A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » BABAPROJECT ELÖTT ÁLLÓK, IDE!

Unique :lol:
Örülök! Én is kaphatnék képet?

Kép
Kép
Ági279

Duddu!

Babakocsiból a 40 e átlag, nem ikres. Ha jól emlékszem peg peregot néztetek, a mienk is az (venezia) annak annyi az ára a miénk is több volt az "átlagnál" használtan. Bár azért próbáljatok meg alkudni!
Kifelejtettem ilyet, mint szopispárna (ha gondolod és még nincs, egy randi és , ha tetszik neked ajándékozom) én nem használtam, bár a terhesség végén fekvésnél jó, de nekem volt speckó ékpárnám a lábamnak. Szóval van egy fölös, és szívesen odaadom, ha hasznát tudod venni! Nekem nem megy a fekveszoptatás :cry: Ülve meg nem áll a kezemre a párna. Lehet csak én vagyok ennyire bénus. Tudom ikreknél más a szopizás, de ez a párna nagyon nagy, meg széles, szerintem kell belőle kiszedni tölteléket.

Amit nem írtam a listára, az a kenguru, vagy hordozókendő. Nekünk kengu nagyon bejön!!! Kendőt nem próbáltam, de gondolom az esm rossz. Sajna ez ikrek esetében nem játszik, vagy csak két szülős megoldásként.

Elaludt, már hortyog, megyek én is. Ma ünnep van, hogy ikyen korán ágyba jutok!!! :lol:

tjuca

Kép

Jó éjt
mátra

Jó reggelt!

Nem tudok aludni, kicsit izgatott vagyok a reggeli kezdés miatt.

A fejem majd szét hasadt este + éjszaka. Mostmár kicsit jobban van. Lehet, hogy a Closty. Az 1. szem Duphaston után is ugyanez volt, de utána már nem volt semmi. Remélem, most szem lesz!

Duddu! Szia Neked is! Most láttam csak, hogy Nálatok is ketten laknak!!! :)

Évi! A puszit nem felejtettem el, 3 hatalmas csokot kapott a kis bébi-bogyó!

Köszönöm mindenkinek a peteérlelő és munkakezdő drukkokat is!!!

Na mentem öltözködni! Du. jövök és beszámolok az első nap tapasztalatairól.

Legyetek jók és vigyázzatok a babókra + szeretgese a párját, aki még babótlan!

Puszi!

kacsa14

Jo reggelt mindenkinek! Kép
Kacsa!
Gondolunk rád ma! Kép
Juca!
Persze ha ennyi kis folt van akkor meg kell mutatni az orvosnak!Nekem ez mososzer vagy öblitő alergiának tűnik!De kiváncsi vagyok mit mond a doktornéni!Reméljük valami kis ártalmatlan dolog!

Unique!
Köszönöm a képet!
Gyönyörű kis nőszemély Laura!

KépKépKépKép
aniko24

Sziasztok!

Köszi az együttérzést.

Mátra!
Az összefoglaló szupi volt, most én is tisztábban látok.

Duddu!

Már 24 hetes vagy :o Vigyázz magatokra!

Ági!
Azt hiszem Te kérdezted, hogy hogyan tovább. Amikor úgy döntök, átjárhatósági, aztán apavizsgálat :roll: (nem hiszem, hogy elmegy)
A lányom 10 hónap alatt jött össze, egy évet azért várok ezekkel.

Hát megint 2-án jött meg. Ez volt a 8. ciklus.30 napos volt a ciklus, ezek szerint a 16.-on lehetett a pé, bár a ferty a 17.-re tette. mI 1 14-en és a 17-en voltunk együtt, így talán érthető, hogy nem jött össze. Most építkezünk, naggggyon soook a stressz!!!
A bankból még mindig nem kaptunk pénzt, lassan 80 %-os készültségben van a ház. Elkezdték a burkolást :lol:
Szeptemberben visszamegyek 4 órában dolgozni a GYES mellett.
Most azzal vígasztalom magam, hogy itt van nekem ez a kis kétéves rosszcsont, akiben nagyon sok örömöt lelünk. És mostanában tényleg nagyon eleven és elkezdődött a dackorszak is, lehet jobb is, hogy még nem vagyok babás. Dobok egy képet Lujzáról.
Puszi mindenkinek! Kép

Kép
Kép
sosi

Kép
Kép
Kép
mátra

Sziasztok!
Csak bejelentkezem gyorsan, hogy megvagyok, itt vagyok, jól vagyunk. Csak pótolnom kell pár dolgot melóban, aztán meg visszaolvasok minden fórumon, talán még ma jelentkezem :)
Mindenkinek szép napot!

Norwell!
Hatalmas gratula és üdvözlet Kende babának idekinn :) Sokat gondoltam rátok!

Narco!
Köszi az infózást!

kancellárka

Dudumami3in1!

