A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Lakóhely szerint » Kecskeméti babavárók

Lina,
meddig lehet jelentkezni a pályázatra?
mrege

Mrege, a mai nap volt a határidő. Mi is azért mentünk gyorsan.... :)
birolili

Mrege, nem jól írtam a dátumot, holnap az utolsó nap.

És szavazni 26-tól, vagyis hétfőtől lehet.

Lili és Zsófi baba a Petőfi Sándor utcai Rossmannban vannak kirakva. Szavazzatok jó sokan. :) :D
birolili

Sziasztok :)

Köszönjük az aggódás,Adri bestia jól van az ijedség nagyobb volt.
Jól rámhozta a frászt, meg a depit de a főorvos kicsit "megnyugtatott " mert szegénynek pont előttünk az unokája is így járt, és mondta is, hogy Ő idáig mindig ferde szemmel nzett ilyenkor szülőre de mostmár nem teszi mert tudja milyenek egyess gyerekek : :lol: :(
Egyébként a vakdugót szedte ki a csaj és kotorászott benne :(
Nem is tudom mit csináljak most a konektorokkal azthittem ez a dugó kiszedhetetlen, de mégsem ... :? :shock:
ma voltunk strandolni anniyra élvezték a vizet :)
Én ismert kb 4 év nem volt rajtam fürdő ruha :D jól le is égtem :)
köszönjük a dicsérteket is a fotókra

katic
nagyon szépek vagytok és nekem is ismerős vagy valhonnan :)

cukker
igen szerncsére már -14 kg járok ez fix mert este mértem :)
Bár még pár ilyen akció adritól és és rögtön ledobom azt a 20 kg még .. :D :(

lina+lili
várjuk a számot amin szavazni leht :)

mino
kerti party, hogy sikerült ? fotó a kis 1éves fiúcskáról ??? :) várjuk :)

most rohanok mert adri kidöl a nagy strandolástól de többiek éhhhhesek :)
majd még jövök :)
roz23

jaj ezt még mindnen képpen kartam és lemardt :(

sam
ez nagyon nehéz döntés nincs egy jó ismerős kaiben megbíznak anyudék ?
Ha mégsem találnak akkor se vedd anniyra szívedre :) tudom nehéz ez most neked de valhol Őket is meglehet érteni :) ne rontsd el életed nagy napját ez miatt :) Ettől Ők még ugyan úgy szertenek :)
roz23

Roz,
hétfőtől július 9-ig lehet SMS-t küldeni a 06-30/555-5595 számra, Lilié R002*B001 kód, Zsófinak csak a vége lesz más, de azt majd Lili megírja.
Ja, és van olyan vakdugó, ami nem is dugó, hanem egy ragasztható konnektorvédő. Bele kell ragasztani a konnektorba, és úgy tudod használni, hogy beleilleszted a dugó két szárát, azzal kicsit fordítassz rajta, ekkor válik szabaddá a két lyuk, és be tudod dugni a dugaszt. Na most ez egy felnőttnek sem könnyű mutatvány elsőre, szóval szerintem gyerek ellen tökéletes :D

Sam,
anno, mikor apu másodjára nősült, a feleségének nem jött el az anyja, és az apja is csak éjfélig maradt. Be voltak sértődve, mert a lányuk egy elvált, ráadásul gyerekes férfit választott magának. Úgy kellett megszöktetni a feleségét, szó szerint, éjszaka, ablakon át...
Biztos nem esett neki jól, de mit tudott volna csinálni, aztán élvezte a nagy napot. Akkor enyhültek meg, mikor megszületett a tesóm, gondolom úgy voltak vele, hogy ha látni akarják az unokájukat, akkor muszáj változtani. Azért augusztus 12-ig még van idő, hátha meggondolják magukat.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Zsófi szavazási száma:

R002*B010

Majdnem ugyanaz, mint Lilié. :)
birolili

Nagyon lassú most a babnet! :(

Lina
Nem kötözködésképpen, nekünk is ilyen dugó lesz a konnektorba! Már megvan! :) De a gyerekek ha jól tudom, hallom, olyan ügyesek tudnak lenni....hogy olykor még rajtunk is túltesznek! :)

Sam
Sajnálom hogy nem tudnak menni a szüleid, de sztem meg kéne próbálni keresni vkit a mamád mellé. Mondjuk egy ápolónőt, vagy egy jó ismerőst vagy vkit! De ha mégsem...akkor se haragudj rájuk!
Nekem sajnos az apósom nem lehetett ott a nagy napon...:(

Roz
Én s nagyon megijedtem mikor olvastam Adriról! Nagyon örülök hogy jól van!
Én is elkezdtem most fogyózni..már -4kgnál tartok, 4 nap alatt! :)
Remélem hasonló ütemben haladnak lefelé a kilók! :) De ha nem az sem baj...már ez is vmi! :)
quill

Hú lányok, hogy kitoltam magammal: Lili ötkor evett egy üveg banán-almát, este 7-ig jött-ment, gyakorlatilag már bejárja a szobát. Mászni még nem mászik, de végül is oda megy, ahova akar, kúszik, forog, aztán csak eléri a célját. Hétkor láttam, hogy fárad, gondoltam pihenjen egy fél órát, letettem. Na azóta alszik, és már lassan 10 óra. Lehet, hogy bevágta az esti szunyát? Reggelig tuti nem bírja, ma összesen 3x evett, reggel szopi, délben egy fél főzelék, meg ötkor a banán-alma. Most itt szenvedek, hogy lefeküdjek-e aludni, mert ugye egy óra alvás után nagyon rossz felkelni, na de ha mondjuk hajnalig bírja????????? Az biztos, hogy többet este 5 után nem alhat, akkor inkább pancsi, vacsora, és feküdjön le rendesen...

