A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » ..."ma megint megjött"...

Doris!

Akkor ez már biztos? Rendesen megjött?
Mert a hõ és a hányinger még mindit utalhat babára.

De ha mégsincs baba, akkor meg végre beindulnak az események és egyre közelebb kerülsz a várva várt jövevényhez!

Éva
Éva

Bea!Kép
Sajnálom, hogy nem leszel ott a talin, akartam pletyizni közös ismerõseinkrõl, de akkor majd megírom emilben. Jó szórakozást az osztálytalálkozón, és jó pihenést a szabid alatt. Néha azért olvasó üzemmódban is jelentkezz be, hogy mizujs.

Doris!Kép
Köszönöm a feloldozást.Kép A kávétlansággal azért vigyázz, ha ilyen erõs elvonási tüneteid vannak.

Edi
edi

DorisKép
Nagyon sajnálom. Biztos nagyon csalódott vagy, hiszen annyira reménykedtünk mindannyian. De látom, az optimizmusod töretlen. Remélem, ettõl a ciklustól kezdve Nálad is felgyorsulnak az események.
Az endódat ilyenkor már érzed, vagy csak 1-2 nap múlva? Fáj a hasad?

HurkaKép
Az www.infertility.hu weblapon (remélem jó a cím) van egy táblázat arról, hogy a különbözõ hormonoknak a ciklus különbözõ szakaszaiban mennyinek kell lennie. Szerintem nézd meg.
Azt azonban én is meg tudom állapítani, hogy az LH-FSH arány nem jó. Ha a két értéket elosztod egymással, az a jó, ha 1 körüli értéket kapsz, tehát a két érték közel azonos. Kivétel a tüszõrepi idõpontja, mert akkor az LH szint nagyon megugrik.
Ha valakinek az LH nagyon magas, többszöröse az FSH-nak, akkor az egyértelmûen PCO szindrómára utal, de ezt eddig is tudtad. A progeszteron nem tudom, milyen mértékegységben van megadva, de szerintem nagyon alacsony.
Az egyik hormonvizsgálatos leletemen meg vannak adva a referenciatartományok. A prolaktinhoz ez van írva: 1,9-25 ng/ml között az ideális. Ezek szerint a Tiéd egy kicsit magas. Bár az is számít, hogy a ciklus melyik napján vették a vért. Az enyémet akkor a 3. napon csinálták.

Zsuzsu
zsuzsu

ZsuzsuKép
Tegnap csalódottabb voltam, mert biztosra vettem a babukát. Ma már annak örülök ami elöttem áll. Józanul gondolkodva alapjában is ezt a hónapot vártam, csak a tüneteim "eltérítettek". Az endomat mintha most kezdeném érezni...más ez a ciklusom teljesen... Ilyenkor már sokkal jobban szokott fájni úgy, hogy ülni is alig tudok... Úgy tûnik ez a része tolódik még egy napot. Lényeg, hogy van új cél amit lehet várniKép
ÉvaKép
Új ciklusom indult és most erre koncentrálokKép Köszi a bíztatástKép

Puszi: Doris
doris

DorisKép
Nagyon remélem, hogy holnap se fog nagyon fájni a hasad. Nagyon rossz lehet, ha még az ülés is fáj. Lehet, hogy ez a homeopatikus gyógyi - ha babucit most még egyelõre nem is hozott - de a betegségedre jó hatással lesz és visszanyomja. Lehet, hogy annak köszönhetõ az is, hogy ez a ciklus más volt, mint az eddigiek.
Abban teljesen igazad van, hogy csak elõre szabad nézni. Egy kicsit lehet megállni és szomorkodni, de aztán újra el kell indulni elõre.
A 23. napi uh-on az endót fogják megnézni? És miért éppen a 23. napon? Bocs, ha már írtad korábban, de most nem jut eszembe.

Puszi: Zsuzsu
zsuzsu

ZsuzsuKép
Pont így gondolkodom most én isKép Ha belefeletkezem a fájdalmamba meg a szomorúságomba, akkor egyszerûen elszalad mellettem az élet és nem veszem észre a szépségeit. Ezért én megpróbálom mindennek a jó oldalát nézni. Persze bömbölni én is szoktam idõnként, de csakis úgy, hogy az nekem "jól essen" vagyis megkönnyebbüljek, de a Páromnak ne okozzak fájdalmatKép Az esti zuhanyozás tökéletes alkalom erre de a mostani adagon már tegnap túlestemKépMost augusztusban megyünk Röjtökmuzsajra ahol lehet úszkálni, szolizni, szaunázni...stb.Kép Már alig váromKép
A 23. napi UH-on a nyálkahártya vastagságát ill. a sárgatest hormon kiszabadulásának helyét szoktuk jól látniKép Így jól meg lehet állapítani pl. azt is, hogy be tudna e ágyazódni a babuka ha szeretne. Lehet, hogy hormonszintet is nézni fognak bár az a legutóbbi alkalommal tökéletes voltKép Az áttörést az jelentené, ha kitûznénk a lapar idõpontjátKép

