2002.08.16 16:20

2002.08.16 17:43

Egyébként minden oké! 

2002.08.16 19:49
2002.08.16 20:48
Akármekkora a pocakjuk
De most már mindegy
Szerintem is jó vásárolni, de én eddig még csak turkálókban tettem ezt meg, szóval csak 3 új ruhája van!!! Az eddigi ruhák, bodyk, pulcsik, nacik, stb. összesen max 2500 forintba került. Mivel anyagilag nem állunk mi sem olyan jól, ezért már aktivan kerestem itt a neten téli rugikat, meg rucikat olcsón és szerencsére találtam is! úgyhogy hiába van már sok cucca még lesz
2002.08.16 21:34
2002.08.17 08:41
utána elvitek a szülöszobára ott is még megvizsgáltak utána elvitek egy egyágyas szülöszobába ahová már a kispapám is bejöhetet egyébként ott volt egész végig és ez nagyon jol eset
felraktak egy CTGRE nem sokára a magzatviz is elkezdet folyni de csak lassan igy szeény babo is nehezen tudot jöni igy egy kisebb bajt csinált belekakilt a magzatvizbe ugyhogy kicsit segiteni kelet neki világra jöni kaptam fájáserösitöt amitöl aztán tényleg komoly fájásaim lettek és csillagokat láttam de nagy nehezen megszületet 12ora 15perckor igaz rögtön elviték és nem engedték felsirni nehogy baja legyen a koszos magzatviztöl de aztán már halhatam amint sir és miután összefoltoztak mert hogy a babo nagyfeje miatt gátatvágtak meg belül ö is megnyuzot behozták és végre megdajkálhatam a pocaklakot .

2002.08.17 09:04
2002.08.17 09:11

2002.08.17 19:26

Sok-sok tejcsit és sok boldogságot kívánok nektek!

2002.08.17 19:41
</pre> 

Úgy bedagadt, hogy csak na! Fel sem tudtam rá állni. Pont egy szomszéd nõvel beszéltem és mondtam neki hogy kaputelefonozzon már fel a páromnak. Csabi fél pillanat alatt lent volt jól megijedt õ is. Gondolhatjátok
Felkapuznak neki hogy jöjjön, mert a párja eltaknyolt
Szoval felállitott én meg úgy elkezdtem bõgni, mint egy kislány. Akkor a bokám még nem fájt nagyon rá birtam lépni. Most már nem! Bicegeg
Nagyon fáj ha rá kell lépni és bizony muszály vécére menet, mert féllábon ugrálni ekkora pocakkal nem megy
Nem tört el, mert mozgatni tudom, de bekékült egy kicsit és akkora, hogy abba a papucsba sem megy bele amibe a vizes lábaimnak eddig bõ volt... Ja persze, hogy eddig papucsba jártam le és most meg mi volt rajtam??? Sportcipõ... na errõl ennyit! Remélem 21.-re elmúlik

Ha nem lohad le akkor sajnos nem tudok elbicegni
vagyis ha továbbra sem tudok ráállni. Anyósom persze rögtön mondta, hogy azért mert mozog, még el lehet törve... ha tovább dagad és kékül akkor bemegyek a balesetibe, de remélem nem... 2002.08.17 19:48
2002.08.17 19:54
Már vártuk, hogy jelentkezz! Örülök, hogy minden rendben van.

