A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Gyermekek / magzatok kor szerint » 2006. tavaszi babák

INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK

Sziasztok!
Anita! nem próbáltad elektromossal fejni? Az hatékonyabb.
Bármivel is csinálod, próbáld úgy, hogy fejed egy darabig, ha nem jön, akkor is, és pár perc múlva újra.nekem ez vált be.

Lingelera!
Jujj, remélem minden rendben lesz.Szorítok.Írj, amint kiderül valami.Martin olyan jópofa.Főleg a zugivós fotón

Anna próbálkozik a kúszással,bár megleheősen lassan halad, és közben irtó elkeseredetten néz.Ált. 180 fokban megfordul végül előrehaladás helyett.

Bea és Annababa
Kép
bea80

Az a helyzet csajok, hogy kb. 10 oldalt kéne visszaolvasnom, tegnap elekzdtem másfelet sikerült, d ema reggelre ez ismét 10 lett.Szóval mejd jövök, ha végigolvastam mindent!!!!
Semmiből s em akarok kimaradni.
Sajni, ez 3 gyerek mellett(főleg, hogy Levente is itthon van), elég nehéz lezs.
Oli is most akar teát, natasa újból alszik, levente meg még alszik.Kicsit könnyebb most.

Köszi a dícséreteket Natikára, Petri ezeket a kis cuccokat turiban szoktam venni, annyira jó darabok vannak, de az ember beleesik abba a hibába, hogy túl sokat vesz, aztán vagy kinövi, vagy nem is tudom ráadni.Így megfogadtam, hogy nem is megyek többet mostanában, mert tuti veszek valamit :roll:
Majd őszre kell egy-két cucc.

majd visszaolvasok tényleg, de még erre a lapra se voltam képes

Era, cuki Martin, azt viszont láttam :D ,
meg a vagány Dóri is édes :D

puszi
vas

Borcsa-Köszi! :wink: Hát Lili fogalmam sincs mikor lesz 8 kg,én kb 9-10 hónapra saccolok :roll: Na mindegy!

Anita-Nagyon sajnálom,hogy még a fejés sem ment.Kézzel próbáltad?Talán fejő vmivel(kézi,gépi)jobban ment volna :roll: Mindenesetre nagyon érdekes,hogy utána 260-at szopizott Boti.Nagyon sajnállak benneteket.Drukkolok,hogy minél előbb kibújjon a fogacska és remélem nem minden egyes fogat fogtok így megszenvedni. :roll:

Era-Remélem könnyen túllesztek vérvételen és Te is hamar meggyógyulsz.Martin gyönyörű,nagyon jóképű kisfiú.Beállunk a menyasszonyok sorába :lol: És Te is nagyon csini vagy! :wink:
Vendég

Lingelera! Nálunk szuletéskor amit kaptunk kiskönyvet abban benne van a vércspport meghatározása! Azt megnézik!!!Nincs a kiskönyvetekben?

KépKép
türelmetlen_mama

Sziasztok Lányok!

Csak gyorsan bekukk, mert délre jön a gyerekorvos a 3 hós oltással és rendet kéne rakni. :cry:

Fogalmazásgátlás: én cerazette-t szedek, de szinte mindig elfelejtem. Úgyhogy lehet kérek inkább spirált. Bár volt egy ismerősöm aki spirálszökevénynek hívta magát, mert anyukájának feltették a spirált és ő a következő hónapban megfogant.

Babcika!
Egyik ismerősöm az állandóan visszatérő bő folyást fogta a spirálra. Aztán kiderült, hogy a férjének barátosnéja van. :oops:

Lingelera!
Remélem semmi komoly baj nincsen Martinnal és veled se. Most megint van egyébként valalmi nyári náthaszerű valami, vagy influeza. Nekünk egy db szúrás volt a sarkán, és a vércsoportját egy olyan papírra írták, amit nekünk nem adtak ide. Persze nem biztos, hogy megnézték a vércsoportját, mert nekünk a férjemmel egyforma és ebből biztos következtettek.
Szerintem a zsiványos kép nagyon tuti! :D

Lívia és Tünde baba, 2006. 04. 03.
Kép
szelivi

Livi-Júúúj ez nagggyon ciki.Na én nem ettől félek! :roll:
Vendég

Vércsoport-Liliét külön nézték,mert én negatívos vagyok és akkor lehet összeférhetetlenség,ha apuka pozitív.De férj is negatív,így Lilkó is az lett.RH-A - (ha jól írom :roll: )
Vendég

Sziasztok!

