A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Szent Imre kórház azaz a Tétényi - Ikea szoba &eacut

Juc,
nos, a vége az lett ennek a házasságosdninak, h aztán lazán elejtette, csak úgy magának, h lehet, h az lesz a legokosabb, ha egy fiút vesz el... :lol: :lol:
ja, és legújabb heppje, h állandóan focizni akar, kedvence a Viera, nem tom mér, és apjával is focizott a minap, és egyszer nem tudott belerúgni a labdába, és akkor direkt elesett, apja megkérdezte, h miért esett el, erre mondta, h azt kell csinálni, ha nem sikerül belerúgni a labdába...:lol: :lol:

Szia Kókusz!!!
Drukkolok nektek, h ne legyen bárányhimlő!! És persze Pannáért is izgulok!!!

Kép

ZsanciKép
...hogy az utolsó emlékünk egymásról egy szép mosoly legyen...
zsancikant

Jucus, nem te akartal Quinny Buzz babakocsit venni? Vagy kutyulom a dolgokat??? Az index Felesleges gyholmik topikban van egy elado, de igy is horroraron. :shock:

Bocsanat, nem nagyon tudom a torteneseket, csak azt hogy Veraek meg egyben! Drukkolok!!!

Mindenkinek puszi.

Dóra
KépKép
KépKép
dora_

Dora!

Jól emlékszel,én voltam De ez a nagyobb fajta kocsi :? és már nem is szeretnék elsősorban az ára miatt.
20170114224602

Drága Bogárka! nagyon okos dolgokat írtál, és Ruzi is. és Indi is jól mondta, hogy mindezek külön-külön és együtt is nagyon pontosan igazak. még hozzávehetjük Jucus elméletét a problémamentesség-problémásságról és Neet utópiáját az "orvosok előtti esélyegyenlőségről", és kiadhatnánk egy tanulmányt a mai magyar egészségügyről...

apukámat gerincével többször és legutóbb lábával is műtötték, mindenhol a sztárdokikkal "dolgoztatott", ő ettől nagyobb biztonságban érzi magát, de vizsgálat után általában csak a varratszedésnél találkozik velük, így néha azzal poénkodik, lehet, hogy valaki más csinálta a műtétet, csak ő nem is tudta, mert altatásban volt...
már több autó árát is otthagyta dokik zsebében - képzeljétek ha ugyanezt a tb-be tette volna be, tuti nem lenne ekkora hiány :wink: - de mindig azt mondja, erre nem szabad sajnálni a pénzt... szerintem a hálapénz a rákfenéje a rendszernek, ez élteti, és sajnos mi is hozzájárulunk a működéséhez, akik fizetünk a dokijainknak... meg ahogy egy doki "magánbetegeként" tartózkodunk a közkórházban, és ezért nem a kórháznak/tb-nek fizetünk.

most is volt pl ez a szentesi ügy, hogy a kórházigazgató és az osztályvezető főorvos letöltendő börtönbüntetést kaptak, mert 65 millió ft kárt okoztak a tb-nek azzal, hogy külföldiek műtéteit csinálták meg, (a hálapénzt zsebre tették), és a tb felé sürgősségi ellátásnak állították be a dolgot... a szentesiek meg elkezdtek aláírást gyűjteni mellettük, meg kegyelmi kérvényt írni a közt. elnöknek. szerintem megérdemlik a büntetést, főleg mert ekkora kárt okoztak. remélem ez elrettentő hatású lesz másoknak is...

votiv 8)
votiv

Ruz, Bendi olyan édes és ügyes nagyfiú!! huncutolás :lol:

Zsanci, már sokszor írtam, a fiad csuda jópofa :D és a barátja, Sanyi is :D

Bogárka, Petra olyan helyes ezzel a rövid hajjal! még jobban érvényesül a szép kis arcocskája :)

Ancsi, hálás köszönet a pincés szakvéleményért :) nem is tudom, mi lenne velem, ha nem ismernélek :) a pincénk úgy néz ki, hogy nincs ablaka, beton aljzat (már ez is tök nyirkos), és az egyik oldala közös a szomszéd pincéjével, és csak egy rács+egy réteg farostlemez választja el a két tárolót, utóbbit is a szomszéd tette fel, nem tudom mi volt a jó abban, hogy nem tettek közfalat :? szóval akkor jó lenne szerinted az a só? és azt hol kapni?

votiv 8)
votiv

Votiv :) Jó kis cikket kanyarintottál már megint :)

Bendi szerelőmester csoda aranyos és Borisz életművész és bölcs és Soma mennyit tud a férfi-nő barátságról már ennyi idősen is :lol:

Csókolat.

indianyo

Kókuszka, remélem nem lesztek bárányosok!! és nagyon szép a történetetek :D :D

Juc, Soma meggyógyult?

Dora, hogy vagytok? Dévényes csaj jár még hozzátok? segített valamit Katának?