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Sziasztok!

Roz de jó,hogy nem lett nagyobb baj!!Már előre félek én is az ilyen akcióktól :) .

quill,4nap/4kg,ez nagyon jó,mi a titkod?

Képzeljétek már megint begörcsölt a vesém :( .Tegnap éjszaka mehettünk az ügyeletre persze Lencsikével együtt,szegénykém nem is tetszett neki.Aztán ma kiderült,hogy hétfőn műteni kell :( : :cry: ,mert olyan kettő! nagy kő van,ami nem tud kijönni magától,majd gondoljatok rám,mert be vagyok sz..va rendesen.Ráadásul ma nem tudtam szoptatni sem,mert festették a vesémet és több óra míg kiürül a festék :cry: .De most már itt vannak anyukámék és segítenek.

Jó pihit mindenkinek!
dettus

Sziasztok,

Roz,
sokat gondoltam rátok ma, hogy mi lehet Adrival, de szerencsére jó van, megnyugodtam. Mindenre nem lehet felkészülni, a mai gyerekek egyre fifikásabbak, mindig túljárnak az eszünkön, nem? :)
Túlvagyok 20 kg meggyen... mármint eltettem befőttnek, aszaltam, fagyasztottam, és szörpöztem... a kezeim viszont, mintha fekete körömlakk lenne rajta :) ;)
Hol voltatok strandon?

Dettus,
akkor hétfőn végre vége a fájdalmaknak?Meddig kell bentmaradnod? Szopi?

Seriff,
én is beadatom Emesének is a men. elleni oltást, pedig a mostani ovis betegségre nincs is oltás, szóval az ellen nem is tudtunk volna védekezni. A kullancs elleniről Te írtál? A dokibácsink azt mondta, hogy az csak 2 éves kor után mehet.

Sam,
szerintem ne erőltesd az esküvő dolgot, nem tudom, milyen viszonyban vagy a szüleiddel, ha jóban, akkor nem hiszem, hogy Ők nem szeretnének ott lenni, így talán ha erőltetnéd, még rosszabb lenne Nekik, nem?

Még akartam valamit, de nem emlékszem, majd holnap :(

Kép

Kép
kobudo

sziasztok !

lina
naa meddig aludt lili???

quill
hogy fogyozol???sokat kell fogynod?
nekem még nagyon sokat kell fogynom 20 kg még és akkor leszek ujra olyan mit régen :) nagyon igyekszem szülinapomra csini karok lenni :)

kob
meggy huuuu én azt most nem vállalom be. Te nagyon ügyi vagy nekünk 3 láda cseresznyéét adott egy ismi de elég sok rossz volt benne sokat bajlódtam vele. Van aszalód? szörpöt Te hoyg csinálod Én kb 2 éve csináltam gyümicentrifugával és isteni lett de agépem majdnem tönkre is ment mert belfelejttem pihentetni közben :? :oops:
azóta nem is csináltam csajok már hiányolták is :)
nekünk most igazán mindig jó lesz majd lassan festés lesz de ahoz nem kellünk :)ugyhogy szólsz és megyünk :)

dettus
mennyi ideig kell bent lenned ??.Nekem kb másfél éve volt egy epe műtétem ésakkor adri még cicizet és akkor csak az altatás napján nem volt szabad szoptatni. utánna fejtem és hazavitték neki .
Gondolunk rád :) vigyázz magadra :)
roz23

teszek még fel egy pár képet :) a sóliszt gyurmázásról is :) Kép Kép

és végül Áki ébredés után :) az új kiskedvencel :) Kép
roz23

Roz,
éjszaka 11-kor ébredt fel, negyed 12-kor evett Sinlac-ot, fél 12-kor pancsizott. Fél 1-kor sikerült újra elaltatni. Aludt fél kettőig. Aztán kettőtől háromig, és utána mondjuk 6-ig. Nem semmi volt, 5,5 órát aludni három részletben... Most fárasztom ezerrel, vacsi már megvolt, meg a pancsi is, de hagyom, hagy játszon, és mikor már totál ko, akkor teszem le.

Képzeljétek, Lili fel tud állni négykézlábra, és rugózik. Tegnap még csak néhány másodpercre sikerült, ma már elég sokáig. Mit ne mondjak, apa hasán kicsit érdekesen nézett ki :D

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Kecsone,

ezt a Vaterán találtam, kerestek még etetőszéket?

http://vatera.hu/item/view/real.php?cod=9393910

Kép

Kép
kobudo

Sziasztok, hát én nem tduom, h a meleg miatt-e, de hogy éjfél óta 6x keltünk....és persze pár korty cici után mindig beájult Hanna, na de kicsit ko lettem reggelre, de még párc és magamhoz térek, Ő meg édesen beszélget vkivel az ágyában....

Lina, de kis ügyes Lili, akkor kutyázik-magyarul? :D Mindjárt igazi mászás lesz ebből, meglásd!

Kob, úhh, Emese is közelít az 1-hez :lol: ! A meggy miatt csodállak, a kezeidre citromsavpor?Nekem ált beválik, és nem csíp!