doris

Edi

A közös ismerõsenkrõl már olyan régen nem hallottam, hogy nekem minden info új, egyébként én a lányt nem ismerem, csak a fiút. Írj nyugodtan, azt hiszem az e-mail címem megjelenik, ha a névre kattintasz, ha nem elküldöm. Nagyon sajnálom, hogy ez a tali most kimarad, kíváncsi lennék már rátok, +Móni és Orsoly pocijára is. Biztos nagyon szemmel látható lesz már a változás.

Doris
Köszönöm, jó lesz már egy kis kikapcsolódás (Erdélybe megyünk), utána héten, vagy azután megyünk vissza ugyanis kontrollra, remélem lesz már végre valami változás, mert már nagyon nehezen bírjuk ezt a várakozást.

Bea
Bea

DorisKép
Most már értem a vizsgálat okát, bár az orvosod nekem egy kicsit lassúnak tûnik a sok várakozás miatt. Én még "csak" a 8. ciklusban vagyok, de szeptemberben valószínûleg nekem is lesz lapar. Lehet mondjuk, hogy ez meg már a másik véglet, néha nekem is gyorsnak tünik a tempó, de legalább zajlanak az események.
Remélem, hogy a következõ ciklusodban megcsinálják a lapart és akkor az tényleg nagy elõrelépést jelent majd.
Egyébként lehet, hogy azért húzza-halasztja a dokid a lapart, mert bízik benne, hogy hamarosan spontán teherbe esel és már nem lesz szükség rá.Kép

zsuzsu

ZsuzsuKép
Igen, az orvosom úgy engedett el a hsg után, hogy találkozunk szeptemberben vagy hamarabb ha terhes leszekKép Szerinte sikerülhet spontán is amit én sem tartok kizártnak, csak mikor?Kép Azért tûnik lassúnak nálam a dolog, mert 6 hónapom teljesen kiesett az endo kezelések miatt. Aztán 3 hónap spontán próbálkozás volt utána hsg majd hsg után is 3 sikertelen ciklust beszéltünk meg de ez ugyebár elzáródott petevezetõ esetén sajna 6 hónapot jelent... Most már féllábon is kibírom a dolgotKép Rákérdeztem, hogy nem lehetne-e hamarabb megcsinálni a lapart de azt mondta ne kapkodjak, hadjunk idõt a szervezetemnek hisz minden beavatkozás megterhelõ és ebben igazat kell adnom NekiKép Az endomat is mûtéti úton diagnosztizálták, tehát össze is varrtak akkor. Végül is nem árt az óvatosságKép
BeaKép
Érezzétek jól magatokat és a pihenés majd megteszi jótékony hatásáKép

doris

Sziasztok lányok Kép

Megjöttem a nyaralásból, és nagyon jó volt. De még szabin vagyok a héten.

Mindenkinek gratula, aki babás lett.

Anyez Kép
Nagyon boldog babavárást az elkövetkezõkben, és tartsd be a dokid utasításait.

Keveset visszaolvastam, amit írtatok.

Elõször Dorisnak: Kép
Lehet, hogy a hányinger más miatt van? Én is tuti azt mondtam volna, hogy babu. Majd a következõ sikerül Doris, szerencse, hogy jó az orvosod és olyan opti vagy mindig. Kép

Edit Kép
Azt mondtad, szerdán mész orvoshoz, kíváncsi vagyok mi a csuda jó dolog sül ki belõle? KépKép

LányokKép
Milyen taliról beszéltek? Hol lesz és mikor? Lehet, hogy én is mennék.

Rita mikor jön vissza a netre a HSG-rõl?

Velencén találkoztam Bogárral, hát nagyon pozitív élményem van róla, nagyon jól eldumcsiztunk, õ csak késõbb tud jönni a netre. Több mint 4 órát taliztunk, kimentünk a tóra, palacsintáztunk, stb.

Mindenkinek szép napot!

