A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Gyermekek / magzatok kor szerint » 2006. tavaszi babák

INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK

Megpróbálok feltenni néhány képet.

Kép

Kép

Mariann & Istvánka 2006.01.31.

KépKép
mariannka

Na Hellók
Megjöttünk az Aushanból, meg a varrónőtől. Lili csak a kocsiban sírt.
Már egész jól vagyok, de még szedem azért a gyógyit.

Babetta: Annyira elvoltam foglalva a bajommal tegnap, hogy el is felejtettem a 4 hónapos szülinapunkat :)

Cory: Üdv újra. remélem minden okszi. Nálunk már igen :)

Na több nem jut eszembe, ja fogzás: Lili az egyik pillanatban nevet a másikban meg hírtelen elkezd üvőlteni, biztos fáj neki az innye(remélem nem tart hónapokig :( )

Kép

Kép
pgyöngyi

Timi féléves szülinapi ajndéka egy kis reszelt alma lesz. :P Kíváncsi vagyok hogy fog neki tetszeni :lol: De ez még odébb van..

Mariankka :lol:
Jó nagyra növesztetted Istvánkát! :lol:
Mindenkinek milyen jó kis ismerkedős sztorija van. Én nem szolgálhatok ilyennel :cry: Sajna nálunk eléggé elaposodott a kapcsolat :cry: inkább nem is írok róla

Pircsi &
Kép
Kép
petri

Köszi csajok Lili nevében :wink:

Nicika-Tényleg miért erőlteted a hozzátápit :?: Én nem akarok okoskodni,de,ha van tejcid,akkor minek kapkodni ezzel a 6. hónap előtt.Én egyetlen egy szempontból kacérkodom vele,az pedig az,hogy jó lenne minél előbb talizna új ízekkel,de ez marad a gondolatok szintjén.Majd 6. hónap után megtudom.Na meg arról nem is beszélve,hogy a szopi a legeslegkényelmesebb etetési forma egy babával kapcsolatban.Pedig engem mostanában néhe kiborít,de olyan jó érzés,hogy mindjárt 5 hónapos és eddig,több mint egy éve csak belőlem táplálkozik :P Van elég tejed???Mert múltkor azt írtad,hogyha elmentek negyedóra múlva sír,mert éhes.Honnan tudod,hogy éhség miatt sír,negyed óra múlva nem kéne neki.De,ha nincs tejed miért nem kaptok tápit.Orvos mondta,hogy etesd mással? :?: :roll: Végülis nekem tökmindegy,hogy mit csinálsz ám,csak szerintem teljesen felesleges.A kiscicák sem fognak egeret,amíg szopnak az anyjuktól. :roll: :wink: Nehogy megharagudj,hogy itt prédikálok :roll:

Cory-Szia végre!!Már hiányzott a kék szín!! :wink:

Tünde-Szupcsi,hogy Dorina jól van :lol: Gondolom most könnyebültél meg igazán!!A szopival csak az a baj,hogy nem hajlandó kivárni amíg jön az új reflex,2-3 szívás után dühös lesz,hisztizik.Iszonyat akaratos,lusta e tekintetben.Akkor ájul el,ha dőőőőől a tejcsi,ne de én nem tudok neki produkálni szakadatlan dőlő tejcsikét,főleg,ha ő nem is akar csinálni magának! :roll:

Mariannka-De jó a Ti tröténetetek is. :lol: Istvánka fantasztikus kis husigombóc. :lol: Gondolom az ő adagjai is 200 felé járhatnak! :wink: Nem hány már?Remélem nem :?: :roll:
Vendég

Egy kicsit depis vagyok..anyu szerint nagyon szépen nevelem,ellátom Timcsit. Viszont szerintem anyós nincs megelégedve velem.pl
Tegnap azt mondta, hogy nem fogom kézben eleget ezt a kislányt és hogy miért nem sétálok vele babakocsival. Mi kertes házban lakunk a város szélén, nem éppen egy elit negyedben ezért nem tologatom. De az udvaron sokszor kint vagyunk. Szerinte ez nem ugyanaz. :? (Anyós egyébként egy Magdi anyus féle személyiség.)
Egyszer mentem itt ki vele és akkor a sok neveletlen gyerek fogdosta a babakocsit és Timit is szerették volna. Nekem nincs kedvem velük hadakozni.
Elvileg ősszel elköltözünk. Már nagyon várom

Pircsi &
Kép
Kép
petri

Petri!

