A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Szent Imre kórház azaz a Tétényi - Ikea szoba &eacut

ruz, Moose, legyek kozvetito? 8)
recca

Itt egy kép kis Mancimról:
Kép
lindicita

Ancsi én nem értek ehhez a libero dologhoz, de van itthon olyan libero csomag amin két kis négyzet van benne nyuszival, az kell?

Ha igen, akkor elviszem neked.

ruz
ruzicsky

Lindi!
Manci olyan édes, és ezek a szemek!!!!!!!!!!!!!!! Az utcán többször megállítanak, hogy Lencsinek milyen szép nagy szeme van, de a kéksége közel se olyan, mint a tiétek. Különben lányod tiszta anyja :))

férjem volt az indiai Mother Careben (bárhol jár, mindig keres M.C-t), és vett L-nek egy napozót, frottír anyagból, nagyon édi. ma ráadtam, és tiszta jó, hogy apjuk 1,5-2 éves korú gyerekre vette, mert kisebb nem sokáig lenne jó. Lencsi jó nagy baba. és próbálkozik az iszival is.

Kép Kép Kép
ancsipancsi

Ruzi!
igen, olyan nyuszikból kell még 3-at összegyűjtenem. Bkriszta is ígérte, hogy van neki, csak vele még sosem sikerült összefutnom :(, és múltkor is postán küldte el, nem akarom ezzel terhelni. szóval megköszönöm.
ancsipancsi

Ok Ruz, akkor Recnek add oda, aztan gyere at :) hotmeles viragos cimed meg el?

Juc, koszi, en azt a hosszukas egyszeru halot neztem ki, mert pont ket olyan lyuk van a csempen, hogy passzolna is. Lilakat koszi :) En is utalom egyebkent, de a gyereket meg imadom, es belettam, hogy apanak igaza van, altalaban olyan jatekokat meg ruhakat veszek neki, ami nekem tetszik, nem olyat, ami neki. Ugyhogy mostmar jobban igyekszem jo anyuka lenni :D de persze azert esszeru hatarokon belul. pl lila mackot ma nem engedtem, mert vasarnap mar becsuszott egy es ugyis csak hegyekben all a plussallat, le se tojja...

Macs, en asszem coraban szereztem, de mar regebben.
moose

Gréti és Lencsi is csudiszépek! :)

Ancsi

Oksi, akkor viszem, 3 csomag Libero van itthon, azokról mind levágom. :)

Írigyellek a férjed miatt, hogy így vásárolgat Lencsinek, külön megkeresi a legjobb márkákat és milyen jó az ízlése is! :)

ruz
ruzicsky

Moose

Okés. És a virágos e-mail abszolút üzemel. :)

ruz
ruzicsky

Moose, ruz, elintezhetitek am egymas kozt is :lol: nem muszaj belelabatlankodnom :mrgreen:
recca

Lindi:
még mindig észbontó a csajszid :lol:
A hihetetlen kék szemével...

Macs:
Füli is annyira édes :D Mindig feldob,ha látom.Tetőtől talpig huncutság :lol:

Moose:
persze nem jó szó rá,hogy aggodunk miatta./De majd térjünk vissza erre a témára kb.10év múlva :wink: /
Egyszerűen csak olyan érzés ,mintha jól mellkason vágtak volna és még mindig nem kapnék levegőt.Nem túl kellemes rádöbbeni,hogy végérvényesen kezd tini lenni. :roll:
Az is eszembe jutott,hogy az arab világban már eladó sorban lenne és járhatna mától csadorban :shock:

Juc:
kicsi Pannádnak gyógyulást kívánok :!:

petergabi

Ancsi:
Lencséd is csoda édes :D
Valóban gyönyörű nagy szemei vannak :!:

petergabi

Ancsi :) két liberós nyuszit én is tudok adni, én lusta vagyok ilyen dogokkal foglalkozni. És indiai MC nagyon jó, úgy feldobtál a hírrel :) És napozós Lencsi is nagyon aranyos:)
Krisztával és Ákossal tegnapelőtt webkameráztunk és bőszen babázott meg pápázott Dominónak :)

Na tessék, nem tudunk ma menni erre milyen jó sokan lesztek :)

REc :) Bizony, vannak Monapel pelusok és Nandu kendők is a Holdboltban, legalábbis január körül még voltak.

