A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » BABAPROJECT ELÖTT ÁLLÓK, IDE!

Évi!

Úgy ahogy mondod 2 hét :lol: Nekem tesztelés,
Kacsának peteérés. Bevállalnám az ikreket, mert a
párom nagyon azt szeretne :lol:
Tavasszal vissza térünk rá, bízom benne, hogy
igazad lesz!

Kép
Kép
Ági279

Évi! Úgy legyen! Mindörökké, Ámen! Ha most összejönne, akkor a szülinapomra már babáznék!

Tudom, nem kellene nagyon beleélnem magam, de most valahogy annyira pozitív és reménnyel teli vagyok, hogy csak az van az agyamban, hogy sikerülnie kell!

Sok program tervezésnél magamban már bekalkulálom, hogy OK, de ha akkor már lesz pocaklakó, akkor kicsit borul a terv. Azér tigyekszem nagyon nem csak a babára alapozva berendezni az életem, de a gondolataimban mostmár mindig bekalkulálom, hogy bármikor beköltözhetnek hozzám ...

kacsa14

Évi! És tetszettem ujjszopva???
Ismeritek a Gyermek születik c. könyvet? Abban van egy ujjszopis magzatkép. Anyuék mindig azt mondták, hogy én is pont olyan voltam!

kacsa14

Kacsa!
Na látod én is így gondoltam :lol:

Nagyon szeretmétek ezt a nyaralást!!!
Mi megyünk majd júli 27-től az is jó lesz??

Sőt Zsúka megy majd Rodoszra, ott van az a lép, akkor értetek is szólhat a Jóistennek!!!
:)

Kép
narco

Képzejétek!
A Westendben láttunk egy ikerpárt, fiú és lány. A fiú egy csoda volt, hintáztatta magát a bébihordóban. Majd megettük, A szölőknek csak később esett le, hogy miért is bámuljuk őket, amikor meglátták, hoyg itt is pocak van. :lol:

Kép
narco

Kacsa!

Édi lehettél :lol:
Megkérdezhetem a keresztneved?
Nem tudom, hogy miért de annyit agyalok,
hogy el sem tudod képzelni.
De csak akkor, ha nem titok :wink:

Kép
Kép
Ági279

Örülök, hogy tetszik a tervem! Nárcisz is besegít a nyaralással, Zsúkát is megkérjük lesz itt olyan babaeső, hogy még!!!

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Nárcisz! Igen, az tökéletes lesz! Akkor leszek a 28. napon! Merre mentek?
Bár egyelőre még a peteérésre hajtok! Ha az megvan, onnan a többi már a mi dolgunk! És az még ad reményt a hónapra. De ha nincs pete, akkor pá-pá remények!
De miket is beszélek?!? Pete lesz!!! Mert a Closty és én úgy akarjuk és szépen meg is növesztjük!!!

kacsa14

Min agyalsz?
Van tipped a nevemre?

Utána elárulom, nem titok!

kacsa14

Évi!

Vagyunk annyian, hogy betudjuk vállalni :wink:

Nárcisz!

Minden időpont érdekel, ha most nem jön össze.
Aranyos lehetett a kis srác :lol:

Zsúka!

Mikor mentek Rodoszra?

Kép
Kép
Ági279

Tényleg Narco! Ti mit szóltatok az ikrekhez? Mármint, hogy ketten lesznek?

kacsa14

Konkrét tippem nincs, foggalmam sincs.
A Kacsa név "olyan tág fogalom"
Ezt jól megfogalmaztam :evil:

Kép
Kép
Ági279

Ági!

Detti vagyok (Bernadett - nem szeretem)

Kacsa eredete:
mikor ágyon ülök kinyújtott lábbal, akkor a 2 lábfejem befelé fordul egymáls felé és erre mondta a férjem, hogy olyan, mint a kacsaláb. Úgyhogy egy ideig kacsalábnak hívott, aztán ebből lett a Kacsa!

Szóval se nagy csőröm nincs, se sárga tollruhám!

kacsa14

Ne megyek csicsizni, mert Apa is jönne a géphez. Az előbb elzavartam, úgyhogy most engesztelhetem ki!

Szép álmokat!!!

kacsa14

Most már nyugodtan birok aludni :lol:

Jó éjt Kép

Kép
Kép
Ági279

Jó reggelt, Lányok!
Nálunk szakad az eső, tegnap is egész délután ezt csinálta. Kép

Pénteken is akartam jönni, de mindig kiírta, nem található a kért lap, tegnap meg olyan lassú volt, hogy többszöri 20 perc várakozás után feladtam.

Még mielőtt készülődöm, gyorsan benéztem most, és csodák csodája, be tudtam lépni. :lol:

Ha ma lesz időm, jövök, visszaolvasok, írok.

Ági 279
Sokat gondoltam Rád, remélem, hamarosan zebra lesz a jutalmad a sok megpróbáltatásért!! tetszik a profilodban a kép! :lol:

Kacsa
Örülök, hogy a "kacsámat" választottad!! :lol:

Mátra
Írd be nekem majd, légy szíves: július 9-15: iskolai tábor.

Mennem kell, szép napot (napsütéses napot!) kívánok Nektek!
Kép

Kép Kép Kép Kép Kép
rolly

Kép
Kép
Kép
mátra

Sziasztok!

