A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Gyermekek / magzatok kor szerint » 2005.őszi babák

Mielőtt még beteg lett ,voltunk a tesóméknál vendégségben!

Annyira tetszett neki a nagy medence, hogy belevittem ! (fürdőruha hijján bugyiba +pólóba)

Nagyon élvezte!

A képen még anyukám, a sógornőm , a huga + 16hós kisfia látszik :P

Most küldte át a tesóm a képeket , gondoltam felteszek egy- kettőt... :lol: Kép

Kép

Kép
csillam

Jucc, tök jók a képek, sokat fogytál, szép család vagytok!
Balázsnak boldog szülinapot kívánunk!

Ayse, Nyúlné, boldog névnapot Nektek!
Kép

Fúú, Andi, nemér ilyet írni, hogy 1 hónap Balaton már péntektől... totál besárgultam, és nem májbetegségtől... :D:D:D
Tényleg ügyesen eszik Zita, de az első 2 hónapot megszenvedtük mind a ketten.

Dóri, én a Sinlacba csak simán belekeverem a gyümölcsöt. üvegeset, vagy Fruttapurát, mert az én faxnis lányomnak nem nagyon kell a friss gyümi. A kis lüke, egyedül az almát eszi, de azt is csak úgy, ha az enyémből haraphatja. Lereszelve már nem jó. :cry: :lol: :lol:

Kép ünde és Kép ita
Vendég

Csillam! :)

Ha annyira híg az más, mert nálunk csak jó krémes de nem ennyire híg.

De ha továbbra is fenáll, nézesd meg őt.

De remélem csak a fogi miatt!!!

Mea
mea

Sziasztok!

Nem nagyon volt időm mostanság írni, de olvastalak benneteket.

Jucc!
Balázsnak boldog szülinapot kívánunk!

[color=red]Névnaposokat Isten éltesse sokáig.[/color]

Alvással kapcsolatban Bogi is a korán kelők táborát erősíti. 5-6 körül ébred, nagyon ritka a 1/2 8. Pedig ő nem is fekszik korán, általában 8 - 9 körül alszik el cicin. Mostanában már éjjel nem ébred, szerintem azért kel korán. Vannak extrém esetek is, maikor még este 10-kor kukorékol, de akkor alszik tovább reggel.
Szóval:
ébredés 5-6 óra szopi
kb. 1 óra múlva kidől, akkor alszik 1/2 vagy 1 órát
9 - 1/2 10 tízórai
10 körül is elalszik, akkor alszik kb 12-ig akko ebéd
ebéd után nem alszik el csak úgy kb 15 óra felé 1 órára
1/2 8 fürdés utána 8 - 1/2 9 alvás cicivel

Én örülnék ha korán feküdne és későn kelne mint Zita, Lacika és Leon. Viszont ha délelőtt alszik, akkor nyugodtan meg tudom csinálni az ebédet. Mindegyiknek van előnye.

Dóri!
Én is úgy csinálom mint Tünde, csak Bogi szereti a friss gyümit is. Azokat a Milupa meg Nestlé péepeket én sem adom.

Szilvi és Bogi

Kép
ssziszi82

A tejpépek nekem se szimpik, de mi úgyis le vagyunk tiltva róla.
Kistesóval tuti nem lesz ekkora mákom, mint Zitával. Bár ha Ő is az apja nyugalmát örökli, az már fél siker.
Vendég

sziasztok!
köszönöm mindenkinek a jókivánságokat,Ayse neked is boldog névnapot,legalább olyan boldogat,mint nekem! :wink:
és a szülinaposoknak is szépséges napot!
és mindenkinek!:)

Kisnyuszi nagyon huligán(mint mindig),esténként nagyon szórakozik velem!11-éjfélig alszik,addgra kipiheni magát,aztán megy a muri!kaját követel,ne tegyem be az ágyba,ringassam,de sehogy se jó,és látszik rajta,hogy nincs nagy baja,csak szórakozik.....mert velem lehet :oops:
próbáltam vizet csempészni az üvegébe,de teljesen felháborodott,azóta nagyon higított tápit kap,azzal már megbékélt,majd mindig csökkentem a kanalak számát,amíg víz nem lesz belőle :wink: .el vagyok,de azért lehet le kéne állítani,úgyhogy próbálkozom,csak erőpt gyűjtök,mert mocskosul tud üvőlteni,pláne a nagy éjszakai csendben!
hajnalban kelünk(4-5,néha 6körül)aztán rövid játék után újra bealszik!tudom másnál is van ilyen,de valahogy nem is a hajnali keléssel van bajom,én mindig pacsirta típus voltam,úgy látszik ő is,deamit éjszaka művel,többször is,azt igazán elhagyhatná!
lényeg,hogy mindenféle haditervem van ám,csak én vagyok puhány ....de ha lesz eredmény,szólok:)
egyébként nappal rengeteg vizet iszik(csak éjszaka nem hajlandó-csak a kánikulában)és eszeget ő mindenfélét!
hát a napirend az még mindig az,amit ő diktál vagy a program,de az is lehet,hogy már beállt csak én nem veszem észre,ebből nyilvánvaló,hogy sosem volt rendszer az életemben....de ezt próbálom javítani,Kisnyuszinak mégis csak jobb lenne,gondolom én!

