Sziasztok!
Martin köszni a bókokat és az üzeni, hogy bármelyik 2006 tavaszi topikos kiscsajszit várja, hisz mind olyan gyönyörű!!!!
3. napja én is k.o. vagyok. A lázam 39 fok körül ingadozik. Még nem mertem beszedni semmit, csak hűtöm magam. A torkom meg úgy fáj, hogy alig bírok nyelni. Ma egész délután szédültem, alig bírtam menni. Erre kijött, egy hatalmas herpesz a szám szélén.
Igy is alig mertem Martint puszilgatni, de most már tuti nem fogom.
Remélem, nem kap el tőlem semmi nyavaját, mert én sem áltam le a szoptatással.
Ma volt a 3. hós oltás. Csak egy icipicit sírt a nagylegény.
DE, sajnos holnap, mehetünk vérvételre.
Három problémát mondtam a doktornőnek:
1. Folyamatosan izzad a tenyere és a talpa, ami ráadásul néha még hideg is. Máshol (pl.tarkó), nem izzad.
2. Annyira megfeszül néha, hogy az egész teste beleremeg. legfőképpen a karjai.
3. Mostanában olyan izgatott, feszült, ijedős, hogy már mások is megjegyezték. Legutóbb, odamentem a kiságyhoz és tőlem is megijedt. Az elmúlt pár napban, az esti altátás sem problémamentes.
A doktornéni szerint, vitaminhiány (Kalcium,Kalium, Magnézium) okozza. Mivel, akármilyen jó az anyatej, Martin annyira nagy, hogy kevés neki a vitamin ill. az ásványi anyag. Még az is tanácsolta, hogy + adjak neki bébivizet (HUMANA).
A vérvételből majd kiderül, de a nyűgösséget akár okozhatja a fogzás is.
Állítolag, a karján lévő vénákból veszik majd le a vért.
Én már előre rosszul vagyok......!Ja, és megnézi a cukrát is. 8-12-ig van vérvétel, az mondták próbáljam meg hajnaltól nem etetni, csak kis vizzel itatni. Gyönyörű, mondhatom... és, ha csak 12-kor kerülünk sorra? Ugyanis, nem adnak időpontot!!! Köszi
Ti tudjátok a babáitok vércsoportját?
Állítolag, csak akkor tudom meg, ha műtétre kerül sor. Hát akkor inkább ne tudjam meg soha.
De, azért holnap megkérdezem, hogy hogyan is van ez? Bár nem értem, hogy a kórházban miért nem nézték meg? A kis sarkán 7 db tűszúrás volt. Az egyiknél megvizsgálhatták volna ezt is!!!!!
Kistesó:
Ha meglátok egy kismamát én is írígykedem. Még van egy levél Cerezettem, és utána nekilátunk a kistesónak.

Mi is, 1- 2 év különbséget szeretnénk. Lehetőleg kiscsajszit.
Én is szoktam nosztalgiázni az új topickokban. Aztán , remélem lassan, majd csatlakozom is az egyikhez.
Jobbulást a betegeknek!!!!!!
Néhány újabb kép:
1. A nagy zsiványos:
2.A szívdöglesztős:
3. A mindent megevős:
4. A zugivós-bulizós:
5. A szerény családos, macitesós:

[/b]
Majd jelentkezem, hogy mi volt a vérvétel eredménye.
Jó éjt, holnap Szép napot!!!!
Era és Martin