Látatlanban merem állítani, hogy ha Timi többet lenne kézben, akkor anyós azzal nem lenne kibékülve, hogy miért van annyit kézben a gyerek! Ha jól eljátszik, nem nyűgös, akkor miért kellene hurcolászni kézben? Én olyankor hagyom, hadd bontakozzon ki, a világot neki magának kell felfedeznie. Ha bömbi van, az más, akkor jöhet egy kis fenékhurcolás :)
Szerintem sem az a lényeg, hogy az utcán sétáljatok babakocsival, hanem hogy friss levegőn legyen a gyerek, lehetőleg nyugalomban. Ha lenne kertünk, Dóri is ott levegőzne, nem menetelnék vele a városban. De sajnos nincs, csak egy nagy közös udvar, sokszor mi is csak beülünk a szökőkút mellé a fák alá a többi anyukával, és amíg a kölkök ejtőznek, mi dumcsizunk. Szóval a levegő a lényeg. Szerintem.

Cory, sziaaaaaaaaaaaaaaaaa!

Mariannka!

Nagyon édi kis husis a fiad! Jól meg tudnám szorongatni a husis kis combikáit! :)

Gyöngyi!

Szupi, hogy jobban vagy! Utólagos boldog 4 hónapos szülinapot tündér-Lilinek!

Köszi mindenkinek a megnyugtató szavakat!!! Pusszancs!

Ja, hozzátápi: Dóri már csigahusit is eszik :lol: :lol: :lol: :

Kép

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Babetta!

Nektek is boldog harmadéves évfordulót kívánunk!!! :lol: Öregszenek ezek bébik, még jó, hogy mi nem! :wink: :wink: :wink:

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Egyébként nálunk is óvatosan megy a nyomásgyakorlás anyós részéről, hogy kéne már valami "rendes kaját" is adni a gyereknek... Nem mondta így ki, de minden találkozásunkkor célozgat rá. Múltkor kigyűjtötte a netről, hogy mi mindent lehet már adni egy 4 hónapos babának. :roll: Tudom, hogy csak a segítő szándék vezérli, de minden alkalommal elmondom, hogy 6 hós szülinap előtt szóba se kerül a hozzátáplálás. Anyu meg olyan,hogy inkább leharapná a nyelvét, minthogy beleszóljon abba, hogy hogy csinálom. Persze ha kérdezek, akkor nagyon szívesen elmondja a véleményét.

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Babcika: passz, hogy mennyi az adagja, mert másfél hónapja nem mértük. Tudom, hogy ez nem a legjobb, de láthatóan jól van. :lol: És szerencsére már nem is hányt.

Petri: ne legyél depis. Nem az a lényeg, hogy mások mit gondolnak, hanem az, hogy Te legyél meggyőződve arról, hogy amit teszel, vagy nem teszel, az helyes. Önbizalom, ez legyen a kulcsszó.

Mariann & Istvánka 2006.01.31.

KépKép
mariannka

Vok!
Nem az a baj, hogy nem jön ki, hanem az, hogy minél nagyobb a felbontása a képnek (amit a digitális fényképezővel csinálsz), annál jobb minőségű lesz az előhívott kép. Ha le van kicsinyítve 20-20%-ra, akkor lehet, hogy kicsit szemcsés lesz az előhívott kép. Mi a Media Markt-ban hívattunk elő képet (még az esküvőit) és a méretet (pl 9×13) megadtuk és ők akkorában hívták elő.

Tünde!
Örülök, hogy minden rendben!

Mariannka!
Nagyon édi Istvánka! Majdnem ilyen macink nekünk is van, a tesóm varrta.

Gyöngyi!
Gratula a jobbuláshoz!

Petri!
Ne foglalkozz azzal, hogy ki mit mond. Először is az ember magának (és a pasijának) szül gyereket és úgy neveli, ahogy akarja. A család örüljön, hogy egyáltalán ránézhet! Ha a védőnő meg a gyerekorvos még nem fenyegetett a gyámhivatallal, akkor minden rendben van! :D Egyébként ha nekünk csak erkélyünk lenne én se mennék mindig babakocsival sétálni Tündivel.

Évi!
Mi a textilpelust zabáljuk mostanában ezerrel.

Lívia és Tünde baba, 2006. 04. 03.
Kép
szelivi

Sziasztok,

látom a hozzátápi és a szerelem a téma.
Az elsőhöz: mi megpróbálkozunk az alma levével hétfőn. Ha nem kell neki, akkor nem eröltetem. Majd várunk még 1kicsit. Lidi pótlást kap 2 hónapja és ezért próbálkozunk most. Ha csak anyatejes lenne és szépen hízna attól, akkor én is várnék 6 hóig.
Nici,
Lidivel is ez volt a helyzet 3 hósan, hogy már nagyon rövid idő után újra éhes volt. Sokat cicizett és mégse hízott sokat. Mi ezért kaptuk a tápit, pótlásnak. Most pont annyit kap, hogy kiegyensúlyozott, szépen fejlődik és elégedett a kajcsik után. Ti miért nem ezt próbáltátok először? A tápik manapság már nem olyanok, mint régen. Én még olyan felfújt baba voltam, na Lidire ez nem mondható el.