képzeljétek a szomszédos lakóparkaban hatalmas sportközpont is épült és uszodás,strandolós medencéik is vannak és már most oda jár a környékről minden családos,mert nagyon szupi,bár nem a legolcsóbbak,de itt van 5percre,csak átsltyogunk és pancsizhatunk
mondjuk ilyen nagyon pancsolós gyerek medence nincs,de az legyen a legkevesebb
és van ott mindenféle sportolási,szépészeti lehetőség,ráadásul hétköznap 6-22.30-ig nyitva,ami azt jelenti,hogy altatás után mehetek oda mindenfélét csinálni és bármi van csak hazarohanok!szóval éljen,éljen,éljen!

Emese és MarciKépKép
nyúlné

ja és nemtom mi az amitől pukkangat,de valami szegényt nagyon puffasztja,mert állandóan megy a durrogtatás,sajna este is,az is ok lehet a ramazuriért
még nem jöttem rá hol hibázom,de azon vagyok

Emese és MarciKépKép
nyúlné

Csajok!
ezt a Sinlacot csak felíratni lehet vagy lehet venni bárhol???

Mi ez tulajdonképpen, olyasmi mint a tejpép???

Mea
mea

Sziasztok!

Emeséknek, Sacinak boldog névnapot kívánunk!
Balázsnak pedig boldog szülinapot!

Jucc
Nagyon helyesek a fiúk a képen. És az unakanővérkére sztem hasonlítanak.

Dóri
Nem pontosan értem mi a betegsége Vikinek, de remélem nem kell műteni!

Ancsi
Hogy vagy?

Duda
Natinak miért fáj a gyógytorna? Azért kérdezem, mert voltunk ma az ortopédián és Marcival járni kell gyógytornára :cry: :cry: Gyenge a háta és ezért. Meg mozgásra kell vhogy ösztökélnem. Nem szabad felvennem a földről, ha sír, rá kell kényszerítenem, hogy ő maga mozogjon. Marci sajnos nagyon lusta és valóban ahogy vmiért meg kellene magát erőltetnie inkább nyafizik.
Most keménynek kell lennem és rá kell szorítanom, hogy mocorogjon. Remélem sikerül majd a figyelmét lekötnöm játékokkal, mondókákkal, majd oda hasalok mellé. Ez van.

Nyúlné
Marci is sokszor felébred. És mint tudjuk én gyenge szívű vagyok, és nem hagyon sírni. De olyan mintha ellenőrizné, hogy megvagyok e. Az ágyból sosem veszem ki. Nem tudod Te is esetleg ezt megcsinálni? CSak ötlet. Tudom, hogy ez a vak vezet világtalant esete :oops: :lol:
Tök jó, hogy épült strandolos mindenfélés hely nálatok! Irigykedek. :wink:

Most elég felületesen tudtam elolvasni az előzményeket, de miért akarjátok a babákat napi egy alvásra szoktatni?

Kép

Kép

Juci, Leila és Marci
juci6

Ja!

Talisok!
Milyen volt a tali?

Kép

Kép

Juci, Leila és Marci
juci6

Mea!

Sinlac szentjános kenyér alapú cucc, tejmentes, és cumisüvegből iható vagy kanalazhatóra sűríthető. Szerintem olyasmi, csak nem tejes. Dokinéni írta fel, úgy olcsó, asszem 800 Ft, és patikában van. Mintha hallottam volna olyat, hogy 1 éves korig iratható fel vagy csak úgy jár a kedvezmény, nem tudom, mert nem emlékszem, csak rémlik vmi ilyesmi.

Juci!
Vesemedence tágulat, ami panaszmentes és az újszülött uh szűrésen derült rá fény. Ha nem múlik magától, sajnos műtétileg kell megoldani. Ez a lényege.

