Szaninak tökéletesen igaza van. Mindenképpen csinálj tesztet mielőtt mész Dévaihoz, nálam is mindig megkérdezte, hogy teszt volt-e. Nagyon letol, ha nem csinálsz. Egyébként meg nincs mit izgulni, szerintem nem lesz a teszten semmi különös, csak két csík
Ági,
Nagyon szépek a tüszencseid, nekem is a merionaltól nőttek jobban. Ne add fel, nálam is azt mondta, a 3. inszem után, hogy vastag a sejtfal, erre utalt a magas FSH hormon érték is, aztán mikor már lelkileg totál a lombikra készültünk, akkor az 5. inszem mégiscsak sikerült
Timikém,
Szóvál 3 kis Timi-Tibcsi költözik vissza anya pocijába, pihenj sokat, meg sétálgass. Vigyázz magatokra nagyon. Annyira szeretném, ha sikerülne nektek
Réka,
Szerintem is jó ötlet a szabadtéri nagy-tali, én is gondoltam rá, hogy esetleg valami nyitott kávézóban lehetne szervezni, mert ennyi ember azért már kicsit sok két gyerek mellé egy lakásban. Szerintem ne terheljük vele Enigmáékat, tartsunk egy laza partit a szabad ég alatt.
Még nem tudom a jövőhéten mikor lenne jó, mert valamikor akkor jön anyukám, de hogy melyik nap még nem tudja, csak azt, hogy vasárnap megy vissza valószínűleg. Remélem egy pár nap múlva tudok többet mondani.
Andi,
azért remélem a közelbe még ti is el tudtok jönni. Most mikor kezdetek?
Judit, Hajni
Jól hangzik ez az Aviva torna, remélem sikeres is lesz. Tisztára kéz a kézben fogjátok átszakítani a célszalagot, a végén még egy napon is fogtok szülni
Krisztián,
Hát már megint nem birtak a Portugálokkal drága fiaink, de nem baj nem a tizenegyes-rugó képességükért szeretjük őket, bár azért most már tényleg gyakorolhatnának egy kicsit
Athiz,
Ne viccelj már megint. Hogy lennél magányos, hisz van egy gyönyörű kisfiad. Itt a legtöbb ember azért küzd, hogy végre először terhes legyen és legalább egy babája szülesen. Nem szabad ilyen borúsan nézned az életet, tessék a jó oldalát nézni a dolgoknak
Vanda,
Hogy van a 3. cicid és a torkod. Remélem javulgatsz! Nem akartok egy jó kis hétvégi kirándulást apával a Margitszigetre 16-án. Olyan jó lenne, ha ti is el tudnátok jönni, bár megértem, ha nem fér bele. Sajna elég messze vagytok.
Gigi,
jó nyaralást nektek!!!!!!! Pihenjetek sokat
Póciról tud valaki valamit, annyira rég nem jelentkezett. Anna te is adhatnál valami életjelet magadról!!!!!

.