Szerelem: a miénk egy "szappanopera". Szerepel benne a barátnőm és a férjem barátja is, aki az exem is. :) Szóval a lényeg az, hogy végül a mi szerelmünk is barátságból indult és 4,5 éves. Jövő hónapban leszünk 2 éves házasok.
Anita,
nem is tudtam, hogy Ti is akkor házasodtatok. :)
Babcika,
nagyon édes a nagyalvó lányod! Nálunk sajnos erősen fogzás van. Nyugtalan és ezért vagy 3* ébredt éjjel, de 30 perceket volt fent ... :( Én meg nem tudok nappal aludni, mert most bezzeg alszik. Na ma megyek és beszerzek Dentinoxot.
Tünde,
örülök, hogy minden oké Dorinával. Szép történetet a Tietek is.
Mariann,
édes a husis kisfiad nagyon!

Bocsi akinek nem írtam...
Puszi.
angi79

Petri!Ne törődj másokkal,csak magatokkal!Ha elköltöztök biztos még ennyire sem leszel depis!Tudom milyen fontos a jó környezethogy az ember jól érezze magát!Nekünk óriási kertünk van,és mondhatni csak ott vagyunk kint levegőzni.Minek menjek a városba?Olyan messze van a központ.Ebben az időben meg csak 7 felé tudnék kimozdulni,akkor meg minden zárva!A pároddal meg dobjátok fel valamivel a kapcsolatot,nehogy túlságosan ellaposodjon!!!

Mariannka:egy olyan pasi mellett mint a nagyfiad biztonságban lenne Fannikám! :lol:

Évi,Babcika:gyönyörűek a lánykák!(csigahusi) :lol:
Vendég

Az én anyósom is persze csak csupa jóindulatból mondja, amit mond. A legjobbat akarja az egyetlen unokájának.

Angi :lol:
majd írd meg hogy tetszett Lidinek az almalé!

Mindenkinek szép hétvégét :lol:

Én csak valszeg csak hétfőn leszek hisz első a család!

Pircsi &
Kép
Kép
petri

Sziasztok!

Ismét eltelt pár hét az utolsó jelentkezésem óta, és nem is hiszem, hogy a hozzászólásaim gyakoriságán tudnék változtatni. :(

Rövid helyzetjelentés rólunk:
Fél évesek lettek a csajok, így a múlt hétvégén elkezdtük a hozzátáplálást. Hát mit mondjak, jó evőkéjük van a lányaimnak! Próbálom betartani a fokozatosságot, de csak úgy habzsolják a gyümiket. Egyelőre csak őszibarackot és almát kaptak, de a mennyisége nem egész egy hét alatt elérte a 150-180 grammot. Olyan ügyesen esznek kanállal! Nem is gondoltam volna, hogy elsőre sikerül! A nagyoknál nehezebben ment: Anna 8 hónapos koráig nem fogadott el semmit a cicin kívül, Dórám pedig nagyon nehezen szokta a kanalazást.

Páran folyamatosan aggodalmaskodtok gyermekeitek gyarapodása miatt! Nyugalom, a hízás negatív rekordját - ha jól figyeltem - mi döntöttük meg: 6 hónaposak a lányok, és még nem érték el a 6 kg-ot (Eszter 5890g/63cm; Luca 5940g/64cm). Vidámak, egészségesek, szopiznak sokat, szerintem nagyon jó húsban vannak - kell ettől több? :D

Mindjárt rakok fel róluk képet, csak még le kell kicsinyítenem, és megpróbálok visszaolvasni is.