Köszönjük az együttérzést és a gyógymanókat!
Ma reggel minden rendben volt, már megvolt a hiszti is, aminek nagyon örülök :) A fején még mindig van egy dudor és a seb helye és a kötést vissza kellett rakni.

Mamacka: akkor Te is "jó" gyerek voltál :lol:

Era:remélem minden rendben lesz a Törpével és Neked is gyors gyógyulást!! Nálunk megnézték a vércsoportot, Reh neg. 0
Szép család vagytok!!! :P
Bátor vagy, hogy ilyen hamar bevállalnád a kistesót :lol:

Gyöngyi: Te jobban vagy már??

Bea: nálunk is van kúszáspróba, de úgy vergődik, mint egy partra vetett hal :lol:

Anita: nekünk a havi hízás most 100g volt! viszont vidám, van kaki-pisi, tejcsi is van bőven...

Babcika, Bea, Bosco: mi sem szeretjük a gumit tulságosan, de mégis amellett döntöttünk. Mondjuk csak a "dolog" végefelé kerül a helyére :oops:

Szelivi: DA-s gyógytornászhoz mentetek??

Évi: Dóri gyönyörű kiscsaj!!! nagyon cuki a kendőben is :D

Bettina 2006.02.09.
Dorina 2003.11.03.
Patrícia 1995.05.09.
tünde_szõd

Sziasztok,

Tünde,
sajnálom Dorinát!! Hogy van ma a buksija?
Era és Gyöngyi,
jobbulást!!!
Évi,
tündéri a kiscsajod!! Tök jó a kendő!
Era,
Martin is édes! Kistesó? Hajrá! Én nem mernék még bevállalni.
Tür. mama,
itt Pesten szerintem nem nézik a vércsoportot, sajnos...
Anita,
szuper, hogy megy a kajcsi. A 150 hízás nagyon klassz és ügyi a kúszással Boti!!!

Én szokás szerint hulla vagyok. Megint 3* kelt a lányom. De azt nagyon szeretném tudni, hogy pl. negyed 12-kor miért ébred fel, ha előtte evett egy csomót fél 8-kor. És cumival nem tudtam visszaaltatni, kellett neki a cici. :) :(
Egyébként Lidi kinőtte a járókát. Állandóan kint van a lába és úgy forog, én meg mindig tologatom, hogy nehogy beakadjon. Ma veszünk neki habtalpit és azon kúszhat, foroghat kedvére.

Spirál: én császis voltam, így ez nem jöhet szóba a dokim szerint. Gyógyit meg nem akarok szedni már.

Na lépek. Szép napot Mindenkinek!
angi79

Sziasztok
Csak gyorsan, mert még kicsit rosszúl vagyok.
Hajnal 5-re ment le a lázam 38,6-ról 37,2-re, ezt azóta is tartom. A fejem rettenetesen fáj. Lili rendes volt éjjel csak 2x kelt, bár a második etetésnél apának ki kellett vennie a kezemből mert a láztól majdnem elájúltam. Remélem túl vagyok rajta, bár folyamatosan izzadok. Aludtam másfél órát az előbb és itt van a sógornőm, segít babázni. A doki augmentint írt fel, azt mondja, ezt lehet szedni szoptatás alatt, remélem igaza van. Na megyek később bekukkantok

Tünde: remélem Dorina jobban van, úgy látszik ez a tegnapi nap ilyen balszerencsés volt.

