Sziasztok!
Kacsa!
Reüdv

, nagyon szép menyasszony voltál!
Narco!
Volt egy kis elírásod, amin jót vihogtam: megeszed az irrigátort...
Norwell!
a 22 nálunk bevált
Narco, Norwell!
Mindenki másképp szül. Erre igaz, hogy én "felkerekítve" indultam reggel két ujjnyi nyílással, és a burokrepesztés után helyből 4-5 perces fájásaim voltak, és nagyon gyorsan tágultam. Az is igaz, hogy a terhesség végén a málnalevél teát literszám ittam. Szóval Norwell, hallgass az orvosra, mert úgyis hazaküld, ha csak vaklárma van. (Narco a szülés előtt csak jó és pozitív dolgokat írj, nálam ez alapszabály volt, hogy a rosszat meg sem hallottam, így legalább nem spanolja az ember magát. Megígérem, hogy mikor te leszel az első a sorban, csak csupa jót és szépet fogok írni, mert én ezekre emlékszem

, és hogy erőt öntesek beléd!)
Norwell, már nagyon izgulok, hogy Kendebébi mikor bújik elő a nagyvilágba!
Mátra!
Nagyon örülök a menzidnek, így nem kell gyogyó, lehet megijedt tőlem Piros
Viszont nekem is megjött tegnap. Kicsit elkettyentem, mert azt hittem, ha szoptatok, akkor nem lesz Piros, de ez van. Lehet Kingának tegnap nem ízlett a tejci
Brill, Anikó, és többi focidrukkerfeleség!
Hiszen ha jól sejtem nem interneten nézik, addig legalább tudtok a géphez jönni, meg itt trécselni!
Nálunk én nézem a focit és én iszom a sört. Igaz most fel sem tűnt, hogy már tart a VB. De sört (alkoholmenteset) ittam, pusztán a tejcitermelődés miatt
Zsúka!
Nagyon jók a viccek, jókat mulatok rajtuk.
Syry!
Ugye nincs baj? Tessék jelentkezni!
Angie!
Hát a vevőd nem semmi. Keresztcsontfájdalom? Mi jöhet még? A fotók nagy részét Kofa csinálja, szeret fényképezni. Bár most idő hiányában mindent felteszünk a netre, nincs idő válogatni, meg kicsit retusálgatni, vagy játszani. Pedig nem is olyan modern a gépe, a mostani gépekhez képest kezd öregecske lenni tudásban. A Kofáról készült képeket én csináltam, na látszik is, amit ide felraktam, mert szerintem az lett a legjobb, na arról csak a feje tetejét felejtettem le.Most kiderült, hogy a kompozíciós képességem arra redukálódik, hogy a kívánt alany, vagy annak 50%-át meghaladó része rácsússzon a képre.
Évi!
Na mit mondtak a vizsgálaton, nagyon drukkolok, hogy Dóri tovább szopizhasson.
Lányok!
A lakásban kicsit több apró-cseprő dolog akadt, de sebaj, csicseregnek a madarak Kofa mondta! Már Kinga szobája ki van festve, állítólag nagyon csini. Most nézünk lámpákat, meg apróságokat (ha már nagy bútoraink nincsenek...) Egyre jobban be vagyok sózva.
Kinga ma már nyugodtabb, a hasa fáj, most már tuti. Anyám és nagynyám is diagnosztizálták ma. Most kipróbáljuk a Gripe Watert hátha. Évi nagyon köszi azt a rengeteg tanácsot. Ezeket elmentem, és ha valakinek ne adja Isten szüksége lesz rá, már küldöm is a tanácsokat, meg a saját tapasztalataimat.
Anikó, Évi, köszi a Sabsimplex tanácsot, de tegnap Kofa már vett Gripe Watert, mielőtt olvastalak titeket. Az édeskömény áll. közvetve (mármint én iszom) segít, mert én durrantok tőle, ő meg könnyebben emészt. Most hanyagolom, megvárjuk mit hoz az új szer.
Biztosan sokakat kifelejtettem, meg a témákat is elfelejtem,de nagyon felszínesen van csak időm olvasni.
Ja és RR. Nézzetek rá, szegény bennégett a szoliban, aránytalanok a szilikon mellei, és ezt ő csinálta magának. A babának nem biztos, hogy lesz baja, mert kiszippantotta Rékából az energiát, meg kalóriát, vitamint, inkább Rékának lehetnek problémái. SN pedig tapló, de nem vagyunk egyformák. Már eleve egy terhes nőre azt mondani, hogy hájas! Van, akinek az arca is megváltozik, nem éppen előnyösen, pl. víztől. Nem tehet róla, inkább azt kell nézni, hogy egy új élet fejlődik benne.
Ja és Norbi nem tudom mit akart látni egy szülészeten, mert ott nem szaténhálóinges csipkecombfixes nők rohangálnak, hanem olyanok, akik éppen szültek, kínok között világrahozták a gyermeküket, gyerekágyasok. Ja és én nem tudom, de nem volt jellemző a zsíros, fésületlen haj, szőrös láb, viszont a szoli és a szilikon sem. Na most kicsit felpörgettem magam a témán, megyek mosogatni, majd lehűt
Narco!
Ne számolgasd a kilókat, érzed, hogy mennyit kell enned és kész.