A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Szent Imre kórház azaz a Tétényi - Ikea szoba &eacut

Neet, tulkepp nem volt olyan veszes, mert nem volt siras v nyuglodes v ilyesmi. egyszeruen csak nem akart aludni: pakolaszott, maszkalt fel-ala, elvolt. csak mar nagyon szerettem volna befejezni a rendrakast, na meg egy kis nyugit :) tiszta bagoly-tipus ez a kolok. csak tudnam, kitol orokolte... :roll:
sutes-fozes :) mint egy gyerek, aki uj jatekot kapott :lol:
gyermekeid :) :lol:
ja es pakolas sztem rulez: olyan latvanyosan lehet a legnagyobb kaoszbol valamifele rendszeruseget kepezni :mrgreen:

Macs, nem semmi a csajod! de elmulik hamar ez az idoszak: mielott meg megorulnel :wink: de addig is valami "maszoka" tereptargy beszerzese nem rossz otlet :)

Rylie, hat valszeg akkor lassan tenyleg itt az ido :) bar ez az elso falatoknal fog igazan kiderulni. elapadas? na azert ezen meg meg ne aggodj! egy ideje en se erzem, h nagyon lenne meg tejem, pedig biztos van, mert kulonben B mar reg ehenhalt volna, amennyit csipeget amugy. de meg csak alultaplaltnak sem neveznem :mrgreen:

Zanza, a leanyzod azert elvezte a pelus-nelkuliseget, nem? Benke itthon napkozben ebben a jo idoben csak igy szaladgal kopasz popsival, es latszik rajta, h birja. inkabb akkor kezdodnek a problemak, amikor ra akarom adni... :lol:
recca

Barbi :) De jó, hogy Angi már jól van!! :D Neked is bulást! Hajrá tea! :)

Zanza :) Teljesen elhagytátok a pelust, vagy leszoktató pelust használtok? Lehet, hogy azzal könnyebb lenne (mármint nem lenne minden pisis)? Tegnapelőtt egy ismerősünk megkérdezte, hogy Bálint hord-e még pelust, mondtam neki, hogy persze, még csak most lesz 1 éves, mire ő elmesélte, hogy már 6 hósan (!) bilire szoktatta a gyerekét és az 1 éves korára meg is tanulta használni. Aztán ajánlotta, hogy én is mielőbb vezessem be a bilizést... hááát...

Manóka :) Bocsi, akkor eltájoltam magam, de most már emlékszem :oops: Mi volt tegnap, hogy ilyen sokáig altattál?

Neet :) Eszti-Marcipán talpnyalogatós páros nagyon édes lehetett!!! Ha tudsz róluk képet csinálni, akkor jöhet!!!

Zuz :) Húúú, már 18. hét!! Én is nagyon izgulok, mi lesz majd az uh-on, kiderül-e, hogy hugicája vagy öcsikéje lesz Bazsónak?

Rec :) Lehet, hogy a kiscsajok rámenősek, az első csókot ő adta Bálintnak, de a repetáért már Bálint nyújtotta a száját :wink: Remélem tegnap azért sikerült aludnotok is!!

Votiv :) Főnököd jó fej, tényleg írd meg a parkolóőrös cikket!! Nem semmi, hogy Isti már ilyen nagy focirajongó! :D

Ruz :) A ruhapakolás és a szülő-megmászás nálunk is divat, de szerencsére csak "rohamokban" tör rá Bálintra a pakolási láz, így nem kell egész nap utána visszapakiznom, csak 1-2x naponta. A szülőmászással az a gondom, hogy kissé fájdalmas tud lenni, amikor betérdel/könyököl az ember hasába és egyéb részeibe, én már kezdem leszoktatni erről a mókáról. Te hogy bírod?

Rylie :) Sztem elég tejcsid van, csak szoptasd rendszeresen, vagy akár gyakrabban, ha úgy érzed, hogy nem elég. Egyébként természetes, hogy előbb-utóbb már nem feszülnek annyira a tejtől az ember mellei, de attól még van nedű a bödönben.
Ja és én is mindig azt gondoltam, hogy mennyivel könnyebb lesz majd, ha már ezt meg azt tudja már B., de mindig igényel engem, csak mindig más a feladat, ahogy fejlődik és változik, szóval majd Kamilla is kinövi ezt és akkor majd jön más, pl. rohanhatsz utána...

Macs :) Én csak nézek, hogy Füli 6 hósan már itt tart :shock:
denizsa

Sziasztok!