Mindenkinek köszi az érdeklődést, millió puszi, Gyöngyi

Kép

Kép
pgyöngyi

Évi :lol:
Nagyon cuki Dóri a kendős-farmeros ruciban.

Era :lol:
Nagyon szép család vagytok!
A vérvételt sajnálom, itt nálunk készfejből szokták venni.
A keze-lába Timinek is szokott izzadni de ő nem ijedős.
Vércsoportot mi se tudunk.

Tünde :lol:
Örülök hogy Dorina jól van.

Pgyüngyi :lol:
Augmentint én is szedtem már. Mellgyuszira kaptam, akkor Timi 3 hetes volt.
Gyógyulj meg!

Pircsi &
Kép
Kép
petri

Gabek!

Írtam neked privid! :)

Petri!

Nagyon jók Timiről a fotók, még mindig hasonlít rá Dóri. Kis barátnőjének nagyon különleges neve van: Gyopár. Még nem hallottam sose. És Timi tuti jól meggondolta ezt a vega-dolgot? :wink:

Tmama!

Lini is nagyon édi a sapis képen, nekem is nagyon tetszenek az ilyen "befőtt" kislányok. Nekünk is van ilyen sapink, de a gyakorlott szememmel akkorát vettem a lányomnak, hogy majd csak jövő nyárra lesz jó :wink:

Babci!

Szeretem Lili Bumis képeit.
Monitor :evil: :evil: :evil:

Ildi!

Natasa nagyon dögös csaj! Nagyon klassz rucikat adsz rá! Hol van az a tuti turi, ahol ilyeneket lehet kifogni?

Tünde!

Egész elkapott a borzongás, ahogy olvastam mi történt Dorinával. Örülök, hogy semmi komoly. Néha hogy tud örülni az ember egy kis hisztinek is, nem?

Boscó!

Nálunk le kell vetkőztetni a bébit méréshez, de a pelenka rajtuk marad :roll: Biztos sok baba tisztelte már meg a mérleget, és úgy gondolták, hogy inkább levonnak valamennyit a súlyából, mit egyfolytában takarítsanak, nem tudom...

Mamacka!

Látom te se tétlenkedtél gyerekkorodban... Korcsolya a fejedbe, te jó ég...

Era!

Szegény kicsi Martin, sajnálom a vérvétel miatt! Azért szervezhetnék egy kicsit rugalmasabbra, nem kelljen már egy pár hónapos babát éheztetni, és hagyni, hogy várja ki a sorát étlen-szomjan... De csak előreengednek titeket, nem?
Dóri vércsoportját mi se tudjuk, nekem azt mondták a kórházban, hogy csak azoknál a babáknál állapítják meg, ahol valami baj van a babával. Akkor inkább én se akarom tudni! Majd ha terhes lesz megtudjuk.
Gyönyörű baba a fiad, esetleg pályáznánk a kegyeire mi is :wink: Nekem a szívdöglesztő a kedvencem, de majd a Dorcust is megkérdezem, ha felébredt, hogy neki melyik jön be :lol:
Gyógyulj meg Te is!

Gyöngyi!

Remélem már Te is jobban vagy!

Köszönöm szépen mindenkinek a lánykám dicséreteit!

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Mi az a habtapi???

Csajok tök nagy gondban vagyok! Mivel ma éjjel is már éjfélkor evett a csajszi, és ezek után felébredt 2-kor is és nem tudtam cumival kiengesztelni, cicit meg mégsem akartam adni neki hasra vágtam. Na erre rögtön elaludt. És reggel fél 6-ig aludt én meg óránként mászkáltam be hozzá nézni, hgy lélegzik-e. Nagyon úgy néz ki, hogy a lányom már csak hason tud jót aludni. Már a babakocsiban is addig nyűglődik, amíg hasra nem fordítom. MOST MI A FENÉT CSINÁLJAK???? Hagyhatom éjjel hason szerintetek????

KépKép KépKép
Kép
bartika31

Bartika!