Lindi :) Terrorista-palánta továbra is gyönyörű :) És ma telefonáltam úhjra főnökömnek mindkét telefonomról - nem vete fel. Erre felhívtam a másik főnököt, aki jó fej, hogpy monjda meg ennek a bunkónak, bhogy vároka fizetésemet már két hee. Ha estig nem hív valaki vissza, akkor fenyegető e-mailt írokapeh-és muunaköügyi bíróságot emlegetve, ahogy itt tanultam :lol: és az összes dolgozónak elküldöm másolatban.

Macs :) a Baross utcai Fakopáncsban láttam malacos perselyt a múltkoriban. És Fülöp úgy áll, mintha mindig is ezt csinálta volna... :)

Moose :) egy virágos gumicsizmás képet kérek szépen :) És én is beleszerettem most a lilába, megértem Nyuszit :)

indianyo

Gabi!

Nekem is a csador ugrott be :lol:

Grétinek tényleg csodálatoson kékek a szemei.

ÉS ha a foga miatt ilyen a csajom akkor inkább csináltatok neki protkot de vissza akarom kapni az aranyos,édes kicsi lányomat :cry: !Most már a hárpia kategóriánál tart viselkedésileg.Látszólag ok nélkül hisztizik stb.
És idáig nem is vettem észre ha foga jött,most meg már 5.napja nyomja ezt a témát.
20170114224602

ajja, aggasztó, milyen hülyeségeket gépelek, bocsi, bár gondolom, már megszoktátok :mrgreen:

indianyo

Aki jön a talira, el tudná valaki küldeni nekem a mobilszámát, hogy ha nem érek oda vagy ilyesmi megtaláljalak titeket, nem ismerem túl jól a környéket.

rozsacskakukachotmailpontcom

MSN-en is rajta vagyok ezzel az e-mail címmel.

Köszi

ruz
ruzicsky

A 114-es busz megáll a találka helyénél?
lindicita

Lindi!

A Kosztolányi a végállomása.Onnan csak át kell sétálnod a feneketlen tóhoz 2 zebrán! :lol:
20170114224602

Sziasztok,

Csak egy gyors bekukk.. mi is mennénk talira, de most értünk haza voltunk dévényesnél meg szandit venni stb...

Hánykor kezdődik a tali? Háromkor?

Indi: sajnálom, hogy nem jössz és köszi az infót. Apafej dumált veletek vagy rohantak tovább? Ugye Rá is hasonlít Fanni?

Manóka: leragadtam a Te hozzászólásodnál és írtam is gyorsan mélt. Lényeg ne aggódj nem lesz semmi baj. Nekünk is hasonló problémával kell most járni dévényesekhez és 4 max 5 alkalmat mondott, szal ne halgass az ortopédiásokra, nekem anno olyan hülyeséget írtak fel, hogy csak na.

Lindi: terrorista édes pofa....

Ruz: Ti is jöttök, ez szuper, olyan régen láttalak titeket.

Naprában ebédeltem (szendvics, sütike) , Hold bolt kajaboltja, nagyon jó kis hely tényleg. Fanni pedig evett egy kicsit a sütimből, édes ahogy majszolgatja.

Megyek visszaolvasok, van időm Fanni cicin alszik, kidőlt.

Johi és Fannilány
johanna1975

valaki aki nem indult küld nekem püben számot és akkor meg tudom, hgoy hol vagytok. mert fanni alszaszosz..

Johi
johanna1975

Lányok, mégsem megyünk, nem buszozok ennyit Grétivel ebben a dögmelegben.
Nektek jó talizást!
lindicita

Mi sem megyünk, mert Fülicsek alszik ezerrel...
macskanyu

Gyerekdalok felnőttül :lol: :
1)

Figyelem! Sürgősen megkérünk minden házzal rendelkező puhatestűt, hogy

ingatlanát záros határidőn belül hagyja el az annak külső felszínén

keletkezett, és azóta is folyamatban lévő tűzeset miatt. A károsultakat

folyékony és félig megszilárdult tejipai termékekkel kártalanítjuk, amelyek

együttes mennyisége egyelőre két napi fejadagot tesz ki.

