A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » BABAPROJECT ELÖTT ÁLLÓK, IDE!

Narco!

De most a lakásban vagy. Más ötletem nincs. Nekem lánykoromban is dagadt melegben a lábam, de akkor a kezem is. Az ujjaim úgy néztek ki, mint a szfaládé, amúgy is virslisek. A toxemia alatt a kezem nem dagadt, csak a lábam, na és nem volt meleg! Nincs ötletem, addig ne aggódj, míg a vérnyomid rendben.

Szopigondok, ha nem is oldódtak meg, de egyre okosabb vagyok. Rángatózás: kaki vagy puki, ami nem jön ki, de mégis szopizna közben, ezért rángatja a fejét, meg ő is tekereg. A másik a túlfáradás. Eleinte fáj a hasa, majd megkönnyebbül, de addigra annyira elfárad, hogy átmegy féktelen bömbölésbe. Fura de még a sírása is megváltozik. Na és amikor így behergelte magát, na akkor jön a véget nem érő harc az elalvással, meg az evéssel. Nagyon nehéz nyugodtnak lenni, de mégis kell.
Hasfájás tünetek, az említettekn kívül: zöld kaki. Egyrészt habzsol, nagyon sok levegőt nyel, másrészt nem szívja ki rendesen a hátsótejet. Ha nyugisan kajál, elalszik, akkor sárgásbarna a kakija. Ha zöldes, vagy zöld, na akkor kegyetlenül fájhat a hasa, mert rá van írva szegényre. Hogy melyik volt előbb az "evés" vagy a "tojás"? Na ez is sokat számít nálunk.

Na most tényleg megyek, mert az előbb csak vaklárma volt, de most valós a riasztás.

tjuca

Nárcisz!

Vizesre röhögtem magam :lol: Ezek nagyon jók voltak, igazi gyöngyszemek :lol:

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Angie!

Lázad is van? Vagy a torkod fáj még nagyon? Nekem a bioparox segített és mivel ez terhesen is használható antibiotikum, nem hiszem, hogy olyan ártalmas lenne. Szegénykém, remélem hamar rendbe jösz már!!!

dido
dido

Zsúka!

Most megint ráérősebb vagyok, úgyhogy elkezdődött a saját magam halálra figyelése :shock: , tudom, hogy ennek nem lehet jó vége, de nem bírok magammal :oops: én sajnos nem érzek semmit :cry: Nálad vannak valami jelek?

dido
dido

Didó!
Nem szedek semmit, azaz csak Dr.Theis Lándzsás utifű szirupot a köhögésre. Lázam egyáltalán nincs, nem is volt. De szerintem ma elmegyek dokihoz és feliratok valamit, mert ez így nem mehet tovább. Majd említem neki a bioparoxot. Köszi, hogy mondtad.
Én pont most vagyok félidős, és nem merek semmit szedni. Mondjuk, rendesen nem is tudunk együtt lenni a férjemmel a levertségem miatt. Tegnap este azért összeszedtem magamat, és akcióztunk egyet. Reggel pedig a pisilésnél jött valami barnás dolog. Ez lehet esetleg attól, hogy az együttléttől lett egy tüszőrepim? Mert egyébként sosem szoktam vérezni.
Az önfigyelgetés nem igazán jó dolog. Engem olyan sokszor becsapott, hogy semmit jelnek nem adok már jelentőséget.
Vendég

Lányok!

Köszönöm a locsolással kapcsolatos infokat, bár én úgy tudom, hogy a hajnali locsolást többet ér mint az esti, majd meglátjuk 2 hét múlva, hogy nő-e új fű. :D

Juca!

Természetesen állók rendelkezésedre. :D

Nárcisz!

Örülök, hogy jelentkeztél, pihenjél sokat, minden rendben van, csak nyugi.
A viccek nagyon jók. :D

Dido!

Hát akkor kezdjük beleélni magunkat és majd együtt vigasztalódunk a végén. :D
Nem érzek semmit, de ez jó szerintem. Ha kezdődik a derékfájás na meg a hasfájás az már nem az igazi, bár úgy is lehet ott valaki. Nekem az lenne gyanús, ha tényleg nem éreznék semmit. Azért szeretném leszögezni, hogy ez mind találgatás, gyártom a különböző elméleteket, mint Brill szúnyoginvázió ügyben. :D
Ha van valami változás, azonnal írj, majd jól kielemezzük. :D
zsúka

Zsúka!