Nálunk is a hasonalvás a divat, már két hete... Tényleg úgy esik jól neki. Ha nem én teszem hasra, akkor ő fordul úgy, és alszik. Valamiért így jó nekik. Szerintem hagyd, és legfeljebb a saját nyugalmad érdekében nézz be hozzá néha. Ha nagyon nem szeretnéd, hogy hasaljon, akkor várd meg amíg jó mélyen elalszik, és fordítsd vissza. Ez csak egy kósza ötlet volt, mert én nem forgatom, hagyom.

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Sziasztok!

Szelivi!
Nekem 3 közeli ismerősöm van, aki spirál melett lett terhes.Ketten közülük kétszer.Én ezért nem tetettek fel, ezenkívül nekem a nőgyógyászom /ma voltam nála cytológián/ azt mondta, hogy, ha még szülni akarok, ő nem ajánlja.gumit javasolt, ha nem akarok bogyót szedni, úgyhogy sokkal okosabb nem lettem.
Mondjuk az is tény, hogy anyámnak 26 éve spirálja van, gond nélkül.

Lányok!Érdemes venni ilyen "habizét".Tényleg jól néz ki, de van előnye a szőnyeggel szemben?ha igen, én is veszek, most 999 a Rossmannban.Már, ha lesz még, mire vennék.

Bea és Annababa
Kép
bea80

melett=mellett

és az érdemes.....kezdetű mondat persze kérdés

Bea és Annababa
Kép
bea80

Bartika
habtapi (padló puzzle) amin Timi fekszik:
Kép

Pircsi &
Kép
Kép
petri

Bea :lol:
Én vettem habtapit, azt nem' tom hogy jobb e a szőnyegnél :?
de tény h jól néz ki 8)
és mégse ott van ahol járkálunk, könnyű tisztítani és talán nem is fog megfázni rajta. és majd játszani is tud vele hisz puzzle

Pircsi &
Kép
Kép
petri

Nekünk is van habtapi, és még akarok venni egy csomaggal. BÁr azt is hallottam,hogy lassan egy időre lehet fel kell függeszteni, mert nem is sokára szét fogják tudni szedni a babók, és vigyázni kell,nehogy lenyeljen egy darabkát. Hallottam már azt is,hogy valahol lehet kapni olyat, aminek a mintája nem puzzle, tehát nincs mit szétszedni. Nekem olyan kellene most!

Anita
Kép
Kép
_anita_

Nálunk még nem tudja szétszedni. Szoktak olyat is csinálni hogy a hátoldalán leragasztják a számokat vagy betűket -attól függ milyen- vastag celluxal (nem tudom mi a neve :oops: )

Az előbb úgy megijedtem, mert letöltöttem valami progit (én hülye) és utána pedig nem tudtam leszedni (még most se tudom) addig kattingattam hogy már levelezés és a net se működött.
Hát tiszta ideg lettem :twisted: mi lesz velem :roll:
de legalább ezt sikerült vissza csinálnom.

Pircsi &
Kép
Kép
petri

Tünde!
Nem Dévényi Annás, de van valami négy betű a neve előtt. Tóth Juhászné Zsuzsannának hívják.
Egyébként nekem az egyik keresztgyerekem esett fejest egy ágyról. Őt benn tartották a Heim Pálban. Igaz, ő az esés után nem ismerte meg az anyját, nem bírta emelni a két karját és másnap nagyon fájt az egész feje meg a nyaka. Szóval a Dorináé biztosan nem ennyire komoly!

Gyöngyi!
Örülök, hogy kezdesz helyrejönni. Az Augmentint én még a terhesség alatt szedtem, amikor tüdőgyuszim volt. Szerintem is lehet szopi alatt is, csak nem kell túlzásba vinni.

Bea!
Nekem van egy ismerősöm, aki nőgyógyászaton volt asszisztensnő, női doki mellett. Azt mondta, hogy az a nő, aki nőgyógyász, soha nem használ se tablettát se semmit, csak gumit.