Az én gyermekem pont fordítva működik, mint a tiétek :lol: Általában írjátok, hogy mekkorát aludt a ded, mi meg fenn kukorékolunk, de most kivételesen mi aludtunk jól!!! Alig tudtam délelőtt lerakni, olyan jól kipihizte magát éjszaka!

Gabi!
Én azt hittem, hogy a lengő hinta végigsúrolta Dorka fejét, de ez tényleg horror lehetett :shock:

Ruz!
Bendiről ez a fotó nagyon édes!!!!!

Rylie!
Nekem már kb 3 hónapja nem feszül a mellem, pedig van, hogy fél napig nem szoptatok. És biztos van benne, különben nem csócsálná Bazsó :wink: Szerintem természetes, hogy amikor teljesen beáll a kereslet-kínálat, akkor az ember beparázik, hogy nincs elég tejcsi. És Kamilla amúgyis lassan elkezd enni, és szerintem ha a vizet ilyen jól fogadta az édes anyatej után, akkor a hozzátápival sem lesz gond!

Manóka!
Az tényleg nagyon vicces volt, amikor ikreknek nézték a gyerekeket :lol: Nem is tudom, hirtelen mit kezdenék két totyogóval, asszem elgondolkoznék a harakirin :lol:
zuzmo1

Annyira felb.sztam az agyamaT!!!!!!!!!!!! Valakit megölök!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :twisted: Felhívom az UH-ot, hogy jövő hétre délutánra Szentesinéhez (mert a másik bunkó volt velem régen) adjanak időpontot. Erre a csaj: Szentesiné augusztus előtt nem lesz. Mondom ok, akkor mindegy, jövő hétre kellen egy időpont! -Ja, akkor már én is jó leszek???????? Aztán mondom délután. -csak déelőtt vagyunk! Ja, persze mindezt olyan stílusban, hogyha ott vagyok előtte, hát lekeverek neki egyet!!!!! És én ezt honnan a büdös fenéből tudjam??????????????? Na, mindegy tett még 1-2 kedves megjegyzést, aztán amikor a nevemet kérdezte, persze hofy a doktort is hozzárakrtam, pedig nem szoktam :evil: Egyből kedvesebb lett a szentem! Hogy lehet egy nőgyógyászati ultrahangos ekkora féreg??????????????? :twisted: :twisted: :twisted:
zuzmo1

Hallom, hogy B. felébredt, rohanok be, hogy nehogy leessen az ágyról, benyitok, B. nincs az ágyon, hanem az ajtó mögött áll négykézláb (magától lemászott!), csak éppen én vágtam kupán az ajtóval... no comment... még jó, hogy csak kicsit koppant, púp nincs.

Zuz :) uh-nőci tényleg :twisted: és lehet, hogy ez még csak az aszisztense volt?
denizsa

Sziasztok,
innen is üdvözöljük az ultrahangos kisasszonyokat!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
és a ti dokitoktól a kórház is elalél????:lol: azt hittem csak a kismamák szeretik!!!! (Gabi, most csak viccelek ááááááááám!!!!:wink: irigy vagyok, mert az én dokimat inkább mindenki fúúúújolja :lol:)

Indi,
tegnap már nem volt erőm, egy ilyen meccs után, de én is nyomkodtam szegény B fülébe anno a cumit!!!! :lol: :lol: :lol: :lol:
monnyuk neszkáfffét csak ciciből kapott, de nekem is tetszett, h Domino majdnem....De a legnagyobb szerencse, h csak MAJDNEM!!!!!!! :shock: :shock:

Zuz,
máshova nem tudtok menni uh-ra??? mi a 18 hetes uht, a praxisban csináltattuk, összekötöttük a kellemest a hasznossal, és akkor tudtuk meg, h megint fiú, és azt is, h minden rendben van vele, és nem óhajt megmozdulni....igy nekünk nem is lett 4d-fénykép sem, meg semmi, viszont rendesen megnézték!!!

Kép

ZsanciKép
...hogy az utolsó emlékünk egymásról egy szép mosoly legyen...
zsancikant

Lányok,

segítség kellene, 15 hetes kismama vagyok és éppen orvosváltáson gondolkodom, mert a jelenlegi dokim elég konzervatív gátmetszés, szülési módok stb tekintetében.

ajánlották Kocsis Éva doktornőt, aki ismeri, kérem, írjon róla pár szót, milyen szakmailag, emberileg, figyelembe veszi-e a kismama igényeit és egyáltalán milyen nőnél szülni? eddig még csak férfi orvosom volt...
és milyen maga a kórház? ellátás, hozzáállás, higiénia stb?

köszönöm az infókat,
sziasztok:
Zsuzsa
zsuzsa28

Zsanci!
A saját doktorimat használtam :lol: Az is bejött :lol:
zuzmo1

ZSan!