Na ugye, jó az öreglány a háznál? :lol:
Úgy tudsz hiányozni, mindig mosolyra húzódik a képem, ha meglátom, hogy írtál!
Biztos jó nagy pocid lehet már! El tudom képzelni, milyen jó kis meccsek lehetnek benne néha. Mekkorák már a lányok? (nekem lányok maradnak, amíg ki nem derül az ellenkezője, nem baj?)
Amiről írtam, az nem a normál szülőszoba, hanem az alternatív. Itt van a kád is. De a hagyományosak is vadiújak, egy kivételével, de az is jól néz ki. Mindegyik egyágyas, senki nem zavar, és nagyon otthonosak. Semmi rémisztő műszer nincs elöl, csak akkor szednek elő mindent, amikor már kell, de akkor meg már úgyse látod. De ha látnád is, már nem érdekelne, mert egész mással vagy elfoglalva :lol:
A szülésfelkészítő tényleg nagy találmány, hasznos. Kár, hogy csak 6 alkalom. Jó lenne minél előbb elkezdeni, mert némelyik nagyon hosszú, pl. a szülés történései kb. 2 óra. Maga az előadás is hosszú, meg utána rengeteg kérdést tesznek fel a kismamák. És elég kényelmetlenek a székek, mert az ebédlőben tartják. Már nagyon tekeregtünk a vége felé, kinek itt fájt, kinek ott, a harmadiknak amott... Hiába, dömperpocakkal már nem olyan vagány üldögélni, de megéri :)

Ildi!

Tündéri a kislányod! El se hiszem az angyali pofikájáról, hogy rosszalkodni is tud :wink:
Ne haragudj, hogy kérdezem, de mióta próbálkoztok a tesóval?

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Sosi Ildi!
Én kérdeztem! :wink:
De nem baj mert szerintem mindenki nevében tettem!
Gyönyörű kislányod van!Azt hittem valahonnan bemásoltad egy csodaszép kislánynak a fotoját csak ugy!Gratulálok!Akkor még vártok...!Reméljük hamar meg lessz a gyümölcse a várakozásnak!

KépKépKépKép
aniko24

Pipikém 6-kor úgy gondolta, hogy kialudta magát, kapott szopit, kicsit vigyorogtunk egymásra. Viszont olyan kis kókadtkának láttam, hogy visszatettem aludni. Azóta húzza a pacibőrt... Én meg már persze nem tudtam visszaaludni.

Niki!

Jó, hogy jelentkeztél! Hogy vagytok? Buborka aktív?

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Kacsa!

Már biztos benn vagy az új helyeden! Biztos jó lesz, csak kár, hogy nem maradsz túl sokáig, mert mész babázni :wink: Mert a Closti már szépen lassan munkához látott :)

Évi!

Ezek az érzések természetesek! Ha nem görcsölsz, nem vérzel, akkor nincs baj. Gondolj bele: a 32. hétben jársz, Virág már jó nagy babuci, és bizony rendezkedik. Persze, hogy szúr, nyom, hasogat, lüktet, csíp, karmol, rúg, harap, üt, vág, borotvál, mindent csinál :twisted: Lesz ez még cifrább is, és akkor se kell megijedni. Ne gondolkodj annyit, ne figyeld magad túlzottan, inkább fogj egy jó könyvet, polcold fel a lábad, és olvass! Vagy inkább babanetezz velünk :wink: De ha nagyon izgulsz, akkor hívd fel a dokidat, védőnődet, anyukádat, valakit, aki meg tud nyugtatni. Nem lesz semmi baj!!!

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Sziasztok!

Sosi!
Tündérke a lányod!
Nagyon gratuálok hozzá :)

Duddu!
Akkor elküldjem, amit eddig írtam? Bár babaruhából még nem tudom, hogy mennyi kellene. Azt elég nahéz, meg azt sem tudom, hogy milyen ruhadarabok vannak a piacon. De szívesen küldök valamit.
Az ikres babakocsik mindig drágábbak, mint az átlag, sima egy babás. Mi olyan 500-600 ezret számoltunk összesen, hogy anniy kell majd, de eleve drága babakocsit veszük, mert szeretnéka városban közlekedni, másrészt sok cuccot kapunk is majd, így könyebb.

Évi79!
Ne ijedj meg, ez már a végstádium :lol: :wink:
Pocis kép??

Kép
narco

Sziasztok Lányok!

Meglepiiiii! :D
Egy gyors bekukk :)

Norwell
Szívből gratulálok Kende babához!
Sok boldogságot az egész családnak.

Sosi
Sajnálom az 1 cn-t :(

Dinának nayon nagyon szorítok!!!!

Unique
Laura gyönyörű, és milyen nagy már!
Hihetetlen!Köszi a képekért!!!! :)

Réka
Jajj, de jó, hogy írtál!!! :)
Jó olvasni rólatok!
Mekkora már a pocid?

Dido?
Nomi?
Mi újság?
Drukkolok nektek nagyon! :)

Rólunk:
Jó hír, mégsem költözünk, utolsó pillanatban derült ki,
hogy félreértés az egész!
Így azért jobb, már nagyon megszoktam ezt a helyet,
imádok itt lakni.

Most megyek, mert minden cuccunk zsákokban, és ki kéne
pakolni, meg dolgozni is kéne...

Majd még jövök!

Szisz
szisszka

Szisszka!
Azta, milyen félreértés volt?
Ez aztán megdöbbentő!!!
De azért örülök, hogy nem kell költöznötök :)

Kép
narco

Sziasztok Kedves Lányok!

Csatlakozom Nikihez egy gyors bejelentkezés erejéig. Jelentem, jobban vagyok, de még mindig köhögök. Muszáj volt elmennem dokihoz, mert szerda reggel hátfájásra ébredtem, és igencsak megijedtem, hogy nehogy tüdőgyula legyen. Hála Istennek, ilyenről szó sem volt, de már húzódott lefele a légcsövemen. Kaptam antibiotikumot, és köptető tablettát, plusz szedtem dupla adag C vitamint. Szombaton kezdtem érezni, hogy talán megfordult, és kifele jövögetek. Mára már csak egy enyhe köhögés maradt.

