A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » ..."ma megint megjött"...

Zsuzsu

Küldtem mailt.

Egcsi

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi

Doris

Nem vagy túl sok stressz alatt? Már nem csak a babaproject, hanem munkahely ilyenek. A múltkor kicsit le voltam terhelve idegileg és volt néhányszor, hogy úgy éreztem kidobom a taccsot. Lehet, hogy pihenésre van szükséged.
Az is lehet, hogy csak valami vacak virus, de szerintem az pár nap alatt elmúlna. Szedj extra C-vitamint, az erõsiti az immunrendszert és biztosan nem árt.

Egcsi

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi

Sziasztok Lányok!

Jó régen írtam már Nektek, remélem azért még emlékeztek rám Kép

Üdvözlöm az újakat, a friss babásoknak pedig boldog babavárást kívánok : Alma Kép Anyez Kép bocs ha valakit kihagyok, de egy kicsit elvesztettem a fonalat...

Lujza ++++++ nagy nagy drukk Kép

Nálam csak a ciklusszám változott: 6c 1cn. Elég nyögvenyelõsen jött meg, hétfõ óta barna trutyiztam Kép

Most az esélytelenek nyugalmával vártam a hó végét, tudjátok most a párom betegsége miatt nálunk kicsit fel van függesztve a babaprojekt. Szerencsére a férjem betegsége jobban alakul, mint gondoltam, nem kellett kórházba mennie, de szeptemberben lehet, hogy be fog feküdni egy kivizsgálásra. Szóval még néhány hétig illegalitásban leszek Kép

Szoktam levelezgetni Ninával, neki sajnos nincs net-hozzáférése, megkért hogy õt is javítsuk ki a listában : 7c 9cn –on jár.

Andi képzeld az az árus nem hozott cickafark cseppeket. Bepipultam most már nem megyek hozzá, de máshol vettem cickafark tablettát, össze van paszírozva a morzsolt cickafark. Azt eszegetem...Neked milyen a csepp?
Mintha azt olvastam volna itt, hogy a cickafarkot a ciklus 1. felében jó csak inni/enni, és a másodikban nem nagyon. Ez tényleg így van, ha igen miért?

Végre jön a hétvége, már nagyon várom!!!!

Bera
bera3

EgcsiKép
Válasz ment.Kép

Zsuzsu
zsuzsu

EgcsiKép
Nem érzem, hogy stresszesebb lennék, mint korábban, nem érzem, hogy undorral jövök dolgozni de köszi a tippet. Most jön a hosszú hétvége meg a jövõ héten vasárnap egy hét szabadságra megyünk az majd megoldja ha pszihés eredetû a dologKép
Bera3Kép
Úgy ürülök, hogy a Párodnak jobbak az eredményei mint számítottatok ráKépKép Próbáljatok lazítaniKép

Puszi: Doris
doris

Doris!

Szia! Szomszédnõm anno az elsõ gyermekével 4 hónapig menstruált. Nem folyamatosan, hanem mindig akkor amikor egyébként is meg kellett jönnie. És mindig "tökéletes" mensije volt az alatt a 4 hónap alatt.
Szoritok, hogy mégis...Kép

puszi
sasha

Kép
sasha

SashaKép
KösziKép Jövõ héten kiderül reméljükKép

doris

Bera3! Nekem sem hoztak meg az igert cseppeket Kép, de Virag olyan rendes volt,hogy kuldott nekem. Kép Ezer koszonet erte most is! Nekem O ugy mondta,hogy a verzes befejezese utan kezdjem el inni 14 napig. Tegnap volt az elso, hogy mar nem volt semmim, delutan fel is hajtottam 20 cseppecsket egy pohar barackleben, es semmi szornyu ize nem volt. Kép Csak a szagat lehet egy kicsit erezni. Kép En inkabb szagnak mondom, mint illatnak. Kép
Remelem ferjed gyorsan meggyogyul es indulhat a baba dolog ujra.

Doris! Remeljuk a negy nap alatt rendbejossz. Egyebkent ilyenkor nem szokott mar kevesebb lenni a hod?

Lujza! Tessek optimistabb lenni. Raersz keseregni, ha tenyleg nincs baba. Kép Addig viszont! Kép Kép Kép

Anyez! Szerintem se merd a hodet. Csak vigyazz nagyon magadra (magatokra). Kép

Zsuzsu! Nagyon kivancsi vagyok, hogy mit mond delutan a doki. Remeljuk semmi gond nincs. Kép kitartast!

