A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Szent Imre kórház azaz a Tétényi - Ikea szoba &eacut

Neet! Medencetisztaság :lol:

Indi! Amikor Angit először vittük védőnőhöz, 3cm-rel kevesebbet mért, mint a születési, de ez csak a módszer miatt. Nálatok nem ez történhetett? :?: :idea:
Az off-odra reagálva, szerintem is igazad van, de annyiban kell a kontroll, hogy egyes lütyő szülők pl. poénból ne hívják a gyereküket Zsemlemorzsának. :roll:

Rylie! én is csak csodálni tudom a cicim teljesítményét! Hihetetlen mennyi időt tölt angi rajta. :P

Johi! Drukk!

Angi ma fölállt. :?: Mielőtt még hátast dobtok úgy csinálta, hogy belecsavarodtak a lábai a sortomba, s kilökte magát. Rohamosan fejlődik a csaj, de azért ez még kicsit sok lenne :shock:

Képek gyöngyörűek!!! Jobbulást a betegeknek.
Éljenek az új fogak, akik már nem bántják az álmokat (ez egész költői lett :mrgreen: )

Náluk veszettül dörög :lol:

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Third Birthday tickers

Lilypie First Birthday tickers
gödibarbi

sziasztok,

Bog és Gabi,
köszi az infókat 3 napos láz ügyben...du még kicsit lázas volt, de most este kopp kopp nem, és én is várom a pöttyöket ezerrel!!!!!!!!!!!!!

B mellkasa tele van pöttyökkel, de irtóra vakarja, sztetek a melegkiütés viszket????

Juc,
Pannának jobbulást, bár lehet, h nála is ez lesz... :(

Johi,
szegény Fanni, szegény te!!!! :( :( remélem nem lesz semmi komoly a fogdokinál!!!!!!

többieknek puszi,
köszönöm mindenkinek a jobbulásra vonatkozó vállveregetéseket!!!! :lol: :lol: :lol:

jóéjt...

ja, és Gabi,
ugye, h torta nem is giccses???? :oops: ezt akkoriban válaszottam B-nek, mikor a Fisher Price Aquariumos korszakomat éltem! :lol: :lol:

Kép

ZsanciKép
...hogy az utolsó emlékünk egymásról egy szép mosoly legyen...
zsancikant

Johi!
Szegény Fanni :cry: Állandóan ez a rémálmom, hogy Bazsó lefejeli a kádat :cry: De neaggódj, biztos a doki holnap meg fog nyugtatni, és nem hszem, hogy fájdalmat okoznának Fanninak!
Holnap írj, hogy mi volt!!!!! Gyógypuszi nektek!

Gabi!
Nem lehet, hogy a meleg miatt van? Esetletg Dorka nem iszik eleget??? Nálunk tuti a meleg okozott változást kaki téren!
Adj neki sok folyadékot, és sok rostos dolgot!

Petra édes, hihetetlen mennyit változnak a gyerekek!

És a halacskás torta is király!

Mára ennyi, kidőltem!
zuzmo1

Zsan!

Panna nyaka is tele van meleg kiütéssel és vakarja!
20170114224602

Jaj, Johi, nagoyn sajnálom :( Elé sem tudom képzelni, mit tudnak egy ilyen kis manócskával kezdeni egy fogorvosnál :( nagyon szorítok :)

Zsanci :) nagoyn klassz kis torta volt ez! Úgy látom, a kis kezekből a kis szájakba vándorolt a zsákmány :)

A Münchausen-szindrómáról eszembe jut az ER ott volt ilyen, többször is, persze azt nem tudom, hogy mennyire hitelesen ábrázolták, de borzasztó dolog, ha egy anya csak így érzi magát elég fontosnak, gondoskodónak, jó anyának :(

Itt figyel nálam egy épp csak felbontott ám nem használt málnalevé-tea valamint egy hasonlóan használaton kívüli Laktoherb filteres. Szívesen felajánlom valakinek... pocakosok esetleg?

indianyo

Ancsi: a medencébe 35 fokos volt a víz, és Kamilla tökre bírta. A tenger azért hűvősebb, de Lencsi is már nagyobb lány..hátha jobban bírja a dolgot. meg úgysem viszitek be a mélybe gondolom és kint a part melletti sekély vízben pancsizni azért szerintem lehet.. hm?