Azért annyira nem döntött ágyhoz ez a betegség, hogy otthon nem tudjam hasznossá tenni magam. A pihi mellett végre jól esett nyugodt tempóban takarítani, mosni, főzni, élni a háziasszonyi teendőimet. Anikó jutott eszembe, hogy én is szívesen, örömmel és sok-sok energiával tudnám főzni a mindennapi fincsi ebédeket, és gondoskodhatnék a férjemről (aztán remélem hamarosan a gyerekünkről), úgy, ahogy az a Nagykönyvben meg van írva. Ez lenne a normális minden nőnek, vagy legalábbis az, hogy lecsökkentsék a nőknél a teljes munkaidőt 6 órára minimum. Szóval, nagyon-nagyon jól esett szabadon gazdálkodni az időmmel, és utólérni magamat.

Azt hiszem, be kell érnem Mátra összefoglalójával, amiben benne van a lényeg, mivel nem hiszem, hogy vissza tudom olvasni az 5 nap termését.

Évi77!
Megkaptam az sms-edet. Köszönöm szépen, hogy hiányoltál. Remélem, most már teljes gőzzel leszek, bár dolgoznom is kell. Van mit bőven.

Puszi, és majd még jövök.
Vendég

Szisszka!

De jóóóóóóóóóóóóóóóóó! Visszatettelek a táblába :lol:

Éva!
Ne parázz, délután megy a mail. Minden rendben van Virággal, csak szokatlan érzéseket produkál.

Évi!
Imádom, mikor azt írod, hogy molyogtok egymásra

Sosi!
Tündéri a kislányod.

Képzeljétek!
A barátnőm második clsty-s ciklusát csinálta végig és most reggel küldött egy sms-t, hogy terhes. 1 év után. Nagyon örültem neki, most megyek hozzá. Meg Dinához is. Úgyhogy majd délután jelentkzem újra.

Puszi mindenkinek.
mátra

Sziszka!

De jó, hogy maradhattok! Kár, hogy nem derült ki a csomagolás előtt, de gondolom így is nagy az öröm! Jó pakolászást!

Angie!

Örülök, hogy jobban vagy! Kicsit féltem, hogy nem fogod tudni, hogy kitől jött az sms, mert böszme módon elfelejtettem aláírni :oops: Nagyon bírom amiket a vonalzódra írsz :wink:

Mátra!

Nagy gratula a barátnődnek! Dinát milliószor puszilom, és rengeteg drukkot küldök!

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Olvasottság=műveltség:

Kép

Persze a szájában kötött ki :lol: :

Kép

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Évi!
Hogyne tudnám, hiszen el vagy mentve, mint Évi77. Köszi a vonalzódícséreteket. Egyébként nagy VB néző vagyok. Majdnem minden meccset megnéztem, ami a munkaidőm után kezdődött, de még itt bent is ment a főnököm irodájában a plazma TV-n, és mivel "üvegkalitkában" ül a főnököm, mindent látok. Sajnos a brazilok kiestek (megérdemelten, egyébként). Én nekik drukkolok. 4 évig éltem a nagybátyáméknál, ahol az egyik unokatesóm focista volt, és a brazil csapat volt az örökös kedvenc. Hát rámragadt. Forma1-et is kitartóan néztem hosszú évekig, de már halálra unom magam a futomok alatt, és P-t is iszonyatosan unom.
Lehet, hogy téged egyáltalán nem érdekel a sport. Bocsi, ha fárasztottalak. Nálunk az egész család (bár anyu mérsékeltebben) sport-őrült (de csak TV-ben). Én sokáig élsportoló voltam, de már nagyon leszoktam a mozgásról. Ettől a hónaptól tervezek ismét elkezdeni edzeni. Talán fitness terem lesz belőle, pedig annyira utálom, de nincs jobb. Sajnos nincs olyan baráti társaságom, ahol csoportosan ki lehetne bérelni valami termet, és kosarazgatni, röplabdázni, tollasozni.

Lányok!
Ha esetleg közületek tud valaki olyan helyet, ahová be lehetne csatlakozni (kosár, tollas, vagy bármi hasonló), akkor szóljon. Szívesen mozognék.

Jaj, de nehezen veszem rá magam a munkára, pedig megint két kupac várt ma reggel az asztalomon.

Pá-pá,
Vendég

Angie!

Pár hónap múlva kismamatornára fogsz járni :wink: Az jó lesz sportnak?

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Évi!
Persze, de nem élhetek úgy, hogy úgyis jön a baba, mert akkor soha nem kezdek el mozogni. És ha a baba csak télen jön? Addig nagyon kellene valamit csinálni. De természetesen a kismama tornával is nagyon kibékülnék :D
Vendég

Évi!
Egyébként próféta szóljon belőled :) !!!
Vendég

Angie!
Jó, hogy meggyógyultál. Akkor tényleg nagyon félelmetesek voltaka tüneteid. Tudod már, hogy honnan szedted össze, vagy megfáztál csak?
Nektek is olyan reklámbéli főnök--beosztotti irodátok van? Azt hittem, hogy ilyen nem sok létezik Mo-on.

Kép
narco

Évi!

Hát persze, mert falja a tudományt! 8)

Éva!

Ne izgulj lécci. Normális amit írsz, és egyre inkább fokozódni fog. A külső méhszáj (3000-ből az első szám) nem baj, ha már elkezd nyílni. Pihenj és foglald el magad!