Manóka, nem tudsz valamit Beetrixről? olyan rég járt erre :(

Barbi, szörcsögés :? talán megfázott Angi? remélem hamar elmúlik!

Neet, bölcsi: jó hogy felvették Esztit, de hogy mér ilyen messze :?: :!: kocsival persze közelebb, de ez jó pár átszállás tömközlekedéssel :? cseberből vederbe :? vagy még így is jobb? és én is Leányka utcába jártam, igaz zenesuliba :wink:

ma voltunk Árkádban H und M-ben, és én nagyon klassz gyerekdolgokat láttam, ugyan csak egy pizsamát és egy hálózsákot vettünk Istinek, de tudtam volna még mit, csak most épp elég sok cucc jó még rá, télre meg még nem akarok vásárolni :)

és ma összeszereltem a nagyongagyi szobabicajt, amit karácsonyra kapta, és azóta a pincében állt, és tekertem negyed órát, kezdésnek :) most már lassan egy hete "diétázunk", és én már 57,5 kg vagyok :D apafej bezzeg nem fogyott semmit :shock: na és én is pár kg mínuszt annak köszönhetek, hogy végre megjött, előtte borzalmasan fel voltam puffadva már :? hűűű de sokat pofázkodtam már, eldugulok
jó éjt mindenkinek :)

votiv 8)
votiv

Indi, most meg én lettem az utolsó és az elsőőő :D

szép hétfő reggelt mindenkinek :D

mai programunk csupán egy bevásárlás, ó milyen rég volt ilyen szép és könnyű napunk :lol:

votiv 8)
votiv

Ruz,
ismerős képek, Dóci is szeret szerelni :D:D

Juc,
amikor ablakot cseréltünk, akkor a cég (fehér ablak) gyártott hozzá nekünk szúnyoghálókat is, ezek gumikerettel illeszkednek az ablakkeretbe, és kivehetők. De nem olcsók a kivétel ugyan macerás, de mivel 3 osztatú az ablak, és csak az egyik táblába tetettünk, nem vesszük ki. A régebbi ablakokra mi a tesa(?) ragasztós-tépőzáras megoldást választottuk, és nekünk már két éve kitart :D Igy én azt pártolom :)

Dora,
köszi a drukkot :D

Zsan,
B. :mrgreen: :mrgreen:

vera
kisün

Sziasztok!

Gondoltam bejelentkezem. :)
Elég sokat mászkáltunk megint, de minden oké. Jó, hogy enyhült az idő, Máté is nyugodtabb, viszont most meg egyre jobban kezd anyásodni, kel 3-4 óránként éjszaka, ami nekünk egyre nehezebben megy, így kissé fáradtak vagyunk, de mindezek ellenére egy imádnivaló kis emberke. :wink:

Neet: biztos írtad, de én nem olvastam, hogy mikor kezdtetek bölcsit keresni? Mennyi időbe került?
Azért kérdezem, mert mi is elkezdtünk körbetájékozódni, de nekünk azt mondták, hogy még korán van jövő év őszére beiratni, majd csak jövő év március-április magasságában menjünk be a bölcsibe informálódni, mert csak májusban van a beiratkozás, és náluk várólista sincs. Ennek örülünk, csak azért bennünk van a félsz, mert annyi rosszat hall az ember. Pl, hogy ezt mondják, aztán nem is nyer felvételt a gyermek.
mkatus

Jó reggelt!

Dedek még alszanak,én unatkozom :lol:

V! 8)

Köszi az infot szigonyháló ügyben és szüjjjjjjéééé má!
20170114224602

Juc: Boldog Névnapot Somának, amennyiben ma tartja! :)

továbbá minden Kornélnak és Anatolnak is !

rekedtRylie és takonypócKamilla
rylie

Rylie!

Te mennyire figyelmes vagy,köszönöm szépen SOma nevében is!
Kép

Egyébként most a legújabb hobbija,hogy az autósújságokból vág ki képeket.De evvel órákat eltölt a szobájában és utána kidobálja a szemetet!Annyira édes!
20170114224602

JA és egy kérdés:METROn kívl hol kapok marcipán masszát és ételfestéket?Nem járok METROBa és kéne egy finom sütihez :oops:
20170114224602

Votiv!
a miénk az OBI-ból származik (Szagoja), egy szürke műanyag doboz,aminek az aljában nagy kristályos só van. (nem tudom milyen só van benne sajna) azt hiszem páramentesítő a neve. a gáz az, hogy a beton nyirkos. talán lehet, hogy nem tökéletes az alsó szigetelés, és nincs ablak, hogy szellőztessetek. a készülék össze fog szedni amit tud, és közben a szomszéd párája is át fog szökni sajnos :(. az ajtó miből van? az is rács? szomszédnak van ablakja? mert ha igen, akkor többek közt ezért is van rács a kettő között. remélem sikerül megoldanod a problémát, mert télen ez talán még párásabb lesz.

