideg volt a lába... most nem tudom hogy adjam rá a hálózsákját, úgy hogy ne ébresszem fel...

Jaj még akartam kérdezni, hogy mekkora gáz, ha KÖTÖTT a csemetém csípőjének bal oldala? Múlt héten voltunk ortopédián. :( Tornáztatni kell, de nem értem miért küldtek el UH-ra? :(

Na megyek zuhanyozni, hogy konfortosabb legyen!
És egész hétre ilyet mondanak!!! :)

Puszi:

Barti

KépKép KépKép
Kép
bartika31

sziasztok!

Nem írom külön,de MINDEN BABA nagyon édi!!!

Nemrég még az afp leletek miatt aggódtunk, most meg már az oltásokat kapják! :)

Vok: szörnyű!!! nekem rögtön Patrícia kórházi esete ugrott be, amikor keresték a vénát és ott szurkálták, brrr.... :cry:

Bosco: azért Neked külön, mert most először láttam a picúrt. gyönyörű!!! :P :) :D

Cory, Gyöngyi: hiányoltátok a sírós babákat, tessék :P

Kép

Kép

Kép

Kép

Bettina 2006.02.09.
Dorina 2003.11.03.
Patrícia 1995.05.09.
tünde_szõd

Babetta: sikerült megnézni az albumot??

vannak még képek Rólad: :lol:

Kép

Kép

Bettina 2006.02.09.
Dorina 2003.11.03.
Patrícia 1995.05.09.
tünde_szõd

Tesco téma:
A múltkor az Auchanban két macska ült a csokik mögött, gondolom ők eszik az egereket...

egyébként a pénztáros mondta, hogy a patkányok tök tiszták, mert már ott születtek a raktárban és nem a csatornából jöttek!! :roll: :shock:

Jó hír: ma Bettina teljesen kinyomta magát hason, pedig csak egy kezelésen voltunk, mondjuk minden nap kb. 3-szor tornáztatom.
Kicsit remegett, de nagyon cuki volt.

Anita: Boti nagyon ügyes, hogy fireg-forog!! :P

Angi:milyen almát adsz majd neki, bébiitalt vagy te csinálod az almalét??

Livi: még szerencse, hogy visszacserélék a kerekeket!

Ildi: nagyot hízott Nati!! Úgy örülök, hogy most sikerült a szoptatás, hiszen aggódtál miatta! :)

Gyöngyi: ha nálunk ilyen üvöltés van, akkor nagyon fáradt Bettina.
Ilyenkor a cicim sem fogadja el és le kell tenni az ágyába és finoman simizem és elalszik. Két középső ujjával a szájában :lol:

Bocs, akinek nem írtam személy szerint,már elégkéső van és nem is jegyzeteltem.

Jó Éjt!!!

Bettina 2006.02.09.
Dorina 2003.11.03.
Patrícia 1995.05.09.
tünde_szõd

Jó reggelt!

Mi ez a pangás csajok?

Tünde: köszi a sírós képeket :)

Mi ma Margitszigetezni megyünk a gyerkőkkel, úgyhogy most erőt gyűjtök :)

cory + Liza 2006.03.11. + Zsoma 2003.08.31. + Balu 2001.09.12.
cory
Budapest

Cory, csak nehogy én is átmenjek :)
Vendég

Eszti: gyere :) Az uszoda utáni megállónál lévő kisjátszón leszünk valszeg, de telefon van nálam

cory
Budapest

Jó reggelt!!

Háát tényleg nem nagy itt a forgalom.Lili még minidg szunyál,így én is alhatnék,de 7-nél tovább sohasem tudok,bár már akkor is vagy fél órája csak tekergek :roll:

Na látom a figyelmeztetés jól müködik,mert senki nem olvasta a sírós sztorimat.Talán jobb is.