Nikie
nikie

Véradót keresek!
> > > > Nagyon szépen kérem,hogy küldjétek tovább!
> > > > Kedves Mindenki!
> > > > Elnézést kérek mindenkitol, hogy a napi munkában
> > > > megzavarom ; abszolút magánjellegu kérésemmel, de a
> > > > helyzetünk sajnos azt diktálja,hogy minden vonalon
> > > > próbáljak segítséget kérni. Sajnos az öt és fél éves
> > > > kislányomnál a húsvéti ünnepet megelozo héten
> > > > diagnosztizáltak egy igen komoly betegséget (a
> > > > leukémia egy formáját amely miatt a kezelése
> > > > során többször szüksége lesz különbözo
> > > > vérkészítmények
> > > > adására.
> > > > A kislányom vércsoportja AB Rh pozitív, és a
> > > > haematológusok szerint csak csoportazonos vér
> > > > alkalmazható. Mint megtudtam ráadásul ez elég ritka
> > > > vércsoportot jelöl...
> > > > Arra szeretnék mindenkit kérni,amennyiben lehetosége
> > > > van segíteni, adna vért, vagy az ismerettségi
> > > > körében
> > > > valaki, kérem jelentkezzen a 20/475-3958
> > > > telefonszámon.
> > > > Köszönöm !
> > > > Sipos Dénes
> > > > Wallis Pest
Marcsi

NikieKép
SziaKép Örülök, hogy jól sikerült a nyaralásotokKép Az idõ nem volt rossz? Köszi a bíztatást...én is biztosra vettem, hogy baba van a dologban de mégsemKép Tévedni emberi dolog, de legközelebb nem hagyom magam "átverni"...KépKép

doris

Marcsi! Mintha azt olvastam volna valahol, hogy ez a level aprilis ota kering es mar megoldodott a problemaKép

Doris! Azert nem ertem ezt a 3 sikertelen ciklus = 6 honapot, merthogy a tuszok nem feltetlenul felvaltva ernek a petefeszkekben. Es persze, idot kell hagyni, csak aztan utolag ne tunjon elvesztegetettnek....Kép

orsoly
orsoly

OrsolyKép
Nálam váltva érnek a tüszõk, eddig legalábbis ezt mutatta minden UH. Igaz legutóbb 3 hónapja voltam UH-on és vérvételen. Nekem egy hónap is elvesztegetettnek tûnik de van azért ésszerûség abban amit mondott. Végül is ha vágják és varrják az embert akkor nem célszerû kapkodni és a hormonkezelések után is helyére kellett billenteni a hormonháztartásomat... Az más kérdés, hogy ha összeadódnak ezek a hónapok akkor már nagyon hosszú idõ kapunk.... Meggyõzõdésem, hogy az orvosom jó esélyt lát a spontán teherbeesésemre ezért intett türelemreKép
MarcsiKép
Én is olvastam amirõl Orsoly írt... Persze azért aki tud segítsen. Nekem sajna más a vércsoportom...

doris

Sziasztok!Kép
Elnézést a topik olvasóitól!

Orsoly!
Megoldodótt már az probléma az mondod? Mármint a kislánnyal. Ugyanis én AB+ vagyok, de feleslegesen telefonálni nem szeretnék több okból is. Mert mi van, ha már késõKép vagy ha már jól van és a családot megzavarom?Kép Egyik esetben sem szeretnék zavarni, merthát húsvét elég régen volt!

Köszönöm
sasha

Kép
sasha

Sasha! En egy masik forumon azt olvastam hogy paran felhivtak oket de mar nem aktualisKép Ugyhogy szerintem ne telcsizzKép

orsoly
orsoly

A vérvételre való felhívás már nem aktuális.Hozzánk is eljött ez egyszer. A kollégám felhívta, és mondták, hogy már megoldották.

Nelli
nelli2

Doris,Zsuzsu,Nelli,Virág! Kép Kép Kép Kép
Köszönöm a biztatást igazán jol esett.Végülis én nem adtam fel csak egy kicsit most... Gyermekem egyébként még mindig lázas hát nem tudom mi ez? Kép
Ányez! Kép
GRATULÁLOK!
Alma,Nyuszat és még akit nem emlitettem! Kép
SZINTÉN GRATULÁLOK!
Doris!
Érdekes nekem is 17 napig volt 37 v. afeletti höm, bár nekem a clostitol.Szerintem neked a homeos gyogyszer inditotta meg a szervezeted öngyogyitását, lehet hogy az endod is e miatt késik /vagy enyhül/ a tünet.?Nem tudsz véletlenül olyan homeopata orvost aki gyerekekkel is foglalkozik?
Marcsi!
Én 0 RH+ vagyok Kép.
Sziasztok Jutka
Rita! Kép
Hogy vagy? Mi volt a HSG-n?
khjutka