Indi!
férjem megjött! rengeteget mesélt, hozott sok képet, meg selymet és párna huzatot, meg inget és indiai rágcsákat. egyik közülük a Masala Butter Chalki. bárhol keresem a neten,semmit nem találok róla, pedig esküszöm ez a legfinomabb rágcsa, amit valaha ettem. (hogy kell ejteni? mi ez tkp.? és Mo-n nem beszerezhető, ugye?)

Fogyi:
3 kg ment le eddig, de félek, hogy miután épp mens. után vagyok 1 héttel, ez csak víz :(. megvárok még egy hetet és csak utána örvendek.
ancsipancsi

Juc!
Helyesfiú Somának boldogot.
A Szamosnál is lehet kapni, csak horror drága. meg szerintem más nagyobb bevásárlókban is. általában rózsaszínűt :/ látok.
ancsipancsi

Rylie, gyógyuljatok!!! :)

Kisün, én olyan szúnyoghálót szeretnék, már kitanulmányoztam, ami fel-lehúzható, és a redőnytokba megy bele. már csak egy jó szaki kellene... :)

Katus, ezt a bölcsiben mondták, hogy még ráér jelentkezni? mert Bogárkáék óvodás elutasítása óta úgy látom, még azt sem lehet készpénznek venni, amit az intézmény mond, és nehogy végül lemaradjatok! lehet tudni, hogy Mátékád miért ébred éjjelente? talán a fogak miatt?

votiv 8)
votiv

Votiv!
a Fehérablaknak jó hálói vannak, de azon túl, hogy drágák, elég macerásak a szerelőik, késnek, néha pocsék munkát végeznek, de ez utóbbi inkább magára az ablakszerelésre áll. utána nézek, hogy még hol lehet ilyet szerválni, jó?

SZOLGÁLATI:
A Szamos honlapját megnézve, most láttam, hogy van jó pár diabetikus termékük is.
ancsipancsi

Somának nagyon boldog névnapot kívánunk mi is!!!
Kép
olyan gyönyörű kisfiú!!!

votiv 8)
votiv

Somának boldog névnapot!!!!

Votiv,
azt kell megtudnod, hogy a redőnytokban ugyanabban a sínben, vagy külön fut. Mert ha ugyanabban a sínben (régebben csak ilyet láttam), akkor a redőnyhöz csatlakozik, és csak akkor tudod használni, ha a redőny fent van. Én azt azért nem szerettem volna, mert a redőny lukain is be tud surranni egy-két szúnyog, de felénk sok van :D

Ancsi,
nekünk akkor szerencsénk volt velük, mert mindig jöttek, és nagyon korrekt munkát végeztek. Nekem az actual-lal vannak még tapasztalataim, akik szerintem marha jó minőségű ablakokat gyártanak, de a szerelőik pocsékak. :)

v
kisün

olvasgatok, de irasig mar altalaban nem jutok el... ugyhogy mar a felere sem emlekszem, mikhez is akartam hozzaszolni...

ja, pottyok! pentek reggel gyerekdokink tovabbkuldott minket a budai gyerekkorhaz borgyogyaszahoz (nem kell se tole beutalot, se oda idopontot kerni) es ott aszontak, mentolos hintoport felrehajitani, naponta csak egy darab haromperces zuhany engedelyezett (mert viz is szaritja a bort) a gyogyszertari furdetokremmel es kaptunk egy masik kremet, amivel meg vekonyan az egesz gyereket be kell kenni (nemcsak a nyakanal, ahol olllllyan ronda mar) es ma vissza kell vinnunk megmutatni... es aszontak, llehet valami virusos ize is, mert ahogy elvakarja a melegkiuteseket, elfertozodhet... es terjedt is... szal szerintem sokaig ne varjatok meg talalgassatok pottyos ugyekben, inkabb vigyetek gyerekborgyogyaszhoz a lurkokat (ne felnottborgyogyaszhoz!)... http://www.budaigyk.hu/budaigyk/head.page?nodeid=241
moose

Sziasztok!

Mi is itt vagyunk, megint Esztergomban voltunk, páromék gyerekszobákba csinálnak falfestéseket, és a mostaniak nagyon jól sikerültek!!! Olyan büszke vagyok rájuk! A kisfiú, akinek a szobájába festettek nem akart eddig beköltözni az új házba, és most, hogy meglátta a szobáját elkezdte a szülőket "gyilkolni", hogy mikor költöznek már! :lol:

Fogzunk még mindig, de nálunk ez tényleg ennyire le szokott húzódni, + gyermekemben öszegződött az én és a párom frontérzékenysége (ami állítólag alacsony vérnyomást jelent, és ez milyen klassz dolog :roll: ), úgyhogy király napok vannak mögöttünk!

