Na most már jövök.
Narco!
Nekem erős a levél hangvétele, gondolom az előző hiperdurva volt. Igazából nálunk nincs gond, de ha egyik vagy másik anya rosszat szól, vagy hülyeséget, mindig a sajátgyerek védi meg a párját. Nekem kezdetekkor volt dolgom, de minden szépen elrendeződött. Tudod, bibliában is írva van: mikor megházasodsz, a szülőket elhagyod a párodért és ketten lesztek egyek! Ne ereszkedj le arra a szintre ahol ők vannak, hagyd, hogy Tomi azt mondja, hogy anyám ha tetszik, ha nem ezt a lányt választottam minden tulajdonságával együtt, szeretem, és ne akarja, hogy választanom kelljen kettejük között, mert a feleségemet fogom választani. Kemény beszéd, de egyszer meg kell lépni!
Syry!
Tudod a hosszú ciklusnál úgy kell számolni, hogy egy kb. ciklust veszel levonsz kb 14-et, és annyi idős a baba. Úgyis az UH alapján fognak számolni. Ok, hogy nem szószátyár az orvos, na de azért ennél több kommunikáció kellene. Még most sem késő másikat választani!
Kacsa!
Kingának most tiszta ragya a feje, és pont tegnap néztem a bőrbajokat. A rubeolára azt írta a könyv, hogy a legtöbbször enyhe lefolyású betegség, apró pöttyökkel, és enyhe lázzal vagy hőemelkedéssel, és a gyerek nem is akar feküdni

Lehet ezért nem maradt meg anyukád emlékezetében!
Bárányhimlőt láttam tegnap, gáz!
Jucmuc!
Velem mindig jött Kofa az orvoshoz, mert bár mi egy nyelvet beszélünk, nálunk is voltak kommunikációs gondok, így növeltük a szájak és fülek számát. Uh-t nézte, a vizsgálatoknál pedig van egy jótékony paraván, ami ápol és eltakar, viszont hallani lehet, amit az orvos mond. Szülésnél is benn volt, és nem csak a fejemnél, de bírta.
Ja én nehezen tudom elképzelni az idegen nyelvet, orvosi szöveget még magyarul is nehéz megérteni. Idéznék a szülésemből: Judit hall engem, itt van, érti, amit kértem, ne nyomjon, jó ügyes, akkor most azt kérem, hogy ne nyomjon, Judit, figyeljen, na ez nem sikerült, nem baj, Judit, tud most rám figyelni, lélegezzen mélyeket, figyeljen rám!.... Ezt Kofa mesélte, én nem állítom, hogy mindenre emlékszem, és hogy ezt angolul is kb. ugyanannyira fogtam volna mint magyarul, az hót ziher

Most Kingának szoktam ezeket mondani, amikor kakál, olyan gonosz vagyok
Évi!
Én annyit tanulok tőled, hogy el sem hiszed!
Zsú!
Bízz az orvosodban, vagy válassz másikat! Ha bízol benne, akkor az ő tanácsait kövesd feltétel nélkül!!! Engem feszélyezne egy ismerős adott kórházban, hát nem vagyunk egyformák.
Biztosan sokmindent kihagytam meg elfelejtettem
Lányok!
Délelőtt bevittem Kingát a munkahelyemre, nagyon édike volt, elég jól tűrte a strapát! A sok ötvenes pénzügyes fente a műprotiját
Szintén a babaszobáról szereztem egy kengurut. Világ legjobb találmánya!!!ez volt a harmadik utunk. Nagyon bevált. Az, hogy hallja a szívem, leköveti, ha elrabolják a cickót, hogy érzi ahogyan járok! Egy nyikk nélkül viseli, általában bealszik, de van, hogy csak pislog, mint egy kis béka. Kengu tartja a fejét, még, ha alszik is, de én is szoktam fogni. Tudok vele BKV-n is utazni. Persze nem tartom benne sokáig, nehogy a gerince bánja, de ahogy elnéztem, kb. úgy van rajtam, mint, amikor büfizteti az ember a vállán, na meg utána órákig paripázik az ember föl-alá. Ja, hogy ezt még nem kifogásolták az ortopédusok??? Altassa el éjszaka az ember lánya üvöltő kisdedét, stabil gerinccel, na erre kérek megoldásokat
Na jó, azért mostanában jókedvű a drága ím egy bizonyíték: