A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Gyermekek / magzatok kor szerint » 2006. tavaszi babák

INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK

Vok: Westi? csak azért kérdem, mert az én Valterem is így nézett ki kiskorában :wink:

Kép

Kép
pgyöngyi

Köszi a fogadtatást! :lol:

ALvásproblémám nem igazán oldódott meg, de a remény hal meg utoljára. AMikor hazajöttünk a korhiból olyan ügyesen aludt, aztán ahogy ez a meleg kezdett jönni, akkor elromlott....de most figyelő és mindentkipróbáló állásponton vagyok.... :roll:

Babcika! Jól vagytok?

Petri! Én emlékszem,hoyg amoda is írtál. Veled voltam azt hiszem szinte az utolsó szülő!

KépKép
türelmetlen_mama

Nelli :lol:
Így igaz, én is emlékszem... hogy milyen türelmetlenek voltunk.:lol:

Évi :lol:
az előbb lemaradt, tulajdonképpen én is itt kezdtem a babaneten a "megint megjött-be" utána írogadtam a clostysokhoz is és velük átköltöztünk a családinetre mert meguntuk, hogy mindíg sz@rakodott a babanet.

Timim alvási szokásai is elromlottak amióta beköszöntött a kánikula. Most lehült egy kicsit de nem akar megjavulni. Újabban 2-3x cicizik az éj leple alatt. Régebben átaludta az éjszakát vagy csak hajnalba evett 1x de akkor is aludt kb 8-ig.

fogzás: lehet hogy nálunk is beköszönt. nyálzás, mindent szájba tömés, rágás az van! És mintha másabb lenne az ínye is. :?

brazilok :cry: :cry: :cry: most az új csapatom a németek!!! hajrá :P

Pircsi &
Kép
Kép
petri

Tünde: gratula az első foghoz.
Nálunk csak a szenvedés van, fogak nincsenek. És a forgás sem megy, sajnos, így egyre inkább elkeseredtem. :cry:

Mariann & Istvánka 2006.01.31.

KépKép
mariannka

Vok:nagyon édi Bigyó!Milyen fajta?

Szelivi:igazad van!Boldog 3 hós szülinapot kicsikédnek!

T.mama:üdv.köztünk!

Tünde.Örülök hogy észre sem vettétek a fogacska kibújását!
Vendég

Helló Nelli!!!De jó,hogy ide is írsz!!!!! :lol: :lol: Jól vagyunk bizony!Én most nagyon élvezem,hogy nincs hőség,mégha őszies is az idő.Nem szeretem a nagyon meleg nyarat!!

Tünde-Bettina az első fogas baba a tavaszi babáknál!!!Gratulálok neki!!! :lol: És de jó,hogy bonyodalmak nélkül,örülök és irigykedem :oops: :lol:

vok-De gyönyörű a kutyád!!És kék a szeme???Jaj de szép!! :lol:

Mariannka-Ne keseredj el.A télieknél is vannak babók,akik későn kezdtek forogni.Van egy trükk,hátha bejön:Vegyél el minden játékot a feje fölül és minél többet rakj mellé,hogy legyen miért fordulnia.Oldalára se fordul még?Menni fog,ne aggodj!!!
Vendég

Petri!

Nekünk is inszemináció volt, és az első volt sikeres. Mázlink volt :) Nálunk se volt baj, és én is kaptam szurikat, de nekem a férjem adta be :)

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Mariannka :lol:
Ne aggódj ha Istvánka nem forog még! Addig a jó :wink:
Timi is még csak oldalra fordul, egyszer-kétszer véletlen már megfordult de az még nem tudatos forgás volt.
Szerintem a nagy babáknak néha nehezebben megy ez a forgás, hisz nehéz a popójuk :P :lol:

Pircsi &
Kép
Kép
petri

Gyüjtöttem egy pár mesedalt, íme:
Kukori-Kotkoda
Kukori, Kotkoda,
tojásból lesz a csoda!

Nagytaréjú, cifratollas, kapirgáló egyedek,
Nem repültök, mint a szép sas, mert tele a begyetek!

Kotkodács-kotkodács,
egy kis jó árulkodás!

Jól esik ám a zuzánknak, jobban, mint a kendermag,
Tréfa senkit meg nem bánthat, s néhány dolgot helyrerak

Micimackó
Hajnalodik, kiugrom az ágyból
A barátom már vár reám!
Én kedvelem őt, nagyon kedvelem őt,
Hisz ő mackó, Mici a mackó,
Hübele, bumm, bele, mindig van ötlete!

Kijövünk ővele,
Nem dühös senkire,
Nem riad meg semmitől.
S ha olykor nagyon,
Nagyon magunk vagyunk,
Meglátogat minket
A kedves és jó

Mackó. Mici a mackó,
Amerre néz, bolydul a méhsereg,
Mackó, aranyos fickó,
Így nem is nehéz,
Ó, édes, mint a méz.

Mackó, s ti többi fickó,
nincs arra jó szó, hogy Veletek élni mily jó!
Én vagyok a híres egyfejű
A nevem is ennyi csak: Süsü
De én egyiket se bánom
Egyfejűként élem a világom

Süsü
Vidám lelkem senki se érti,
Se gyerek, se nő, és se férfi!
Senki-senki itt a világon!
Mi is az én titkos nagy álmom,
jajjj!

Kitagadott az a jó apám
Azóta vándorlok, úgy biz'ám
Befogadnak majd az emberek
Egyik szeret, másik megremeg

Miért féltek tőlem?
Hiszen tudok egy csomó illemszabályt!
Bizony!

....Üdvözöllek dicső lovag,
szép a ruhád, szép a lovad!
Mi szél hozott mondca' erre?
És mi vajon a szíved terve?
Szép vagy, mint a rózsaszál,
Ó, te kedves királylány!

Legszentebb dolog a barátság
Többet ér, mint minden királyság
Nekem is van egy jó barátom
Ha bajba jut, majd én kirántom.

Ó, ha rózsabimbó lehetnék...
Rámszállnának szépen a lepkék!
Kicsi szívem vélük dobogna-aaa.
Nem lennék ilyen nagy otromba-aaa.

Ez a Süsü mégis nagyszerű
Habár, amint látszik egyfejű
Egy fejével mégis jót nevet
szeretik is őt az emberek
Egy fejében csöppnyi ész
Nem lesz sorsa túl nehéz!
Mi lesz veled, te egyfejű?
Mihez kezdesz itt jó Süsü?
Fürge róka lábak,
surranó kis árnyak,
Hipp-hopp, jön Vuk!

Vuk
Híres nagy vadászok,
jobb, ha félreálltok,
Hipp-hopp, jön Vuk!

Ő az éjszakától sohase fél,
Bár a sűrű erdő csupa veszély!

Azt mesélik róla,
ravasz, mint a róka,
Jön,
Lát,
Győz, fut!

Felragyog az ég is,
felkiáltok én is:
Hipp-hopp, jön Vuk!

Füles Mackó
Füles Mackó mondd most néktek szép meséket, gyerekek.
Lekonyuló nagy fülemnek köszönhetem nevemet.

Kedvencem a friss méz, s más finom falatok,
De azért szerettek? ...hogyha kövér is vagyok...

Brumma-brumma,
Brumma-brumma,
Brumma-brumma,
brum-brum-brumm!

Boci-boci...
Boci-boci tarka,
Se füle se farka,
Oda megyünk lakni,ahol tejet kapni.

Boci-boci megfázott,
Varrtunk neki nadrágot,
Nem akarta felvenni,
Ágyba kellett fektetni.

Szegény Boci tönkre ment,
A gatyája összement,
Azóta is keresi,
A gatyáját ideki.

Dr Bubó
Kígyónak lábsó,
madaraknak fogsor,
diktál a beteg,
írja a doktor.

Beszél majd az utókor,
kiről? Ha-ha-ha,
Doktor Bubóról!

Köhög a harcsa,
reumás a mókus,
nem segíthet rajta,
csak a pszichológus!

Beszél majd az utókor,
kiről? Ha-ha-ha,
Doktor Bubórúl!

Füllentett a hüllő,
az a vén bolondos,
csak úgy rektor úr ő,
ahogyan én orvos.

Beszél majd az utókor,
ha-ha-ha, kiről?
Doktor Bubóról!

Hupikék törpikék
Magas hegyek között, hol a tenger hupikék,
Ott laknak ők a törpikék.

Hatalmas fák között gombaházakban lakunk,
és mindig vidámak vagyunk.

De a törpök élete nem csak játék és mese!
Hallottál már a gonoszról, a csúf, kopasz Hókuszpókról?

Szegény Hókuszpók mindig melléfog,
Aztán persze mérgesen morog!

Nótata, Törpapa, Hami, Tréfi, Törpilla,
Ügyi, Dulifuli, Okoska...

Mi vagyunk az icikék, mi vagyunk a picikék,
A hupikék törpikék!

Pircsi &
Kép
Kép
petri

Petri: a gumimacikat légyszi, ha tudod. Én állandóan keverem :)

Kép

Kép
pgyöngyi

Petri nagyon ügyes vagy,ez nagyon jól jött!
Évi,Petri:örülök hogy összejöttek a babócák!Nekem a sógórnőmnek nem jön össze már 3 éve!szegényt úgy sajnálom.de annál jobban szereti Fannikát!
Szerintetek szoptatós anyaként merjek elmenni a fogászatra?muszály lenne,de ha nem adnak érzéstelenítőt nem megyek.Ha jól emlékszem valaki már volt közületek.
Vendég

Sziasztok!

Köszönöm Bigyó dícséreteket. Ez a kölyök képe. Most már 3 éves, de itt olyan cuki!!! :D Igen, Westi típusú örökmozgó leányzó. :D

Hanna 5630g és 61,5 cm. 2 hete 5070g volt. Kicsit belehúzott a csaj. :D:D

Mariannka!
Ne izgulj! Tényleg lassabban csinálják a nagyobb babók a dolgokat, de mire oviba mennek, nem tudod megmondani, hogy ki ült fel korábban. :D:D Majd ha utoléri az izomzata a súlyt, ugrásszerűen fog csinálni mindent.

Én azon filózok mindig, hogy normális-e az, hogy a Hanna mindent olyan nagyon korán csinál, de mivel én is ilyen rohanós baba voltam, anyukám megnyugtatott. :D 1,5 hónaposan oldalra fordult, 2 hónaposan hasról-hátra, a tegnap előtt a tengelye körlül forgott és 1 hónapja eszi a kezét és folyik a nyála. :D Szóval rohan a drágám. :D

Tünde!
De jóóóó nektek!!! Szerintem midenki ilyen fogzást kíván a gyerekének. A többi csajnak is ilyen könnyen ment? És még jobb, hogy jobban van az izomzata a törpének!!!! :D Örülök neki! Drukkoltam ám, hogy gyorsan javuljon. :D

Babckia!
A kutyáknak kék a szembogaruk, ha fényképezik. :D Ha jól tudom. De eddig én csak kék szemű kutyukat láttam, ha belenéztek a vakuba. :D

Gyöngyi!
Már megbeszéltük, hogy egyforma kutyunk van. :D Nem emlékszel?

Na, megyek, mert szólít a lányom. :D

Sziasztok! :D

Eszter
Kép
Kép
vok

Boscó!
Adnak érzéstelenítőt!

Petri! Ez ám a gyűjtőmunka... :wink:

KépKép
türelmetlen_mama

Gyöngyi :lol:
Szerinted ezeket én tudom?
Jó is lenne :lol:
a zeneszöveg.hu-ról szedtem :lol:

Mesedalok : Gumimacik

Télen és nyárban,
a hóban és sárban,
hős maci bátran a jó ügyhöz áll.

Mindenki ébred,
ha zendül az ének,
hű macik víg dala bíztatva száll.

Rajta hát,
bárhogy bömböl, tombol,
zúg a víz.
Bátor küzdelemre,
harcra kész,
ilyen a mackónép.

Kiskoruk óta, a titkuk a nóta,
s a mágikus szörp is,
a gumimacilé.

Mindenkor győznek és
bárkit lefőznek, ha
harsona hív és megdobban a szív.

Rajta hát...

Pircsi &
Kép
Kép
petri

Használ vki Pampers pelust? most vettem egy csomaggal, de hátul a derék résznél nincs benne gumírozás....ez most selejt vagy ebben nem szokott lenni? Rolling Eyes [/i[i]]MErt ha selejt visszaviszem!

KépKép
türelmetlen_mama

T. mama!

Nincs benne derékgumírozás :evil: És combinál minden kifolyik belőle, úgyhogy mi nem használunk már Pampers-t :evil: Remélem nálatok beválik! :)

Petri, a nótafa! :)

Már éppen majdnem kifogytam a dalolnivalóból! Köszi az újabb tippeket :)

Lányok! Amióta forognak hasra a babáitok nálatok is többször fordul elő bukás? Nálunk Dóri iszonyat sokat bukik, már kezdek aggódni :( És nem friss tej jön vissza belőle, hanem túrós (bocs) Vagy lehet, hogy ez hányás és a fogzástól van? A hányikálást hogy lehet megkülönböztetni a bukástól?

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Évi77! Köszi.... Igazából máskor is kifolyt tényleg minden cucc, de most ezt az újat vettem meg, a sleeep and play-t. állítólag ez most jobb! Igazi reklám-zabáló vagyok. Ott láttam.... remélem beválik. Igazából azért vettem meg,mert le volt árazva bevezető áron 999 ft. 32 db. és ez jó ár.

KépKép
türelmetlen_mama

Évi :lol:
Timi alapjáraton is bukós. Általában túrót köpül de van hogy nincs rá ideje és akkor a friss tej jön ki. Szerintem ez nem a fogzástól van hanem inkább a forgástól.

megvárom hogy nálatok h jön be ez az új olcsó pelus. Én nem mertem ilyet venni. Szerintem olcsó húsnak híg a leve..(így mondják ezt egyáltalán? :? :shock: )

Pircsi &
Kép
Kép
petri

Ma tettem alá először... Estére már 2-őn leszek túl, holnap beszámolok. Egyébként gyorsan kiderül,mert Lini a hátán szokott feküdni sokat. ÉS én attól félek, hogy a háta közepe is cuccos lesz a gumi hiányában...de hogy nem tesznek gumírozást???Én azt hittem "csak" selejt..

KépKép
türelmetlen_mama

Sziasztok!

Petri:nem akarom elvenni a kenyered :D :D ,remélem nem baj hogy ezt ide felrakom,de háhtha nem ismeritek,én is most találtam.
http://www.magyar-suli.de/lieder.html

http://www.magyar-suli.de/lieder.html

http://gedeon.fw.hu/gedeon/nepimondokak/Frame12.html

Jajj , remélem nem haragszol meg.

KépKép

KépKép
pilchard

Petri!

Ezen a "túrót köpül" mondásodon jót röhögtem. Meg kicsit meg is nyugodtam, hogy akkor talán nincs baj.

Nelli!

Én még nem is hallottam, hogy újfajta Pampers is van. Én most vettem egy óriáscsomag Liberót. Mire az elfogy, addigra tuti jól kitapasztalod ezt az újat, és meglátod, hogy beválik-e. Ha, jó, akkor mi is veszünk :)

Pilchard!

Köszi neked is, jól jött egy-két új mondóka is! Ha vannak még ilyen címek a tarsolyodban oszd meg velünk is légyszi, engem érdekel!

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Pilchard
Hú most rettentően mérges vagyok :evil:
:wink: :wink: :wink:

Pircsi &
Kép
Kép
petri

Petri:hú,leesett egy kő a szivemről,ugye hallottad? :D

Még ezt találtam

http://members.chello.hu/malorg.bt/tipe ... versek.htm

http://members.chello.hu/malorg.bt/tipe ... versek.htm

KépKép

KépKép
pilchard

Majd szétszakad a fejem, úgy fáj. Már hányingerem is van tőle... Nagy bajt csinálnék, ha bevennék egy quarelint? Mit gondoltok? Lassan, de biztosan megpusztulok, ha nem csinálok valamit... :evil:

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

http://marci.co-net.hu/mondokak.htm

ez a másik,csak béna vagyok.

KépKép

KépKép
pilchard

Évi:én úgy tudom hogy azt szoptatás alatt lehet szedni,terhesség első 3-ban nem lehet.

KépKép

KépKép
pilchard

Évi!
Algophyrint vegyél, azt szabad. :) A qualerinről nem tudom, hogy szabad-e. :(

Eszter
Kép
Kép
vok

Én is algopyrint vettem ma be... Azt lehet.. meg ittam egy kapucccccsíííííínót é smég mindig fáááj... :cry:

KépKép
türelmetlen_mama

Sziasztok!