Bori

Kép
borkadorka

Petri: ha mindenkinek meg akarnék felelni, már tuti lenne szép gumival kipárnázott szobám a hárshegyen. A kedvencem, ha pl valamelyik fiú (mostanában leginkább Zsoma) nekiáll hisztizni valamilyen nyílvános helyen. Egyrészt tuti elkezdenek rajzani a nyugdíjasok, másrészt mindnek van néhány remekbe szabott ötlete.
1. fel kell pofozni
2. le kell önteni vízzel
3. jaj, szegény gyerek, milyen kegyetlen anyja van...
Üvölteni tudnék tőlük.

cory + Liza 2006.03.11. + Zsoma 2003.08.31. + Balu 2001.09.12.
cory
Budapest

Anna tartja Lucát, Dóra pedig Esztert:
Kép

Bori

Kép
borkadorka

Bori: gyönyörűek a lányok és nagyon ügyes vagy a szopival!!!
Gondolom, hogy nincs sok időd írni ide, de nagyon örülünk ha néha jelentkezel a hírekkel!!! :lol: :D

Petri: nem tudjátok megbeszélni a dolgaitokat a pároddal? Egyébként rá kell kérdezni, hogy ő is úgy érzi-e, hogy már nem olyan jó a kapcsolatotok, mert a férfiak néha észre sem veszik, hogy a nőnek baja van. Mi pl. hetente megtárgyaljuk, hogy kinek mi a jó és mi a rossz és min tudunk változtatni. Mondjuk ehhez kell rendszeres kommunkáció.

Mariannka: tényleg sajnálom, hogy most nem tudunk talizni, de 4 hét múlva tuti!!!

Cory: nekem anyu jött ma át, hogy én 5 hónaposan már annyira szerettem a főzeléket, hogy alig akartam szopni és milyen szép nagylány lett belőlem. Peti kiszólt a szobából, hogy : "a mamának nincs a kertben egy kis dolga? Majd csak elsínylődik az anyatejen ez a gyerek" :lol:

Bettina 2006.02.09.
Dorina 2003.11.03.
Patrícia 1995.05.09.
tünde_szõd

Borkadorka!Gyönyörű gyerekek!

Petri!Grrrrrr..... :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
Mindnyájan átéljük ugyanezt.Az emberek azt hiszik, hogy joguk van okosabbnak lenni.Mindenkinek.És mindenkinek máshogy.Nincs megoldás.Jól felidegesítik az embert, és legközelebb is mondják a magukét.Ha nem erre, akkor akár az ellenkezőjére.

Istvánka de helyes kis vasgyúró! :lol: :lol: :lol:

Képzeljétek!Reggel írtam, hogy Anna meg akar fordulni, hát délutánra sikerült neki a hátáról a hasára, aztán megcsinálta még kétszer, hogy el ne felejtse!!! :!: :!: :!: :!:
Ráadásul anyáméknál, mert torna után felmentünk hozzájuk, ők a Mecsekoldalban laknak, és van kertjük, ahol tudott a baba pancsolni, meg levegőzni.Szóval ott történt, így anyám különösen boldog. :lol:

Bea és Annababa
Kép
bea80

Petri-Tényleg ne agyalj ezen az anyós dolgon.Az anyós azért anyós,hogy beszóljon.Enyém anyós nagyon aranyos mégis megjegyezte,hogy majd,ha kap főziket a csaj,akkor,majd megindul a hízással.Kb. úgy éreztem ekkor,mintha víz jönne a cicimből,amitő nem lehet hízni :evil:

Borkadorka-Én vagyok a leginkább súly-aggódós anyuka,de tényleg csúcstartók a lánykáid.(bár az sem minegy honnan indultak :roll: )Megjegyzem az adataikat és majd megnézzük mekkora lesz Lili 6 hósan,1 hónap múlva (Most 5,15-5,20 körül lehet).Gyönyörűek a lánykáid!!! :lol:

Bea-Annababa nagyon ügyes,hogy tud forogni!!! :wink: :lol:
Vendég

Jaj Borka! :) Gyönyörűek a lánykáid! :)

Kép
Kép
Kép
mamacka

Mamik!
Milyen fajta esernyőre csukható, könnyű babakocsit ajánlatok?

Kép
Kép
Kép
mamacka

Ezt most találtam! :)
Kép
:shock: :shock: :shock: :shock: :o :( :) :D :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
mamacka

Mamacka!nem rossz.... :wink:
Hogy is történt mindez? :lol: :lol: :lol:

Bea és Annababa
Kép
bea80

Nemtudom úgy találtam a képet... :)
Gondolom apuci elölhagyta a festéket! :)
Lessz dolguk a szülőknek! :)

Kép
Kép
Kép
mamacka

Feladó: www.Armelinda@vivanet.hu, ideje: 2006-06-08 20:56:44
Eladó!
Autóba babahordozó (6 hónapos korig) 2.000 ft-ért, ugyanitt

Légzésfigyelő,kifogástalan állapotba, dobozban,elemmel, garanciával 15.000.ft-ért,
Kenguru babahordozó dobozban (13 kg-ig) 5.000.ft-ért, illetve

nagyon szép kismamaruhák 170 cm magas, 60-90 kg-os kismamára.Árban megegyezünk.