Zsuzsa!
Mi van Julcsinak a tágulattal? Mintha leveleztünk volna ezügyben? Vagy lehet, hogy hülyeséget beszélek.. :oops:

Vikinek egyszerre nem tudom hány foga jön, soha nem volt ilyen nyünyü.. :shock: Most alszik már szerencsére, de nagyon rossz kedve volt szegényemnek ma.. Viszon a gulyás levest megette, a mi kajánkból adtam neki és nagyon ízlett neki! :lol:

Tali jó volt csajok? Nem látom a képeket, rakjatok már fel! Vagy senki nem fotózott? :shock: :D

Dóri[/b]
Vendég

Sziasztok!
Tali jó volt, csak sajnos korán el kellett jönnünk, mert az álmos babácskák nem tudtak aludni.
Addig is jót játszottak, Julcsi megtanult hintalovacskázni :) Naná, hogy a nagyobbak játékai kellettek neki. És bámulta a nagylányokat (szomszédok gyerekei), milyen ügyesek már, és a jojót nem csak arra használják, hogy jól megrágják!

Zsóf, gyönyörű helyen laksz! Ilyen panorámája nem sok embernek van! És minden elismerésem, hogy a bogárral megjárod az odavezető utat :o

Dóri, sajnálom, hogy Vikinél nem javult a helyzet, szoritok, hátha még javul a következő 3 hónapban.
Igen, Julcsit el akartam vinni újabb kontrollra, de később egy kicsit, nem rögtön a féléves után...na persze most már esedékes lenni, fel is fogom keresni a dokit.

KépKép

KépKép
majola

Zsóf!
Köszönjük szépen a vendéglátást, nagyon jól éreztük magunkat!
Lili különösképpen jót játszott, hazafelé mindkét gyerek elaludt még azelőtt, hogy leértünk volna a hegyről.

Nyúlné és Saci!
Nektek is nagyon boldog névnapot kívánok
!

Csillám!
Változott az utóbbi időben Dávid széklete?
Mert Andrisnak is meglehetősen híg a kakija, kezdetektől fogva, most, hogy néha szilárdat is eszik, kenényebb (hiába, ha mi kemény csajok vagyunk, neki kemény csávónak kell lennie :lol: )
Ha látszik, hogy mit evett Dávid, az azt jelenti, hogy még nem tudja megemészteni. Nem lehet, hogy ez a baj forrása?

Dóri!
Holle bio kölespépet (és egyéb pépeket is) én a Kenguru Goldban vettem.

ayse

Így kacagtatja Beni Danit. Az is jól látszik, hogy a másodikok milyen jól bírják a gyűrődést. :) Pedig Beni eléggé vadul a hinta lökésénél. :)

http://s72.photobucket.com/albums/i185/ ... =Kp008.flv

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
benianyu

Sziasztok!

Csak egy gyors bekukk.... :oops:

Ayse, Nyúlné!

Boldog Névnapot!

Bodza!

Sacinak is nagyon boldog névnapot kívánunk!

Jó éjszakát Mindenkinek!

Viki&Peti
viki27
Pécs

Zsóf, a hintalovacska honnan van? Teljesen beleszerettünk.
És mi is köszönjük a vendéglátást! Nagyon sok fincsi kaja volt, a zöldséget meg is fogom csinálni holnap.

KépKép

KépKép
majola

Benianyu!

Nagyon édesek a fiúk, Danihusit szívesen megzabálnám!

ayse

Andi,
Való igaz, ne legyünk telhetetlenek. Két hónapja mit nem adtam volna, ha Dani egyfolytában 9-10 órát alszik! :) Bár, ahogy a mai napot olvasom, sok hajnali kelő van rajtuk kívül is. Julcsi, Kisnyúl, Bogi, Andris.
Egyébként Beni ugyanilyen koránkelő volt. Aztán lassan, nagyon lassan egyre később kezdett kelni. De még mostanában is előfordul, hogy korán kel. Ma is kidobta 6-kor az ágy. Viszont, mikor dolgoztam és ő ovis volt, minden reggel keltegetnem kellett negyed 8-kor.

Zsuzsa,
Tényleg sokáig tartana szálanként kitépni. :)

Csillám,
Daninál is volt hasonló jelenség, mint a te Dávidodnál. A felső négy foga egy hónap alatt bújt ki és a hozzátáplálás is ekkor kezdődött el nagyjából. Volt olyan nap, hogy 7-8 kakis pelusa is volt. Sokban teljesen folyós kaki volt, másban pedig olyan gyurmaszerű, erősen emlékeztetve az előzőleg evett főzelékre (bocsánat). Semmi más tünete nem volt Daninak, én a fogának tudtam be.

KÉRÜNK TALIS KÉPEKET!!!

benianyu

Férjecskémtől két jó könyvet kaptam, így most kivételesen korán ágyba vonulok egy kis olvasgatásra!