Anita-Boti egy tündér és Te is nagyon csini vagy!!:wink:

Tünde-Tesco:Macska,tiszta patkány-Jéusom!!!Ezekhez nem jár ellenőrizni az ANTSZ?Szegény sógornőmet,aki egy pici mindenes boltot vezet egy faluban,megbüntették 50 ezerrel,mert egy aznap érkezett,bontatalan rúd szaláminek szaga volt.Mikor az ellenőrök megbontatták,akkor derült ki.Még senki sem kért belőle!Csúúúúcs!!! :roll: :evil: Hatalmas gratula Bettinának,hogy kinyomta magát :P nagyon örülök!!! :wink: Jók a sírós és a Babettás képek!!! :wink: :P

Cory-Le a kalappal a merészségedért a margitszigeti kirándulás miatt.Jól gondold meg!!! :roll: :lol:
Vendég

Ha Peti vizsga után elmegy még dolgozni, akkor ott a helyem! :) Úgysem buszoztam még, és a 26-os alacsonypadlós. JUHHHÉÉÉ!

Tegnap Benyókám háromszor hasról hátra fordult, ez már nem véletlen volt. Meg felemelte a fenekét az égbe, a fejét a játszószőnyegbe fúrta, és mászni próbált. Hát majd megzabáltam. :)
Vendég

Jó reggelt

Cory, Eszti: Jó szigetezést :lol:

Tünde: Tök jó, hogy bettina már ki nyomta magát, csak így tovább :) És köszi a sírós képeket :)

Olyan meleg volt éjjel, hogy óránként etettem a Lilit. Én nem tudom, de nem száradnak ki azok a babók akik átalusszák az éjszakát? :wink:

Kép

Kép
pgyöngyi

Jó reggelt!

Na lett éjjel hőemelkedésünk. :( De a kúppal lement.

Tünde,
gratula Bettinának!!! De jó, hogy már ilyen gyorsan sikerült ilyen nagy eredményt elérni!! Nagyon ügyik vagytok!!
Almából a jonatánt javasolta a dokinő vagy valami másik édeset.
Gondolom Ti vártok augusztusig ezzel, mert ő csak szopizik.
Anita,
nagyon-nagyon helyes Botond!! Tényleg sokat nyúlt. Édesen tanulmányozza ő is a mesekönyvet.
Évi,
gondoltam, hogy a Bélába jártál. Kiket ismersz Almásról? Tesóm Bányais, én Szegedre jártam. Szoktatok lemenni a szüleidhez?

Pussz. Szép napot!
Cory,
jó sétát és játszit a srácoknak!
angi79

Angi: ti már almáztok?

cory
Budapest

halihó!!!!!

Mindjárt jövök, megszoptatom Natikát, aztán írok :lol:
vas

Cory-Lehet,hogy hülyeséget kérdezek,de ugye nem apadhat így el a tejcsi,hogy Lilkó ekkorákat alszik.MÉg mindig nem kelt fel,pedig 9 óra.Persze napközben 2 óránként szopizunk. :roll:
Vendég

Cory, Eszti: irigykedek :)

Cory: nem semmi csaj vagy Budafokról elindulni... :lol:

Eszti. nagyon ügyes Bence!! Nálunk Patrícia volt ilyen mozgékony, most is kétféle táncra is jár! :D

Angi: én a hozzátáplálást Dorinánál biopiacon vásárolt cuccokkal kezdtem és bébiétellel, mert annak legalább ellenőrzik a minőségét.

Ma is jó meleg lesz, indítom is a ventilátort!

Bettina 2006.02.09.
Dorina 2003.11.03.
Patrícia 1995.05.09.
tünde_szõd

Babcika:nem fog elapadni, alkalmazkodni fog ehhez a helyzethez.

cory
Budapest

Sziasztok!

Én nem mernék kimozdulni a csöppséggel...hisz én is alig bírok kint megmaradni. Nem gondoltam volna két héttel ezelőtt hogy most meg a kánikula miatt maradunk bent.

A tegnap esténk nagyon jól alakult. Nem volt semmi sírás elalvás előtt. Nem értem két napig miért volt :?

Pircsi &
Kép
Kép
petri

És ha nem biopiacos cuccokkal kezdünk? Vagy csak én vagyok ilyen maradi, hogy valahogy nem hiszek a biopiacos cuccokban?
Mondjuk nálunk anyóséktól jön majd egy csomó gyümi, zöldség, na az aztán bio a javából.
De valahogy én - ronda szóval kifejezve - szkeptikus vagyok a biopiacokkal szemben. Mondjuk én alapból minden iránt kétkedő vagyok, de valahogy úgy vagyok már ezzel is, hogy tutira csak az bio, amit én láttam, hogy úgy kezeltek.