Ez volt a legjobb. Büszke voltam magamra. Remélem most is sikerül. Nektek is menni fog!!!! 2002.08.17 20:13
2002.08.17 21:03
! A lenyeg a lenyeg, hogy cirka 18-20 kilo sulyfelesleg maradt rajtam, amitol csak negy ev utan tudtam megszabadulni (akkor jott a vegso elhatarozas, hogy marpedig lefogyok!) Anyukam szerint nem ettem tobbet, mint altalaban...es megis...
2002.08.17 22:16
2002.08.17 22:24
Ez a mi formank. De egyebkent jo volt. Egy algopirint ugyan magamba kellett nyomnom, mert a viztol nem tudtunk tuzet csiholni es eselyem sem volt mezes teara, meg hasonlokra, de nem faztam meg, csak kipihentem magam!
Szoval csak lassan!
2002.08.18 06:54
2002.08.18 08:56
2002.08.18 10:56
A kezem ugyanis a hasam elott volt. A pocakom ugyan le sem ert a foldre, de azert vedtem a kezemmel...utolag nagyon vicces lehetett a latvany... 2002.08.18 11:37
) még áprilisban vettem és velem együtt nõtt!!! Sürün használtam, és ahogy az én pocakom nõtt, úgy tágult a naci is velem
Próbáld meg azokat a nacikat! Abból van nagyon kicsi is. Az ára meg nem olyan húzos, hogy egy próbát ne érne meg. De te tudod
2002.08.18 11:41
Mármint én minden esést szerencsésnek tartok, (amikor kismama esik) ha a pocak megússza.
A lábamat le**om, az nem érdekel, majd meggyógyul, de a pocaklakónak NEM eshet bántódása! Burokban van, vizben úszkál, védve van, de ha én esek rá a 100 kilómmal, azt biztos megérezte volna
De nem szerencsére a térdemen és a kezeimen landoltam
A pocak nálam sem ért le
2002.08.18 11:56
2002.08.18 12:08
Én is fáslizom, meg borogatom, még mindig kék és még mindig dagi
Törés nincs, hiszen mozog, de a járás nálam is gondot okoz. Támaszkodom mindennek neki. Tegnap azért este nem birtam ki hogy ne menjek le a kutyával sétálni, no nem azért mert olyan jól vagyok, de egyszerüen majd megörültem itthon, hiszen akárhogy is nézzük, hiába nem járok sehova azért napi 4x minimum fél órát lent vagyok, ha nem többet. Szóval este a párom volt a mankóm
A tízemeletes háztömböt 45 perc alatt kerültem meg
Nálad hogy történt? Elvesztetted az egyensúlyod, vagy mi lehetett? Mert én tegnap este rájöttem miután megnéztem a helyszínt
A parkoló ugy van kialakitva, hogy egy csik beton, egy csin sóder. A járdánál benõtte a gaz igy az esõzések követketében és nem vettem észre, hogy a sóderes rész kb 5-7 cm-rel lejjebb van mint a betonos... Valószinü ezen bicsaklott ki a bokám, vagy lehet, hogy nem is bicsaklott ki csak megcsúszott a lábam.
De még nem késõ
Van még 4 hét
2002.08.18 12:08
De esetleg nem tudtok egy jo kis varronot?
2002.08.18 12:14
Üdvözöllek és Neked is kellemes babavárást! Gabibaba a pociban nekem is eléggé aktív már, néha én is nagyon tudok vigyorogni, amikor érdekeseket müvel odabent
Hullámzik, nyújtozkodik, meg ijeszteget
Van amikor semmi jelét nem adja, hogy ébren van és egyszer csak mintha a két lábát egyszerre rúgná ki teljes erõbõl, na olyankor aztán a mindenki láthatja, hogy megugrik a pocak
Meg az fájdalmas is hiszen nem olyan finom már minden mozgása
2002.08.18 15:43
2002.08.18 16:00
Viccet félretéve szerintem is fáslizd a lábat, hisz amúgy sem kicsi rajta a terhelés. És remélem, gyorsan elmúlik!
Ráadásul most megint pocakosan nem is fogyózhatok (eddig meg a szopi miatt nem lehetett). Szóval nem azt mondom, hogy cukrászdába járjatok ebédelni, de fölösleges az önsanyargatás.
, csak a lányom köti le minden percemet, ráadásul most beteg is szegénykém, persze velem együtt. A nagy nyüglõdésben már fel sem tûnik, hogy terhes vagyok. Néha már sajnálom a kis marslakót, hogy vele senki sem törõdik.
), de egyszerûen ki kell böjtölni a végét. A Ca-ot iszom, a babának amúgy is kell, és esténként megkönyörülök magamon egy kis orrcseppel. A lányomnak sem lett tõle semmi baja
2002.08.18 22:07
2002.08.19 09:43
2002.08.19 11:35
2002.08.19 13:10
.
)). Úgyhogy mindenki nagyon boldog. 2002.08.19 13:13
Mindenki szabad
Anyukám most ment el, eddig vele voltam. MOst meg vár a házimunka, utána jön a párom haza és olyan jó lesz végre vele lenni
A házimunkára kiváncsi leszek, hogy fog menni, igy bicegve. A lábam ugyanis még mindig kék és fáj, nemnagyon megy a ráállás.
És már csak 3 nap a találkozóig
Pedig borogatom, kenegetem meg minden, de nem javul. Gondolom többet kéne pihentetni, de valahogy ilyen esetekben egyszerüen mégannyira sem tudok megmaradni a fenekemen! Mondjuk arról nem is álmodom, hogy messzire jutok, mert a konyháig kifáradok
Pszi, Djeszter, Zsani! Hogy vagytok??? És a mindennaposak??? Bmary? Bringa? Anda? Viktória? Iddi? Mi újság??? 2002.08.19 18:43
2002.08.19 19:17
2002.08.19 19:19
2002.08.19 19:30
Fájdalomcsillapitót meg már 33 hete nem vettem be
Hol található meg a Reality tv? Melyik sávon?
Örülök, hagyon, hogy Levi-baba igy behozta a lemaradását súlyát tekinteve
Meg gondolom máshogy is
Sokan akikel mostanában találkozom ,mindig "belém akarják" beszélni az ikreket
Mikor mondom, hogy még van 6 hét és egy baba lesz akkor aztán jön az elborzadás

A lábim igenis fáslizom
Múlni még nem igazán múlik, bár nyugalmi állapotában már nem fáj, de a súlyomat még nem birja el szerintem. Kiderült, hogy nem is a bokám a gázos, hanem a lábfejem!! A bokám csak azért fájt mert kibicsaklott, de nem arra estem, hanem a lábfejemre és az most nem hajlik nagyon, csak fájdalmasan! Ezért van az , hogy rá merek lépni kicsit. hiszen muszály pipilni menni! 

7 epekõ? Szegénykém, nem lehetett egyszerü! Mennyit voltál kórházban? 2 hónapot folyamatosan?
Gyógyulj meg mihamarabb (persze tudom, hogy amig meg nem mütenek, nem ehetsz semmi olyasmit amitõl begörcsölne) és gratulálok, hogy tudjátok már a nemét!
A bokám-lábam miatt én is el vagyok kényeztetve, de ha a párom itt van szinte fel sem kelhetek, de este lekönyörgöm magam az utcára, mert már nem birom..
Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

| X EZT MÁR OLVASTAD? |
|
![]() |
|