A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Gyermekek / magzatok kor szerint » 2005.őszi babák

Ildi!
Tudom, hogy tudod, hogy ... :lol:
Egyébként amikor írtad, hogy menjen akinek kedve van, azért eszembe jutott ám, húú de élvezné Bendegúz, csak kár hogy olyan messze laktok.

Ez most jó hülyén jött, ki hogy nem szívesen viszem Bendegúzt gyerekek közé ha lázas. Szóval nem csak őmiatta, mert nyűgös, hanem főleg a többiek miatt mert az ember sosem biztos benne, hogy a foga miatt lázas csak, és nehogy valamit bevigyen a többiek közé. De azt hiszem most tényleg a foga miatt lázas szegényke.

Igen mi is sokat leszünk a nyárom lent a Balatonon, Laci meg majd hétvégén jön le hozzánk amikor dolgozik.

KépKép
KépKép
Márti
márti72

Sziasztok!

MEGVAN AZ ÁLLAMVIZSGÁÁÁÁÁM!!!!!!!! :D :D :D :D :D :D
4-es lett és a szakdogára meg 5-öst kaptam! :D :D :D :D

Mindenkinek köszönöm a drukkokat! :D :D :D
annamami

Ja és Mazsi négykézlábazik ezerrel,menni még nem tud,de ringatózik és néha felnyomja a popóját az egekbe,mint annak idején Majola Julcsikája! :D
Meg kell zabálni!!! :D :D :D
annamami

Annamai
Ugye megmondtam??! Gratulálok!!!

Tünde
Igen viszek, de vicc nélkül :lol: :lol:

Nyúlné
Juci6 és Angi az ua? Már úgy értem, hogy én Angi is vagyok meg Juci6. Végül is mind1, egy emberen nem fog múlni a fagyi adag :lol: :lol: :lol:
Egyébként szakácsot fogadtál????

Sildike
Szerdán, ha megtudjuk oldani esetleg csatlakozhatunk? :oops:

Kép

Kép

Juci, Leila és Marci
juci6

Juci

Persze. Várunk Titeket is.

Kép
Kép Kép
sildike

Annamami! Óriási gratula! Most már jöhet a pihi!

Nyúlné! Akkor mi valszeg korábban beállítunk hozzátok. :oops:

Segítség! Ti hogy mentettétek le ezt a lilypie-os csíkot? Én vagyok ilyen béna? Én eddig minden alkalommal újat csináltam. És néztem, hogy kivág, meg beilleszt, meg notepad, meg html... nekem ez magas. Valaki leírná fapadosan?

Köszi

Bodza

Kép

Kép

Kép
bodza

Na, most az egyiket betette, a másikat nem. (Az aláírásomba illesztettem mindkettőt.) Nem értem!

Kép

Kép

Kép
bodza

ja!
azt hittem Angelani is jön és leAngiztam....de lehet veled kevertem,mondtam hogy összezavarodtam már!!
akkor minusz 1,mert mintha azt mondta volna,hogy neki nem jó a szerdaa!...kezdek emlékezni,de jó!

gyertek nyugodtan Bodza!

Emese és MarciKépKép
nyúlné

Most mi van? Hol megjelenik a másoduk csík, hol nem. Bocsi mindenkitől, hogy itt próbálkozom. Mostmár eldugulok...

Természetesen nem vagyok 26 hetes várandós. Azt kijavítom.

Kép

Kép

Kép
bodza

Juci6!
Akkor mehetnénk együtt Ildiékhez? :lol:
Megkérdeztem a gyógytornászunkat, azt mondta, azért nem ül még egyenes háttal Marcid, mert gyengék még a hátizmai!
Ha megerősödnek, egyenesen ül majd!