Manóka: a Karos Spa-ban voltunk. Direkt olyan szállót kerestem ahonnan nem kell kivándorolnunk a fürdőbe, ahol azért jóval többen vannak/voltak. Itt meg volt minden a szánkba és tényleg gyerekbarát volt, mert kaptunk kiságyat, kiskádat is kérhettünk volna és lent a wellness részen pelenkázó is volt. Sőt a vacsinál akartak hozzni etetőszéket is, de megköszöntük, merthogy Kamilla még nem tud ülni :)

Johi. remélem nemlesz gond Fannival!!!

Zsan: gyógyuljatok avagy Pöttyösödjetek!

Indi: névügy..hát sok szülő elcseszi szerencsétlen gyerekének a sorsát egy hülye névvel...de ez végülis magánügy..

Mi átjöttünk alukálni Anyuhoz, mert ők csak a 3.-on laknak és itt nincs 33 fok mint nálunk ma este, csak 30 :)

Dörög-dörög de mikor esik má egy ici-picit????

Jó szakáll!
tényleg Bogárka nincs valami új aranyköpés a skacoktól?

Rylie
rylie

Johi!
Jaaaaj, szegény Fanni!!! :(....ha nem találsz jó fogászt a topik fogdokinénije hátha tud segíteni...szólja ha kell az elérhetőség

Köszönjük a dícséreteket a leányzó nevében is!!! :)

Zsan, Juc!
Tegnap voltak itt háziorvos barátaink és mondtam nekik, hogy P. tiszta melegkiütés, és kérdezték, hogy vakarja-e, merthogy ez viszkethet is..szóval tényleg viszkethet :(....viszont nyugi a 3 naposé nem fog :)

....és csak néztem milyen tájékozott volt itt mindenki Münchausen ügyben :)...még mikor nekünk az egyetemen tanították épp arról beszéltek, hogy sok orvosnak fogalma sincs, hogy létezik ilyen, így nagyon kevés esetet ismernek fel...persze az ER sokat segít :lol: ...de komolyra fordítva a szót, tényleg az a nehéz, hogy hogy bizonyítják, meg hogy bírják kezelésre az anyát...:(

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

zsanci! barátnőméknél dettó szindrómák (+a kezén is), s azt mondta a gyerekorvosuk hogy vagy napallergia vagy meleg. náluk "szobafogságra ment" a babó (7hónapos)

még mindig csak dörög... húúúúúúzza a mézesmadzit 8)

vera minden oké?

gödibarbi

Bogárka!

Münchausen-t igazából az ER-ből ugrott be nekem is,de addig amig Te nem mondtad én nem mertem diagnosztizálni :lol:
20170114224602

Jó reggelt!

Itt is egész este villámlod és ennyi :?
Köszönjük a bókokat,de ez csak genetika :lol: Ráadásul én le is tagathatnám a csajaimat,mert semmi hasonlóság nincs köztünk.Bezzeg az apjuk,mondjuk ez lett volna a neccesebb :lol:

Johi:
szorítok nagyon nektek++++++++++++!Ahogy hazaértek írj!

Zsan:
pöttyök?

Egyszer láttam egy dok.filmet erről a Münchausen szindrómáról.Döbbenetes volt :( Egy rejtett kamera volt a kórházi szobában és ide rakták a notorius kórházba vivő gyerekeket az anyukájukkal.
Képesek voltak még a kórházban is bántani/ártani nekik.Csak az volt a lényeg,hogy tüneteket produkáljon a gyerek.pl.alvászarra panaszkodott és ezért 10 percenként felkeltette vagy virágföldet etetett a kicsivel,hogy lázas legyen :cry:

petergabi

Gabi,
azt a filmet én is láttam :( hát elkeserítő volt...