Petri!
Hány darabos ez a habtapi? Mert ez ugye nem egy készlet?
Milyen progi? Nincs rajta olyan, hogy uninstall vagy ilyesmi?

Megkaptuk a soros oltásunkat. Nagy ordítás volt. Már előtte is, mert megijedt a dokinénitől szegénykém. Én meg le lettem tolva, mert nem akart nálam megnyugodni a gyerek és ez milyen dolog! Ma egész nap a kezemben volt pedig, mert ha letettem valahová, akkor sírt. Egyébként jól átgyúrta a dokinéni és azt mondta, hogy nem is annyira kötött neki az izomzata, úgyhogy ne aggódjak nagyon. Neurológiára szeptember 13-ra kaptunk időpontot. Addigra már rég helyrejön mindenünk (remélem).

Kép
szelivi

Szelivi
Ez a habtapi 10db-os. rossamann-ban 999ft

progi: igazából hangulatjeleket akartam letölteni az msn-hez. Aztán angol tudás hiányában most az eszköztárban megjelent mindenféle sz@rság :? :evil: és a levelezésnél is ott van.
A programok között nincs semmi róla nem hogy még uninstal.
Dehát így jár aki nem ért hozzá :P

Pircsi &
Kép
Kép
petri

Szelivi!
Ki mondott neked ilyen szemétséget, hogy miért nem nyugszik meg nálad a gyerek???
Az a barom még sosem látott síró csecsemőt, aki az anyja karjában is üvölt????
Bocs az ingerült hangnemért, csak engem annyira bánt, mikor emberek ilyen érzéketlenek.Velem is hányszor éreztették már, hogy rossz anya vagyok, csak mert néha sír Anna. :twisted: :twisted: :twisted:
Pedig annyira szeretem.

Bea és Annababa
Kép
bea80

Szelivi-Ez baromság.A doki szúrt le?Én sem tudtam megnyugtatni Lilit a 3 hós oltásnál,mikor nagyon sírt,mert érezte rajtam,hogy tiszta ideg vagyok(előtte derült ki,hogy jóformán semmit nem hízott(ekkor kezdődött a hízásmizéria :? :arrow: Tehát kész idegroncs voltam,csak igyekeztem nem kimutatni).Erre ott volt anyum is velünk,nála Lili egyből csendben volt.Még bántott is kicsit,de rájöttem mi volt az oka. :roll: Meg különben is,nekem Lili 100-szor jobban csinálja a műsort,mert tőlem várja mindenre a megoldást. :roll:
Vendég

Anita!
Még mindig nem írtad, hogy merre laktok Nyíregyen! vagy írd priviben, meg , hogy mi újság arra.Így nem tudok nosztalgiázni.Az akkori párommal mi a Szabolcs u-ban laktunk, Zsolti még most is ott él, csak feltételezem, hogy egy másik lánnyal.Kicsit fura, mert együtt választottuk ki a lakást, és együtt laktuk be, de így jár az, aki nem az első nagy-nagy szerelmével marad.Persze sok hülyeséget csináltam abban a kapcsolatban, ma már egész másképp csinálnám, de az volt az első együttélés, és jó buta voltam.Ma már másképp élek meg egy ilyen együttlétet, az is igaz, hogy 4 és fél év telt el azóta, hogy elköltöztem onnan.Rá félévre jöttem össze a férjemmel, egy év múlva elvett, és két évre az esküvőre született Anna.
A férjem mindenben az ellentéte annak a srácnak, talán pont ezért jöttem vele össze.Sajnos még abban is, amiben nem kéne.Sokszor eszembe jut, hogy kettejükből milyen jó pasit lehetne kreálni.Meg az is, hogy mennyi szerencse, és mennyi tapasztalat is kell ahhoz, hogy valaki jól válasszon párt, és együtt is maradjanak...

