Bálint szundizott egyet és így sikerült visszaolvasnom a termést

Bocsi, ha néha kicsit korábbi dolgokra is írok, de van egy hét lemaradásom...
Megcsodáltam a fürdőző gyerkőcöket, nagyon édesek, egyik kép jobb, mint a másik!
Juc

Pannádnak bulást!!
Barbi

Nagy gratula Anginak a forgáshoz!!
Szörcsög még a nózija? Torkod hogy van??
Zuz

Új fogakhoz gratula! Nem lehet könnyű dolgod mostanság... A csirkecombos Bazsót megnéztem volna, de sajna nem jött be a kép. A pohárból ivást mi is meg szoktuk próbálni, ált. ruhacsere a vége
Manóka

Milyen volt Fülén? Mikor jöttetek haza? Emma nagyon ügyes, hogy már így jár, nagy-nagy gratula neki!!
Macs

Sok boldogságot Nektek!!!
A képek nagyon szépek a nászútról, örülök, hogy jól éreztétek magatokat!! (Persze, hogy máshogy, nemigaz?

) Fülinek meg nagy gratula a felálláshoz, hihetetlen ügyes!!
Rylie

Látom, Ti is jól nyaraltatok Zalakaroson!! Képek szuperek!!

Kamilla nagyon édes

A kendő szerintem rulez, nekem nagyon tetszik!!
Pocak

Nyaralós képeitek nagyon jók, örülök, hogy ilyen jól sikerült a nyaralás!!
Soosoo

Tök szuper, hogy tettél fel képeket a piciről!! Hiperédes Gergő, szép nagy haja van és gyönyörű pofija

Hogy vagytok? Hogy bírod a tempót 3 gyerkőccel?
Neet

Medencetiszta Esztinek gratula! A bilizés hogy megy? Szerintem kicsiknek való úszógumival (van kapaszkodója meg alul pántok) nyugodtan mehet vízbe, mi bébicsónakot használtunk, de az valszeg már uncsi lenne neki.
Rec

Koviubi ezek szerint jól sikerült

Hú, még a nyál is összefutott a számban... Örülök, hogy a pacis party is jó volt, legalább buliztatok egyet!
Ruz

Mekkorát nőtt Bendi!! NNagyon szupik a képek róla, a szerelős és a komódos a kedvencem

Nem csodálom, hogy nincs egy szabad perced mellette, ha ennyit nyüzsög a nagyfiú!
Bog

Gratula a csodaszép gyerkőceidhez!! Mégegyszer boldog szülinapot nekik!

Petra nagyon csini az új frizurájával, sztem mások is neked kéne vágnod a haját!
Indi

Hú, ez a munka-dolog rémes, jó hogy felmondtál ennek a pasinak, remélem megkapod a pénzed, ne hagyd magad!! A kezed, ill. ínhüvelyed még mindig ennyire fáj? Nem javult? Mindenesetre bulást neki!!
Ancsi

A fagyit mi ettük, Bálint üresen nyomta a tölcsért, annyira belejött, hogy nem győztük fagyival, végül már üres tölcséreket vettem...
Gratula a -3 kilóhoz!! Nagyon ügyes vagy!!

Lencsi sztem fürödhet a tengerben (Bálintnak is jólesett a kicsit hűvösebb víz, a melegpöttyei is gyorsan elmúlta), de a 3 méteres mélység miatt én azért óvatos lennék. Mi Bálintot kiscsónakban vittük a Balcsiba, de karúszókat is adtam rá, hogy ha véletlenül belebillen vagy kicsúszik, ne tűnjön el a vízben. Mondjuk mi könnyen játszottunk vele, mert leért a lábunk, ez mély vízben nehezebben megy, szóval lehet, hogy jobban jártok a medencével.
Votiv

Gratula a fogyihoz, gyorsan haladsz!! Nyaraláskor mi is adtunk a kalóriáknak, volt fagyi, lángos, pizza, na nem is sorolom tovább... Itthon meg mérlegelés... +1 kiló az eredmény

Úgyhogy kezdhetek én is gondolkodni vmi diétán
Gabi

Isten éltesse Dorkát utólag is!!
A folytatásos szüléstörténet nagyon tetszett, tisztára végigizgulam!
Vio

Üdv! Ez a műtét szörnyen hangzott

Remélem mielőbb lesz pocaklakód! A két gyerkőcödről alig meséltél, és képek is jöhetnek!
A magánrendelés-tejelés témához csak annyit, hogy az még nem ér véget a nődokinál, jön még a gyerekorvos és a védőnő is. A gyerekdokinknak adtunk pénzt, amikor kijött oltani az első hónapokban, de a védőnőnek nem, igaz ő csak 1x volt nálunk, azóta sem jött (no nem mintha hiányozna). A szomszédunkban született baba, oda minden héten megy, mert ők fizetnek neki...