Barbi,
vagyok, csak lihegek :)

Juc,
nálatok is volt éjszaka szélvihar?

Bogárka,
teljesen elérzékenyültem a petra-sorozaton :D sok boldogságot neki a 3. szülinapján!!!!! :)

v
kisün

Zsan,
a torta szerintem eszméletlen jól néz ki, és ami szamoséktól jön, az rossz nem lehet :D
kisün

Sziasztok!

Igen ez volt az a Frei-dosszié, amit írtam...tényleg döbbenetesek voltak a rejtett kamerás felvételek....na meg a személyes beszámolók is...akit érdekel nekem megvan videon...

Zsan!
Pöttyölődtök már??? :)

Vera!
Hát még én hogy elérzékenyültem... :lol:

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

Jó reggelt :)

Vera :) Klassz, hogy bejelentkezel minden külső erőszak nélkül, hogy megnyugtasd a szülésed miatt tűkön ülő bennünket :lol:

Johi :) remélem, azonnal írsz, ha hazaértetek, hogy mi történt a doktornál és hogy van a pici lány foga!

Tegnapra Lászlóknak, mára Leventéknek Bódogot!

Iccaka csak szélvihar volt, scapadék bezzek egy mikrónyi se.

Szép napot, remélem, kapunk ma egy kis esőcskét!

indianyo

Eddig nem tudtam hozzátok szólni,de most sikerült végre.

Kisün!

Igen,volt vihar de már nincs látszatja sajnos :?

Bogárka!

Én megnézném azt a felvételt,sajnos nem láttam a TV-ben.
20170114224602

Indi!
Lencsi nevében köszi a Leventenapi köszöntőt :), ő azt lett volna, ha...

MELEGKIÜTÉS:
Lencsi nyakán és vállán is vannak apró pöttyök, szinte szúrják a kezemet ahogy simogatom, én csak hintőporral kezelem. gondolom akkor ez nem kaja allergia. mással is lehet kezelni?
nekem minden évben a napsüés kezdetekor a kezeimen, főleg az ujjaimon jön ki sok apró pötty, mintha vizes lenne a közepe, és marhára viszket, ha vakarom, nő és terjed. nem tudom, hogy meleg- v. napkiütés, de régebben Avon napozás utáni zselét használtam, mikor már nem bírtam elviselni. extrém esetben a lábaimon is ki szokott jönni, ha sokat vagyok napon. (főleg combon)

Rylie,
sajna nincs sekély víz, csak rögvest 3 m-es, úgyhogy max a lábát dugom majd bele. inkább medencében melegítek neki vizet.
ancsipancsi

Bogárka!
én is megnézném a felvéltelt. korábban olvastam pár ilyesmi könyvet, és felkeltette az érdeklődésemet.
ancsipancsi

Johi,
Fanni foga, ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ. A szám elé kaptam a kezem, mikor olvastam. És megjegyzem, Eszter is fel-feláll a kádban, és hiába a csúszásgátló, ha ki akar kecmeregni és épp elbotlik... mert ugye a műanyag kád a nagy, normális (fajansz, alu ??) kádban van... na jó, többet nem hagyom egyedül fürdeni... ááá... mókusok.. eddig sem kellett volna??? :oops:
neet
neet

Ancsi. mondjuk 3 méteres vízbe én se vinném be a babót..tudod az ördög nem alszik...

Ja és azt még nem is mondtam, hogy nem bírtam ám megállni, hogy ne masszíroztassak :o Előtte sikerült megszopiztatni Kamillát, mert eszembe volt amit Borgárka javasolt. Persze csak egy cicit ürített ki, igy ahogy a hátamhoz ért a néni rögtön elemelkedtem az ágytól mert bedurrantak a cickók :oops: De aztán lengedett és onnan már jó volt. Persze szóltam a masszírnéninek, hogy mi a helyzet és mondta, hogy ok semmi gáz, max beindul a tejelválasztás és odatócsázok neki :) Amúgy kínai fej-, nyak-, háthátmasszázson voltam és JÓ volt! csak kevés...