Jó éjt!
ayse

Zsófi

Köszönjük szépen a vendéglátást. Igyekeztünk jól érezni magunkat, de sajna Laci keresztül húzta a számításainkat. Ezért nem viszem nyaralni sem magunkkal, mert ő ilyen kis macerás alvó. Bazsi pedig nagyon maradt volna még játszani. Még itthon is emlegette, hogy menne vissza játszani Gergőhöz.
Sajna Dudáékat is magunkkal kellet vinni, mert nem igazán vállalták volna a gyaloglást.
:lol: :lol:

Leonka is kipurcant a melegtől. Mire leértünk a hegyről mind a hat gyerek aludt a kocsikban.

Gyönyörű helyen laktok és a házatok is nagyon otthonos. Látszik, hogy élet van benne.

Ja és nem utolsó sorban a kaják is finomak voltak.

Kép
Kép Kép
sildike

Juci

Te is a Dévény féle tornára fogod vinni Marcit? Mert csak az fáj. A többi gyógytornáról még nem hallottam ezt.

Kép
Kép Kép
sildike

Barbi,
Holnap nem mentek véletlen a Feneketlen tó melletti parkba játszózni a fiúkkal? Arra leszünk mi is. :)

Ayse,
Köszi :) :) :)
Jó olvasást! Így utólag is, mert gondolom már a könyveket bújod. :)

benianyu

Benianyu, Dani tök édesen nevet, nem lehet nem vele nevetni, és tényleg jól bírja a kiképzést! :lol: :lol:

Lányok, képek nem készültek?

Angelani eljutott a talira? :?: :roll: :wink:
Vendég

Lányok!

Hol vannak a képek???
Angelani!
Odaértél? :D
Vendég

Hello hello Mindenkinek! :)

Először is Zsóf nagyon szépen köszönjük a vendéglátást, nagyon jól éreztük magunkat!
Nagyon sajnálom, hogy ilyen hamar eljöttünk, de Leon is meg Nolcsi is nagyon fáradt volt. A kocsiban el is aludtak rögtön, nem is volt szívem őket felkelteni.
Miután hazavittük Zsuzsáékat kocsikáztam velük több mint egy órát, mert ha Noel felkel, már tuti nem alszik vissza.
Majd legközelebb jobban megszervezzük, oké?! Remélem nincs harag! :D
A kaják nagyon fincsik voltak, főleg a sült zöldség ízlett, Nolcsi szívébe pedig beloptad magad a virslivel, az az egyik kedvence. :D
A házatok pedig irtó szép helyen van, a kilátás is szuper. Mondjuk télen nem lehet semmi a közlekedés.

Ayse!
Sajnálom, hogy Veled se tudtam többet dumcsizni, de a meggyes tortád isteni fini volt! :D

Csillám!
ANTSZ-nek adtál már le kaki mintát? Mert Leonnak is volt hasmenése és mikor már 5 napja fosott. én küldtem be mintát. Kiderült, hogy a szalmonellához hasonló vírust nyelt be. :( Antibiotikummal kellett kezelni.
Egy próbát megér, max. kiderül, hogy semmi baja.

Folyt. köv, csak vissza kell olvasnom :D

Kép
Kép
Kép
barbapapa

Sziasztok!

Zsófi!
Köszönjük szépen, hogy vendégül láttál bennünket, sajnálom, hogy ilyen gyorsan el kellett jönnünk. :(
A gyerekek tényleg hamar kidőltek, Nati is bealudt a kocsiban.
Tényleg fincsik voltak a kaják! :)

Ayse!
Köszi, hogy gondoltál rám "sütiügyben"! Nagyon fincsi volt! :)

Ildi!
Remélem Lacika otthon jót szundizott és kialudta a nyügijét! :)
Köszönjük szépen a fuvarozást!! :D

Tünde!
Én is irigykedem ám magamra! :lol: :lol:
Utoljára sulis koromban voltam hosszabb ideig a Balatonnál nyáron, amikor szünet volt. Aztán jöttek a dolgos hétköznapok.....

Juci!
Ne ijedj meg! Milyen tornát javasoltak?
Mi csak a Dévényen voltunk, igazából csak arról tudok mesélni.
Tudod, Natit 8 hetes kora óta hetente viszem hozzájuk.
Eleinte nagyon nehéz volt, nagyon írt szegénykém, én meg vele.
DE eljutottunk odáig, hogy most már egyáltalán nem sír, inkább nyüglődik amiatt, hogy a gyógytornász nem hagyja, hogy kússzon-másszon, hanem néha egy helyben kell ülnie.
Én próbáltam elhitetni magammal, hogy korábban Nati sem a fájdalomtól sírt. A gyógytornász azt mondta, a nyak kezelésénél biztosan kellemetlen lehet neki, mert az a gyerekek 90%-nak érzékeny.
Amikor elkezdtünk tornára járni, igazából nem ismertem Nati sírásait. Az első oltásánál döbbentem rá, milyen az, mikor fájdalmában sír. A kezelések alatt soha nem "így" sírt!
Próbáltam arra gondolni, hogy lehet, hogy ha máshová viszem el, ott is úgy sírna.
Hidd el, Marcinak is segíteni fog! Én a Dévény módszert csak ajánlani tudom a kezdeti nehézségek ellenére,
ha még egyszer döntenem kellene, akkor is őket választanám!

