A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Szent Imre kórház azaz a Tétényi - Ikea szoba &eacut

Juc!
Ne hüjüjé' má'...ez nem azt jelentette, hogy csakis itt nálunk lehet megnézni :)...szívesen kölcsön is adom :)

És fotó majd lesz a - azért nem olyan nagyon - rövidhajú Petráról, csak várom a pillanatot :)

Jóéjt!

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

ja ez lemaradt:

Juc!
Fenistil csepp sajna csak receptre megy...

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

Folyt.köv.:
Hajnal 2-től már nem igen voltam tudatában,hogy mi van körülöttem,közben folyamatosan csöpögött az oxytocin is.Már csak félig ülő helyzetben volt jó,a perces fájások között szinte ájulásos alvást produkáltam.Fél 3-kor már nem finomkodtam,bizony hangoskodtam,mert úgy éreztem,hogy a derekamat szétszakítja a fájdalom.El sem tudtam képzelni ilyen fájdalmat elötte.
Ráadásul csúnyán beelözött a túlhordásos szobatársam,aki a szemben lévő kék szobában hangosabb volt nálam is./nem csoda,hiszen császár lett a vége szegénynek,mert a közel 5kg/!/os baba nem fért ki/
Gabi próbálta kérdezgetni,hogy nem érzek tolófájás félét,de egyszerűen annyira intezíven jöttek már szünet nélkül a fájások,hogy semmi mást nem éreztem.Kérte,hogy próbáljak nyomni.Elég nehéz volt tolófájás nélkül,de összeszedtem magam és az őrjítő fájások közt nyomtam,Ő meg felkiáltott,hogy látja a baba haját.Rohant a telefonhoz és csak valahonnan távolról hallottam,hogy "főorvos úr szülünk!"Egy pillanat múlva a lábam már a kengyelben volt és ott állt mellettem BS.is.
Nagyon enyhe tolófájásokat éreztem és borzasztóan fáradt voltam,de kérte,hogy minden erőmet szedjem össze,mert lassul a szívhang!Több sem kellett nekem,isten tudja honnan jött ez a rejtett tartalék,de a következő fájással,egy tolásra 4.15-kor megszületett Péter Dorottya.Rögtön felsírt és Gabinak köszönhetően megúsztam a gátmetszést is.
Rögtön éreztem ahogy rámrakták,hogy nagyon picike:2.85kg volt csak és 53cm.
Én csak gyönyörködtem a fekete hajú,maszatos fejében,de tartani sem volt erőm,annyira fáradt voltam.Amíg őt elvitték fürdetni,engem rendbetettek.
Fél óra múlva szalonképesebb állapotban voltunk és végre bejöhetett a férjem,aki legalább olyan nyúzott és elcsigázott volt,mint mi.Ekkor már Dorka javában szopizott és mi csak néztük őt.Balázsom könnyes szemmel köszönte meg nekem Őt!
Kép
1éve:
https://www.babanet.hu/tarsalgo/attachme ... 530.46.jpg[/img]
és ma:
Kép

petergabi

akkor mégegyszer,1 évvel ezelött:
Kép

petergabi

szijjasztok! :lol:

Fürtöskének utólag is nagyon boldogságos születésnapot!!!

bretegek, pöttyösök buljatok gyorsan!!!

Votiv,
hétvégén voltunk Bián, volt nagy falunapozás, Ti is megnéztétek? úgy emlékszem, abban az utcában laktok, ami a játszótérben végződik. akkor biztosan hallottátok a bulit ...

mi jól vagyunk, csak nagyon meleg van, de nem baj, éljen a nyár!!!!!!!!!
hétvégén meg irány Zamárdi, egy hét királyság anycimmal ... :lol:

cuppantás,
fic
ficánka

Boldog Szülinapot Dorkának! Végre megtudtam a "sztori" végét is. :)
neet
neet

Jó reggelt!

Megkönnyeztem újra....

