A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Lakóhely szerint » Kecskeméti babavárók

Szép napot mindenkinek!

Nanáékra sokat gondolok, ha valakinek van infója róluk, légyszi ossza meg velünk!

akkor a képek:
Csapjunk a "lecsóba"! :lol:
Kép

Buli van! :lol:
Kép

Boncinak tetszik a járgányom! :lol:
Kép

Homokfagyit csinál Apa :shock:
Kép

Szülinapos Angyalka :lol:
Kép

KépKép
mino

Soproni kiruccanás:
Áh... Inkább az albumba rakok párat.. Itt már nagyon offolok.. 8)

KépKép
mino

Roz,
Köszi Emese nevében is! Igen, ma van :)
Várunk nagyon, ugye maradtok vacsira is? Úgy készülök!!

Mino,
nagy bulinak néz ki, biztos jó volt! A holnap jó lesz? Hívjalak?

Kép

Kép
kobudo

Mino, szuperek a kepek!!!! :D Nem semmi csokitortat kapott ez a nagylegeny!:)
Hazat meg keresunk, amit kineztunk eladtak. Most ingazunk Bp es Kmet kozott, jarjuk az ingatlanirodakat meg nezzuk a hazakat.

Most csak ennyire futotta. Majd meg jovok.

Dóra
KépKép
KépKép
dora_

Nana,
Gondolok rátok. Jol tettetek hogy a korhaz mellett dontottetek. En sem vagyok korhaz parti, de vannak esetek mikor lepni kell :(

Kob,
A homokozot teljesen magatok csinaltatok,, vagy csak a festest? A keszen kaphato homokozok kicsik nekunk, igy lehet hogy sajat magunk kell hogy csinaljuk. Varom az otleteket :)

Mino,
A buli szuper lehetett :D
mvirag

Megint jon a kanikula :?
Mielott megint 35 C lesz, kellene csinalni egy babatalit az Arboretumban. Most okosabb lennek es delutanra tennem, mert a multkor ugy tunt hogy delelott minden babanak mas idopont jo. Mi mar mentunk haza mire a legtobben erkeztek :? Talan a du 4-5 utani idopont tobb babanak jo. Mit gondoltok?

Lili,
Elkavartam a mail cimedet. Ird mar meg priviben.
mvirag

Virág,
készen kaptuk a házzal a homokozót :) Kb. 1,5*1,5 m-es, a festést én csináltam.
Remélem nem jövő héten lesz a tali, mert akkor megint nem vagyunk itthon :) Egyébként a délutáni időpont szerintem is jobb lenne!

Kép

Kép
kobudo

Sziasztok!

Mostanában megint elvesztem egy kicsit.
Szerintem az elmúlt egy évben nem volt olyan nyüzsis hetem mint most.
Közeleg az esküvő, ruhapróba, kozmetikus, ez kell még meg az, beszerezni....
Közben persze van egy család aki 100%-osan igényel és beindult a vezetés is, jövő héten egészségügy meg rutin, műszaki vizsga....
Szóval az elmúlt héten csak szinte rohangálás volt és intézkedés.

Arról nem is beszélve hogy meg kellene szerveznem a leánybúcsút.
De hogy igazán hol legyen ami mindenkinek tökéletes és megfelelő...
Bár lehet hogy az orrom előtt van a megoldás..
Akkor kik jönnek? Hányan leszünk?

Most rohanok mert apa mindjárt jön és megyünk.

A képek nagyon szuperek minden kiscsemetéről!!!!!!
samchee

Sziasztok!

Mino,
hol is van az az album? :D Na meg a képek, amit elvileg tegnap küldtél, mikor hazaértél :D

Sam,
rám számíthatsz lánybúcsú ügyileg.

Most csak ilyen félkezes pötyögős, szóval rövid leszek, az én pici mindig mosolygós picillányom "elromlott", két napja sírdogál, kézben csak-csak elvan, de úgysem mindig. Remélem hamar kibújik az a fogacska.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Most van egy szusszanásnyi időm.
Lili aludt egy másfél órányit, persze most, negyed kilenckor ébredt, de úgy voltam vele, hogy ám legyen, napközben szinte semennyit nem sikerült. Most elég jókedvű, játszik apával.