Andi

Andi
andi28

Andi28Kép
Igen, nálam ez teljesen normális hõmérsékletKép
GittaKép
Nem telt még le a 2 óra?

doris

Doris!Kép

En azert nagyon-nagyon drukkolok!KépKép

Maci

Es persze mindannyiotoknak!Kép
Maci

MaciKépKépKépKösziKépKépKép

Doris
doris

AndiKép
KösziKép

Zsuzsu
zsuzsu

Bera!
Örülök, hogy a férjed jobban van! Jobbulást kívánok neki! Kép

Doris!
De igen! Kép

Lányok!
Hát most sem tudok sokkal többet, mint ez elõtt! Kép
A teszt negatív, de a tüneteim ugyanúgy megvannak! Nem értem! Ennyire akarnám tudat alatt a babát? Pedig most annak örülhetnék, hogy negatív, de mégis, bennem van a félsz, mi van, ha túl korán volt a teszt???!
Mindenesetre van otthon egy tesztem, azt majd kedd reggel megcsinálom és a dokit is megkérem a kórházban, hogy csináljanak egy tesztet nekem, még lesz rá 1 napjuk a mûtét elõtt! Miért nem tudom elfogadni, hogy negatív, miközben nekem most ennek kellene lennie a legörömtelibb ténynek?! Legalább a mûtétnek semmi akadálya nincs, és elfelejthetem a fájdalmakat, amiket ez a fránya kõ okozott eddig és a babát sem kell majd tõle féltenem!
Nem értem magam! Na mindegy, lehet hogy csak azért gondolom ezeket, mert a hányinger egyre jobban gyötör?! Már nagyon szeretném elfelejteni! De ha nem vagyok terhes, akkor mitõl duzzadtak meg a melleim, annyira, hogy szinte már fáj?!
Na, nem fárasztalak tovább benneteket, elég gondotok van nélkülem is! Ígérem, legközelebb majd csak akkor fújok riadót, ha valóban lesz valki a pocimban! Kép

Üdv:
Gitta
gitta

GittaKép
Ez jó, hogy negatív lett a teszted. Így legalább nyugiban túleshetsz a mûtétenKép

doris

Doris, Gitta!

Hasonló tüneteket produkáltok. Csak egyikõtöknek negatív lett a tesztje, másikótoknak pedig megjött. Mi lesz ebbõl?

Nelli
nelli2

Sziasztok Lányok!

Sajnos tele vagyok munkával. De szerencsére jön a 4 napos pihenõ!!Kép

Lujza!Kép
Szorítok neked és várjuk a jelentkezésed!!!

Ányez!Kép
Te csak nyugodtan légy boldog, és örülj a babá(k)nak!
Amint a férjed is felfogja, hogy mekkora csoda részesei lettetek, biztos õ is a plafonon lesz örömében. Nyugodj meg!
És vigyázz magatokra!
(Írtam e-mailt!)

Doris!
Ha nem múlik el a hányingered, akkor érdemes orvoshoz menni. Hátha úgy van, ahogy a lányok mondták, hogy mensi is van, meg baba is.Kép
Ha meg mégse, akkor is ki kell deríteni, hogy most mi van veled.

