Sziasztok!
Dóri, a borotválást nem tudom, szerintem lehet már, nemi élet: 6 hét múlva, de ne csodálkozz, még császárosan is rosszabb volt mint elveszteni a szüzességemet. És még néhány utána is

Bele kell jönni újra, + sokat kell adni a ráhangolódásra, ami a kisbaba mellett nem is olyan könnyű
Ez az összebújás nagyon édes lehet

Mi hajnalban csináltuk ezt ma, mert Bene vaalmi miatt többször felsírt, aztán 6-kor átvittem hozzánk, és ott reggelizett és még szundított az egész család
LÁnyok, egyre nehezebb elaltatnom Bneét. Eddig letettem a kiságyába és aludt, vagy egy kicsit még nézelődött. De most mrá néha 1 órás művelet, éneklés, ringatás, stb. De félek, hoyg ebből elkényeztetés lesz. Tegnap inkább hagytam üvölteni, és amikor kifáradt, letettem, és aludt is. De ez semmegoldás.... Mindig feláll a kiságyba és ott sír. De semmi nem jó már neki akkor, ha kiveszem, az sem
J aés a egyelmezés... következetesen, sokszor, szeíden, de határozottan mondom, hoyg nem, elveszem akezét, és rmánevet és vissza. Ennél durvábban azonban nem szeretném, a kiabálás biztos nem vezet semmire, szerintem a kézreütésnek sincs értelme még ebben a korban, de lehet, hoyg később sem. Ildi Anita, ti hoyg csináljátok? És a nagyobb gyerekesek?
Vbea, Barnama, Zsu, legalább nektek is van kivel kibezsélni a pocakos kérdéseket, most hogy Eszti és Jube is lebabázott