Bea és Annababa
Kép
bea80

Bea és Babcika!
Igen a doki mondta. Hozzáteszem, ismerni kéne a stílusát, mert nem tudom, hogy ténylegesen letolt-e vagy csak csodálkozott. Egyébként kb. fél kettőre értek ide. A szuri óta kb. fél négyig csak a cici volt mindene szegénykémnek. Néha felébredt, hogy kiesett a szájából, de mindig visszakapta.

Kép
szelivi

Ha már gyerekdaloknál tartunk... Ezek is azok, csak kicsit másképpen. Ma kaptam őket e-mailben, és szénné röhögtem magam rajtuk. Gondoltam megosztom veletek is, legyen egy pár derűs percetek! Remélem nem baj!

1)
Figyelem! Sürgősen megkérünk minden házzal rendelkező puhatestűt, hogy
ingatlanát záros határidőn belül hagyja el, az annak külső felszínén
keletkezett, és azóta is folyamatban lévő tűzeset miatt. A károsultakat
folyékony és félig megszilárdult tejipai termékekkel kártalanítjuk, amelyek
együttes mennyisége egyelőre két napi fejadagot tesz ki.

2)
Sürgős figyelmeztetés minden kiskorú Katalin nevű lakosunk részére!
Tudomásunkra jutott, hogy hazánkba betört oszmán csapatok Önöket
célpontjuknak tekinthetik. Áldozataikat először mély nátrium-kloridos
forrásban szeretnék megmeríteni, majd pedig abroncsok alsó tesztelésére
használják fel. Tájékoztatjuk Önöket továbbá, hogy a nagy sebességel
közeledő oszmán csapatok megérkezésük után fejlövéssel történő kivégzést
foganatosítanak.

3)
Megkérünk mindenkit, aki lépéseit nem tudja az általunk megadott ritmushoz
koordinálni, ne álljon sorba este az üzemi konyhán, mivel számukra rétest
biztosítani nem áll módunkban.
Emellett felhívnánk viszont a figyelmet az említett táplálék pozitív
tulajdonságaira, valamint arra, hogy Honvédségünk számára kifejezetten ezt
az ételtípust írják elő a hivatalos szervek.

4)
Mivel a körzetünkben észlelhető csókák csípése madárinfluenzával
fenyegethet, valamint látásában korlátozott kis korú varjak jelenléte is
aggodalomra adhat okoz, gyermekünk keresztanyja kétlóerős járművéért
küldetett.
Meg kell azonban tagadnom ezt a kérését, mivel e közlekedési eszközt
szintén potenciális veszélyforrások, pontosabban tollas baromfi(a)k
foglalták el.

5)
Teljesen felújított, eredeti meghajtással rendelkező nosztalgiavonat indul
a második vágányról Kanizsa állomásra.
Megerősítjuk, hogy a vonat a kanizsai pályaudvarra megy. A szerelvény
elején az irányítási funkciókért a gépész-menedzser felel, ő az, aki a
szerelvényt hajtó mozdony irányvektorát és sebességét meghatározza. Más
források szerint vonatkísérőként az utolsó kocsiban tartózkodik az a
töltött tésztaféleség, amelynek feje táplálkozásunk egyik legfontosabb
gumós gyökérnövényévé alakult.

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Bea: már írtam :D Visszakeresem,de ha nincs meg, akkor újra megírom :lol:

Nekem az első nagy-nagy-nagy szerelmem a férjem :D

Anita
Kép
Kép
_anita_

Évi- :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Aniat,Bea-Nekem az első és egyetlen szerelmem a férjem(kissé későnérő típus vagyok/voltam :wink: )
Vendég

Csatlakozom aklubhoz: én is ez első nagy szerelmemhez mentem hozzá... Ezelőtt 5 évvel volt az esküvőnk, és 11 éve szeretjük egymást...

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Na, én sem találom, pedig tuti, egyszer már írtam erről a hétvégén :D

Sóstóhegyen lakunk, ma is a Sóstóra megyünk valószínűleg sétálni, bár tőlünk babakocsival kb. 3/4 óra! Férjjel nagyon szeretünk a Vadasparkba menni, de Botival még nem voltunk (igaz, múlt héten kimentünk a tóhoz,hogy bemegyünk a vadasba is, de jött a zuhé...
Szüleim viszont az Erdősoron laknak, az Őz köz (jól emlékszem?) szomszédságában! :D
Jó környék a Szabolcs utca...