Mi most itt lebzselünk Anyunál, mert nála jobban jár a levegő és a babó is jobban aludt az éjjel. Persze mi nem annyira, de ez másodlagos.
Kamilla is tiszta melegpötty, lassan mindenhol és én is csak hintőporozom, ahogy Deni és Zuz javasolta...

Bogárka a videó engem is érdekelne, bár látom többen rácsaptak..egy közös mozizás, hm? ;)

Mókusok: tegnapelőtt Kamilla először esett le az ágyról :( Elaludtam szopi közbe, szerintem ő is és addig forgolódott mig lepuffant. Szerencsére inkább csak megijedt egy ici-pici dudor lett csak a kobakján, de már az is elmúlt. Persze én is összetojtam magam hirtelen, és nagyon rossz érzés volt, hogy miattam esett le, merthogy figyelmetlen voltam illetve bealvós :(

Ma is meleg napunk lesz!
Rylie
rylie

Rita!
egyszer én is letettem Lencsit kb. Kamilla korban a nagy ágy belsejére. nem tudott még mászni, csak esetleg gurulni, lényeg, hogy háttal neki mosogattam (egy légtérben a szoba és a konyha, kis elválasztással), és egyszer csak sírás, majd puffanás, tized mp különbséggel. puha szőnyegre esett, még púpja se lett, de rögtön felhívtam a férjemet, hogy bevalljam :), ez volt a figyelmeztető jel számomra, utána nagyon figyeltem.
hol csinálták a masszit?

Lencsinek már a könyökhajlantján (belül) is vannak pöttyök :((, tökre sajnálom. többszöri fürösztés segítene?
ancsipancsi

Sziasztok,

Szép hosszan fejtegettem, a fogas témát és elszállt.ááááááááááá. akkor még egyszer rövidebben.

Köszönöm mindenkinek az aggódalmat és a drukkokat. Szerencsére én jobban megijedtem, mint Fanni, igy Ő este szépen elaludta. Az éjszakai szopival is inkább nekem voltak problémáim. Reggel gyorsan fogdoki, aki megcsiszolta kicsit.... ami nem fáj állítólag, mert nincs benne ideg. Ez igaz lehet???? Lényeg, kismanó kicsit sírt, de szerintem pusztán a lefogástól... aztán gyors csiszolás nem több pár másodpercnél már kész is volt. Szép fogacska maradt igy is, szerencsére nagy fog volt, igy jutott a kádnak és maradt is. Ez lett a szexepile a csajomnak.... Köszi még egyszer a drukkokat.

Juc: neked a számot köszi, az albertfalva utcás volt a legjobb, azu nekünk jó közel van. Panna??? remélem ő is jobban.

Neet: a vicc, hogy nem egyedül fürdött, ott ültem mellette és mégis. Egyszerűen ki akar jönni folyton és megcsúszott.... brrrrrrr.

Bogárka: múúúúúúúvi engem is érdekelne... közös mozizás jöhet. hehe

Johi
johanna1975

Johi,
na az még gázabb, hogy ott vagy, és mégis megtörténik a baj. Dehát ezeket TÉNYLEG nem lehet elkerülni, úgyhogy ne hibáztasd magad!!! Majd meséld el, mi volt a fogdokinál (kihúzzák ilyenkor vagy mit? és hogy??? altatásban??? egy ilyen pici baba ott ül/fekszik, és tűri, még ha nem is érzi, h nyúlkálnak a szájában? Vagy 5en lefogják? Vagy hogy???)
neet
neet

Zsan,
Levidnek BOLDOGOT! :)
neet
neet

Johi :) de jó, hogy ilyen ügyesen megúsztátok a dolgot...