Andi&Nati

KépKép
duda

Szóval képek...
Hát, nálam ugyan volt gép, de valahogy a táskámban ragadt...
Zsuzsa azt mondta, nem hozott gépet, egyébként is ronda képeket csinált múltkor is...
Barbi azt hiszem otthon hagyta a gépét....

Angelani nem jött.

Andi&Nati

KépKép
duda

Andi!

De kár! :( :roll:
Vendég

Áááh, én úgy szeretem nézni a talis képeket, mindig irigykedem a jó dumapartik miatt.

Ayse, Te se fotóztál? Zsóf?
Vendég

Andi

Lacika kialudta magát, még itthon betettem az ágyába és ott is pihent egy kicsit. Dórika is átjütt délután, úgyhogy Bazsi is játszott.

A képeket én is sajnálom.

Kép
Kép Kép
sildike

sziasztok!!

bocs, de nagyon gyorsan telnek a napok mostanában, észre sem veszem, és már másnap van...
KÖSZI MINDENKINEK A HIÁNYOLÁST, NAGYON JÓL ESETT!!
annyi erőm sincs mostanában, hogy csak olvasgassam a topikot :(
látom, volt megint tali, de hiányoznak a képek!! a Sildikééknél készülteket láttam, nagyon jó buli lehetett, Nyúlné-féle képaláírások taroltak ismét :)

napjaink azzal telnek, hogy Eszti az életveszélyes dohányzóasztal és a nagyon könnyen csúszó fiókok között szambázik (amire rosszul raktam fel a fiókzárat), én meg ott vagyok a sarkában. nem valami bababiztos a lakás :( mindenre felkapaszkodik, addig erőlködik, amíg meg nem kaparintja a kinéztett cuccot, és már ismeri a lakást annyira, hogy bárhova leteszem, rögtön célbaveszi a tiltott helyeket, nagy csibész. most egy pillanatra sem tudom magára hagyni, mert sokszor eldől, vagy elveszíti az egyensúlyát, magára ránt valamit, tegnap megvolt az első nagy balesetünk, hanyattesett és az arcára esett a szék :(

hónapok óta nem olvastam, most végre kiolvastam egy nem túl hosszú, viszont nem babatémájú könyvet :)

a focivébé is egy kicsi nehezítette a napjainkat, mert apa minden meccs, minden percét nézte/nézi, és ez elég sok időt elvett tőlünk. végre vége. pénteken meg elmegyünk anyukámékkal sopronba egy pár napra. már alig várom, hogy reggel szopi után megkapják, én meg gyorsan visszaalszom :) :)

holnap megyünk a gyógytornászhoz kontrollra, remélem rendben lesz minden. eléggé befelé tartja az Eszti a lábát, mindig igazítgatom neki.

a darabos kajával hadilábon állunk :( pedig igyekszem főzni, de ált. az a vége, hogy eszik annyit, amennyitől nem hal éhen, aztán még nagyokat tűátogva bevág az üvegesből is egy rendes adagot.

ja és képzeljétek, lehet, hogy lesz egy kocsim :) még sosem volt saját kocsim, nagyon várom, mert akkor nem leszünk apához kötve, azt csinálunk, amit akarunk! :)

az alvás persze megint elég rosszul megy, előfordult mostanában nem egyszer, hogy éjfél és hanali 2-3 között folyamatosan tologatni-ringatni-szoptatni kellett. biztos a fogak dolgoznak...
úgyhogy most is megyek lefeküdni, majd holnap vasalok.

JÓ NYARALÁST, PIHENÉST mindenkinek, akit érint! :) :)

KépKép
KépKép
and

Helló And, végre hallani Rólatok!
Vendég

Sildike, Barbi! :)

Örülök, hogy jól éreztétek magatokat, már azt hittem, hogy nem, azért mentetek elolyan hamar. :D :D :D De mivel Dudával és Zsuzsával egybehangzóan állítjátok, hogy a gyerekek milyen fáradtak voltak, és elaludtak, hiszek nektek. :D :D :wink: :wink: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Gergő is szívesen játszott volna még Bazsival és nolcsival. Később kimentünk, és ugrálóváraztak és homokoztak is a gyerekek.

Zsuzsa!