Roz, nagyon helyesek a gyurmakirályok! :)

Sam, addig még sztem is változhat a helyzet, még a szüleid is átgondolják, és biztos vagyok benne, h megtaláljátok a legjobb megoldást!

Kép
seriff

sziasztok
Roz
nagyon aranyosak a gyerekeid! :)
Fogyókúra priviben.
Lina
Nagyon ügyi Lili. Már "irigykedem"ááá mégsem! Még mindig nincs szekrényünk :D

Vettem brokkolit, hogy fagyasszak le. De tele volt kukaccal! Attól még jó?
quill

Szerintetek ez igaz?

Egy kicsit félek, mert Zsófi nem nagyon fél az idegenektől.....

Amennyiben az idegentől való félelem 8 hónapos korban sem jelenik meg, akkor a kötődés sérülését feltételezhetjük a háttérben.
birolili

Quill, fogyokúra engem is érdekel! Légyszi ide írd le.
Vagy ha nem, akkor b. lili @ citromail.hu-ra. Köszi. :)
birolili

Lili, sztem nem baj, ha nem nagyon fél az idegenektől, nem hiszem, h a kötődés sérült volna! ha otthagynád az idegenekkel, akkor hidd el, berezelne Zsófi, de így ha ottvagy a háttérben, tudja, h biztonságban van!

Kép
seriff

Sziasztok,

Lili,
szerintem is úgy van, ahogy Seriff írta, a kezedből persze, hogy szereti az idegeneket! Kamilla ugyanilyen volt, meg is kérdeztem egy pszichológustól, hogy nem lesz-e baj ez később. Ő is ezt mondta, és még azt, hogy később örülni fogok annak, hogy ilyen közvetlen. Tényleg nem volt baj egyik beszoktatással (bölcsi, ovi) sem, és szerintem most sincs nyoma a kötődés hiányának.

Seriff,
köszi a citromsavat, végül azzal szedtem le én is, vízkő ellen is azt használom. Egyébként rengeteg meggy fogy a télen, ezért vállalkoztam rá most én is. Ja, és a lányok ilyenkor jobbat alszanak, szerintem azért, mert mindkettő kánikulában született, ezt az időt élvezik :)
Én is lassan végzek a homokozó festéssel, már csak a katicákat és a virágokat kell ráfesteni...

Lina,
tényleg lassan mászás lesz ebből, bár előbb-utóbb mindenkinél az lesz :)

Kép

Kép
kobudo

Ja, és nem jár valaki ma délután 4 után a városban? Egy gyerekem van "csak", így bemerészkedek ebben a hőségben, van kedve valakinek csatlakozni?

Kép

Kép
kobudo

Lili,
a 8 hónaposok szorongása akkor is megmutatkozik,ha mondjuk kimész a szobából,és lát.1,5 évre azért múlik el,mert beépít a tudatába,h.akkor is létezel,ha nem vagy jelen.Nem csak idegenek jelenlétében.Ha jól tudom!Erre hogy reagál Zsófi?Mármint,h.eltűnsz a szeme elől?Én pl.kiabálni szoktam neki vissza,ha kimegyek,és akkor megnyugszik.Ma tal.ok a nővéremmel(pszichológus),és megkérdezem.Ez engem is érdekel!
mrege

Lili, bocsi!Azt akartam írni,h.ha nem lát.De mondjuk lehet,h.értetted így is! :wink:

Ma éjjel kibújt a 3. fogunk.A felső bal 1-es.És a jobb is nagyon törekszik.Szerintem napok kérdése! :)

Küldök egy képet Rege első társas együttlétéről.Nem hittem...amennyire félt eddig az idegenektől,meg a gyerekektől.Tisztára be volt zsongva! :P

Roz,
az első képen fel sem ismertem Ákit.Gondoltam valami rokon gyerek,és aztán látom az alsón a feliratot...! :) Mekkora haja lett :) !

Kép
mrege

sziasztok

lili
szerintem se félj ettől :) :)

lina
lehet, hogy butaságot mondok nem is tudom milyen volt lili miko
felébredt.
De nálunk ha ilyen nagy bealvás volt én eltekintetm a fürdétől és probáltam minnél kevesebbet "nyaggatni" kizökkenteni az alvásból. De ez csak az Én véleményem:) egy gyors csendes evés és, hoyg vegye észre, hoyg éjszaka van. Tudom mindnen gyerek másként ébred van akinek kipattan a szeme és utánna nehezen alszik vissza (pl. adri )
De nálla is betartottam azt, ha este fel is ébredt enni (most 1 hónapja nem ébred végre)
síri csend, vagy nagyon hallk beszéd... Persz tudom lili "jól" alszik ez csak egyszeri eset volt, és ha esetleg napközben már pacsinzott ameleg miatt és nem nem tizsta "kosz " akkor el lehet tekinteni a fürcsitől szerintem.
ezt semmi képpen ne vedd kioktatásnak csak egy gondolat volt. Egyébként nálnk is adri bealudt szombaton 6 kor (de mi egész nap starndoltunk fürcsi szempontjából mondom, hoyg ez más)
és 10 kor már kiabált ki, hoyg Ő már fent van. bementem hozzá oda bujtam kicsi simi .. modtam, hoyg még aludni kell... és kb 30 perc mulva visszai is aludt .