Ayse!
Köszönöm a kérdésed, jólesett! :)
Igen, megnyugodtam! Pont ma beszéltem a gyógytornásszal arról, milyen következményekkel jár a hypotónia Nati jövőjét tekintve.
Azt mondta a kezelés végeztével egészségesnek minősül, semmilyen hátránya nem lesz az életben! Örültem, hogy ezt mondta! :)
B.fenyvesen van nyaralónk, én gyakorlatilag ott nőttem fel!
Nagyon szeretem! :) Idén 1 hónapra megyünk le, ebből két hétig Apa is velünk lesz, két hétig pedig kettesben leszek Natival!
Sokkal jobb lesz neki ott, mint a dög meleg panelban! :(

Annamami!
Óriási gratula neked, na és persze Mazsinak is! :) :)
Ügyesek vagytok! :)

Ildi!
Új típusú buszok mennek felétek? Alacsony padlós? :)

Mennem kell, fürdés van!

Andi&Nati

KépKép
duda

Annamami!
Óriási gratula!!! :D :D :D

Duda!
Múlt nyáron pont Fenyvesen nyaraltunk, még nagy pocakkal!
De szerintem akkor Nati már megszületett.
Nagyon jó, hogy minden rendben Natival! És akkor meddig tart a kezelés?

ayse

Annamami! :)

Gratulálok államvizsgádhoz!!!!!
Megérdemled most a pihit már!!!!!
Ügyes voltál!!!! :)

Barbi! :)
Nagyon helyesek a fiúk!!! :)

Jaj Nyúlné! :)

Pont Te beszélsz??? :D :D :D
Hát Te is szuperul nézel ki ám!!!!!!! :)
Egyébként nagyon köszi, annyira jóóóóóóól esett, ari vagy!!!!!

NAGYON JÓ BABATALIKÁT NEKTEK!!!!!!

Mea
mea

Barbi=Barbi-bocsánat! :)

Egy kérdés: Ti mossátok a gyerekek fogai már?
Azzal a zselével amin ek va egy ujjra húzható fogkefe része????
Nem jut eszembe a neve...

Mea
mea

Duda
De aranyos vagy, hogy megkérdezted! Köszönöm! :lol: Kicsit megnyugtatott:) Csak azért csodálkozom, mert Marci hónapokig csak "repülőzött". És azt hittem a háta tök erős. De a gyógytornász nyilván jobban ért hozzá. Mégegyszer köszönöm!
És hol találkozzunk és mikor? A telszámodat elküldöd nekem priviben, hogy ne kerüljük el egymást? doncos@freemail.hu

Kép

Kép

Juci, Leila és Marci
juci6

Sildike
KÖszi :lol:

Duda
És nagyon örülök, hogy Nati teljesen gyógyult lesz, ha befejeződik a kezelés!

Kép

Kép

Juci, Leila és Marci
juci6

akkor kinek kell részletesebb leírás Harin,Juci6on kívül?
Sildike neked elég a címem?
GöndörZsófi neked még infó?
vagy küldtem egyáltalán valamit?

Emese és MarciKépKép
nyúlné

Sildike, köszi, nagyon kedves vagy! Tényleg nem bonyolult eljutni hozzátok, csak elég hosszú idő. Még nem vagyok teljesen jól, nem biztos, hogy vállalkozom ennyi buszozásra, hisz nekünk még az Árpád hidig is el kell jutni. Azért még gyűjtögetem a bátorságom! Andi, Juci, ha mégis bevállalom, mennék veletek.
Julcsinak is ma az ebéd utáni alvásnál jött ki az első foga. Sirt egy nagyot, aztán újra elaludt :)

KépKép

KépKép
majola

jóestét :)
hű de irígy vagyok a talik miatt, de egyszer csak eljutunk mi is...
rá sem ismernétek már az Esztire, egy tünemény lett! ill. eddig is az volt (egy kis jóindulattal), de most még tüneményebb :D :D
a nagyapja megtanította neki, hogy ha odatartja a mutató és középsőujját behajlítva, akkor dugja a két ujja közé a kis nóziját, és kap egy simit. ez biztos nem érthető így, de majd egyszer megmutatjuk, nagyon aranyos :)

köszi mindenkinek a felállásos hozzászólásokat!! igazából én is így gondolzam, de apa beleültette a bogarat a fülembe, és mivel nincs tapasztalatunk, már elkezdtem azon morfondírozni, hogy talán korábban kellene megmutatni a gyógytornásznak, de így eszem ágában sincs.

