Jó reggelt innen is

olyan szépen süt a nap
Deni

Hű... tudom, hgoy borzasztóan megijedtél, de azért remélem, msot már tudsz a dolgon jókat nevetni is! Elvégre vígjátélki szituáció is lehetne, áés szerencsére nem lett belőle baj

Ezek a fiúk, jaaaaaaaaaaaaaaj
Votvi

sín nagyon jó, komolyan, olyna jól kíméli a kezemet és tudok vele mindent, ha meg nem, hát leveszem

EZ csak egy műanyag dolog, ami tépőzáras, nem valami gipsz-szerű szörnyűség. A fizikoterápiás kezelés léesz inkább izgalmas oda tízszer kell menni. És kicsi fiad tényleg irgalmatlanul erős!!! Valami jó kis efárasztó sportolás kell neki - én ugyan kicsi korban nem gondoltam idáig ezt hasznosnak, de hát egy ilyen energia-bombának,mint Istók, tényleg kell valami plusz dolog. Például nálunk lehet sokat gereblyézni fűnyírás után

Hogy haladsz a munkával? Hozd el Istit ma délután, kifárasztjuk
MAcs

listát bővítettem

És doktornénit köszönöm, tényleg nagyon klassz ember! Ma délután Feneketlen tónál lesz jó sok gyerek Fülecskédnek
Zuzi

Te pedig meglátoghathatnád Gabit Egomban, ha úgyis arra jársz

És akkor Paji és Förtöske jól elrosszcsontkodhatnának együtt:) UH miatt meg ne aggódj tényleg - és Praxisban sima UH-t is végeznek, nem csak 4D-t..
ZAnza

Nem csodálkoztam, anya lánya ugye

Csak annyira aranyos, megörültem neki
Zsanci

Megmart az élet? Ajjaj.. Tessék ellenmérget magadnál tartani ilyen esetekre

És annyira szépen süt most a nap, hogy biztos elmúlik tőle a rossz kedved
Manóka

Emma nagyon nagylány, tényleg, és szerintem se aggódj a lábacskája miatt, ilyenkor még midnnt olyan gyorsan helyre tudnak tornával hozni, hiszen gumicsontúak ezek a gyerkek
Johi

Köszönöm szépen a napkencét, már fel is kente a delikvens magára némi szülői segédlettel

És örülök, hogy Fannipapával is találkoztam, nagyon kedves ember - Fanni meg scudaaranyos, mikor kómásan ébredezik:)
Gabi

Gondolom, eltelik majd egy ksi idő addig, amíg magatokhoz tértek - hiába, gyerekek öregszenek erősen

És hurrá a szeptemberi költözésnek:)
Ma költözik a férjemuram át Pune kisvárosból Bombay nagyvárosba, ez jó hír és lehet, hogy anyóst meg végre le tudja passzolni a nagynénikhez, reménykedem...