seriff
mi olyan szerncsések vagyunk, hogy a házba soha egyik ablakon sem süt be nap és türhető időjárás van. Viszont ami nagyon zavarta ákit az fény, ahogy kelt fel nap és villágosodott Ő is ébredt , de most "kitoltam" vele tetem fel sötétitőt :D így mostmár megy az alvás naggggyon :) de anyuknál aluig aludt mert iszoonyú meleg van :)
a lányok meg ... szakad róluk a víz napközben is este is de azért szerencsére alvással nem volt gond mostanában kop-kop.

lili
Alig jössz mostanában minden rendben ? kevés az időd ?Már annyiszor akartam kérdezni, angolra végül jársz ???

kob .
van még meggyed :D: D:D
vigyek :D: D:D
egy kérdés,Te szoktál eltenni más gyümölcsből is levet ? Én már csináltam őszi- meg sárgabarckból is az kicsit haladósabb :) Te azt , hogy csinálod mert amit Én előző években csináltam nem tudtam jól beédesiteni vagy túl édes lett vagy túl íztlen Te mnniyre cukrozot vagy cukrozod egyáltalán ?már egyébként kitaláltam, hogy idén nem gyümicentrifugával csinálom hanem ezzel a rúd mixerrel mert sokkal gyorsabban kész van. A gyümi centrifugánál azt nem szertem, hoyg sok rostot fent hagy a szűrön meg sokszor meg kell vele állni a szürőt kitisztitani és akkor tiszta trutyi lesz minden .
Jaj még egy :D :D bocsi :D
Te a Mári atcán vásárolsz ugye ilyen kreativos dolgokat ? Ott van szalvéta technikához való fa árú ? Csinálni akarok kulcstartót és láttam most a neten iylen kulcstartó szekrényt ? Te iylsemit csináltál már?Ott szerinted kapok iylet ?

Kép

Kép

Kép
roz23

rege :D :D

éppen most azon agyalok ,hoyg levágom neki mert rájöttem azért nyukál a fülébe mindig mert csikizi a haja, ne röhögjettek de kiprobáltam fecsatoltam a haját egy kis csattal :D: D és egész nap nem dugott semmit a fülébe :D anyu azt mondja nem csináljak ilyeneket mert elcsajoosodik ( bár hoozátezsem hoyg imádja a rózsaszint meg imád babázni :D :D ) dehát ez még nem el csajosodás csak egy proba volt. A fodrász azt modta, hoyg Ő csak géppel vállaéja, hogy levágja mert anniyra forog még.
Szerintetek nem túl "béna " az ilyen idősen egy géppel vágás ?? Én úgy imádom ezt a kis fürtös fejét . De hát zavarja. De géépel sem vágatnám le szivesse . A strandon most minde neki azt mondta olyan mint egy kislány :shock: :? :oops:

Kép

Kép

Kép
roz23

Ser,
sajnálom az éjszakátokat! :( A mieink is zaklatottabbak,de hogy a foga miatt van-e vagy a meleg miatt...?Szerintem az utóbbi.Kellenének már azok a redőnyök,a fényt is meg a meleget is felfognák.Valamennyire.Csakhát most vettünk autót,úgyhogy mostanában nem lesz szerinetem... :?
mrege

Roz,
szerintem nem béna a géppel vágás.Mondjuk akkor nagyon pici lesz.Azért nem akarod?
A rózsaszín,meg a babázás biztosan a lányok miatt van.Szerintem ez még fog változni.
Egyenlőre nincs ötletem,h.lehetne fiúsan összefogni a haját,h.meg is maradjon,meg ne is nézzék lánynak!Mondjuk,ha tényleg zavarja a füle miatt,akkor én levágatnám,azt hiszem! :)
mrege

Roz, ha zavarja, sztem is vágasd le, vsz ordítani fog, de ez csak először van így, bár gondolom, h a csajokkal már átélted :wink: !

Mrege, nagyon édes, azt hiszem tetszett Regének a cimbije! :D Hogy kacag Rá! Gondoltam ám én is, h esetleg új fogacska is nyomulhat,bár nem látom, de megint mindent rág,és nyálaz...Mindegy,egyszer csak kinő mind a 20, és hűvösebb is lesz,addig meg elvagyunk!
Milyen autót vettetek?

Kép
seriff

Cukker,
A meningitis egyfajta agyhartyagyulladas.

Koszi a szopizassal kapcsolatos valaszokat. Atadom a tesomnak.

A hetvegen a Borzsonyben voltunk. Nagyno kellemes volt az idojaras az ittenohez viszonyitva :lol: Panka is nagyokat aludt :lol:
Minden nap atneztuk a kullancsokat. nem volt :D Viszont nem biztos, hogy ez a riasztonak koszonheto, mert a szunyogok a bekenes ellenere ossze vissza martak oket a szunyogok.

roz,
Orulok, hogy nem lett nagyobb baj.