elgondolkodtam ezen a babával ill. nélküle témán.
Barbi, Sildike, sztem nálatok annyira ideális a család! konkrétan tényleg úgy működtök, mint egy igazi nagy család. attól függetlenül, hogy egyelőre én nem érzem elég erősnek magam ahhoz, hogy kibírjak az Eszti nélkül több napot, és bár vsz. apa, ha nagyon akarna rá tudna beszélni (de ő sem akar :) ), szóval nálunk, ha akarnám sem lehetne ilyen idilli a helyzet. bár szerencsések vagyunk, tényleg mindent megtesznek a nagyszülők is, a tesók is, ráadásul tök lelkesen, mégsem akarjuk rájuk bízni a lányunkat, mert annyira nem bízunk meg bennük, és sajnos nem túl jó a viszony egyikőjükkel sem (enyhén szólva). furcsa, és nem jó érzés. a húgom valamennyire kivételt jelent, most ő szokott vigyázni az Esztire, ő is már direkt várja, hogy mikor lehetnek kettesben, remélem idővel majd rá számíthatunk ottalvásügyileg is.
szóval én nem tartok senkit nem odaadó anyának, akinek ilyen jól működik a család. nem is amiatt irigykedem, hogy le tudjátok "passzolni" a gyereket, hanem azért, mert ilyen jó a viszony a generációk között.

most megyek apával vacsizni (ő csinálta :) )

KépKép
KépKép
and

Jaj, Nyúlné, velünk ne számolj, mi tuti nem megyünk! :cry:

Zita is szereti a cseresznyét:
Kép
Vendég

:(

Emese és MarciKépKép
nyúlné

Sildike,nemtom a mélcímedet!

Emese és MarciKépKép
nyúlné

Na basszus ezért nem mondok én biztosra semmit, mert akkor tuti beüt valami. Már eddig is gázos volt a fékbetétünk, de most ahogy jöttünk haza a halsütésből már katasztrofális hangja volt. Apa megnézte és azt mondta, hogy ha holnap nekiindulok, akkor sanszos, hogy a féktárcsát is elkezdi lezabálni és az kicsit húzós lenne anyagilag.

Úgy látszik én már csak akkor jutok el talira, ha nálunk lesz. :( :( :( Basszus pedig már Bazsi is mondogatta, hogy holnap megint játszik Nócsikával.

Hogy valami jót is mondjak most értünk haza Gödről. Van ott egy kis halsütő tiszta nyaralás fíling hekket ettünk sültkrumplival, kennyérrel és koviubival. Lacika is csak úgy tátogot, annyira ízlett neki a sülthal meg a koviubi.

Kép
Kép Kép
sildike

naaaaa!
nemááááááá!
sildike!!!!!
BAZSIKAAAAAAAAA!:(

Emese és MarciKépKép
nyúlné

Nyúlné, A Lilypie se engedi, hogy képet tegyél fel? :lol: :lol:
Vendég

Annamami! gratulálunk!!! nagyon ügyes vagy! és Mazsi is :)

barátkozós-fürcsis-cseresznyés képek nagyon aranyosak :)

