A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "DÉVAI INTÉZET, DÉVAI DOKI"

Vanda
MSN :?: Én is beszálnék ha lehet... :D
kagyló

Sziasztók
Szeretném megkérdezni, hogy a : Vércsoport (ellenanyag szűrés), VDRL-RNR, HÍV, PTI, Vércukor, Y-GT, Chlamida.Ezekre túd-e adni a körzeti beutalót? Ha nem akkor hogyan oldottátok meg?
Belgyógyászati vélemény az állapotról... Ez mit jelent, mit vizsgálnak?
Előre is köszönöm! :D
kagyló

Sziasztok!
Szani!
Köszi a meghívást,aranyos vagy,hogy gondoltál ránk.De sajna nem tudunk menni 2 ok miatt.Első a banka kell mennem pont kedden,második hétközben nem tudunk olyan messze menni mert Nekem nincs jogsim.Bocsi. :(
Puszi.Dia

Kép
Kép
lldicsi

Eper! Mondta apa, hogy "kerestél", sajnálom, hogy nem voltam itthon. Most meg te nem vagy bejelentkezve. :(
Azt nem is olvastam, hogy van CD is, valahol biztos elmaradtam.

Kagylókám! Eperrel már egyszer írogattunk, azt nem tudom, hogy lehet-e hárman, vagy hogyan működik ez, de természetesen, amikor akarsz. Az én msn címem ugyanaz, mint az e-mail, vanda@pr.hu

Kérhetsz a körzteitől ezekre mind beutalót, én mindenre tőle kaptam, Aids-re is, ráadásul más az orvosunk és a páromnak is megírta mindenhová. A hormonokra is tőle kaptam. A belgyógyászati véleményt nekem egy belgyógyász adta, elmentem beutalóval a rendelésre, csináltak EKG-t és hasonlókat, és leírta, hogy semmi bajom a gyerekcsináláshoz.
Én is most fogom elölről kezdeni az egészet, letelt egy év. Hát nem örülük neki, csak annyiban, hogy múltkor olyan hülye voltam, hogy nem fénymásoltam le őket, és nem tudtam mi mennyi volt.

Judit, Hajni! Még az jutott eszembe, hogy azért is lehet nektek jobban még terhes tünet, mert ugye nekem közel sem volt olyan magas a HCG-m mint nektek. És gondolom ehhez mérten ürül ki a szervezetből is.
vanda978

Ági! Sajnálom, hogy megint nem... :(
Már megjött rendesen?
vanda978

Sziasztok, szép napot Mindenkinek! :lol:

Vanda, igen, kerestelek. Nem baj, majd legközelebb összejön. :wink:
Van CD, Aviva javaslatai alapján Lívia gyűjtötte össze a zenéket. De nem gond, ha nincs, nekem van, tegnap mégis inkább csöndben tornáztam. Na jó, nem teljesen csöndben, a focit néztem. :P

Kagyló! Az összes vizsgálatra adhat a házidokid beutalót, úgy emlékszem.
eper1

Sziasztok!

Szeretnék csatlakozni hozzátok, mert nekem is lennének kérdéseim, és hozzászólásaim a terheséggel kapcsolatban. Mi idén vettünk részt az első programban ami olyan eredményesre sikerült, hogy most 17 hetes terhes vagyok. A baba ICSI-vel fogant, ezért nálunk is indokoltnak tekintették a amniot. Én mindenkinek az álláspontját próbálom megérteni a témával kapcsolatban, függetlenül attól, hogy mi a vizsgálat mellett döntöttünk.
A Dévai stílusa kicsit egyedi, ettől függetlenül rendkívül megszerettem. A tárgyilagosságát lehet enyhíteni, ha az ember megpróbál tovább kérdezősködni.
Amikor aláíratta az a rengeteg papírt a programmal kapcsolatban amelyben minden második mondat a halálról szólt, akkor is a válasza annyi volt, ne üljek autóba, hiszen a hírekben látom mennyi baleset történik. Rögtön megkérdeztem ez mit jelent statisztikailag. Ekkor kiderült eddig 1 ember halt bele. Így már nem is vészes!!!
Ma már ott tartunk, hogy megkérdeztem mik azok az esetek, amikor befektet a kórházba a szülés várható időpontja előtt (ez a kérdés azért merült fel bennem, mert elég messze lakunk a Jánostól, és a páromnak felkéne járnia naponta). Ekkor közölte ne legyek ilyen negatív!!! Ez egy ritka pillanat volt számomra.
Nekem van saját nőgyógyászom már nyolc éve, mégis a jelen állás szerint Nála fogunk szülni is. Ezért szerettem volna megkérdezni van-e információtok azzal kapcsolatban mennyibe kerül a szülés.

Légyszi írjatok!

Köszi
übi

Szevasztok,

Kata,
Megint elhappoltátok a vizet előlünk. Nebaj Nektek most jobban kell a frissülés, én vállalom a locsolást.

Vanda, Hajnesz,
Talán jobb is hogy leírtam hogy még mindig barnázom, erre másnapra totál lecsökkent, és azóta is már csak piszkításnak nevezhetnénk. EGyéb tünetem nincs, cicim nem fáj, azon sokat segített hogy kitakarították a méhet, bár most meg állandóan tompán nyom a jobb petefészkem vagy mim, holnap megkérem a dokit, hogy rajzoljon a hasamra, hogy tudjam mim fájhat. Az érzelmi ingadozások időnként nagyon gyötörnek este mikor sötét van már elalvás előtt még szenvedek és napközben bárhol eszembe jut hogy mi is történt velünk, még jó hogy bárhol és bármikor lehet napszemcsit hordani, így még Krisz sem látja. Még nem beszéltünk a dologról, csak mindig megakarom tőle kérdezni, hogy miért is történt velünk ez. Remélem a keddi guru nénis meditáció segít megint, mert a múltkori úgy tűnik sokat segített de még nem vagyok rendben teljesen. Hál' istennek a munka annyi hogy napközben nem sok időm van ezen gondolkodni, viszont baromira pörgök délután és este bármennyire is fáradt vagyok.

Timcsikém,
Remélem szépen növeszted a petiket! Sokat gondolok Rátok, még mindig nem vagyok készen bármilyen telefonbeszélgetésre az ismerősökkel, mert szerintem furcsálják, hogy az ember ilyen szörnyűség után hogy tud dolgokon nevetni, vagy hogy tudja folytatni ott ahol abbahagyta az életét. Vannak akik megértik, és nem akarnak pátyolgatni hanem hagyják hogy megvívjam a harcomat az élettel ezúton is köszönöm Nekik, hogy ilyen türelmesek, és erősek. Ígérem nem adom fel és visszakapnak.
REggel hányra mentek Istenünkhöz? Majd engedelmeddel kérek és küldök sms-t. Kekszi hogy bírja ezt a fránya meleget?

FArkasunk megjött a ködös albionból péntek éjjel. Végülis jól érezte magát leszámítva hogy engem nagyon hiányolt. Persze hozott magának egy új angol mezt, lassan fel is veszi, mert az esti meccset abban szurkoja majd végig. Meghozta életem egyik filmjét-Büszkeség és Balítélet , persze csak a Colin Firth szereplésével, mivel a többi változat nekem nem jön be, eddig csak videón nézhettem, mert egyszer arra sikerült rögzíteni, persze hozott egy regiment teát, ezt majd felteszem. Tegnap csináltunk a gyűjteményemről egy fényképet -40 doboz, csak Twinings, különböző itthon persze nem kapható álomvilágba röpítő teák, mesés dobozokban. Kissé meg van fázva ezért meglehetősen nyűgös a csávókám, de lassan visszarázódunk a régi kerékvágásba, céljainkat szemelőtt tartva megindultunk. Nyaralást jövőhéten befizetjük - Tunézia vagy Olaszország vagy Spanyolhon vagy Malaga- na az utsóról még nem tud.