Éva
Éva

Sziasztok Lányok!
Eddig csak olvasni volt idõm, de majd most!
BERA,EGCSI:örülök a jó híreknek a férjekrõl!
LUJZA:hogy bírod ki teszt nélkül ilyen sokáig!Kép
DORIS:remélem hamarosan jobban leszel vagy nem leszel jobban deee...Kép
ZSUZSU:remélem nincs valami baj?!
ÁNYEZ:a férjed csak a csalódástól akar megóvni
mindkettõtöket - de te a te szervezeted már többet tud!!!
EGCSI:miért olyan sürgõs az eskembeskem, hogy nem várnak meg Titeket?
ANDI,BERA:úgy emlékszem a 14. napig! Megpróbálom idemásolni a cikkeket, amiket egyéblként innen szedtem le valamikor:
Cickafark
A nõk gyógyszere, de tévedés azt hinni, hogy elég csak cickafarkfûteát inni anélkül, hogy változtatnának helytelen életvitelükön. Azoknak, akiknek rendszertelen a menstruációja, kiváló hatású, mert a cickafarkfûtea hatására behangolódik a hormonháztartás. Ehhez a teát ne fogyasszuk mindennap, hanem csak a ciklus bizonyos napjain: amikor vége van a tisztulásnak, akkor az elsõ, nem vérzõ napon kezdjük a teaivást a 14. napig, majd szünetet kell tartani a következõ tisztulásig, és így tovább. Azoknak a nõknek is eredményes lehet a tea fogyasztása, akik szeretnének áldott állapotba jutni. Segít azokban az esetekben is, amikor a menstruáció szinte kibírhatatlan fájdalommal jár együtt. Ilyenkor csökkenti a görcsös fájdalmakat, és csak a tisztulás alatt kell alkalmazni.
A cickafark a férfiak prosztataduzzanatának elsõ számú gyógyszere. Más gyógymódokkal együtt még a legkomolyabb prosztatabántalmaknál is enyhíti a panaszokat.
Illóolaja az aromaterápia egyik gyöngyszeme. Menstruációs problémáknál, székrekedésnél, nyugtatónak, gyulladáscsökkentõnek és görcsoldónak nélkülözhetetlen. Homeopatikus készítmények is készülnek belõle.
Nem ajánlott azoknak, akik fogamzásgátlókat szednek, vagy hajlamosak a rosszindulatú daganatokra, a növény ugyanis ösztrogénhez hasonló hormonaktivitású vegyületet tartalmaz. Megijedni azonban nem kell, egészséges nõknél nem okoz mellékhatást.
A vizeletet sötétbarnára festi, de ez nem kóros. Ritka, hogy nagyon érzékeny betegeknél kiütést vagy hasmenést okoz. Teáját nem ajánlatos hosszú távon alkalmazni és az elõírt adagot túllépni. Áldott állapotban lévõ vagy szoptatós anyák is ihatják, de az egyes adagok ne legyenek nagyobbak 1 dl-nél.
A tea készítése: 1 ek. mennyiséget forrázzunk le 2 dl vízzel, 15 percig hagyjuk ázni. Szürjük le, és édesítés nélkül fogyasszunk belõle 2-szer 2 dl-t naponta, 20-30 perccel étkezés elõtt.