Nekem még tartozol egy tüskével 8)
20170114224602

Zuz,
ez TÖK jó!!!!!!!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: de most komolyan!!!! :wink: :wink:
húúú, ez tényleg be szokott válni!! Kedves bném orvos, de ő sosem mondta (eddig), h doki, voltak már szt lászlóban, jános h-ban, és pont uazt a nemtörödömséget kapták, mint minden halandó...és annyira berágott a jános h-ban történtek után, h kijelentette, h ezentúl mindig úgy go bemuatakozni, h DOKTOR!!! XY vagyok...
azt mondta, azóta kedvesebbek vele minden eü-i intézményben... :lol: :lol:
de ez azért (valljuk be) elég nagy gáz, már nem, ami azokat illeti, akik úgy mutatkoznak be, h DR. XY, hanem az egész rendszerre értem, h ilyenen múlik, h embernek néznek e vagy sem...

egyre csalódottabb vagyok...mert régen, amikor még fiatal voltam, csak pozitiv tapasztalataim voltak eü-t illetően, és arra gondoltam, h csak az "öregekkel" ilyenek...de rá kellett jönnöm, h ez nem öregség kérdése, hanem gyakoriságé...minál többet jársz, annál nagyobb eséllyel néznek hülyének... :roll: :roll:

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Juc,
:lol: :lol: :lol: :lol:
neked van az a dokid??? tudod, akiről annyi rosszat hallani mostanság...

Kép

ZsanciKép
zsancikant

és igen, nem véletenül nem irok olyan sokat mostanság...
elnézést mindenkitől...az élet megmart, és "úgy" maradtam... :roll: :roll:

Kép

ZsanciKép
zsancikant

ZSan!

Ja :lol:
És mi lenne ha mi is DR.néven mutatkoznánk be?AZtán próbálják megkérdezni,hogy miért nincsa papírokan a DR?ÉS akkor visszakérdezübk ,hogy az mennyiben változtat a hozzáállásukon :lol: ?
20170114224602

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Juc,
próbájjjuk ki!!! :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Zuzi, ne izgasd fel magad, tudod, a Te állapotodban :roll: :wink:

olyan migrénem van reggel óta, hogy mozdítani se bírom a fejem! :? áááá

Zsanci, vettél 30-as sepiát?

éljen a magyar sztárbébi :D

votiv 8)
votiv

Szia Zsuzsa!

úgy tudom, hogy nődoki Szt Imrében három van, ebből kettő kapásból nem fogad újakat, legalábbis már pocakosokat nem. marad a dr. Rabóczky Marietta, akinél közülünk csak Blaye szült és egyedül ő tud róla pontosabbat. és van egy sereg férfidoki, jók és mégjobbak, közülük is tudunk ajánlani, olyat is bőven, aki nagyon haladó szellemiségű az általad említett gátmetszés stb. dolgokban.
általában elmondható, hogy a Szent Imrében abszolút támogatják a gátmetszés elkerülését, nagyon profi szülésznők segítenek ebben, és ha nincs semmi veszély, akkor hagynak szépen, természetesen vajúdni és szülni. amit a kórház honlapján ( www.imreszul.neologik.hu ) olvashatsz, az úgy többnyire igaz, bár dokija is válogatja, hogy ki mennyire lelkesedik az alternatív dolgokért.
a kórházról is többnyire jók a vélemények, szép, felújított és tiszta, alig hasonlít az általam ismert többi "kórházra", a szülészet különösen vidám és az ott dolgozók is néhány morc csecsemőst és egy-két mumus dokit leszámítva jó fejek és nagyon emberségesek, ábszolúte jó kezekben leszel, ha úgy döntesz, hogy a Szent Imrében szülsz.
van itt veled nagyjából egyidős pocakos kismama, Zúzmó, és vannak nemrég szült anyukák is, akik a legfrissebb infókkal tudnak szolgálni.
a dokiválasztásban is megpróbálunk segíteni :)
a kórház honlapján olvashatsz arról, hogy tartanak szülésre felkészítő előadásokat (és kismamatornát is, ami nagyon szuper, ajánlom!), ide bárki bemehet, kézenfogod a kispapát és elmentek, hátha megismertek egy szimpatikus dokit, akit akár már az előadás után le lehet szólítani :D
a szülésznőkkel ugyanez, ők is tartanak "baba-mama klubot", ahol minden kérdésre válaszolnak, régebben még a szülészetet is megmutatták, aztán túl nagy lett az érdeklődés, és úgy tudom, azóta ezt nem csinálják, de ha választasz szülésznőt, ő biztosan megmutat mindent.
az is egy megoldás egyébként, ha szülésznőt választasz, és egy ügyeletes dokinál szülsz. területileg is ide tartozol?
üdv, és jó pocakosodást

