A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » ..."ma megint megjött"...

Hurka!
Jó pihizést! Kép

Üdv:
Gitta
gitta

Lujza!

Szerintem sem lehet semmi baj a repülõgépen. Izgulunk érted nagyon!

Doris!

Igen, jó lenne ha holnap lenne, de a ma se lesz kutya.

Nelli
nelli2

NelliKép
Irúgunk a hámból és fittyen hányunk a gondjainkraKépKép
HurkaKép
Nagyon jó pihit NektekKép

Puszi: Doris
doris

HurkaKépLujzaKép

Jó pihenést.

Edit
Edith

A nyaralóknak jó pihenést és akciódús napokat kívánok! Nekem ma nemsokára el kell mennem, de holnap leszek!
Sok puszi,
Virág
Virág

Lányok!

Most már a betétemen is látszódott valami. Lehet-e ez az elsõ nap, vagy nem? Mit csináljak a holnapi dokival?

Nelli
nelli2

NelliKép
Szerintem semmiképp se mond le. Mindenképp el kéne menned. Beutalót tud adni, a vérvétel sem kizárt és lehet, hogy ennek ellenére is megvizsgál...

doris

Jo pihit lanyok! (aki mar fel labbal a tengerben all..)

Zsuzsu! Sajnos nem tudom megnezni a keptarat. Kép Hulye, szigoru rendszerunk van. Kép Szoval varom majd a talis fenykepeket valakitol, jo?

Nelli! szerintem is menj el dokihoz! Hatha tud mondani valami okosat. Aztan feltetlenul ird meg, hogy mi volt.

Andi
andi28

ANDI,ZSUZSU:mail ment!
Virág
Virág

DORIS:mail ment!Kép
NELLI:Menj orvoshoz! Ez a ciklusod elég cifra volt - ki kell vizsgálni mitõl!
Virág
Virág

Köszönöm Lányok, megfogadom a tanácsot és nem mondom le a holnapi dokit.

Én a mai napot az elsõnek tekintem, így ma vagyok a 3.c, 1cn-on.

Nelli
nelli2

AndiKép
Sajnálom, hogy nem sikerült belépned. A talin csinálunk majd fényképeket megint és akkor elküdjük Neked is valahogy.

VirágKép
Örülök, hogy Neked sikerült.Kép

Zsuzsu
zsuzsu

Koszi Zsuzsu! Kép
andi28

Andi28Kép
Küldtem mail-t magánbanKép
LányokKép
Lehet, hogy butaság de Ti mit gondoltok...? Már több mint egy hete folyamatos hányingerrel küszködöm és ez most is nagyon erõsen tart... Pedig megjött a menzim normálisan tehát a baba ki van zárva... Nem lehet, hogy a monitor bámulástól van hányingerem? Én egész munkaidõ alatt a gép elött ülök... Másnak nem volt még ilyen tünete?

doris

DorisKép
A számítógéptõl nekem a szemem szokott fájni, meg maximum a fejem, de hányingerem még nem volt. Egyébként nem egészséges egész nap a monitort bámulni, szüneteket kell beiktatni. Az informatikusok is úgy csinálják nálunk.
Ha továbbra sem múlik a hányingered, szerintem kérdezd meg a dokidat, vagy esetleg igyál holnap egy kávét, és nézd meg, hogy akkor is van e. Ha nem, akkor koffein elvonási tüneteid vannak.Kép
Más sajna nem jut eszembe.

Puszi: Zsuzsu
zsuzsu

ZsuzsuKép
Köszi, ma összesen 3 löttyöt ittam, mert nem bírtam megállni...gondolom a menzim miatt.

doris

Sziasztok Lányok !

Doris

Én is sokat ülök a computer elõtt és néha fáj a fejem meg szikrázik a szemem. A hányingered nem hiszem, hogy attól van, fõleg, ha csak mostanában kezdõdött.
Nem semmi, négy napig görcsölsz? Akkor én nem nyafoghatok, nekem csak az elsõ nap szokott vacak lenni.Mig szedtem a gyógyszert addig még az sem.

Lujza, Hurka

Jó pihenést! Én is mennék vakációzni, de erre mostanában nem lesz alkalmam az biztos.