Hogy hol?
Bp.IX.Ker.József Attila Lakótelepen.
Érd.Telefonon:30-670-58-67.Gombosné.

Hátha valakit érdekel...

Kép
Kép
Kép
mamacka

Borkadorka!
Örülök, hogy írtál! Tünemények a lányaid! Gyere gyakrabban ha időd engedi.

Tünde!
Nagyon jó beszólás! Ha kell majd átvehetem és alkalmazhatom? Én ugyanis a múlt héten megkaptam, hogy szörnyű milyen gonosz anya vagyok, mert szomjaztatom a gyereket, mert ugye se tea, se víz... Igaz nem anyóstól (ő nem mer beleszólni) hanem a kedves ismerőstől, akitől az ilyeneket kapom.

Bea!
Gratulálok a forgáshoz! Csak aztán majd győzd leállítani! Mi most ott tartunk, hogy nem nagyon hagyom hasra fordulni, mert mászni akar, nem tud, és mérges, és bőg, és alig bírom megnyugtatni. Úgyhogy csak akkor foroghatok, ha anya ráér besegíteni és tolja a nagy fenekemet hátulról. :D
Egyébként a legviccesebb, hogy szopi közben akar forogni, a cicvel a szájában. :D

Mamacka!
Jó ez a kép! :D

Kép
szelivi

Borkadorka:Gyönyörűek a lányok!Igazán nőuralom van nálatok! :lol:

Bea:milyen ügyes a kis csemetéd! :lol:

Mamacka:nem semmi a kép!Anyuka biztos nem élvezte annyira mint a gyerkőcök! :lol:

Szelivi:köszi az oktatást!Alkalomadtán alkalmaznom is kellene már! :roll: De most még Babcikát boldogítom egy két képpel! :P

Babcika:mennek majd ma is képek! :oops: Ja,és igazad van hogy a nagyok erősebben szívnak.Kezdek rájönni! :lol: Tényleg a Te cicid meggyógyult már?

Nem is meséltem hogy Fannikának lazának találta még mindig a dokinő a csípőjét!Azt mondta ez nem olyan nagy baj mintha kötött lenne,de azért 4 hét múlva ha még ilyennek találja,mehetünk Uh-ra!Most keresek a neten erről cikkeket!Nem sokszor hallottam még ilyenről.Ált.-ban kötött szokott lenni a gyerkőcök csípője!(lehet jobb lett volna mégiscsak egy ideig az a pólya) :roll:
Vendég

Szép jó estét!!!

Borkadorka!!! Gyönyörűek a csajok! Teljesen elképedtem, hogy ők már 6 hónaposak!!! El is felejtettem, hogy Te mennyivel hamarabb szültél!

Petri! Úgy tűnik mindenkinek megvan a maga keresztje. Én meg már lassan kívülállónak érzem magam, mert nekem senki nem keseríti az életem... :)
Jövő héten Törökszentmiklóson járok!!! Anyósom tudod ott dolgozik és mivel az egész jövő hetet nálunk töltöm, megkérte nem mehetnénk-e be a munkahelyére megmutatni a kolleganőinek a Pötyit, mert mindenki nagyon kíváncsi rá (az öreglányok tutti egésznap erről csacsognak bent, kinek mi van az unokájával és mit tud már, stb...). De sajnos nem ígérem, hogy be tudunk szaladni hozzád, mert anyóssal és apóssal leszek... őketmeg nem tudom hova tenni addig. :(
De gondolok majd rád, ok??? :) Vagy ha nincs messze a földhivi, gyere Te oda!!! :)

CORY!!! SZiaaaaaa!!! Tudtál pihenni is azért?

Mariannka! Zabálni való a vasgyúród!

Tünde! Mindig eszembe jutsz ahányszor a bébiőrt használjuk!!! KÖSZI mégegyszer!

Mamacka! Dobhatnál képet Áron babáról! Régen láttuk!!!

Na már nem tudom mit akartam. Mi mától egy hétig Debrecenben vagyunk. Vali! Ti nem jártok erre???

Puszi:

Barti

KépKép KépKép
Kép
bartika31

Most anyuméknál vagyunk innen nemtudok képet feltenni, jövő héten meg Kaposváron leszünk, de igyekszem! :)
Örülök, hogy hiányzunk...
Olvasni meg írni is csak akkor tudok ha éppen öcsém nincs itt! :)

Kép
Kép
Kép
mamacka

Mamik
Milyen könnyű, esernyőre csukható babakocsit tudnátok ajánlani?