Most ennyire futotta :( Bocs hogy nem tudtam mindenkinek reagalni
mvirag

meg gyorsan Lilinek,
Ezen a kotodes dolgon en is agyaltam, de szerintem nem igaz, sot kiegyensulyozottsagra utal, hogy nem fel. Bizik benne hogy minden bajbol kihuzod :lol: Egyebkent nalunk egyik sem volt felos, Viszont most Beni olyan szinten anyas, hogy mas nem veheti fel pl. Atkeri magat a kezembe, meg olyanoktol is akikkel szinte naponta talakozik, ez csak harom hete kezdodott, azota jobban tart azoktol is akiket nem ismer, es bizony neha legorbul a szaja. ,egyebkent szinte egesz nap Jon utanam, es folyton az olembe ulne. Mi ez ha nem kotodes :lol: ? nem mindenkepp ugy nyilvanul meg, hogy zokog ha idegent lat... es nem biztos, hogy nyolc hosan jelentekzik, nalunk most alakult ki. Meg ezek a dolgok is mindig maskepp nyilvanulnak meg. lehet, hogy majd ha fel akarja venni valaki akkor azt nem hagyja. lehet hogy egy het mulva pl. jobban fog felni.
mvirag

Roz,
szerintem is vágd le Ákos haját, nagyon le tudnak izzadni. Nem próbálod meg Te levágni? Ollóval, amennyit enged, mindig egy kis tincset.
Egyébként nem raktam még el szörpöt, ezt most úgy csináltam, hogy összegyűjtöttem a magozás közben lecsorgott levet, meg a befőzésből maradt szirupot, és még 2 kg meggyet botmixerrel összepépesítettem. Ezt felforraltam (kb 5-6 liter lett), és még bele kb 1 kg cukrot, 20 perc főzés, és száraz dunsztba raktam. Szerintem nem lett édes, kicsit rostos, jól iható lett, majd viszek kóstolót :)
Ezt a Mári utcát nem értettem... hol is van ez :wink:

Rege,
gratula a foghoz!

Lina,
bár én már 5 után nem engedem elaludni a porontyokat, ha az autóban mégis elalszik valamelyik, nálunk is kimarad a fürdés, ahogy Roz írta.
Mikor indultok a Balcsira?

Kép

Kép
kobudo

Sziasztok!

Köszi mindenkinek a hozzászólásokat! :) AKkor megnyugodtam. :)

Lina, én sem engedem hogy Zsófi 5után aludjon. És ha elalszik, nálunk is elmarad a pancsi. Bár eddig csak 2* volt erre példa.

Kob, ügyes vagy! meggy ügyben. :) Anyukám is sokmindenfélét szokott eltenni. :) Onnan szoktunk lájmolni. :D

Roz, ritkábban jövök, mert Zsófi mellett vagyok, ha a szőnyegen is matat, mert megy a virágokhoz...meg ha véletlen felborul, akkor ott legyek, bár nagyon ügyesen teszi a kezét maga mögé, és nem esik akkorát. Meg szeretem látni, és ő is szeret látni. :D

Rege, szokott nyafizni, ha kimegyek, de nem annyira ez a jellemző. Tudja, hogy visszamegyek pillanatokon belül, és mondom is neki, hogy csak iszom, hoyg csak ide meg oda megyek, mindjárt jövök. Olyan okos...egyre több mindent megért, figyel, tanácskozik magában, mókol, és beszélget az apjával. Ha felül, akkor néz minket, hogy mit szólunk. Vagy tapsolni kell neki, vagy mondani, hogy ügyes vagy. :) De akkor ő is válaszol.

Mondtam már, hogy felül egyedül Zsófi? Olyan ügyes! :)

Timi, bolodg születésnapot a férjednek! :)

Roz, képek nagyon jók! Hogy állsz a fogyival?
birolili

Ser,
egy majdnem veterán VW bogarat.Nagyon vagány! :D

Fog:Pongi azt mondta,h.ha a többinél nem volt extragáz,akkor ezután sem lesz!Szertintem ez a meleg akaszt ki mindenkit.Engem is! :x

Lili,nagyon ügyes Zsófi,h.felül egyedül! :D

Kob,köszi! :)
mrege

Mrege, köszi, én a fogakhoz grtaulálok! :)
Zsófinak is jönnek a fentiek sztem. De az alsók nagyon élesek. :) És tetszikneki, ha megharapja az újjam és mondom, hogy jajjajaj.... ő hangosan kacag. :)

Mrege, jó a képed! Én is régebben úgy kicsinyítettem, mint Te, csak utáltam, meg körülményes. Azért kértem Linától ezt a programot, amit meg nem tudok használni...szval jó vagyok. :? Marad ez a kicsinyítési mód....amit nem szeretek. 8)
birolili

Roz, igen, járok angolra. :) Jó, csak átmentem 3-as szintre, mert a 2-es kevés volt nekem tudásilag....kiscsoportos foglalkozás, és jó. :) Bár most még szoknom kell az új csoportomat.
birolili

Sziasztok!

Nem voltam most pár napig és rögtön mennyit írtatok... :D
Tegnap strandoltunk családosan nagyszülősen...
Nagyon jó volt de egyszer az eszemet hagyom itthon.
A csajokat vastagon bekentem a 40-es naptejjel és irány a gyerekmedence.Kb 3 óra játék után eszméltem fel hogy kegyetlenül éhes vagyok alig tudtam kiszedni őket olyan jót játszottunk :)
Amikor bementünk az árnyékba akkor kezdtem érezni hogy én állat magam nem kentem be :cry:
Szóval lett egy kellemes piros szinem.. Éjszaki alvásnak lőttek...A nagylányom sajnált de azt mondta hogy megérte anya mert életemben ilyen jót nem játszottam veled :lol: Szóval elviselem hogy még fájdogál a hátam hiszen a csajszim szerint megérte :lol: :lol: De tuti legközelebb én leszek az első aki használja a naptejet.
Szerintetek ez árthatott a babának????