Ja, Mea, Nyúlné :) én bármelyikőtökkel cserélnék alkatügyben, mindketten szuperül néztek ki! :)

a SOTE II-ről sajnos én is szinte csak rosszakat hallottam :( pedig júliusban ott szül a barátnőm, aggódom is érte picit, de szerencsére ő nem egy betoji típus, ki tudja nyitni a száját, ha kell, meg a férje is. remélem ha kell, ki tudja majd nyitni :) de leginkább abban bízom, hogy szerencséjük lesz. az orvosa eddigi infok szerint normális.
inkább bele sem gondolok, hogy mit élhetett át szegény barátnőd, Sildike :( ez annyira durva, stb...
nem is tudom hirtelen ki arta a mekóniumos magzatvízcsorgást, aztán meg vajúdást... na sztem az is csak nagy szerencse, hogy ott minden rendben volt.
szerencse kell az élethez, ezt mindig tudtam, de hogy már a megszületéshez is ... :( :(

és Kuha, a férjed kollégája (vagy barátja, már nem emlékszem)... szegény kislány. én is emlékszem a teás sztorira. furcsa, hogy pont anya lehet bárki, pedig ez a legnagyobb felelősség... bár, akinek nincs normális családmodell, és nem is egy iq bajnok, az honnan tudná? lehet, hogy ezt is tanítani kellene az iskolában...

az jutott még az eszembe, hogy majd, ha felnő Eszti, és az lesz a divat, hogy analitikushoz járnak, majd jól felszínre hozzák, hogy milyen sérüléseket szenvedett gyerekkorában, és részben az anyja a felelős valamiért. nem tudom őt tökéletesen nevelni, mert az anyukám is tökéletesen próbált engem, és mégis van egy pár dolog, amit nagy hibának tartok. talán most már ő is. ez elszomorít.

na jól elkalandoztam. bocs, ha zavaros, vagy hülyeség, de most már leírtam, nem törlöm ki :)

KépKép
KépKép
and

Nyúlné

Azért küldjél légyszi egy útvonalat és ha holnap reggel megütöm a fejem, a kalandtúraként nekiindulunk vonattal.

sandor_ildiko@invitel.hu

Kép
Kép Kép
sildike

Sildike!
honnan is jösz?

Havtünde,
bevallom azt meg se próbáltam! :roll: de majd kipróbálom és....úgyis látjátok,ha sikerül!

Emese és MarciKépKép
nyúlné

And,ari vagy,de azért én fürdőrucira nem szivesen vetkőzöm,elég plötyi lettem!
Mea,vágd csak zsebre,mert tényleg lehet el se hinném,hogy a saját gyerekedet fogod,mégha a huncut mosolyt le se lehet tagadni!

Emese és MarciKépKép
nyúlné

Tünde
Miért nem jössz? :(

Duda
Mégsem szeretnél együtt menni?

Kép

Kép

Juci, Leila és Marci
juci6

Ja! Tünde
Miért szomorú azon a képen Zita? :lol:
Tök aranyos :lol:

Kép

Kép

Juci, Leila és Marci
juci6

Juci6!
most összezavarsz te is ám!
én arra a mélcímre küldtem neked leírást?
vagy Angi mégse te vagy?
mi van most?
aludnom kéne

Emese és MarciKépKép
nyúlné

és nem is szomorú Zita,csak mocskosul tudományosan közelíti meg a cserkó-témát! 8)

Emese és MarciKépKép
nyúlné

Nyúlné
Mivel kavartalak meg? :lol:
Én Juci6 vagyok. De ez csak a nick nevem.
Amúgy Mató Angéla Judit vagyok, tehát Anginak
szoktak szólítani. És a mail címem doncos@freemail.hu
és megkaptam az útleírást, köszönöm! És elképzelhető, hogy hívogatni foglak miután a villamosról levergődtem, ahogy az útleírást olvastam :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép

Juci, Leila és Marci
juci6

Juci, Nyúlné pontosan leírta a kép lelki vonatkozását! :lol:
És hát azért nem megyek a talira, mert mi még mindig Győrben lakunk. :cry: / :wink:
Nyúlné, 1x már írtam, hogy regelj Mrs Rabbit néven, hátha az bejön...