2)

Sürgős figyelmeztetés minden kiskorú Katalin nevű lakosunk részére!

Tudomásunkra jutott, hogy hazánkba betört oszmán csapatok Önöket

célpontjuknak tekinthetik. Áldozataikat először mély nátrium-kloridos

forrásban szeretnék megmeríteni, majd pedig abroncsok alsó tesztelésére

használják fel. Tájékoztatjuk Önöket továbbá, hogy a nagy sebességel

közeledő oszmán csapatok megérkezésük után fejlövéssel történő kivégzést

foganatosítanak.

3)

Megkérünk mindenkit, aki lépéseit nem tudja az általunk megadott ritmushoz

koordinálni, ne álljon sorba este az üzemi konyhán, mivel számukra rétest

biztosítani nem áll módunkban.

Emellett felhívnánk viszont a figyelmet az említett táplálék pozitív

tulajdonságaira, valamint arra, hogy Honvédségünk számára kifejezetten ezt

az ételtípust írják elő a hivatalos szervek.

4)

Mivel a körzetünkben észlelhető csókák csípése madárinfluenzával

fenyegethet, valamint látásában korlátozott kis korú varjak jelenléte is

aggodalomra adhat okoz, gyermekünk keresztanyja kétlóerős járművéért

küldetett.

Meg kell azonban tagadnom ezt a kérését, mivel e közlekedési eszközt

szintén potenciális veszélyforrások, pontosabban tollas baromfi(a)k

foglalták el.

5)

Teljesen felújított, eredeti meghajtással rendelkező nosztalgiavonat indul

a második vágányról Kanizsa állomásra.

Megerősítjuk, hogy a vonat a kanizsai pályaudvarra megy. A szerelvény

elején az irányítási funkciókért a gépész-menedzser felel, ő az, aki a

szerelvényt hajtó mozdony irányvektorát és sebességét meghatározza. Más

források szerint vonatkísérőként az utolsó kocsiban tartózkodik az a

töltött tésztaféleség, amelynek feje táplálkozásunk egyik legfontosabb

gumós gyökérnövényévé alakult.
20170114224602

Juc, nem tehet rola, biztos nagyon kellemetlen neki :( tegnap ota nekem is megint elkezdett fajni az egyik bolcsessegfogam, pedig mar majdnem kinn van. nem hisztizek, csak panaszkodok, de tok sz.r... asszem mindjart bekenem a gyerek dentinoxaval.

Ancsi, es L nem vagta apa fejehez a napozot? Ahelyett, hogy valami szuper jatekot hozott volna... szerintem te jobban orultel, mint o.

Indi, nagyrol mar nem teszek fel tobb kepet a paranoiam miatt. Ha a csizma onmagaban is erdekel, arrol csinalhatok :D
moose

Juc, ez tokjo :D es dalok, mondokak tenyleg ilyen szornyuek (katicas pl brutalis) vagy jobb esetben csak tok ertelmetlenek, en ezert is nem nyomatom a gyerkocoknek. Oviban ugyis megtanitjak nekik ezeket :(
moose

Moose!

Ez érdekes,már mint a brutál mondókák.A gyerekek abszolute nem érték az értelmét és ezek "népi gyűjtések".SZóval régen ilyen baromságokat találtak ki és pl.Forrai Kati néni meg Bartók Béla bá összegyűjtögette.
DE nem is a szöveg értelme hanem a ritmus a lényeg!ÉS valóban a hülye óvónénik úgy is mondogatni fogják gyereknek :lol:

Egyébként meg egy ideje divatos lefikázni a népmeséket is a horrorisztukus mivoltuk miatt.
Én pl. tök jól felnőttem rajtuk és nem lettem gyilkos,rabló,pedofil és hasonló :lol:
Na jó ez csak úgy kijött belőlem ,mert én is kezdek hárpiásodni Pannától.
20170114224602