Unique!

Nálunk is van rácsvédő, alul is lekötözgettem, most abba és a rácsba kapaszkodik. Hihetetlen. A Dóri mutatványához hasonlót csinálna, ha az anyja nem kötözgetné keresztbe a terveit...
Nekem is kitisztította az orvos a méhemet. Azt hitte még hat az EDA nem hatott, hiszen a tolófájásoknál sem hatott. Aztán egyszer belémszúrt és onnan nem éreztem semmit, azaz annyit. Stoppolással együtt kb. háromnegyed óra volt, ebből 20 perc a szuri előtt. Nem mondom...

Igen akkor tele volt a hócipőm a munkahelyemmel. Ott már akkor akkora volt a gáz, mint most a költségvetéssel, és utáltam, hogy annyi volt a válasz, hogy elvonnak pár tíz-húsz milliárdot, oldja meg a minisztérium. A megoldás nem fizették ki a pénzeket. Oviknak, bölcsiknek, mozgáskorlátozottaknak, EUs pályázatokra... Ezenkívül állandóan feszült hangulatú válságmegoldó értekezletek voltak, hogy kinek fáj kevésbé. A miniszterelnök úrnak nem fájt, a szociális érzékenysége pedig konvergál a nullához. Ezen kívül láttam a másik oldalát is a dolognak, de ezek nem publikusak, csak annyit árulhatok el, ami úgyis kiderült a hírekből. Jó volt dobbantani, akkora stressz ült rajtam... aztán jött Kinga

Kacsa!

Visítozós jelenet is humbug, én senkit sem hallottam visítozni! Max. nagyokat sóhajt vagy nyög az ember.

Évi!

Szülőágy nem volt francia, azonban málnarózsaszín, távirányítóval állítgatható fajta. Reggel még szórakoztunk ezzel egy sort :-) Utána viszont már nem volt érdekes ez a fícsör. Tény, hogy kényelmes volt, hogy lehetett döntögetni, így félig ülhettem.
Dóri nagyon édi, és úgy látom ő is egy igazi kis szabadulóművész! Kinga is balos :-)

Emlékszem, hogy nyaralni voltál. Nagyot szólt a zebrám, mert olyan fű se nől hétvége volt. Valamit sejtettem már, de nem híreszteltem, és a munkahelyváltással molyoltam. Hétfőn kellett mennem üzemorvoshoz, így előbb csináltam egy tesztet, hogy megússzam a tüdőszűrést :wink:

Lányok!

Nagyon izgulok Dináért. Gondolom minden egyes rossz hír idegesíti, az pedig nyitja. Ez egy ördögi kör :cry: Na megyek zuhizni, amíg csend honol a házon... 8)

tjuca

Kép

Iszonyatos restanciám van felétek. Már napok óta nem tudok rendesen reagálni.

Nárcisz!
Döbbenetes, amit a férjed szüleiről és a családról írtál. Nem írigyellek. Igaz az, hogy mindenkinek megvan a saját maga keresztje. Szerintem - ha nem tudod konszolidálni a kapcsoatodat- akkor csökkentsd a minimumra. Az anyukáddal sem lehet könnyű, ezt már írtad, úgyhogy tényleg csak magatokra számíthattok. Jó, hogy a férjed melletted áll.
Dinánál nem voltam még benn, hétfőre beszéltük meg. Most a család megy, az a fontosabb. Mindenkit puszil.

Ági!
Nagyon szorítok a teszthez.

Anikó!
Megkaptam a mail-t, mindjárt válaszolok is rá. egyébként Te hogy bírod, hogy otthon vagy? Tiszta röhej volt, kiderült, hogy szombaton nem kell mennem dolgozni. Úgy bepánikoltam, hogy mit fogok én egy álló napig csinálni otthon. :shock: A párom(:)) dolgozik, a gyerekek szanaszét, félelmetes volt. Mentek a körtelefonok rendesen, hogy ki ér rá. Aztán persze megoldottam aludtam 9-ig, aztán olvastam és utána elmentem a párom(:)) elé. Olyan furcsa volt a hirtelken rámszakadt szabadidő :lol:

Rolly!
Beírtalak a táblába

Unique!
Olyan jó ezeket olvasni :)

Juca!
Mentegetem ám a tanácsaidat. Hátha egyszer én is tudom hasznosítani!

Évi!
Még jó, hogy van rácsvédő. :) A lábacskáit meg tudtam volna enni :)

Kacsa!
Én is szeretem olvasni ezeket a leírásokat. Szerintem ez valami önkínzás.

