Jó reggelt Lányok!
Na mi újság a pocakos Mamáinkkal.....hidegfront megtette hatását?
Tündi!
Nagyon-nagyon egyetértek azzal amit írtál, v.hogy én is hasonló cipőben vagyok, egy kis takarítás, rendrakás, netezés, természetesen Zsombizás, séta, főzni egyenlőre nem főzök, mert egy futárcégtől rendelek ebédet (nem mintha nem tudnék főzni, de olyan sok időt elvesz, hogy egyenlőre ezt a megoldást választottam) szóval néha nekem is van egy kis lelkiism.furdalásom.
Bár Nektek azt is őszintén bevallom, hogy néha olyan egyedül érzem magam, hiányzik, hogy nincsennek körülöttem emberek ( jó jó tudom itt a picurkám, de értitek mire gondolok ugye ), mert valahogy errefelé "eltűntek" a kismamák v. ha vannak akkor ők már "ezeréve" ismerik egymást .... na mindegy nem panaszkodom, mert ettől függetlenül IMÁDOM a kis törpémet és olyan jó hogy van nekem!!!!!
Ildi, Tündi!
Nem is újságoltam, Zsombi nagyon szépen elkezdte enni az almapépet, úgy tűnik bejön neki, ma az őszibarackos-almával próbálkozunk
Mano!
Nekem Zsombi jól bírja a hőséget, mondjuk a lakásunkba jó idő van szerencsére, én azt vettem észre, hogy elég sokat alszik...
szóval kinek hogy
Ildi!
A Logodi utcában sokat kellett várni és be kellett előre jelentkezni, mert úgy néz ki sajnos nekünk is kell menni, mert Zsombinak nagyon sokat könnyezik a bal szeme és folyton dörzsöli, azt mondják lehet hogy át kell mosni a könncsatornáját....úúúúú
szörnyen hangzik
Na befejezem a kisregényemet, majd később folyt.köv.
Sziasztok:
Anita (Zsombi 5 hónapos )