Cickafark
Nõi bajok gyógyításában vagy enyhítésében betöltött fontos szerepérõl El kell oszlatni azonban azt a téves nézetet, miszerint elég meginni a teát vagy beszedni a gyógyszert, és meggyógyulunk anélkül, hogy változtatnánk eddigi helytelen életmódunkon, táplálkozási szokásainkon és lelki életünkön.Az ideális menstruáció a Holdciklushoz alkalmazkodik. Így annak teliholdkor vagy újholdkor kell bekövetkeznie, idõtartama maximum 3 nap. Maga a menstruációs ciklus pedig a Holdhoz igazítva, kicsit több, mint 28 nap.Azok a nõk, akiknek rendszeresen késik a menstruációjuk, 10 nappal a vérzés elõtt igyanak mindennap cickafarkteát, mert beállítja a rendszertelen menstruációt. Ezt egy olyan növényi anyag éri el, melynek nõi hormonhoz hasonló hatása van. A korai vagy késõ menstruációra a Mazdaznan rendszerben is találunk jól bevált trükköket; Cayenne paprika-kúra formájában. A naptári újhold elõtt 3-2-1 nappal ébredés után, 2 dl forró vízben oldjunk fel késhegynyi Cayenne paprikát, és jól megrágva kortyonként igyuk meg.Ha 32-35 napos a ciklus, túlzott Yin fogyasztás - édességek, gyümölcsök, tejtermékek - figyelhetõ meg.Ha viszont a ciklus rövidebb mint 28 nap, ez azt jelenti, hogy a nõ erõs Yang állapotban van; túl sok állati fehérjét és kalóriagazdag ételt fogyasztott. A görcsös havivérzésnek a túlzott állati fehérjefogyasztás (hús, hal, tojás, tejtermék) is oka lehet. Ilyen tünetekhez vezethet még a túl cukros italok, fehér cukor, finomliszt és a kémiailag kezelt élelmiszerek túlzott fogyasztása is. A menstruáció során eltávozott vér állaga, színe és szaga utalhat a mérgezõ anyagok kémiai összetételére, mivel ha a máj, mint szûrõ felmondja a szolgálatot, akkor a méh veszi át a méregtelenítés feladatát. Ez viszont sajnos a méh krónikus gyulladásos megbetegedéséhez vezethet.Ha a vérzés idõtartama több mint három nap, akkor a vérzés megállítására jó módszer a sósvizes irrigálás. 2 liter 42-44 °C fokos vízhez 2 kávéskanálnyi sót keverve, végezzük el a hüvelyöblítést. A mûvelet befejezése után paraffinolajjal kenjük be a sós víz által átmosott területeket. Kúraszerû alkalmazása esetén 21 napig ismételjük ezt. Természetesen a megfelelõ megoldás a tisztán növényi étrend, mely eleve 2-3 napra rövidíti le a menstruációt. (Dr. Bieler írja: "Az ausztráliai õslakóknál, akik kizárólag az ott termõ gyümölcsöket fogyasztják, a nõk menstruációja csak 20 percig tart, mialatt 1 teáskanálnyi vérmennyiség távozik a szervezetbõl.")A cickafark további gyógyászati felhasználása: nemcsak az étvágyat javítja, hanem az emésztést is. Oldja a görcsöket a vékony és a vastagbélben is. A magyar tudósok szerint bevált asztmánál, fõként gyermekeknél. Ezt a kamazulén hatásának tulajdonítják. Anélkül, hogy hashajtó lenne, javítja a kiürülési reflexet. Ajánlott mindazoknál, akiknél ez a reflex kialudt, és állandóan hashajtókkal élnek.A férfiak számára is hasznos a cickafarktea, prosztataduzzanatnál nagyon hatékony gyógyszer.Külsõleg használva szeszes kivonata fájdalomcsillapító, az izomlazító és a belsõ szerveket gyógyító hidratáló krémek alkotórésze.A tea elkészítése: 1 evõkanálnyi mennyiséget 2 dl forró vízzel leöntünk, 15 percig állni hagyjuk, szûrjük, és nem édesítve naponta kétszer isszuk, fél órával étkezés elõtt.Mellékhatása: a vizeletet sötétbarnára festi, emiatt ne ijedjünk meg. A nagyon érzékenyeknél kiütést vagy hasmenést okozhat. Fogyasztása nem ajánlatos azoknál a nõknél, akik antibébi pirulákat fogyasztanak, és hosszabb ideig azoknál, akiknek hajlama van a daganatos megbetegedésekre (több mint 3 hónap).240 kg frissen szedett cickafarkból állítanak elõ 1 kg illóolajat, ami nagyon értékes.Belsõleg használva (2-3 csepp 1 dl vízben) görcsoldó, fertõtlenítõ, gyomorerõsítõ, gyulladásgátló, vérzéscsillapító hatású. Fogyasztása javasolt emésztési zavarok, láz, influenza, reuma, aranyér, gyomor- és bélgyulladás, húgyhólyag, vesepanaszok és fejfájás esetén. Külsõleg cickafarkolajas lemosással és borogatással kezelhetõk a nehezen gyógyuló sebek, bõrgyulladások és nyílt lábszárfekélyek. Masszázsolaj készíthetõ narancsbõr kezelésére. Bedörzsölõszer formájában reumás megbetegedések kezelésére használják.A cickafark olaja segít megemészteni az emlékeket, a kellemetlen helyzeteket, a félelmeket. A lelki sebek begyógyulnak, a tapasztalatokat hasznosítjuk. A cickafarkolaj segít mindent elsimítani, ami zavarná a lelki egyensúlyunkat.
(Megjelent a MANIFESZTUM újság 2. számában, 2000. április, 10. oldal)
Pussz,
Virág
Virág

Szia Mindenkinek!

Ányez Kép
Ezer gratula a babához, én csak most olvastam!

Jovika Kép
Nálad mi újság?

Zsuzsu Kép
Szerintem, ha idegesit a hõmérõzés, inkább hagyd el. Fõleg, ha injekciót is kapsz, akkor úgyis tudni lehet, mikor van tüszõrepedés. Én sem hõmérõzöm.
Úgy emlékszem nagyjából egy idõben kaptuk a szurit, hogy-hogy te már vizsgálatra fogsz menni? Én még várakozó üzemmódban vagyok egy hétig.

Hurka Kép
Õszintén szólva én is kiborulok minden újabb véletlen terhességnél, ami elõfordul az ismeretségi körömben. Irigy vagyok és féltékeny, sõt elkezdtem magamon észreveni az "elgonoszodás" vészjósló jeleit. Úgyhogy most már nagyon jó lenne, ha minél elõbb jönne a babuka, mielõtt még boszorkánnyá változom.