Tegnap korán írtam, hogy minden rendben. Elmaradt a nosztalgia bál, amire készültünk. Aztán volt egy kis szóváltás vacsora előtt, ami a sdúlyomból adódott. Nekem rosszul esett, és nem igazán szóltam utána semmit. A kertben van egy pad, ott szeretek üldögélni, úgy döntöttem míg a párom (:)) megvacsorázik oda kiülök. Ezt ő duzzogásnak értékelte (mint később kiderült) és lefeküdt aludni. A legrosszabb az volt, mikor elhúzódott előlem. :? Reggel, mikor elment dolgozni, küldtem neki egy sms-t, hogy pontosan nem értem, hogy mi van, amit aztán három mondtaban elmagyarázott. :evil: Most aztán itt ülök és várom, hogy hazajöjjön.
mátra

Mátra!
1.cn :cry:

Kép
Kép
sosi

Elmegyek a barátnőmhöz, most szedték le a málnát. Mindig kapok 4-5 lilót. Legalább kicsit kibabázom magam. 16 hónapos a kisfia Ádám.
mátra

Jo reggelt lányok! Kép

Unique!
Én bevallom férfiasan,hogy sokszor elolvastam azt a részt amikor zebrás lettél!És abban az időszakban olyan sokan!És sokszor meg is könnyeztem a történeteket!Nagyon nagy erőt ad az embernek ahogy olvas benneteket hogy talán nekem is sikerülhet mégegyszer mert csodák igen is vannak!Csodaszép kislánykád van!

Évi!
Én is itt voltam este a gép elött! :evil:
Csak olyan lassu volt a babanet hogy feladtam és nem probálkoztam tovább! :(
Nekem a kisfiam balakezes volt picinek és kérdeztem a doktornénit hogy akkor ez most eldölt?És mondta,hogy egy éves korukig kétkezesek és csak utána alakul ki a kis agyukba hogy melyik kezüket is fogják használni!De az oviba már ugy vannak felkészülve hogy vannak ugyanugy balkezes gyerekeknek ollo meg minden ami más mint a jobbosoknak és hagyják a gyereket kibontakozni!És az én kisfiam teljesen magátol mára már jobbkezes abszolut!Soha nem figyelmeztettem hogy estleg a másik kezét kellene használnia!Majd te is meglátod késöbb melyiket használja szivesebben!Érdekes látvány volt amikor rajzolgatott és átvette a másik kezébe a ceruzát és szemrebbenés nélkül folytatta a rajzolást!

Kacsa!
Remélem megcsokolgattad a csoda bogyodat!Mert ma van az első!

Ági!
Mindent a cél érdekében!
Juli15-22-ig megyünk nyaralni Spanyolországba!
Most dőlt el!Tessék azokat a zebrákat melegiteni!

Sosi!
Nagyon sajnálom! Kép Nálad mi a következő lépés?Mondott valamit az orvos meddig érdemes ezzel igy probálkozni?

Juca!
Már sokszor akartam neked irni hogy nekünk minden nemű kiütésre amire nem kaptunk valami külön kenőcsöt nagyon jol bevállt a Neogranormon!Lehet kicsit elavult de a mai napig azzal kenegetem a kisfiamat!

Narco!
Gyomorrontásod helyre jött?

Rolly!
Gyere majd ha lesz időd!

Mátra!
Remélem rendeződik a kis félreértésetek minél hamarabb!
Mindjárt olvasom a mailedet,látom hogy jött!

KépKépKépKép
aniko24

Mátra!
Elolvastam...! Kép Egy párat fel is olvastam a férjemnek!

KépKépKépKép
aniko24

Jó reggelt!

Mátra!
Én is megsértettem tegnap Apa önérzetét. Mondtam neki, hogy a jövő hétvégi versenye (triatlon) után nekiállhat hasizmozni! (pocóra + cickór akéne picit gyúrnia) Erre közölte, hogy majd talál olyat, akinek így is jó lesz. Adta a nagy duzzogót rendesen!
Remélem, Nálatok is rendeződnek a dolgok!

Anikó!
Csak napi 1 bogyóm van és úgy döntöttem, hogy esténként fogom bevenni, 7-re már be is állítottam csörgőre a telcsim. Az biztos, hogy hatalmas csókot fog kapni! Reggel, még az ágyban elbeszélgettem a petefészkeimmel is, hogy legyenek nagyon ügyesek!

Itt is esik. Meg fáj Apa sarka, úgyhogy idebenn is elég borús a hangulat. Megyek is egy kicsit beteget ápolni! Főzni szerencsére nem kell, Anyósnál ebédkézünk!

kacsa14

Anikó!
Valamenniyre rendeződött a gyomor kérdés. Végül is gyomorrontás volt szerintem.
Mi újság veled?

Kacsa!
Bernadett szerintem nagyon szép név, de atulajdonosai nem nagyon szeretik.
5 hét +4 napnál mondták meg, hogy 2 petezsákot látnak. Na akkor én kisebb sokkba kerültem. Nem iagzán tudom, hogy mire gondoltam pontosan, csak hogy ennek nem így kellene lennie. De állítólag mindan spontán ikres átesik ezen. A férjem nagyon örült, nem igazán értettem, hogy miért. Ez tarott kb 3 hétig, majd megnyugodtam, és átvette egy tervezgetés a helyét. Sokan nem értették, hogy akkor 2 hétben mi gyorsan megterveztük az életünket. Sokan hülyének néztek, hogy már azon gondolkodom hogy merre kellene szülni. de ennek nem tudtam parancsolni, csak azt éreztem, hogy meg kell oldanom ezt a kialakult helyzetet. Hogy láttam, van megoldás, már minden jobb volt egyből. :)

Sosi!
Sajnálom :cry:

Mátra!
Hát mindenhol vannak kisebb-nagyobb összezördülések. Túl fgotok rajta jutni.