Kob! Roz!
Hol vettétek a meggyet??? Vagy nektek termett??
Én minden évben annyit tettem el mert volt a kertben de mivel most eladtuk egy részét így nem tudtam idén leszedni a meggyet :cry: :cry:
sóvárogva néztem hogy az új tulaj szedi..
Nézegettem de annyira drága én meg nem teszek el úgy hoyg 2-300forint kilója hiszen akkor nem éri meg...

Roz!
Örülök neki hogy jobban van a csajszid.
Aranyosak a képek a nagy gyurmizásról.
Sztem nyugodtan vágasd le a haját. Nálunk apa mondta hogy Hanna haját vágjuk le géppel centisre hiszen akkor a meleg miatt is jobb neki és erőúsödik.
Na ebbe nem mentem bele hanem egy órás küzdelem árán vágtam le neki... :lol:
De lehet hogy még gép lesz belőle...

Dettus!
Jobbulást kívánok neked.
Remélem a szopizást tudod majd folytatni és nem lesz gond belőle.

Lili!
Csatlakozok az előttem szólókhoz. Nem hiszem hogy a nevelés illetve a ti hibátok lenne az hogy nem fél az idegentől.
Nálunk Bogi az utolsó csavrgóval elment volna annyira közvetlen természet a mai napi. Simán minden idegennel leállna beszálgetni egyálltalán nem félős.
Hanna pedig még apósomtól is félt pedig nap mint nap látta.
Ja és Zsófira hogyan lehet szavazni???

Lina!
Sztem sem kell éjszaka olyan későn fürdetni és kizökkenteni az álomból. Vagy fel kell ébreszteni időben. Ez az én véleményem persze ezt te érzed hogyan szeretnéd nevelni.
Valami miatt nem fogadták reggel az smst de utána sikerült szavaznom :)

Seriff!
Hogy vagytok mostanság?
Sygékkel mi újság?
Sajnálom hogy rossz volt az éjszakátok. Nálunk mostanában álmodik sokat és az ébreszti fel. Nem lehet e az ok?

Mino!
Milyen volt a buli?

Köszönöm a megnyugtatásokat a szüleimmel kapcsolatban. Féltem hogy csak az én alkalmam olyan hogy a szülők nem jönnek el. Megnyugtattatok hogy másnál is van ilyen.
Még egyszer köszi mindenkinek.

Írjatok sokat...
samchee

Sziasztok!

Már hónapok óta nem írtam, bár néha beleolvasok, mi történik veletek. Sokan nem is ismernek.
Gratulálok a friss anyukáknak, a nagy Babáknak a szülinaposoknak, és mindenkinek! Nagyon szépek a babák!
Lilivel szoktunk néha MSN-en beszélgatni, nekem az személyesebb, ezért írok ide olyan ritkán.

Mino
Nagyon szépen köszönöm, még 1x a segítséget, és persze Lili neked is mert nélküled nem jutottam volna el Minóig. KÖSZI! És Boldog szülinapot a kis Bálcsinak! Ritkán vagy MSN-en Mino!

Látom azért mindenki jól van, bár Roz nem irigyellek én biztos szivinfarktust kaptam volna. Hogy birta kivenni a dugót? Még jó hogy nem lett nagyobb baj!

Velünk minden rendben, Marci alszik várom hogy felébredjen és megyünk heténybe. Marci már 3 hete elindult és már nagyon ügyesen, stabilan megy. Képzeljétek azt mondja hogy ci. ci=cica
Úgy bírom, jó kis fej. Már megint elindult a nyála. Nagyon folyik egyfolytában.Pedig ilyenkor már nem szokott, nem??

Kitartást a meleghez, már csak pár nap és egy kicsit enyhül!
Megyek mert úgy hallom ébredezik!

Szép napot!
Azért egy képet teszek fel!
Sziasztok!
Kép

KépKép

KépKép
liolga

Sam,
a mi meggyfánk sajna még nem akkora, hogy kiszolgálná az igényünket, (remélem két év múlva már igen :)), viszont annyira szeretjük télen a levest, sütit, mártást belőle, hogy min. 15 kg elfogyott minden évben. Kiszámoltam, és ha az én munkámat nem számolom, akkor nagyjából nullszaldós, vagy egy picit, kb 1000 ft-tal olcsóbb, mintha megvenném. Viszont tuti meggy és csak az van benne, és semmi tartósítószer. Nekem ezért megéri :lol: :wink:
Egyébként a leégéssel én is így jártam a Balcsin :( Mindenkit bekentem, én meg leégtem :(

Kép

Kép
kobudo

Pá mindenkinek!

Az előbb még tudtam mit akarok de a béka vadászatban elfelejtettem :?
Bejött az ablakon...ha az ajtó csukva bemászik az ablakon...pedig nincs is alacsonyan az ablakunk. :? :( Utálom őket.Brrrrrrrrr

Eszembe jutott.
Kettő hete már hogy Hanna nem szopizik. Annyira akartam hogy sokáig szopizzon mert a doki meg a védőnő szerint sem ártott volna a picinek és eldöntöttem hogy minél több ideig szopizzon.
Erre nemrég magától szinte egyik napról a másikra nem én kellettem alvásnál hanem Tomi és utána nem kellett a szopi sem. :cry: :cry:
Így csak 14 hónapig szopizott és annyira sajnálom.

Éppen azon gondolkodtam hogy most egyedül én vagyok kismama???
Nem csatlakozik valaki :P :) :lol:
samchee

Sziasztok!