Engem mindig olyan tisztelettel tölt el irántad, mikor írod, hogy milyen szeretettel gondoskodsz a növényeidről. Én meg nagyon lelketlen vagyok velük, mindig megfeledkezem róluk. De most a te hatásodra körbetörölgettem az összes növényem összes levelét :) Most jól megnyugtattam a háborgó lelkiismeretemet :lol: A virágaim testi épsége érdekében néha írjál lécci a Te kertedről, hátha akkor az enyémeknek is jobb sora lesz :D :oops:

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Sziasztok Lányok!

Bocsi mindenkitől, hogy nem írok külön.
Amíg nem volt biztos, nem akartam szólni, de ma már biztossá vált, hogy költözünk. Már el kezdtünk cuccolni.
Sajna egy darabig nem lesz netünk (nem tudom meddig), úgyhogy Mátra-bébi kérlek vegyél ki a táblicskuból! :(
Amíg itt lakunk addig megpróbálok minél többet jönni, most viszont mennem kell pakolni :(

Szisz
szisszka

Sziszka!
Azt sajnálom, hogy nem jösz sokszor, de örülök, hogy sikerül elkültözni. Merre mentek?

Kép
narco

Angie!
Én tavaly ittam azt a lötyit, de nem használt semmit, egyáltalán nem csillapodott a köhögésem.
Szerintem lehet, hogy tüszőrepid volt, de én nem vagyok orvos.

Zsúka!
Akkor ezt megbeszéltük :D

Sziszka!
Hová költöztök?

Most mondták a tv-ben, hogy a magyarok nem számítógépeznek, és nem interneteznek eleget, mi vagyunk a sereghajtók az unióban. Tennünk kéne ez ellen, javítsuk az átlagot :D :twisted: ???

dido
dido

Nárcisz, Dido
Bp-re költözünk anyumékhoz.

Hehe, méghogy a magyarok nem neteznek eleget :D
Én konkrétan "haldoklom" a gondolattól, hogy nem tudom, meddig nem lesz netünk :D

Szisz
szisszka

Szisz!
Nem mesélsz erről többet?
Hogy miért, meg hogyan?
Persze nem kell, ha nem akarsz, csak nagyon kíváncsi vagyok. ezért is öregszem annyira :)

Kép
narco

Sziasztok!

Évi,Sziszka,Anikó,Nomi,Mátra, Syry,Pupy,Dido,Zsúka,Juca!
(Remélem Mindenki benne van!)

Nagyon köszönöm a gratulációkat, én is büszke vagyok a pocakomra! :D

Évi!
Elég nehezen viselem a meleget, de itt a szobában nagyon jó!
Tegnap voltam a terheléses cukorvizsgálaton, na azt nagyon nehezen bírtam ki! Én eddig is nagyon jól viseltem a pocakosodást, remélem ezután is így lesz!Nagyon szeretnénk még elmenni a Balatonra és H.szoboszlóra!

Nomi!
Grat a nyh-hoz!Mindent bele!

Mátra!
Eseménydús napjaid voltak!!!!

Syry!
Nagyon szép pocakosodást kívánok nektek! :D

Juca!
Már mások is mondták, hogy amióta nem láttak mennyit nőtt a pocakom!De így van ez rendjén!

Narco!
Nem szabad idegeskedni!Pihenj sokat!

Sziszka!
Most szomorú vagy, hogy költöztök v. örülsz?

Csibe, Gábor és Péter

Kép
Kép
csibe78

Narco!

Basszus kétszer futottam neki az első sztorinak, mert nem értettem. Mondom mi ebben a vicces? :shock:
A többinek inkább neki sem kezdtem.

Juca!
Az hogy lehet, hogy panel lakást vettetek és a konyha egybe van a szobával? Valami falat kibontottak onnan, vagy hogy?

Sziszka!
:( de azért gyere amint tudsz.

Angi!
Akkor jösz amikor bírsz, semmi gond.

Bocs lányok, csak felületesen olvasgatok, és mivel mi már ISO-val tanúsított cég vagyunk, tartanom kell a kielölt minőségcélokat, ahol is előkelő helyen van a munkatársak hatékonyságának növelése. Vagy mi. :roll:

Köszönöm mindenkinek a nyaralásunkra vonatkozó buzdító szavakat. Most tényleg nagyon szükségem van rá.

j.
Vendég

Junko!