Kép
narco

Narco!
Én azért nem szeretem a nevem, mert ált. Dettiként ismernek, viszont, ha mondjuk felhívok valakit, pl. szaktársat anno vagy felületesebb ismerőst, akkor ha bemutatkozom, hogy Kis Bernadett vagyok, akkor gőzük nincs, hogy az meg ki a frász ...

Azért kérdeztem egyébként ezt az iker dolgot. Mert én most úgy érzem, hogy nemis attól ijednék meg, hogy 2 gyerek dupla gond, hanem hogy 2 babánál annyira aprólékosan nem lehet követnia dolgokat, a fejlődést. Úgy értem, hogy amíg abban gyönyörködsz, hogy az egyik felálll és elindul, addig a másik kétszer is hasra esik. Én meg ilyen nagyon gyönyörködős típus vagyok. Apát is este + reggel órákig tudom nézni, ahogy alszik, pedig ő azért sokszor messze nem olyan tündérbaba, mint egy picurka!

A Spektrumon láttad az ikres soroztatot?

kacsa14

Kacsa!
Végül is nem sikerült megnéznem, mert elfelejtettem.
Nem hiszem, hogy gond lenne. Igazából már most látszik, hogy mindketten mások. A 12. heti UH-nál az egyikőjük az egyik kezét a másikba vette, a másikuk pedig majd kirúgta a méhem oldalát. Igazából ez egy teljesen más helyzetet teremt, de (most megpróbálom leírni, hogy érezk) mindenkttőhöz másképpen viszonyulsz, és közben ugyanúgy. Egyből levettük apával, hogy másképpen kell éreznünk, meg beszélés nélkül. Bármit csinálnak már nem tudnék egy babát elképzelnia pocakomban, nekem így lett kerek a világ. Persze az első ijedtség után kellett azért ehhez pár hét. Viszont most láttam, hogy milyen kapcsolat van ikrek között, hogy elképzelhetetlen számukra az élet egy gyerekként. Egyébként ahogy a sógornőmmel beszélgettem (ő is Bernadett), arra jutottunk, hogy neki is az első gyerek az másabb volt, az volt az első terhesség, felhőtlen volt, csak neki szentelte az idejét. Aztán megszületett a második, és vele már kevédbé tudott foglalkozni. Ugyanúgy megoszlik a két gyerek között a figyelem ha megjöna második, Sőt ott nehezebb is, mert az első számára betolakodóként funkcionál a kisebb (bár gondolom ez nincs mindenhol így ). Itt egyszerűbb, mert ha szerencsénk van elszórakoztatják egymást, és ha az egyik feláll, akkor örülünk neki, majd a másiknak is. Mert bár nagyon furcsa, de mindkettőt ugyanúgy szeretem,a kis nyugodtamat, és a kis kalimpálósomat is. :lol:

Szerintem nálatok érdemes arra felkészülni, hogy a hormonális beavatkozások után gyakoribbak az ikrek, a kétpetájűek. Ez nem azt jelenti, hogy nagy esélyetek van rá. Bár godnolom azoknak a legegyszerűbb ezt felfogni, akik beültetésesek, mert eleve mondjuk 3-at kapnak vissza, és mindegyiknek szurkolnak. A többieknek ezen mind át kell esniük. De minden nagyon szépen megoldható, az a nehéz, amíg a megoldások felismeréséig eljutunk. 8)

Kép
narco

Narco!

Tudom, ezért is foglalkoztat az ikerterhesség kérdés is. Mert tudom, hogy a hormonok mellett nagyobb esély van ikerterhességre, mint egy spontán terhességnél!

Amúgy tényleg igaz, mait a második tesóról írtál, rá már tényleg kevesebbidő, figyelem jut. Viszont, az első babánál azért csak ott van a teljes osztatlan figyelem!

Persze ezzel nem azt akarom mondani, hogyha úgy alakulna, hogy hozzám is többen költöznének be, akkor kétségbe esnék és visszaadnám a felesleget, csak azt, hogy így még babátlanul úgy érzem, hogyha lehetne választani (amit ugyebár nem lehet), akkor maradnák az egyes szüléseknél ...

De azért tök izgalmas, hogy Nálad ketten laknak odabent!!! Remélem, ha meglesznek a babák, akkor is maradsz majd a topicon, mert nagyon kíváncsi vagyok, hogy két babával mennyire lesznek másabbak az induló hétköznapjaitok!!!

kacsa14

Sziasztok,

Tegnap már nem tudtam visszajönni, mert éjfélkor aludt el Laura, én meg kb. fél órával hamarabb :shock: Nagyon kivoltam már...

Évi77 :)
Leszoktatás: minden alkalommal, amikor észreveszem, hogy a keze a szájában van, kiveszem. Van, amikor kb. 10 percig játsszuk ezt... Persze behergeli magát és van, amikor nem bírja ki sírás nélkül. Ez a szopi olyan pótcselekvés nála, akkor csinálja ha unatkozik. Le kell kötnia figyelmét (nem könnyű) valamivel és akkor abbahagyja magától is. Meg akkor csinálja, ha éhes. De az más, mert akkor hatalmasakat cuppogtat közben... Nagyon édi!