Köszönjük mindenkinek a jókívánságokat :D
Sajnos több részletben lesz az itthoni köszöntés,mert ma anyósomat költözteti a család,pesten.Ezért már este megkapta az ajándékokat,de csak a hétvégén lesz torta,meg jön hozzá a család is.Mivel Balázsomnak is most volt a szülinapja,meg az egyik hugomnak,ilyenkor össznépi ünneplés van nálunk :lol:
Egy kép a tegnapról és ígérem befejezem mára :lol:
Kép

Kis pöttyösöknek és szegény lázasoknak gyors jobbulást kívánok!

petergabi

Sziasztok mindenki! :)

semmi idm nincs, úgyhogy röviden:

minden szülinaposnak

Doni, Petra, Dorka

nagyon boldog ünnepet kívánok!

javascript:void(0);
Melléklet feltöltése Kép

csók

Macsek
macskanyu

Gabi, Dorkának boldogot szülinapot kívánunk és sok puszit küldünk!
Kép

Votiv és Isti

votiv 8)
votiv

Gyerekek, hol az a csomó eltűnt ember? Gigi, Lindi, Eszti és a többiek? Vagy őket már ne keressem? Remélem, nem halálosan megsértődtek valamin, csak nyaralnak, vagy a babák nem hagyják őket beszélgetni. :?:
neet
neet

sziasztok,
itt az első pöttytelen 3 napos lázas kisfiú anyukája...
nincsenek pöttyök, csak melegkiütés!!!
Akkor MA is Boldog Szülinapot kivánunk Dorkának!!!!!

Kép

ZsanciKép
...hogy az utolsó emlékünk egymásról egy szép mosoly legyen...
zsancikant

Hi!

Most jövönk doktortól SOmával.Torkgyuszi,antibio de annyira jól van már a ded,hogy várok még a beadásával.

Melegkiütésre azt mondta a doktorunk,hogy külsőleg nem nagyon lehet kezelni csak többszöri zuhanyozással,mert ez ugye a verejtékezéstől van.És viszkedni meg azért viszked mert száraz,szóval a hintőpor sem jó minden esetben.
20170114224602

Gabi!

Jót bőgtem :lol: Szegény gyerekem nem tudta, mi bajom! Olyan jók a szüléstörténetek, mindig végigizgulom, pedig tudom, mi a vége :D
Dorkának nagyon boldog szülinapot kívánunk, Isten éltese sokáig, és az anyukáját is, aki rendesen megküzdött érte!!!!

Melegkiütéseknek üzenem, hogy holnaptól (ha lehet hinni az időjósoknak) nekik annyi!!!! (Bár hétfőn még azt jósolták, hogy mától lesz a lehülés :cry: )

Votiv!
Istiről ez az új kép annyira édes! Hihetetlen, mennyit változott, jó régen találkoztunk ezek szerint!
zuzmo1

Fic, nem voltunk itthon a hétvégén, Balcsin voltunk :) de egyébként tényleg abban az utcában lakunk :D egyszer megyünk el nyaralni 2 napra, és épp akkor jöttök ki :wink:

jó hír: Isti pöttyei reggelre teljesen elmúltak. este 10 csepp fenistil cseppet kapott és be is kentem fenistil kenőccsel. valószínű csak allergia lehetett, bár nem tudom, mitől, de próbálom kideríteni.
és mindenkinek köszi a drukkolást.

Kisün, hogy vagy?

Macsek, ezt neked és a Macs-családnak küldöm, és sok boldogságot kívánok!
Kép

votiv 8)
votiv

Ezt pedig Iginek és Somának küldöm, felvidításképp
Kép

(ilyen volt Isti tegnap este)

Zuz, hát igen, lassan de biztosan növöget, most már próbálgatja a szavakat, vagyis folyamatosan halandzsázik :D és mindenre ráteszi a kupakot :D rendes srác. kisebb kánikulában szívesen megyünk játszózni, jövő héttől úgyis csak lájtosan dolgozom :D

votiv 8)
votiv

[quote="jucusmamus"]H írta:jucusmamusi!

Most jövönk doktortól SOmával.Torkgyuszi,antibio de annyira jól van már a ded,hogy várok még a beadásával.

Melegkiütésre azt mondta a doktorunk,hogy külsőleg nem nagyon lehet kezelni csak többszöri zuhanyozással,mert ez ugye a verejtékezéstől van.És viszkedni meg azért viszked mert száraz,szóval a hintőpor sem jó minden esetben.

Juc!
Somának bulást.
szóval tkp a melegkiütés attól van, hogy az izzadtság kicsípi, majd kiszárítja a bőrt? azt vettem észre, hogy mikor hosszúujjú bodyban volt, nem volt a könyökhajlatában. biztos akkor felszívta a ruha az izzadtságot.

Gabi!
Isten éltesse sokáig a kis kétéves picúrkát, meg növessze a haját bokáig. :) képeiteket le fogom menteni férjemnek, bizonyítékul, hogy ne szidjon folyton, ha Lencsi elkalandozik a kövön. :)
jó, hogy megosztottad velünk történetedet, kár, hogy 1 évesen még nem voltál köztünk.