Dido az építész, én ehhez hülye vagyok. Áll. a 74 nm2-es panelok azért többfélék, de ilyet nem láttam. Szerintem falat is bontottak, meg játszottak a vezetékekkel stb. Van egy sejtésem, hogy régebben az egyik félszoba lehetett a konyha, de most lehet, akkora baromságot írtam. Itt találsz képeket: www.kofa.smugmug.com/Other, és ott a két Garas. A régebbi felvételeken még ott van az eladó, cuccol. Ott vannak feliratok, hogy mi hogy van, mert így elég hülyén hangzik, ha leírom. Az újabbon, pedig, ahogy kifestették a festők, de ott már nincsenek feliratok, tehát nem is lehet annyira eligazodni.

A minőségbizt. érdekében végy egy csúzlit, és növeld a munkatársak hatékonyságát, de azért minket olvass :twisted: neked meg kell a motiváció, hogy dolgozz, lehet, hogy nem kaptál eleget, így nem lehet minőséget termelni, és különben is, látod, hogy a magyarok nem neteznek eleget, mert halálra dolgozzák magukat :wink:

tjuca

Nárcisz
Hosszú a sztori. :(
A lényeg, hogy albérletben lakunk és gyorsan költöznünk kell.
Most az ember ilyenkor mit csináljon??? Rohan anyához :D
Nem tudnánk most másik albérletbe menni, és többszázerez ft kauciót letenni :oops: :(

Csibe
Kitartás a meleghez!!!
Ha minden igaz, nemsokára lehűl picit az idő... még ha pár napra, akkor is...
Mikor mentek nyaralni?
Hát nem igazán örülök a költözésnek...
Imádom anyát, a tesóimat, de azért ott van bennem, hogy odamegyünk a nyakukra :( Tudom, hogy ők nem így gondolják, sőt örülnek is, de akkor is...

Junko
Aranyos vagy!
Igyekszem jönni amikor csak tudok!!!!

Szisz
szisszka

Csibe!
Mi is megyünk Hajdúszoboszlóra, júl. 16-18. Remélem jó lesz, még nem voltam ott soha. Mondjuk a strand nekem nem jön be, de majd csak eltöltjük valahogy azt a 3 napot :D

Sziszka!
Majd csak rendeződnek a dolgok és lesz megint saját fészketek.

dido
dido

Csibe, Dido!

Nászúton voltunk Hajdúszoboszlón, ha nem is strandoltok, azért el lehet tölteni az időt. :D

Szisszka!

Ha így alakult, szerintem ezt a helyzetet is megoldjátok.
:)
Norwell??????

Dido!

Túl vagyok a lecsón, degeszre ettem magam és most el tudnék aludni. Mit éreztél mikor terhes voltál?

zsúka
zsúka

Zsúka!

Én is túl vagyok a lecsón :D ütöttem rá tojást, nagyon fini volt, és épp most gondoltam rá, hogy alszom egyett :D

Boldogságot :D , bár nem erre gondoltál ugye :D ?!?!?
Az elsőnél volt a pisipisipisi, mellfeszülés, izomgörcsök a vádlimban, mélyről jövő éhség és gombáségetőérzésazelején.
A másodiknál, nem volt a pisspisipisipisi, de volt helyette émelygés, és a többi ami az elsőnél is volt.
Most viszont nem érzek semmit :cry:

dido
dido

Sziasztok! Hogy bírjátok a hőséget kismamák, anyukák és leendő kismamák, anyukák? Kép

Először végre a pesti beszámoló(k):
1. Vonattal mentünk, kisfiamnak óriási élmény volt. Aztán volt mozgólépcső, metró, kék busz. „Láttuk a nagy vizet, amit Dunának hívnak!” Felmentünk egy hajóra, láttunk 3 szökőkutat, voltunk McDonald’s-ban, ahol a kisfiam a happy meal menühöz kapott játékot jónak, a menüt rossznak találta. Aztán vonattal vissza. Nagyon jó volt. :lol:
2. A köv. vasárnap: Miután előző nap a segítségetekkel megoldódott a margitszigeti vonat-busz problémája (nevetni fogtok, de!), végül nem mentünk a Margitszigetre. Hajnalban egy hirtelen ötlettől vezérelve úgy döntöttünk, hogy inkább az Állatkertbe megyünk, mert ott még soha nem voltunk együtt. Kép Megint volt vonatozás, sőt most trolizás is, és mivel fiacskám nagy bánatára nem mentünk metróval, a hazaindulás előtt 4x le- felmentünk a mozgólépcsővel. :lol:
Az Állatkert nagyon tetszett neki, hisz eddig élőben csak medvét, farkast és kígyót látott a vadállatok közül. Elmondom, kinek mi lett a kedvence, jó? A kisfiam kedvence a zebra volt, mert megsimogathatta a fejét, a férjemé a halacskák, enyém pedig a sok pingvin. Ez a nap is nagyon jó volt, rég éreztem ilyen boldognak magam!!! Kép
Ha van valamilyen jó pesti ötletetek, hol érdemes pár órát eltölteni, írjátok meg, mert kihasználva a nyarat, szeretnénk még megnézni pár dolgot, ami eddig kimaradt.