Zsuzsu

Én még új vagyok, de a képeket megnézném ha lehet. Ha kell küldök magamról is, bár egyik sem sztárfotó.

További szép napot!
Egcsi

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi

Doris!
Nekem az epém miatt van már 2 hónapja hányingerem! Sok más is kiválthatja! Kép
Egyébként meg hivatalosan minden órából jár 10 perc szünet, amit nem a gép elött kell eltöltened! Az már más kérdés, hogy sehol nem tartják be! Nálunk sem! Kép

Üdv:
Gitta
gitta

Moni!

Kereslek, kérdeznék valamit tõled.
Írok mailt neked, és kérlek válaszolj!

Köszi!

Nikie
nikie

Sziasztok mindenki!

Véget ért a nyaralás, sajnos a babuci még nem költözött be hozzánk. Kép 22c 5cn.
Nem tudom visszakeresni, hogy hogyan kell inni a cickafark-palástfü teát, nem müxik a keresö. Le tudjátok irni mégegyszer? Köszi!

Doris,
Nekem is állandóan hányingerem volt az elözö ciklus utolsó hetében, és csak most kezd szünni az 5. ciklusnapon. Igy utólag inkább valami virusra gyanakszom...

Tücsi
Tücsi

LányokKép
Szép jó reggelt MindenkinekKép
GittaKépTücsiKép és MindenkiKép
Köszi a hányingerhez való hozzászólásotokat. Az a helyzet, hogy tegnap minden eddiginél erõssebb volt ez az érzés... Délután találkoztunk Nellivel (Kép) és beültünk egy olasz étterembe amit imádok. Sajna a hányingerem miatt nem tudtam megenni a hamit, aztán még a fagylaltomat is ki kellett dobni annyira nem esett jól. 12 napja van minden nap hányingerem. Ha nem jött volna meg a menzim 100%-ig biztosra venném, hogy terhes vagyok. Most úgy döntöttem kivárom ezt a 4 napot hisz kimoccanunk, jó levegõn leszek, pihenek és nem ülök majd gép elött sem. Ha nem múlik el mire visszajövök, akkor orvoshoz fordulok. Köszi mégegyszerKép
GittaKép
Hogy érzed magad? A hányingeren kívül Neked görcsölt is az epéd ugye? Tehát ha ilyen bajom lenne, akkor valamibõl még éreznem kéne...?
TücsiKép
Úgy tudom a teát 1-1 arányban kell keverned. Leforrázni majd két-három csészével fogyasztani egy napKép
EgcsiKép
Köszi az együttérzéstKép Küldök Neked magánban mailtKép
NelliKép
Klassz volt a minitaliKép

doris

Sziasztok Lányok !

Remélem mindenkinek szép napja lesz ma. Az utolsó nekirugaszkodás és egy hosszú hétvége.

Doris

Várom a mailt.

Egcsi

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi

Képzeljétek az Öcsém holnap nõsül. El sem hiszem, hogy már 25 éves. "Tegnap" még egymást gyepáltuk, ma meg már felnõtt. Sajnos nem lehetek ott. Ráadásul lemaradok egy csomó jó sütirõl és mulatságról. Bocs, hogy OFF voltam, de gondoltam megosztom ezt veletek.

Egcsi

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi

Jó reggelt Mindenkinek!

Doris!

Tényleg nagyon jó volt a tegnap! Remélem, ma már nincs hányingered!

Én megint megkavarodtam. Tegnap azt írtam, hogy az elsõ napot kezdtem, de ma megint elbizonytalanodtam. Van pici piros, de ez nem olyan, mint az igazi menzi.

Ma doki! Végre elkezdõdik valami! Remélem, nem hajt el!

Egcsi!
Hirtelen jelentette be, hogy holnap nõsül? Vagy már tervezett? Mindenesetre gratulálok nekik!

Nelli
nelli2

Sziasztok!

Jó reggelt mindenkinek!

Doris!
Nem biztos, van akinek tüneteket sem okoz! A hátad nem fáj?
Bár inkább ne ez legyen az oka!!!