Neet!
ki jaza Eszti? (lányodon kívül) Lindi a talin azt mondta, hogy sokat vannak kinn a kertben , meg mennek ide oda, így nem jut ideje netezni, de szvsz néha olvassa, mert a talira is eljött titokban :))

Bogárka!
a közös videozásból közös nagy bőgés lenne. gondolom :((
ancsipancsi

Votiv!

Ezek szerint Isti mégsem marad kis ősember? :lol: Annyiszor eszembejut, amikor ezt írtad, és gyakran emlegetjük is Bazsóval kapcsolatban :mrgreen:
Játszóterezés nagyon jó lenne, talán jövő héten emberi időjárás lesz és akkor mehetünk.
És akkor a fenistil csepp is valami csodaszer lehet, hogy ilyen haékony, ezt jól elraktározom. Örülök, hogy Isti ilyen hamar rendbejött!

Macs!
Ma van a nagy nap????? Szívből gratulálok, nagyon sok boldogságot és türelmet :mrgreen: kívánok az együtt töltendő legalább 100 évre!!!!
Ruha milyen volt?

És ha már esküvőknél tartunk!
Recca!
Voltatok azon a puccparádén? Jó volt? :lol: Sikerült megoldani az utazást?
zuzmo1

sziasztok,
jelentem ma éjjel is kint aludtunk az erkélyen, csak amikor már én is fáztam(!) :roll: akkor jöttünk be...azon gondolkoztam, már csak az hiányzik, h megfázzon nekem Iggg ebben a melegben... :shock:
Votiv,
örülök, h Isti jobban lett...

Juc,
hajrá Somának!!! biztos rengeteg fagyit evett, mi???? :lol: :lol:

Macs,
sokbódogás!!!!

most épp annyira szar zene megy a rádióban, h lehet, h kirohanok a világbúl...hol is van a hányós smiley??? okosabb lett volna, ha ez a pasi ki sem nyitja a száját...mert csak a tömény rózsaszin hányás jön ki rajta:

pl. good bye, good bye, ez egy búcsúdal és semmi más...good bye, good bye, ez egy elbocsá(j)tó vallomás...
ki ez a barom???? :roll: :roll:

Kép

ZsanciKép
...hogy az utolsó emlékünk egymásról egy szép mosoly legyen...
zsancikant

Minden szulinaposnak naggggyon sok boldogot!

Minden betegnek mielobbi jobbulast!

Melegkiutest a nagy szokas szerint rondan elvakarta es valami specko mentolos hintoport irt fel ra a dokink, ugyhogy kb otszor furdik napkozben es aztan porzas. Holnap pedig megint be kell mutatnunk a kiuteseket dokinal.

Indi, mta rondan kihasznalja, hogy egy dologban meg szamit a velemenye... meg jo, hogy a koldokverbankot megsem sikerult megfurniuk... akademikusok, yeah... talan majd hamar csak ta lesz, m nelkul...
moose

Sziasztok!

Gabi!

Megható volt olvasni a történetet! Nagyobbik lányoddal is ilyen nehéz volt a szülés?

Moose!

Jó, hogy jelentkeztél! Írtál már szüléstörténetet? Biztos lemaradtam róla!

Indi!

Tegnap elfelejtettem írni, hogy ha tudsz jó dokit, akkor mégis írd meg nekem! A Jánosba járok egy idős és nagyon kedves dokibácsihoz, de szerintem Ő már nem sokáig praktizál és akkor úgy is keresnem kell mást! Köszi!

Timi is elvakarta a melegkiütéseket, remélem nem lesz csúnyább neki!

ILdi
ildi76

Mégegyszer köszönjük a jókívánságokat :)

Zsan :
ez óriási!Kint aludtatok az erkélyen :lol: Gondolom a srácok nagyon élvezték :P

Zuz:
azt hiszem BS sem ilyen maratoni szülésre számított :wink:
Annyit mondott utána a férjemnek,hogy szép,de nehéz szülés volt :wink:
Azért szeretnélek megnyugtatni,hogy Orsival volt a leggyorsabb szülésem!

Recca:
azért nem engedtek haza,mert a 3.szülésem volt,meg az előzményeink...
Pont a szülés elötti napon megbeszéltem a dokimmal,hogy ha másnapig nem történik semmi,akkor hazamehetek.Teljesen leamortizálodtam bent azon a 3 napon és ezt Ő is észre vette rajtam.