Ágyról leesés, kádba fogbeverés és egyebek miatt kezd máris fájni a fejem... brrr

Közös mozizás nagyon jó ötlet :)

indianyo

Sziasztok!

Johi!
De jó, hogy ennyivel megúsztátok a dolgot!!!!! Biztos voltam benne, hogy nem fognak Fanninak fájdalmat okozni! És milyen jó, hogy így lett!
Egyébként ezek elkerülhetetlen dolgok. Ha már más is ilyen őszintén vall, hát Bazsóm orrán egy nagy seb van, pont úgy néz ki, mintha jól orrba vágtam volna. Nem kellen műanyag tállal a kezében rohangálnia a lakásban! Nekem ilyenkor mindig olyan lelkiismeretfurdalásom van, de nem tudok ellene mit tenni :(
Az egyik barátnőm, akinek ennyi idős a kisfia mondta, hogy így utólag úgy röhög magukon, hogy amikor fél éves korában a gyerek leesett az ágyról, rohantak a kórházba, persze ott is röhögtek rajtuk :lol: , most meg, hogy tanul járni, naponta töri össze magát, de már nem is foglalkoznak vele! Persze amíg nincs nagyobb baj, addig oké.

Jucus!
Újra megnéztem a fotókat, és tök jó, hogy ilyen nagy fiad van!!! Először csak a kiscsajra fókuszáltam :wink: Már alig várom, hogy Bazsó is ilyen nagy gazembernek nézzen ki, tetkóval, hamiskás mosollyal! :lol:

Szerintem is iszkethet a melegkiütés! Amióta ilyen meleg van, és izzadok egész nap, mint az állat, nekem is viszket a bőröm!
Remélem, holnapra tényleg várható valami enyhülés!

Pöttyök :?:
zuzmo1

2 éve történt:
3.napja voltam a vajudóban,végig hallgattam minimum 15 szülést és túl voltam vagy 12 nst-n.Alig érezthető fájásokkal és 1.5 ujjnyi tágulással.
16.30 felé újabb nst-re mentem,mert szinte unatkozott az ügyeletes szülésznő,mivel ketten voltunk csak a szobatársammal egész du. a szülészeten,aki ráadásul 1 hét túlhordással várt a csodára.Éppen elindult a masina amikor végre éreztem egy erősebb fájást!7 perc múlva megint,meg is állapította a szülésznő,hogy "a végén még magának is babája lesz :lol: "Fél óra alatt rendszeres fájásaim lettek,de ez még elviselhető volt.
Közben megérkezett a férjem Orsival.Sétáltunk egy nagyot az udvaron,de egyre kényelmetlenebbül éreztem magam és kértem,hogy inkább vigye haza a gyereket,mert bizony én szülni fogok!
De sajnos nem ment ez ilyen gyorsan.
Mikor 9 felé visszaért még mosolygosan fogadtam az 5 perceseimmel.Közben megérkezett BS.,aki megvizsgált és csak 2 ujjnyinál tartottam. Neki indultunk a véget nem érő sétánknak a kórház lépcsőin.
1 óra múlva kezdtem fáradni ezért bevonultam a rózsaszín szülőszobába,egyedül,mert a férjem az a fajta,aki ragaszkodik hozzá,hogy az Ő helye kint van.Pontosabban M.Gabi velem volt,szinte 1 percre sem hagyott magamra :!:
Folyt.köv.
Kép

petergabi

Johi,
látom, már le is írtad. Fúha...
neet
neet

Keresd a férfit a képen!!
előbb ezt olvasd el!!!!!

