Jó reggelt,
Sejtettem, hogy a lánykám csak hétvégére engedélyezte anyukájának a hosszú alvást, most hajnalban már fél 4-kor fent volt. De nem is bánom, ebben a nagy melegben hagy cicizzen.
Szelivi: Nem semmi, hogy ilyen hibákkal árulnak babakocsikat

Még jó, hogy szó nélkül kicserélték nektek a kerekeket. Amikor mi nézelődtünk babakocsi ügyben, akkor a Graco Quattro Tour-oknak igen nagy százalékát árulták úgy, hogy a lábtartót nem lehetett rögzíteni

Persze ugyanannyiért adták, mintha semmi baja nem lenne
Eszter: Hanna a földre pisiléssel legalább kicsit bosszút állt a szuri miatt.

Kár, hoyg nem valami "nagyobb csomagot" hagyott ott
Anita: Tök jó, hoyg szegény Boti végre megszabadul a terpeszpelustól. Kell mennetek előtte kontrollra?
A fél kiló hízás egy hónap alatt nagyon jó. Ne aggódj, ahogy elnéztem Botit, nem fog elfogyni
Bartika: Meddig lesztek még Db-ben?? Mi szombat este megyünk, és lehet, hogy csak hétfőn jövünk vissza. Esetleg talizhatnánk ...
Mikor mi voltunk az ortopédián, minket is továbbküldtek UH-ra, mert Aliznak is kötöttnek találták a csípőjét. Ott csak azt nézik asszem, hogy nem-e valami szervi elváltozás miatt az-e. De legtöbbször nincs semmi ilyen a háttérben, csak egy rutin vizsgálat, ne aggódj.
Tünde: az Auchanban meg macskák is vannak???

Aztán megjelennnek várhatóan a kutyák, hogy elűzzék a macskákat, aztán ki tudja még milyen állatfajta bukkan fel az üzletekben

Ez borzasztó
Mondjuk az Auchant se szeretem túlzottan. Marad a Cora, arról remélem nincs senkinek ilyen szörnyű tapasztalata, mert nem tudom, hogy ezután hova járunk majd vásárolni.
Cory: tényleg nem semmi, hogy bevállalod ezt a hosszú utat. Én innen Óbudáról sem merek kimozdulni, nemhogy Budafokról. Reggel fél 8-kor vittem a gyereket az usziba, de már akkor is jó meleg volt
Vali