Sziasztok!
Aniko!
A PCO-s gyógyszerért megyek az orvosomhoz. Igaz, ahoz, hogy elkezdhessem szedni, meg kellene jönnie...

Ha addigra sem történik semmi, max csinálunk egy mesterséges vérzést és utána rögvest kapkodni fogom a bogyókat!
A UPC-t átérzem, nekünk is az van...

Lehet, engem sem zavarna a foci..., de egyszer megnézem (na jó, alapzaj a háttérben

), amikor felveszem, aztán ismét, amikor Apa megnézi... Nem is tudják milyen szerencsések a "kábelos" tévézők!
Kacsa!
Nagyon szépek vagytok!

Az esküvős fotókon minden összhangban van! Még egyszer gratulálok!
PCOS-ról: Rögtön leszögezném, hogy nem vagyok orvos! Megpróbálom összefoglalni, amit tudok(?)...
Policisztás petefészke a nők kb 30%-nak van, közülük 10% aki ténylegesen PCO-ban szenved. Ez már csak tünetként jelez, hogy vmi "baj" van... A betegségre jellemző a megnagyobbodott petefészkek sok 8-10 mm-es cisztákkal, az LH szint magasabb, mint az FSH szint (súlyosabb esetben 15 feletti érték), magas tesztoszteronszint, magas prolaktinszint (24 feletti)
emelkedett inzulinszint stb... Persze a hormoneredmény rendbenléte sem zárja ki a PCOS-t, ilyen esetben pajzsmirigy, agyalapimirigy (más most nem jut eszembe) működési zavar van.
A 3. napi vérvételi eredmény alapján sztem nem inzulinrezisztencia okozta PCO-d van. A 15. napit nem értem, nekem ilyen sosem volt...

Egy viszont látszik, hogy az FSH-d csökkent, az LH emelkedett és ez úgy tudom jó. Továbbra is mondom, nem vagyok orvos!

Megijeszteni meg végképp nem szeretnélek!

Már jó kezekben vagy!
A Closti biztos hatni fog!
Mátra!
Jó hétvégét a pároddal(

) és természetesen szombatra mennek az exrták!
A gyümilevest azért nem szereted, mert nem ettél még Apáéból...

Hidegen készítve, sok gyümi, tej, tejszín, (sok cukor

)...isteni!!!

) 90 napos után esetleg???
Junko!
Végre vki szereti a meleget!
1 hét múlv Olaszország!? Cserélem bármiért!

Mi nászúton Toszkánában voltunk... Annyira szerettem! Mintha hazaértem volna!

Mondtam is az újdonsült férjecskémnek, keressen ott munkát...
Évi79!
Nyugi! Dehogy fogsz a 30. héten megszülni! Virág jól érzi Magát odabent, lehet, most kicsit melege van.
Tudod, minden az agyban dől el!

Ez alol per pillanat kivételt képez a mensim, pedig rajta vagyok az ügyön, de nagyon!
Nárcisz!
A kilókkal ne foglalkozz!

A természet tudja mi a jó Neked és a Babáidnak! Túlzásokba nem kell esni, ezzel egyetértek, de ha éhes vagy enni kell!
Most nem szeretnélek megbántani, de ez a "hogy néz ki egy PCO-s nő?" nem ilyen egyszerű, ezt Te is tudod!

Ha ránézel vkire elhízott, aknés, hullik a haja, szőrös..., akkor az biztos PCO-s? Ha így működne a dolog, nem kellene UH, hormontükör, inzulin-, prolaktinszint- mérés stb... Ránézésre diagnosztizálás és már jöhetne is a segítség.
Én például hízékony ugyan vagyok, de nincsenek pattanásaim, nem magas a vérnyomásom (sőt), stb, mégis PCO-m van. Sajnos...
Tényleg nem szeretnék vitát szítani (tudom, most még érzékenyebb vagy Moszatkák miatt), egyszerűen leírtam, amit érzek. Részemről az ügy lezárva!
Angie!
Nem maradtál le semmiről!

Olyan édes voltál, ahogy aggódtál/izgultál a tesztvásárlás miatt...
Az energia témához az elöbbi elszállt üzenetben azt írtam, hogy ha hamarosan babázol majd, akkor előkerül a 25 éves szinted...

Aztán olvastam Unique-ot... Kicsit elbizonytalanodtam az álláspontom helyességét illetően.

De csak az energia kérdésben... a többi stimmel!
Norwell!
Hidegfront és eső!!! Jósló fájások, egy ujjnyira nyitva... Jön az a "kökök" meglátod! Veled vagyunk! Drukk!
Zsúka!
Tegnap itt is szúnyoginvázió volt! Az esti kutyasétánál rohantunk haza, mert felfaltak volna!

Volt egy elméletem erre, hogy vhol biztos írtottak és errefelé menekültek a seregek... Ha nálatok is ilyen sok volt, akkor megdőlt a dolog...

Persze tudok újat gyártani, ha kell...
Évi77!
2 hét múlva ismét szorítunk, de csak feleennyire, mert most átcsapott a dolog túlműködésbe.
Tel számod nekem is megvan, legfeljebb több helyről kapsz infót!
Putto - történhetett volna másképp is...

Ez van!
Pankaa!
Annyira ismerős a fázós story!
Az akvárium nagyon jó dolog! Szép a japán harcoshal, csak nem tűr meg maga mellett semmilyen másikat.

Tükörrel azonban jól fel lehet hergelni és akkor még szebb a színe...
Timika, Unique!
Aprócska hír is hír!
A fotó meg
Ma jó sokat fecsegtem...
Puszó Mindenkinek!
Brill