De egyelõre még nem tartok ott, reményteljesen várakozom a jövõ hét végéig, és vigan lenyomom azt a keresztelõt meg azt az esküvõt a véletlenül terhes lett menyasszonnyal szombaton.

Jó hétvégét mindenkinek! Kép

Milena
Milena

Virág Kép

Tök érdekes ez a cikk. Ezek szerint én túl sok édességet eszem (ez igaz is lehet).
Ez a húsz perces menstruáció elég hihetelenül hangzik! Mégis hogy mérték le? (Lehet, hogy rossz helyre születtünk?)

Milena
Milena

Lányok Kép

Köszi a hozzászólásokat, 20-a után felhívom az addig szabin lévõ dokit és remélem azért beindul valami a babaprojektbõl..

Virág, Andi Kép
OK, akkor a 14. napi fogom szedni...
Amint látom most sok kérdõjeles emberke van itt : Doris, GItta, Nelli...kíváncsian várom mi lesz ebbõl Kép

Bera
bera3

Virag! Koszi! Kép Ezek szerint a 14-re jol emlekeztem, de megsem voltam pontos. Jo, hogy kiigazitottal.
En is szeretnek 20 perces mensit. Vagy legalabb jo lenne, ha a hold ugy jarna, mint az en mensim. Ha mar forditva nem megy. Kép

Lujza! En is ugy varom mar a delutant. Kép

Andi
andi28

Sziasztok!

Kattintsatok ide:

cickafark

Nikie
nikie

Lányok, most elég sokan itt vagytok: ugye mindenki tud a taliról Ediéknél szept. 14-én!!!!
Virág
Virág

Szia Virág!

Nekem sajnos nem jó a szept 14. Azon a hétvégén anyukám szülinapja lesz (vidéken)+az elsõ házassági évfordulónk Kép

De a következõ talira most már jövök...

bera
bera3

Ányez!
Megkaptad az e-mail-eket?

Éva
Éva

Sziasztok!

Sajnos negatív lett KépKép
Nem jött meg, semmi jele annak, hogy meg akarna jönni, de hát a vérvétel eredménye sajnos mindent elárul Kép
Nem baj, majd legközelebb.
Lujza
lujza

LujzaKép
Ez már biztos? Ezek a tesztek nem tévedhetnek? Olyan bíztató volt minden... Te otthon csináltál tesztet vagy nem akartál?

doris

Lujza!
Sajnálom! Kép

Üdv:
Gitta
gitta

Lujza!

Annyira szomorú vagyok! A vérvétel mutatta, hogy nincs baba?
És mitõl nem jön meg?
(kérdezem pont én, aki hasonló gondokkal küszködik.)

Nelli
nelli2

Sziasztok Lányok!

Tegnap nektek sem ment a Babanet?

Doris, Gitta
Mit mondjak, elég furcsa tüneteket produkáltok. Kép Egyébként az én Anyukám is menstruált a terhessége kezdetén mind a 2 alkalommal. Szóval még semmi nincs veszve. Kép

Lujza
Annyira sajnálom. Kép

Anyez
Engem anno a lombik elõtt a doki határozottan eltiltott a hõmérõzéstõl, hogy ezzel se stresszeljem magamat. Utána 1-szer megmértem már a babával, de csak 36,9 volt. Meg is ijedtem, és eldöntöttem többek között a lányok tanácsára, hogy továbbra sem mérem. Kép

Lányok, a régen látott táblicsku:

Kép
Kép

Puszi,
Edelweiss
edelweiss

CsilluKép
Nem emlékszel véletlenül arra, hogy mennyi volt a korábbi ciklusaidban a "csúcshõmérsékleted"? Remélem Ti jól vagytokKép

doris

Lányok!
Ha tudtok segítsetek!
A menszeszem elmaradása óta egyre erõsödõ sárgás-fehéres folyásom van. A dokinéni szerint a 12. hétig nem szabad kezelni, mert árthat a babának.
Szerintetek Lactacyddal lehet hüvelyöblítést csinálni?

Köszi elõre is!
Nyuszat
nyuszat

NyuszatKép
Bocsi, nem tudok segíteni, de sokaktól olvastam itt, hogy a hüvelyváladék bõséges lesz a terhesség kezdetén.

doris

Nyuszat!
Rá van írva, hogy kifejezetten csak orvosi utasításra szabad, különben meg terhesség alatt tilos a hüvelyöblítés!!!