Soma! Nagyon boldog névnapot kívánok!!!

Vio törtönete nagyon szíven ütött, mostanában amúgyis rémálmaim vannak, a legutóbbit el se mesélem, annyira borzasztó volt :cry:
Én is a hálapénzben látom az eü rákfenéjét, nem is szoktam adni sehol, de a nőgyógyászat szerintem egész más tészta! Amíg egy dokinak csak a hátamat, vagy a lábamat kell pl megmutatni, addig ok. De ez annyira intim dolog. Ha jól sejtem, itt arról a dokiról van szó, aki nálam ügyeletes volt :cry: Sok mindenben igazat adok Neetnek, de neki lehet, hogy szerencséje is volt az ügyeletessel, + lehet, ő pozitívabb személyiség, nem olyan rinyagép, mint én. Ha nekem az ügyeletesnél kellett volna szülnöm, inkább a kórház lépcsőjén szültem volna! Eleve nagyon gáz dolognak tartom, hogy bejön a doki, és be sem mutatkozik, de már könyékig bennem van, majd miután leugrom a vizsgálóasztalról fájdalmamban kedvesen kifejti, hogy nyugodjak meg, fog ez még jobban is fájni! :shock: :roll:
Azért, hogy ne tegyem ki magam ezeknek a dolgoknak+ ne parázzak előre azon, hogy ki fog velem foglalkozni, inkább eljárok magánrendelésre!
Egyébként érdekes dolognak tartom, hogy mindenki a nőgyógyászokat piszkálja (sokszor joggal!!!), de pl a fogorvosokat senki. Pedig nem sokan mernek SZTK-ba menni tömetni, inkább kifizetnek súlyos pénzeket! Vagy pl pótlásra! Egy vagyont költenek az emberek!
De visszatérve Vio esetére, én is úgy látom, hogy csak akkor várhatom el a dokimtól, hogy bejöjjön külön miattam, ha a magánbetege vagyok :? És bár nem ismerem a konkrét esetet, de ahogy Vio írta, simán vártak pár napot, ezek szerint nem sürgősségi beavatkozás volt. Ehhez nem értek. Az megint más kérdés, hogy emberileg hogyan viselkedett vele a dokija? Mert nekik ez mindennapos eset, míg egy nőnek hatalmas tragédia, érzelmileg is, aztán testileg is, főleg, ha egy ilyen henteshez kerül :cry:

Fogyás:
Én már terhesgatyáknál tartok :lol: Rám sem fogtok ismerni!
zuzmo1

Sziasztok

Juc
köszönöm az infót. Mivel a kis srác aki nálunk volt másnapra pöttyösödött be. Pont beleesünk a fertőzőtt időszakba mivel a Lencsi az Ő ivópoharát is leszopogatta és ez cseppfertőzéssel terjed tutkó elkaptuk, de azt mondják az anyatejes babákon enyhébb lefolyású.

Kókusz :oops:
kókuszdió

pöttyök:

Votiv!
Nem lehet, hogy Isti a zsírkrétára allergiás? :mrgreen:

Egyébként ez tök érdekes, de szerintem mindenki másra allergiás. Mi Gabit használunk, szerencsére semmi baja a dednek, de pl. én nem bírom használni a nivea, direkt antiallergén dezodort, elkezdek tőle vistketni, piros foltok lesznek rajtam, pedig alapból nem vagyok egy allergiás típus! Lehet, hogy ki kellene próbálni valami mást, hátha az bejön, még akkor is, ha más pont arra allergiás!
De a babák bőrét az esetleges túl sok mosószer, vagy egy másik öblítő is bánthatja, főleg a melegben, amikor megizzadnak!
zuzmo1

Jó reggelt!

Szépséges nagyfiú Somának boldog névnapo!

Vera :) Marci pocakból akarja végignézni a vébét? Pedig migyá gyün a hőség megint...

Ancsi :) a CH-t csének ejtik, Nem tudom, ez melyik nyámnyám, milliónyi van belőle, ha hozol csütörtökön a MOM Parkba egy csipetet belőle, akkor megszakértem :) Örülök, hogy minden jól alakult férjednél.

Zuzmó kismama, nagyon eltűntél a látómezőnkből!!! Merre vagy és hogy??