CSókollak Benneteket

ui: napról napra jobban vagyok embrióim megtapadnak karácsonykor együtt ülünk a fa alatt!!!!

FArkasok J
farkasok

Sziasztok!

Hazaértünk anyuéktól, Isteni volt!! Jó volt elszakadni itthonról, foglalkoztak velünk, baba nem is aludt tegnap napközben, annyira el volt foglalva mindenfélével. Anyuéknak van egy pici medencéjük, abban hűsölgettünk, s bár nem volt túl meleg a víz, szinte nem is akartunk kijönni a vízből. Szili jó sok vizet nyelt, szegény egyszer hányt is, nem ízlett neki a gumimaci, biztos ingerelte a torkát. Azért mindent összevetve hulla vagyok, megint nem aludtam éjszaka, de megismételném ezt a hétvégét. Persze kicsit le is égtünk a napon. Szili fiam körbepisilte az udvart, mert a lökött nagymamija azt mondta, pisilj csak bátran akárhova. Növény nem maradt szárazon :twisted: :!: Egyszer még a sógor szandálját is célbavette, de szerencséjére megúszta a dolgot :lol: .
Majd lehet, hogy tudok fotót is feltölteni kicsit később!

Judit, a Büszkeség és balítélet az én kedvencem is, megvan videon. Irigyellek a profi angolodért, sajna én nem tudok, pedig tanultam jó pár évig, de valahogy lyukas lehet az angol tartomány az agyamban :mrgreen: .
Már akartam írni, hogy nekünk a terasz előtt egy hatalmas diófa áll, és azon közvetlen az ablakunk alatt egy kis fészek lapul eldugva, persze madár egy darab sincs benne :( . Lehet, hogy nekem is jeleztek ezzel, de az is lehet, hogy a tetőn mászkáló rosszcsont kandúrbandiktól rettentek el :D .
Az a 13 lombikkísérlet hihetetlen. Micsoda akarat és türelem kell hozzá! Meghát nagyon edzett lehet az illető párocska, bár fogalmam sincs, hogy lehetne ilyenhez hozzászokni :roll: !

Übi, üdvözöllek, gratulálok neked a babához, igazán szerencsés vagy, hogy sikerált :wink: !

Gigi, bocsi, de már nem tudtam válaszolni neked szombaton, mert már indulóban voltunk, mikor olvastam a babanetet.
Szóval nem, nem vagyok 140 cm, 168,5 cm vagyok, ha azóta persze nem mentem össze :lol: . Már nem szeretnék 42 kg lenni, beérném 52-vel is, sőt... Mi is a Bricoban vettük a tapétát, Szilt már annyira nem izgatja fel a maci és társai képsor, csak amikor felraktuk, és még utána jó ideig, de már biztosan hozzászokott. A hüvelyváladékról annyit, hogy nekem nincs nagy változás középidőben, vagy amikor a tesztfélék LH-t, ovut mutatnak, úgyhogy legfeljebb a fokozott szexvágyról vagy a petefészkem intenzívebb fájdogálásából vehetem észre, hogy tán idő van :D .

Na pusza mindenkinek, remélem, mindenkinek klassz volt ez a hétvége, és tiszta lappal és boldog lendülettel indulhat neki az újabb hétnek :wink: :!:
Vendég

Kép Kép

És íme Szilbaba és apukája Kacsa úrfival. A második képen az látható, hogyan dönti le lábáról apát a baba, mindkét értelemben. :lol:
Vendég

Szia Athiz!

Ez aztán a gyönyörű gyerek. Reméljük a továbbiakban is ilyen lehengerlőlesz, akkor biztos semmi gondja nem akad az életben! Irigyellek a hűsölés és a fürdőzés miatt. Mi sajna itthon töltjük a hétvégéket, mert a párom folyamatosan tanul, ráadásként ebben a hónapban éjszakás volt, ezért szombat délelőtt alszik. A lepény is most húzodott fel, eddig a mészájon volt, ezért sokat kellett pihenni. Dévai nem ajánlotta a nyaralást, de ettől függetlenül még eldöntött elutazunk-e augusztusban legalább a Balatonra. Majd meglátjuk, előbb legyünk túl az amniocentézisen.

Jó éjt mindenkinek!

Übi
übi

Sziasztok,

Az ígért tea halom legújabb tagjai:

Kép

Illetve a jelenlegi készlet, ami már egy kiadós tea délutánra is alkalmas lesz!

Kép

Farkaskoma
farkasok

Sziasztok, megjöttünk :)

Az esküvő megvolt, mind a ketten igent mondtunk, lagzi nem volt, csak ebéd és a nászút szuper volt. Mauritius gyönyörű hely, három rosszat tudok csak mondani róla, az egyik, hogy haza kellett jönni, a másik, hogy túl jól főznek, így 1-2 kiló visszamásszott ahelyett, hogy tovább fogytam volna, a harmadik, meg hogy azért ennyit ülni a repülön nem fehér embernek való. De minden más csodálatos volt :) A házunktól 30 méterre volt az óceán és kénytelen voltam folymatosan tudomásul venni, hogy tényleg létezik ilyen giccs, nem csak a képeslapokon. A szállodások, éppen hogy csak a fenekünket nem törölték ki, de ha kérjük, biztos azt is megtették volna. Az emberek folymatosan mosolyognak, barátságosak és persze fingjuk nincs róla, hogy hol van Magyarország (ezúton kérek elnézést attól a kevés kivételtől aki tudta. Az egyik pincér például boldogan közölte, hogy nála otthon Tungsram égő van a lámpában :) ). Magyarral nem sikerült találkoznunk a két hét alatt, bár lehet, hogy csak álcázták magukat.
Ettünk krokodilt, etettem bazi nagy teknősöket, sétáltunk a tenger alatt ahol kézből etettük a halakat, naplementét néztünk, függőágyban feküdtünk és vártuk mikor esik le egy kókuszdió.
Vissza akarok menni :) (Ehelyett holnap vár a munka, ezt a disznóságot! :) )

Visszaolvastam ám, de nem volt könnyü, mondhtani fostátok a szót, de nagyon szórakoztatóak vagytok.

Timikém :)
Örökbefogaádson nem gondolkodunk, hanem csináljuk (majd), de egy seggel csak egy lovat ülünk meg, úgyhogy még nem jelentkeztünk be. Elég volt az esküvő eddig. Most hogy túl vagyunk éltünk egyik fordulópontjén (de költői lett itt valaki :), biztos a nászót teszi :) ) kitaláljuk, hogy hogy legyen a nyár további része és beütemezzük a tanfolyamot is.
Utró nekem is van még elfekvőben, úgyhogy ha megszorulnál csak szólj. És nagyon sok pozitív gondolat megy felétek tőlünk!!!!