Lili nagy szunyájával kapcsolatban: Ő mindig szokott egy kicsit 6-7 óra fele aludni, de csak egy kicsit. Aztán fél 8 körül vacsi, 8 körül pancsi, és fél 9 fele alszik el, akkor még szopik, ezért mertem letenni. Na azóta 3-5-ig van alvás, és este 7-ig fárasztás. Most 7-kor evett, fél 8-kor pancsizott, és fél 9-kor aludt.
Ami a pancsit illeti, én sem akartam már olyankor fürdetni, de úgy voltam vele, hogy annyira felébredt, elkezdett játszani, mintha nappal lenni, hogy akkor csináljuk végig, amit amúgy este szoktunk, hátha rájön, hogy akkor aludni kell tovább. Megvolt a vacsi, fürdés, szopás egymás után és így el is aludt.

Seriff,
mi is óránként keltünk, fél egytől fél 7-ig. Vagyis 3-fél ötig ment egyben, ha jól emlékszem. Este légkondival lehűtjük a szobát, de hajnalra bemelegszik, akkor kel. Szopizik is, vizet is készítek be. Néha elég, ha félálomban a vizet a szájába teszem, iszik, és alszik is tovább, nem veszem ki az ágyából.

Kob,
Mi bent voltunk Kecskeméten, de csak most olvastam, hogy sétapartnert kerestél :(
Balcsira holnap délután indulunk, délután 4-től lehet menni.

Érdekes lesz ez a holnapi Balcsi, ma elromlott az autónk úgy, hogy Pesten kellett hagyni a szervízben. Szegény Szláva busszal jött haza. Most csak a Suzukival tudunk menni, ez a pakolás szempontjából nem túl jó. Az már biztos, hogy a nagy babakocsi marad, csak a kis Pierre Cardin jön, le kell ereszteni a kishajót, majd apa újra felfújja, ja és hogy én vezetek. Pont a nyaralás után akartuk lecserélni, most költhetünk rá előtte :(

Sam,
köszi a szavazatot!!!

Lili,
ne aggódj, biztos szeret Zsófi. Lili amúgy most kezdi, hogy ha nem lát, akkor sír. Bárkivel nagyon jól elvan bármeddig, de ha meglát, akkor anya kell, és ölbebabát játszik. A fura az, hogy ezt nem csak velem csinálja. Tegnap felkelt a vendégségben, én és anyósom voltunk bent nála, mikor ébredt, de pár perc múlva ő kiment. Vissza kellett hívni, úgy sírt utána. Aztán a keresztapja hülyéskedett vele, aztán arrébbment, akkor utána sírt, őt is vissza kellett hívni hozzá.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Lina, nem arról van szó, h. nem szeret Zsófi....azt már csak..... :wink:
birolili

Sam, a 14hónap az nem "csak" sztem. :wink: Az nagyon szép idő! Bár én addig szoptatnék. :)

A szavazás: a lap tetején leírtuk Linával, hogy hogyan lehet. :)
birolili

Liolga, nagyon szívesen segítettem. Örülök, h. meggyógyult Marci szeme. :) Írj bármikor szívesen segítek. Vagy csak beszélgetni.... :) :wink:
birolili

Sziasztok!

Sam, szerintem sem csak az a 14 hónap, hanem szuper! Hidd el, sokan negyed ennyinek is örülnének! És szerintem az is nagyon jó, h magától hagyta abba Hanna!
Téged a békák tavaly is zaklattak! :lol:
Sygék jól vannak, a Balcsin voltak hétvégén, Leona szinte ki sem akart jönni a vízből!Nagyon tetsztt Neki!

Liolga, örülünk,ha hallunk Felőled! Nagyon helyes Marci! Miért ne folyhatna anyála most is, gondolom, még nincs kint mind a 20 foga?!

Lina, hát a miénk ma is uolyan sz..r éjszaka volt.Pedig nyitva hagytam az ablakot is-így meg akár az út mellé is fektethettem volna, annyira nagy volt a zaj, bár ez relatív,ahogy Syg mondta, nem laktam a Széchenyiben....Jó utat, jó pihenést!

Nana?

Balim?

Pille? Átköltöztetek?

Mrege, hű bizti nagyon édes a kocsitok!Kép?Színe?

Kép
seriff

sziasztok :)

lina+lili
szavazat ment :)

mrege
huuuu bogár az az álmom én mánákus vagyok :) imádoma bogarakat de csak a régit ha egyszer sok pénzem lesz lesz egy égszinkék, nyitott tetejű, fa kormányos, fehér plüss kárpitos bogoram :D csak ennyi az igényem :D: D:D :D