Szisszka
Nagyon sajnálom a nyár = munkát! :( Vigyázz Magadra! A mi szobánk viszonylag hűvös (csak 25 fok van), de én nem dolgozom most itthon, így hát ha segít, próbáld ideküldeni a fölös 10 fokot! 8)
Kitartást kívánok!!
És a költözés! Miért akarod kivenni Magad a táblából?? Úgy néz ki, hogy több hónapig nem tudsz jönni? Nagyon fogsz hiányozni! :cry:

Mátra
Élvezet olvasni az élménybeszámolódat (itt a stílusra gondolok, mert), hát nem semmi, ami Veled/Veletek történt az elmúlt napokban!! Most jön már valami pihi??? Mi ez a koránkelés még mindig??? :shock:
Még régen kérdezted, most itt a válasz: A férjem nem tanít, ő egy gyárban dolgozik beállító lakatosként.

Jucmuc
Holnap UH? Drukkolok, hogy ne legyen cisztád! Az unokaöcséd nagyon édes, és az esküvői képed is nagyon szép!! :lol:

Aniko
Merre vagy??? Holnap mennek a drukkok 14,30-kor! (de már előtte is) :P

Narco
Szenzációs miden, amit küldtél! :lol:
Más: A melegtől nekem is mindig bedagadnak az ujjaim, általában már úgy ébredek, és van, hogy a lábaim is. Pihenj sokat, ne idegeskedj, meglátod, minden rendben lesz. :P

Juca
Kitartást és türelmet kívánok a szopiztatáshoz!! :P
Még nem írtam, hogy nagyon tetszik a gyerekszoba!

Zsúka
Imádom olvasni a kertrajongásodat! Kép De gyönyörű is a kertetek!! Én nem vagyok sajnos ilyen gondos, volt, hogy elfelejtettem meglocsolni a virágokat. Mióta viszont láttam egy mesét, ahol olyan szívhez szólóan magyarázta a teknősmama a kicsi teknősnek, hogy a növények is ugyanúgy élnek, mint ők, csak nem szaladgálnak, már minden nap eszembe jut a locsolás. (mire jók a gyerekmesék??)

Dido, Angie
Én is használtam Bioparoxot és szerintem is nagyon jó. Amikor terhes voltam, akkor kaptam először, és mivel ez helyileg hat, nem kerül a véráramba, még szoptatás alatt is nyugodtan alkalmazható. Angie, jobbulást kívánok!! Kép

Csibe
Nagyon szép kismama vagy, és nyugalom árad a mosolyodból.
Megnéztem a talis képeket is! :lol:

Mennem kell, sok puszit küldök: Kép
Rolly
rolly

Kacsa :lol:
Ne haragudj, majdnem megint elfelejtettem:
Üdv itt, és kívánom, hogy mielőbb legyen kisbabád!!!
Kép

Most már tényleg megyek, sziasztok!

Rolly
rolly

Valaki kérdezte, hogy hol van a Bánki tó, szerintem Pupy. Rétság után kb 5 km-re van. Nagyon szép kis tó, és tőlünk kb 30 percre van kocsival. Régen Agárdra jártunk sokat a férjemmel. Ő vízmániás, képes egész nap a vízben lenni, és olyankor belebujik az 5 éves kisgyerek, és pancsol-pancsol-pancsol...

Én már nem vagyok annyira víz-őrült, de én is belemegyek, megmártogatom magam, és úszkálok egy keveset. Didó, akkor mi együtt jól el tudnánk tölteni az időt az árnyékban olvasgatással, bámészkodással, alvással. Ne aggódj, valahogy túléled azt a 3 nap pihenést :lol:

Csibe!
Kicsit visszaolvasgattam az üzeneteidet, amikor meglepett benneteket a kis mazsolátok. A te eseted szószerinti csoda, ha két elzáródott petevezeték ellenére is életre akart kelni.
Egy ilyen kedves tanítónénit pedig természetes, hogy ilyen szépen búcsúztatnak el. Ez nem is lehetett volna másképp.