votiv 8)
votiv

Szia Votiv!

köszi szépen az infókat, azt hiszem már döntöttem, megpróbálkozom a szent imrével, eddig csak jókat hallottam/ovastam róla. XI kerületben lakom, így gondolom, területileg is oda tartozom, úgyhogy most már csak annyi van hátra, hogy találjak egy szimpi dokit, aki vállal ennyi idősen is... persze, gondolom a területi illetékesség miatt ellátna az ügyeletes is, de azért mégis jobb talán olyan orvosnál szülni, akit már ismer az ember. ha ebben is van ötleted, esetleg orvos elérhetőséged, nagyon szívesen fogadom, de tervben vannak az előadások illetve a torna is, úgyhogy majd próbálkozom.

még egyszer köszi, üdv:
Zsuzsa
zsuzsa28

Sziasztok!

A segitségeteket kérném.
Ha valaki esetleg innen Dr Faludy Pálhoz jár, meg tudná mondani mikor rendel a kórházban?
Előre is köszönöm.
chesti

Macs!
el fog múlni. nálunk, mikor megtanult felálni, 2-3 hétig hisztizett. mert vagy fel akart állni, vagy nem tudott leülni, vagy mert eldőlt, vagy mert stb. csak az állás körül forgott minden, legelejében éjfélig csinálta, pedig akkor már 10-kor aludni szokott. (most meg már 9-kor) még meséltem is az egyik talin a csajoknak, hogy ez van. bocs, de örülök, hogy nem csak az én lyányom ilyen :)
és Lencsi már ott tart, hogy addig hisztizik, amíg nem kap falatot a kajámból. úgyhogy nem ehetek már akármit :)
ja, és én vastag pelenkacsomókat kötöttem a kiságy tetejére, mert folyton oda verte a kis száját.

Zanza!
holnap viszek neked egy Liberost, meg Rylie is, és akkor aptyuk is ingyé mehet be, nem csak te! oké?

Rylie!
úgy dumáltuk meg a csajokkal, hogy 3-kor taláxunk azon a részen, ahol a kirakodó szokott lenni. most öreg figurák sakkoznak arra, és több kibic is bámulja. utána én javasoltam egy olyan játszót (pár utcányira, a Diószegin), ahol nagyon kevesen vannak, és mi, babakocsis asszonyok, le tudunk ülni, a járós babák meg játszhatnak :). lehet, hogyha mosódiót akarsz venni, akkor hamarabb találkozz Indivel és vásároljatok.
tejcsi: ha Kamilla rendesen hízogat, akkor nem kell aggódnod!

Zuz!
tavaly én is hasonlóan jártam az UH-n, és sajna egész nyáron szabin voltak, így fél üzemben működtek és nem adtak időpontot. azt mondták menjek oda, és várjak. :/ sajnos attól tartok, hogy megjegyezte a neved mellett, hogy nem voltál szimpi neki :), de nagyon helyesen tetted, hogy a dr-t odamondtad! úgy is van! remélem összetojta magát :)

Zsuzsa!
Votiv kolléganő mindent elmondott :)
az előadások alkalmával meg fogod ismerni a dokikat, és szerintem igen hamar választani tudsz közűlük. csak az a gáz, hogy közben telik az idő.

