Sziasztok!
Köszönjük a 3. hós gratulációkat és a babaúszás tapasztalatokat!
Csema:
A lányaid gyönyörűek a fiaid meg nagyon helyesek. Olyan jó lenne látni a 6 gyerkőcöt egyben. Esetleg van ilyen képed?
Nicika:
Szinti nagyon megnőtt és gyönyörűűűű!
Alina:
Tündéri Márk! Boldog 4. hónapot!!!
Babcika, Cory!
Ügyesek a lányok!!!
Zsuzsófi!
Gratula az érettségihez!
Babcika!
Édes Lili ahogy elvándorol a kiságyban, illetve "szellőzteti" a lábikóját.

És gyönyörű!
Rita!
Szépséges Dalma! Kellemes nyaralást!
Anita!
Gratula Botinak!!!
Boscó:
Hihetetlenül édes Fannika! Az a haj....

.
Utálom amikor Martin csuklik. Bár, őt kevésbé zavarja, de én is mindig ciciztetem. 1 hete, már csak napi egyszer csuklik. De pl. tegnap egyszer sem csuklott.
Évi77:
Csodaszép Dóri! Én is aggodóm, hogy nem elég csak a tejcsi, ha szomjas. Már próbáltam mást (tea, víz), de csaktejcsi kell neki. Akkor biztos elég. Amúgy, a kutacsát én is szoktam ellenőrizni, főként ebben a nagy melegben.
Trose:
Mi a szúnyogcsípéstre kaptunk egy gyógyszertári "löttyöt". 1 nap alatt eltünt neki és nem szárította ki a bőrét.
Pilchard:
A kaka eltávolítására, nekem is a Vanis szappan jött be. De, ha egy éjszakát áztatom, mosóporos vízben az is kihozza. Én még fertőtlenitő tablettás vízben is szoktam áztatni mosás előtt pár órát. Mindkét módszer bevált, még akkor is, ha nem áztattam azonnal!!!
Törölközéshez mi is óriás pelust használunk. Ez legalább felszívja a vízet. Régebben a flottir töröközés után is át kellet törölnöm pelussal.
Babetta:
Hova viszed Levit úszni? Én még csak egy úszodát találktam itt a közelben. Őket fel is hívom holnap. Állítólag 30 fokos a víz és 5-6 fős csoportok vannak.
Hajhullás:
Én a szülés óta szedem az Elevitet és nem hullik jobban a hajam, mint eddig.
Hőség:
Mi bent vagyunk egész nap lehúzott redőnyök mellet, ventilátorral. Bár, apa hozott ma egy mobil klímát, de egyenlőre nem sokat ért. Hajnali 4 óra körül kinyitom az összes ablakot, majd 7 óra fele visszacsukom mind. Igy valamival könyebb. Martint 2*-3* megfürdetem, igy legalább lenyugszik egy kicsit, mert nagyon tud sírni, ha melege van és ahogy sír mégjobban izzad.
Este 8 felé szoktuk kivinni a kerbe 10 percre, csak pelusban. Ezt marhára élvezi.
3 hós méreteink:
Súly: 8560g
Hossz: 70 cm
Fejkörfogat: 42 cm
Haskörfogat:47 cm
Derűs és szép napot kívánok holnapra mindenkinek!!!
Jó éjt Era és Martin