A hintalovat a "Jézuska" hozta Gergőnek az Auchanból. A maradék tonhalas salit együltő helyemben benyomtam este. Légyszi majd add meg a receptjét!

Andi!

Kár, hogy nektek is el kellett mennetek, és nem nagyon tudtunk dumálni.

Ayse!

Gergő nagyon jót játszott Lilivel is. A süti receptjét meg légyszi írd meg, mert a Timi miután elmentetek, még vagy tízszer elmondta, hogy kérjem el tőled, és adjam oda neki. :D :D :mrgreen: :mrgreen:

Ma érkezett meg egy mail Angelanitól, amit még tegnap írt, hogy nem baj, ha nem lesz tali, mert nem igazán tudnának jönni, mert orvoshoz kell mennie.

Sajna én nem fotóztam. Ayse csinált analóg géppel, majd lesz papírkép.

And, jó hogy itt vagy. Milyen kocsid lesz?

Zsóf

Kép
Kép
göndörzsóf

Benianyu!
Holnap a fiúk Gabi anyukájánál vannak, szóval nem leszünk a játszin. :(
Majd legközelebb, szóljál, ha errefelé jártok, oké?! :)

Emeséknek Boldog Névnapot kívánok utólag is!!!!!

Jucc!
Gergőnek pedig Boldog Szülinapot! :lol:
Bicaj szuper nagyon! :D

Kép
Kép
Kép
barbapapa

Jucc!
Bocsi, Balázst akartam írni.... :oops: :oops: :oops:

Kép
Kép
Kép
barbapapa

Zsóf!
Remélem tényleg csak vicceltél és nem gondolod, hogy Ildivel "szövetkeztünk" és ilyen hülyeséget találtunk ki????? :) :)
Meg remélem Andi és Zsuzsa nélkül is szavahihető emberek vagyunk. :)

And!
Örülök, hogy megvagy! :D
Kocsi :) Milyen lesz?

Kép
Kép
Kép
barbapapa

Jó reggelt mindenkinek!

Akkor igen rövidre sikeredett a tali? Azért az is több,mint a semmi.

Duda
Köszönöm az infót torna ügyben. Most már megnyugodtam, csak először volt kicsit kiakasztó az ügy. Főleg mert a dokinéni nem virágnyelven fogalmazta meg a meglátásait, hogy finoman fejezzem ki magamat :oops: :lol:
Amúgy a torna jókai féle lesz. Már azért mert a Jókai utcába kell menni a kezelésre :lol: :lol: Egyelőre ennyit tudok róla. Ma megyünk fél egyre és akkor kiderül majd.

And
Eszti remélem nem ütötte meg magát, annyira :roll:

Kép

Kép

Juci, Leila és Marci
juci6

Sziasztok!

Mea!

Nézetem én folyamatosan! De már rámszólt a doki :roll: ,hogy nyugi!
Nem kell minden másnap bevinnem -elég ha telefonálok ,hogy mi a helyzet!
NA????..... :oops:

Ayse

Dávidnak általában szorulásai voltak eddíg! Sokáig azzal küszködtem,hogy hogy tudnák neki segíteni.
Most júni 16 -óta megy a hasa!
Doki szerint vírus csinálta , de az már szerinte nincs ott!Most helyre kell állnia a bélbolyhoknak...! :cry:

Benianyu

Igen-igen! A sógornőm is a fogára gyanakszik!Már azért is ,mert tényleg jött neki egyszerre 2 !
Mindez úgy ,hogy egy csepp nyála sem csurgott kifelé!
LENYELI! Ettől is mehet a hasa! (tudom ,én is de ez így a vírusos után nekem már sok) :shock:

Barbapapa

Hétfön lett küldve minta az ANTSZ-nek!
Doki mondta ,hogy telefonál ma ,vagy holnap ha találtak benne valamit! Remélem semmit!! :(

De még tudta fokozni az aggodalmamat azzal ,hogy tagnap már uv-zöldet :shock: BOCS produkált :roll:
csillam

Ayse: esti olvasgatás :) De vágyom rá, de mostanában annyira fáradt vagyok. milyen könyveket kaptál?
Azt elfelejtettem irni, hogy Lili nagyon aranyos kislány és kedves Andrissal. Az meg, hogy Julcsi összenyálazhatta a babáját és csak kedvesen szólt...!

Csillam, remélem Dávid most már kigyógyul ebből a fránya kakakórból.

Zsóf: jégsaláta, paradicsom, uborka, olivabogyó, kukorica + 1 tonhalkonzev + sajt, de nem muszáj...errre jön az olivaolaj, só és citrom. Nagyon egyszerű és szerintem is isteni. Az első összetevők közül ki is maradhatnak dolgok.