Sziasztok, mi az a hsg?
Olyan fura hogy az élet más területén egy vezetõ beosztású tökös határozott jókedvû és optimista nõci vagyok, és szóba kerül a babatopik és egy a témában járatlan sírós liba leszek, jézusom ez rettenetes olvasok egy kis vámosmiklóst az majd felvidít...
A barátnõm terhességével kapcsolatban a hab a tortán, hogy a srác azt akarja vetesse el...
Puszi Hurka
vereshurka

Rákerestem, Megtaláltam már okos vagyok mindent tudok, juj de félek, nem is félek, bátor vagyok no meg bizakodó, egyedül úgysem válthatom meg a világot, remélem nekem nem húzzák fél évekig azt a lapart, megcsinálják, babás leszek, és nagyon fogok örülni. Bátroság! KItartás!!! tavasszra gólybácsi hozzzon mindannyiunknak babócát!!!
Hurka

mi szokott lenni a talin? mikortól és meddig tart, és és és na mondjatok már valamit!!

Döntöttem, nem fogok aggódni többet meg sírni sem, nekem is lesz majd, ahogyan Nektek is, ezentúl én leszek a bizalom köve, és én ontom majd a bizalmat. majdnem faszacsávó vagyok!!!
vereshurka

Anyez! Kép Nyuszat! Kép

En is sok-sok szeretettel GARTULALOK!!!
Nagyon boldog babavarast kivanok!!!

Eszti
Névtelen

Sziasztok Lányok!

De jó ilyen jó híreket olvasni Kép

Anyez
Hatalmas gratula! Nagyon vigyázz magadra. Remélem azóta már az orvos is megerõsítette a jó hírt. Kép

Doris
Annyira szorítottam neked, de ha már így történt legalább mozgalmasabb lesz ezután az élet. Zajlanak az események Kép

Én jól vagyok, csak mostanában állandóan álomkór gyötör, és nagyon gyorsan fáradok. Remélem ez is gyorsan elmúlik, márcsak azért is, mert kitaláltuk a párommal, hogy fejújítjuk a lakást mire Pöttömke megérkezik. Kép Már be is vásároltunk hozzá.
Egyébként milyen az én formám... A hét végén készültünk kiruccanni Soltra egy kicsit, erre nem elmossa a Duna? Mennem kellene majd a genetika UH-ra aug. végén, a dokim mondta is hogy majd õ megcsinálja, erre kiderül ma, hogy meg fogják mûteni és nem lesz 2 hónapig. A doki akit ajánlott természetesen nem elérhetõ. Vagy leteszik a telefont, vagy fel sem veszik. Pillanatnyilag nem tudom mit csináljak. Lehet, hogy felhívom a dokimat a Kaáliban, hátha tud segíteni.

A régen látott táblicsku Kép

Kép
Kép

Puszi,
Edelweiss
edelweiss

LányokKép
Szép jó reggelt mindenkinekKép
JutkaKép
Írok Neked magánbanKép Ez a Homeopata orvos csecsemõ- és gyermekgyógyász szakorvos is egybenKép Sajnos kecskeméti de küldöm az adatait jó?Kép Jobbulást kívánok NeketekKép
EdelweissKép
Köszönöm a drukkolást Neked is és mindenkinekKép Most én is elõre nézek és várom, hogy elinduljanak a dolgokKép Légyszi még a mai napon hagyjuk az adatomat az 1. cn.-nak mert tegnap semmi vér nem jött csak erõsebb folyás. A görcseim ill. a fájdalmaim viszont annyira felerõsödtek, hogy ma már biztosan normális lesz a menzim tehát tekintsük ezt az új ciklus kezdeténekKép Nagyon jó munkálkodást nektek a lakásbanKép Jól teszed, ha rákérdezel a KaálibanKép Szerintem segíteni fognak az UH-ot illetõenKép

Mindenkinek szép napotKépKép

doris

Sziasztok Lányok!

EdelweissKép
Örülök, hogy jól vagytok. Az álomkor pedig hamarosan biztos el fog múlni. A felújításhoz sok szerencsét és kitartást kívánok!

LányokKép
A hõm mindössze 1 tizedet emelkedett.Kép Hát ez van, no comment.

Zsuzsu
zsuzsu

ZsuzsuKép
Ne izgulj, lesz az még magasabb isKép)) Mennyi most?

doris

Sziasztok!