HOLNAPI TALI:
aki csatlakozik, azt várjuk a Fenetektel tónál, a belvárosba menő 7-es busz megállójával szemben, a túloldalon. utána a Diószegi utcán lévő játszótérre megyünk, vagy sétálunk, vagy stb.
ancsipancsi

Zuz:
igaza van Votivnak,nyugi :!:
Egyébként ismerős a szitu.
Mi csúnyán kihasználjuk sógorom Dr. előjelét.
Pl.: az autónk céges,a cég neve pedig a családnevünk :wink: Na már most mikor közúti ellenőrzésnél belenéz a rend őre a papírokba szinte rögtön össze is csukja és jó utat kíván :lol: Rosszabb esetben még hozzá teszi,hogy kolléga :?: :shock:
Így esett meg velem,hogy pár percre "keves ügyvédnő" lettem :mrgreen:

Zsan:
ne már :!:
Tessék írni,írni és írni :D

petergabi

Zsuzsa, például a Bálint dokik, bár hozzájuk jó nehéz bejutni, de talán a legifjabbhoz, dr. Bálint Balázshoz még beférnél. Bardóczi szerintem ennyi idősen már nem vállalna, de meg lehet próbálni.
csajok, az ifjabbik Barna doki szakvizsgázott már?/vezethet szülést? mert ha igen, őt nagyon ajánlanám :wink: :D
aztán még sztk-ban is rendel dr. Tasi Róbert, róla nagyon jókat hallottam, Holba Sándorról is, Csabafi Csabáról és Szőnyi Istvánról is.

én dr. Faludi Pálnál szültem, de sajna nem tudom a kórházi rendelését/ügyeletét, Chesti :( de telefonon biztos megmondják Neked a tutit! (464-8600)

votiv 8)
votiv

Votiv köszi a választ, felhivtam őket, arra azt mondta, ő nem tudja...jó de akkor minek dolgozik ott, ha ilyen információt sem tud? :)
Van esetleg itt még valaki aki Faludy dokihoz jár?
Mi 25 hetesek vagyunk, jővőhéten megyünk szülésznőt választani, remélem sikerül valami kedves aranyos nőt találni :)
chesti

sziasz :) majd este írok, kezem most sínben és ded édesen hívogat a kertbe. Éljen a nyári meleg:):):)

indianyo

Chesti, nem nagyon tudsz melléfogni, híresen jók a SztImrés szülésznők :D
talán Denizsa még tud neked segítei, ő is Faludinál szült. Te is nála készülsz? és ki lakik a pocakodban? :D
üdv

votiv 8)
votiv

Kép

indianyo

és akkor még egy kép Emmáról :)

Kép

indianyo

Ancsi, Rylie, köszi!

Macs, holnap játszóházazunk, de hétfőn már ráérünk, ha még aktuális Füli lekötése, szívesen meglátogatunk Titeket. :lol: :lol:
Nálunk is bejött a szülőkre való felmászás (mind a mai napig imádja gyakorolni)

Kép

Den, nem hagytuk el a pelust, csak kipróbáltuk, hogy milyen, ha nincs rajta. MOst azt a technikát találtuk ki, hogy mikor megyek pisilni, ő is jön - nagy lelkesen - és ő is ráül a bilire. Még erőlködik is, hogy "jöjjön vmi", de hamar elunja az üldögélést.

Emma mekkorát nőtt!
zanza

Íme a legkisebb Sün:

Kép

neet
neet

Zanza!
Rékából hogy lett ilyen kicsi? csak nem visszanövesztetted délután? :)

Indi!
Emmával is találkoztál ma? :) marha jól néz ki Paji ikertesója.
miután elmentél L. aludt 1,5 órát és jött az örjöngés :), ugra ide bugra oda, ütött vert mindent, mérgében rugdalt is :)
ancsipancsi

Ugye nem bánjátok, h ilyen Marcis képet tettem fel a kutyás helyett? :lol:

Ma láttam anyukát és babát is élőben, szuperül néznek ki, holnap már ki is ebrudalják őket. Reménykedhetünk egy szüléstörténetben hamarost. :) Amennyit tudok (remélem, jól emlékszem), hogy 10 körül még jött egy email, h semmi, Vera lefekszik, mert álmos, majd 2 körül bementek a Hba, és 3/4 4kor már kint volt, kb 3 tolásra. A többit mesélje el az illetékes. :)
Ja, és Dóci rábólintott, mikor megkérdezték tőle, hogy hazavigyék-e. :) A többit majd Vera. :)
neet
neet

Votiv hát úgy néz ki Ő elvállat engem. Istenigazából Kocsis dokinő volt a nőgyógyászom, de mi lombikosok vagyunk, amikor meg 8 hetesen hozzákerültem már fullra volt októberre sajna.
Igy kerültem Faludyhoz, eddig szimpi, nagy dumája van :)
Kislány a kis pocaklakó, Niki :)
chesti

Mr. Kisün Jr. tényleg tiszta apja...... :lol: :lol: :lol: :lol:
klassz pasi!!!
gratula!!!!!!!!