Dominó ma reggel rámhozta a frászt, még mindig remeg a lábam az ijedtségtől.. Alvás közben ficergett és nyöszörgött, de zt csinálja ébredés előtt, ha bántják a pukimanók vagy már nagoyn éhes... ám most sugárban lehányta az ágyat, az összes párnát meg a falat. Hortelen felkaptam, erre édesen rámmosolygott és aludt tovább. Nincs láza, sem egyéb tünet nem jelentkezet. Azóta már evett is, jókedve van és játszik a csengős madárkákkal és békákkal édesen. De ezt a rémületet sose felejtem el...

indianyo

Zuzmó :) Látom, már előkerültél, helyes :)

indianyo

Kisün, nekem elég lenne, ha csak akkor használnám, ha a redőny fent van. eddig még redőnyünk sincs, azért gondoltam, hogy két legyet (szúnyogot?) ütök egy csapásra :D

előbb beszéltem Pirussal, ő is drukkol Neked, hogy szüljél már :D

Pirusék jól vannak, Szabi 5,5 hósan már 9400g, és még mindig kizárólagosan szopival táplálkozik :D Zsombit pedig felvették az új biai oviba, ami nagggyon szupcsi :D nemrég túlestek egy hányós-hasmenéses víruson, de a hideg kikevert kólába tett smecta por és b6 vitamin ampullásan segített hamar rendbejönniük :)

votiv 8)
votiv

hehe, ha a magyartanárom elolvasná valamelyik össze-vissza gépelt hozzászólásomat, nem értené, miért is kaptam én mindig ötöst helyesírásból :mrgreen:

indianyo

Sziasztok!
Egy másik topicba írogatok, de néha olvaslak Titeket is.Infot szeretnék Tőletek, hátha valaki szült már Dr. Bardóczy Zsolt-Nyulas Jolán párossal?Ők érdekelnének, B.Zs-hoz járok gondozásra, nagyon jó fejnek tartom, de konkrét szüléstörténeteket szívesen olvasnék!
És a kényesebb téma, ha tudtok segíteni: a szülés "ára"?Eddig ugyan nem említette meg, amit jó jelnek veszek, mert sokan ezt előre közlik.Az mennyire állja meg a helyét, hogy a szülés 10 vizit ára?Persze ezeket priviben is írhatjátok.
Köszi lányok!

rimar
rimar

Juc:
ISTEN ÉLTESSE SOMÁT NÉVNAPJÁN!
Kép

Zuz:
nagyon felcsigázott ez a gyerekszoba festés :D
Lehetne erről bővebben?
Nincs kép a pocakodról?

Votiv:
írtam pü-t :lol:

Zsan:
remélem nem bántottál meg a véleményem miatt :?: :roll:
A franciákkal kapcsolatban maximálisan egyetértünk! :lol:

Barbi:
Juc által leírt okokból írtam le a szülésemet.
Már csak azért is mert 2éve még nem jártam erre :D

petergabi

igen, Juc, soksok bolgodot :) es kepzeld, az ilyen logosok kozul egy csomo babakocsimanias... :D ugye Dora is ilyeneket bongeszik, ahelyett, hogy ide irna, pedig mar reg megvan a tokjo pp ariaja, en is ezzel szorakoztam nemreg (vettem is egy tokjo testverkocsit, de asszem soha nem fogom hasznalni, mert ket gyerekkel meg nem tudok es nem is akarok egyedul setalni)... es Pirust is lattam az egyik babakocsis topikban (nem birja a biai terepet a pp veneziaja, ugyhogy most valami durva bbc-t akar)...

ja, szunyoghalo, mi is uj ablakokkal egyutt inteztuk es en is roloszeruen felhuzhatot akartam (mert aszittem, sotetebb lesz, amikor le van engedve eshat nem kell egesz evben ugyebar, de ez hulyeseg volt, mert meg egyszer nem huztam fel ket ev alatt), redonyt viszont nem... a fix halo is jo lett volna es sokkal olcsobb, mint ez a felhuzhato...

ja, viz, anno a humana bebivizet vettem nyuszinak, de aztan rajottem, hogy annyival nem jobb, amennyivel dragabb es azota a norbi cimkes obudait veszem es minden gyereknek azt adom es picinek se forralom... szerintem csapviznel igy is sokkkkkal jobb... csapvizet meg nagynak se merek adni... mondjuk en magam azt nyakalom, pocakkal is azt ittam...

ja, pocak, Kisun, en is igy voltam vele, hogy masodik pocak mar annyira nehez volt a vegefele, hogy alig vartam a szulest, de megis aszondom, elvezd, amig lehet, mert en ket het mulva mar egyaltalan nem emlekeztem, milyen volt, amikor picibaba volt a pocakomban...

ja, aranykopesek, Bog, Zs, Juc, ezek tokjok! :D es vegre en is kezdhetem irogatni... mar vettem is hozza szep viragos meg pillangos fuzeteket :D elso gyongyszem:
Apanak kiabalunk at a masik szobaba nyuszival:
nyuszi: Apa!
en: Cica!
nyuszi: Apatita! :D :D
moose