Szisszka!
Előbb-utóbb biztos meglesz a megoldás. És ahogy írod, addig jó helyetek lesz.

Junko!
Hajrá nyaralás! Lazuljatok el! Azt mondják ez a legjobb recept a babagyártáshoz.

Dido!
Minimálisat azért használ a lötty. C vitamint is tömöm magamga. Iszok kamillateát, és eszek sok gyümölcsöt.

Mátra!
Csak most tudtam elolvasni az élménybeszámolódat. Hát nem unatkoztál, az biztos. Lécci-lécci-lécci, mostmár tessék lassítani. A babához kell a nyugalom. Én is sokszor túlhajtom magamat, közben pedig tudom, hogy nem jó.

Brill!
Pusszancs Neked is! Olyan jó, hogy ennyire vidám vagy!

Anikó!
Ma mit kajálunk? Hamarosan itt van augusztus. Szeptemberben már neked is lesz pocaklakód.

Jövök még... szakaszosan...
Vendég

Rolly!

A Keresztlányunk végül egy budapesti hetet kap tőlünk az ált. isk. ballagására, úgyhogy már nézelődünk, hogy amikor július végén felhozzuk merre menjünk Vele.
Így néztük ki a vidámparkot, ami lehet, hogy a Kisfiadnak még túl nagy, de mellette van direkt gyerekeknek való kisvidámpark. Szerintem érdekes lehet a tropicárium is, a cápákkal és mindenféle vízi élőlénnyel. Jó ötletnek tűnik egy dunai hajókázás is Szentednrére, ott egy kis séta, és vissza esetleg HÉV-vel, a fiúk odavannak ezekért a különböző utazóeszközökért. Van a várban egy föld alatti labirintus rendszer, aminek egy része látogatható, az is érdekes, és ebben a dög melegben jó hűvös is, és szerintem biztos oda lenne ha kimennétek Vele Ferihegyre repülőket nézni. Amikor én utoljára voltam, akkor a repülőtér mellett volt egy "park", ahol a nyitvatartási időn belül be is lehetett szállni különböző régebbi kiszuperált gépbe.
Most hirtelen (na és persze már egy kis utánakereséssel :D ) ennyi jut eszembe. Remélem akad közte valami ami Nektek is jó uticél :D

dido
dido

Dido!

Én is tojásosan ettem, egy hatalmas kenyérszelettel, ami inkább darab volt. :D
Mikor kezdődtek ezek a tünetek?
Nagyon értetlen vagyok, de nem értem ezt a mondatod. :(
Boldogságot , bár nem erre gondoltál ugye ?!?!?

Rolly!

Köszönjük a beszámolót. :)
Jó program lehet a vasúttörténeti park is.

Zsúka
zsúka

[quote="zsúka"]M írta:zsúkait éreztél mikor terhes voltál?zsúka

erre volt a válasz az a mondat :D

dido
dido

Angie!

A férjemmel Bánkon ismerkedtem meg 12 évvel ezelőtt. Nagycsaládodoknak szerveztem tábort, ő Pestről jött a haverjával én meg Ajkáról. Nagyon sok emlék fűz a környékhez. :D

Zsúka
zsúka

Dido!

Ha agyon ütnek akkor se jöttem volna rá, ne haragudj, pedig olyan egyértelmű. :)

Zsúka
zsúka

Sziasztok!

Sziszka!
Nyaralni júl.12-16-ig megyünk, aztán aug.12.után.
Sajnálom a költözést, kitartást kívánok hozzá!

Dido!
Pedig H.szoboszlón nagyon jó a strand!!!
Én most is járok úszni, remélem a dokim engedni fogja, hogyha elmegyünk akkor megmártózzak!Attól írtózóm, hogy fürdés nélkül a parton aszalódjak, akkor inkább el se indulok.Persze ha rossz idő van, az megint más!

Rolly!
Nekem is a Tropicárium jutott eszembe.
Én is voltam a "gyerekeimmel" és nagyon tetszett nekik!

Angie!
Igen, én is csodának neveztem!
Az az igazság, hogy a bal oldalon egy pici kontrasztanyag átment a HSG során, de megbeszéltük a dokival, hogy mindkettőt zártnak írja, hogy felvegyenek a Kaáliba. Ezt elfogadva jött nálam a teljes megnyugvás, hogy nekem majd a Kaáli segít teherbe esni és nem görcsöltem rajta tovább. Pl.együttlét után nem feküdtem órákat kispárnával a fenekem alatt, elmentem zuhanyozni, nem időre szeretkeztünk és meglett az eredménye!
Ezért hiszem most már én is, hogy az agyunkon is sok minden múlik!