Kacsa :)
Köszi, aranyos vagy! A köldökzsinór vér vételért most fizettünk 150e-t és havonta egy évig fizetünk havi 16e-t. Összesen 342e ha jól számolom. Nem olcsó. Én hiszek benne, hogy ha baj van, használni tudják. De persze én lennék a legboldogabb, ha kiobott pénz lenne... És kb. 20 évig használható fel, addig meg még olyan sokat fejlődik a tudomány. Ha belegondolok, mi volt akár csak 5 éve és mi van ma...
Amit mi választottunk, az olyan, hogy egy adag mintát visznek két helyre (fele-fele), egyik fele Belgiumban van, a másik Hollandiában. Ez a világ legnagyobb ilyen intézete. Mindenkinek magának kell eldöntneie, mit szeretne, vannak persze pro és kontra érvek, ismertem mindet amikor döntöttünk. De mivel a pénz nem minden, olyan szempontból, hogy ha baj van,a világ minden kincsét odaadnám a kicsimért. Na jó. elég az érzelgősségből. :)

Anikó :)
Köszi, aranyos vagy. Az utóbbi időben én is elkezdtem hinni a csodákban baba fronton. Az egyik másik topic, ahol szoktam írni (kaalis), ott is rendszeresen vannak ilyen csodák. És tényleg azok. (pl. elzáródott petevezető - spontán baba)

Mátra :)
Köszi! Dinának kitartást küldök, és sok-sok pozitív energiát!
Mindenem keresztben érte!

Puszi

Ui. képek hét elején jönnek, ma ellőtt a papám egy csomót...

KépKép
unique

Unique!

Akkor, ha jól értettem, a lálnyod altatott el téged!!!

Újjszopás. Én, mint tapasztalt ujjszopó elmondhatom, hogy vígasztalónak is nagyszerű az ujjacska. Emlékszem, hogy már viszonylag nagy voltam (bőven iskolás), mikor vki. bántott és otthon sírtam és anya az ölébe vett és mondta, hogy most kivételesen szophatom az ujjam ...
Ja, és én is cuppogtam hozzá. Úgy az igazi. Ha az ember nem cuppog, akkor csak úgy ott van az ujja a szájában, az úgy nem izgi, csak ha csócsálja is! :lol:

kacsa14

DINA HÍRADÓ

Ma már egyszer keményedett csak. Egyedül van egy szobában, jól érzi magát és teljesen meg van elégedve a nővérekkel, orvosokkal.
Megvan a név is : BENEDEK baba lesz.
Puszil mindenkit és köszöni, hogy szorítotok/tunk neki.

Ma megdögönyöztem a barátnőm kisfiát. Szempillantás alatt berakott egy Balatonszeletet. Nagy kék szemeivel meg kémlelt, hogy mit szólok rá. Tünemény a kissrác.

Ha láttatok volna a párommal(:)) néhányan bepisiltek a nevetéstől. Jól felspannoltam magam, hogy ezt és ezt mondom majd, mert nehogy már, hogy engem és stb, stb, és egyébként is. Fejben már lejátszottam a meccset. Megérkezett, én mint a fúria mentem elejbe, megláttam, ránéztem és elolvadtam :oops: Azért még tartottuk magunkat mind a ketten, ő még egyszer analizálta az eseményeket aztán elnevettük magunkat és a parkolóban egymás nyakába borultunk. :lol: Ennyit az én engesztelhetetlen haragomról. :wink: Most ment megint Pestre. :cry:
mátra

Sosi!
Nagyon sajnálom :cry:

Kacsa!
Hát igen, a lelkébe lehet gázoplni ilyennel az embernek. Főleg, mikor emlékszik rá, milyen volt 6-10 évvel ezelőtt, mielőtt tele nyomták hormopnokkal...
mátra

Sziasztok!
Rolly!
Nagyon ari vagy és köszi a kép dicséretet.

Mátra!
Ma én is babáztam! Itt voltak a barátnőmék, Alex most volt 1 éves.
Nagyon kedves kisfiú.

Sosi!
Sajnálom Kép

Anikó!
Tudod, rajtam semmi sem mulik :lol:
Bármire képes vagyok, hogy babás legyek!

Kacsa!
"Felizgatott" az iker téma, és egyre jobban szeretnék ikreket!

Unique!
Szegénykém! Jól kilehettél, ha a Kiscsaj később aludt el mint Te :roll:

Kép
Kép
Ági279

Ünnepélyesen jelentem, hogy az 1. szem Clostilbegyt éppen lefelé tart a gyomromba!!!

Úgyhogy szeretnék kérni egy kis peteérlelő drukkot!!!

Meg pluszba szeretnék kérni holnapra még egy kis drukkot az új munkahelyhez!!! Picit ideges vagyok már ...

kacsa14

Kacsa, Ági :)
Igen, sajnos ha este 10-1/2 11 után alszik el, akkor már szinte én alszom el előbb :oops: Nem bíromcérnával, olyan vagyok olyankor már mint a mosott rongy, mert este szinte végig cicin van, jól telepakolja magát, hogy aztán 7-8 órát kihúzzon egyvégtébe. Szóval annyira azért nem panaszkodom :P

Küldöm az ígért képeket. Van egy nagyon édi még, amit nem teszek fel, ha írtok nekem mailt, elküldöm. Rajta van az apja is, így nem publikus, nem szeret az interneten szerepelni :P De Laura borzasztóan édes rajta!

