Ezt a levelet ma egész nap írtam (egy telefon, egy mondat, egy telefon egy mondat, ........)
Unique!
Laura nagyon gyönyörű kislány! Hálát adhatsz érte Istennek! Remélem, mielőtt még nagyra nőne, nekünk is megmutatod nem csak képen, hanem mondjuk a szeptemberi talin is.
Norwell!
Sajnálom apát! Jobbulást neki, és nagyon vigyázz, hogy semmit el ne kapj.
Te már elindultál a cél felé! 1újnyi! Ezt már fél lábon is ki kell bírni! Az tuti, hogy tied a hétvége! Ha kijött a kis Kende a rejtekhelyéről, nyomj egy nagy puszit a fejére a babanetes lányok nevében. Hajrá! Hajrá!
Pankaa!
Köszönöm a jókívánságaidat. Neked pedig jó halacskázást, és kikapcsolódást. Tudom, melyik halról van szó. A barátnőmnek is volt. Nem szabad összetenni a saját fajtájával, mert megeszi. Azt hiszem, mást nem bánt, de ha társat akartok neki, mondjátok az állatkereskedésben, hogy milyen halatok van.
Kacsa!
Gyönyörű szépek vagytok. Teljes az összhang az egész képen. A háttérben magnólia fák vannak?
Ilyen szép párnak biztos lesz babája, még a problémák mellett is. Ez biztos!
Timi!
Kristófkáról kapunk képeket! Tudod, itt imádjuk a babákat nézegetni. Akinek nincs, azért, akinek meg van azért
Brill!
Engem is megviccelt már néhányszor a babanet, ezért is írom mindig word-ben. Egyébként ha eltűnik a szöveg, próbáld meg a zöld visszanyíllal. Nekem vissza szokta hozni azt az oldalt, ahol írogattam.
A tesztelést pedig tényleg nem értettem. 5-ször megnéztem a táblát, hogy még mindig kérdőjel van a nevednél. Már csak azért is nem értettem, mert már hallottam olyat, hogy valaki a lombik program kellős közepén spontán teherbe esett. Egyébként nagyon jól áll neked a fecsegés. Gyere és fecsegj még-még.
Csibe!
Mi újság veled? Vége a sulinak. Elbúcsúztál a kiscsibéidtől? Jó volt találkozni veled/veletek.
Nárcisz!
Csatlakozom a többiekhez. Ne törődj a kilókkal. Akinek meg kell híznia, mert olyan alkat, az úgyis meg fog hízni. A barátnőm nem figyelte magát, össze-vissza evett, és mégsem hízott semmit. Bízd a természetre és adj annyit enni a Moszatkáknak, amennyit csak kérnek.
Didó!
Igen, hát rendesen megedződök. A szemfülességet a munkámban tanulom folyamatosan. Itt aztán nagyon résen kell lenni, mert különben nagyokat lehet koppanni egy ilyen nagy cég vezérigazgatóságán. Folyton koncentrálnom kell. Lehet, hogy ez a sokminden össze-visszaság miatt nem jön össze a gyerek. Syry nagy erőt öntött belém. Ő 8 nappal fiatalabb tőlem, és neki is 9 hónapra összejött spontán a baba. Nálam is így lesz, tudom. Sőt, nálad is. Én már alig várom, hogy együtt babázhassunk. Az eredményekről várom a beszámolót.
Egyébként még mindig sok a munka?
Nálunk szépen halad a ház. Már a falakat rakják. Annyira várom, hogy már a tetőt is lássam. Aztán az ablakok, ajtók, csempe, kád, konyhabútor, bele a gépek, függönyök……..
Duddu!
Nagyon ritkán jársz közénk mostanában. Minden rendben a házzal? Mikor költöztök? Végül sikerült eladni a lakást? Nem könnyű manapság egy ingatlantól „megszabadulni”. Legyetek nagyon óvatosak. Én már csak tapasztalatból beszélek

.
Zsúka!
Hihetetlen vagy ezzel a sok fotóval. Épp arról van fotód, amiről kell. Mondom én, hogy te vagy a képkirálynő. Tök jól néz ki a zuhanyotok. Most épp én is azon filózok, hogy milyen legyen a zuhanyzónk a kis fürdőnkben. Mivel 1 méter széles a fürdőnk, ezért arra gondoltunk, hogy csempéből rakatom ki faltól falig, és a zuhanytálca részt is, és a két fal közé tetetek egy üvegajtót. Folyton azon jár az agyam, hogy mi milyen legyen, és hova rakassam.
Jók a viccek

!
Pupy!
Holnap nem úszod meg, jönnöd kell! Neked is ott kellett lenned fizikálisan Bush fogadásán? Képzeld, én egyszer találkoztam Amerikában Nancy Reagannel, Ronald Reagan feleségével. Akkor még az ex-elnök is élt, de már nagyon beteg volt. A nagynéném az USA-ban varrőnő/divattervező. Nagyon gazdag embereknek varr, többek között néha Nancy-nek is. egyszer, amikor ment hozzá, elvitt magával. Hihetetlen élmény volt, még fényképem is van valahol vele. A házuk udvarán készült, átkarolt engem és a nagynénémet is. Reagen-hez nem engedtek be, mert akkor már elég rossz állapotban volt, és teljesen megzavarta, ha idegent látott.
Kisbabád hogy van? Beszélsz hozzá? Simogatod a pocidat? Párocskád hogy viszonyul hozzá? Lassan el kezd nőni a pocid. Gondolom, az esküvő részleteivel is el vagy foglalva. Mikor is lesz?
Évi77!
Megkaptad a képeket?
Monyóka!
Te is ritkán jössz mostanában. Párodat még mindig próbálod győzködni, hogy menjen kivizsgálásra, vagy már feladtad?
A 3 éves gyereklekötésiproblémára nincs ötletem. Minden gyerek mást szeret csinálni, de már én is találkoztam olyan gyerekkel, aki meg-megállt egy tárgynál, megnézte, aztán futott tovább. Mintha nem is a földön élne. Hát azzal én sem tudnám mit kezdeni. Akkor te is edződsz most rendesen.
Juca!
Én írtam, hogy én nem merném a férjemre rábízni a dekor cuccok vásárlását. Műszakilag én sem vagyon nagy zseni, de azért a csillárnak nem csak világítania kell, hanem kinéznie is valahogy. Na én ezt a részét nem bíznám a férjemre.
Lányok!
Én valamiről nagyon lemaradtam. Miért nincs Eszter a táblában? Ő kérte, hogy vegyünk ki? Nem is látom mostanában errefele. Tud valaki valamit róla? Sokszor eszembe jut.
Most már eldugulok. Szombatom még a szüleimtől megpróbálok benézni.
Hájrá Norwell!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!