Sosi!

Lujza egyszerűen gyönyörű. Kofa is el volt tőle alélva, mondtam neki, hogy KOROSZTÁLY ERROR :twisted:

Angie!

Örülök, hogy jobban vagy. Ez a hátfájósdi nagyon rosszul hangzott. Azért picit én úgy érzem, hogy önként is túlhajszolod magad, kívánom, hogy minél előbb legyen babád, hogy tudj pihenni. Na mikor megszületik, nem sokat fogsz tudni! :P

Unique!

Nem kaptam képet :cry:

Mátra!

A héten nem jársz még Pesten valamikor? Csak mielőtt kiköltözünk Dunakeszire...:-)

Szisz!

Örülök, hogy nem költöztök, bár most akartam felajánlani a Fiumei úti lakunkat.

Lányok!

Most elköltözünk, itt jagyjuk a 37 nm2-es lakókomplexumunkat. Nem tudtok majd ősztől valaki megbízhatót, aki szeretne albérletben lakni? Olyanban is gondolkodok (Kofa még nem tudja), hogy mivel most a gatyánkat is elköltöttük, hogyha valami ezermester féle lenne az illető, kaúcióként, vagy kifizetjük neki, kifesthetne. Ez rém rossz ötlet??? Csak tudjátok, ha valaki kifest, sima fehérrel semmi extra, akkor jobban vigyáz rá, és hosszú távra gondolja. Na jó ez most pattant ki a fejemből, és már hülyeségnek gondolom. Szóval, ha tudtok valakit, akit érdekel, egy félig bútorozott lakás a maradék bútorok/eszközök, megegyezés tárgya, hogy veszünk, vagy hoz, akkor szóljatok. Ja és olyan kell, akit bátran idemerek hozni az áldott jó szomszéd néninknek :lol:

tjuca

Angie!

Csak hírből hallottam, de aviva torna. Nézz utána, áll. babásít :P
Évekig küzdöttem a gimiben egy pókfocicsapatért :twisted: Mindig csak az az undi aerobic. Aztán lett pár meccs, ami ált röhögésbe fulladt, de legalább jól szórakoztunk!!!

tjuca

Lányok, most csak rövid leszek, mert ma: Kép Kép ja és Kép (borsófőzelék, fasírt)

Gyorsan végigfutottam az üziket:
Mátra összefoglalóját :P , Szisszka jóhírét :lol:, Angie gyógyulgatásást :P , meg persze a képeket :lol: :lol: , Brill 1. cn ( :lol: ) és sajna Sosi 1.cn ( :cry: ), Dina jobbulását :lol: és még mást is, ami most nem jut az eszembe, de ha majd igazi üzit írok, biztosan írok róla.

Magamról gyorsan: :cry: :cry:
Ma délután megyek nőgyógyászhoz,mert sikerült valami hülye gombás fertőzést összeszednem :evil: (iszonyúan viszket, ég, fáj BRRRR!) Eszembe jutott, hogy Narco írta egyszer, ha ez a menses előtt jön, jobb minél előbb dokihoz menni, hát ezért megyek is ma (hisz 27.cn!)
Ha már ott vagyok, megkérdem, lát-e valami mensesjelet (Anikónak mondta egyszer a dokija, hogy úgy látja, hamarosan megjön). 5 körül megyek tehát dokihoz, utána még ma valamikor jelentkezem, és elmondom, mi volt. (Szerintem biztosan hamarosan megjön :( , már eléggé érzem a tipikus jeleket :( , de tőletek tanultam, amíg nem jön meg, addig van remény)

Sok-sok puszi: Kép Kép Kép Kép Kép
rolly

Juca!

Hol van az az itt? Én lehet tudnék neked albérlőt :)
Vendég

Szia Kati!

Fiumei út 10 4/3. (Van lift) A Központi Baleseti Sebészettel majdnem a Fővárosi Gázművekkel pedig teljesen szemben. 2-es metró Keleti pu, 7-es buszok, 24-es villamos 73-as, 74-es 76-os, 79-es 80-as troli jár erre, meg a 20-as, 30-as busz, amiket tudok, mert már mentem velük. 37 nm2 kicsi főzőfülkével nagy fürdőszobával és egy szoba hallal. Gyerekesnek nem jó, inkább fiatal párnak, vagy diáknak jó. Közlekedési csomópontban van. A szomszédok jók, nagyon csendes a ház, előtte forgalom van, mentők, és helikopterek, ezért sem jó gyereknek, csak a vendégségben nézni a helikoptert, viszont az aluljárók... rendőr van, mivel itt a Keleti, tehát rend is, csak mindig büdös van, télen meg a hajléktalanok. De hát ez sajnos a belváros. Rezsije, hát mi minimális gázszámlát fizetünk, leghidegebb hónapban kb. 8000 volt, nyáron meg szinte semmit, de mondjuk nem is főzök. Villanybojler van, amúgy az áram annyi, amennyit fogyaszt az ember. Mi nagyon sokat :cry: Internet van, azt hiszem kábelen, de nem akarok hülyeséget mondani. Három éve volt festve, tavaly a felső szomszéd nyitva hagyta a csapot... szóval a fürdő plafonja kritikán aluli. Amúgy meg laktunk benne, de nem dohányzunk. Egy tisztasági festés kell. 1 nagy ablaka, azaz kétszárnyas erkélyajtó van, mégis nagyon világos a lakás, és nem kell sokat ablakot pucolni!!! Na én annyira nem vittem túlzásba, hogy már alig lehet kilátni :evil: Klíma van, szerintem nagyon jó fajta, ennyire halkat ritkán láttam. Azt hiszem, ennyi ami hirtelen eszembe jutott. Mi olyan 45-50-re gondoltunk havonta, bár nem ismerem az árakat, sem túl sokat, sem túl keveset nem szeretnénk érte kérni, és tényleg csak ősztől, mert addig kellene egy kis lélegzetvétel, anyagilag és pszichésen is :wink: Na meg csak ki kellene festeni :) Ha érdekli ilyen paraméterekkel az illetőt, akkor írjon nekem mailt. :lol:

tjuca

Nárcisz!
Igen, pontosan tudom, hogy kitől kaptam el. Erdélyből utaztunk haza vonattal, és az fülkénkben utazott egy nő, aki végig köhögte a 12 órát. Én azt hittem, hogy a cigitől, mert elég gyakran szívta, de aztán két nappal később rá kellett jönnöm, hogy beteg volt. A férjem multivitaminozza magát a kiskatonái miatt, szerintem ezért sem kapta el.
A gyógyszer, amit kaptam, eléggé bántja a gyomromat. Amióta szedem, folyton éhségérhetem van. Hiába eszem, fél óra múlva éhes vagyok, és olyan mélyről jövő éhséget érzek. Szörnyű, mert ha én éhes vagyok, ájulás környékez. Hányingert is csinál, folyton émelygek, és keserű a szám tőle. Az öcsém barátnője korábban annál a cégnél dolgozott, ahol ezt a gyógyszert forgalmazzák, és ő mondta, hogy ilyen mellékhatása van. Így legalább nem kell azt hinnem, hogy esetleg egy pocaklakó miatt érzem ezeket a jeleket :).

Juca!
Nem, nem! Nem hajszolom túl magam önként. Én imádom a munkámat, de csak azóta, amióta olyan főnököt fogtam ki, akinek érdemes dolgozni, aki értékeli is a munkámat, és ezt szóban is kifejezi. Így érdemes dolgozni, és motivált is vagyok. Ez nem az a stressz, ami negatív irányba befolyásol. Inkább csak pörgésnek nevezném, és nem mindig van ennyi munka, csak amikor kimaradok hosszabb időre. Ha itt vagyok, akkor elég egyenletes (kivéve amikor nem :), de ez a ritkább). Köszönöm az aviva torna tippet. Majd megnézem. A neve ismerős. Kingus bámulatosan szép.

Rolly!
Írtam privit.
Vendég

Angie!
Szegényke!
Azért ez nem semmi. És tudják már, hogy milyen baci volt?

Egyébkéntén is szedtem Elevitet a terhesség előtt 3-4 hónapig minden más nap, a közbülső napokon meg fólsavat. Én sem vagyok beteg (lekopogom). És nagyon örülök, mert az összes értékem nagyon jó, tökéletes ezidáig. Mindenesetre segített felkészülni, hogy testem a max állapotát hozza ki.

Kép
narco

Sziasztok!

Hogy mennyit írtatok hétvégén!!!!!!!!!!
Na és ezek a képek, valamennyi gyönyörű, de a mintából soha nem elég. :D
Hideg van és ez nem jó. Hosszú nadrágban, pulcsiban és kardigában ücsörgök. :(
Reggel óta olvasgatlak Benneteket, de nem tudtam jegyzetelni. :(

Dina!

Továbbra is mennek a drukkok!

Ági!

Két kezemmel szorítok!

Drága Dido!

Annyira de annyira bízom benne, hogy Neked most összejött. :) Muszáj bejönnie annak, amit Anikó mondott, hogy Syry után jönnie kell a következő babáknak.

Sosi!

Nagyon le vagy törve? Jó ez hülye kérdés volt, de azért mégis megkérdezem. :) Leszel Te is babás még!

Mátra!

Örülök, hogy jól alakult a hétvégéd! :D

Nárcisz!

Hogy van a kis lelked? Minden rendben?
Tudom, hogy az Anikónak leírtad már, de elmondanád mégegyszer, hogy ezt a tejsavas bigyót, milyen arányban kell összekeverni?
Köszönöm.

Majd még jövök a levél másik felével. :D

Zsúka
zsúka

Narco! Angie!

Mivel ennyire "lesoványodtam" ezért én is szedek terhes vitamint a szoptatáshoz. Béres Gravidát. Szerintem az kicsit szélesebb spektrumú, mint az Elevit. És én sem vagyok beteg!!! Ja meg nyomom a zöldeket, már amit lehet. Most az aszalt szilva fog menni, hátha az is segít Kingának. Ja és én most iszom a bébiteát, iszonyatos íze van, de egy nagyon vékony hajszállal talán jobb a helyzet.

tjuca

Juca4
Azt én is olvastam, hogy az édeskömény teáta szoptatós anya is ihatja, így átkerül a babába is. :)

Zsúka!
Elvagyok. Megírtama levelet és ezzel lezártame gy időra a dolgot.

A gyógyszertárban adnak egy barna üveges lötyit, savanyú illattal. Ez az ACIDUM LACTICUM DILUTUM. Ha megyveszed a colpo cleaner irrgátort (az eszközt), akkor azon lesz egy vonás. Ilyenkor erősebb oldatot lehet készíteni. Később fenntartásra elég az egy kupaknyi + teletölteni a tartályt. ja és arra vigyázzatok, hogy ne legyen se túl meleg, se túl hideg a víz. Utána el kell öblíteni a készüléket forró vízban. Időnként pedig ferttleníteni is lehet.