Jó reggelt mindenkinek! Kép

Jutka!
Ne menj el, ne add fel! Lombikra még nem gondoltatok?

Ányez!
Gratulálok! Kép Boldog babavárást! Kép

Doris!
Sajnálom, hogy mégsem baba van a dologban! Kép Remélem, legközelebb már tényleg azért leszel rosszúl! KépHogy szalad az idõ! Már 6 hónap eltelt volna? Kép Kép

Jovika!
Remélem sikerült! Kép

Virág!
Aranyosak! Kép

Edelweis!
Jó szundikálást kívánok! Egy ideig biztosan álmos leszel még! Kép

Lányok!
Köszönöm, hogy ennyien gondoltok rám! Kép Hát, ég és föld a különbség a két kórházi doki között. A pesti normálisan elmagyarázott mindent, míg itt épp csak mondtak valamit! Sõt, Pesten azt mondta a doki, hogy 6 ezrelék az esélye a hosszú vágásnak, míg itt azt mondták, hogy 50 %! Nem mindegy a különbség!!! Kép
Hát, a cicim még mindig duzzadt, a hõm pedig 37,2 már több napja! Lehetséges az, hogy a bromocriptin hatását érzem? Megszünt a több éve fennálló szivárgás is a mellembõl! Lehet, hogy helyrejött a hormonszintem, és azért duzzadt meg a mellem?
Ma reggel tudtam csak elmenni a laborba, mivel tegnap reggel korán kellett elindulnom Pestre. Sajnos csak holnap lesz meg az eredménye! Nem is tudom, hogy minek örülnék most igazán! Kép Szeretnék megszabadulni ettõl a fránya kõtõl, mert elegem van a váratlan fájdalomból és az állandó hátfájásból! Viszont nagyon-nagyon szeretnék már a pocimban érezni egy babukát! Majd a kezemben is! Kép
De majd holnap minden kiderül! Kép Csak ne kellene még ennyit várnom! Kép

Üdv:
Gitta
gitta

DorisKép

36,75 volt ma reggel. Tegnap 36,65. És mindez két tüszõrepesztõ szuri után. Egyébként nem nagyon értem, hogy a 11-12. napon milyen tüszõt akartunk mi megrepeszteni, amikor 2 hónappal ezelõtt (elsõ clostis hónapban) a 17. napon volt egy darab 16 mm-es. Azóta nem voltam uh-on, holnap megyek csak. Hát nagyon kiváncsi vagyok, hogy mit fogunk látni. Sok jóra nem számítok.
Egyébként nem aludtam túl jól, mert amikor tudom, hogy reggel mérni kell a hõmet és hogy tétje van, minimum 1 órával korábban felkelek. Így volt ez ma is. 5-kor keltem, aztán próbáltam újra elaludni és végül 6-kor hõmérõztem.
Utálom az egész hülye hõmérõzést is!Kép

Nagyon sajnálom, hogy megkezdõdtek a hasfájásaid.Kép Ilyenkor szoktál valamilyen fájdalomcsillapítót szedni?
Amikor én görcsölök, mindig melegítem a hasamat és az jót tesz.

Zsuzsu
zsuzsu

Sziasztok!
Nekem is feljebb ment ma a hõm 1 tizedet, 37,3 ismét. Tegnap néhányszor enyhén görcsölgetett, meg ma reggel is, rohantam a WC-re, hogy na biztos megjött, de semmi. Úgy izgulok! Holnap megyek vérvételre. Nem merek addig tesztelni, mert félek a csalódástól.
Gitta
Örülök, hogy ilyen jók a tapasztalataid és így egy kicsit talán nyugodtabb vagy.A hõ nagyon jó! Hányadik napja ilyen magas?
Zsuzsu
Fel a fejjel. Én sem szeretek hõmérõzni, de az én dokim abból von le következtetéseket, így hát ha tetszik, ha nem, hõmérõzök.
Lujza
lujza