Pampers: mi azt használunk a kezdetektől fogva. Most újítottak, bevezették azt a fajtát, aminek gumis a dereka. Emellett még forgalomban vannak a régiek (gumírozás nélküliek) is, gondolom, hogy csak a kifutó készlet erejéig. A férjem most "régit" vett, mert adtak hozzá egy jópofa törölközőt, de nem volt ráírva, hogy gumírozás nélküli.

Fejfájás: algopyrint tutira be szadab venni, a quarelinről nincs infom.

Köszi a gyerekdalokat. Nem győzöm menteni és nyomtatni őket.
:lol:

Vár rám a vasalás. :oops:

KépKép
mariannka

Én ezt a sleep and playt vettem. nincs benne gumi... :cry:

KépKép
türelmetlen_mama

Köszi az infókat. Bevettem egy algót, meg egy kapucsínót is ittam, majd meglátom használ-e.

Pilchard!

Imádom ezeket a mondókákat meg gyerekverseket! Egy csomó olyan van közöttük, amikre már nem is emlékeztem, pedig tanultuk oviban
:wink:

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Hacsak egy pár olyan mondóka lenne, amire nem emlékszem. :oops:

KépKép
mariannka

Vok:Most akkor mennyiidős Hanna?Én nem tuom miért emlékszem arra h.1 nap van köztük?!Biztos ez a meleg ment az agyamra!
Vendég

Én ma kaptam erről az új pempipelusról szórólapot a dm-től,de én 100%-ig meg vagyok elégedve a baby love-vel,árát minőségét tekintve egyaránt. :P KÉpzeljétek sört iszok,ezt még nem próbáltam,kíváncsi vagyok mit csinál a tejcsivel,bár most úgy érzem nincs gond a mennyiséggel.(kopp-kopp) :lol:

Évi-Qarelin helyett vegyél be egy algopirint+egy nospát,ez jó fejgörcsre és szerinten ezek inkább szedhetők szopi mellett,mint a qarelin.Én legalábbis ezt szedtem fejgörcsre pocakosan is(az algo-t lehet,nospát is szoktak adni terheseknek görcsökre) :roll: Nekem is fájt egész d.e.,be is vettem ezt a koktélt és segített(már,ha egyáltalán neked görcsös fejfájás van,de a hányinger migrénre utal :roll: )
Vendég

Babcika!

Migrén a nyüves :evil: Már lenn avn az algopirin, és picit mintha jobb lenne...

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Adjon Isten szép jó napot!!!

Bea! Irigykedem nagyon, pont jókor nyaraltatok ezek szerint. Még egy kérdésem lenne. Milyen volt a szállásotok? És az ellátás? Félpanzió vagy hogy oldottátok meg a kaját?

Mariannka! És nektek hogy sikerült a hosszú hétvége? Hol voltatok?

Bosco! Lehet, hogy nekünk is csak szokatás kérdése lenne a zaj, de igazából én azt figyeltem meg, hogy Pötyit eléggé zavarják a zajok. Most nyáron esetleg annyival könnyíthetnénk a helyzeten, hogy a teraszon terítek meg és ott ülünk kint. No, majd most meglátjuk, holnap jönnek vendégek, szerencsére csak ketten. Már törhetem is a fejem, hogy mit adok enni nekik. :?

Lívi!!! Ezek szerint nagyon egyformán nőnek a lányaink! Pötyi is most kezdte el a kúszást, néha reggelre az ágy fejénél találom meg. Mint egy kis kukac úgy közlekedik. Felhúzza lábát és elrugaszkodik.

CSAJOK!!! FONTOS KÉRDÉSEM LENNE!!! A lányom mostanában egyre jobban szeret hason aludni. Oly annyira, hogy ha már hasra teszem, akkor tudja hogy alvés következik és sokkal hamarabb el is alszik (nem ébred fel arra, hogy csápol a kezeivel). De éjjel nem merem hason hagyni, mert azt olvastam ilyenkor a nagyobb a bölcsőhalál veszélye. Mármint hason fekve, túlöltöztetve, stb. TI MIT GONDOLTOK ERRŐL???