A szakemberek szerint, ha 3 másodperc alatt megtalálod: akkor az agyad jobb féltekéje fejlettebb az átlagnál!!

ha1 perc alatt találod meg, az agyad jobb féltekéje átlagos!!

ha 3pec után sem találod, az agyad jobb féltekéjét fejleszd ! Nézz több mesefilmet!! Mutasd meg egy gyereknek, Ő egyből megtalálja!!
Kép
20170114224602

Juc :) Köszi képet, de jó :) Ez az adat férfiakra vagy nőkre vonatkozik? ?Mert úgy tanultam, hgoy a nőknek a jobb agyféltekéjük a fejlettebb, míg a férfiaknál pont fordítva.

Gabi :) de szép ez....
és Orsi hogyan emlkékszik vissza az eseményekre vajon?

indianyo

Isti mostanra teljesen bepöttyölődött!!!

láza nem volt, de csupa piros pötty, az egész teste :? némely pötty akkora, mint egy szúnyogcsípés, duzzadt és vörös, a többi aprócska. adjak neki egyáltalán valamit? fenistil cseppek? vagy kenőcs?

segítség :cry:

votiv 8)
votiv

Votiv,
aloe first spray??? csodákat tesz!!! és ezek milyen kiütések???
mert képzeld, Igin még SEMMI sincs, pedig egész nap nem volt már lázas, sőt tök jól volt, bár a nap első részét végig aludta...:D

Juc,
tudod mi a vicces??? h én ezt már ismertem, és most is 1 percen belül voltam...és az igazi poén: az akkor 11 éves húgomat leültettem a gép elé, és már ültében rámutatott a pasira...szal, lazán a 3 mp-en belül volt... :lol:

BOLDOG SZÜLINAPOT DORKÁNAK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! édes pici fürtöske!!!!!!!!!!!!!!!!!! azaz nem is pici, hanem NAGY!!!!!!!

Kép

ZsanciKép
...hogy az utolsó emlékünk egymásról egy szép mosoly legyen...
zsancikant

Folyt.köv.:
10-12-ig nagyon lassan telt az idő,egyre erősödő fájásokkal.Képtelen voltam leülni v. feküdni,csak a sétálás volt jó.Közben sms-ben tartottuk a kapcsolatot kint lévő férjemmel.
Éjfélkor ismét megvizsgált BS. és mivel nem igen tágultam burkotrepesztett.Utána egy ideig feküdni kellett,de már éreztem,hogy mostantól jön csak a neheze.Nagyon fájt a derakam,Gabi próbálta maszírozni,de nem volt elég hatékony.Nem merte erősen,bezzeg én!/napokig véraláfutásos volt a derakam!/
Éreztem,hogy fel kell kelnem,mert így nem fogom bírni.Fel-le sétáltam egyfolytában,csak a fájásoknál álltam meg.Szinte negyed óránként a falon lévő órát lestem,nem is tudom,hogy mit vártam az időtől?
2-kor újabb vizsgálat,de akkor már igen csak nyögtem és szuszogtam.Esedezve néztem a dokira,de Ő csak megsimogatott és nyugtatgatott.Azt mondta,hogy "ezek már jó kis sóhajok " :?
Folyt.köv.

petergabi

Boldog SZületésnapot Dorkának!

Indi!

Nem tom,de én alig találtam meg,Zistván meg ránézett és megtalálta pedig a nagy,kerek sajtot a hütőben nem leli általában ami pedig a szeme előtt van :lol:
ÉS Sport Kórházban orthopéd doktorhoz mész?Nagyon szükségem lenne egy jó orthopéd doktorra.Lehet?

Aloe First ?ez jó ötlet,vennem kéne 8) Nincs valakinek egy kicsi amit megosztana velem?