ZsuzsuKép
Értem. Mondjuk nálam például a 12. napon volt a pé-em az elõzõ ciklusomban tehát nem elképzelhetetlen, hogy most akarják megrepeszteni nálad, de hogyhogy nem néztek elötte UH-on? Én nem értek hozzá csak mindig úgy képzeltem, hogy ezt UH-on követik nyomon és csak akkor repesztik amikor látszik, hogy itt az ideje... A hõnek 2-3 nap alatt kell elérnie a 37 fokot, tehát ha emelkedett és holnap is fog, akkor még minden lehetségesKép A rossz alvás sem túl jó a méricskélés szempontjából...
Nem szoktam görcsoldót beszedni, mert az a "hitvallásom", hogy amig elviselhetõ a dolog addig nem akarom a szervezetemet gyógyszerekkel terhelni... Tudom, hogy bután hangzik de félek, hogy a gyomromnak sem tesz jót a gyógyszer. Egyébként 4 nap alatt lezajlik a fájós része tehát nem elviselhetetlen inkább azt mondanám "kellemetlen" ez a görcsölgetõs része. Azt vettem észre, hogy ciklusról ciklusra jobban fáj az endom... Az a gyanúm, hogy növekszik de ez hamarosan reméljük kiderül. Sok sikert a holnapi UH-hozKép
GittaKép
Örülök, hogy sikerült normális orvosra akadnodKép

doris

LujzaKép
Ez nagyon jó hír!Kép Drukkolok nagyon! El tudom képzelni, hogy milyen ólomlábakon járnak most a percek számodra, de kitartás, holnapig már szerintem se tesztelj. A vérvétel eredménye lesz a biztos.

GittaKép
Örülök, hogy ilyen jó tapasztalataid vannak az új dokival kapcsolatban. Pesten mikor mûtenének?

Zsuzsu
zsuzsu

LujzaKépKép
Ez nagyon-nagyon jó hír és szerintem csak egyet jelenthet....KépKép Júúúúúúúúj de messze van még az a holnapKépKépKép Ne izgulj a görcsök miatt! Sokan írták itt a topikban is, hogy olyan érzésük volt, hogy bármelyik pillanatban megjöhet...aztán mégsemKépKép Reméljük még 9 hónapig Neked sem fog megjönniKép

doris

Sziasztok lányokKép

Mindenkinek szép jó reggeltKép

Tegnap végre voltam dokinál. Szerencsére nincs komoly gond. az UH szerint 7 nagy tüszõm van, amelyek nem tudtak megrepedni.
Korábban nem volt tüszõérésem sem. Most egy kicsit tól vagyok stimulálva az orvos szerint. Ez nem gond, csak a tüszõrepedés elmaradt, a nyálkahártyám meg nagyon-nagyon vastag.
Eddig ez is túl vékony volt.Kép

Szóval két probléma megoldódott, egy viszont jött. Most Norcolutot kell szednem napi 2x2-t 5 napig, és meg kellene jönnie.
Aztán tüszõrepis injekciót fogok kapni.

Az a fontos, hogy minden egyes lépéssel közelebb kerülünk a babucihoz. Ugyhogy nem is nagyon kesergek, csak kezdõdjön minél hamarabb egy új ciklus.Kép

Pussz, Edit
Edith

Jó napot mindenkinek!

Lujza!

Én is nagyon drukkolok Neked! Csak hétfõn hallunk eredményt, vagy már holnap?

Gitta!

Örülök, hogy jó orvos kezébe kerültél. Lemaradtam egy picit. Nem mostanra voltál beírva mûtétre?

Nálam a helyzet változatlan. Pici piros a papíron, semmi egyéb. Holnap viszont doki.
Sajna ha vizsgálat kell, akkor várnom kell a négy nap miatt.

Nelli
nelli2

Jó reggelt Mindenkinek!
EDELWEISS:köszi a nyilvántartást!Szeretnélek megkérdezni, hogy kellett szedned a bébiaszpirint?
GITTA:milyen jó, hogy eljöttél Pestre! Kíváncsian várjuk a holnapi híreket!
ZSUZSU:én is utálom! Holnap sokkal okosabbak lesztek!Ha most nem volt tüszõ, majd lesz késõbb, ne aggódj! Egyébként nem értem, hogy adhattak szurit UH nélkül?
HURKA:addig jó az embernek, amíg nem tudja hogy pl. mi az a HSG!Ha nincs bajod, nem foglalkozol ilyenekkel. És hál Istennek még mi mindent nem tudunk!
Virág
Virág

DorisKép
Eddig csak jókat tudtam mondani a dokimról, de egy kicsit most csalódtam benne, mert én is úgy tudtam, hogy elõtte uh-on nézni kell és csak akkor repeszteni, amikor már elég nagy. Mondjuk erre a tüszõrepesztõ gyógyira az volt írva, hogy tüszõérlelésre és repesztésre használják.
Holnap azért megkérdezem a dokimat, hogy mégis miért csinálta most ezt?