Kép

Kép

Kép

Puszi

KépKép
unique

Kacsa :)
Nagyon drukkolok Neked, hogy ez a hónap legyen AZ A HÓNAP!

Puszi

Ui. megyek, mert iszonyú lassú a net... :cry:

KépKép
unique

Sziasztok Csajócák!

Itt vagyok, itt vagyok. :oops: :oops: :oops:
Tuuudooom, jól eltűntem. Köszönöm, hogy hiányoltatok.
Valami nagyon megváltozott. Egyszerűen nem bírom követni a topikot és néha a gép elé ülni sincs kedvem.
Egyébként mi jól vagyunk, házat újítunk. Jó sok gond van vele, ahogy ez lenni szokott. Pocim növöget, egyre inkább akadályoz a mozgásban, de ez természetes.

Nagyon szeretnék visszaolvasni, most megpróbálom lesz, ami lesz...
Annyit azért látok, hogy:

Unique!
Ez a Laura egyre szebb! Nagyon-nagyon cukik a fotóitok!!

Dido!
Jól érzem, hogy ezerrel drukkolhatok most Nektek? Jujj, de jó, jujj, de jó!!! :)

Sosem szerettem, mikor valaki azt kérte, hogy foglaljátok össze, kivel mi újság, de most megkockáztatom.

Mátra Drága!
Neked ez nagyon jól megy, ha jól emlékszem... 8), megtennéd?
Persze csak, ha még szóba állsz Velem.. :oops: :roll:

Sok puszi Mindenkinek, még jövök:
réka
Vendég

Unique!

Adok egy mail címet, erre írj már vmi-t és akkor visszaírok a címedre egy másik címet, ahova jöhet a kép. (Nem tudok privit írni és a rendes címünket nem akarom élesbe megadni!) kb.0414@freemail.hu

Nagyon tündéri a kiscsaj!!!

kacsa14

Duddu!

Örülök, hogy vélgre látlak :twisted:

Nehezet kérsz, mostanában én is kicsit lemaradtam. :oops:
Szisszka kérte, hogy vegyem ki a táblából, mert egy ideig az anyukájánál fognak lakni. Anikónak elkezdődött a kivizsgálás a lombikra, ha minden jól megy, akkor augusztusban babatelepedik. Olyan finomakat főz, hogy már attól lehet hízni, ha elolvasod... Dido és Zsuka egyszerre büszkéledhettek szép tüszőkkel, most megy a drukk. Kendebaba megszületett ma egy hete, a mama azóta még nem jelentkezett, de ezt megbocsájtjuk. Szopi gondjaik vannak. A kisasszonyok jól vannak, a mamájuk idegeivel játszanak. Laura későn alszik, helyesebben altatja a mamáját, Kingának voltak szopi gondjai, Dóri pedig nem szereti a társaságot, most folyik a szoktatás. Mindhárom gyermek erős érdeklődést mutat a különféle testrészeik iránt és tesztelik a nagy műgonddal kiválogatott gyermekbútorok kijátszásának lehetőségét. Kedvencem az a kép, ahol a nagyságos kisasszony a rácsvédőt kijátszvba, keresztbe fordulva kidugja a tappancsait a kiságy rácsain... :lol: Syrynek már hivatalos papírja van a mazsola érkezéséről, Junkó Olaszországból fog babásan hazatérni. Áginak kedden volt az inszem, 14-én tesztel. Sosinak megjött, szegényt sajnálom. Brill is elkezdte az új ciklusát. Dina sajnos kórházban van, már a belső méhszája is nyitva van, szigorú fekvést javasolnak neki. Holnap látogatom meg. Sorstárad Nárcisz az anyósával hadakozik szegény, és nagyon várja az ikreket.
Van úój tagunk, Kacsa, aki szintén nagyon vágyik már a babára, ma kezdte az első closty-lenyelését. Elköszönt Eszter is, a babás topicba tette át a székhelyét. Angie beteg, Monyóka nagyon ritkán jön. Rolly fáradt, de új erőre kapott és most a fejében is rendet tett.
Lányok, ha valaki kimaradt, attól elnézést

Ennyi jutott hirtelen eszembe....
mátra

Én mára elköszönök, megyek kicsit Apázni, utána rápihenek a holnapra!

Szép álmokat Nektek Kép

és jó hétkezdést!!! (Hogy utálom én a hétfőket!!!)

Puszi!

kacsa14

Mátra!

De ügyesen összefoglaltad a történéseket!

Sosi :cry: :cry: :cry:

Kacsa!

A puszit ugye nem felejtetted el a Clostinak? Bár nekem nem jött be a pussz, sőt, lehet, hogy épp az volt a baj?
Olyan szépen írtál az ujjszopis emlékeidről, hogy esküszöm kedvem lenne kipróbálni. De a Dórit se szoktatom le róla, most már végképp eldöntöttem. Úgyis csak elalváshoz kell neki, hadd cuppogjon :)
Sok sikert az első munkanaphoz!

Unique!

Én úúúúúgy szeretném megkapni azt a képet! evice@freemail.hu, de mehet a profilomban levő címre is, mert mindet nézem napi 1500-szor :lol:
Olyan szép ez a kiscsaj, mint egy angyal!