Üdv:
Gitta
gitta

NYUSZAT:ne öblögesd, hagyd kijönni magától!Lehet, hogy ez teljesen normális!
LUJZAKép Ez a teszt tuti biztos?
Virág
Virág

Gitta, Doris
Igen, sajnos biztos Kép. Nem tudom miért nem jött még meg. Ma abbahagyom az Utrogestant. Most nyaralunk egy jót, utána újult erõvel belevágunk újra.
Puszi mindenkinek és köszönöm, hogy szorítottatok!!!!
Lujza
lujza

Lujza! Annyira sajnalom. Kép Pedig most minden olyan biztato volt.

Lanyok! En elkoszonok. Sajnos meg nem megyek haza, de sok munkam van, nem biztos, hogy tudok meg jonni.
Nagyon jo pihit mindenkinek erre a hosszu hetvegere. Ja, es persze sok napsutest. En mar nagyon ki vagyok ra ehezve. Kép

Gitta! Minden jot a jovo heti mutethez! Gyogyulj meg gyorsan!

Andi
andi28

Lassan elmegyek haza, MINDENKINEK naaagyon jó pihenést kívánok a hosszú hétvégére! Szerdán találkozunk!
Pussz,
Virág
Virág

LujzaKép
Nagyon sajnálom...megértem amit érzelKép Viszont a nyaralás után nagyon jó eséllyel sikerülni fog a babucitokKépKép Jó pihenést Nektek is és MindenkinekKép

doris

Anyez!
Gratulalok Nektek!
En is azt mondhatom, hogy ne neheztelj a parodra. Neha en is azt varnam az enyemtol, hogy ugy lelkesedjen es oruljon, mint en, pedig tul. keppen meg en is alig hiszem el, hogy van bennem egy elet. Mintha nem is lennek terhes.
Az apukak majd akkor hiszik el igazan a dolgot, ha a kezukben foghatjak a gyermekuket.KépOk mar csak ilyen vizualis alkatok.Kép

Nyuszat!
Ilyen sargas-feheres folyasom nekem is van. Sot inkabb sarga, mult hetvegen meg barnaba is fordult, akkor mentem el az ugyeletre, szerencsere, mert igy lathattam, hogy elo baba van bennem.Kép
Nekem egyik nap tobb, masik nap kevesebb, van hogy nincs is, ossze-vissza, amiota kimaradt a menzeszem.
Az ultrahangos orvos, mert hogy itt kulon orvos van az UH-on, nem a szulesz vagy a nogyogyasz csinalja, azt mondta, ne aggodjak, negyed oraig vizsgalt, nagyitotta a kepeket, nem csak a babat nezte, mert utana akart jarni a dolognak, de semmi rendellenesseget nem talalt.
Azt mondta, van aki verezget terhesseg alatt es minden rendben.
Persze ettol meg lehet valami fertozes, de azt tenyleg nem lehet az elso 12 hetben kezelni, es en nem hasznalnek semmilyen huvelyoblitot.

Doris!
En nem ismerek olyat, aki terhesseg alatt verzett, viszont rengetegszer hallottam mar errol.
Egyebkent ha ugy gondolod, hogy spontan elveteltel, akkor is ki kell hogy mutassa a teszt a HCG hormont meg egy darabig.

Zsuzsu!
Lehet hogy lemaradtam valamirol. Valami gond van Veled??
Miert nem varazsol mar bele a doki bacsi egy babat a pocakodba? Kép En ugy, de ugy szeretnem!!

Nelli!
Na mi volt az orvosnal? Ez a kis verezgetes, szunetek, eleg gyanus, ettol meg lehet baba a dologban.

Lanyok!
Most elkoszonok Toletek egy idore, kedden repulunk haza es nem tudom otthon mikor kerulok gepkozelbe.
A talalkozorol remelem nem maradok le. Bar mar kerdeztem, de senki nem valaszolt ra, hogy lehet-e valakihez csatlakozni es egyutt menni. Ezek szerint nem lehet?Kép
Remelem azert hamar be tudjuk szerezni a szamitogepunket, es tudok jelentkezni, de ha nem, majd Dorist fogom telefonon zaklatni.Kép Kép
Ugye nem baj Doris?Kép

Puszi
Monka
szmonka

VirágKép

Nem az öcsémék nem vártak meg, hanem mi döntöttünk hirtelen, hogy hazamegyünk. Csak miattunk nem akartam, hogy várjanak.