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Neet!

Dehogy bánjuk :) ,köszi Kismarciról képet!Csoda szép egy pasi!

ÉS EMMÁT én is láttam tegnap és annyira nagy lány már!ÉS olyan ügyesen homokozik mint a nagyok.Tele tette a formát utána meg szabályosan kiborította.Teljesen elámultam rajta :D
20170114224602

Pajikám ikertesója tényleg klassz csaj :wink: És szeret dagonyázni is :lol:

Marci milyen édes!!! De jó, Neet, hogy tettél fel képet!

Ancsi!
Én is attól féltem, hogy ezek után az UH-os csaj majd bunkó lesz, de képzeld, miután bemutatkoztam elkezdte mondani, hogy amikor majd megérkezek, mondjam, hogy van időpontom, hogy ne kelljen sorba állni :? :roll: Olyan szar kedvem lett ettől, annyira vártam már az UH-ot, Bazsóval is mindig úgy készültem, hogy megint láthatom, és akkor most ott lesz ez a hárpia. Jó megérzésem volt, hogy mindig a másik nőhöz mentem :(

Indi!
Sínben van a kezed???? :cry: Ez az ínhüvelygyulladás miatt???

Deni!
Bálint kimászott a kiságyból :shock: :?: Vagy a normális ágyon aludt?
Ha nincs púp, akkor biztos nem ütötted meg nagyon!!!

Votiv!
Migrén???
zuzmo1

Zuz! S akarjátok tudni a nemét? Nevek vannak már? De izgi!!! :lol:

UH: amikor először voltam uh-n én is majdnem benyomtam egyet a nővérkének a stílusa miatt. :evil: De a dokinők szimpik voltak.

Parkolás: Arra gondoltam, hogy több médiasztárra kiróttak százezre bírságokat, s ők igazolni tudták, hogy valótlan. No a lényeg, hogy reménykedjünk ennek egyszer vége lesz...

Indi írta: Ja, Angi címszó Barbinak szól
Kitaláltam :P

Recca! Hűha féléjfélkor még kukorékolt gyermeked?! :shock:

Ruz! A szétpakolás egy vérbeli férfira vall :P

Rylie! az hogy mostanság nem betoncicivel rohangálsz a meleg idő miatt is lehet! Az én figyelmemet direkt felhívta a védőnő, hogy kicsit szottyosabb leszek a nyáron.

Den! Azért gratula B-nek! :lol:

Emma nagyon boogie-s!!!

Zsuzsa! Én sajna nem ismerem, de a kórház a legjobb! Vágj bele!

Ma elmentünk a gyerekdokihoz (csak meg akartam nyugtatattatni magam :oops: ). Felírt c-vitamint, megvizsgálta, s megnyugodtam. :lol:
ja és kicsit csalódtam mert ő egy helyettesítő doki, s nagyon szimpi volt már múltkor is. a sajátunkkal még csak egyszer találkoztunk, de történt már egy pár dolog ami miatt már annyira nem lelkesedem érte. ma megkérdeztem, hogy átmehetnénk-e hozzá, s ő azt mondta az etikátlan lenne, ha átvenne minket. :( szóval nemcsak jó, hanem még etikus is :!: ... per pill sajna :?

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Third Birthday tickers

Lilypie First Birthday tickers
gödibarbi

Ma voltunk a Régió játékkereskedésben, és 6500 forintért egy rakat játékot vettünk!!!
Bazsó imádja a konyhai játékokat, a játszóházban is mindig főz, és sikerült neki vízforralót vennem, ami foralós hangot ad ki, és ha önti, akkor olyan hangot, mintha öntené a vizet. A felére le volt értékelve!!! Kapott lábosokat is :lol:
Klassz hely, az tetszett, hogy olyan márkájú játékok is voltak, amiket eddig még nem is láttam.
zuzmo1

Angi!
Én nem értem, hogy a mai világban ez miért lenne etikátlan. Végülis szabad orvosválasztás van. Max kellemetlen. Egyébként fura, hogy Te csak 1x találkoztál a gyerekorvossal. Hozzánk kijött akkor, amikor hazajöttünk a kórházból, aztán 1 héttel később is, hogy megnézze, minden rendben van-e (és egyszer sem adtunk pénzt, tehát szerintem nem azért jött)

Vica és Szdorka miért tűntek el?
zuzmo1

Ja, és persze, hogy tudni akarjuk a nemét :wink: Egyébként már egyszer írtam, hogy Panna lesz.....akkor is, ha fiú lesz :lol: Per pillanat nincs más ötlet :lol:
Jó, hogy nincs nagyobb bajotok! Remélem, te is rendben vagy!!!
zuzmo1

Sziasztok lányok!

