Hali lányok!
Ámulok és bámulok.....hogy micsoda vagyány pucér popsik, combik, kerültek itt elő a partin.....
Olyan cuki minden baba....válogatás nélkül.....
Én is sárgulok, mint a tök nyár végén...
Benianyu,Nyúlné!
Székesjáték sorozat fenomenális...itt röhögök...hogy hogy találjátok ki ezeket a képfeliratokat????
Sildike...
Hát voltatok egy páran az fix....most biztos rámolsz...
De megérte......
Harikám Drágám...
A jányod szeme párbajozhat az enyémmel...
A kép amin csak egy nagy Lilifej van annyira hasonlít megint Lénára...de nem mindig, de Léna is tudja pontosan így, olyan "hörcsögösen" tartani a pofiját...pont mint Lili...
Küldünk egy képet a kis barátnőnknek, hogy hátha még bírja cérnával a várakozást hogy megismerje Lénát....
Léna:
Voltunk dokinéninél...mondtam neki hogy igazából már csak tiszteletlátogatást teszünk, mivel Léna sokkal jobban van, elmondtam a kálváriát stb...azt mondta hogy az igazi gyógyír az idő, de ha még jövő héten sincs rend, akkor találkozzunk mégegyszer....
Van a patikában gyógyszertári hasfogó lötyi, olyan tejfehér színű, fincsi ízű, most ezt kapja Léna pár napig...
Tegnap ajánlották egy patikában...én hülye meg otthonfelejtettem anyum hűtőjében, úgyhogy most vettem egyet az itteniben is...
Kivagyok...a patika havi nem is mondom hány ezer ft....
Mindig van valami, ha más nem akkor popsikenőcsért, tápiért, vagy valamiért megyek...és persze sosem úszom meg olcsón....
Azon agyalok, hogy mi van azokkal akik nem tudnak venni egy doboz smectaport 700 ft-ért...
Mert van itt a faluban azért több szegény család is...javarészt etnikum...de akkor is...az mit csináljon a gyerekével???
M