És akkor a képek:

Hogyan ismerkedünk a játszótérrel... amúgy már most hisztizett, mikor elvittem onnan, mi lesz később :D De jól áll neki, anya is ilyen volt anno :lol:

Kép

Kép

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Sziaztok!

Szuperek a képek! Milyen ügyesen hintázik a leányzó, látszik hogy nagyon élvezi!
Melyik fogacskája bújik Lilinek? Az alsók az elsők, ugye?

Mino
Az első szülinapos képek is szuperek!

Tegnap kicsit fárasztó napunk volt, de mára kialudtuk, remélem.
Ma újra megyünk UH-ra, most nincs esőfelhő a közelben, biztos meg tudják csinálni!

Vettem egy szuper utazó ágyat, így nyugodtan kint tudom hagyni Nándit a teraszon. Ráadásul van fölső pozíciós ágy része, még hajolnom sem kell, amíg kicsi. Reggel kitettem a friss levegőre, nagyon élvezte! Eddig a nyugágyba raktam le, de mellette kellett lenni, mert nagyon mocorog.

Katic

KépKép
kattic

Katic,
a jobb alsó első jön Lilinek, csak nem tudom, hogy hol tart. Már látszik a repedés, de még nincs kint a fogacska. Remélem innen már nincs sok hátra.

Ma reggel Teletabit nézett Lili, kacagott, úgy tetszett neki.

Kép

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

sziasztok,

mi is megjöttünk a nyaralásból, nagyon jól éreztük magunkat :lol: . Eszti ugyanúgy nem aludt ott sem, mint itthon :(, fiúk is élvezték, sok gyerek volt, nagyon tetszett nekik.

Babák gyönyörűek mindannyian. Eszter is élvezte a hintát nagyon. Teszek fel róla képet.

Nana, nagyon sajnálom, hogy kórházba kellett mennetek, és nagyon remélem, hogy sikerül megtalálni az okot és csökketnhető lesz Boti fájdalma. Nagon sok erőt kívánok nektek.

Ha valaki tud Nanáékról, írja le lécci. lécci.

Kob, Emesének utólag sok boldog névnapot kívánok és gratula az első lépésekhez!

Kép
balim

Sziasztok, szuper édes minden babszem a képeken!

Kob, Emesének Boldogságos Névnapot utólag is!

Virág,a mi homokozónk 1.2x1.2m-es, sztem az elég nagy 3,vagy akár 4gyerkőcnek is, a Baumaxban vettük, mi raktuk össze,miután lefestettem, mert ott mindenféle kezelés nélkül árulják....Így mondjuk,annyira már nem olcsó,hiszen 6-7ezer a homokozó,+alapozó+festék,ill.lazúr újabb 6-7ezer. De így gondolom,tartósabb lesz.
Mi tegnap este 3/4 7kor voltunk az Arborétumban,alig volt vki,de az idő jobb volt, főleg, h d.e. semmi árnyék nincs a hinták, csúszdák körül....

Balim, milyen édesen kapaszkodik Eszter!

Lina, Lili csúszott is?

Katic, mi volt az UH-n? Miért is kell?

Hanna is szer Kép et hintázni, meg labdázni is :lol: :

Kép
seriff

Sziasztok!

Nagyon aranyosak a képek, úgy látom, hogy most a hinta a sláger. :)

Lina

Most akkor Lili itthon maradt a mamával és nélküle mentetek? Nem szopizik már?
Látszik, hogy kacag. :) Bence is imádta pici korában ezt a műsort, habár olyan 1 éves kora után jött be ez a műsor. Most van egy olyan csatorna, hogy babatv, a szomszéd kislány nagyon szereti.
A Malomban vannak akciós ruhák, bodik. Kettő ujjatlant vettem 800-ért, és egy napozót 900-ért.
Nagyon szép a hintátok. Jövő héten van kedvetek eljönni?

Dóra

Igen, ez az újabb rendelésből való. Most már rájöttem, hogy, ha elkezd enni pépeket, nem nagyon fogok neki venni ilyen drága dolgokat, legfeljebb egy-kettőt. Egyenlőre gyümiket eszik, de a baracknak, sütőtöknek is tud szép színe lenni. Tegnap olvastam vissza Bence naplóját, hát elég korán kapott már mindenféle bébiételt, viszont ő nem szopizott.
Nagyon jó lett a tükrös fotó, akár egy profi csinálta volna.