Roxal:)
Gyönyörűek vagytok, nagyon szép lett minden, mondjuk nem is vártam más tőletek :). A lombik meg nem szalad el, jó lesz az júliusban is. Lehet, hogy egyszer végre tényleg együtt csináljuk? :) Az jó lenne! Mi kb egy hét múlva kezdünk, ha minden igaz. Persze egy kis utólagos szuvenírnek is nagyon örülnék :)

Judit:)
Laci megérkezésünk után egyből fel akart menni meglátogatni, de átláttam a szitán, hogy csak élménybeszámolni akar gyorsan valakinek (csak a ti kocsitok állt a ház elött :) ), úgyhogy leszereltem. De hoztunk mi is egy kis teát neked, hogy gazdagodhasson a gyüjteményed. Nagyon fincsik. Igaz a többnyire dobozokat végül kidobtuk és csak a filtereket hoztuk haza, annyira tele voltak a bőröndejink. Kicsit túlvásároltuk magunkat :) Nagyon olcsó volt a ruhanemű. És valahogy sikerült venni két szőnyget is... :shock: De csak picik, a hálószbába. Végül a cipőinket például már nem bírtuk belepaszírozni a bőröndbe és a kirándulós hátizsákunkba pakolva kézipogyászként utaztattuk őket, az egyik strandtörölközőt, meg a hátizsákra köztöve :)

Na megyek aludni, mert lefordulok a székről. Nem tudom mennyi munkám lesz, igykszem majd írni egy részletes beszámolót, de lehet, hogy az hetek múlva készül csak el. Bocsi, hogy nem reagáltam mindenkinek. Sokat gondoltam rátok, de azért arra nem mertem vetemedni, hogy kinn internetezzek.
Azért egy-két fotót felteszek, csak hogy lássátok, milyen rossz is volt nekünk.

A teraszról a kilátás.
Kép

A házikónk:
Kép

Tengerpart:
Kép

Naplemente:
Kép

wish

Sziasztok!

Wish, de jó, hogy jelentkeztél! Először azt akartam írni, de jó, hogy itthon vagy, de gondolom, te inkább maradtál volna még néhány hetet. Háááááát, ezek a képek! Istenem, gyönyörűek! Képzelem, milyen lehetett a valóság. :lol:

Judit, ti ilyen teamániásak vagytok? :shock: Én is szeretem, tele van a konyhaszekrény a különféle dobozokkal és zacsikkal, de azért ennyi nincs.
A lelkedről...nem tudok mit mondani, de nagyon megszerettelek a leveleiden keresztül, és sok erőt kívánok nektek.

Übi, Isten hozott! :lol: Sajnos nem tudok segíteni abban, mennyibe kerül a szülés, mert még nem tartok ott...a többiek talán tudnak.

Athiz,Szili hozza a formáját, mint mindig, most is nagyon édes képek készültek róla. Apuci persze ellágyulva nézi. Megható, komolyan! :lol: Örülök, hogy jól éreztétek magatokat.

Lányok, egy lombik úgy összességében véve kb. mennyibe kerül?
eper1

Jó reggelt!

Már itt ülök ilyen "hajnalban", egyszerűen nem tudok aludni ebben a melegben, de sejtem hogy a problémám nem egyedi. :?

Gigi, köszönöm az ötletet a tornára! Megpróbálom majd én is a kórházat megkérdezni, van-e náluk ilyesmi.

Vanda, örülök hogy jöttél! Nem csodálom, hogy a lelked még nem állt újra talpra, én mindannyiótokat csodállak, hogy a történtek után milyen jól tartjátok magatokat. Igaz, ezt mindig a helyzet hozza, de lehet hogy én sokkal depisebb lennék.
Igaz, félek hogy Hajnival is hasonló lehet a helyzet, olyan ritkán jelentkezik. :cry:

Judit, ha úgy jó, maradj is távol egyenlőre attól, hogy személyes beszámolót kelljen tartanod másoknak. Szerintem ahányszor elmeséli az ember, annyiszor éli át a veszteséget, annyiszor feszegeti a lelkét a fájdalom.
Anno én a lombikkal voltam így, hogy csak a legközelebbi barátaimnak mondtam el, volt is olyan barátnőm aki kérdezte hogy "miért titkolom, ez nem szégyen". Neki is el kellett magyarázni, hogy nem titkolom, egyszerűen csak előre megvédem magam attól, ami egy esetleges kudarc után törvényszerű lenne, hogy ahányszor elbukunk, annyiszor kéne elmesélni, annyi embernek ahány tud a lombikról. És annyiszor egy kicsit belehalni. :cry:

13 lombik. Erre nem is tudok reagálni. Nem nyilatkozhatok/hatunk senki nevében, de ez vmilyen szinten már fanatizmus és önmagunk elleni vétek. Senki ne mondja, hogy 13 lombiktól nem készül ki a nő szervezete! És a lelke!!! Kétlem hogy ehhez hozzá lehet edződni!
Mi anno megbeszéltük, max. 2-3 lombik után elindítjuk az örökbefogadást, még ha végig is csináljuk az ötöt, de őszintén szólva én már (Ati meg főleg) féltettem volna magam az öt beavatkozástól, annál többet biztos! hogy nem csinálunk.

Athiz, örülök a felüdülésednek! Jó olvasni, mikor sokkal vidámabb levelet írsz mint általában!!! Ezek szerint most apának is jutott ideje a lurkóra! :lol:

Kagyló, ezekre a vizsgálatokra szerintem is ad a házidoki beutalót. A belgyógyászati vizsgálat max. vérnyomást, pulzust és talán egy EKG-t takar.

Übi, üdvözöllek itt. Szülés ügyben majd jönnek a tapasztaltabbak és segítenek. Mesélj egy kicsit magatokról! Ti miért lombikoztok? Mióta szeretnétek babát?

Wish, Isten hozott itthon!!! Juj, nagyon rossz lehet most felkelni és dolgozni menni két hét aranyélet után! :cry:
Vigyél magaddal a csodálatos képekből, én biztos minden öt percben megnéznék néhányat. Anno én a nyaralás képeit betettem képernyőkímélőnek és már kb. fél perces bekapcsolásra állítottam. Mivel én számlákkal foglalkoztam, nem folyamatosan dolgoztam a gépen, így mindig felvillant egy-egy fotó. :lol:
Gyönyörű ez a Mauritius!!! Majd ha lesz időd, tényleg mesélj, jó? Mit csináltatok? (Nem kell minden részlet, he-he! :lol: ) Kirándulgattatok vmerre? Állatvilág? Növényvilág? Nagyon kiváncsi vagyok!!!
És azt sem felejtsük el, hogy az esküvőről is szeretnénk képeket!!!

Nekünk jól telt a hétvége, leszámítva mekkora lúzer vagyok! :o
Mióta itthon vagyok táppénzen a lombik és a baba okán, nagyon ritkán járok el itthonról. Nincs is miért és nem is nagyon akarok nyilvános helyeken mutatkozni, vhogy bennem van hogy kellemetlen lenne vkivel a melóhelyről összefutni. Mostmár biztosra tudom hogy az, kellemetlen, mert vasárnap sikerült.
Nem is akárkivel, hanem a főmufti elnök-vezérigazgatóval. :oops:
Kimentünk a budai-hegyekbe, bográcsban főztünk paprikás krumplit, meg ugye Virágot jól megsétáltattuk. :lol: Baktatunk az erdei úton, Virág szabadon, látom jön egy futó a távolban. Mondom Atinak, fogja meg a kutyát, mert mindenkire ráugrál. Ahogy jön közelebb, látom hogy a nagyfőnök az! Kész! Persze köszönök, erre most jön az igazi lúzerség, látom hogy nem ismer meg elsőre!!! Pedig egy évet dolgoztunk együtt, de sötét is volt a fák között, nekem copfba volt a hajam, meg rövidnaciba voltam, egyik sem volt jellemző a mh-en, gondolom, így futás közben első blikkre nem ismert meg. De hát persze megállt, akkor le is estem neki. Pár mondat kínos beszélgetés következett, de hát...
Tk. semmi baj ezzel hogy összefutottunk, "veszélyeztetett terhesként" sem kell nyilván mindig otthon feküdni vízszintben, de azért kihagytam volna ezt a találkát. :lol:
Na, mindegy. Jót főztünk, ettünk, Virág imádott kint lenni. Csak egyszer ijesztett ránk, jött egy hegyi kerékpáros, na azután jól beszaladt az erdőbe, nem nagyon akart megállni. De azért megtette. :lol:

Sziasztok, szép napot mindenkinek! Úgy veszem észre, ma sem fogunk fázni.
Kata

Kép
szkatácska

Eper, lemaradt...
Szóval Dévainál a lombikhoz gyógyszercsomagok vannak, nem emlékszem pontosan, de vhogy úgy hogy 60 ezer körül, 100-150ezer körül és 200-300ezer körül. Ha nem így van, javítson ki vki.
Az ára függ a csomagtól és attól hogy milyen gyógyszereket, hány napig kapsz.
Mi mindig a középsőt választottuk. Nekünk az első szurikkal, kúpokkal együtt 115ezer körül volt, a második 170ezer körül. A különbség a két nappal tovább való szurizásból és a beültetés után kapott progi szuritól adódott.