Petri, és még hány ilyen megmagyarázhatatlan dolog lesz még..... :D

Nálunk a gyerekek már a szökőkútban pancsolnak :lol:
Vendég

én is úgy pancsolnék...

de még kismedencénk sincs

marad a kád

Pircsi &
Kép
Kép
petri

Cory,
még nem almázunk, majd kb. 2 hét múlva kezdjük, ha már 5 hós lesz.
Tünde,
milyen biopiacot ismersz? Te melyik bébiételt adtad? Hipp? És Dorinánál milyen almával kezdted?

Többi gyakorlott mami? Ti hogy csináltátok?
angi79

Mi is csak délelőtt 9-kor és du. 6 után megyünk ki egy kicsit, de akkor is csak a kertbe ahol árnyék van. Én félek kicsit ettől a hőségtől. Mondjuk a héten nem tudom mi lesz, mert ma jöttek a kertépítők és szétbombázzák az udvart. Majd ott sétálgatok a Lilivel, ahol éppen nem dolgoznak.

Ildi: Jó sokat eszik ez a gyerkőc, hogy még mindig nem jelentkeztél :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép
pgyöngyi

Angi: Nekem a Cory a múltkor azt írta, hogy a bébiételek is tudnak megbízhatatlanok lenni. Beszéltem erről a tesómmal is, és mondta, hogy alaposan el kell olvasni mi van az üvegben, mert sokszor tesznek bele cukrot, tejet, illetve E..... Szóval nagyon oda kell figyelni. Nekünk szerencsére van kert, és ami ott terem az a biztos. A bio cuccokhoz nem tudok hozzá szólni, mert én még sose vettem, csak annyit tudok, hogy 2x-3x annyiba kerűl mint a nem bio társai.

Kép

Kép
pgyöngyi

Jó reggelt,

Sejtettem, hogy a lánykám csak hétvégére engedélyezte anyukájának a hosszú alvást, most hajnalban már fél 4-kor fent volt. De nem is bánom, ebben a nagy melegben hagy cicizzen.

Szelivi: Nem semmi, hogy ilyen hibákkal árulnak babakocsikat :( Még jó, hogy szó nélkül kicserélték nektek a kerekeket. Amikor mi nézelődtünk babakocsi ügyben, akkor a Graco Quattro Tour-oknak igen nagy százalékát árulták úgy, hogy a lábtartót nem lehetett rögzíteni :( Persze ugyanannyiért adták, mintha semmi baja nem lenne :(

Eszter: Hanna a földre pisiléssel legalább kicsit bosszút állt a szuri miatt. :lol: Kár, hoyg nem valami "nagyobb csomagot" hagyott ott :lol: :lol:

Anita: Tök jó, hoyg szegény Boti végre megszabadul a terpeszpelustól. Kell mennetek előtte kontrollra?
A fél kiló hízás egy hónap alatt nagyon jó. Ne aggódj, ahogy elnéztem Botit, nem fog elfogyni :lol:

Bartika: Meddig lesztek még Db-ben?? Mi szombat este megyünk, és lehet, hogy csak hétfőn jövünk vissza. Esetleg talizhatnánk ...
Mikor mi voltunk az ortopédián, minket is továbbküldtek UH-ra, mert Aliznak is kötöttnek találták a csípőjét. Ott csak azt nézik asszem, hogy nem-e valami szervi elváltozás miatt az-e. De legtöbbször nincs semmi ilyen a háttérben, csak egy rutin vizsgálat, ne aggódj. :)

Tünde: az Auchanban meg macskák is vannak??? :( Aztán megjelennnek várhatóan a kutyák, hogy elűzzék a macskákat, aztán ki tudja még milyen állatfajta bukkan fel az üzletekben :( Ez borzasztó :(
Mondjuk az Auchant se szeretem túlzottan. Marad a Cora, arról remélem nincs senkinek ilyen szörnyű tapasztalata, mert nem tudom, hogy ezután hova járunk majd vásárolni.

Cory: tényleg nem semmi, hogy bevállalod ezt a hosszú utat. Én innen Óbudáról sem merek kimozdulni, nemhogy Budafokról. Reggel fél 8-kor vittem a gyereket az usziba, de már akkor is jó meleg volt :(

Vali

KépKép

KépKép
vanillka

Sziasztok!

