A büszke anyuka köszöni a 3 hós gratulációkat és a dicséreteket
Pilchard: Asszem abban a Babaápolási kiskönyvben amit a kórházi csomagban kaptunk, van szó a tejképződésről. Kukkants bele
Szelivi: túléltétek a sétát??? Én dél körül kimerészkedtem az erkélyre teregetni, de iszonyú volt az az 5 perc míg végeztem

A talpamat ráadásul sütötte a kő

Egy pozitívum van az egészben, hogy már minden be is száradt

Csak most meg vasalni kéne ...
Nagyon ügyes a kislányod, hogy 11 hetesen már megduplázta a súlyát

Ne aggódj, a "csak" 130-as heti hízás is emiatt lehet. (Bagoly mondja ...

)
A náthádnak jobbulást
Ildi: ismét egy jó story tőled, már meg sem lepődöm

Várjuk a következőt
Irígykedem a szép kert miatt
Titati: Kincső baba nagyon cuki

Olyan édesen kukkerol a kocsiból

Zabálni való a mosolya
A kullancsoktól az egész családom írtózik

Ezért is oltattuk be magunkat. Szerencse, hogy idejében észrevetted.
Faby: Dominik is nagyon aranyos

Jó lehetett neki kicsit hűsölni a pancsivízben

Meddig hagytad benne?
Én mikor rákérdeztem a dokinál meg a patikában is, azt mondták, hogy nincs külön gyógyszertári kutyulmányos napozókrém. A csajok a Vichy 50-est ajánlották.
Babcika: Én szerencsére nem láttam a fa alatt hagyott babát. Nem tudom, hogy tud egy "anya" ilyet tenni.

Egy csomó kórház bejáratánál van inkubátor, miért nem teszi oda???
Mikor a kórházban voltam, akkor a mentősök behoztak egy hajléktalan nőt, aki már a 6. gyerekét szülte. Ebből asszem 4 van állami gondozásban, egy meg már nagykorú. Nem vitte haza a babát a kórházból, de legalább bejött, hogy normál körülmények között jöjjön az a pici a világra, és ne legyen semmi baja. Ráadásul pár napig még szoptatta is. Annyira sajnáltuk azt a babócát, nem tehet semmiről, de már meg van pecsételve a sorsa
Ez sem valami szép történet, de még mindig jobban el tudom fogadni, mint akiről te írtál.
Vali