KépKép

KépKép
majola

Barbi

Ne izélj már. Tudod, hogy nagyon szeretlek, de most nem értek Veled egyet. SZerintem Zsóf egyáltalán nem gondolta komolyan, csak olyan hülyén jött ki, hogy egyszerre ennyien elmentünk. Nekem is rosszul esett volna.

Kép
Kép Kép
sildike

Lányok, ez egy neten keresztül terjedő vírus??????
Múlt héten még a szorulás miatt szenvedtünk, most Zitának is napi 3-4 kakis pelusa van. Neki már van 8 foga, így nem gondolnám, hogy amiatt.

Juci, Te írtad 1x, hogy Marci nem egyenes háttal ül? most ezért mentek gyógytorára?

Kép
Vendég

Zsófi!
Sajnálom, tényleg rosszul jött ki a dolog, de én nem vállaltam volna be Natival egy bkv-zást hazafelé.
Gyönyörű helyen laktok, de brutál feljutni hozzátok! :D
Én is sajnálom, hogy nem tudtunk többet beszélgetni, de majd legközelebb bepótoljuk! :)
Ja és azt is akartam írni, hogy nagyon tetszett a gyerekszobában a lámpa és az ajtókon lévő festések! :)

And!
Jó, hogy megvagytok! :)
De jó, hogy lesz kocsid! Nálunk is szervezkedik Apa és ha minden jól alakul, lehet, hogy megöröklöm az övét! De ez még nagyon bizonytalan, nem is merem elkiabálni! Kopp-kopp.

Juci!
Mesélj majd, mi volt a tornán!!!!

Ayse!
De jó lehetett az olvasgatás!
Tegnap is akartam már mondani, hogy szerintem jól áll neked a hosszabb haj!
És Lili annyira szép kislány! Igazi kiscsaj! :)

Barbi!
Köszi még1x a cumiláncot, Nati egész este azzal játszott!

Andi&Nati

KépKép
duda

Tünde
Ha nem is neten keresztül terjed, de már-már országos. Legalábbis rengeteg helyről hallottam.
És igen, én írtam hogy görbén ül. Ezért is megyünk tornára, meg azért mert nem fejlődik a megfelelő ütemben a mozgása.
De tulképpen egy az ok. Gyenge a háta.

Duda
ok, fél egyre megyünk, utána jön a beszámoló

Kép

Kép

Juci, Leila és Marci
juci6

Juci, Marci hol tart? Mászás, felállás? De már kivetted régen a járókából, nem?
Vendég

Sziasztok!

Köszönjük szépen a jókívánságokat, és a dícséreteket is!
Meg is mértem magam gyorsan, és valóban lement két kiló, mióta akupunktúrázom. Ez nem lehet túl látványos, érdekes, hogy mennyien megjegyzik mégis. A lényeg, hogy már csak 10 kiló kell!!!

Sajnálom én is a talis képeket, szeretem nézegetni őket.

Szülinap megvolt, jó volt. Idén Balázs nem óhajtott vendégeket, se tortát, csak ajándékokat. Azért tesóm eljött, és tortát is csináltam, mindkettőnek örült az ünnepelt, hiszen tesóm hozta a hőn áhított vasalódeszkát neki, a tortán pedig lehetett gyertyát fújni. / fincsi joghurttorta volt, ilyet ő nem eszik.../
Tőlünk a bicaj mellé még kapott egy vasalót is.
Az estét beárnyékolta, hogy megfájdult Balázs foga, és nagyon nehezen múlt el, sírva aludt el szegény. Sajnálom, de mérges is vagyok, mert hónapok óta könyörgünk neki, hogy menjünk fogorvoshoz, de nem. Télen voltunk, de ki se nyitotta a száját. Ma mindenképp elcibálom...

And :) a vébének még közel sincs vége, két meccs lesz még, és döntőben a franciák!!!! :D
Nem hittem volna ezt az elején...

Juci :) a jókais tornát ismerem, jártunk Balázzsal anno. Persze azóta lehet, hogy nem is az a gyógytornász, mindenesetre nekünk jó volt.

Mindjárt teszek képeket a szülinapról.

Judit

Kép

Kép
jucc33
Érd

Kép
Kép
Kép
Kép

Tesóm Gergővel, aki felpróbálta Balázs sisakját:

Kép

Gergő is vasalna:
Kép

És tortázna:

Kép
Kép

Kép

Kép
jucc33
Érd

sziasztok!

csak beugrom egy mondat erejéig, mert irány a pancsi. :)

Juci!
Nem tudom pontosan miért kell Marcit gyógytornászhoz vinned, tulajdonképpen miért mondta az ortopéd doki, hogy mennetek kell. Azt írtad nem elég erős a háta, és ezért. De ezt hogy állapítják meg? Mondjuk nyilván a tapasztalat miatt, mert ez a szakmája és lehet, hogy vannak egyéb jelek is.