Úgy néz ki, ma se fogunk fázni... Nálunk nincs légkondi a lakásban, de ha lenne, tegnap tuti bekapcsoltam volna. Már azon gondolkoztam, hogy letolom Dórit babakocsistul a mélygarázsba, és ott fogunk sétálni. Ott legalább hűvös van :( Pár napja még fűteni kellet, őrület!

Babcika!

Én olvastam a sírós sztorit a figyelmeztetés ellenére. Hasonló jókat kívánok a kedves "édesanyának", mint te...

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Csajok, tudtok olyan fürdőruhát, aminél külön lehet méretet választani a fenékrészhez, és külön a cicirészhez?

Mert sajna a szopi miatt a kétrészes fürdőruckóim nem passzolnak fent, alul meg igen. Olyat meg nem akarok venni, aminek jó a cicirésze, de oltárian lóg a senekemen.

Help!
Vendég

Sziasztok!

Mire megfőztem teljesen kész lettem.Jólesne beleugrani egy hidegvizes medencébe.Ráadásul a főzéstől a lakás még melegebb lett.Nálunk nincs klíma,ezért egyre melegebb a lakás is!

Babcika:én is olvastam a sztoridat. :evil: Fannika is régóta alszik,az éjjel sem volt fennt sokat.Szerintem is alkalmazkodnak a cicik a helyzethez!

Szelivi:tetszett a férjed kérdése. :lol: A szervizelés óta minden oké a babakocsival?

Vanillka:irigylem a gyermeked aki usziba jár!

Évi77:tetszik az ötleted,ott legalább hűvös van,de azért elég mókásan hangzik hogy a garázsban sétáltattam a gyerekem. :lol: :lol:

Petri:köszi mégegyszer a segítséged! :lol:
Vendég

Eszti: én tavaly láttam többfélét asszem a budai Skálában, de erre nem esküdnék meg.
Tuti, hoyg lehet így külön kapni fürdőrucit, de gondolkodnom kell (mosatnában ez nem az erősségem :shock: :oops: :roll: ), hogy hol is ...
Megyek hajat mosni, hátha megjön közben az ihlet :lol:

Vali

KépKép

KépKép
vanillka

Eszti!! Én tudok olyat, de baromira drágálltam... a Skinny-nek vannak külön cuccai, de csak a felső került tavaly 5-6 ezerbe... :( Én úgy oldottam meg, hogy vettem egy 40-est olcsón, amit majd csak akkor hordok, ha baba miatt (mert 3-at szeretnénk :) ) nagyobb lesz a cickóm. Ki lehet fogni, hogy a felső jó legyen. Nekem most C85 és jó a 40-es bugyigó, pedig nincs nagy sejhajom...

Vali! Mi ma megyünk tovább Mátészalkára a barátnémhoz, ott leszünk csütörtökig, majd pénteken megyünk vissza Pestre a szüleimmel, mert most hétvégén lesz a keresztelője Pötyinek! Pont elkerüljük egymást... :(

Remélem lesz internet a barátnőmnél, mert már tök függő vagyok. :)
Csak Apa hiányzik nagyon, neki tegnap este haza kellett menni dolgozni. :( De azért maradunk lent vidéken, mert a héten nagyon sok amúgy is a melója és fent megdöglenénk a bezárt lakásban. :(

Puszi:

Barti

KépKép KépKép
Kép
bartika31

Boscó-Én még mindig nem látom a vonalzódat :cry:

Séta:Mi csak szigorúan este 7 felé megyünk ki sétálni.Meg annyi,hogy napközben végigfutok vele az udvaron 1-2-szer,amíg átérünk Anyumékhoz.De ettől baja nem lesz.Legfeljebb alig lát szegénykém a vakító napfénytől :?
Vendég

Lívi
Nagyon köszi :D
Tetszet apa beszólása :lol:

Anita
Hát Boti se kicsi és nagyon szép a szeme. :) Még mindig rád hasonlít. Látom ő is nagy olvasó. :lol:
Mi még a régi oltás könyvet kaptuk, azért van benne az 5 hós oltás. Már nem a beírt alapján kapják 4 hó után 15 hónaposan kapnak csak, azt hiszem.