Kép
narco

csajok!
Mennem kellen terhesgondozóba
hogy öltözzek fel?
Igaz most még nagyon kevés cuccom van,a mi jó rám, de próbálkozom

Kép
narco

Nárcisz!

Köszönöm. Milyen gyakran kell csinálni?

Sajnos meghalt a férjem nagypapája, aki nekem is nagypapa volt. Unoka voltam, vagyok a szemébe, de nem tudtam megmondani neki már, hogy jön a dédunokája. Kép Na mára kész vagyok, mindenképpen hatalmas puszi.

Sziasztok
zsúka
zsúka

mindenképpen=mindenkinek

Írni is elfelejtettem, bocsi.
zsúka

Szia Zsúka!

Már régen "beszélgettünk"! Úgy látom, hogy ha nem húzol bele, elveszíted a képkirálynő titulusodat, mert Nárcisz is nagyon nyomja az aktuális képeket. Legutóbb a könyveit fotózta le, amiből kinézi nekünk a tudományt :).

Ezt miért írod?:
[quote="zsúka"] írta:zsúkaUnoka voltam, vagyok a szemébe, de nem tudtam megmondani neki már, hogy jön a dédunokája. Kép

Tudsz már valamit, vagy azt érted ezalatt, hogy kár, hogy nem élte meg a dédunokát.
Egyébként én hasonlóan voltam a dédimmel. Nem élhette meg, hogy ükunokája legyen.

Ha visszaolvasgattál, akkor gyere még. Hogy van az Aloecska? Növöget? Úgy szeretném már megkapni!! Szeptemberi tali alól nincs kibúvó, és nem csak az aloe miatt, hanem mert meg kell ismernünk.

Puszi!
Vendég

Lányok!
Nagyon kedvesek vagytok, hogy így örültök! :)
KÖSZÖNÖM!!
Őőőrület, hogy néhány óra alatt mennyit írtok...

Anikó!
Te kis szemfüles! Tudom, hogy leskelődsz, már írtad.
De akár írhatnál is a másik topikba, ha van kedved.
Ott olyan nyugdíjas a tempó, hogy nem maradsz le, ha néhány napot kihagysz... :)
Nevek vannak, csak feljebb írtam, hogy még babonázunk kicsit.
A vásárlást már elkezdeném, de egyszerűen leköt a házzal kapcsolatos sok apróság, pl. konyhatervezés, statikai problémák, engedélyeztetés, hitelügyintézés... stb.

Ti hogy álltok a vizsgálatokkal? És melyik intézetbe jártok? Tudom, Dévai Nektek nem annyira jött be...

Juca!
Te egy óráig mosol fogat?? :) :) :) ...ezt nem hagyhattam ki! :)
Hát igen, költeni mindig van mire! Sajnos lehet, hogy végül jövő nyáron, vagy azután lesz tetőterünk, hiába akartuk gyorsan megcsinálni még pocakosan... :(

Albérlet: szerintem a gyakorlatban sokszor előfordul, hogy az új lakó fest ki. Ez megállapodás kérdése.
Azért egy idegennek ne ilyen szöveggel reklámozd! Szerintem jobban jártok, ha ti kifestitek és akkor nem kell magyarázni a beázást. Jobban veszi ki magát. És akkor u.ilyen állapotban kell visszaadnia, ha kiköltözik.. de ez csak az én véleményem.

De aranyos vagy! Köszi szépen a szopispárna felajánlást. Az igazság az, hogy nagyikámtól azt kértem szülinapomra, mert nincs szegénynek pénze, viszont nagyon jól varr. Tehát, ha tényleg megkapom, akkor felajánlhatnád valaki másnak!
Apropó: meg tudnád mondani, hogy mivel van töltve?
Köszi még egyszer.

Igen tudom én, hogy nem ikres babakocsiról írtál, de nem gondoltam volna, hogy ekkora árkülönbség van. Egyenlőre másfajta kocsit nézünk nem azt a Peg Peregot.
Most azt hiszem, hogy olyan kellene, ami egy váz és rákapcsolható a hordozó. Mivel valószínűleg sokat járnánk kocsival is és gyalog is. És később cserélhetnénk talán a hordozót más ülőkére.
Szerintetek?

Unique!
Ha már így kérded, pont tegnap méregettem magam.
Jelentem: hasam: 100 cm. Tökéletes viszonyítási alapom nincs, csak a 14. hétről, akkor 88 cm volt. :) És most tartok 7,5-8 kg plusznál. Szerintem ez még a normál tartomány, szerintetek?

Nem is tudtam, hogy a talin tudtad meg a jóhírt! Igen, sokat győzködtetek nagyon! Volt egy nagyon rossz időszakom, mikor mindannyiótokba kapaszkodnom kellett.
Örök hálával tartozom Nektek! :)

Sosi!
Olyan a kislányod, mint egy kis angyal! És ez most nem bók, tényleg!
Én is ilyenek kis tündérkéket képzeltem el magamnak... :)
Szegénykém, de el vagy keseredve! Annyira ismerem ezt az érzést. Talán a sok apró változás kicsit eltereli a figyelmedet...