Ja és Panna már nem hőemelkedett.
20170114224602

Gabi! hogy hogy most írod? várom a folyt. köv.-et

Johi! de jó, hogy végül egész sima lett az ügy! :D

képzeljétek az én superwoman-em ma a hasáról átfordult a hátára. alig hittem el! ESZMÉLETLEN NŐSZEMÉLYEM VAN!!!

gödibarbi

De jó,most Soma lázas. :cry:
20170114224602

Gabi, miert kellett olyan hamar bemenned? v hogyhogy nem kuldtek haza? bocs, ha hulyeseget kerdezek :roll:
es persze boldog szuletesnapot a kicsi lanynak! :)
recca

Bocs gabi most vettem észre hogy nem gratuláltam!!!
nagyon boldogat!!!

gödibarbi

Dorkát isten éltesse boldogságban, egészségben, szépségben! :D

Kép

és izgatottan várom a folytkövöt :D

Pöttyös Pisti alszik, aloé nincs, bekentem Fenistillel, talán holnap dokival is megnézetem, és igyekszem nem aggódni, dehát olyan pöttyös :(

votiv 8)
votiv

Sziasztok!

Gabi!
Isten éltesse sokáig Dorkát!
Én is izgatottan várom a folytatást :)
manoka11

Gabi, ne csigázz! Itt rágom a körmöm! :lol:

Barbi, azta! Hova ez a sietség? :shock: :wink:

Lányom mai produkciója - szerintem hatással van rá, hogy Eszti medencetiszta lett :wink: - délelőtt arra mentem be a szobába, hogy a gyermek lent ül a földön, pelenka nincs rajta, mikor kérdeztem tőle, hogy hol van, a papírkosárra mutatott. :lol: Később anyum mesélte, hogy a kakis pelust is levette magáról, tartalmát az ágyra borította, és ő pucér fenékkel kivitte a pelust a kukába. 8) Holnap előveszük a bilit. :wink:

Betegeknek bulást!
zanza

Gabi,
én is izgatottam várom a Nagy Belépőt! :))

Juc,
jajj, hát pedig át se jöttetek, miért betegeskedtek?? :(

Gödib,
wow! :)

Isti,
pöttyök hess!!

Zanza,
meséljek még? Hátha hat az éteren keresztül... kaksis popó hol NEM hagyott nyomot? Eszterem ma apja térdére ült munkába menet előtt.... és eléggé tele volt a pelusa... és még mindig nem teljesen szilárd... a többit a fantáziátokra bízom! :lol: :lol: :lol:
neet
neet

Vera,
te meg csak hűsölsz és sörözöl, vagy netán szüjjémán van...? :mrgreen: :mrgreen: Mél ment mindenféle címedre.
neet
neet

Ancsi: nálunk a jány is tiszta pötty! az összes hajlata pöttyös vagy piros :( Naponta többször áttörlöm nedves törcsivel, majd szárazzal és aztán hintőporozom, de úgy látom nemigen használ. Ráadásul a kis combján ahol a pelenkát össze kell ragacsozni ott nagyon csúnyán kimarta az izzadtság neki. Egyetlen megoldás, hogy jöjjön már az enyhülés!!

Gabi: Először is Isten Éltessen Benneteket!
Másodszor én már a 15 szülés végighallgatása miatt is emelem kalapom előtted mert nekem az volt a mumus ! De szerencsére én "egyedül" bitoroltam az egész osztályt, vagy mindenki néma volt ;)

Johi: királyság, hogy ilyen egyszerűen megúsztátok a dolgot!

Jucus: láz :(

Votiv: Ti is lázasak vagytok? :( Jobbulást!

Zanza: kakis pelus :lol: mondjuk aki utána takarított az biztos nem :lol: -ett

Jó éjt
Rylie
rylie

Gabi!
Boldogságos születésnapot a kis Fürtöskének :)!!!

Johi!
De jó, hogy ilyen simán ment minden a fogacskával!!! :)

Zsan!
Állítólag csak az esetek felében van pötty a 3naposnál...bár én ebben eddig kételkedtem, mert akitől eddig hallottam, hogy átesett rajta a gyerek mindenkinek volt pötty...Ti vagytok az első pöttytelenek :)

Juc!
És Panna már jól van? Somusnak jobbulást!!!