Kob

Nagyon helyes katicákat rajzoltál. Én is boldog névnapot kívánok utólag Emesének.

Mino

Belenéztem a profilos albumodba, mert kerestem a szülinapos fotókat. Olyan meghatóak a képek.
Engem nagyon érdekelne az a szállás Sopronban, ahol megszálltatok. Vagy inkább hívjalak fel? Vagy esetleg van honlapjuk?

Nana

Remélem megtalálják Botondnál a sírás okát. Szegényke, csak fellélegezhetne már ő is.

Kattic

Én sem vagyok túl magas -153 cm. Szerintem nekünk nehezebb is a terhességet kihordani, ugyanazt a kiló mennyiséget.

Ma tettünk egy nagy sétát a városba a szomszéd csajjal és a kislányával. 4 óra hossza volt, a csajok elég jól bírták, hazafele elaludtak.
cukkermáz

Sziasztok!

Nagyon jók a képek! :) Balim, Ser, Lina, Dora! :) És persze Mino Bálcsikájáról a szülinaposak.... :D

Kob, mi is utólag is nagyon boldog névnapot kívánunk Mesinek! :) Jó volt a névnapozás Rozékkal?

Képzeljétek, tegnap vagy már előtte egy nappal(?) elkezdett mászni Zsófi. Igaz, csak azért megy, ami neki kell. Nem nagyon izgatja, hogy tud mászni. :) Pedig olyan ügyes. Bezzeg a telefonomat mindenhol megtalálja. :lol: Azért seperc oda megy.

Zsolti, köszönjük a látogatást! Aranyosak vagytok! Gyertek máskor is! Tényleg nagyon jó idő vot akkor kint. :)

Virág megírtam a mail címem. Megkaptad?
birolili

Sziasztok!

Minden rendben találtak a hasi ultrahangon, tehát csak idő kérdése és lebontja Nándi szervezete a bilirubint. :D

Cukkermáz
Te is ilyen alacsony vagy? Ami azt illeti tartottam a terhességtől, főleg mivel gerinc problémám is van, de nem volt semmi gond, az utolsó 2 hónapot pihentem igaz. 4,15 kg fiamat azt hiszem nem tudtam volna megszűlni, utólag jobb volt így császárral! Ami sokat segített, az a masszázs. Nem olcsó, de nem tudok meglenni nélküle!

Valaki étel kihordást említett, hogy jó, de drága. Engem érdekelne, mert Katonatelepre senki nem hord kajcsit és néha biztos rendelnék, csak hozzák ki! Írjátok meg a telefonszámot! Köszi!

KépKép
kattic

Kattic, én említettem az ételkihordást.

A Norbi ételfutárról beszéltem.
Kicsit drága, de jó, mert olyan kajákat visznek ki, ami 1-es, vagyis egész nap ehető. :) De van persze 2-es is, ami csak 3óráig ehető.

A kecskeméti férfi, terjesztő száma:
Ugocsai Gábor: 06-20/771-84-65

Visz ki újságot, és kiválaszthatod az ételt, amit kérsz. 48órával előbb kell leadni a rendelést.
birolili

Mi van ma?

Képzeljétek, megjött az ülésünk, sé ma ki is fogjuk próbálni. :) Már úgy várom. Sztem tetszeni fog Zsófinak. :)
birolili

Kattic

Én katonatelepen éltem nagyon sokáig, vagy már említettem? Ti mikor költöztetek oda? Melyik részen laktok?

Lili

Gratula a mászáshoz. Adri még nem forog, de oldalára fordul és fogja, bekapja a lábát. :)
cukkermáz

Lili, gratulálunk a mászáshoz! Meg a bicajüléshez is! Bizti élvezni Fogja Zsófi! A telefonodra vigyázz, az enyémet már cserélni kellett.... :twisted:

Cukker, édes lehet Adri,ahogy bekapja a lábát!Fotó?