Anita
Kép
Kép
_anita_

Nekem 8 éve a párom, 2 éve lesz 31-én, hogy a felesége vagyok :D

Anita
Kép
Kép
_anita_

Hova tűnt Boti szalgja??? :evil:

Anita
Kép
Kép
_anita_

szalgja=szalagja, de már elő is került :roll: :D

Anita
Kép
Kép
_anita_

Még egy utolsó mondat, mert rohannom kell :D Úgy látom egy idje az 1268. üzimet írom :?

Anita
Kép
Kép
_anita_

Ja, már vágom,hogy minden előzőnél is az aktuális látszik :oops: :lol: :D

Anita
Kép
Kép
_anita_

Anita!

Nekem is beletelt egy kis időbe, amíg rájöttem :oops: :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Én 8.5 éve ismerem a férjem és júni 14-én voltunk 3 éves házasok. Az előtte levő pasik nem bírták sokáig, a legtovább 4 hónap volt, de általában 1-2 hétig húzták. Stramm gyerek a párom, mert engem elviselni... :D

Kép
szelivi

Sziasztok!

Habtabi: Nekünk volt, kaptuk. Levittem Szigetmonostorra és darabokra hullot, amikor újra össze akartam szedni. Oda adtam egy adag gyereknek játszani. nekem nem volt idegem a dínókat összevacakolni... (ja, dínós volt, olyat ne vegyetek!!)

Peri: A start menüből a beállításoknál az irányító pult (control panel csak angol windowsom van)-ban megtalálod a programok fel és letöltését. Ott ki tudod törölni. :)

Én sokadik szerelmemhez mentem hozzá és naaaaagyon örülök neki!!! Ha maradtam volna a nagy szerelemnél, akkor tuti, hogy már bolondok házában lennék. A mostani párom a legjobb dolog, ami történhetett velem és épp olvassa, amit írok... :D Imádom! :D 5 éve vagyunk együtt.

Gyöngyi!
Örülök, hogy jobban vagy!! Próbáld meg kipihenni a lázat rendesen, nehogy legyengülj! Szedsz valamilyen vitamint?

Jajjjj, még egy csomó mindent akartam írni, de elfelejtettem...

jaaaaaaaaaaa, Hanna tegnap észrevette a kezét és bőszen nézte. :D Ma is már 2x. :D:D Olyan kis cukorfalat! :D

Na, most már tényleg nem jut több az eszembe...

Puszi nektek

Eszter
Kép
Kép
vok

Mi 6 éve szeretjük egymást és 30-án lesz egy éve,hogy összeházasodtunk.Tavaly ilyenkor olyan izgi volt már minden,1000-rel készülődtünk.(Mellesleg nagyon sokat voltam rosszul,ugyanis Lili már beköltözött az albérletébe :oops: :wink:).
Vendég

De aranyosak vagytok! Ez egy boldog, szerelmes társaság.

Anita! Én is gyakran mentem a Vadasparkba, meg a skanzenbe, és strandra is, én a tavat szeretem.Nagymamáék pont az Őz köz és az Őz u. sarkán lakank.Van ott egy sárga családi ház.Az az övék.A nagynéném és a férje laknak ott, meg nagymama.Szabolcs u. tényleg jó volt, közel mindenhez.

Bea és Annababa
Kép
bea80

Hú,jó sokat irtatok!Így a jó!

Évi:köszi a derűs perceket!

Én és a párom 7 éve vagyunk eggyütt.Pedig úgy nézett ki nem lesz hosszú életű a kapcsolat,a nagy korkülönbség miatt!Szerelem volt első látásra,csak hát mindketten féltünk!Én még csitriként,ő már meglett férfiként!A lényeg hogy azóta elválaszthatatlanok vagyunk.Mi nem vagyunk házasok,páromnak soha nem volt még csak menyasszonya sem,de azzal vigasztal,hogy ő a meglepetések embere,és lehet hogy egyszercsak..... :lol: Amúgy nekem nem fontos,a lényeg hogy boldogok legyünk,és Fannibabát szépen felneveljük!