Kép
Kép
Kép
mamacka

Mamacka: Ezt ma küldte át egy barátnőm. Én csak ezt tudom hirtelen:

15490.-Ft

Pierre Cardin PS625 babakocsi
Esernyőre csukható
Továbbfejlesztett változat
Megújított, megerősített, elliptikus szerkezet
3 pozícióban dönthető háttámla
Első dupla, rögzíthető bolygókerék
Hátsó dupla fékezhető kerék
Kinyitható és levehető kapaszkodó
5 pontos, állítható biztonsági öv
Lábzsák a babakocsi színében
Napvédő
Nagy bevásárlókosár
Párnázott, kényelmes tolókar
Súly: 6.75 kg
Méret összecsukva: kb. 20x28x108 cm
Hímzett Pierre Cardin logo a háttámlán és a lábzsákon
Magyar nyelvű használati útmutató
Jótállás és garancia
Hivatalos márkaszervíz

Aki ért hozzá, írjon, hogy jó-e

Borkadorka. Nagyon szép mind a 4 gyerkőc. Gratulálok a fél éves korhoz

Kép

Kép
pgyöngyi

Mamacka: én nem vennék esernyőre csukható kocsit több okból sem. Egyrészt vannak könnyebb lapracsukhatók (a dönthető esernzők 7-8kg-sak, lapracsukhatók már 5-5,5kg-tól vannak), másrészt én még nem láttam olyan esernző kocsit, ami idővel ne kezdett volna furán lötyögni. Harmadrészt nekem fontos, hogy alul legyen bevásárlóhálója, ahova a cuccainkat pakolhatom. Persze ezek az én kívánságaim :)
Nálam listán most a következők vannak:
chicco ponee: 5,5kg, van hozzá lábzsák, fejszűkítő, esővédő, félülőig dönthető, nagy alsó kosár, állítható tolókar...
neonato piuma: hasonló, 6,7kg, csak ez jobban dönthető
pegperego aria: 6,5kg
graco citisport: 5-6kg (az én izlésemnek ez túl keskeny)
Mindnek 5 pontos öve van.

Barti: ez a nyaralás nem a pihenés időszaka volt, azt majd most itt anyóséknál :) Csak az a gond, hogy benzeltem valami sz@rságot, és olyan vagyok, mint a mosott rongy :(

cory
Budapest

A Lili mostanában lefekvéskor a fenekét meg a lábait oldalra fordítja, de a felső teste még nem tud utána fordulni. Most nem tudom, hogy azért csinálja, mert fáj a hasa, vagy mert kényelmesebbnek érezné ha oldalt feküdne. Most elkezdtem kisérletezgetni, és mikor elaludt oldalra fordítottam. Még nem szólt egy szót se ellene :wink: . Egyébként (akinél hason alszik a baba) más is észrevett ilyen "forgolódást" a csemetéjénél?

Kép

Kép
pgyöngyi

Cory: Ezeknek a kocsiknak milyen az árfekvésük kábépersacc? Engem is érdekelne lassan ez a dolog

Sajnálom, hogy te is nyüglődsz valami nyavaja miatt, remélem olyan gyorsan felépűlsz, mint nekem sikerűlt.

Kép

Kép
pgyöngyi

Gyöngyi:30ezer körül vannak.

cory
Budapest

Mamacka-Jó ez a kép,én már láttam vhol :roll: :lol: :lol: Én nem tudok segíteni esernyőkocsi témában :cry:

Boscó-A cicimnek mindig van vmi baja,Lilkó nem kíméli.Mikor cicihiszti van,összavissza rángatja,és gyakran ki is sbesedik.A gombát elrontottam én hülye,mert már tök jó volt,erre lusta voltam néhány napig kenni és kiújult :twisted: :twisted: De már úgy unom!!! :evil: Csak nehogy Fannika is odáig jusson,hogy a nagyja tejcsivel hamar végez és a maradékért lusta lesz megdolgozni :roll: Enyém lány ilyen :cry: De azért imááádom :!: :P :P

Bartika-Ugye én nem rég csatlakoztam hozzátok,előtte meg csak hébe-hóba olvastalak titeket,így nem is tudom,hogy mi a lánykád neve? :lol: Nekem ő csak Pötyi,de kíváncsi vagyok a nevére :oops: :lol:

Cory-Sajnálom :cry: ,gyógyulj meg!!Kisidőbe beletelt,mire kibogoztam mi az,hogy "benzeltem vmi sz@rásgot" :lol: :lol: :lol:

Gyöngyi-ÓÓÓ,Lili a nyakatekert pozíciók nagymestere.Ő is szeret oldalt aludni,meg most már hason is... :wink:
Vendég

Cory: köszi, bár nem tudom, van-e értelme venni még egyett, mikor a mostanit is utálja :?