Kép
seriff

Lili,
akkor végre van ülésetek! És mennyibe került így mindenestül? Mármint száll. díj, ilyesmi? Kép?
Gratula Zsófinak a mászáshoz! És köszi Mesi köszöntést... Jó volt, hogy Roziék itt voltak, olyan volt a kert, mint egy bölcsöde... 5 gyerek :) Mivel csak meztelenledős képünk van, inkább nem rakom fel :) :wink:

Balim, Seriff, Cukker...
Nektek is köszöni Emese a köszöntést, cserébe egy járó kép, persze nem látszik, hogy éppen megy :)
Kép

Kép

Kép
kobudo

Kob, én látom :D !
Vettünk ma katicás bodyt a Tescoban,meg egy labdát is 8) !

Kép
seriff

Nagyon aranyos Mesiről ez a kép Kob! Hogy koncentrál! :)
Annyira telik az idő.....
katicás kiárusítás van a tescoban? :D
birolili

Megvolt az első próba körünk. :)
Nagyon élvezte Zsófi. :) És én is. :D
birolili

Sziasztok!

Cukker,
nem, vittük Lilit is, anyuékkal ötösben voltunk nyaralni. A hinta az üdülőben volt. Jövő szerdán tanítok, de amúgy valamikor összefuthatunk, Adri ajándéka is itt árválkodik... :D

Seriff,
igen, csúszott Lili, nagyon tetszik neki. Nem volt túl nagy csúszda, vagyis volt egy kicsi is, és azon.

A mai napom jól eltelt, tegnap anyunál aludtunk, ma meg mászkálást rendeztünk, de bi-bi, én láttam élőben Nándit :lol:

És mára előbújt az első fogacska. Tegnap még alig volt valami, mára határozottan érzem. Van már vagy fél miliméter :D

Lili,
gratulálok a mászáshoz, na milyen mindenhonnan pakolni???
Nekem még szerintem van egy hetem, Lili ha próbálja tenni a lábát, mindig orraesik... de nagyon édi.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Kob,
nagyon ügyes Mesi. A szülinapján már odaszalad a tortájához :D

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Sam,
En szivesen mennek a lanybucsura.

Lanyok,
Szoval mit szoltok jovo heten csutortokon du 5 korul az Arboretumban egy talihoz?

Ser,
vegul mi is a Baumaxos homokozot vettuk. A parom most festi :)
mvirag

Sziasztok!

Emesenek utolag is boldog nevnapot kivanok!
Kép
Es latni am a keprol, hogy Emese epp lepeget! :) Nagyon ugyes lany!

A tobbi lany is nagyon edes a hintaban! :D

Mino, hol lehet megnezni a soproni kepeket?

Lili, Zsofinak gratula a maszashoz!:) Nemsokara felterkepezi az egesz lakast!:)

Cukker, nalunk is foltos egy-ket body. Sokszor hiaba teszem ra az eloket, olyan ugyesen bele tud csapni a teli kanalba, hogy mindenhova jut, mire letorolnem a kezet mar keni is mindenhova. :lol: :twisted:

Lina, elso fogacska :D

Nemsoka indulunk Kmetre, onnan tovabb Szegedre eskuvore.
Jo hetveget mindenkinek!

Dóra
KépKép
KépKép
dora_

Sziasztok!

Hú, rémes egy éjszakánk volt. Hajnal fél kettőkor a baleseti sebészeti ügyeleten jártunk. Azt hiszem mind a ketten bealudtunk az éjszakai szopiba, és Lili egy-kettővel többet fordult, mint kellett volna neki, és a padlón kötött ki hanyatt. Nagyott koppant, nagyon ordított, persze velem együtt. Látszólag semmi baja nem lett, néhány perc múlva már nevetett, de a gyerekorvosi ügyelet azt mondta vigyük, hogy a koponyáját meg tudják nézni, főleg, hogy bukott meg kicsit öklendezett utána. Szerencsére semmi, mindene ok.
Én úgy megijedtem, nem is tudom mit csinálok, ha valami baja lesz :cry:

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Sziasztok!

Elnézést,hogy megint eltűntem.Apa munkahelyet vált,és most 2 hetet itthon volt.A héten meg elmentünk kicsit nyaralni.Így nem voltam gépközelben.

Csak végigfutottam az utsó oldalt:

Lina,
nagyon meg tud ijedni az ember ilyenkor.rege is esett már le a székről a gyereküléséből a földre.Iszonyatosan megijedtünk.Mi nem vittük dokihoz,mert nem láttunk semmit,és viszonylag hamar megnyugodott.De ilyenkor tényleg elgondolkozik az ember,h.mi lett volna ha... :(

Lili,
gratula az új produkciókhoz.Azt hiszem még a felüléshez sem gratuláltam!