Évi!
Nekem is lányok, míg ki nem derül az ellenkezője. :) Hát van már mozgás rendesen, VÉGRE!
Elég későn kezdtem érezni.
És az alternatív szülőszobát bárki választhatja, ha szabad, vagy hogy van?
Persze mindent meg fogok tudni idejében, mert azért augusztusban már valószínűleg megtartják a szülésfelkészítőt. Azért jó lenne, mert a szeptember már lehet, hogy kicsit késő...
Kényelmetlenség: szerintem én inkább ott fogom a szervezkedés fáradalmait kipihenni. :)
Amúgy azért itthon pihengetek ám. Két telefon között hunyok 1 órácskát. Ma is túl vagyok már a délelőtti szunyán.. :)

Éva!
Te kis panaszkodós! Hát persze, hogy szúr, meg feszít! Ne aggódj, csak pihengess és nem lesz semmi baj! :)
Fúúú, már milyen kevés van hátra... nagyon izgi! El tudod képzelni, hogy hamarosan a szoptatós kérdésekkel jössz majd? :)

Kacsa!
És mi az a híres új munka?

Narco!
Ha nem gond, megköszönném, ha elküldenéd a kis listátokat. Én nem igazán jutok odáig, hogy írogassam, úgyhogy nagy segítség lenne. Köszönöm!
Ti milyen fajta babakocsit terveztek venni?

Sziszka!
Én is örülök Neked!! Főleg, hogy Mátra írta, hogy még a tábliból is kivetetted Magad!
Nem sokat tudok a sztoriról, de örülök, hogy nem költöztök! :) Micsoda félreértés!!

Angie!
Mielőbbi jobbulást Neked! A Ti házatokkal mi újság?
Jó, hogy keresel egy kis testmozgást. Testileg, lelkileg is segíteni fog! Mindegy mit, csak jó kedvvel csináld!
Ja, Aviva. A Dévais topikon többen csinálják. Ha gondolod, ott érdeklődhetsz..

Rolly!
Sajnálom a fertőzést, de jól teszed, hogy minél előbb dokihoz mész. Gyorsan kigyógyít és már felejtheted is el az egészet!

Zsúka!
Őszinte részvétem! :(
Én is u.azt szerettem volna kérdezni, mint Nárcisz. Jön a dédunoka.... hmm?

Lányok!
Mivel olyan sokan kérdeztétek a neveket és azzal még nem szolgálhatok, hát kaptok helyette pocifotót:
Kép

Múlt csütörtöki kép. Kicsit Micimackó style, de ez így van jól. :wink:

Puszi mindenkinek:
réka
Vendég

Duddu!

Aranyos a pocid! El sem hiszem, hogy már ekkora a hasad. Olyan, mintha pár hete találkoztunk volna, és akkor még majdnem befele görbült a hasad. Hát igen, ketten vannak odabent.
Utánaolvastam az Aviva tornának. Hát nem is tudom?!? Én nem igazán hiszek az ilyen dolgokban, meg amúgy is tudom, hogy természetesen, magától fog jönni nekünk a baba, csak még eddig nem volt itt az ideje. Az étkezésre pedig már így is odafigyelek, de elhatároztam, hogy több lugos kaját fogok bevinni, és tudatosabban. Nekem amúgy is sok a savam. Férjem is tuningolja a kiskatonáit vitaminokkal, tehát hamarosan célba érünk. Szerintem még pár hónap, és jön a baba.

A házunk szuperül halad. Az alsó szint (garázs, kazánház, pince, tároló) már megvan, holnap rakják a gerendákat, és egy hét betonkötési pihi után kezdik a lakószintet. Mindenről készítek fényképet, csak sajnos a szüleim gépre szoktam feltenni, és mindig elfelejtem átküldeni magamnak. Raknék fel szívesen ide is.

Ti hogy haladtok a felújítással? A lakásotok elkelt?

További jó növekedést! Hamarosan én is jövök a pocis képekkel :D
Vendég

Köszönöm Lányok!

Nem jön az a dédunoka, csak annyira szerette volna megérni, minden alkalommal megkérdezte, hogy mi a helyzet, de én nem tudtam neki azt mondani, hogy van baba. Annyira sajnáltam, mert még ezt szerette volna megérni és én nem tudtam megadni ezt az örömet már 6 hónapja, mert képtelen vagyok teherbeesni. Más megöli a gyereket, vagy csak a férje fogkeféjével fogat mos és teherbe esik.
Nincs igazság.
zsúka

Dorcusz Hisztérikusz kegyeskedett megkezdeni a délutáni sziesztáját... Szegénykém ma is kicsit zizi, alig lehet bírni vele. Iszonyat sajnálom, mert valószínűleg a foga gyötri. Majd csak kibújik már az a kis nyavalyás, és nem kínozza tovább a kicsimet :(

Dudu!

Gyönyörű pocak és gyönyörű mami... Egészen irigykedem :twisted: Rajtad sincs egy deka felesleg sem, akárcsak Évinken. :)
Persze, az alternatív szobát bárki választhatja, ha szabad. Óriási mákom volt, mert nálam épp szabad volt. Ha választasz szülésznőt, akkor ő majd felajánlja, hogy körbevisz a szülészeten, és mindent megmutat. A dokinénink szerint a Barbi, aki az ő asszisztense a magánrendelésén a kórház egyik legjobb szülésznője. Ne rettentsen el viszonylag csekély kora, tényleg nagy tapasztalata van, és rendes, kedves, segítőkész. Na, nem fényezem tovább, de én szavaztam rá az év bábája versenyen :wink:

Zsúka!

