Szia Csajok!
Húúú, ma nagyon sok leszek. Másfél órája csak olvasok és nem bírom ki, hogy ne reagáljak.
Szóval, ha kicsit lejárt lemez, amit írok, akkor bocsi..
Nagyon köszi, hogy hiányoltatok és azt is, hogy engedélyeztetek egy kis nyavalygást.
Igen, érzékenyebb a lelkem kicsit mostanában, ez is tény, de sajnos vannak megoldhatatlan helyzetek is a családunkban, ami komoly lépéseket, döntéseket igényel tőlem.
Még mielőtt igazi édesanyává válok. És mindezt úgy kellene meglépnem, hogy a hasamban növekvő táncoslábú angyalkáknak a legkevesebbet ártsak. De nem fogom újrakezdeni a nyavalygást, csak múltkor kicsit kiborult a bili.
De ezzel most nem törődünk, hiszen hol van már a tavalyi hó!
Erika!
Buksimi megjött, köszönöm!
Tök jó, hogy megszeretted az Erika nevet. Igen, mi is akarunk 2. nevet, csak így 4-et kell keresni ugye, plusz a tartalék fiúnevek...
Baja nem lesz Annának a koncerttől, legrosszabb esetben nem fogja szeretni.
Én betakartam a hasam egy vastag kendővel, utána jobban lettek szegénykéim. De egyébként is csak az előzenekart nem komálták.
Mi is kancsintgatunk Finnország felé, de mostmár úgy néz ki, hogy babákkal megyünk el egyszer. Ha nem kempingezős megoldást választunk, akkor azért babókkal is jó hely, ugye?
Köszi a védőnős "tippet": akkor azért megmutatom a képesfelemet neki. Egyébként, mivel költözünk, úgyis máshoz kerülök majd, de ezt egy cseppet sem bánom.
Amúgy pedig gyermekorvosunk már van és már most mindent tőle kérdezek.
Iszonyat mázli: egy csoportba járunk asztrológiára. Én még ilyen jófej dokit nem nagyon láttam.
Kata!
Azért arra jutott egy csepp időm, hogy megcsudáljam babókátokat!
Annira édes! Hihetetlen, hogy ti is már itt jártok...
Szerintem jó úton haladtok az amnio döntésben. Én biztosan nem csináltatnám meg, csak ha valamelyik vizsgálat nem OK. Genetikai tanácsadásra mentek, ugye? Mikor lesz?
NÁlunk is szakadt az eső. Ti hol is laktok? Az Örsön van egy szuper jógás hely - mellesleg én is oda járok (khmm..khmmm.. 3 hete voltam utoljára).

Ott "csak" kismami jóga van, egyéb tornák nem. Ebben is van légzéstechnika, meg egy kis intim torna is. Nekem a lelkemnek is nagyon jót tesz.
Lányok!
Annyit írtatok a beteg gyermek témában, hogy nem bírom ki én sem szó nélkül:
Szerintem egyáltalán nem a Down-kór a legrosszabb és van még egy fontos dolog, hogy ők a legtöbb esetben nem boldogtalanok, sőt, mindig azt mondom, hogy ők a szeretetért és a boldogságért kétszer álltak sorba. Ezt tapasztalatból tudom. Közvetlen közelről ismerem őket (sajnos-szerencsére) Ettől függetlenül maximálisan megértem, amit írtatok a nehézségekről.
Nem tudom, érdekelne-e Benneteket, én egyszer csináltam egy fotósorozatot a bátyámék fogyatékos úszócsapatáról (edzések, versenyek, bulik). Szívesen megmutatnám Nektek, de azt is megértem, ha kihagynátok.
Timikám!
Jól beköpted Boszti fiát!
Pettyed csökkenőben, ugye?
Sokat gondolok Rátok, csak haladjatok u.így tovább!!
Viki!
Isten éltesse az IKREKET!
Melba!
Belgyogyóssal mi lett végül? ELmentetek?
És még mindig jól vagy gyomorilag, ugye? És eszel is és hízol is és....
Csak óvatosan az otthoni közlekedéssel. Érdekes: én későbbre olvastam, hogy elveszítik a kismamik az egyensúlyérzéküket, de akkor jobb lesz lassan vigyáznunk nekünk is.
Athiz!
Örülök a szép estéteknek és aztán a hétvégéteknek kis családoddal!
Csak így tovább: egymásra figyelés, megnyugvás és célba ér az a kis lepke hipp-hopp!
Kívánom, hogy a "körbepisi" legyen a legnagyobb problémátok!!
Boszti!
Egy embrió is embrió! És a mensis tünetek egyáltalán nem jelentenek rosszat!
Amennyire lehet, igyekezz nem a tüneteket fürkészni, hanem beszélgetni a kicsivel, simogatni és HINNI Benne!!
Igen, valahogy úgy döntünk majd a tali napjáról, hogy mikor jó a legtöbb embernek. De nem én döntöm el, én csak gyűjtögetem a sok infot.. A többi hétvége maradhat somolygós Nálad, ugyi?
Roxal!
Szörnyű olvasni, hogy nem ismertek olyan párt, akik ne mentek szét volna a beteg gyermek miatt.

