Evi!
Köszönöm! Barcsak az en kis tüszöcskeim talalkoznanak apaval! Nagyon örülnek ikreknek is
Ja, a literes bugyin behaltam
Aniko!
Sajna nincs kapor, pedig ugy ettem volna egy kis kovi ubit

Remelem jobban van Marcika es nem faj mar a torka!
A töltött fasirt nagyon fini en a mult heten csinaltam.
Narco!
Aranyos volt a dokinö, csak nagyon sietett a masik szobaban vajudtak, ugyhogy nem sok ideje volt ram most.
Dehogy kerdezel hülyesegeket! Igen olaszul beszelünk mindig (sajna nem tud magyarul

)
Altalaban mindent ertek, de a ferjem mindig velem van, es ha valami nem tiszta utana mindig elmagyarazza.
Kicsit furcsa nekem de itt siman bejöhet velem a ferjem a rendelöbe. Otthon nem hiszem, hogy engednek. De en igazabol örülök is ennek mert elegge izgultam mind a ket alkalommal es ilyenkor hajlamos vagyok leblokkolni, meg magyarul sem tudnek semmit kinyögni. Mindig ilyen kis gyagya izgulos voltam, vizsgakkor is
De szerencsere a doktornö is igyekszik mindent ugy magyarazni, hogy megertsem.
Igazan sajnalom, hogy ilyen veled a ferjed csaladja, erzödik a szavaidbol, hogy jo ember vagy es megertem ha bant ez az egesz. Remelem az idö (meg persze a bebikek) megoldjak ezt a problemat.
Nalunk is vannak gondok, a ferjem öccse es a felesege ki nem allhatnak sajnos amiota itt elek.
Az egesz a sogornöm feltekenykedesevel kezdödött.
Amikor ideköltöztem meg nem voltunk hazasok, es nagyon nem vettek jo neven, hogy nekem szabad volt idejönnöm a szülöi hazba, mert nekik annak idejen nem volt megengedve, hogy a lany ide költözzön. Igy kezdödött az egesz. Aztan idegesitette az is, hogy a ferjem szülei szeretnek, pedig cask ket eve ismernek, öt pedig mar tiz eve es meg mindig nem fogadtak el. De persze semmit nem tesz azert, hogy a helyzet valtozzon közte es a szülök között, cask egyszerüen idegesiti a masok boldogsaga. Sajnos. Ugyhogy nem vigaszkent mondom de latod mashol is elöfordulnak ilyen jellegü problemak. Raadasul mi itt vagyunk egymas hegyen-hatan, mindenki szomszedja a masiknak, az a tipikus olasz nagy csalad, mindenkinek megvan a külön lakasa de megis olyan mintha mindenkivel elnek!
(most latom, hogy meg irtal erröl, letöltöttem meg ma este elolvasom)
Junko!
Ha erre jartok Velence-Paova környeken mindenkeppen talalkozzunk! Nagyon örülnek neki!
Priviben küldöm a szamom!
Az olasz szep nyelv, biztos azert tanulod mert tetszik! Menni fog az csak sajna tenyleg neki kell feküdni

Ja, es muszaly beszelni! Ne felj attol, hogy tevedni fogsz, mindenki teved akinem nem anyanyelve. Söt en jobban beszelek mint itt egy nemelyik olasz aki csak dialektusban kepes kommunikalni!
Zsuka!
Nagyon köszönöm, aranyos vagy!
Rolly!
Sajnos kapor sehol, ugrik a kovi ubi

Majd holnap megnezem egy masikban