Sziasztok!!
Bocsi, hogy megint nem jelentkeztem pár napig, de zajlik az élet.
Annyira fura, hogy mennyire semmitmondóak az adatok amiket írtok babóról: hízás, kaja mennyiség, olyan régen volt már Vivi baba...no de majd én is ismét érteni és értékelni fogom
Szóval: csütörtökön voltam a korházban. csináltak CTG-t amire nekem nem mondtak számot, csak annyit, hogy ez úgy jó, ahogy van. Megvolt a "32 heti" vér és vizelet vétel, no meg a kenetvétel is, persze UH-val és vizsgálattal. Tökre izgultam a CTG miatt, mondtam néninek, hogy én még szűz vagyok, mondta mosolyogva, hogy már nem sokáig

Egy nagyon aranyos néni, az AFP-hez annó szintén ő volt, bár most nem volt olyan jó kedvű. Vérvételhez meg elkéstem 5 percet, mert 10-től fél 11-ig szünet van, de a néni kikukkantott és amikor mondtam, hogy miért jöttem, tök aranyosan berántott az ajtón, "hogy nehogy már ott álldogáljak fél órát"...Annyira jól esett...

Tényleg Szücsi, te már túl vagy ezeken, vagy csak most következnek.? Ellenanyagról majd a napokban kapok hírt, mert még nem mentünk el az eredményért.
Szombaton pocsék napom volt, éjjel fáj egy kicsit a pocóm és Mayácska is ébren volt nagyon sokat. Napközben mindenkivel összevesztem, mert sehogy sem úgy mentek a dolgok, ahogy én akartam. A pici lányom meggajdúlt és nem lehetett vele beszélni. Vigyorgott, mint a tejbe tök, mint akinek nincsenek otthon...Szóval kibuktam. No de estére kifestődött a fürdőszoba. Ezt megünnepelendő, tegnap lementünk a Balcsihoz. És fürödtem is benne 3x is. Igaz, hogy nem sokáig, hogy ne fázzak (bár nagyon meleg volt a víz), de nagyon jól esett. Azt mondták a nagyok, hogy természetes vízben jóval csökkentebb az esélye, hogy fertőzést kapjunk, mások meg még usziba is be mennek...én amióta babót várok, azóta nem voltam úszni, bár azelőtt minden héten 2x jártam

Most annyira fura volt nagy pocóval tempózni

Teljesen másként reagál a hasizom és ez olyan mókás...
Szóval jól vagyunk és remélem nem szedtem össze valami "leprát"... Én a meleget nagyon jól tolerálom és a Maya is elvan vele. tegnap egész nap locsoltam a pocakomat, bár csak árnyékban ücsörögtem, de nem akartam, hogy meleg legyen. Nem is panaszkodott.

Szóval ennyi rólunk...
Csajócák..nagyon sajnálom, hogy van aki csak a 27-dik hétben kerül CTG-re, de megéri várni. Ja...azt nem is mondtam, hogy a doki azt mondta, hogy a 2700 gr. a 34-dik hétben normális és hogy nem is fog hamarabb jöni ez a babó....szóval...
Még egy rossz hír...megjelent a köldököm mellett közvetlenül 3-4 db. 2cm-es repedés

Azt mondta a dokim, hogy nem elég ha kenem, hanem sikálni is kell pl:szivaccsal. No, most bőszen sikálgatom és ilyenkor Maya mindig oda kunkorodik ahol éppen sikálom. Annnnnnnnyira aranyos... Úgy kívánom már látni és ölelgetni, szeretgetni, de még nincs kész a lakás, így mondtam neki, hogy még türelemmel kell lennünk.
Ja!!! AZt nem is meséltem, hogy van olyan, hogy rá gondolok és elönt egy fantasztikus "szeretet hullám". Tudom, hogy ez így bután hangzik, de így van. Szóval ilyenkor ő is elkezd mocorogni. Nos a CTG-n ücsörögve, hallgatva a pici szívverését ismét volt egy ilyen és a kincsem veszettűl elkezdett mozogni, csak úgy hullámzott a hasam. Ekkor felfigyeltem, hogy a papíron is nagyon látszott a dolog, hirtelen felment a vérnyomása 180-190 köré, majd rögtön visszament a normálisra. Ez egy olyan különleges élmény volt...

majdnem elsírtam magam.
Múlt héten kétszer is elmentem vásárolni, így babó cuccai már mind megvannak. Már csak a mellszívót (Avent Isis), a légzésfigyelőt (Angelcare) és egy melltartót kell még vegyek, a szoptatós fajtából. A csomagom már össze van készítve, csak be kell pakolni, csak a táska bent van az ágyneműtartóban, amit egyedül nem emelgethetek már
No de ennyit a szómenésről. Látom ma mindenki pihikézik. Én olyan álmos vagyok, hogy mindjárt lefordulok a fotelből.
Pussz