Petri: Ne kínlódj anyóssal, semmi értelme. Nézz csak meg engem másfél hónapos volt a Lili, mikor kitalálta az anyósom, hogy kevés a tejem, adjunk tápszert, jól be is paráztatott, de érdekes módon még mindig nem halt éhen ez a jány :) , szóval ennyire vedd komolyan az okos "öregeket" :wink: . Az én anyósom is Magdinéni típus sokszor észreveszem a közös vonásokat pl. mindig mindenről tudni akar, ha valamit később tud csak meg, mindig azzal jön, hogy "nem is mondtad", kedvence még az érzelmi zsarolás

Tünde: tök jó, hogy férjecskéd ilyen lazán tudja kezelni anyudat

Kép

Kép
pgyöngyi

Babci: Nekem is csak 1 belövelést tud kivárni a Lili. Már megfordult a fejembe, hogy többet nem is tud a cicim egymás után. Na ez már csak a második gyerkőcnél fog kiderűlni talán :wink: .

Kép

Kép
pgyöngyi

Sziasztok

Cory
Jobbulást!

Mariann
Nagyon jó a macis kép! Jó húsban van Istvánka is. :D

Tünde
Ti tényleg jól összehoztátok magatokat a pároddal ,és jó a dumája.is :lol: :lol:

Angi
Dobhatnál képet a lánykádról! :wink:

Gyöngyi
Örülök ,hogy jobban vagy.! :D

Petri
Ha csak ősszel költöztök, mért nem maradhatott még a kutyi?
Én lemaradtam valahol, a pároddal kapcsolatba? Van vele valami baj? :(

Babci
Nagyon meghatottak a 2007 tavaszi bábásoknak írt soraid. :cry: :D

Bori
Gyönyörűek a lányok mind a négyen, és már 6 hónaposak a csajok. Tényleg rohan az idő :D

Én ma néztem vissza videón, amikor Levi 4 –6 hetes volt és már most olyan furi, pedig nem is régen volt és mennyit változott. Sajnos csak arról van ,mert csak 2 hétig hagyta itt a nővérem a kameráját ,.De ma vásároltunk sok pénzért,cserébe filmezhetek.Holnap kezdem is. :D

Más nem jut az eszembe.

Nem biztos , hogy tudok jönni hétvégén ,mert vendégem lesz.

Edit és Levi 2006.03.06

Kép
babetta

Gyöngyi-Nekem tud!!Ez a pláne.Mikor kisebb volt,nyugisabb,cicizett akár meddig,akkor mindig volt több is(2-3; volt,hogy 4).Most meg egyet alig tudok kiküzdeni nála. :roll: :cry: Na mindegy,szerintem így is eleget eszik,csak mindig küzdeni kell és ez már elrontja a szopi szépségét! :cry: Pedig úgy imádok szoptatni! :roll: :cry:
Vendég

Boscó párjának nagyon dögös motorja és a nagggyon dögös Boscó:
Kép
Kép
Kép
És a nagggyon dögös Fannika :wink: :lol:
Kép
Vendég

Boscó-Anyáááááám nem semmi ez a moci!! 8) Meg aztán rajtad sem látszik,hogy most szültél! :shock: Vigyázz is,mert én a szopival híztam :cry: dehát Liliért megéri :lol: Fannika tünemény,olyan jó kis rucikat adsz rá,tündéri.Ja az előbb nem írtam:Én sem hallottam még túl laza csípőről :roll: Ja és ez a Ti kertetek?Nagyon irigy vagyok,gyönyörű!!
Vendég

Sziasztok,

Kicsit nem vagyok, és már utól sem érem magam az olvasásban. Ügyik vagytok :) Csak így most nem igazán tudok mindenre reagálni, bocsi mindenkitől :roll:

Barti: Most nem megyünk Db-be, asszem legközelebb a 22-i hétvégén leszünk ott. Holnap délután Ceglédre megyünk kerti party-ra. Ott nem lakik senki közülünk??

Mamacka: A Hunor u-ban lakunk, az nincs messze a Husztitól :) Előtte a Kerék u-ban laktunk albiban. Egyébként mikor még használt lakásban gondolkoztunk anno, akkor majdnem a Husztin vettünk egyet a 4 emeletesek között. Ti most hova fogtok költözni?