Egcsi!
Sajnálom, hogy nem tudsz elmenni az esküvõjére! Kép
Azért lélekben még ott lehetsz! Kép

Lányok!
Még két óra! Kép Kép Nagyon kíváncsi vagyok, hogy már megint képzelõdöm-e! Kép Nem is tudom, hogy minek örülnék igazán! Mindenesetre azt sikerült kiderítenem, hogy terhes nõkön is elvégzik az epekõ mûtétet! Hát nem tudom! Kivételesen szeretném, ha nem lenne babó a dologban! Félek, akármi is lesz az eredmény! Kép

Üdv:
Gitta
gitta

Nelli

Már három éve együtt vannak a lánnyal, volt eljegyzés karácsonykor meg minden ahogy illik. Szegény anyukám nem vette volna jó néven ha megint meglepetés éri ezen a területen. Mikor én férjhez mentem az történt váratlanul. Irtam egy lapot nekik Los Angelesbõl, hogy valószinüleg összeházasodunk és egy hét múlva kapták a következõ lapot, hogy meg is tettük. Elég nagy hatása volt a bejelentésnek, mert csak 6 hónapja ismertem a páromat. Azóta is megvagyunk, lassan 5 éve. Persze problémák vannak, de szerintem mindenhol. Ti is szoktatok veszekedni néha, ugye?

Egcsi

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi

Andi Kép Edi Kép Alma Kép Jutka Kép GittaKép
Köszönöm Nektek is gratulációt.
Tegnap a vérvétel is megerõsítette, hogy baba(k) van a dologban. A férjem nem meri még mindig elhinni, fél a csalódástól, hogy vmi történik és ezzel engem is elég feszültté tesz. Kicsit rossz érzés...

Lujza Kép
Mi hír felõled? Mikor tudod megírni a délutáni eredményt. Ma péntek van és korábban megyek haza. Nekem egy napig kellett várni az eredményre. Nagyon jó a hõd meg minden. Szorítok!

Pussz
Ányez
Anyez

Sziasztok! végre pentek!!! Kép Kép Kép Es 4 nap pihi!!! Vagyis en szerdan sem leszek, tehat nekem 5! Kép

Doris! nem kaptam toled levelet. Kép Melyik cimemre kuldted? Mert a freemail-eset nem tudom megnezni. Elkuldod ujra? Koszi! Kép

Gitta! Kitartast! Lassan tul leszel ezen az egeszen.
Tucsi! Sajnalom. Kép

En is szeretnek mini-talit!!! Senki nem jar Fehervar fele? Ha nem, hat nem. Akkor megyek talizom a szuleimmel. Kép

Andi
andi28

Anyez! Hipp-hipp-hurra! Kép Kép Tessek megnyugodni. Biztos minden rendben lesz.

Andi
andi28

AnyezKép
Tessék örülni a babukánakKép
AndiKép
Küldöm a második címedreKép
GittaKép
Drukkolok, hogy ezúttal ne legyen babuka... Nekem nem fáj sehol semmi, viszont most is nagyon rosszúl érzem magam... Hányingerem van, de erõs. Nem értem ezt az egészet.
NelliKép
Szupi volt a taliKép Drukkolok, hogy az orvos megtalálja a furi menzid okát.
EgcsiKép
Remélem megkaptad a levelem.

doris

Ányez
Du.1/2 3 körül tudom meg az eredményt. Nem nagyon reménykedem, mert össze-vissza ugrál a hõm 37,2 és 37,3 között. Ma reggel pl. az elõzõ. Tegnap este megmértem és nagyon gyatra volt, mert csak 37,2 mértem, pedig nekem este úgy 37,7-ig fel szokott menni. Úgy is feküdtem le, hogy na ebbõl holnap nem lesz vérvétel...de azért elmentem ma, mert a menzi még sehol és barnásozás sincs. Sõt semmi tünet nincs.A fejem fáj 2 napja Kép
Lujza
lujza

SZiasztok Lányok!