Zuz, jó hogy előkerültél! :) hogy a te férjecskéd milyen ügyes! múltkor a magasságmérő, most mega falfestés! :) meg lehet valahol nézni a neten a műveit? és ez csak hobbi nála, vagy hivatás?
a zsírkréta már régen volt, és ez az a méhviaszos "ehető" fajta volt, amit Indi írt. Isti mellé mást nem is lehet venni :lol: szóval emiatt nem aggódom :D
a randa dudoros vörös pöttyök tuti a fürdetőtől lehettek, mellette párhuzamosan kis csalánkiütése is volt, de az kajától lehetett. és most is van sajna soksok szúnyogcsípése, ezért is kéne nagyon az a háló...
és mikor nézhetjük meg a pocakoood? :D

Moose, olyan jó hogy írsz, én szünet nélkül hiányollak :D pöttyök :evil: remélem elmúlnak nálatok is, szegény drága Nyuszi, hoyg szenvedhet!! és mi van a kishugával? remélem, minden ok :) és ha van időd, rakj fel képet, léciléci :)

votiv 8)
votiv

Zsan:
bántottál=bántódtál :? :lol:

petergabi

Votiv, kepet majd kuldok melen... tudod, mikor Juc belinkelte azt a szornyuseges temat a multkor, en legalabb egy hetig azt a topikot olvastam, es sikideg voltam tole... egyebkentis mar nehany hete (vagy honapja?) rajtam volt a mindenkiazenyeimetakarjaelra....-para... szoval egesz heten ezen aggodtam meg aztan mindenfele mas eltunos szornyusegeket is olvastam, apa aszonta, legalabb ne forumokat, hanem statisztikakat nezzek... na, azokat is neztem, a yard honlapjan, hat nem lettem nyugodtabb tole, mert a statisztikak ugyebar csak az ismertte valt buncsel-ekrol szolnak, szoval ha annyi van, ami ismertte valt, akkor valojaban osszesen mennyi lehet, aaaaa... es tenyleg toksok van es toksokfele es pedig milyen kis orszag vagyunk... aaaaaaaa.... mostmar merek utcara menni, es mar megint jatekokat bongeszek, nem remhireket, de akkoris aaaaaaa... annyira szegyellem, hogy ehhez a fajhoz tartozom, egy piocanak tobb becsulete van, mint a homo sapiens sapiensnek... barcsak tenyleg szarvas lennek, vagy tenyleg csak nyuszikat nevelnek... ugyhogy mar nem akarok harmadikat... Zuz, ne setaljal egyedul Bvel nagypocival, igerd meg, jo?

tisztaparamoose
moose

Bocsi, Kisun, nem akartam ezt addig irni, amig egyben vagy, de te ugysem vagy ilyen gyagya, mint en, ugyhogy M tutira nem ettol fog elindulni... de ha megis aggodnal, akkor majd jol elkoltozunk egy masik galaxisba, valami szep m tipusu bolygora es ott tokjo lesz nekunk :D a gyerekek ugyesen osszeszerelik az urallomast es nem kell majd idegeskedni, hogy barmi bajuk esik, amig bolygo koruli palyan babralnak egyedul :D :D
moose

szal most kitort rajtam a lego- es playmobilmania... remelem, a gyerkocok is szeretik majd ezeket, mert ha nekik masfajta jatekokat kell majd venni, allati sokba fogunk majd kerulni szegeny apatitanak :D mert azert magamnak biztos veszek nehany dobozzal :D ja es playmobilnak tokjo a babahaza is, az is kell! 8) viszont a fesulhetos rozsaszin ponilovakat nem fogom beengedni a lakasba, az tuti :roll:
moose

most meg sehol senki? nem helyettetek irok, csak a sajat elmaradasomat potolom :D
moose

én főzök...
neet
neet

Köszi a vizes hszeket! Az az igazság, hogy mi megfogadtuk, hogy amin Norbi címke van azt nem vesszük, mert belőlünk ne gazdagodjon Norbika akit jó üzletembernek tartok, de nem igazán kedvelek...szóval szerintetek akkor adhatok Kamillának bubimentes theodorát?? Forralva vagy annélkül?

Ancsi, Indi: sajnos nálunk (is) valóban nem túl finom a csapvíz...de pl a nagyimnál aki a puccos Sas-hegyen lakik ott nagyon finom :)

Indi: akartalak már kérdezni mosódió ügyben! Hogy kell ezt használni? Gazdaságosabb, mint a hagyományos folyékony mosószer? Mindent kivisz? Milyen az illata?? Mennyiért veszed? Én azt olvastam valahol, hogy 1 kg kb 8e Ft! Ez mennyi ideig elég?

Ruz: Hol lehet olyan színes vödröket kapni amivel Bendi játszik a fotón????

Bogárka, Ruz, Jucus: gyermekfotók nagyon szépek!