Csibe, Gábor és Péter

Kép
Kép
csibe78

Közben megérkeztem én is ebben a hőségben.

Rolly!
Nálunk sajnos nincs nyári szünet. Talán az idén lesz két hét, mikor kisebb felújítások lesznek a vadonat új épületen. Egyébként semmi. Ha nyaralni akarsz menni, akkor kemény egyeztetés alku tárgya... Örülök, hogy jó volt a kisfiadnak Pesten. Jó programokat kínálgat Didó! Szerintem vágjatok bele, ha kicsit hűvösebb lesz.

Angie!
A pihenés sajnos nem az én műfajom. Bár most majd' leragad a szemem, de készülnöm kell a táborra is. Remélem neked a munkád és a betegséged egyre inkább mérséklődik. Bánk... De sok kedves emlék fűz oda... Szerelem, séták, nyár, programok, húúú de régen volt. Hiányzik.

Zsúka!
Nekem is lesz majd egy elvadult kert és egy még elvadultabb telek, amit be kell parkosítanom. Mivel a párom (:)) egy régi kúriában lakik, így már előre látom a tornácon a muskátlikat és a petúniákat, a nagy füves területet, tele bokorral, fával, esetleg kis tóval...

Nárcisz!
Sajnálom a lábad, de ez a nagy meleg iszonyatos rosszat tesz mindenkinek. Főleg nektek, kismamiknak. ezek a viccek, annyira nevettem.

Juca!
Adj egy puszikát Kingának helyettem!

Anikó!
Hol vagy?

Lehet, hogy eddig is ennyit beszéltetek a kajáról? Vagy csak most érzem, hogy nem eszem? Angie! Te csinálod még a 90 napost?

Tutira elolvadok...
mátra

Szsisszka!
Sajnálom, hogy nem leszel egy ideig. És azt is, higy nem örülsz a költözésnek.

Csibe!
Az biztos, hogy rengeteget tud az agyunk befolyásolni. Erre pedig te vagy a legjobb példa.
mátra

Mátra!
Hogy vagy most?

Kép
narco

Csibe!
Hát igen, az agy irányít! Meg kellene nyugodni mindannyiunknak, na de hogyan? Igan, az első pár hónaphoz képest már én sem parázok annyira. De lehet, hogy még ez sem elég.

Mátra!
Azt hiszem, mi is fogunk sűrűn Bánkra járni. Helyes kis tavacska.
Szerintem te valakivel összekeversz, mert én sosem diétáztam. Nekem nem megy a fogyókúra, mert én mindig csak hízok tőle. Én nem bírom a kötöttségeket. Ha nem ehetnék azt, ami épp az eszembe jut, akkor bajban lennék. A 90 napossal hiába ehetsz rendesen, de mégis meg van adva, hogy melyik nap mit nem szabad enni. Na ez nekem pont elég, mert tuti, hogy a fehérje napomon pont keményítőt szeretnék enni.
Egyébként neked hogy megy? Sikerült fogyni?

Mára puszi MINDENKINEK.
Akinek szüksége van rá, annak DRUKK-DRUKK, akinek meg pont most van itt az ideje, annak pedig jó akciózást.
Vendég

Narco!

Köszi, a melegen kívül jól. Beszéltem ma a dokival és jövő csütörtökre van időpontom. Nagy beszélgetést tervezek vele.