Annamami, majd' elfelejtettem: gratulálok a sikeres államvizsgához!
Vendég

Tudom, hogy győri vagy Tünde! Csak gondoltam.. Hát máskor is voltál. Meg Nyúlné elküldte Neked is a meghívó mailt.

Kép

Kép

Juci, Leila és Marci
juci6

Igaz.
Vendég

:oops: jól van Juci,akkor minden oké és hívj bátran! :wink:

Havtünde,az is meglesz,ha egyszer ideülvén eszembejut azzal is foglalkozni!
és örülök,hogy beletrafáltam!MenőZizi! 8)

Emese és MarciKépKép
nyúlné

na fekszem,jó éjt!

Emese és MarciKépKép
nyúlné

cukimuki fiam van,aki még mindig alszik 8)
kipihenten várjuk a csapatot!juhééééj!
dög meleg lesz viszont!
na pá!
ja és remélem mindenki megpróbálja elkerülni a dugót ,ami a drága amerikai vendégünk miatt lesz!

Emese és MarciKépKép
nyúlné

Jó reggelt! :)

Nyúlné,
Az én cukimuki fiam már több mint egy órája fent van! csaak a család többi férfitagja húzza még a lóbőrt. :)
De már nem sokáig, mert ébresztő és megyünk a Balcsira!!!!!
Jó talizást nektek!

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
benianyu

Annamami,
Én is nagyon nagyon gratulálok a sikeres államvizsgádhoz!
Most jöhet a megérdemelt pihenés!!! :) :)

benianyu

Jó reggelt!

Benianyu!Kellemes pihenést mégegyszer ha olvasod még! :wink: :D

Kép

Kép

Juci, Leila és Marci
juci6

Juci,
Köszi. :) Olvasom, mert még mindig megy a szunyálás!
Most már Dani is újra elaludt. :)
Nektek meg jó szórakozást Nyúléknál! :)

benianyu

Juci6!
jaj, lehet, hogy félreértettük egymást? Én a jövő heti Sildike féle talira gondoltam!
Nyúlnéhoz is nagyon szívesen mennénk, de ebben a dög melegben nem merek elindulni Natival, mert nagyon sokat kellene utazni. :(
Sildikéékhez ha megyünk, találkozhatnánk az Árpád-hídnál a buszállomás előtt! :)

Zsuzsa!
De jó lenne, ha ti is jönnétek!
Az Árpád hídig busszal eltudtok jönni és akkor nem kell a kocsit emelgetned és a metróval küzdeni! Az út többi részén meg segítenénk! :)

Ayse!
De jó! :) És jól éreztétek magatokat? Merrefelé voltatok?
Nekünk 2 éve, az esküvőnk is ott volt! :)
Natit még 2x viszem kezelésre, aztán jön egy hónap szünet. Miután ő egyelőre csak "bárpultozik", addigra azt várná a gyógytornász tőle, hogy felálljon! Nagyon próbálkozik, így remélem addig ez sikerül is és akkor csak havi egy kontrollra kell mennünk. :)

Benianyu!
Érezzétek jól magatokat! :)
És tessék ám ránk is gondolni, amikor megmártóztok a hűs habokban! :lol:

Tényleg lányok, milyen úszópelust érdemes venni? :roll:
Kinek, melyik jött be?

Talizók!
Jó mulatást nektek! :lol:

Andi&Nati

KépKép
duda

Juci6!
jaj, lehet, hogy félreértettük egymást? Én a jövő heti Sildike féle talira gondoltam!
Nyúlnéhoz is nagyon szívesen mennénk, de ebben a dög melegben nem merek elindulni Natival, mert nagyon sokat kellene utazni. :(
Sildikéékhez ha megyünk, találkozhatnánk az Árpád-hídnál a buszállomás előtt! :)

Zsuzsa!
De jó lenne, ha ti is jönnétek!
Az Árpád hídig busszal eltudtok jönni és akkor nem kell a kocsit emelgetned és a metróval küzdeni! Az út többi részén meg segítenénk! :)