Sziasztok!!!! Ismét itthon, Marci alszik, Dóci eszméletlen aranyos volt, nagyon örült neki, simogatta és mondogatta, hogy maaaanyi :) Tökjól vagyunk, mindenkinek nagyon-nagyon köszönjük a gratulációkat, majd visszaolvasok :D

De addig egy dolog, ami elmaradt még hétfőn:

Lindi,
nagyon örülök a hírnek, gratulálok!!! :D

v
kisün

Kisün, welkám hóm!!! :D és Marcinak is üdv idekinn! :D

Juc, nálunk is botrány van, leghátsó alsó őrlők meg a meleg végett :?
és nem is vagy hárpiás :lol:

Moose, dentinoxos bekenés jó lehet! én az anestheticát is próbáltam, csorgott ki a nyálam, úgy lezsibbadt a fél arcom tőle :D csak kár, hogy marha rövid ideig tartott! :lol:

votiv 8)
votiv

Votiv!

Ezt az anesthetikát vagy mit már többetektől hallottam.Hol adnak ilyet?Lezyibbasztanám magunkat :lol:
20170114224602

mesék: még régebben olvastam egy freudiánus könyvet a mesékről, a melyben főképp az Andersen meg a Grimm meséket elemezték ki (a könyv címe Bruno Bettelheim: A mese bűvölete)
eszerint a mesék olyan történetek, melyek előkészítik az embert a személysiégfejlődésre és az életfeladatokra, probléma-megoldásokat mutatnak be, megértetik a jó és a rossz közti különbséget, és fejlesztik a képzelőerőt is, tehát nagyon hasznosak a gyerekek számára :)

a Csipkerózsika például freudi szempontból a nővé érés folyamatát játsza el - Gabi :wink:
amikor a lány megszúrja a kezét az orsóval, vérezni kezd, ez volna az első menstruáció... ezután "százéves álomba merül" - ez a kamaszkor, mely pont olyan sötét, oly kontrollálatlan és vad, mint egy álom -, hogy azután egy csókkal ébressze föl a királyfi, a férfitárs, a nagy Ő, aki átvergődik a csipkeerdőn, a szúrós külsőn, leküzd minden akadályt és jön, hogy feleségül vegye az idő közben nővé érett lányt :D

azt már nem is mondom, hogy a Piroska és a farkas meg ödipális kivetítés, mert a farkas az "apa", és Piroska vágyik rá, hogy a farkas elcsábítsa, ezért provokálja. csakhogy útban van még a (nagy)anya is, akitől először is meg kell szabadulni.. :D amikor pedig Piroska leszámol a farkassal, akkor az ödipális vágyaival számol le, na és ebben segít neki a vadász, azaz a leendő pasija :D

ez meg a gyermekmesék felnőtteknek :shock: :lol:

votiv 8)
votiv

Jucus, gyogyótárban adnak, de itt bián csak recipére :? de megfűztem a csajt, mondtam, hogy már használtuk, és simán adott :P egy próbát megér!

votiv 8)
votiv

Szia Vera :) De jó, hogy már otthon :)

Jucus :) a név már foglalt, hárpia én vagyok, úgyhogy te már nem lehetsz :lol: férjem a megmondhatója :) Szegény kicsi Pannikó, nagyon rossz lehet neki, ha az a töndéri mosolygós leányka így kiborul- és kiborít.

Votiv :) de jó, hogy írtál a mesékről! Én nem győzöm megvédeni őket... anesthetica is zsibbasztó dolog? És akkor nem homeopátiás?

Dominó nem bánja a meleget, úgyhogy szerencsénk van. De olyan éberen alszik és annyit nyöszörög meg ficereg... és kifejezeten utál egyedül lenni egész kcisi ideig is. Szép kilátások :lol:

indianyo

Sziasztok,
még Baján vagyunk, csak gyors bekukk (unokatesom gépéröl irok).

Vera, gratula Marcihoz!!!

puszi Mindenkinek, jövö héten jövök vissza :D

KépKép
fibi

Indi, ez a szimbiózis :D
szép és fáradságos :D

jó a tipp, anesthetica nem homeós cucc, hanem ecsetelő, de a miénkre nincs ráírva, mi van benne. peluscsücsökkel kell az ínybe bedörzsölni, zsibbaszt.