ZsuzsuKép

Köszi a segitséget. Próbálkozom, de egyenlõre nem jött be.

Jó pihenést mindenkinek!

Egcsi

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi

sziasztok Lányok!

Mivel 1 hónaig nem voltam és otthon nincs net, igy nem tudok
átolvasni ennyi elmaradást, aki nekem szoritott nagyon köszönöm, aki közben kismama lett annak meg gratulálok!

Nekem aug.1 volt a lombik beültetés, csak 1 petesejt lett,
sajna nem tapadt meg. Azóta már megjött és a teszt is negativ lett. Legközelebb nov. közepén lesz ugy számolom.

Jó hétvégét, én csak 1 hét mulva leszek.

Puszi: Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen

Kármen!
Nagyon-nagyon sajnálom! Kitartás, legközelebb már jobb lesz! Kép

Üdv:
Gitta
gitta

Sziasztok!
Viszlát mindenkinek, majd találkozunk péntek vagy szombat délután, ha minden jól megy! Kép

Üdv:
Gitta
gitta

Gitta

Már lehet, hogy nem olvasod, de gondolok rád. Remélem minden a lehetõ legjobban sikerül és hamar kihevered.
Siess vissza.

Egcsi

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi

Nyuszat!

Szerintem se használj most Lactacyd-ot. Én pont a múlt héten próbáltam ki az öblítõt és a szappant és nagyon csúnya allergiát kaptam. Nagyon fájt még ülni is rossz volt. Igaz én nem vagyok terhes, habár már dolgozunk rajta.

Üdv, K
K

Jó reggelt Mindenkinek!

Mi újság Lányok ilyen hosszú hétvége után? Van valakinek jó híre?

Én pénteken voltam a dokinál. Megvizsgált, csinált UH-t is. A méhem és a nyálkahártya rendben volt. Hormonális probléméra gyanakszik. Egyenlõre nem akar beavatkozni, mert azt mondja, lehet, hogy magától rendbejön, és akkor nem lenne szerencsés, ha idõ elõtt gyógyszerezne. Azt mondta, ha szept. közepéig nem jön meg rendesen, menjek vissza, és elkezdi a gyógyszerezést.
Most hétfõn végülis normálisan megjött. Szeretném, ha nem tartana most meg hetekig, és nagyon jó lenne, ha ez a ciklusom már normális lenne. Elkezdtem inni becsületesen a cickafarkfû-palástfû teát.

Doris!

Elmúlt már a hányingered? Jobban vagy?

Nelli
nelli2

LányokKép
Szép jó reggelt MindenkinekKép
KarmenKép
Nagyon sajnálom...úgy szorítottam, de úgy tûnik ez kevés volt. Legközelebb biztosan sikerül majdKép
MonkaKép
Lehet, hogy már nem olvaod, de hívj csak bátran és majd egyeztetjük a bulira meneteltKép
NelliKép
De jó, hogy megjött végre normálisanKép Akkor elkezdõdött az új ciklusodKép Nálam semmi küli. Vasárnap még nagyon rosszúl voltam, hányingerem volt bármit csináltam. Hétfõn már csak enyhén jelentkezett és azóta szerencsére elmúlt. Így nem csináltam tesztet sem. Írok majd magánbanKép
GittaKép
Minden jól fog menniKép DrukkolunkKép

doris

Sziasztok lányok!

Visszajöttem a szabiból. A nyaralás nem valami jól sikerült, mert szakadt végig az esõ.
Már nagyon hiányoztatok!Kép Majd megpróbálom visszaolvasni mi történt amíg nem voltam.
Kiért kell most szorítani?

Karmen!
Nem tudod elhinni mennyire sajnálom hogy nem sikerült.

Puszi

Andy
Andy

Sziasztok lányok!

Nellcsi Kép
Lehet, hogy az a cickafarkfû-palástfû tea nem használ fikarcnyit sem. Kár volt róla annyit beszélni,lehet amirõl azt gondoljuk, hogy jó, késõbb kiderül, hogy semmi értelme.
Én most 1-2 hétig nem is ittam, aztán a ciklusom 34-35 helyett 32 lett, de miért? Ki tudja?

Nikie
nikie

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?