Kóla torokfájásra: Jelentem nekem nem vált be! Sőt! Még gyomorégésem is lett tőle, mert kb fél litert benyakaltam, de nem segített :( ma meg olyan a hangom mint Dárt Védernek, Kamillának is csak suttogni merek, nehogy megijedjen tőlem ;)

Dokik: egy kicsit én is csalatkoztam az enyémben, mert Zétiék is hozzá jártak, és hát Zéti előbb jött ugye. És amikor történt a baj, akkor el se tudták érni telefonon, mert az asszisztense mindig kinyomta a telefont, és amikor meg már kint volt a baba, akkor hívták és szintén nem jutottak túl az asszisztensen aki meg csak annyit tudott mondani, hogy gratulálunk és várjuk a 6 hetes kontrollon. És még csak meg se kérdezte, hogy mi történt, hogy vannak stb stb...és a doki se nagyon érdeklődött utána, hogy mi történt. Persze ők nem is mennek már hozzá vissza, hanem új dokit keresnek. Persze egyfelől megértem, hogy nem tarthat számon a doki mindenkit, hogy kivel mi a helyzet, másfelől meg ha az ember otthagy egy rakat pénzt a magánrendelésen akkor kicsit több figyelmet és érdeklődést vár el cserébe...
Szóval csatlakozom Jucus elméletéhez: problémás és problémamentes esetek...
Engem amúgy az bosszant az eü-ben, hogy MINDIG kiszolgáltatottnak érzem magam! És ez nagyon rossz érzés! :evil:

Rylie
rylie

Votiv: igen, a bölcsiben mondták, hogy ráérünk jövőre jelentkezni. Idén nem lehet tenni semmit ez ügyben.

Már fogalmam sincs mitől ébred. Akkor kezdte, amikor bejött a meleg. Aztán ahogy jött a lehűlés, aludt, viszont másnap hazautaztunk anyuékhoz, és akkor megint elkezdte. :( Chamomillát adom neki, az szokott használni. Ja, és ha ébred éjszaka, akkor megszoptatom, és már alszik is vissza. Vagy a front miatt lenne? (Költői kérdés volt, nem kell rá válaszolni.)
mkatus

Moose: kezetfoghatunk! Én is ilyen hülye parás vagyok csak rám akkor jön a para amikor épp este aludni szeretnék :( És mindig ilyen rémképekkel alszom el...ráadásul múltkor láttam az Europa Europán egy filmet amiben a pótapa molesztálta a 13 éves mostohalányt aki a végén kiugrott az emeletről, na szóval jó film volt és nagyon jól ábárzolt a kislány lelkivilágát túlontúl jól is, mert napokig a hatása alatt voltam és bármilyen idegen férfi ránézett Kamillára potenciális megrontót láttam benne!!! :roll:
Azt meg le se merem írni, hogy egy bizonyos hír mennyire foglalkoztatott amikor még pocakos voltam ami miatt én is féltem kimenni az utcára...de ezt inkább nem írom le, mert itt van még Zuz és Vera akik pocakosak és tulképpen még én is akarok pocakos lenni, mert az nagyon jó!!!

Rylie
rylie

Mooooose,
ha ettől megindul M, akkor ám indlujon... na, M, indulj, kifelé!!!! :mrgreen:

Votiv,
akkor nézzetek körül az ablakos cégeknél, ők külön szerelnek redőnyt is, és szinte mindegyiknek van ilyen redőnnyel kombinálható szúnyoghálója. Ha jól emléxem, öcsémnél is ilyen van, neki panoráma típusú ablaka van, majd rákérdezek. :) és köszönd meg pirusnak a nevemben a drukkot!!! :D

Zuz,
már nagyon szívesen látnálak terhesgatyóban :D:D

v
kisün

Rylie,
nyugi, engem nem tudsz megijeszteni :D

Moose,
remélem, lánykád pöttyei múlófélben! :)

v
kisün

Rimar!
szerintem a 10x-ese lehet, hogy sok, ismerve BZS rendelési árait.:) én inkább úgy mondanám, hogy 8-10x-ese. miután egész végig dullllván fizetsz. Kisün nála fog szülni hamarosan ;-). én nem nála szültem, mert szabin volt, de én is olyan véleménnyel vagyok, mint te, nagyon kedvelem, következőt remélem nála szülöm. soha nem hozza szóba az összeget, és nem is "kér" fix összeget, rád bízza. Ny.J-t nem ismerem, az én szülésznőm K.V. volt.

Votiv!
utána érdeklődtem az redőnytémának, de lehet,hogy a Fehérablak lesz a nyerő. kérdés, hogy mennyit számolnak a vidéki feltételért, stb. de majd hamarosan válaszol (remélem) egy szakavatott róka a kérdésemre, és továbbítom neked.

Indi!
már csak 2 "guriga" maradt, amit apának hagytam (nesze neked Norbi :), úgyhogy nem tudok vinni belőle :(, de majd mondom, hogy bezabálás előtt fotózza már le nekem. amúgy viszonylag tök kevés kcal van benne.
ancsipancsi

Mi paraanyuk tartsunk össze :lol: Én ugyan nem a megrontóktól félek, hanem a gondatlan, figyelmetlen, bunkó emberektől... de tőlük nagyon.