Azt megértem, hogy nem akarsz sok gyógyszert szedni, de ugyanakkor feleslegesen szenvedni se jó. Szerintem 1-2 fájdalomcsillapító nem árthat.
Ha mégsem akarsz gyógyit bevenni és van otthon cickafark teád, akkor igyál azt, mert nagyon jó görcsoldó. Melegen és kis kortyokban kell inni. Nekem segített.
Remélem, hogy az endód nem nagyon nõtt. A nõk egészségkönyvében azt írják errõl a betegségrõl, hogy hónapról hónapra jobban fáj, de azt nem írják, hogy azért, mert nõ. De ha így van, akkor szerintem jobb lenne, ha a dokid nem húzná tovább az idõt, hiszen az már bebizonyosodott, hogy a hormonháztartásoddal szerencsére semmi baj sincs.
Szerintem noszogtasd egy kicsit.Kép

zsuzsu

Nelli
Már holnap délután tudni fogjuk. Kedden megyünk nyaralni 1 hétre Tunéziába. A frász kerülget, hogy mi van, ha baba van a dologban és repülõre kell szállni. Nem lesz semmi baja? Valóban ólomlábakin jár az idõ...
Lujza
lujza

Lányok!
Köszönöm a hozzászólásotokat! Kép Tényleg jó dokit találtam! Kép A mûtét, ha nem jön közbe a baba, akkor szerdán lesz, de kedden de. már be kell feküdnöm! Kép
Senkinek nem jutott semmi az eszébe a bromoról? Kép

Üdv:
Gitta
gitta

Sziasztok Lanyok!

Zsuzsu! Mar tegnap is szerettem volna megkerdezni, hogy Te miert kapsz tuszorepi szurikat? Mert anovulaciosak voltak a ciklusaid? Azert tessek remenykedni, hogy felmegy a hod meg es a szurik is jokor jottek. A homerovel kapcsolatos aggalyaidat megertem. Mar en sem merem. Vagy bizakodtam, vagy idegeskedtem miatta.

Lujza! Kép Nagy-nagy drukk! Remeljuk az orvosod mosolyogni fog a vervetel eredmenye lattan, s gondolom akkor mondania sem kell majd semmit! Kép

Doris! En is utalok mindenfele bogyot, Kép szinte soha nem is szedem. Inkabb elviselem a fajdalmat. De a mensi elso ket napjan, amikor nagyon elkap, akkor beszoktam kapni egyet-egyet. Ez biztos, hogy nem art meg a gyomornak. Mondjuk nekem annyira eros gorcseim szoktak lenni, hogy a Nonspa semmit nem segit.

Edit! Jo, hogy vegre eljutottal a dokihoz es okosabb lettel. Kép

Naprol-napra jobban sajnalom, hogy nem tudok menni a talira. Azert fenykepeket kaphatok majd?

Andi
andi28

ZsuzsuKép
Köszi, majd beszerzek teát, eddig még azt sem ittam...olyan szabályosak voltak a ciklusaimKép Igen, szerintem attól fáj, hogy növekszik, de ez csak egy "laikus" véleménye... Most szerintem már az orvosom is a tettek mezejére fog lépniKép
LujzaKép
Azonnal írd meg az eredményt és ne félj a repüléstõl... Nem lehet semmi bajKép
EdithKép
Szerintem ez nagyon jó eredményKép
NelliKép
Legyen már honap...

doris

AndiKép
Elégtelenül mûködtek a petefészkeim és volt anovulációs ciklusom is, bár a menzeszem soha nem késett, mindig szabályos volt. Ez a harmadik ciklus, hogy clostit szedek, ebben a hónapban megspékelve tüszõrepesztõ szurival. Már nagyon várom a holnapi napot, hogy mit látunk az uh-on. Már kész szakértõ vagyok én is. A dokira nincs is szükségem, csak az uh-gépre!Kép

A zebrafarmos képtárunkat még nem láttad? Mert ott vannak fényképek rólunk. Ha érdekel, elküldöm magánba az oldal elérhetõségét. Vagy Te a taliról készülõ fényképekre gondoltál?
Azt nagyon sajnálom, hogy nem tudsz jönni a talira. Jó lett volna személyesen találkozni.Kép

MarcsiKép
Hol lapulsz?Kép Hogy érzed Magad?

zsuzsu

EDITH:ezek jó hírekKép!
DORIS:én megértelek, hogy nem szedsz gyogyit, én sem veszek be semmit csak ha halálomon vagyok.Méga fogorvosnál sem kérek érzéstelenítést, mert szerintem anélkül is ki lehet bírni.
LUJZA:KépKép!Aztán tudasd velünk, mielõtt elutaztok! A repülés ebben a fázisban még indiferens a babára nézve (dolgoztam gépen, úgyhogy tudom. A repülés a 6. hónaptól veszélyes csak.Kép
Virág
Virág