Tünde! Irigykedem az első észrevétlen fogak miatt!!! :lol:
Én is ki vagyok akadva, mert az oké, hogy a múlt héten a meleg miatt ehetett kevesebbet a gyerkőcöm, de még most is csak maximum 100-akat eszik. Én is cicire tettem, de azt hiszed evett??? Már azért is bőgött, ha ennie kellett és nem volt éhes.
Ahhoz képest, hogy a kánikula előtt már mindig 130 felett evett és éjjel is csak egyszer kelt. Erre most megint ébred kétszer is, nem is csoda, mert nem eszik eleget ahhoz, hogy kibírja hajnalig. Éjfélkor ébred és utána 4-kor, majd 8-kor. Korábban már kihagyta az éjfélit. :( Én meg iszom ezerrel a kálciumot, hogy ne menjen el a tej és fejek is. Az jutott eszembe, hogy mivel két mellből etetek, nem lehet, hogy túl hamar teszem át a másikra és nem jut neki a zsírosabb, laktatóbb tejből???

VOK! Nem semmi a lányod!!! És hova siet vajon? :lol: Te meg vissza fogod még talán sírni! Én néha lassítanám az időt, annyira jó babázni és persze minden hónapnak megvan a szépsége, mégis túl gyorsan telik az idő. :?

Mi is Pamperst használunk, tényleg a hátán kijön a kaka, de akkora mennyiséget, amit Pötyi napi egyszer alkot, azt nincs az a pelus, ami megfogná!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol:

Na megyek csinálok egy habos kappucsínót én is, annyira megkívántam. 8)

Barti

KépKép KépKép
Kép
bartika31

Barti!

Én is egyfolytában ettől félek, amit te is leírtál. Mióta a Dorci hasra tud fordulni, állandóan hason alszik. A visszafordulással még vannak gondjai, de ha megelégelte, akkor nyüszög, és a felmentő sereg megy visszafordítani.
De talán már elég nagyok ahhoz, hogy ne legyen gond a hason alvásból, nem?

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Bartika,Évi-Ezen én is aggódtam mindig,sőt most is.Régen csak hajnalban fordítottam Lilit hasra,de most már magától átfordul álmában és jól láthatóan jobban szeret úgy aludni ő is.Nem tudok ezzel mit csinálni,nem virraszthatok mellette estétől reggelig,hogy mikor fordul meg.Tegnap este is leraktam oldalt fekve,éjfél körül már hason aludt és nem vettem észre,hogy mikor fordult át.Bízom benne,hogy nem lesz baj így.Meg hát jó megoldás a légzésfigyelő,nekünk nincs,nagyon drágának tartom. :cry: :roll:
Vendég

Babcika!

Azt hittem mi vagyunk az egytelen olyan szülők, akik nem vettek légzésfigyelőt :roll:

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Nekünk sincs légzésfigyelőnk :roll:

Bartika
Szerintem nem lehet gond, hisz már olyan nagyok :P

Pircsi &
Kép
Kép
petri

Évi, Babcika, ezek szerint nem vagyunk egyedül. :( Én is max. hajnalban szoktam megfordítani, de korábban ez azért volt, mert olyankor kezdett el nyögni, gondolom beindult az emésztés és ha hason volt, akkor jobb volt neki. Most már a babakocsiban is sokkal hamarabb elalszik és napközben is. Szerencsére ő még nem forgolódik, csak hasról hátra.
Én is drágállom a légzésfigyelőt. Én is abban bízom, hogy elég erős a csemetém. Azért bejárok hozzá ha hason van és figyelem. :(

KépKép KépKép
Kép
bartika31

Lányok!

Csináltatott már valaki útlevelet a babának? Hogy kell nekiindulni? Nem nekem kellene, henem egy kedves ismerősnek szeretnék segíteni. Köszi előre is!

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

sziasztok!
Bocsi,már megint itt vagyok.A bnőmnek egy éves a fia,és a nagy melegben ismét elkezdett apnoézni-légzéskimaradás-,neki kiskorában volt egy időben,vizsgálták is de nem találtak semmit.Állitólag a meleg rásegit sajnos,ha tudtok csináljatok hűvösebbet a szobába.Bár nem könnyű,nálunk is 31 fok volt ebben a hőségben.
Na nem nyugtttam meg senkit,lehet nem is kellett volna megirnom?
tiszta gáz vagyok ma.

Évi:megnézettem Neked,nem lehet Qalerint bevenni,de okos voltál láttam.Én meg itt izgultam hogy remélem nem vetted be.