Angie!
Bocsánat, de telejsen olyan volt, mintha te írtad volna a diétát. sajnálom. Nekem megy, már megszoktam, hogy egy papírdarab dönti el az étkezésem. Mint ahogy azt is, hogy más emberek határozzák meg az életem. Hogy bocsánatot kell kérnem, amiért elmegyek négy napra táborba, hogy együtt akarok éli azzal, akit szeretek, hogy gyereket szeretnék, hogy nem vagyok semmi a vörösdiplomámmal egyetemben, nem vagyok senki és csak addig létezem, amíg ki kell szolgálni, amíg dicsekedni lehet velem és tönkretenni az életem. Ha a lakáskulcs nem a helyén van, ha döglött légy marad az ablakban, ha nem vagyok hajlandó negyven fokban takarítani, ha nem öltözöm át, mikor hazérek, akkor már vége a világnak és hatalmas a hiszti és a tüntetés. Hogy hazudnom kell harminc évesen, hogy hová megyek, hogy a lépéseimről számot kell adjak, hogy fél óránként megcsörren a telefonom, hogy hol vagyok, hogy, hogy, hogy, hogy sorolhatnám. Bocsánat, de ez egy telejsesen friss élmény hatása. Néha azon gondolkodom, hogy mi a fenének születtem meg. Mások, idegenek, tanácsot kérnek, együtt örülnek velem, hallgatnak rám, fontos vagyok. Viszont ott, ahol legjobban kellene, ezt nem tudom elérni. Hogy a macska előkelőbb helyen van nálam, azt már réges régen megszoktam.
Na jó, abbahagyom és megnyugszom. Tudom, hogy merre vezet az utam. Meg is teszem a szükséges lépéseket. Csak lenne már itthon, két egymást követő napon...
mátra

Csibe!
Igazából nekem nem a pancsizással van bajom, hanem azzal a szönyű 2 héttel ami a pancsi utánkövetkezik... :( :evil:

Mátra!
Irígyellek, hogy ennyit jársz Ózdra :D , bár gondolom Te ezt nem így éled meg.
Nem szeretnék semmi butaságot írni, mert ilyen családi légkörben szerencsére sosem volt részem, mint amiket írsz, de nem lenne jó, ha elköltöznél otthonról? Amíg nem a Párodhoz, addig is legalább egy albérletbe, hogy ne keserítsék meg a mindennapjaidat, és tudjál egy kicsit pihenni.

dido
dido

:twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: Nem az én napom. [color=red][/Norwell hívott és mire odaérte letette, viszont most nem veszi föl. Úgyhogy lehet kezdeni szorítani. Szerintemcolor]
mátra

pirossal akartam. Mivel Kendeapu sem veszi föl, már több , mint gyanús a helyzet...
mátra

Szaisztok lányok!
Ma nem tudtam elöbb jönni mert a férjem ma itthon dolgozott és nem fértem ide a géphez!

Pupy!
Örülök,hogy jol vagy!
Sajnálom nagyon a párodat és remélem ez a doktornő végre segiteni tud rajta!

Rolly!
Mi volt a tüdőgondozoban?
Nagyon jo az aláirás!Hogy csináltad?Örülök,hogy ilyen jol sikerült a pesti kiruccanásotok!

Mátra!
Drága,nem semmi kalandokban volt részed!
És ahogy te jössz mész?!Minden tiszteletem a tied!Sajnálom,hogy egy ilyen értékes embert nem becsülnek mint amilyen te vagy(anyukádra gondolok)!Csak azt látom megoldásnak ha elköltözöl minél hamarabb otthonrol és kikerülsz a látoszögéből!

Jucmuc!
De jol néztek ki az esküvői képen!
Akkor holnap jelentkezz hogy mi volt!De nem lesz semmi baj!
Köszönöm az indegenvezetői ajánlatot nagyon ari vagy!

Éva!
Szegény,sajnálom,hogy igy megvisel a meleg.Pihengessél és ha otthon tudsz lenni akkor zuhanyozz le minél többször.Az kicsit elviselhetőbbé teszi ezt a nagy meleget!

Dido!
Kihez jársz?Persze csak ha nem titok!
Kovi ubi?!Imádom!Én még sosem csináltam!

Zsuka!
Szerintem te nem mehetsz be a pároddal!
Nekünk is jo ismerősünk van a Shöpibe de nem mehettem be vele!Sajnos…!

Ági!
Ezerrel drukkolok!

Narco!
Örülök,hogy minden rendben veled!Szét röhögtem magam!Nagyon jok!

Syry!
Várom a csütörtököt!Kérjél képet!!!!

Angie!
Sajnálom,hogy még mindig nem vagy jol!Feltétlenül menj le ma az orvoshoz!!Vedd be azt amit az orvos felir mert meg kell gyogyulnod minél hamarabb!Én három évig voltam egyfolytában”terhes”és amikor mentem a dokihoz és mondtam hogy mit adjon és mit ne már csak mosolygott!Ha az a baba megfogan még napok mire beágyzodik és ott még helyezkedik!Nem lesz semmi baja ha most kell is valamilyen gyogyszert szedned!Ugye Narco?

Szissz!
Sajnálom hogy nem leszel egy darabig!
Hiányozni fogsz!

Csibe!
Még küldjél képet!Olyan szép vagy!