Rylie!
Olyan vicces gyerekszáj mostanában nem volt, de ma este már bent voltak a szobájukban altatás előtt, én még kimentem valamiért a fürdőszobába...mikor megyek vissza ott kuksiznak az ajtórácsnál (ami azért van, mert a szobájuktól kétlépésre kezdődik a lépcső), mire Petra megszólal: "itt guggolunk mindketten és nagyon szeretünk Téged"....hát mondanom sem kell hogy elolvadtam :)

Ja, és közös múviban benne vagyok, lehet itt nálunk egy ilyet szervezni, viszont ennek csak úgy lenne értelme, hogy kőcök nélkül...(vagy apákok játszanak a kertben a kőcökkel :))

...és képzeljétek ma elvittem Petrát fodrászhoz, mert már tarthatatlan volt a lobonca, és akkora hisztit vágott le, hogy csak...utána viszont otthon megenyhült és engedélyezte a homemade hajvágást...így lett amilyen lett, sztem nem rossz...a hosszúnál mindenképpen jobb :)

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

Sziasztok,

Betegeknek jobbulást.

Dorkának: boldogságos szülinapot. Gabi: mesélj mééééééééééég.....

Kakis pelusok: hát bizony általában nem a legjobb helyeken landol néha nálunk sem.

Barbi: nagyon korán megfordult... ügyes csaj.

Votiv: remélem hamar elmúúúúúlnak a pöttyök.

Juc: akkor most Somának bulást.

Johi
johanna1975

Gabi!
Szóval ez is maratoni B.S. szülés volt :lol: Várom a folytatást, és holnapra előre is nagyon boldog szülinapot!!!!!

Votiv, Juc!
Jobbulást!!!

Bogárka!
És akkor rövid hajú lett Petra? Fotót!!!

Zanza, Neet!
Kakis pelus :mrgreen:

Barbi!
Nme semmi a csajod! Lassan egyetemre megy :lol:
zuzmo1

Johi, jaaaj, ez a fogdolog :cry: örülök, hogy nem lett nagy baj. tegnap este már nem voltál, hogy tudtam volna válaszolni msn, de nem is tudtam volna mit írni, mert még ilyesmivel nem találkoztam :(

Rylie, Istók nem lázas, csak pöttyös :roll: de tuti nem meleg-kiütés a dolog, annál jóval több pöttye van, és nagyon csúnyák is :( renélem Kamillának semmi komoly :)

Somának jobbulást kívánok, és Iginek is, és minden kis pöttyösnek. ezek a gyerekek összebeszéltek :twisted:

votiv 8)
votiv

Neet, lányaink akkor nagyon tudnak! :lol: :lol:

Hát anyám nem volt lelkes, mert még a nőszemélyt is zuhanyoztatni kellett, aki viszont ellenkezett. Zajlik az élet nálunk. 8)

Dorkának nagyon boldog szülinapot!
zanza

Bogárka!

Szerintem én a közeljövőben már nem tudnék mozizni menni hozzátok.Majd megszerzem ezt az adást.

Fenistil cseppet recept nélkül kapni?
20170114224602

Sziasztok!

Csak egy nagyon gyors bejelentkezés, mert párom már itt áll a hátam mögött, kell neki a gép!

Köszönöm, akik még írtak nekem bíztatást, jól esik!

Votiv!

Sepiát ki fogom próbálni, köszi a tippet!

Johi!

Örülök, hogy megmaradt a fogacska és nem lett nagyobb baj! Hol voltatok fogorvosnál?

Bogárka!

Utólag nagyon boldog szülinapot a gyerkőcöknek! Hihetetlen, hogy Doni is már 1 éves!
És a film engem is érdekelne!

Gabi!

Én is várom a folytatást!
Dorkának boldog szülinapot!

Recca!

Leveled megkaptam! Köszönöm!

Most mennem kell! Betegeknek jobbulást!
Úgy 3 hete Timi is átesett a 3 napos lázon! Pont három nap láz és 2 nap láz nélküli kiütés volt! Nálunk így zajlott!

Jó éjt!:)
ILdi
ildi76

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?