Nekem az a véleményem, hogy semmit nem szabad siettetni és kétségbeesni, ha nem úgy megy, mint ahogyan az "átlag" illetve ahogy a könyvekben meg van írva ill. a másik gyerek mit mikor csinál. Saját példámból kiindulva itt van Gergő, aki felülni is később ült fel, mint állt és mindezt akkor tette, mikor elmúlt már 1 éves, asszem 12-13 hónaposan, de nem emlékszem pontosan. :oops: egyszer csak gondolt egyet és felállt és elindult, előtte meg kizárólag háton és hason volt hajlandó lenni, semmi előre vagy hátrahaladás. Pedig játékok szétrakva stb. és sosem, volt járókában sem. Ennek ellenére kényelmes gyerek volt, és a környezetünkben már mindenki jött ment. :) Eljött az ő ideje is és azóta nem nagyon ismerek nála mozgékonyabb gyereket a kortársai között. :lol:

Viki dettó. Forog, pörög, annyiban más, hogy magától (egyenes háttal :)) megül és imád ücsörögni, de se nem kúszik, se nem mászik, pedig csalogatjuk. :) Ő is később szeret csinálni dolgokat, pedig nme gyenge a háta vagy ilyesmi.

Szóval, no para, mindennek eljön a maga ideje.

na megyünk a kerti strandra, és ha elég meleg van bepróbálom az én üldögélő virágszálamat az úszógumiba. :lol:

Dóri
Vendég

most látom nem is egy mondat lett. :shock: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Tünde
Persze, már régen kivettem a járókából. És egyelőre csak kúszik. A felállással alig-alig próbálkozik. Mondhatni talán egyszer-kétszer próbálta.

Dóri
Az egy dolog, hogy lassan fejlődik a mozgása, de görbén ül. És főleg ezért kértem a beutalót. Az ágyra rátette Marci én az egyik végébe ültem és hívtam. Odakúszott és ebből megállapította a dokinéni.

Jucc
Balázs nagyon édespofa, hogy vasalózik fiú létére :)

Kép

Kép

Juci, Leila és Marci
juci6

annyira aranyosak vagytok, hogy így örültök nekünk, pedig már milyen rég voltunk erre :)

kocsi VW polo lesz valószínűleg, mert ott van ismerős :)
Andi: én is úgy örülök, én sem mertem elkiabálni, mert úgy volt, hogy lecseréljük az autót, és bár én mondtam, hogy milyen jó lenne egy kis vacak autó, hogy az Esztivel könnyen tudjunk jönni-menni, de nem volt rá keret. de most egy barátunk kocsiját vesszük meg baráti áron, és így úgy néz ki sikerül az akcióm :) nincs sok szempontom, beférjen a babakocsi és az ESzti és legyen benne parkolóradar, mert sajnos hajlamos vagyok hátul meghúzni a kocsit.

mi ma voltunk a gyógytornásznál, sajnos újra kell járnunk :( tényleg muszáj, nagyon-nagyon csúnyán áll fel az ESzti :( eddig mindenki azt mondta, hogy minden baba csúnyán áll fel az elején, de már 2-3 hte ezt csinálja, rossz nézni (maga alá fordítja a lábait, sokszor a külső talpélen áll). én meg ugye még nem láttam babát állni tanulni... a gyógytornász meglátta és elszörnyűlködött :( :( :( :( azt mondta fel szoktak térdelni támadóállásba a babák, hát ilyet még sosem csinált az ESzti, mindig a kezével húzza fel magát, aztán ahogy éppen van a lába...
én már jól elszoktam a sírásától, ő meg a tornától, de nagyon hősiesen bírta szegénykém.

Juci, remélem ezt a jókai tornát szeretni fogja Marci! persze, ha nem szereti, akkor is, ha muszáj, akkor nincs mese, kitartást!

Jucc! igen, hogyne tudnám, hogy nincs vége, de most már csak 2 meccs, az nem sok, de napi 2 meccs minden nap, az durva volt. estére hazaért apa, akkor az esti meccs, aztán hajnalig nézte az ismétléseket. valamenyik szombaton kimaradt 2 meccs, és vasárnap 4 meccset nézett meg. nincs az a pénz, amiért engem oda lehetne ültetni 6 óra focit (vagy bármi mást) nézni. mondjuk az igazsághoz hozzátartozik, hogy 4 évente van vb, és hajnalban én már jó esetben úgyis alszom.
a torta nagyon guszta!! Balázs meg jöhetne hozzám vasalni, olyan profin csinálja :lol:

KépKép
KépKép
and

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?