lili
de ügyi vagy, hoyg így megy az angol :) fogyival egész jól állok már 14 kg nál járok ha már csak azt a sulyt érném el amivel nikit szültem , már annak is örülnék mert onna már nem messze az állom határ, ha időben számolom szerintem az kb szeptember körül lesz :)
Te csinálod az up-datet ? Vagy mással probálkozol ??
Ez a szertet ragszkodás olyan érdekes dolog. Én is nehéz helyzetben vagyok, engem és tesómat úgy neveltek, hoyg mindenben k
kikértük anyuék tanácsát viszont az volt a hátulütöje, hoyg nehezen tudtunk bármit is egyedül elintézni, mindig anyura vártunk , hoyg majd jön és segít bármilyen egyszerű dolgban a segítségére szorultunk még egész nagy korunkban is.pl. orvos , vagy hivatali dolgok . De viszont azt sem szeretném ami tiboréknál volt, hogy a szüleik 16 éves korukban itt hagyták őket ebben a házban, hetente 2 alkalommal bejött anyukája kimosni meg kaját hozni .... de a többit megoldották maguk persze szüleik fizettek mindnet és kiköltöztek Ágasra
De bármi volt itthon Ők intézték .
Na így sem szeretném nevelni a gyerekemet, nehéz megtalálni az arany középutat
Quill
köszi a recit :) azt hiszem megcsinálok egy ilyen kúrát . vagy még kerestem a neten ilyen tisztitó léböjt kúrákat az is akrok csinálni egy pár napot, de nem mostnában , mert eléggé kivagyok reggel kimentem a piacra bevásárolni a heti kajákhoz és 3szor álltam meg mert úgyéreztem elájulok,bár már reggel 6 kor is olyan meleg volt, meg az a sok pára vagy nem is tudom mi ....
kicsit össze kellene magam szedni.

katic ??

liolga :)
éééédes ez a csöpp fiú :) nagyon huncut :)
jó, hogy jelentkztél :)

seriff
Hogy telt az éjszaka ??? Most jobb volt ? sygék hogy vannak soká lesz netük ?

kob .
bocsi Mária utca vagy az nem is Mária utca, ahova te szoktál menni vásárolni ?
Én most a hideg gyümileveseknél vettem be a botmixert, mivel én nem habarhatok tejszínnel meg hasonlókkal. úgy szoktam csinálni, hoyg felforralok egy kis vizet fahéjjal meg citrom héjjal szegfűszeggel, és jó sok gyümölcsöt teszek bele és még egy jó nagy tálal le is turmixolok mindent és még azt is ráöntön és tök jó sűrű lesz és utána jó lehütöm imádják a gyerekek. okos ember volt aki találta ezt a botmixert :lol:

lina
elindltatok már ? jó pihenést :)
roz23

Sziasztok!

Köszi sz üdvözlést, jó esett! :)

Seriff
Én úgy tudtam, meg a Lilinél is úgy volt hogy inkább csak az első fogacskáknál folyik a nyáluk. Most ere Marci rácáfol! :?
Az a medencés kép nálatok készült ügye? Hol vettétek a tetős medencét? Már tavaly is olyat szerettem volna de nem találtam. :(

Sam
Csatlakozom Ser véleményéhez sztem az nagyon jó hogy 14 hónapig szopizott Hanna. Vannak sajnos olyan anyukák akiknek egyálltatlán nem megy! Viszont egy anyát is nagyon megvisel az elválás, megértelek!

Roz, te az Up-date-tel fogyizol? Beválik? Az egyik barátnőm hihetetlen kitartással, mert sztem az nagyon kell én nem birnék fogyózni, sokat leadott ő a 90 naposat csinálja. Le a kalappal mindenki előtt aki bírja a fogyózást. Én képtelen lennék, imádok enni. Bár ebben a melegben nem igazán kívánom a kaját csak a zöldséget, csümit meg joghurtot. Úgyhogy akarva akaratlan lemegy 1-2 kg.
Ha jön a dinnyeszezon az lesz az igazi, fogyókúra tisztítókúra. Nem is kell több! :) :)

Kicsit hosszú lettem , bocsi!
Nálunk megy a klíma de sztem semmit nem ér! még mindig 27 fok van! :shock: :?
Legyetek jók!

Sziasztok!

KépKép

KépKép
liolga

Ser,
vörös!Nagyon szép!Fel van újítva.Csak úgy ragyog!Van egy-két apróbb szépséghibája(pl.tetőkárpit),de a nagyon szép.Jövőre megy veteránvizsgára,és utána olcsóbb lesz a fenntartása.
Nagyon szeretjük ezeket a régi kocsikat!Nagy álmunk egy szépen felújított kerek Transporter,hátul lakókocsinak berendezve!Ha elkelne a Brava,akkor esetleg...Na nem álmodozom! :)
Képet még nem csináltunk,és most nincs itthon a járgány!De ha lesz küldök fotót a család új tagjáról! :D

Roz,
nem hangzik rosszul!Én is elfogadnék egy ilyet,csak citromsárgában!Nekem az a mániám.Mondtam is Petinek,h.ha festetni kell(mondjuk 10 év múlva :) ),akkor sárgára fújassuk!Ha sok pénzünk lesz és a gyerekek is nagyok lesznek és nem kell nagy kocsi,én is veszek magamnak egy sárga cabriót! :D De ez nem most lesz!Kb.20 év múlva,mire lejár a babaprogram...! :)
mrege

Sam,
mástól is hallottam már,h.amikor terhes lett,akkor a másik gyerek nem szopizott tovább.Gondolom,h.rossz érzés neked.Én is nagyon szeretek szoptatni.Olyan bensőséges kapcsolat ez anya és gyermeke között.Biztosan nehéz lesz elfogadni,ha már nem kell neki,de ez a dolgok rendje! :(
mrege

Raszantuk magunkat a legkondi beszerzesere. Nem birjuk tovabb. :cry: Eddig ket arajanlatot kertem (Mindketto ketszazezer forint koruli arat hozott ki :roll: . Nektek mi a tptsztalatotok legkondi ugyben? Kinek valt be? Nem faztok meg legkondi mellett?
mvirag

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?