Kép
szkatácska

Sziasztok!! Igen sajnos nagyon megjött, majd 9 körűl hívom apánkat!!

Athiz ne haragudj, nem direkt nem válaszolok!!! Nagyon tündéri a gyerkőc!! Sajnos nem csak úgy pecsételgetek!! :-(

Wish üdv itthon!! :-)
Ági28

Sziasztok!

Kedves Übi!

Sajnos mi sem jutunk el mindig hűsölős helyre, a hétköznapok többnyire uncsik, mert itthon vagyunk a babóval, de hétvégén megpróbálom a páromat rávenni, hogy legalább az egyik napon menjünk vhova, és ilyen melegben pancsolóhely az ideális. Persze nem mindig jön össze, és akkor kissé letört vagyok, de hát ilyen az élet :) !
Én a Szt. Imrében szültem, és nem most (2004-ben), úgyhogy más árakról nincs infóm, de gyanítom, a tarifák nem csökkentek azóta :mrgreen: .

Farkaskoma, ez igen! Micsoda bőség! Egy angol flottának is elég lenne ez a teamennyiség :lol: . Ezt majd barátokkal együtt fogyasztjátok, vagy mind Ti fogjátok meginni? Az biztos, hogy fincsik, habár mostanság elég kevés teát fogyasztok :) .

Wish, milyen a házasélet? Remélem, eddig minden klappol! Mauritius egy mesebeli helyre emlékeztet, ahol csak a boldogság lakozik! Bár én is eljuthatnék egyszer ilyen földi édenkertbe!!!! Valszeg ez nem következik be, de ki tudja, mit tartogat még az élet. Csodaszép, annyi szent! Habár Te nem annyira, én azért örülök, hogy újra itthon vagy, így legalább tudsz mesélni :D .
Meghát nem is tudnád annyira értékelni az elmúlt heteket, ha mindig ilyen életet élnél ilyen helyeken, ugyi?

Eper, köszönöm, nagyon aranyos vagy! Veled éppen mi a helyzet?

Katácska!

Igen, jól érzed a hangvételből, valóban, apával jutott idő kicsit egymásra is, és főleg Szili babára, aminek a baba nagyon örül, így én is sokkal boldogabb vagyok!
A munkahelyi témához annyi, ne haragudj, de miért is kell kellemetlenül érezned magadat? Mert nem igazán értem. Habár én sem nagyon tartom a mhelyiekkel a kapcsolatot, főleg ami a főnöki részét illeti, a többiekből is csak egynek írtam nem olyan rég :oops: . Én is táppénzes voltam az egész terhességem alatt, nekem is veszélyeztetett volt, de azért nem fetrengtem egész nap (az anyósom drága+párja persze nem ezt állítja), csak próbáltam kíméletesebben élni, mint más ilyen állapotú hölgyemény. És sajnos még így is bevéreztem a 28. héten. Az a lényeg, hogy ne azt lássák, hogy fitnessbajnokságra készülsz, hanem egészségügyi sétát teszel, és akkor nem szólhatnak semmit! Ha
mégis, akkor meg le vannak fütyülve :wink: .

Na pusza
Vendég

Ági!

Oké, köszi, én is nehezen tudok mindig mindenkinek válaszolni, nehéz követni egy ilyen dinamikus csapatot!

Sajnálom az újabb vereséget, de a háborúnak ugye még nincs vége! :wink:
Úgyis Te fogsz győzni, akár tetszik a sorsnak, akár nem :D :!:

Cupp
Vendég

Köszi a bíztatást!! :-)

Na apánkat ma jó nehéz lesz telfon végre kapni, mert állítólag jó sokat lesz műtőben!! De én kitartóan hívogatni fogom ám!! :-)
Ági28

na utolértem apánkat este 6 és fél 7 között megyek hozzá!!!
Ági28

Sziasztok!

Farkasok
Ennyi féle teát még nem láttam egy háztartásban! Gratulálok!!! Mindig iregyeltem azokat, akik vmilyen gyűjtögetési mániában szenvedtek. Nekem ehhez nincs türelmem.

Wish
Gratulálok az esküvőhöz! A nászutat a legjobb helyre sikerült terveznetek, a képek mindent elárulnak!

Szkatácska
Köszi az érdeklődést!
8 éve ismekedtünk meg, 2 hónap után költöztünk össze. 2 év múlva megkérte a kezem a 18.születésnapomon. Persze igent mondtam, de az esküvőt nem tartottuk meg. Mindig találtunk mást amire gyűjteni kellett. Ma sem bánom, hogy így döntöttünk, hiszen van lakásunk, autónk, és volt 4 évig egy fuvarozással foglalkozó vállalkozásunk. Most már fuvarozás sajnos nem megy, én próbálkozom a könyvelést itthonra hozni. Eddig még csak három cégem van, de nem adom fel.
Fogamzásgátlólt nem szedtem sokáig, ezért megismerkedésünk után 4 évvel fordultunk orvoshoz. Akkor nála minden rendben, nekem nem volt peteérésem. Sokfelé megfordultunk, így tavaly ősszel kiderült tökéletesek a leleteim.Innen minden a szokásos módon zajlott. Irány a Dévai, onan andrológus, aki kiadta a papírt, hogy alacsony spermiumszám miatt ICSI-t javasol. Idén márciusban vettünk részt az első programon, 8 petéből 4 maradt, 2 ültettek vissza. Mindkettő megtapadt, az egyik úgy tűnt kétfelé indult így rögtön hárman lesznek. Sajna az "ikrek" nem fejlődtek tovább, így maradt a ma 17 hétes magzat! Sajnáltam, hogy már csak egyedül van, de legalább így lesz még rá alkalom (remélem) végig élni a csodát!!!

Sok sikert mindenkinek!

A bejelentkezésem lehet egy kicsit rosszul sikerült, mert az általam írt levél még régebbi hozzászólásokhoz fűz történeteket, mert még 2004-es leveleket is elolvastam a hétvégén (persze nem mindegyiket)!

Übi
übi

Szia Csajszik!
Csak röpke életjelet adok magamról.
Megvagyunk, jól vagyunk, csak vendégségben itt van nálunk sógornőm és nem tudok mellette gépezni.
Voltam Pécsett, megismertem Stellacsaládot kivéve StellAput, meg esküvőn is voltunk, a maradék időmet pedig szunyálással, vagy a hűsöléssel töltöttem.
De hamarosan jelentkezem és mesélek is!

Wish!
Isten hozott, no meg a röpülőőőő!