én "büdös banyá"-ra hallgatok :roll: :D az "Apafej" című hálivúdi blődli után :D

votiv 8)
votiv

Lencsi iszonyat jót játszott a mai talin, olyan koszos lett, mint egy malac, úgyhogy Ruzy után szabadon, fogtam és lezuhanyoztam őt a fürdőszobában :). jól belakott és most boldogan játszik egyedül (!) a kiságyban. fotók hamarosan jönnek, már alakulnak. nekem nagyon jót tett a mai tali, tökre jót pletyiztem, Lencsi fejlődött (azáltal, hogy homokot evett :lol: ), és Ruzyt is megismertem, meg a kis gyúrni való Bendit!

Moose!
apa játék és plüs stopot vezetett be, így nem hozott ilyesmit :). a napozónak persze főleg én örültem, de L. is, mikor mondogattam neki, hogy "jajjj de szép vagy" meg ilyesmik. olvadt szépen! :)

Jucus!
szerintem sokkal jobb, ha a foga miatt hisztis, mint úgy általában, mert ez majd el fog múlni (reméljük mihamarabb) és visszatér a te régi Pannid!

Vera!
voltunk Babanettalin a Diószegi játszótéren, és sokat gondoltunk rátok! látod hova fajul a világ? már ide csábítom a közelbe a csajokat! :)

Fibi!
neked is puszka!
ancsipancsi

Votiv, en Bettelheimnek egy masik konyvet olvastam/olvasom (Az eleg jo szulo), ami hasonlo stilusban ertekezik, csak eppen a nevelesrol. nekem nagyon tetszik, nagyon kedvemre valo :) ismeri valaki?
recca

mivel nagyon árnyékos helyen voltunk, a képek nem a legjobbak lettek :(, megpróbáltam a jobbakat feltenni

http://babanet.extra.hu

oldalon megtekinthetők a mai tali képei
ancsipancsi

gyerekek, besz..ás!!! :) Hofi énekel a tévében, Lencsi meg táncol rá a kiságyban, kezével meg bazsevál, mint a romák :)
ancsipancsi

Tyúkanyók, de kiültetek az árnyékos fa alá pletyózni :lol:

indianyo

Votiv,Recca!

Bettelheimen én szét röhögtem magam.Tananyag volt mindkét könyve
Kedvencem az Égig érő paszuly c.meséről alkotott okfejtése misterint paszuly a pénisz szimbóluma.Kell ennél több ebből a pasiból? :lol:

Patikában kipróbálom ezt a használtuk már trükköt.
20170114224602

Gréti és Lencsi babák nagyon szépségesek! Gyönyörű szemek és bájos pofik... reszkessetek férfiszívek! :D

Ancsi :) Képek nagyon jók lettek!

Ne haragudjatok csajok, hogy előbb eljöttünk a taliról, de meglátogattuk a dédit és nagyon örült, hogy végre láthatta Bálintot.
Képzeljétek, ma este B. egyedül felmászott a kanapéra, majd vissza le, aztán megint fel és keresztül-kassul rajta, egész este az új tudományát gyakorolta, én meg ismét átpakolhattam a dolgokat az új birtokáról, de nagyon büszke vagyok rá, legalább annyira, mint ő saját magára :lol:

Fibi :) De jó, már nagggyon várunk!

Vera :) Örülök, hogy jól vagytok!!! Kicsi Marcid nagyon édes! :)

Votiv :) Ezek a freudi elméletek a gyerekmesékről roppant szórakoztatóak, még a meséken is túltesznek. :lol:
denizsa

szétröhögtem egybe :lol:
20170114224602

Tegnap este jókedvűen lefekvéskor:

Kép

Ma pedig ezt csináltuk a fa alatt az árnyékban :)

Kép

És ezt is :)

Kép

indianyo

Ancsi :) nagyon jó képeket csináltál, gyerekek szemmel láthatóan kedvelik, ha fényképezik őket :) Lencsinek a lapát kellett volna vagy udvarolt Benkének? :) És Kamilla mit szólt a nagy fiúkhoz-lányokhoz?