DorisKép
Tényleg jobb lesz, ha utánajársz ennek a dolognak. Bár reméljük a 4 napos pihi alatt rendbe jössz és legközelebb már valami egész mástól lesz hányingered?
Egyébként biztos, hogy a homeopatikus gyogyóktól nem lehet? Mert ez az egy dolog, amit máshogy csináltál a múlt ciklusban. Szerintem kérdezd meg a dokidat.

EgcsiKép
Gratula az öcsédnek.
Küldök mélt magánba.

GittaKép
Remélem, minden jól fog alakulni. Most már én se tudom, hogy mit kívánjak Neked, babát avagy sem.

ÁnyezKép
Gratulálok! Uh-ra mikor mész?
Szerintem a férjed is nagyon boldog, csak egy kis idõ kell neki, amíg felhõtlenül tud örülni.

NelliKép
Reméljük, ma a dokinál minden kiderül. Mert tényleg furcsa ez a vérezgetés.

LujzaKép
Hol vagy? Rögtön írj, ha gépközelbe kerülsz. Most rajtad a világ szeme!Kép Én annyira izgulok.

LányokKép
A hõm ugyanolyan sz... mint tegnap. Már nagyon várom a délutáni vizsgálatot. Szörnyû ez a bizonytalanság.

zsuzsu

Koszi Doris! Most atjott! Kép Nezem is. Kép
andi28

Doris

Mail átjött, köszi. Én is küldtem neked.

Egcsi

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi

LujzaKép
AZ esti hõmérõzés tudod, hogy nem jelent semmit. (ennek ellenére néha én is megmérem akkor) Az a fõ, hogy ma is szép magas a hõd és nincsennek a szokásos tüneteid. Emlékszel, egyszer régen megbeszéltük, hogy mindkettõnknek ugyanazok a furcsa tünetei, hasfájásai szoktak lenni a ciklus alatt és azt is mondtuk, hogy ha ez egyszer elmarad, akkor az csak egyet jelenthet!Kép
Én nagyon drukkolok és a hétvégén meg fog ölni a kiváncsiság, hogy mi van Veled, ugyanis én ma csak 1-ig leszek.
Nagyon szorítok és ne add fel!

zsuzsu

ZsuzsuKép
A homeopata gyogyit két hete teljesen elhagytam, mert arra gyanakodtam. Ha nem javul a dolog jövõ héten orvoshoz fordulok, csak azt nem tudom, hogy nõgyógyászt keressek fel, vagy a háziorvosomat... Nem szeretném, ha az egész hétvégét tönkretenné az én folytonos rosszúllétem.
Talán bután hangzik, de én még arra is gondoltam, hogy mi van, ha mégis babát várok...vagy spontán elvetéltem... Nincs ilyen ismerõse valakinek, aki a terhessége ellenére is menstruált esetleg?
LujzaKép
Nem értem miért félsz? Hisz ez a hõ csodásKépKép

Puszi:Doris
doris

Egcsi!

Én is rövid ideje ismertem a férjem, mikor jött a baba, utána a házasság. És persze, hogy szoktunk veszekedni.

Képzelem, milyen meglepetés volt a hirtelen esküvõ! Nálunk is a baba.

Anyez!
Gratula! És nagyon boldog a férjed, hidd el! Õ másképp tudja kimutatni.

Nelli
nelli2

Doris

Én hallottam már ilyet. Egy kórházas mûsorban volt egy csaj aki fogamzásgátló injekciókat kapott és bement a kórházba, hogy erõs görcsei vannak. Néhány óra múlva kezében tartotta a kisbabáját. Számomra rejtély, hogy történhetett, de ez volt szerintem élete legnagyobb meglepetése.
Talán te is kivétel vagy. Ki tudja....

Egcsi

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi

Kedves Lányok!
Köszönöm a biztatást, igen rámfér.

Lujza Kép
Tudod, hogy nekem Utrogestannal együtt mennyi a hõm?! Tegnap 37,1 volt, ma pedig 36,9! A Tiéd az szuper!!! Ez is volt részemrõl az egyik ok, ami miatt remegtem, de holnaptól nem fogom mérni, mert ezzel is csak stresszelem magam.