Nagyon aranyosak a Gyerkőcök!! :) :) :)

Sok boldogságot az ünneplőknek utólag is! :D :D :D

Nálunk is vannak változások amióta nem írtam:kibújt a 3. és a 4. fogunk,és jön a következő is,mert nem múlik a nyűgi,és nagyon rág.Rege is mászik,nem szabályosan,mindig felemeli a fenekét magasra,és aztán visszatottyan a térdére.Így halad.A nyaraláson felállt kapaszkodva egyedül,és ma reggel mászásból felült egyedül.
Éjszakánként többet ébred.Talán a foga miatt,vagy a nyaralás kavarta meg.
Ennyi,kb.

Megyek rendezkedni.Beterveztem mára egy kis rendrakást,és amíg Rege alszik...tudjátok!Szép napot!Majd azért bekukkantok!

Ja,és az ígért kép az új autónkról:

Kép
mrege

Dora, Cuki, többiek!

Bocsesz, az album még nincs kész.. :oops:
(nem volt időm még befejezni..)

Lina
Grat a foghoz, és együttérzésem a kopphoz! Bálint is néhányszor hanyatt koppant, de olyat... Huh, rossz rágondolni! ..és még mennyi lesz...

most ennyi, futok..
pussz :D

KépKép
mino

MRege,édes az autótok nagyon,meg a kicsilány is rajta!Mi lesz a másik autóval?

Lina, hoppá, gondolom, h jól megijedtetek! De miért nem Lili volt belül?

Mvirág,elméletileg ok a csütörtök!

Lili, merre bicajoztatok? Végül lett bukósisak is?

Balim,tegnap arra tekertünk Felétek, vagyis már eljöttünk az utcátok mellett,mire eszméltem, h az volt az--mondtam,h nem találok oda :oops: ...

Kati, jó mulatást, a lagziban is ottlesztek?

Kép
seriff

Birolli
Köszönöm a futár telefonszámát! Beszéltem vele és rendeltem is a neten, kíváncsi vagyok mekkora adag. Fizetni akkor kell, amikor kihozták?Vissza akartam hívni a futárt, de másodszorra nem vette fel és nem is akartam erőltetni így hétvégén, de jó lett volna még megkérdezni, hogy hogyan és mikor szállítja ki a kajcsit. Szerdán kiderül, mert akkorra kértem egy menüt.

Cukkermáz
Nem említetted, hogy Katonatelepen éltetek, de mi csak 4 éve lakunk itt, akkor építkeztünk. A vasút felöli oldalon lakunk, az utolsó telek osztásban, 3. utca, ha Kecskemét felöl nézem.

Linácska

Olyan jó volt találkozni! Elképesztő, hogy mi történt veletek éjszaka! Remélem nem lesz semmi gond belőle! Néha én is bealszok szopi alatt, még jó, hogy Nándi még nem olyan aktív!
Ezek szerint még arra is figyelni kell, hogy belül legyen a gyerkőc szopi alatt! Mennyi mindenre figyelni kell!

Elárulom nektek, hogy tegnap Lilin is katicás body volt és annyira aranyos, ahogyan próbálkozik a mászással! Már nem kell sok neki, hogy menjen!

Mrege
Csütörtük sajna nem jó, aznap kapjuk a szurit és lehet, hogy belázasodik, pedig úgy szeretnélek titeket megismerni!
Klassz aza autó, de a gyerkőc rajta még aranyosabb!

Kecsóné
Mi van veletek? Mostanában nem írtál! Bocsi, hogy a héten nem jött össze a találkánk, talán jövőhéten, majd hívlak! Annyira gyorsan telnek a napok!

Kobudo
Gratula az első lépésekhez és utólag boldog névnapot!

Dora
Jó mulatást a lagziban!

KépKép
kattic

Sziasztok!

Mino,nagyon jók a szülinapos képek,guszta az a csokitorta :D .

Lina,el tudom képzelni mennyire megijedtetek,de jó,hogy nincs semmi baj!Az ágyban szopizásnál mindig félek én is,hogy leesik Lencsike,mert muszáj kívül is lennie,ha épp az a cici a soros.Gratula a fogacskához és nagyon csini Lili!

