Ági!
Sajnos én nem ismerem ezt a tablit...
Nárcisz!
Hol jársz? Hűsölsz valami klassz helyen? Azé' ugye jól vagy?
Rolly!
Bizony, te is már régen voltál! Még nem is meséltél a pesti útról, és hogy mi a baj? Gyere, felvidítunk, de legalábbis megpróbáljuk!
És Móni23-ról tudunk valamit? Vagy már többetsohasenem jön???

Biztos vagyunk még sokan, akik emléxünk rá...
Monyó!
Drága szívem, te hol vagy? Ti se fáztok mostanában?
Timika, Annácska, Stella, Sysy, Adriana!
Hogy vannak a minimanók? Néha egy-egy bekukk ennek a kíváncsi bandának
Csibe!
Nem sokára 24-e, utána ráérsz, számon tarom ám! Hihihi...
Mátra!
Számodra is van tarcsiban egy kis extra drukkom ám 24-re, ez még az én szitaszerű agyamból se esett ki

Bár ha jobban belegondolok a szita egy masszív valami az én agyamhoz képest
Dudu!
Sikerült éttermet találnotok?
Syry!
Hogy vagy kismami? Apa tudja már a jó hírt? Hogy mondtad el? Hogy érzed magad? Felfogtad már, hogy anya leszel??? Doktorbácsihoz/nénihez mikor mész??? Na jó, nem kérdezek többet.
Megint sikerült ötletszerűen írnom, egy csomó fontos dolog bizti kimaradt, majd legközelebb!
Ha ma se fordulok föl a melegtől, akkor örökké fogok élni... Ma már hajnali nyolckor meneteltünk sétálni, csak akkor van elviselhető hőmérséklet kint, meg este 11 után, de akkor inkább már nem viszem levegőzni a lurkeszt.
Holnap reggelre, illetve 10-re kérhetek én is egy kis drukkot? Vissza kell vinnem a pajzsmirigyemet kontrollra, mert a háziorvos szerint kritikán aluliak lettek az eredményeim... Pittyeg a beszarásjelzőm... Amitől a legjobban félek az az, hogy olyan gyógyszert ad, ami mellett esetleg abba kell hagyni a szoptatást, vagy esetleg műtét kell, esetleg mindkettő... Brrrrrrrrrrrrrrr....