Deni :) lehetsz is büszke a nagyfiúdra :)

Mosse :) persze, csak költői kérdés volt, tudom ám, hogy nem teszel fel és meg is értelek :) a csizma csak a tulajjal együtt érdekes :)

indianyo

Sziasztok lányok!

Még jó, hogy nem mentünk a talira, mert itthon Grétikém végre belepisilt a bilibe (kaka már volt 3 hete). Ma vettem neki kis bugyit, délelőtt abba pisilt, jól meg is lepődött, aztán délután 5-kor, mikor felébredt, megint azt adtam rá (persze egy másikat), és egészen 7 óráig száraz maradt, utána együtt mentünk pisilni, és ő is csurgatott a bilibe. Olyan büszke vagyok rá, hogy ilyen kis ügyes.

Votiv! :lol:
Juc! :roll:

Ancsi! Lencsi baba nagyon édes a képeken. A táncot levideóztad?

Indi! Kis Dominód nagyon szép kisfiú. Az utolsó képen milyen elégedett képet vág, tipikus férfi :lol:
A lefekvés előtti képen nincs egy kicsit túlöltöztetve? Nem akarok beleszólni, de nem lehet, hogy azért alszik nyugtalanul, mert melege van? Nekünk Gréti egy szál rövidujjú bodyban alszik, meg egy vékonyka kis ágyneműhuzattal takarom be (a paplant kiszedtem a huzatból)

Kisün! Már otthon is vagytok? Nagyon szép kisMarcid!
lindicita

Indi!
a bálnásruhás fotón Dominó nagyon hó hapsi! jaj neked! :)

Denizsa!
gyertek sűrűbben dédihez és utána játszózhatunk :)
ancsipancsi

Juc, :lol: en nem ertek ehhez, de - allitolag - a nepmesek, nepdalok es tarsaik nagy resze ugyanarrol a temarol szol. vajh mirol? :mrgreen:
recca

Lindi!
büszke lehetsz a kisbugyisodra! :) nagyon ügyes!!!
Lencsi is egy szál bodyban alszik, viszont még egy hálózsákot is adok rá. nem kéne? :) én magamból indulok ki, nagyon fázós vagyok, fejem is betakarom dög melegben is. Dominóban indiai vér csörgedez, így lehet, hogy neki tényleg melege van.
táncit nem videoztam le, egyszerűen nem jutott eszembe :(
azért kár, hogy nem jöttetek a talira, "vigyáztam volna" Grétire :lol:
ancsipancsi

Recca!

Csak nem a szexről?Vagy itt ilyet nem mondunk?
Égig érő paszuly,hej!
20170114224602

Ancsi! Én erőt vettem magamon, és nem magamból indulok ki Gréti öltöztetésekor,mert én is nagyon fázós vagyok, viszont Gréti az apjára ütött. Néha nagyon nehéz, de a múltkor én is biztos ami biztos alapon ráadtam még egy hálózsákot is, és nagyon nyugtalanul aludt és folyt róla a víz. Azóta csak rádobom ezt a huzatot és kész.

Lesz még tali, vigyázhatsz rá :lol:
lindicita

Lindi :) gratula a frissen biliző nagylányhoz :)

Az én szobámban a nyári hőségben is csak maximum 22 fok van - igaz, télen sincs több ennél. Így kezeslábasra szükség van mindenképp, mert nem tűr meg magán deréktól felfelé takarót és lábáról is lerúgja alvás közben. De látod, ha kimegyünk az udvarra, akkor leveszem róla... Melegben jobban alszik, azt figyeltem meg.

Recca :) Én is ismerem a mesés Betelheim-könyvet és szeretem, a másikat Bogárka ajánlotta itt nemrég, amikor a szaranyaságról volt szó sűrűn. Szívesen elolvasnám.

Ancsi :Indiai vér, az biztos, tiszta apja fia de: utálja a zajokat, minden kis neszre felriad és a hideget se bírja...úgyhgoy belőlem is van egy kicsi :)

indianyo

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?