Balim,Seriff édesek a lányok a hintájukban,nálunk is nagyon nyerő már most a hinta :D .

Kob nagyon kis ügyes Emese!

Mrege aranyos lehet,ahogy Rege mászik és a kép is tök jó!

Dora jó mulatást!El is felejtettem mesélni,hogy múlt hétvégén mi is voltunk lagziban,majd teszek fel képet is,a legnagyobb hangzavarban Lencsike órákig aludt :D .

Most szopi jön,úgyhogy mennem kell,sziasztok :)
dettus

Seriff,
nekünk nem a fal mellett van az ágyunk, mind a két oldala szabad. Apa nem alszik velünk, akkor ő se, én sem aludnánk, szóval nem tud belül lenni Lili. Keresztbe szoktam az ágyra tenni, és én fekszek egyik vagy a másik oldalára. Na mos úgy esett le, hogy forgás közben valahogy maga körül is elforgott 90 fokot, mert elvileg a feje volt azon az oldalon, ahova esett, és még arrébb kellett mennie vagy egy métert is. Mindegy, a lényeg, hogy nem lett baja. Most odatettem egy nagy plédet a másik oldalra, azon nem tud átfordulni...legalábbis szerintem még nem :)

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Ezt találta a Szláva a neten, ugye a mieink nem lesznek ilyenek? :D :D :D
Kép [/img]

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Lina,
Hú!Hogy élvezhették ezt a gyerekek! :lol:

Ser,
a másik autónk a kereskedésben van.Még eddig nem szóltak,h.érdeklődnének,pedik úgy várjuk,h.elkeljen! :cry:
mrege

Lina,
mi szivacson alszunk.Rege is,mert nem marad meg a rácsosban.Ez a szivacs nagyon bevált,mert nem gurul le róla.Nappal is teljes nyugalommal hagyom ott a mi helyünkön.Süröghet-foroghat,ahogy jól esik.Nincs sarka,amibe beleütheti a fejét.Szóval jó. :) A pokróc,vagy paplan szerintem éjszakára jó,de nappal biztosan átmászik rajta,ha felébred.
mrege

Mrege,
Lili jól elvan az ágyában, nappal is éjszaka is abban alszik, ha felébred, először megpróbálom a cumit a szájába tenni, sokszor beválik, alszik is tovább, ha nem, akkor jön a szopi, és vissza is teszem, ha elaludt. Csak most én is elaludtam :(
A barátnőméknél Lili is aludt szivacson, olyan 1m2 lehetett. Na arról is legurult, neki egy kis szekrénykének, bekapcsolt a légzésfigyelő, kikapcsoltam, visszatettem Lilit a helyére és minderre nem ébredt fel
:D

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Sziasztok!

Húha nagyon nagy a lemaradásunk. Nemigen jutunk gépközelbe, mert minden szabadidőnken mozgunk valamerre.

Ünneplőknek sok Boldogságot !!

Képek gyönyörűek!

Jól vagyunk, csak ma is elfáradtunk. Kint voltunk a strandon egész délután, még most értünk haza. Nagyon klassz a gyerekmedence. Lillácskának várjuk a 9. fogát, de nagyon nehezen akar előjönni. Holnap se leszünk valszeg, mert a szomszédokkal közös bográcsolást eszeltünk ki.

Dobok egy képet is:

Próbálok bilizni, bár még előbb rá kéne jönnöm, hogy a lábamat vegyem ki belőle:

Kép

KépKép
KépKép
sbea

És nem fordítva ülsz rajta még plusszban?Édes vagy Lilla! Hú, ma épp bográcsillat terjengett itt a levegőben,át is mentünk Sygékhez, hátha... de nem, csak sóvárogtunk tovább, de már Robival együtt :) .

Lina, végül is mindegy is, a lényeg,h nincs nagy baj, vagyis az ijedtségen kívül semmi :) ! Szegény Apát száműztétek? Ő hol alszik akkor?Lili még a hálóban, a kiságyában?

Dettus, azt a cicit is oda tudod adni,azért még ne kell kívül lennie, meg aztán fej-láb irányban is megfordulhattok :wink: :D .

Kép
seriff

Lina,
Hat van hatranya is , hogy elkezdenek mocorogni a gyerkocok. Esetleg tegyel a foldre is egy-ket pokrocot az agy kore biztos am biztos....