Dudu!

Olyan jó rólatok is olvasni! Megvannak már a csajok nevei?

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Évi!
Húú szóról szóra ugyanezt gondolom az inszemről, amit Te is írtál.
Pedig emlékszem, mikor te már jókora pocival bírtál, nálunk meg kiderült, hogy bibi van,
többször írtad, hogy utólag mennyire jelentőségét veszti az egész hercehurca.
Hiába, meg kellett élnem, hogy magam is elhiggyem... :)
... és tényleg bölcs vagy! Főleg, hogy meg tudod fogalmazni ezeket a gondolatokat!
Nekem is ez a bajom az inszemmel, hogy alig hittem el barátnémről, hogy így gondoltak egyet és összejött a második babájuk. Az első ugyanígy. De ez legyen a legnagyobb gondom.. :)
Aztán jöhetnek a "véletlen" spontán babák, igaz?

Ági!
Ez a Gergő nagyon cuki! Főleg a hálós fejdísszel tetszik!
Húúú, nagyon drukkolok Neked!

Kacsa!
Mi még nem "ismerjük" egymást! Szóval szia! :)
JÓl értem? Ez az első closty-s hónapod?
És tartsd csak meg a sok reményt! Itt mindig kapsz egy kis löketet, ha kell!

Én a Donald névre tippeltem... hmmm... tévedtem! :)

Kacsa, Juca, Évi!
Ezekért a sztorikért már érdemes volt benézni! Szétröhögtem magam!
Majd legurultam a gumilabdáról (ezen ülök az asztalnál, mert így nem fáj a derekam)

Unique!
Annyiszor jut eszembe az az időszak, mikor zebrás lettél. Kicsit olyan voltál nekem, mint egy minta.
Aztán én is megjártam a magam útját. Megfejtettem sok problémát és át is léptem rajtuk. És hiszem, hogy - ugyan nem ártott az az inszem, de - azért sikerült, mert volt hitem és erőm is és ezáltal késznek éreztem magam.

Laura már kinyomja magát??!? Ilyen korán? Vagy ez normális ebben a szép korban?
És egyre szebb! Köszi a fotókat!

Most nagyot döbbentem. Ennyibe kerül a köldökzsinór-vér vétel??!?!!
És kettőnél dupla ennyi? Azt hiszem, ezt újra kell gondolnunk sajnos. :(

Juca!
Ez a kis Stöpszli! Őőőrület! Ő is meghaladja a korát, jól érzem?
Ez a kelengyés ktg.vetés nekem is nagyon jól jött, köszi!
Csak a babakocsi: 40ezren csudálkozom kicsit. Mi használtam 80ezres ajánlatot kaptunk. :(

Narco!
Te kb. mikor írtál listát? Csak, hogy vissza tudjam keresni. Vagy esetleg el tudnád küldnei mail-ben?
Én kicsit rosszabbul bírom a "horror" történeteket, mint Kacsa.
De azért jobb felkészülni ezekre a dolgokra.

Az én kicsikéim között is van kapcsolat! A legutóbbi UH-n olyan szépen fejberúgdosták egymást, hogy ihaj! :) Persze volt köztük jópár réteg...

Mátra!
Annyira kíváncsi vagyok, hogy mi hír Rólatok!
Azt látom, hogy szépen indult a hétvégéd, aztán kicsit beborult.
Remélem, azóta tisztáztátok a félreértéseket...
.. ja most olvasom, hogy kacagás a vége!! Jippííí!

Dina!
Nagyon sajnálom, hogy kórházban vagy!
Hú, kitartás Csajszi! Nem lesz gond!

Évi Baby!
Hú, de örülök most, hogy egy a dokink és a kórházunk!
Nagyon tetszenek a Te tapasztalataid. Ez a normál szülőszoba vagy az alternatív?
Vagy hogy is van ez?
Nagyon keveset tudok még, pedig már mentem volna "felkészítődni", csak nyáron nem tartanak a kh.ban.

Syry!
Látom a táblából, hogy túl vagy az UH-n, mert babócskát kaptál!
Nagyon örülök és gratulálok! Mesélj!! :) Lábikád hogy van?

Anikó!
Spanyolország? Húú, de irigyellek. Én spanyolbuzi vagyok!
Sajna "csak" 3x voltam, de még megyek az tutti.
Nem fogjátok megbánni!

Nna most aztán adtam olvasnivalót...
Húúú, azt hiszem, most ennyi futotta, mert megfájdult a pocim a sok üléstől. Remélem, mostmár nem maradok le ennyire.

Mindenkinek sok türelmet küldök, no meg kitartást és drukkokat!

Sok puszi, akinek nem írtam, annak duplán:
réka
Vendég

MátraRita!
Mondtam már, hogy egy tündér vagy?
Én alig győztem olvasni és Te már írtál is.
Nagyon köszönöm!!!