AndiKép VirágKép KösziKép
A fogorvosi székbe tuti "odavesznék" szuri nélkül, mert nekem már a fúrógép "látványa" is fáj...KépKép Egyébként csak akkor veszek be gyógyszert ha beteg vagyok (magas láz..stb)
LányokKép
Sienrõl tud valaki valamit? Tudom, hogy munkahelyet vált, de vajon mi lehet vele...? Hiteles lehet a 32. cn? Nagyon remélem, hogy igenKépKép

doris

ZSUZSU:milyen képek vannak rólatok! Engem is érdekelnének!
Virág
Virág

VirágKép
Küldj egy mélcímet és megírom magánban.

Zsuzsu
zsuzsu

Zsuzsu!

En a talis kepekre gondoltam, de a masikon is szivesen megnezlek benneteket, vegre tudnek arcokat is parositani a nevekhez!!! Kép
A kovetkezo talin pedig remelem en is ott leszek. Most azon a szombaton lagziba megyunk. Kép Bar az sem rossz program. Kép

Akkor ide kernem a cimet es a jelszot: pandika28@mailbox.hu
koszonom!

Andi

Ui. Egyebkent neha mar en is olyan szakertonek erzem magam. Kép Persze azert van mit tanulni.
Ettol a honaptol en is szedek clostyt, de csak a 14.napon tudok dokihoz menni, mert addig szabin van. Szerintetek akkor latni fog meg valamit? Nalam altalaban a 17-18 nap korul szokott peteeres lenni.
andi28

ZSUZSU:mail ment!Kép
ANDI:szerintem a legjobbkor mész a dokihoz!
Lányok! A talis képeket hol lehet megnézni?
Virág
Virág

VirágKép AndiKép
Küldtem levelet magánba.Kép

AndiKép
lehet, hogy a clostitól most hamarabb lesz péd. A 14. napi uh. szerintem tökéletes.Kép

Zsuzsu
zsuzsu

Andi28Kép

Az ultrahangon nagyon szépen látszanak az érõ tüszõk, meg tudja mondani a doki, hány domináns van. Az, hogy peteérés, tüszörepedés lesz-e, csak utána derül ki sajnos.
Nálam is ez volt, csak a hõmbõl következtettük ki itt a topicban, hogy nem volt ovulációm, a tüszõk még az 55. nap is ott voltak. A closty tényleg nagyon jó gyógyszer, biztos segíteni fog neked is.

ZsuzsuKép

Ha majd megtudsz valami újat errõl a tüszõrepis injekcióról, írd már meg. KöszikeKép

VirágKép DorisKép

Nagyon örülök, hogy Ti is úgy látjátok, jó eredményeim vannak a tegnapi vizsgálat szerint.

Edit
Edith

Lanyok! Kép
Koszi a biztatast! En is nagyon bizom a closty csodatevo erejeben. Es most tenyleg maximalisan elegedett vagyok a dokimmal. Remelem sok jo hirt hallok majd tole a 14. napon.

Zsuzsu! Koszi! Nezem. Kép
Virag! A fogorvosnal tomeskor en sem kerek soha injekciot. Utalom, ha zsibbad mindenem.
andi28

Szisztok lányok, már itt sem vagyok, leugrunk Romániába a feketetengerhez, mindjárt indulunk csak meg akartam írni, hogy nem akarlak megijeszteni Lujza Tunéziában vigyázz magatokra Kép nagyon, hasmas ellen a férjed vigyen magával égetett szeszt és reggel-este húzza meg (odakint nehezen kapsz ilyesmit-muzulmánok tudod), a fogmosás flakonos vízzel, gyümölcsöket is flakonos vízzel mosd, sõt ha lehet akkor ne is egyél gyümit, mert az ugyanabból a vízbõl táplálkozik,HANEM, úton útfélen kapható, terem vadon a medvetalp kaktusz, annak a kb 6-8 cm-es gyümölcsei piroskás sárgás ha már értett, az íze is jó, papírral szedd le és óvatosan pucold mert aljas szúrós tüskéi vannak. Napi 1-2 db, és semmi bajod nem lesz. Négyen voltunk 2 hétre, mindenki vigyázott magára kivéve én (gondoltam a hasmenéstõl is fogyhatok. Kép ) mind a hárman szenvedtek 3-4 napot az írtózatos hasmastól, csak én nem pedig összezabáltam minent+kaktuszt.
vereshurka

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?