Sok puszi mindenkinek!
réka
Vendég

Sziasztok!
Remélem mindenki strandon van ebben a melegben és négerbarnára sütteti magát :) Kivéve engem, mert az irodában hűsölök a légkondi alatt. Na de holnap! Én is szabin leszek, igaz csak 1 napot, de én már ennek is örülök.

roxal: igazán szép a házad, merre felé van?

kagyló: nem mondták, hogy miért nem termékenyül meg, vagyis azt mondta d. hogy nem lehet tudni. Neked mondott valamit? Írtad, hogy neked is volt végig meg fog jönni érzésed. Nem vagyok képben, ennek ellenére neked sikerült?

szkatácska: gyönyörű a bébiuh-d :)

lkt: a fiam lógott a kerítésen??? kész, nekem nem is mondta. meg azt sem, hogy rászólt valaki. csak azt mutogatta, hogy a kerítés tele van bogár-maradványokkal, amiket kinyírt. jó pipa is lettem. köszönöm, hogy szóltál neki, tényleg drága kincs! Ettől függetlenül előveszem este, hogy hogy is volt ez? A kávéval meg lógtam dévainak, mert meghivtam még a múltkor, csak akkor annyira ideges volt, hogy nem fogadta el. Azt nem tudod, hogy mikor vitték be neki? Remélem nem hűlt ki. :)

farkasok: ez a tea halom nem semmi. Én szeretem a teákat, na de ennyit... :)

wish: tényleg gyönyörű helyen nászutasztál, nekem annó csak Keszthely jutott, de az is szép volt.

eper1: nekem az első lombik kb 145e volt, a második 70e, a harmadik 65e. Szerencsémre egyre kevesebb gyógyszer kell, szerencsétlenségemre eredménytelenül :(

Ági: :( hanyadik inszemed lesz ez?

Kép

Kép
boszti

Szia Boszti!

Hát ez lesz a 4. Remélem most sem zavar be holmi ciszta,mint az első után.

És te hogy vagy??
Ági28

Wish! Üdv itthon, szokjál hozzá, megint a szokásos. Tudom milyen szar ez. Főleg elnézve azokat a képeslapokat, amiket beszkeneltél, :lol: :lol: igen jó lehetett. Azt hiszem tényleg hetekig fogod írni a beszámolót, esküvő meg nászút is, na meg az a sok-sok kép is, amit fel kell raknod. :lol: Én kíváncsi vagyok még az elfogyasztott kroki ízére is, ne aprózd el.

Judit! Szép kis gyűjtemény, én is imádok teázni, persze nekem csak ezek a teavalamik jutottak. :lol: És iszod is, vagy csak gyűjtöd őket?
Amúgy én sem tudok senkivel beszélni a dologról, csak annyival vagyok előnyben, hogy nem is tudták mi történt. Azt nem akarja senki megérteni, hogy nem kívánom a mások társaságát, nem akarom feszegetni a témát, minek bőgjek mindenki előtt. Apával sem beszélünk róla, olyan mint egy kis titok ami köztünk lebeg. De ezt én akartam így, nekem ez így jobb. Tegnapelőtt belefulladt egy ismerősünk a Bodrogba, ez sem jött valami jól.

A Büszkeség és balítélet egyébként a kedvenc könyvem, és filmen is szeretem, de én is csak a Colin Firth-es Mr. Darcy-s változatot. Attól jobban a Forrest Gumpot, ami pont tegnap is volt a tevében, egyszerűen imádom, úgy ahogy van. Tom Hanks-et is, amiért így eljátszotta. Nem szoktam sokszor nézni a filmeket, de ezt már nagyon sokszor láttam, és még mindig úgy várom, hogy ne haljon meg a végén Jenny, igazán szívszorító.

Übi! Üdv itt, igazán szerencsések vagytok, hogy elsőre ilyen szépen összejött a baba.

Ági! Akkor megint megy a következő? Dévai apánk nem mond semmit mi lehet a bibi? Vagy majd talán ma.

Athiz! Legközelebb magadat is mutasd meg. Szili baba még mindig nagyon szép.

Kata! De azt simán megérthetik, hogy ki kell menned néha a házból, nem fekhetsz állandóan!

Nekem Fifi kutyukám beteg lett, először nem tudtuk mi lehet a gond, mert mindig csak a Hortenzia bokor alatt fekszik. Képzeljétek, hogy a tökén (bocs) lett egy seb. Már észrevettem régebben, hogy nincs rajta szőr, mert mindig úgy fekszik, hogy oldalt van a négy lába, rálapulva a földre. Igazán nevetséges. Szerintem addig lapulhatott, míg lett rajta egy seb, ami elfertőződött. Persze elvittük dokihoz, kenőcsölni kell neki mindig. Elég szarul van, de remélem mihamarabb túl lesz rajta.
Hédi meg tuti nem lát a jobb szemére, amikor befogjuk neki a balt, és közelítünk a jobbhoz, semmit nem rezdül. Még ezt nem tudjuk mitől van, majd a doki megmondja.
vanda978

kösz, jól vagyok.
leszámítva az egyre erősödő meg fog jönni érzést. ráadásul hétvégén HP voltam, gondolom ez a mensi előszele. legalább is nálam az szokott lenni. a hasam fájdogál és a petefészkeim is.

szerintem nem lesz itt ciszta gond, mert a szervezeted megoldja. legjobb jel, hogy legutóbb sem volt. :)

vanda: hasonlítunk az egyedül szeretnék lenni témában, a sikertelenségek után én sem kívánok társaságot, és a társaság ezt nem érti meg, állandóan ki akarnak húznia lehangoltságból. ami alapjában véve nagyon kedves tőlük, csak nem veszik fegyelemben, hogy én mit szeretnék. szerintem te is így lehetsz vele. kitartás, a környezetet is nevelni kell. nem mentek nyaralni? valami teljesen idegen helyre, hátha az rendbe tesz valamelyest.

Kép

Kép
boszti

Vanda hát remélem jön a következő, majd este kiderűl. Rá fogok kérdezni, hogy szerinte mi lehet, bár úgysem tudja szerintem, hogy mi a bibi.
Ági28

Vanda, tudod gondoltam, hogy felteszek olyan képet, ahol együtt vagyunk a babucival, de mindig elszörnyedek, hogy milyen undorítóan kövér vagyok, úgyhogy inkább maradjunk meg az elfogadható látványnál.
Remélem, aki a Bodrogba fulladt, nem rokonom, habár ez sem vígasz számodra, legfeljebb csak együtt gyászolnánk. Már rengetegen tűntek el a Bodrog vizében, állítólag nagyon örvényes. Nem tiltják már be ott a strandolást? Egyszer apu is besodródott egy ilyen örvénnyel, anyu ezt mesélte. Borzalmas :roll: .
A Fifikének drukkolok, hogy gyógyuljon meg hamar az alsó fertájon, nem lehet kellemes egy tökbaj :lol: ! Szegény Hédi, nem lehet, hogy hályog van a szemecskéjén?

Boszti

Ilyen aranyos kis rosszcsont fiad van? Kis bogárírtó, mi?
Nem tudom, mi lehet ez a pocifájás nálad, de remélem, semmi negatív!

Nekem is szokott fájdogálni a hasam, meg a cickóm is feszülget, pedig a félidőn már túlvagyok, és nem tartom valószínűnek, hogy baba csücsülne odabenn! Persze azért reménykedem!

Remélem Ági, hogy a 4 lesz a szerencseszámod! :wink:

Pusz
Vendég

Athiz de szép is lenne! :wink:
Ági28

Lkt Hírek :)
"Nagyon elégedett volt Pityesz, 7 v 8 egységes méretű tüsszencsem van. Most megyünk a rémisztő tájékoztatóra"

Ennyi volt az sms, azóta már biztos túl vannak a tájékoztatón. Bocsi, hogy csak most írom, de eddig nem volt időm.

wish

Sziasztok
Egy kicsit csalodott vagyok. Elmentem megnézni a körzetinek a rendelését és képzeljétek el, augusztus 1-je után jönnek vissza szabiról. Most aztán tényleg minden össze fog sűrűsödni. Páromnak az andrologushoz be kell majd aug elejével jelentkezni, 30-ára Dévaihoz kell menni. És addig örülhetek ha egy két papírt el tudok vinni. Igaz azt mondta, hogy szeptemberben csináltassuk meg a lényeges vízsgálatokat, de azt hiszem, hogy az egész egy nagy rohanás lesz nekünk. Igaz novemberben lesz a lombik, de már most azt sem tudom hol áll a fejem.
Az andrologus akit a Dévai ajánlott az Tb-re megy?
Boszti
Nekem sajnos egyik sem sikerült! De azok akiknek sikerült, van olyan érzés mintha meg akar jönni!!!! Hogy összinte legyek fogalmam sincs, hogy adjak-e arra amit a volt dokim mondott, minden félét,vagy azt nézzem amit a Dévai mondott nekem. A volt dokimnál 3 évig voltam, viszont most, hogy új orvosom van, az számít amit mond. Nem igazán akarok rajta gondolkozni, mert állandóan depis lettem tőle. Most új lappal indulunk és szeretném elfelejteni azt ami akkor volt.
Wish
Sok Boldogságott kívánok nektek!!! :lol:
Gondolom csódálatos volt a nászutatok :wink:
Már hiányoztál :!: :!: Nagy kérés lenne ha....megkérnélek tegyél fel még pár képet :?: :!: Többet,többet :!: Nagyon tetszik, csak álmodozom :!: :oops:
Hiszen ilyen nászútam nekem sem volt, és szeretném látni milyen csodálatos lehetet :!: :oops:
Nem lehetne esküvői képet is :?: :oops:
kagyló

Kagyló!
Ne legyél csalódott, még időben vagytok. Andrológusért fizetni kell, azt hiszem, bár mi a magánrendelésére mentünk, mert máskor nem értünk rá. Volt dokidat felejtsd el, bízz Dévaiban, s akkor minden jó lesz. nagyon jó orvos.

Timi!
Szépen haladtok, mennek a tüszőnövesztő energiák.

Athiz!
Ki tudja, lehet, mégis lapul valaki odabent.

Boszti!
Kitartás, ne keress jeleket. Tudom, hogy várni a legrosszabb, de próbáld elterelni a gondolataidat. Drukkolok nagyon.
Dunaharasztin lakunk. Nagyon nyugis környék.

Vanda!
Kutyulinak jobbulást.

Übi!
Üdv, és gratula. Nyugodt terhességet kívánok.

Wish!
Hú de szép helyen voltatok. 8) Remélem arra a lombikra már nem lesz szükség. Ha mégis, akkor esély van az egyszerre menetelhez, hátha ez hozza meg mindkettőnknek a sikert.

Kata!
Főnököt leszarni, terhességet meg élvezni.

Farkasok!
Mikor tartotok teapartit? Igazán szép készlet. Judit, ha majd összeszedtétek magatokat, nagyon örülnénk, ha meglátogatnátok minket. Mindent megértek, majd jeleztek.

Réka!
Tali ügyben mi a helyzet?
roxal

Sziasztok!

Drága Lányok, nem könnyű benneteket utolérni, hihetetlen sokat írtok! (Hála Istennek, nagyon élvezem. :P )

Kata, a főnökkel tényleg ne foglalkozz! Ő sem gondolhatja komolyan, hogy ebben az iszonyú melegben a szobában aszalódj! Természetesen szükséged van a friss levegőre, az abszolút támadhatatlan!
A lombik áraktól kicsit padlót fogtam, pedig tudtam előre, hogy nem két forint lesz. :cry: Egyébként nagyon köszönöm a tájékoztatást. azt hiszem, még sok kérdésem lesz, előre is bocsánatot kérek érte. :roll:

Athiz, képzeld, holnap még el kell mennem mindenfélét venni a tantermembe, de utána SZABADSÁGON LESZEK!!!!!!!!!!!!!!!!! Annyira, de annyira örülök, lehet végre lazítani, a párommal, a lakással, a kedvenc vicikvacakjaimmal foglalkozni. :lol:
Amit magadról írtál, ugye nem gondoltad komolyan????? :shock: Nyilván nem maradt meg a lánykori karcsúságod, de azért nem hiszem, hogy ennyire sötét a helyzet! Nem tudom, ki táplált beléd ilyen gondolatokat!
Bízzunk benne, hátha odabenn rejtőzködik egy kis élet! :wink:

Duddu, hiányzol! 8) :roll: 8)

Boszti, drága vagy, nagyon köszönöm az infót. :lol: Remélem, mindnyájunknak hamarosan sikerülni fog.
A kisfiad pedig naná, csintalankodik, ebből is látszik, hogy egészséges. :lol:

Lkt! Szorítunk!!!!!! :lol: :lol: :lol:

Kagyló, az andrológusnak először fizetni kellett, de másodszor már nem fogadott el pénzt, úgy emlékszem. Dr. Sára György, ugye?
Szerintem se foglalkozz azzal, amit a régi dokid mondott! Dévai nagyon jó (eddig akárkivel beszéltem, mindenki ezt mondta -mármint a páciensei), ez a lényeg!
eper1

Athiz! Ne asszem emberedre találtál a kövérséget illetően, tőlem nem lehetsz nagyobb darab, hidd el! És én is merészeltem már képet tenni.
A megfulladt ismerős neve Csendes, ha ismersz itt ilyet, 26 éves volt. Igen sokan belefulladnak a Bodrogba, de ez itt pont az Óbodros rész volt, ami nem örvényes. Egy bulin voltak, jól kiütötték magukat alkohollal, aztán meg gondolták fürdőznek egyet. Ketten mentek be a vízbe, de az egyik srácot ki tudták még húzni.
Mi is szoktunk oda lejárni hétvégi házba, de én nem fürdök ilyen helyeken.

Ági! Várom a híreket....

Boszti! Azt hiszem ugyanarról beszélünk valóban, és gyanítom, hogy Judit is így van vele, amint a leírásából látom. Ti most mennyi időt vártok?

Eper! Egy nap, és pihizhetsz, tök jó lesz. :D
vanda978

eper1
Igen, hozzá küldött Dévai. És hová érdemes menni, magánrendelésre, vagy az Uzsoki Kórházba?! Ha jól emlékszem azt írtátok, hogy csak alá írja a papírokat és kész....hát remélem nem lesz nagy herce-hurca ebből is, mert novemberben szeretnénk kezdeni! :lol:
kagyló

Na most akartam rákérdezni, hogy dumálunk-e, és pont abban a pillanatban kiléptél. :cry:
vanda978

Vanda!
A hideg futkos a hátamon ezt a fulladásos története olvasva. Istenem, az a fiú olyan fiatal volt... :cry: Bár teljesen mindegy, hány éves, mindenképp értelmetlen és borzasztó halál.
Igen, annyira örülök, végre élvezhetem a nyarat! :lol: 8) :lol:
Beszélgetés? Sajnálom, valami gondolatátvitel pedig működhetett, mert átsuhant a agyamon, milyen jó lenne csevegni. Én még most is ráérek, ha jó neked! Fent vagyok az MSN-en, csörgess meg, ha akarsz!