Sajnos édesanyám is egyedül maradt a bátyámmal, de ott azt hiszem más volt az ok. Leginkább dudubaba megérkezése..
Fúúúú, nagyon szép a házatok! A konyhátok méreteit irigylem is kicsit!!
Madaran!
De jó, hogy benéztél!
Hogy vagy?
Jucikám!
Fülöp dokinál mi volt?
Ez a teahalom őrület! És mennyi ideig elég ennyi tea?
Eper!
Nem Te értettél félre, én írtam kétértelműen. Szóval a 4D UH-s doki szerint 100%, hogy mindkét angyalka kislány. Nőgyógyászom viszont egyiküknél még mindig csak annyit tud mondani, hogy látszana az a fityegő, ha ott lenne, de amíg nem lát hüvelyt, vagy valamit, addig Ő meglepinek tartja.

Azért elég valószínű a két csaj, de még meglátjuk...
Ennyi nap után is élvezed a meleget? Én csak a légkondis szobában bírom ki. Kíváncsi vagyok a hétvégi "nagy" lehűlésre...
Szani!
Ez az előadás lehet, hogy érdekelt volna.
Majd meséltek, milyen volt?
Gigi!
Azt hiszem, te kérdeztél Seszi felől. Megvannak, babaügyben nincs sok előrelépés (ennyit tudok). Nagyon sokat dolgozik, ezért csak néha olvasgat minket, de írni már nem jut az erejéből.
Nagyon bírtam, amit a sovány-kövér témáról írtál, így inkább nem is teszek hozzá semmit.
Seszi!
Azért itt is hiányollak kicsit!!!
Übi!
Üdv. itt!
Gratulálok a pocaklakódhoz!
Vanda, Hajnesz, Farkasok!
Akkor írjátok csak a tüneteket, legyen az bármi!
És szép sorban mind elmúlik és jöhetnek a csodák újra!!
Wish!
Isten hozott még egyszer itthon Mindkettőtöket!
Megnéztem volna azt a kézipggyászt!!!
Muszáj gyorsan topiktalizni, hogy tudjatok mesélni, nagyon király lehetett!
Ági!
Sajnálom, hogy tényleg megjött!
Viszont örülök, hogy újra gőzerővel előre néztek!
És ne feledd, Erikának is azt mondták, hogy muszáj végigcsinálni az inszemeket, pedig szinte semmi esélyük, erre nem Édes Anna lett belőle?!?
Lányok!
Még annyit, hogy megismertem StellaCsaládot!
Nagyon jó volt náluk!
Stella-Eszter nyugodt, kiegyensúlyozott kismami, a fiúk pedig lehengerlően édesek!
Egy baj volt csak, hogy én mindenkinél többet beszélek, így szegények nem nagyon jutottak szóhoz. Azért persze jól kikérdeztem Stellát néhány fontos kérdésben!
Botond és Olivér is tökéletes prototípusok! Remélem, hamarosan ti is megismerhetitek egyszer Őket!
Stella!
Nagyon köszi a kedves fogadtatást! Remélem, lesz még ilyen alkalom!
Sok puszi mindenkinek:
réka