Ildi:
Orsimnál nem tudtam volna ilyen hosszan írni :lol:
Alvás közben,fájás nélkül kitágultam 4 ujjnyira,ez is csak a reggeli viziten derült ki!Ekkor mondta BS,hogy talán fáradjunk be a szülőszobába.Majd leestem az ágyról :?
Ez volt reggel 7 felé és 9.15kor megszületett a csajszi :!: :)

Ancsi:
aranyos vagy,de egy évvel ezelött is csak ezt tudtam volna leírni :lol:

petergabi

Gabi,
Dorkának nagyon boldog születésnapot!!!!! :):)

Votiv,
örülök, hogy Isti pöttyetlenedett éjszaka... valami tipp, hogy mi lehetett? :) Köszi, most egész jól vagyok, látom a kánikula végét, egyszer meg csak kibújik az gyermek is :)
Mostanában, ha családom segíteni akar (emelni, cipelni, rohangálni, virágokat locsolni stb.), mindig mondom, hogy nem kell, max. beindul a szülés, és hát ez lenne a cél :mrgreen:

Juc,
Somának jobbulást, nincs annál szarabb, mint kánikulában betegnek lenni :( itt lóg az eső lába, pont most teregettem ki, de szívesen beszedném, ha egy jó kis zuhé elmosná ezt a párát :)

Zsan,
gyógyuljatok gyorsan ti is!! :)

Barbi,
ugye, milyen udvarias vagyok? :mrgreen:

v
kisün

Vera!
jön már neked az enyhülés!
ancsipancsi

Vera!

Gondolom most szeded be a ruhákat :lol:

Soma tök jól van,antibiot nem adtam neki viszont fagyiztunk!Fagyi nagyon jó a torokgyulladásra egyébként és állítólag nem attól lehet elkapni mert ugye fagyi hideg,hűt stb...de én nem vagyok doktor max.Bubo :wink:
20170114224602

És képzeljétek Liptai Claudia egyedül,nagy pocakkal ment be az anykönyvi hivatalba és megérdeklődte,hogy anyakönyvezhető-e a kislányának szánt különleges név.AMi nem más mint Panka Sára.
Na mit szóltok ehhez e fontos és igazán érdekes hírhez? :lol:
20170114224602

Juc,
a Panka a családneve?
Kimondhatatlanul unatkozunk. Hülye idő... legalább esne istenesen, de ez csak cseperészget. Azt nem bánom, h 1-2 hűvösebb nap is van néha, de locsolni így is kéne a tujákat...szóval nem sok értelme, az én egoista szemszögömből. :lol:

Zsan,
tekerd el a tuningot. :) Egyébként a Drágám a ... összementünk se túl értelmes... de mit lehet ebben az időben csinálni? gyerek már van... :lol:
neet
neet

Juc, mi dokink szerint torokfájásra a legjobb a kóla :D és ez nagyon fontos hír!!! :lol:

Kisün, eddig egy ötletem van. mikor akádban pacsázik, a fogával kinyitja a tusfürdőket/samponokat, már ha az apja nincs résen. talán benyakalhatott valamit :evil:

Moose, de jó, hogy írsz!!! méééég :) hogy van a pici lánykád? róla nem is írtál :)

a vihar innen már tovább állt, és nekem most jött elő a migrénem :shock: pedig előbb kellett volna.
na és ma foci sincs... és még nem tudom, miről írjam a kritikám :? megint túl későn látok neki :roll:

votiv 8)
votiv

Neet, behalok, micsoda hsz :lol:

votiv 8)
votiv

sziasztok,

gyorsan írok, mert látom Vincsenzón, hogy nem sok időt engedélyez. merthogy végre esik, ami tök jó, viszont bentlétre vagyunk most kárhoztatva ...

Neet,
:lol: :lol:

örülök, hogy Istók és Igi is bulnak, Somának pedig még bulást, de látom, nincs nagy gáz

Votiv,
semmi gond, megyünk még a nyáron :lol: akkor nem is "lakunk" egymástól túl messze, gyalog kb. 15 perc. jó kis séta

cuppantás,
fic
ficánka

Gabi, pont ezert kerdeztem, mert ennyi sok nap baromi kimerito lehetett ott bent :(

Zuz, puccparade :lol: megvolt, de ne akard, h reszletezzem :lol: a lenyeg, h volt feher hintos bevonulas :mrgreen:
viszont maga a hely tenyleg nagyon popec. egy csomo szep paci, gyonyoruen rendbentartott istallokban, nagy legelo, stb.
es persze egyben odaertunk meg vissza is :) koszi az erdeklodest :lol:

ja es a kovi ubik koszonik, imadtak az elmult 2 nap idojarasat, es ez a kis huvosebb is pont jokor jott, mert most meg mar erre vagytak. nem konnyu nekik megfelelni :mrgreen:
recca

Votiv!