Kagyló!
Mi a magánrendelésére mentünk. Azért azt nem mondanám, hogy csak úgy simán aláírta a papírt. Először felírt egy gyógyszert, amit -azt hiszem- 1 hónapig kellett szedni, utána egy vagy két hónap szünet, majd vissza Dévaihoz katonavizsgálatra, s utna a lelettel újra elmenni. Ezután írta alá az ICSI javaslatot. De azért már nem kért pénzt.
eper1

Sziasztok!

Sajnos nem tartom valószínűnek a lapuló csemetét a pocakomban, de köszi, hogy velem reménykedtek! Olyan kedvesek vagytok!

Eper, örülök, hogy holnapután már szabin leszel, minden bizonnyal jól fogod magad érezni a vakáción, végre lazíthatsz. Ez mindenkinek jól jön, ugyebár. Remélem, majd több időt töltesz itt is, és akkor majd trécselgetünk. Igaz, fogalmam sincs, miről, de majd lesz valami :lol: .

Vanda, ez iszonyú! Én nem ismerek Csendes-t, de igazság szerint még a rokonaimat sem ismerem nagyon, legfeljebb név alapján, azt is inkább anyu tudja, kik is Ők. Rémes, hogy ilyen fiatalon valaki eltávozik :cry: ! Persze mindez felelőtlenségből. Biztosan csak jól akarta érezni magát szegény, de tragédia lett belőle. Képzeld el, aki bent volt vele, de megmenekült, az mit érezhet. Tuti egy életre lelkiismeretfurdalása lesz.

Nos, ami a súlyomat illeti, iszonyatos, bár van nálam súlyosabb egyén is, ezt tudom. Csakhát rossz látni a képeken a valóságot, hogy lassan úgy festek, mint az anyám (ez nem bántás). Szülés után sikeresen lefogytam 16 kg-ot, amit lassan, de biztosan visszaszedegetek. Annyira kérleltem a páromat, hogy vegyünk egy futópadot, mert szeretek futni, de sosem kaptam, mondván, nincs hely ilyennek. Terepen meg nem bírok futni, mert kimegy a bokám! Ez van! A nem kajálástól rosszul vagyok, nem úgy, mint rég!

Na majd egyszer, ha készül egy kevésbé csúnya kép rólam, azt majd feltöltöm, jó?

Puszi mindenkinek
Vendég

Na sziasztok csajok!!

Hír!! most sincs ciszta!! Hála a jó égnek. Most menoralt kaptam, holnap kell elkezdeni adni. És pénteken UH.

Mondtam tegnap apánknak, hogy Doktor úr mondjon valami okosat, hogy mi lehet a baj!! Azt mondta, hogy lehet, hogy a sperma nem akarja a sejtfalat átszakítani, és ez a baj. És sajnos a 6 inszemet meg kell csinálni. Mondtam neki, hogy zavarjuk le gyorsan, aztán jöhet a lombik!!
Na egyenlőre ennyi. Ja és tegnap még le sem ültem a váróba,és már hívott is be!! :-)
Ági28

Szia Ági!

Csupa jó hír, ennek örülök! Remélem, azért sikerül már hamarabb is, még a lombik előtt, de ha nem, azzal tuti meglesz a várva várt kis "eredmény" :wink: !

Mi van a többiekkel? Este is én fejeztem be, ma reggel is már itt ültem fél 8-kor, de még sehol senki! Mindenki nyaral vagy csak melege van, amit nem csodálok. Meg gondolom hétköznap lévén nincs mindig kedve az embernek a gép előtt pötyögni!

Na, most, hogy ezt jól megbeszéltem magammal, puszi! :lol:
Vendég

Igen jó hírek!!
Biztos mindenki hűsöl! De jó nekik!! :-)
Ági28

Bár mi is hűsölhetnénk! Na jó, elég az önsajnálatból! Anyuék most jönnek hozzánk, hátha hoznak egy kis jóhangulatot+idegbajt :twisted: .

Pusz neked, nektek
Vendég

Neked meg jó szórakozást!! :-)
Ági28

Sziasztok :)

Ági :)
Örülök, hogy nincs ciszta!!!! Hajrá!! Sajnos nekünk is végig kellett csinálni a 6 inszemet, pedig esélyünk sem votl rá, hogy sikerüljön és simán mehettünk volna rögtön lombikra......... Gondolom jól jött a kórháznak a pénz a Tb-ől amit utánunk kapott! :evil:

ANdi :)
Meseszép helyen voltatok!!!! Én csak ámúlok itthon! Kérek még sok képet és szeretnélek menyasszonyi ruhában is látni!!!!
Remélem hamar visszazökkensz a hétköznapokba!

Judit :)
Lassan teázót nyithatnátok!!!! SZégyen gyalázat de az én tea ivásom csak betegségre korlátozódik. :oops:
Eszterékhez csatlakozva, mi is bármikor szívesen látunk titeket. A szomszédasszonyotok is készül valamikor hozzánk. A víz már 30 fokos stbbbbbb.........

Boszti :)
A nagyfiad természetes úton sikeredett ? MÁr nem emlékszem....

Timi :)
EZek nagyon jó hírek! Szorítok neked+

Athiz :)
Na hülyéskedj!! Ne utáld már ennyire magad! Én sem vagyok egy szexbomba, na de kit érdekel???? Engem is zavart mindig, hogy nagy a fenekem, széles a csípőm. Egy fél éve még tényleg nagyon gusztustalan voltam. AZtán lefogytam valamennyit, de még mindig nem olyan mint régen. De nem szabad elfelejteni, hogy volt egy csomó hormonkezelésem, szültem egy gyereket. A legfontosabb, hogy azt mondja a férjem, hogy én vagyok a legszebb nő a világon. Az Olivérnek meg oly mindegy, hogy az anyukájának mekkora bele van. Viszont ha emiatt utálom magam, azt ő is megérzi. SZerintem az nagyon fontos, hogy ápolt legyen az ember. Láttam én már sovány de gusztustalan nőt. Na én inkább a telt és ápolt kategóriába akarok tartozni.
Úgyhogy ide nekünk azt a képet!!!!!!!! Mert nem a Szexbomba vagyok" című topikba írsz ám!!!!! Itt földi halandókkal beszélgetsz :wink:

Mennem kell, puszi mindenkinek

KépKép
gigi28

Szia Csajok!
Húúú, ma nagyon sok leszek. Másfél órája csak olvasok és nem bírom ki, hogy ne reagáljak.
Szóval, ha kicsit lejárt lemez, amit írok, akkor bocsi.. :)

Nagyon köszi, hogy hiányoltatok és azt is, hogy engedélyeztetek egy kis nyavalygást.
Igen, érzékenyebb a lelkem kicsit mostanában, ez is tény, de sajnos vannak megoldhatatlan helyzetek is a családunkban, ami komoly lépéseket, döntéseket igényel tőlem.
Még mielőtt igazi édesanyává válok. És mindezt úgy kellene meglépnem, hogy a hasamban növekvő táncoslábú angyalkáknak a legkevesebbet ártsak. De nem fogom újrakezdeni a nyavalygást, csak múltkor kicsit kiborult a bili.
De ezzel most nem törődünk, hiszen hol van már a tavalyi hó! :)

Erika!
Buksimi megjött, köszönöm!
Tök jó, hogy megszeretted az Erika nevet. Igen, mi is akarunk 2. nevet, csak így 4-et kell keresni ugye, plusz a tartalék fiúnevek... :)
Baja nem lesz Annának a koncerttől, legrosszabb esetben nem fogja szeretni.
Én betakartam a hasam egy vastag kendővel, utána jobban lettek szegénykéim. De egyébként is csak az előzenekart nem komálták.

Mi is kancsintgatunk Finnország felé, de mostmár úgy néz ki, hogy babákkal megyünk el egyszer. Ha nem kempingezős megoldást választunk, akkor azért babókkal is jó hely, ugye?