Vok
Szegény Hanna :cry: az ilyennek fel kéne mondania. :evil:

Cory
Tényleg bátor vagy 8)

Tünde
Sikerült megnéznem, de nem azért írtam hogy még rakjál fel. :lol:
De ügyes Bettina és persze az anyukája is ,aki tornáztatja. :D

Eszti
Tényleg jó színe van Benyónak. És jó a közös kép rólatok. :D

Petri
Timi szeme? Talán ma már egyáltalán nem olyan és elfelejthetitek végre. :)

Nálunk nincs légkondi és ma szerintem 30 fok lesz a tetőtérben. Király!!! :oops: Ilyen melegünk lesz

Kaptam mérleget, mert a barátnőm 5 hónapra, megy a családdal Svédbe és addig nálam lesz. Este 210-et hamizott Levi, de még bírt volna ,csak a gonosz anyja már nem adott neki. 1-kor nem sikerült lemérni, mert nagyon ficánkolt, kaja után meg30 percet vigyorgott. Így a hajnal 5 óránál már nem próbálkoztam. Inkább alszunk. 10-kor 200-at falt be. Gondolom 200 alatt nem igen eszik a drága. De most mindig megfogom mérni kíváncsiságból. Szerintem az éjszakai is annyi lehet, mert időben szinte úgy eszik max egy picit kevesebb.

Babcika
Hát inkább nem írom le, hogy mit csinálnék az ilyen emberekkel. :(

Évi
Nekünk pici is van!!!Bi-bi :lol:

Valakit biztos kihagytam.

Kép

Edit és Levi 2006.03.06

Kép
babetta

Babcika:Hát nem hiába nem látod!Ezek szerint még mindig nem jó amit ügyködtem!Nevetséges vagyok! :oops:
Vendég

Boscó-Dehogy vagy nevetségses!!A középső kódot másolatd be??
Vendég

Babetta:nagyon jókat eszik Levi.Csatlakozni azért remélem nem fogsz a mérlegparás csajokhoz!Tetszik a kis birodalma!!!
Vendég

Babcika!Ezt az egészet másoltam be!Amikor kijelölöm és jobbegérgombozok,akkor nem jön fel olyan hogy másolás.Most egy ideig feladom!
Vendég

Boscó-Írtam mail-t!!!
Vendég

Babetta-Húúúú nem semmi az étvágya Levinek.Inkább nem hasonlítgatom Lilihez,de minek is tenném :oops: :wink: Gratula a kis vasgyúróhoz!!!
Vendég

Segítek apának dolgozni :)
Kép
Kép

Vali

KépKép

KépKép
vanillka

Babetta: 200-210g ? Ejha ez igen. Jó kis szopókája van Levinek, hogy így megtuningolta a cickót :lol:

Kép

Kép
pgyöngyi

Vali: Igazi számítógép guru a kis hölgy. Gratulálok a 3. hónaphoz :D

Kép

Kép
pgyöngyi

Eszti: Bartinak igaza van, a Skinny-nek vannak ilyen modelljei. Szerintem érdemes nagyobb fehérneműsökhöz bekukkantani :)

Barti: Kár :( Jó lett volna kicsit kiszabadulni a rokonok karmai közül.

Babetta: Levi szépen termel. :) Szerintem Aliz még sose evett 200 grammot. Miért akarod mérni a kajákat?? Szép a játszósarok :)

Lányok, egy csomóan írtátok, hogy napokig nem kakál a lurkó. Bezzeg Aliz ma is már 4x is tele rakta a pelust. :shock: Nem egy takarékos a kisasszony. Nem lehet vele valamit kezdeni ? Jobban szeretném ha inkább benne maradna, és hasznosítaná a tejcsit, hogy kicsit jobban hízzon.

Vali

KépKép

KépKép
vanillka

Vali, úgy látszik ez típus kérdése, mert Bence is sokat kakil, 4-5öt tuti egy nap. És nem is híznak úgy, mint aki ritkábban.

Biztos gyorsan átmegy rajtuk, nem? Mondjuk nem is hasfájós Benyó, de azért én is jobban örülnék, ha mondjuk 1-et kakilna egy nap, és többet hízna.... :lol:
Vendég

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?