Kicsit ritkábban tudok jönni, mert Gréti egy kis terrorista, úgy el van indulva, hogy csak na. Ha meg nem rámolja szét az egész lakást, akkor meg hozza a mesekönyveit, amiket én már kívültől fújok, de ő meg nem unja. Hihetetlen. Kedvence a Csipkerózsika, odalapoz, ahol megszúrja az ujját az orsóval, és mutatja a saját ujját és utánozza a sírást.

Zuzi! Add már meg légyszi a kórházi uh-s telefonszámot, én sehol nem találom. Te mikor mész?

Votív! Engem B.Zs. a 24-ik héten vállalt el, úgyhogy Zsuzsa a 15 hetével még nincs annyira elkésve. Próba, szerencse.

KépKép
KépKép
lindicita

Legkisebbik Sün nagyon édes!
lindicita

Zuzi!

Ez a vízforraló felkeltette az érdeklődésemet,nem tudtam,hogy hangot is kiadnak ezek a játékok.Lehet,hogy a mi Pannánk :lol: a névnapjára kap egyet majd.
De Regioval vigyázni kell egyébként mert egyáltalán nem adja olcsóbban a játékokat mint egy nagy bevásárló.Most a leértékelésre persze nem érvényes csak kitapasztaltam 3 év alatt amig mellette laktunk 8)

Egyébként nálunk is Panna lett volha ha fiúnak születik szegény.Illetve még a Döme név volt játékos.
ÉS képzeljétek el,hogy egyszer a CORAban volt egy anyuka és két fia akiket úgy hívott,hogy Soma és Döme :lol: Olyan jót derültem magamban.
20170114224602

Indike!

Küldtél nekem homeost mert nem kaptam :oops:
20170114224602

'stét!

Emmával csak virtuálisan találkoztam a képeken keresztül :) És tényleg csudaklassz nagylány :)

Viszont ma csajoztunk :lol: találkoztunk Fannival, Rékával és Lencsivel - és a szülőkkel, tök jó helyen ücsörögtünk.

Ancsi :) a néni rosszul magyarázta, kórház pont a MOM Parkkal szemben van a bazi nagy ronda üvegfémizémicsoda mögött. De így is odaértem :) És sajnálom, hogy kikaptál a végén, Lencsi olyan édes pofa, szolidáris volt Dominóval és ő is rázendített, mikor a kicsi fiam küzdött a ronda pukimanókkal :)

Réka tényleg olyan, mint egy kis professzor, irtó édes, ahogy komoly képpel jár-kel és nagyon ügyesen eszik egyedül már :)

Neet :) köszi nagyon Marci képéért, milyen nagyfiú!!! És megnyugtató, hogy Dóci is beleegyezett, hogy hazavigyék :lol:

Zuz :) mire jó a doktori cím :) a szonográfusok meg... hát nem valami kedvesek a Bártfaiban, ne is mérgelődj miattuk :)

A kezem egy levehető sínben van, most így nagyon jó, mert se a csuklót, se a hüvelykujjat nem éri terhelés. Egyébként mindkét kezemben ínhüvelygyulladás van - de két különböző. A jobb kezemben lévő az alkati dolog és a megterheléstől elő-előjön, arrra is kaptam egy sínt, amit majd tudok rá használni. A másik- ami most nagyon fáj - az Dominó születése óta jött elő, ez gyógyítható, fizikoterápiás kezelés valami szteroidos gyógyszerrel. Doktornéni csodajó fej, mindenkinek ajánlom, ha valami kézsebészeti dolog van, nagyon kedves és profi :)

Msot megint nem emlékszem, mi mindent írtatok, majd még visszaolvasok.

indianyo

Zuzi :) helyes, hadd tudja meg a gyerek idejében, hogy mihez tartsa magát :) Panna :) És de jó, hogy ilyen klasz játékokat vettél,majd én is megnézem ezt a bótot magamnak - szigorúan üres pénztárcával :lol:

Jelentem, a szkennelés még nincs befejezve, mert csak nagyon kevés időm van rá, de ahogy befejezem, küldöm a homeos füzeteket. Eddig BArbi, Jucus, Gabi és Zuzmó kért belőle.

indianyo

Sziasztok!