Juca!
Örülök hogy a szopi gondok megoldodnak!

Hu akkor Norwellnek mennek a megadrukkok!!!!!!!

KépKépKépKép
aniko24

NORVELL HÍRADÓ !!!!!

MINDENKITŐL ELNÉZÉST KÉR, HOGY NEM JELENTKEZETT EDDIG, DE VOLTAK A TELEFONNAL KAVARAODÁSOK.

A LÉNYEG:

VASÁRNAP 11.55 KOR 3KG 58 DKG-AL, 52 CM-EL MEGSZÜLETETT KENDEBABA.

Norwell azt mondta, hogy nem adták ingyen. 10 óra vajúdás volt, 2 perces fájásokkal ment be, végül vákuumal segítették. Csütörtökön mehetnek haza.
Még nehezen megy a szpoi, de biztos hamar belejön majd a kislegény. Az anyukája volt benn vele a szülésen. A hangja vidám, kiegyensúlyozott, bár izgul a szopi miatt.
Azt mondta, hogy utólag megérte.
mátra

Norwell! Hatalmas gratula Kendebabához!

Kép

Mátra! Szeretnék én is bekerülni a táblázatba!
Adataim: kacsa14 / 26 év / 04.14. / Debrecen / 2006.07. / ??? / 27. nap / Closty-s kezdés
Köszi!
kacsa14

Norwell!
GRATULÁCIÓ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Kép

Ez aztán a nagy hír!!!!

Kép
narco

Megírtam Kende baba hírát Nikiéknek is.
Üdvözletüket küldik Norwelléknak. Ők is jól vannak.

Kép
narco

Most csak egy gyors bekukk!
:lol: :lol: :lol: Kendebaba!! Isten hozott a nagyvilágban! Már nagyon vártunk!!! Kép

Norwell! :lol: Jó egészséget kívánunk kicsi családodnak!!
A szoptatáson ne izgulj, meglátod menni fog!!
És persze nagy-nagy gratula!!!!!!! Kép
De jó, csütörtökön hazajöhettek!!!

Sok puszi: Rolly
rolly

Norvell, Kende baba!
Gratulálok én is!

Lányok! Hogy bírjátok ezt a meleget?még most is 30 C van
ebba

Norwell!
De örülök,hogy nem váratott tovább a kis Kendebaba!
Tiszta szivemből gratulálok és nagyon jo egészséget és sok-sok boldogságot kivánok nektek!És persze rengeteg tejcit! Kép

KépKépKépKép
aniko24

Én nagyon nehezen! Kép Locsoltam egy kicsit ilyenkor talán hüvösebb van bent is!

KépKépKépKép
aniko24

DINA HÍRADÓ

EZ SAJNOS NEM JÓ HÍR.

Most küldött sms-t, hogy a legény nagyon aktív és sajnos kifelé kívánkozik. Most kórházban van, mert még csak a 31. hét.
Jó lenne, ha még benn maradna.
mátra

Dina! :(
Nagyon szurkolok, hogy minden rendben legyen. Annyira izgulok, vigyázz magatokra, amennyire csak lehet.

Kép
narco

Sziasztok!

Norwell!
Gratula Nektek! Kép

Kendebaba!
Üdv végre a nagyvilágban! Kép

Dina!
Remélem nagyon vigyáznak Rátok! Mi Veletek vagyunk lélekben és megy a marasztaló szugera!... Kép

Mindenkitől elnézést :oops:
Puszó Nektek
Brill Kép
brill

NORWELL!
Gratulálok, és nagyon sok boldogságot és egészséget kívánok az egész kis Családotoknak :D :!: :!: :!:

Dina!
Nagyon drukkolok, hogy minden rendben legyen :!: :!: :!: és egy kicsit bírja még a Legényke a pocidban.

dido
dido

Lányok!

Hatalmas vihar készülődik. Iszonyatosan fáj a fejem, hihetetlen rosszul vagyok. Már aludtam is egyet, de nem jobb, viszont most is ragad a szemem. A párom (:)) is várt, anyámmal beszélt, de nagyon dühös vagyok, mert csoportos a telefonunk, és valaki lefeljtette időben feladni a számlát :x és egyirányúsították a mobilokat. Fel sem tudom hívni. :? Na majd holnap.

Délelőtt jelentkezem, holnap Pest, koncert, már nagyon várom, remélem nem leszek így, mint most.

Jó éjt mindenkinek.

Kép
mátra

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?