Gyöngyi:szupi hogy jobban vagy! :lol:

Babcika:bocsi hogy elmaradtak a képek!Ma pótolom!Köszi!
Vendég

Évi! Kinyomtattam a "dalokat", másnak is megmutogatom, mert tényleg jópofák!Köszi! :lol: :lol: :lol:

Bosco! Mit jelent az, hogy nagy korkülönbség, Köztünk 16 év van.

Bea és Annababa
Kép
bea80

Boscó-Várom a képeket!Tényleg mekkora az a korkülönbség? :wink:
Vendég

Bea80,Babcika!köztünk is 16 év van!mentek a képek!nem fontos mindet egyszerre felrakd,nehogy sokak legyünk 1 napról.
Vendég

Bartika
Egy két hét és már úgysem tudod úgy fektetni ahogy te szeretnéd mert pikk-pakk átfordul ahogy ő akar.
Ha téged ennyire aggaszt akkor szerintem szerezzetek be légzésfigyelőt... használtan nem olyan horror az ára.

Mi ma megkaptuk a három hós oltást... hááát volt nagy üvöltés szegény fiacskám! :( ráadásul egy húsz perces út helyett egy órát csücsültünk a dugóban kánikulában. Így is pont beértünk a rendelési idő végére... a dokinénit úgy kellett visszahívni... :(
Hat és fél kilók vagyunk, hízunk rendületlenül... :)

Kép
Kép
Kép
mamacka

Boscó-Ne viccelj,hogy hagyom a lányokat,had irigykedjenek,hogy csak én gyönyörködhetek Fannikában.Különben is az egyiket kétszer külted. :wink: El is forgattam őket,hogy ne kelljen kitekergetni a nyakunkat gyönyörködés közben. :wink:
Fannika hordozóban :lol:
Kép
Tündér Fannika :P
Kép
Fannikának már van habtapija :P
Kép
Úúúúgy szeretlek Anyuci: :P
Kép
Vendég

Köszi csajok az együttérzést. Valami DÖG támadhatott meg, mert most meg a gyomrom fáj rohadtul. Remélem ez is elmúlik holnapra.

Ha már nosztalgiázunk: Nekem a férjem szakközépiskolai barát volt előszőr, majd munkatársak végűl szerelmesek lettünk. Nincs is annál bulibb dolog, mint ha egy jóbarátodból lesz később a szerelmed majd a férjed. :lol:

Kép

Kép
pgyöngyi

Vok!

Édi lehetett Hanna kéznézegetés közben! (is) Régen tettél már képet a csajócáról :wink:

Mamacka!

Szép nagyfiú már Áron, hat és fél kiló, nem semmi!
Szuri :(

Boscó!

Fannika tündéri!!! És végre Téged is szemügyre vehettünk :) Csini vagy!

Gyöngyi!

Remélem holnapra már kutyabajod se lesz!

Nem tudom, hogy ez mitől lehet, de az én drágám pár napja egyáltalán nincs el nélkülem. Még WC-re is úgy szököm meg előle. Ha megneszeli, hogy nem vagyok ott, rögtön sírni kezd. Szépen eljátszik valamivel, erre én el merészelek menni mondjuk teregetni, vagy ne adj isten enni, abban a pillanatban törik a mécses. Extra kis nyűgiműgi mostanában. De legalább már viszonylag könnyen be tudom altatni. Valamit valamiért, hehe :roll:

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Tök jó kis rucikat rendeltem erről az oldalról:
http://www.gportal.hu/portal/bedoli/
Nagyon szépek, jó minőségűek, és az anyuka, aki árulja őket nagyon kedves, és megbízható. Érdekel valakit?

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?