Indi!
KÖszi, hogy felraktad a képet Paji ikertesójáról :)
Ma is jót homokoztak egyébként együtt

Zsuzsa!
Votiv már mindent leírt. Én Kocsis dokotrnőnél szültem tavaly májusban, és szuper volt, de sajnos tényleg nem túl valószínű, hogy elvállal már. Azért egy próbálkozást lehet, hogy megér.

Legifjabbik Sün nagyon helyes!

Lányok,
kicsit ki vagyok bukva :cry: , Zuzmónak már meséltem a sztorit. Nem akarom hosszúra nyújtani, a lényeg, hogy talán emlékeztek, voltam Emmával az ortopédián, amikor felállt, mert a jobb lábát befelé tartotta. Akkor azt mondták, ez nem vészes, majd ha elkezd járni, menjünk vissza kontrollra, de lehet, hogy addigra el is múlik. Na ma visszamentünk, egy másik doki volt (egyébként másfél órát vártunk), aki viszont azt mondta, hogy ezzel csinálni kell valamit (még a másik dokit - azt hiszem a főorvost - is áthívta a másik szobából). A jobb lábára kapott most Emma egy gyógycipőt, amit éjszaka kell viselnie, ez kifelé fordítja a lábfejét. Járni nem lehet benne, ezért csak alváshoz jó. A bal lábán van egy kis harántsüllyedése, azzal azt mondták, egyelőre nincs teendő. Július 31-re rendeltek vissza kontrollra, aztán lehet, hogy kap igazi gyógycipőt, amiben járhat is. Addig lehetőség szerint, ha olyan helyen vagyunk, mezítláb legyen. Nagyon aggódtam, mert a vizsgálaton nagyon sírt Emma, de szerencsére most könnyen elaludt a cipőben, meglátjuk, milyen lesz az éjszaka.
Van a tágabb családban egy ortopéd doki, ő Szfváron rendel, jövő héten ha megyünk a Balcsira, elvisszük hozzá is Emmát, most már nem bízom senkiben. Magamat is okolom, mert már pici korától látszódott, hogy befelé tartja a lábait, de a házidokink sem tulajdonított nagy jelentőséget neki, és én is azt gondoltam, kinövi.
Ja, a doki azt mondta, valószínűéeg magzati korban "kényszertartásban" volt a lába, azért lett ilyen.
Bocsi, mégis hosszú lett...
manoka11

Elég hülyén fogalmaztam, szóval a minket vizsgáló doki áthívta a másikat, hogy ő is nézze meg Emmát - persze addigra Emma már annyira üvöltött, és kapaszkodott belém, hogy nem tudtam letenni. És én is elpityeredtem, aztán ahogy kijöttünk a rendelőből, felhívtam a férjem, és jól kibőgtem magam.

Ráadásul Emmának nem elég a 12 fog, úgy tűnik, jönnek a fölső szemfogai, szuper :?
manoka11

MiniSün nagyon férfias jelenség.

Indi, miért csodálkozol? Réka pocakban egyetemes töriből kollokvált, és magyar töriből szigorlatozott, hogy a többit ne is említsem. :wink: :wink:

Tali után 3 órát aludt, köszi lányok-fiúk, hogy lefárasztottátok. :wink:
zanza

manóka! ne hibáztasd magad!!!
pont ma gondolkoztam rajta, hogy én ált. nem bízom a dokikban, s mégis a gyerekdokiról azt hittem más emberfajta... :(
persze tisztelet a kivételnek! :P

zuz! én is így gondolom, de mit tehetnék, ha ő ilyen erkölcsös... :? természetesen ez is szimpatikus benne :mrgreen:
mondtam is neki, hogy megvan az indokom, amiért át szeretnék menni, de csak kedvesen mosolygott...

Indi! köszönöm, hogy nem felejtettél, s a listán vagyok :lol:
a kezeidról szóló dolgok nem igazán bíztatóak. szoktad te magadat gyógyítani? emlékszem nem oly rég írtad, hogy pozitív gondolatokat küldtél a kifújt szerek miatt. küldjél magadra is!

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Third Birthday tickers

Lilypie First Birthday tickers
gödibarbi

amikor hazajöttünk kijött a gyerekorvos (sajna adtunk neki pénzt), azóta pedig folyamatosan helyettesíti ez a kedves, okos, tapasztalt, precíz nőci. volt hogy hívtam, s kinyomott :twisted: azonkívül amikor először berendelt, nem is volt ott!!! :evil:
gödibarbi

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?