Cory: Én is most a Peg Perego Ariába vagyok belezúgva, éppen holnap megyünk a Brendonba közelebbről is megszemlélni, mert sajna használtan csak egyet találtam, de már lekéstem róla :(
A katalógusban egyébként az van, hogy súlya 5,8 kg. és 38.990-ért vesztegetik. Nekem is az tetszik benne, hogy óriási bevásárló kosara van alul.
Jobbulást neked :)

Rólunk: Nagyon meg vagyok elégedve Gizivel, mert a tegnapi mérés szerint 170 grammot hízott egy hét alatt. :lol: Csak most megint jön ez a dög meleg, biztos újra visszafogja majd magát. :?
Ami viszont nem tetszik, hogy pár napja szopi végén az ínye közé csípi a bimbimet és elkezdi húzni. Én meg majd besz@rok. Más sem hiányzik, minthogy kisebesedjen. Nem tudom mi a fenéért csinálja :(
Jah ... és ma egy csomót röhögött hangosan, ahogy az apja bohóckodott neki :) Ilyen még nem volt, majd megzabáltam :)

Vali

KépKép

KépKép
vanillka

Mamacka!
Sajnos én se tudok segíteni kocsi ügyben. De itt az Árkád környékén mindig olyan jó babakocsikat látok anyukáknál. Csak a típust nem tudom sose.

Gyöngyi!
Nekünk egy szopival mindig csak egy belövellés van. Akkor van kettő, ha van ugyanazon a cicin minimum 10 perc szünet.

Vanillka!
Nekünk is van ilyen cicihúzogatás. El nem hittem, hogy ennyit tud nyúlni a cicim szakadás nélkül!

Tünde!
Most kóboroltam a neten és a gyógytornászunk neve előtt a négy betű (DSGM) azt jelenti, hogy Dévény Anna módszeres gyógytornász.

Nagy unalmas éjszakáimon ezzel bíbelődtem:

Kép

Kép
szelivi

Bosco! Irigyellek, mennyire nem látszik rajtad, hogy most szültél!Fanni még mindig egy tünemény. :lol: :lol: :lol:

Gyöngy! Anna is állandóan fura pózokat vesz fel!
De ő szerencsére nem húzza a mellbimbómat.
Nekünk is egy szopi-egy belövelés, de biztos van elég tejem, mert 5-6 decit le is adok az anyatejgyűjtőknek. szóval nem hiszem, hogy ezen múlna.

Bea és Annababa
Kép
bea80

Annababa Bea kicsilány: :P
Kép
Kép
Kép
Annababa és nagyon csini anyukája: :wink:
Kép
Vendég

Annababa, Bea kicsilánya (ezt akartam írni) :oops:
Vendég

Köszi Babcika!

Szelivi:nagyon ügyes vagy!Ez goblein?Vagy hogy írják!? :oops: Cuki a kép!

Bea:gyönyörű Anna Baba!!És Te is nagyon csini vagy!Látom nálatok is Micimackó mánia van!Mi is imádjuk!A szőnyeg,a falfestmény minden!Téged nem zavar a hajad?Én mióta szültem mindig fel van kötve,pedig így nagyon utálom!

Már megint dög meleg van! :evil: :evil: :evil:
Vendég

Jó reggelt

A szomszéd cicája is lekölykezet 5 kicsit. Ha valakit érdekel szóljon, mert a szomszédom nem fogja megtartani szerintem őket én meg úgy sajnálom szegényeket (pláne, hogy reggel megnéztem őket)

A mi cicáink jól vannak már 3x akkorák mint születésükkor, nyitva van a szemük is. Majd csinálok képet, csak a Lilimmel kicsit körülményes szokot lenni :)

Kép

Kép
pgyöngyi

Sziasztok,

Kaptam egy emailt, hogy július 29-én Nyári Babanet találkozó lesz.
Tervezi valaki, hoyg elmegy??

Szelivi: Nagyon ügyes vagy :) Én azért ennyire nem szoktam unatkozni esténként :lol: , meghát ugye kétbalkezes is vagyok, úgyhogy én csak irígykedvem nézem az ilyen munkákat.

Cory: Szerinted mennyire lényeges még, hogy teljesen vízszintesig legyen dönthető a babakocsi háttámlája??? Ezeknek a sportkocsiknak a nagyja csak közel vízszintesig dönthető, ahogy olvastam, de nem tudom, hoyg ez a gyakorlatban mit jelent. Majd meg kellene nézni.

Nagyon cukik a babák, mint mindig, az anyukák meg nagyon csinik :) A motort meg sem merem mutatni apának ...

Vali

KépKép

KépKép
vanillka

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?