Rylie :)
Mosódió nagyon jó, de nem folttisztításra! 3-4 darab kis dióhéj 2 mosásra elég, beleteszed egy kis vékony zacskóba, vagy egy zokniba és a ruhák közé rakod. Érdemes utána vagy néhány csepp levendula- esetleg citromolajjal öblíteni, mert enyhe kátrányszaga van - ugye nektek nincs kertetek, így a szabadon szárítás nem megoldható - ez utóbbi esetben semmit sem kell használni pluszban. Lehet kapni örölt formában is. Drága ugyan első ránézésre, de hát egy negyed kilós csomag elég egy fél évig is, úgyhgoy azt az ezrest megéri. Én színes ruhákhoz használom. Fehér rucikat, pelusokat, törülközőket mosószódával mosok, tökéletes, olcsó, szintén környezetbarát megoldás. Folttisztításra pedig Ecover fottisztító-fehérítőt a kakis pelusokhoz, egyébként pedig Johitól vettem marhaepe-szappant folttisztításra, zseniális!

Norbiügyben egyetértek, én is így voltam vele, évekig ittuk, aztán megszüntettem a vásárlást, de aztán megadtam magam, mert az az egy víz, amit tényleg ellenőriznek a gyártás során és nem kell forralni - csak újszülötteknek. Én Theodorát semmiképpen nem adnék gyereknek- nagyobbnak se, túl erős ásványianyag tartalom van benne. Ja persze, mert a Humana rablás: négyszáznegyvenért egy liter víz????????????????

Egyébként nemrég olvastam egy tanulmáényt aról, hgoy az olja- és gyógyzsergyártó cégek utána harmadik legnagyobb maffia mára a vízgyártóké és ez lesz a legnagyobb hamarosan, ahogy tesszük magunkat az előző kettővel tönkre.

Amit meg a doktorodról és Zéti esetéről írtál... nagoyn szomorú. Én nem is értem, hogy fajulhattak idáig a dolgok.. - na jó, ez egy naiv mondat volt, értem én, csak mégse.

indianyo

Sziasztok!!
Mondanom se kell, hogy visszaolvasni nem bírtam... :D

Most is csak egy gyors bejelentkezés, éppen alszik mindhárom fiatalember. A legkisebbről rakok ide képeket is:

Kép

Kép

Kép

S még két gyors üzenet:

Kisün,
M-nak üzenjük, hogy ne lustálkodjon már! :lol: :lol: :lol:

Zuz,
van pár alig használt pocakbetétes kismamanadrágom (nem kantáros), esetleg kéred őket? Az egyik nyárra is jó, három pedig vastagabb fajta, inkább majd ősszel hordható. Ha érdekel, írj egy emailt. Kölcsönbe adnám :D

Mindenkinek minden jót, most én is pihenek kicsit.

Kata
soosoo

Moose!

Ne haragudj a linkért! :( Komolyan nem akartam senkit sem idegesíteni vele!

Mi most el moziba a névnapossal kettesben. 8) ÉS köszöni szépen a kedves szavakat!
20170114224602

Mi csapvizet iszunk. :) De nálunk híresen jó a víz. :lol:

Bölcsiről még egyszer:
Tavaly ősszel akartam volna először beíratni Esztert, akkor kedvesen megmosolyogtak, h ugyanmá... túl kicsi (9 hós), túl kevés a hely, túl későn szólok... várólista nyista, majd tavasszal jelentkezzek. Tavasz: bementünk, érdeklődtünk, kiderült, h áprilisban van nyíltnap, meg lehet nézni a bölcsit, és ha tetszik, íratkozni. Tetszett, íratkoztunk. Ha rövid "i", akkor is.
Ezekután jött egy telefon kb 2 hete, hogy azonnal (2 nap volt megadva) menjek be, vegyek fel egy tonna papírt, írassam alá mindenhol: apa cége, anya iskolája, stb, és vigyem vissza elbírálásra. Tehát még 2x bementünk.
Elbíráltak, jött a levél, felvették, de nem ide, hanem picha messze a Leánykába. Ennyi.

Az illetékes bölcsi/óvi mindig a mérvadó, tessék érdeklődni, nyüstölni őket, stb. Még így sem biztos a siker, sajnos. De enélkül tuti semmi.
neet
neet

MiniSoosoo igazi kispasi! :)

Éljen Soma, és milyen vicces volna, ha Márton együtt ünnepelne vele ezentúl. :)

Vera,
tudod, mi a dolgod. :mrgreen:
neet
neet

Indi: és a citrom ill levendula olajat, hogyan csöppentsem bele a mosogatógép öblítőadagolójába?? Higítsam fel vízzel??

SooSoo: :) :) :) :)

R
rylie

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?