MIndig szídjuk a Colát aztán tessék,nem csak hasmarsra de torokbajra is jó! :lol: SOma egyébként szeretné ezt a gyógymódot de mivel nem beteg szerintem ezért nem vetem be :P

Neet!

Gesztesi Panka Sára.ÉS akkor igen,a Panka a vezetékneve :lol:
Nadon vicces jány vagy te!Majd jól kimegyeünk hozzátok,hogy NE unatkozz ennyire!
20170114224602

Macs, sok boldogsagot nektek! bar nem hiszem, h ez egy papir-fecnin mulik :mrgreen:

Neet, oh szegeny ti! viszont kepzeld a suto napkozben is legalabb olyan pompasan mukodik, mint ejszaka :shock: vegre tesztelhettem :D

Juc, sot! meg vizkotlenitesre is jo :mrgreen:
recca

Sziasztok! Mindjárt teszek fel higanybébi Fanniról egy képet az anyukájával, délelőtt taliztunk és Fanni nagyon jól van :)

Kép
Kép
Kép
Gabi :) Köszi én is a történetet, széééép - mint a végeredmény :) És nem értem, miért hárítod el mindig a dicséretet, szerintem Fürtösfejű Gyönyörűség igenis hasonlít rád!

Itt olyan sötét van, hogy mindehol villanyt kellett kapcsolni, nem tudtam a meggyet a cseresznyétől megkülönböztetni :) Már tesszük el télire a babahamit a mélyhűtőbe :)

Zuzmó :) Bazsó jobban alszik már? Fogacska?

Betegecskék gyógyuljanak gyorsan :)

Moose :) tényleg, mi újság a leánykákkal?
És az oké, hogy MTA szenyózik, de államilag ezt miért teszik így kötelezővé? Engem ez felháborít, szerintem ez leaglább annyira alanyi jogom - mármint, hogy eldönthessen a gyermekemnek adandó nevet, minthogy házasságkötéskor a saját névviselésemről dönthessek.
És hát az engedélyezett nevek között is olyanok vannak... nem is értem a logikát.

Barbi :) nem aprózza el az a lányka azta!!! egyszercsak azon veszed észre magad, hogy a hűtő előtt csücsül kolbásszal a kezében :lol:

Vera :) hajráááá

Votiv :) ATV Friderikusz esti műsor? Mostanság találtam rá, érdekes...

Ildi :) Jucus :) Kézsebészhez megyek. Megkérdezem tőle, hogy tud-e jó ortopéd sebészt ajánlani :)

Az RTL klubon elméletileg egy csomó Frei dossziét vissza lehet nézni, esetleg benne van a kérdéses film is....

indianyo

Fanniról persze szemből akartam képet csinálni, de mire észbekaptunk, már hetethét határon túl mászott :lol: egyébként nagoyn vicces volt a Nemzeti Színház és a Művészetek Palotája kött álló bazi nagy Mercedes Safety Truck, gondolom, már a Forma 1-re gyúrnak és valami fogadást adtak egyenruhéz picérekkel, de hát annyira idegen volt az egész a környezettől..

Ancsi :) hogy van a fejed? Szédülsz még?

indianyo

Sziasztok!

Drága jó barátnőm (Macs) most (fél4.kor) mondta ki a Boldogító IGEN-t!
Nagyon sok boldogságot kívánok nekik, bár szerencsére enélkül is megvolt!!! Megérdemli, hogy gyönyörű élete legyen :lol: :lol: :lol:
Persze ezt mindenki!!!!

Pussz: Pocak
pocakpacni

De bírom,MAcs!Képeket kérünk!

Sok-sok boldogságot nektek!
20170114224602

Sok boldogságot kívánok Macskaanyuéknak :)
ancsipancsi

Macs,
éljen!!! :D :D :D :D ÉS éljen Mr Macs is. :) és még sok kiscicát nektek! :lol:
neet
neet

Macs:
sok sok boldogságot kívánok Nektek!
Kép

petergabi

Indi!