Fogadd részvétem a nagypapátok miatt...

Évi!

Szerintem a másodiknál se leszünk rutinosabbak, mert úgyis jönnek elő olyan problémák, amik az elsőnél nem voltak :twisted: Örülök, hogy kicsit megnyugodtál. Nem tudod megkérni a gyerekorvost, hogy írja fel előre? Ha elmondod neki, hogy be kellene vinned ezeket a dolgokat a kórházba, akkor biztos felírja neked.

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Sziasztok!

Duddu!
Nagyon szép a pocid :lol:

Angie!
Örülök, hogy jobban vagy, és megint itt.
Elolvastam a prividet. Az utolsó mondat tetszett a legjobban. :)

Dinához nem tudtam elmenni, megint elkezdett fájni a hasam.

Más.
Szóba került már a tábla. Megint vannak olyanok, akik már nagyon régen nem jelentkeztek, más topikban viszont ott vannak, vagy ott sem..
Mi legyen? Annácska, Stella, Sysy, Dbogica, Bea,
Bocsánat, ha valakit megbántottam, de kérek véleményeket.
mátra

Sziasztok!!!!

Én a Babát szeretnékbe szoktam irogatni,de benneteket is szoktalak olvasni.

Évi79,neked szeretnék írni,látom kell vinned kenőcsöt meg ..stb a kórházba.Nekem is kell,és én elmentem a gyerek dokihoz,és az Én nevemre írt fel mindent.Ki is váltottam már.Receptre a popsi kenőcs 20-25 ft,fürdető szintén,de recept nélkül majdnem 300-400 ft.Szerintem próbáld meg.

Évi77!!

Nagyon szép baba Dóri!!!Gratulálok hozzá!!!!

Anita
csanita

Sziasztok!

Duddu!
Mi a Jane Twin Two-t vesszük, de az méreg drága. Olyat, mint te szeretnél mi nem találtunk, mert vagy olyan volt, mint egy tank, vagy nem lehetett újszülött kortól használni. De ez már a múlté, csak győzzük kiperkálni.

Mátra!
Őszintén szólva, ezt nem tudom. Igazából nekik kellene jelentkezni, és azt mondani, hogy csajok többet nem jövök, ne szenvedjeteka táblával.

Hát eza terhesgondolzás igazi kaki volt.
Odamegyek, hogy itt vagyok, csapoljanak. Erre hogy most nem jó, majd jöjjek vissza ekkor meg akkor. Merre van a Wassermann, vércukor, HbsAg, vércsoport, miért nincs ez levéve???
Monddom, hogy itt feküdtem egy hétig, tudja a fene.
Vártama dokira 1 órát. Már az összes nagyhasú beelőzött, amikor végre egyedül maradtam, hogy én vagyok az utolsó. Erre bejön egy pár (később derült ki, hogy Andreának hívják) ordítozva, hogy menjél az anyukádba, meg miattad van ez a gyerek, és segítség kikészítenek stb. Na bemegyek a sorom szerint, rámnéza Vámosi meg a szülésznő: Maga nem Andrea!!!! Hol van???
Mondom nekik, hoyg gondolom ott kint, aki kiabál, de kimehetek, ha szeretnék, erre azt mondják: Most már mindegy!!
Mondom, akkor jó.
No comment. Ebbyi volt a terhesgondozás. Szupi.
Most már bizotsan kórházat váltok......

Kép
narco

Zsúka!
Sajnálom!! :cry:

Kép
narco

Duddu!
Még annyit szerettem volna megkérdezni, hogy neked mit mondtak? Mindenképpen császár, vagy szülhetsz normál úton is, ha szeretnél?
Köszi a választ.
Neked olyan szép hasad van. Én most úgy nézek ki, mint ...... nem is mondom micsoda. Egyszerűen borzalmas.

Kép
narco

Anita!

Köszönöm szépen a kisasszony nevében! :) Te mikorra várod a trónörököst? Kisfiú vagy kislány?

Nárcisz!

Ez elég brutál... Szerencsére még időben vagy, ha tényleg váltani akarsz... :evil:

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Juca!
Ha minden igaz, csütörtökön megyek ismét Pestre, dokihoz...
mátra

Angie!
Örülök,nagyon hogy már jobban vagy! :D
Ha nem tudnánk hogy ezeket a tüneteket az antibiotikum okozza akkor most nagyon kétségek között lennénk mert ezek tipikus babás tünetek! :wink:

Rolly!
Mit irt fel az orvos? :?:

Zsuka!
Öszinte részvétem!Sajnálom! :cry:

Narco!
Mi volt a terhesgondozáson?Most olvasom!Szegény akkor kiváratták a sorodat!

Réka!
Most ott tartunk hogy voltam a Kaáliba és elkezdtük a második lombikhoz az előkészületeket!Már az injekciot is megkaptam!Ha most megjön annak a ciklusnak a 21-ik napjátol kell elkezdeni szurni magam!Ez most egy hosszabb variácio lesz mert majd nem egy honapig kellenek a szurik!
Akkor már nagyon kiváncsi vagyok a pénteki ultrahangra mert én bizony láttam ott fütyire utalo jelet azon a képen!
Gyönyörű vagy és csodás pocid van!

Évi!
Tündéri az „olvaso” kép!Csak ugy falja a betűket!

KépKépKépKép
aniko24

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?