Zsuzsu Kép
UH-ra szept. 2-án du megyünk. Remélem, lesz kikért Kép

Pussz
Ányez
Anyez

Nelli

Nálunk nem volt baba a dologban, persze mindenki arra gondolt. Anyuék azóta is nyaggatnak az unokáért. Remélem most kicsit az öcsémékre "szállnak" rá ilyen téren.

Egcsi

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi

Doris Kép
Pont a múltkor írtam, hogy egy volt kolleganõm 2 hónapig! menstruált úgy, hogy terhes volt. Szóval folyamatosan, minden nap vérzett...
Októberben fog szülni és gyönyörû pocija van Kép
Menj el szerintem nõgyógyihoz.

Pussz
Ányez
Anyez

DorisKép
Mennyire jött meg a mensid, mert ha nem olyan erõs, mint szokott, akkor szerintem még minden lehet. Hõd mennyi?

ÁnyezKép
Ne haragudj, de én elvesztettem a fonalat. Leírnád nekem, hogy milyen beavatkozásokon vagytok túl? Inszem volt most vagy esetleg lombik?
Annyira jó lenne, ha beindulna az iker babaesõ is! Te szeretnél ikreket? Én nagyon.Kép

EgcsiKép
Küldtem mélt.

zsuzsu

Anyez!
Ne is hallgass a párodra! Tessék nyugodtan örülni! Kép A baba is érzi, ha boldog vagy, de azt is, ha szomorú! Próbálj meg lazítani! KépA párod meg lehet hogy csak nem igazán tudja kimutatni az örömét. Az enyém is ilyen, a világ minden kincséért sem mondta volna, hogy milyen jól esik neki a baba, de az UH-n majd kiesett a szeme, annyira izgult! Kép

Andi!
Már tényleg szeretnék túlleni rajta!

Doris!
Hát tényleg az lenne a legjobb! Jobbulást kívánok! Próbálj meg gyömbéres üdítõt inni, az jó a hányingerre!
Nem is tudom, de mintha hallottam volna a frissek között, hogy volt valaki aki menstruált hónapokig, miközben babás volt! Kép

Lujza!
Az nem gond, ha 1 tizedet ugrál a hõd! Függhet attól is, hogy hogy aludtál! Próbálj meg optimista lenni!!! Kép

Zsuzsu!
Az a baj, hogy én sem tudom mi lenne a legjobb! Kép

Üdv:
Gitta
gitta

ZsuzsuKépAnyezKép
A menzim "normális" vagyis erõs, élénk színû és olyan a mennyisége mint szokott... Csomók is távoznak, bár az endom miatt nekem mindig ilyen... Vettünk Nellivel tegnap egy tesztet, holnap reggel megcsinálom bár fogalmam sincs, hogy kimutatná-e ha sopntál elment... A hõm ma is 36.9.

doris

Zsuzsu

Mail átjött. Megpróbálom megnézni. Köszike.

Egcsi

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi

Doris!Kép

Nekem van egy ismerosom, akinel csak a 16. heten derult ki a babuka, addig menstrualt. (Igaz fogamzasgatlo mellett lett babas) De ebbol is lathatod MINDEN LEHETSEGES! A lany felve ment az orvoshoz, hogy mit fog szolni, de a dokija azt mondta, hogy eleg gyakori, marmint a terhesseg alatti menzi! Szerintem keresdd fel
a dokidat!Kép

Maci
Maci

MaciKép
Köszönöm... Ha a 4 napos ünnep alatt sem javul a közérzetem, akkor orvoshoz fordulokKép

doris

Doris!

Látod, a lányok is azt mondják, amit én: még minden lehet!

De azért a 4 napot talán várd meg, és utána csináld meg a tesztet.

Nelli
nelli2

Ányez
Tudod, az alaphõm is elég magas, 36,8-36,9. Neked mennyi szokott lenni??
Lujza
lujza

LányokKép
Köszi mindenkinek. Nem gondoltnám a terhesség lehetõségét, mert az én vérzésem erõs, és élénk színû... Reméljük a négy nap alatt kiheverem ezt a nyavajátKép
LujzaKép
Izgatottan várom az eredménytKép
MJMóni sajnos nem tudott bejelentkezni, valami gond van a rendszerükkel...

doris

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?