KépKép

KépKép
pilchard

Vok: Oké, tényleg írtad, csak tiszta hülye vagyok ma. Ha esetleg meglátogatsz, hozd a kutyut is (csináltatunk velük kicsiket és majd felrakjuk a netre a kölykök képeit is :lol: )

Fejfájás: Nekem a védőnőnő azt mondta, hogy a Panadol jobb mint az algopyrin

Én kaptam légzésfigyelőt, de semmi értelme bekapcsolni, mert a Lili lemászik az érzékelőiről éjszaka. Már ki is vettem alóla. Mennyi idős korig fordulhat elő a bölcsőhalál?

Petri: Én meg már azt hittem, hogy esetleg te vagy ezeknek a meséknek a dalszerzője, csak inkognitóban :lol: , minden esetre köszi, lementettem

Ma egésznap elig tudtam elaltatni a Lilit. Azt csinálja, hogy elalszik, majd hirtelen elkezd üvőlteni mint akit nyúznak. Én próbálnám cicivel megnyugtatni, de akkor mégjobban üvőlt. Van valakinek tippe, hogy miért csinálja ezt? Előszőr a pocira gondoltam, de nem úgy néz ki, mintha az fájna neki. A fogzás okozhat ilyen sírást szerintetek? (bár én még ezt korainak tartom)

Kép

Kép
pgyöngyi

Pilchard!

Köszi, tök aranyos vagy, hogy utánanéztél nekem. Közben meg is gyógyultam :)

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Hol hallottátok hogy a Pampersbe derékgumírozás lesz?

KépKép
nicika

Sziasztok Lányok!

Tündike köszöni szépen a három hós gratulációt!

Vok!
Jaj de szép kék szeme van a kutyudnak, még akkor is, ha csak a vaku miatt.

Türelmetlen mama!
Üdv itt! A meleg miatt Tündi alvókája is visszaállt a háromóránkénti éjszakai evésre, és a kis hüsi ellenére se jött vissza.

Petri!
Én a babát szeretnék-be írtam, de utána jött a Tündi, én pedig nem akartam pocakosan okoskodni közöttük, meg szerintem fájdalmas is lett volna azoknak az én boldogságomról olvasni, akiknek már több éve nem lehet babájuk. Úgyhogy leléptem.

Tünde!
Gratula az első fogacskához!

Évi!
Nálunk is van hasraforgásnál bukás. Már tiszta fehér foltos a zöld kanapénk. Én fejfájásra panadolt szedek. Azt lehet.

Barti!
Ma éjjel a lánykám is hasra vágta magát és elaludt. Ha visszafordítottam, akkor sírt.

Gyöngyi!
Nem akarlak elkeseríteni a bölcsőhalállal, de én úgy tudom, hogy 3 héttől 2 éves korig volt rá példa. Biztosan van egy veszélyesebb időszak, de azt nem tudom pontosan mettől-meddig.

Felültetés: Megkérdeztem ma a doktornéninket, azt mondta, hogy sürgősen felejtsük el, hogy felültetjük a babát. Majd később, ráér még.

Pelus: mi most kaptunk mintát a gyerekorvosnál. Fresh pelenka, majdnem ugyanolyan, mint a babylove, csak elöl sárga a minta rajta és egy hangyányit vastagabb. 100 db 3200 Ft.

Lívia és Tünde baba, 2006. 04. 03.
Kép
szelivi

Gyöngyi! Szinti ma pontosan ugyanezt csinálta! Én a fogacskákra gyanakodom!

KépKép
nicika

Pil-Háát tényleg nem nyugtattál meg.Én nyitva szoktam hagyni éjelre az egyik ablakot,résnyire leeresztett redőnyökkel,csak ettől meg a zajok jönnek be:hajnalban annyira üvöltüznek a madarak,meg az eső is nagyon hangos....Én is abban bízok,hogy nem lesz baj.Bár ezt olvasva meg frászt kapok:(az 5. hónaphoz írtat olvassátok el!!)

http://www.csaladinet.hu/kisokos/gyermekeink_fejlodese

Lányok!!Most miközben írok,látom,hogy Lili kúszik.Addig kepeszkedik hason,amíg halad előre.Nem hinném,hogy még tudtaosan csinálja,de nagyon édi,ahogy küzd!

Gyöngyi-Panadol nekem semmit nem ér migrénre,magában az algopirin sem,ahhoz kell a nospa is görcsoldónak.:roll:

Vendég

4 hónapost olvassátok,elírtam az előbb!!! :oops:
Vendég

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?