Ayse!
De jó! :) És jól éreztétek magatokat? Merrefelé voltatok?
Nekünk 2 éve, az esküvőnk is ott volt! :)
Natit még 2x viszem kezelésre, aztán jön egy hónap szünet. Miután ő egyelőre csak "bárpultozik", addigra azt várná a gyógytornász tőle, hogy felálljon! Nagyon próbálkozik, így remélem addig ez sikerül is és akkor csak havi egy kontrollra kell mennünk. :)

Benianyu!
Érezzétek jól magatokat! :)
És tessék ám ránk is gondolni, amikor megmártóztok a hűs habokban! :lol:

Tényleg lányok, milyen úszópelust érdemes venni? :roll:
Kinek, melyik jött be?

Talizók!
Jó mulatást nektek! :lol:

Andi&Nati

KépKép
duda

Juci

Te hogy mész Nyálnéékhoz? Én megnéztem az ótvonaltervezőt és az Árpád-hídtól !!! 40 !!! megálló :roll: lenne, hogy eljussak oda.

Te tudsz valami rövidebb utat?

Kép
Kép Kép
sildike

Sziasztok lányok!

Annamami NAGY NAGY GRATULA!

Sildike, egyenlőre úgy néz ki bármelyik nap jó...

Kép

Kép
prüntyi

Benianyu

Jó nyaralást Nektek. Próbálj meg pihenni egy kicsit. Én szétröhögöm magam, amikor ezt mondják. Jellemzően olyanok, akinek se férje se gyereke. Hi-hi idegen környezetben két kisgyerekkel pihenni. :lol: :lol:

Annamami

Tök bunkó voltam tegnap. Én is gratulálok az államvizsgádhoz. Látod mégis igaza lett a férjednek, hogy így bízott benned.

Andi
Változó, hogy mikor milyen busz jön. Van, amikor az új típusú van mikor a régi. Az Árpád-hídnál mindkettőre könnyű felszállni és szerintem segíteni is fognak.
Ha ilyen szépen fejlődik Nati, akkor biztos fel fog állni a szünet végére.

And
Igen, pont ez az, amit mondtam, hogy én úgy tudom itthon hagyni bármelyik fiút, hogy egy szemernyi kétely sincs bennem, hogy valami bajuk eshet, vagy rosszul éreznék esetleg magukat.
Az nyilván más lenne, ha mondjuk anyuék itt nálunk vigyáznának Lacira 10 napig, mert akkor az számára is furcsa lehetne, hogy ő itthon a szülők meg sehol. Így viszont, hogy ő megy anyukámékhoz ez teljesen megszokott dolog lesz a számára.
Nálunk is sokszor előfordul, ami Barbiéknál, hogy ha jönnek hozzánk anyuék, akkor Bazsi menni akar velük, sőt számtalanszor van az is, hogy mi szaladunk át és Bazsi elkezd hízelegni a papának, hogy had aludjon ott, és játszanak passzolnak-ot (focizzanak). Ilyenkor a végén beadom a derekam és reggel megyek érte, vagy apuék hazahozzák őt munka előtt. Imádja a nagyszüleit, Lacival együtt, aki ha meglátja őket azonnal fordul ki a karomból és már nyújtogatja is a kezét a mamáéknak.

Kép
Kép Kép
sildike

Lányok!

Akkor fixáljuk le a szerdát. Az amúgy is olyan talis nap.

Juci
Nem Nyálnéhoz, hanem Nyúlnéhoz. :lol: :lol:

Kép
Kép Kép
sildike

Sildike
Kálvin tér, onnan 47-es vagy 49-es vili, a Gellért térig, onnan 41-es villamossal sokáig, Kelenvölgyig, onnan nem tudom elmagyarázni, Nyúlné teló :lol: Mi most indulunk.

Duda
Jaaaaa! :oops:

Kép

Kép

Juci, Leila és Marci
juci6

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?