Köszi a védőnős "tippet": akkor azért megmutatom a képesfelemet neki. Egyébként, mivel költözünk, úgyis máshoz kerülök majd, de ezt egy cseppet sem bánom.
Amúgy pedig gyermekorvosunk már van és már most mindent tőle kérdezek. :)
Iszonyat mázli: egy csoportba járunk asztrológiára. Én még ilyen jófej dokit nem nagyon láttam. :)

Kata!
Azért arra jutott egy csepp időm, hogy megcsudáljam babókátokat!
Annira édes! Hihetetlen, hogy ti is már itt jártok...

Szerintem jó úton haladtok az amnio döntésben. Én biztosan nem csináltatnám meg, csak ha valamelyik vizsgálat nem OK. Genetikai tanácsadásra mentek, ugye? Mikor lesz?

NÁlunk is szakadt az eső. Ti hol is laktok? Az Örsön van egy szuper jógás hely - mellesleg én is oda járok (khmm..khmmm.. 3 hete voltam utoljára). :) Ott "csak" kismami jóga van, egyéb tornák nem. Ebben is van légzéstechnika, meg egy kis intim torna is. Nekem a lelkemnek is nagyon jót tesz.

Lányok!
Annyit írtatok a beteg gyermek témában, hogy nem bírom ki én sem szó nélkül:
Szerintem egyáltalán nem a Down-kór a legrosszabb és van még egy fontos dolog, hogy ők a legtöbb esetben nem boldogtalanok, sőt, mindig azt mondom, hogy ők a szeretetért és a boldogságért kétszer álltak sorba. Ezt tapasztalatból tudom. Közvetlen közelről ismerem őket (sajnos-szerencsére) Ettől függetlenül maximálisan megértem, amit írtatok a nehézségekről.
Nem tudom, érdekelne-e Benneteket, én egyszer csináltam egy fotósorozatot a bátyámék fogyatékos úszócsapatáról (edzések, versenyek, bulik). Szívesen megmutatnám Nektek, de azt is megértem, ha kihagynátok.

Timikám!
Jól beköpted Boszti fiát! :) :) :) :)
Pettyed csökkenőben, ugye?
Sokat gondolok Rátok, csak haladjatok u.így tovább!!

Viki!
Isten éltesse az IKREKET!

Melba!
Belgyogyóssal mi lett végül? ELmentetek?
És még mindig jól vagy gyomorilag, ugye? És eszel is és hízol is és.... :)
Csak óvatosan az otthoni közlekedéssel. Érdekes: én későbbre olvastam, hogy elveszítik a kismamik az egyensúlyérzéküket, de akkor jobb lesz lassan vigyáznunk nekünk is.

Athiz!
Örülök a szép estéteknek és aztán a hétvégéteknek kis családoddal!
Csak így tovább: egymásra figyelés, megnyugvás és célba ér az a kis lepke hipp-hopp!
Kívánom, hogy a "körbepisi" legyen a legnagyobb problémátok!!

Boszti!
Egy embrió is embrió! És a mensis tünetek egyáltalán nem jelentenek rosszat!
Amennyire lehet, igyekezz nem a tüneteket fürkészni, hanem beszélgetni a kicsivel, simogatni és HINNI Benne!!
Igen, valahogy úgy döntünk majd a tali napjáról, hogy mikor jó a legtöbb embernek. De nem én döntöm el, én csak gyűjtögetem a sok infot.. A többi hétvége maradhat somolygós Nálad, ugyi?

Roxal!
Szörnyű olvasni, hogy nem ismertek olyan párt, akik ne mentek szét volna a beteg gyermek miatt. :( Sajnos édesanyám is egyedül maradt a bátyámmal, de ott azt hiszem más volt az ok. Leginkább dudubaba megérkezése.. :)

Fúúúú, nagyon szép a házatok! A konyhátok méreteit irigylem is kicsit!! :)

Madaran!
De jó, hogy benéztél!
Hogy vagy?

Jucikám!
Fülöp dokinál mi volt?
Ez a teahalom őrület! És mennyi ideig elég ennyi tea?

Eper!
Nem Te értettél félre, én írtam kétértelműen. Szóval a 4D UH-s doki szerint 100%, hogy mindkét angyalka kislány. Nőgyógyászom viszont egyiküknél még mindig csak annyit tud mondani, hogy látszana az a fityegő, ha ott lenne, de amíg nem lát hüvelyt, vagy valamit, addig Ő meglepinek tartja. :) Azért elég valószínű a két csaj, de még meglátjuk...

Ennyi nap után is élvezed a meleget? Én csak a légkondis szobában bírom ki. Kíváncsi vagyok a hétvégi "nagy" lehűlésre...

Szani!
Ez az előadás lehet, hogy érdekelt volna. :(
Majd meséltek, milyen volt?

Gigi!
Azt hiszem, te kérdeztél Seszi felől. Megvannak, babaügyben nincs sok előrelépés (ennyit tudok). Nagyon sokat dolgozik, ezért csak néha olvasgat minket, de írni már nem jut az erejéből.
Nagyon bírtam, amit a sovány-kövér témáról írtál, így inkább nem is teszek hozzá semmit.

Seszi!
Azért itt is hiányollak kicsit!!!

Übi!
Üdv. itt!
Gratulálok a pocaklakódhoz!

Vanda, Hajnesz, Farkasok!
Akkor írjátok csak a tüneteket, legyen az bármi!
És szép sorban mind elmúlik és jöhetnek a csodák újra!!

Wish!
Isten hozott még egyszer itthon Mindkettőtöket!
Megnéztem volna azt a kézipggyászt!!! :)
Muszáj gyorsan topiktalizni, hogy tudjatok mesélni, nagyon király lehetett!

Ági!
Sajnálom, hogy tényleg megjött! :(
Viszont örülök, hogy újra gőzerővel előre néztek!
És ne feledd, Erikának is azt mondták, hogy muszáj végigcsinálni az inszemeket, pedig szinte semmi esélyük, erre nem Édes Anna lett belőle?!? :)

Lányok!
Még annyit, hogy megismertem StellaCsaládot!
Nagyon jó volt náluk!
Stella-Eszter nyugodt, kiegyensúlyozott kismami, a fiúk pedig lehengerlően édesek!
Egy baj volt csak, hogy én mindenkinél többet beszélek, így szegények nem nagyon jutottak szóhoz. Azért persze jól kikérdeztem Stellát néhány fontos kérdésben!
Botond és Olivér is tökéletes prototípusok! Remélem, hamarosan ti is megismerhetitek egyszer Őket!

Stella!
Nagyon köszi a kedves fogadtatást! Remélem, lesz még ilyen alkalom!

Sok puszi mindenkinek:
réka
Vendég

TOPIKTALI ÜGYBEN AKI MÉG NEM NYILATKOZOTT, TEGYE MEG!!!

Kép

Lányok!
Lassan eljön a döntés ideje. Ezt azért nem vállalnám önkényesen magamra, úgyhogy segítsetek!!
Vendég

Réka!
Úgy látom, júli 16 eddig mindenkinek jó... Ha ahelyszínt is kitaláljuk, akkor szerintem megcélozhatjuk.
roxal

Elvileg az nekem is jó! De 100%.ot nem tudok mondani!! :-(

A most hétvége tuti nem jó, mert szülinapot tartunk anyukáméknál.
Ági28

Nekünk a júli 16 már necces, valószínűleg nem jó. És utánna még 2-3 hétvége szintén nem. A többi hétvége egyelőre jó.
De ha 16 lesz, az sem baj, legfeljebb majd egyenként körbelátogatok mindenkit talin kívül :)

wish

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?