Freit kerestem RTl,de rájöttem,hogy TV 2.DE ezt pont nem találtam :?
20170114224602

Juc :) Hehe :lol: bocsesz, pedig RTL-t nem is szoktam nézni, hogy jött a számra egyáltalán??? Ja tudom, nléztem a műsorban, ghoy mikor lesz a következő meccs. Na ezért kárpótlásul megkeresem a linkjét. De ettől függetlenül a közös videózás jó ötlet :)

indianyo

Az archív 2005. január óta bemutatott adásokat tárolja, ezek között nincs az említett eset, úgyhogy feltehetőleg korábbi adásról lehet szó. Nem találtam rá utaló cikket.

indianyo

Indi, köszi a tippet, csak múlt héten is az ATV egyik műsoráról (Civil a pályán) írtam, és nem szállhatok rá ennyire egy csatornára :roll: :lol:

estére megint tiszta merő pötty lett Ezsván. no ez már gyanús... és fürdetés előtt nem volt pötty, utána meg dugig.... elővettem apjukot, aki bevallotta, hogy a Gabi babafürdetővel kente be! a gyereket... persze jól megtiltottam neki :evil: ha holnap nem lesz labrador a kölök, akkor ez volt a ludas :x :evil:

Macséknak még1x gratula :D

votiv 8)
votiv

Votiv, nem inkabb dalmata? :roll: :mrgreen:
recca

Votiv: akkor adok másikat: TV2, szombat délelőtt, A két testőr - két nem valami egészséges kinézetű ember kalauzol bennünket végig az egészségessé és szépségessé válás rögös útjain. Egy adást néztem végig kíváncsiságból de végigásítottam....

Másik szintén TV2 - ez viszont kedves műsorom: Csütörtök éjjel: Strucc - esélyegyenlőségi magazin Novák Péterrel.

Discovery Channel : Hogyan készül? Ez azt hiszem nincs benne a legnézettebb magyar műsorokban :lol: de nagyon érdekes. Legutóbb azt mutatták, hogyan készül a villanykörte.

Ez a pöttyölődés aggasztó tényleg... és lehet, hogy a babafürdetőtől van?

indianyo

Rec, hehe, igaz :roll: :shock: :lol:

Jucus, most nézem a Fókuszt, benne lesz a corás gyerekrablós rémhír!!

votiv 8)
votiv

Indi, a szombati műsorok az aznapi lapzárta miatt nem játszanak, de a Struccot megjegyzem magamnak. csak az a baj, hogy állati későn van, senki nem nézi...

ja és Indi, szintén Fókuszban ma a névadási szokásokról most megy a riport...

votiv 8)
votiv

szóval a késői műsorokkal az a gond, hogy tényleg alig látják. Indi, Te egy pozitív kivétel vagy minden szempontból, azért is mert ilyen műsort megnézel, és azért is, mert ilyen későn is nézel TV-t :D az esti film után a nézettség hirtelen állati nagyon zuhan, a nézők 80 százaléknak itt vége is az estének. a többiek a késői híradó után kapcsolnak ki :)

és a Hogyan készül?-t én is csípem :D bár nálunk apafej a legnagyobb tudományos csatorna-fan :D

votiv 8)
votiv

Votiv!

Lemaradtam,de megnézem a honlapon.
Egyébként a topik indító lányt zaklatták is a Pókusztól meg a TV2-től meg Blikktől.Le is zárta a topikot.
20170114224602

Macséknak nagyon sok boldogságot kívánok!

Nem láttam a Fókuszt, mit mondtak a gyerekrablásos sztoriról?

Juc!
Akkor most Soma jobban van? Nem kellett beadni a gyógyszert?

Votiv!
Remélem "csak" a babafürdető a ludas.

Emma is tiszta kiütés, szörnyen néz ki szegénykém, szerencsére nem vakarja.

Kérdés: elvileg minden gyerkőcnek el kell mennie ortopédiai vizsgálatra, amikor elkezd járni, vagy csak a mi dokink ilyen lelkiismeretes? Én ugye vittem Emmát jópár hete (mert bekarmolta a lábujjait), de akkor még csak állt, azt mondták, majd vigyem vissza, ha már jár. De mennyire kell járjon? Most már nagyon megy, ha nem fáradt és nem siet nagyon, akkor lábon közlekedik. Várjak még pár napot, vagy szerintetek vihetem már most?
manoka11

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?