ÉviBaby!
Köszi!
Hááát, vannak már nevek, de hiába a 4D-s néni véleménye, dokinénink még mindig nem mondta ki, hogy biztosan két leányka bújkál itt bennt.
Szóval megvárjuk a pénteki UH-t és ha ott sem látszik a fütyülő, akkor nem babonázunk tovább és publikáljuk hosszú vitáink eredményét! :wink:

Unique!
Én is képet, légyszi'-légyszi'!!
dudd@freemail.hu

Puszi: réka (3in1)
Vendég

Mátra!
Drága,nem vagy semmi!
Ez az összefoglalo?!Annyira jo!Tényleg tömör és velős! KépGondoltam ám hogy nem lesz folytatása a vitának köztetek!Örülök,hogy már minden rendben!

Unique!
Gyönyörű Laura!Olyan szép szemei vannak hogy kész vagyok tőle!
Én is szeretném azt a képet rola!
simaaniko24@invitel.hu

Évi!
Nekem is az a kedvencem amikor azok a kis tappancsok kilogank a rácson!Nagyon édi!Az én kisfiam olyan intenziven szopja az ujját a mai napig mintha jönne belőle valami!És amikor már elalszik és kicsuszik az ujja a szájábol még akkor is cuppog párat!Szét tudnám olyankor csokolni!De hát ő már nagy fiu és lassan el kell kezdenünk a leszokást!

Réka!
Én mindig leselkedem a másik forumon hogy mi van veled/tek!
Örülök,hogy jol vagy!Elkezdtétek már a vásárlást?Nevek vannak már?Hogy áll a házatok?

Kacsa!
Mennek a drukkok a petesejteknek! Kép És egy nagy kalappal ..... holnapra!

KépKépKépKép
aniko24

Mátra!
Nagyon ügyesen foglaltad össze!

Duddu!
Fülig ért a szám mikor megláttam, hogy írtál!!!
De jó, hogy jelentkeztél Kép Kép
Vannak már nevek?

Kacsa!
Minden mennyiségben mennek a drukkok!!!!!

Laura!
Gyönyörűek a fekete szemeid, de megszeretnélek kérni,
hogy hamarabb aludj el Anyánál! Küldök Neked egy
Jó éjt puszit, talán hamarabb elalszol!

Kép
Kép
Ági279

Duddu!
Jó hallani rólad.
A listát csak írom, de nme ius én, mert a férjem írogatja, ha hall valami jót. de a beszerzést majd csak később kezdjük.
Gondolom jó nagy már a pocid. :lol:

Mátra!
Hát ilyen összefoglalót :lol: 8)

Kép
narco

Brill!

Nézted a F1?
Most örülsz? Én igen. Te kinek drukkolsz?

Kép
Kép
Ági279

Mátra!

Ez nagyon jó volt!

Duddu!

Ne szabadkozz! Mi is most költözünk majd... Ma pl. többet költöttünk, mint amink van. Még jó, hogy csak papíron, mert adott bútorcég a szállításban és raktározásban meglehetősen rugalmatlan.

Unique!

Mail címem tudod 8) Laura látszik, hogy sokkal ügyibb. Kingának megy a fekvőtámasz, meg a figyelés, de csak külön külön. Laura már profi, pózol a kamerának :wink:

Anikó!

Köszi a tanácsot. Nekünk is van Neogranormon, szoktuk is használni, de ez most nyugtalanít. Megmutatom orvosnak, jobb a békesség. A füle körül már sebes a bőr!!! Valamint olyan ruta a tapintása, ahol nagyobb foltokban van kiütés. Van a fején, karján, és a lábain is, ma reggel a hátán is volt. Ja és napközben többször változik, hol erősebb, hol gyengébb. Pl. ha alszik azon az orcáján, amelyiken alszik, erősebbek lesznek a foltok. Ha kiviszem a levegőre általában halványodnak, de ma pl. erősödtek. Ezt nem merem házilag kezelni, elviszem orvoshoz, inkább ő mondja, hogy ártalmatlan, vagy csak ezt vagy azt kellett volna rákenni, mintsem, aztán megkapjam, hogy csak annyi eszem volt, hogy bekentem valamivel amivel nem kellett volna. Szerdán van rendelése a doktornőnek, remélem nincs szabadságon!

Sosi!

Nagyon sajnálom, hogy megjött.

Na most megkísérlem a fogmosást, alvást. Számításaim szerint ez 11 körül fog összejönni :cry: Ja és én is előbb elalszok mostanában, mint a gyerek, csak ő érvényt szerez azon igényének, hogy ez nem jó így, és üvölt, mint a fába szorult féreg.

tjuca

Anikó!
Itt vagy még?
Írtam mailt :wink:

Kép
Kép
Ági279

Köszönöm lányom dícséreteit, nagyon jólesett! :)

Ági :)
Nem akarom elkiabálni, de úgy néz ki, ideértek a puszik :) Köszönöm!!!! (egyelőre elaludt, pont olyan tájt, amikor írtál...)

Küldtem a képet, aki kérte...

Duddu :)
De jó, hogy itt vagy! Hiányoztál!
Mennyit híztál? Mekkora a pocód kerülete? Csupa ilyen okos kérdés jut eszembe...
Nosztalgia: hát igen, még emlékszem, amikor győzködtelek Téged, hogy lesz babód, ne aggódj. És lássanak csodát :roll: :roll: :roll: És most már egyből kettő!!! :twisted: Nem is tudod, mennyire örültem Neked, amikor megtudtam a jó hírt a talin (én ott tudtam meg).

Puszi, jó éjt!

KépKép
unique

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?