Zsuzsófi: Pest is egy bazinagy falu amúgy....

Én 4 évig éltem ott, nem szerettem, az a másik véglet a faluhoz képest

De lehet egyszer még ott fogunk kikötni, ha nem jön össze itt a kertes vagy nem lesz munkalehetőség, mi is felmegyünk.... bár ezt apánk még nem tudja

de majd közlöm vele, mint tényt
Amúgy ma is szuper volt nálatok

Én nem értem hogy nem lehet ezt élvezni

Húúúú én imádnám

nagyon
Én a Rókus 1-et néztem ki a csajomnak ha már a sulinál tartunk! Az ovit passzolom, eddig elégedett voltam a mienkkel, nem is lenne gond, ha nem lennének többségben szinte a kisebbségiek..... de sajna vannak, és nem lenne baj, hogy vannak, ha nem lennének olyanok, amilyenek.....szal hna..... értitek
Középiskolába meg szakközépbe adnám, mert az szakmát is és érettségit is ad, azzal tovább tud tanulni, de lesznek bizonyos szakmai alapjai.... sztem ez a legcélszerűbb! De ez csak az én véleményem!
Amúgy ha szakmát tanul, és nem megy egyetemre az nem baj, sőt! A jó szakmunkásokra, is nagyon nagy szükség van! Kőművesek nélkül nem lenne házunk, fordász nélkül milyen lenne a fejed, szakácsok,cukrászok, felszolgálók nélkül hogy mennél, étterembe, cukiba, autószerelő nélkül nem menne a kocsid......stbst szóval ők is ugyanúgy kellenek,nem szabad alábecsülni, mert minden szakma van olyan jó és fontos mint egy egyetemi vagy fősulis diploma... és nem ér kevesebbet, legalábbis nem szabadna.....
Nyugat Európában, nagyon meg vannak becsülve a jó szakmunkások, és mivel dübörög a gazdaságunk ezerrel, (ugyebár

) nemsokára mi is elérjük azt a szintet

És itt is meg lesznek becsülve és fizetve a jó szakmunkások... (vagy álmodik a nyomor???:)) Amúgy én sokkalsokkal többet kerestem szakácsként, mint a nővérem a 2 diplomájával, tanárként. Igaz, hogy nem volt hétvégém, meg ünnepnapom, de mivel imádom csinálni (törpekorom óta szakács akartam lenni, szal én el sem tudnék mást képzelni a vendéglátón kívül) rohadtul nem érdekelt, milyen nap van
Csak hát nem valami bababarát...na de majd keresünk valami bababarát helyet, ha találunk, de optimista vagyok
Na egy litániát írtam bocsika
Bibi: Barni kész nagylegény, és nagyon gyönyörű

Még mindig
Melinda: Mi volt a lakásnézőkkel?
Pusza
E