Lili,
E mail ment.

Bea,
Mar epp gondoltam hogy milyen reg irtal, s hogy merre lehettek.
Edes a bilizo :wink: Lilla. A bili nalunk is hasonlo funkciot tolt be. Ramasznak, tologatjak fejukre huzzak :roll: stb :lol: De ami kesik nem mulik, majd csak rajonnek mire valo. Nem igaz? :lol:

Sosha nincs idom (meg turelmem :wink: ) fotot felrakni, most megkiserlem Kép
mvirag

Nagyapam 90 eves szulinapjan Hevizen keszultek a kepek. Kép
mvirag

Kép
mvirag

Tudom, hogy mar uncsi, de ezt meg muszaj feltennem ,ha mar igy belejottem :wink: Ez a Borzsonyben keszult Kép Kép
mvirag

Lina

Akkor megnyugodtam, hogy Lili is veletek volt. :)
Nagyon megijedtem, amikor írtad, hogy leesett, remélhetőleg semmi baja nem lett, csak pont a hányás az aggasztó ilyenkor. Már nagyon kíváncsi vagyok Lilire.
Ezentúl én is óvatosabb leszek, mert habár én ülve szoptatok, így is elalszok. Olyan fáradt vagyok ,mert Adri mostanában rendszeresen felkel éjszaka és hajnalban is, ráadásul későn laszik el. Pici korában pedig 10-11-12 órát aludt este. Még jó, hogy van tejcsi, el sem tudom képzelni, anélkül hogyan nyugtatnám meg. Mondjuk Bence tej híján közénk is szokott gyorsan. A napokban beleolvastam Bence naplójába, érdekes volt. :) Na, akkor majd egyeztetünk tali ügyben.

Mino

Hívtalak pénteken 5 körül.

Seriff

Majd készítek olyan fotót. :) Kint a pléden le szoktam venni róla a pelust, akkor sokkal intenzívebben gyakorolja a fordulást. Cs-ön mentünk az Auchanba, és gyanítom, hogy téged láttalak a ház előtt és Robit Leonával bicóval. Meg volt még ott egy nő babakocsival.

Kob

Emese nagyon aranyos, mekkora hurkái vannak még.

Mvirág

Nagyon drágák a képek, és látom nektek is van P.O. boditok. Panna már határozottan lányosabb .Tali ügyben még nem tudom mit mondjak, mert a csütörtök az én napom, akkor van kimenőm. Akkor tudok elintézni dolgokat.

Dóra

Egyébként nem zavar a maszatolás, mivel van csere ruha bőven. Bence után okulva megfogadtam, hogy hagyom kibontakozni. Nem kell, hogy ő is olyan tisztaságmániás legyen. Na jó, most már Bence sem az.

Sbea

Ügyes Lilla, csak tényleg ne erőltessétek a dolgot, de gondolom ezt tudod. Már az is nagyon jónak számít, ha másfél évesen a baba szobatiszta. Mi nem is használtuk a bilit, hanem a WC ülőke szűkítőt.

Mrege

Nagyon vagány az új autótok. Mostanában lehet látni kis Moriszokat a városban, nekem még az is nagyon tetszik.

Kattic

Abban az utcában laknak az unokatestvéremék és a főnököm is. Majd számolj be a menüről.

Megyek, megpróbálok aludni. Annak ellenére, hogy fáradt vagyok, nem tudok egy jóízűt aludni. Teljes csöndre van szükségem, a nyár pedig nem erről szól. Mennek itt sorban a bulik, járnak az uatók még éjjel is. Nekem nem a hátam fáj, hanem a lábam, a térdem.
cukkermáz

Seriff,
apa még száműzve van a nappaliba, amíg Lili kel éjszaka, ő meg, hát hogy fogalmazzak finoman...kegyetlenül horkol :(
A nyaralás alatt is vagy Lili, vagy miatta voltam ébren.
Nyár végén át akarom tenni Lilit a saját szobájába, és akkor visszajön apa mellém. Sopronban leszünk néhány napot, akkor úgyis idegen helyen lesz, utána gondoltam a szobacserét. Félek, hogy később már nem tudom áttenni.
Ja, mi ma tárcsán sütögetést tervezünk, tőletek olyan 4-5 km-re, ha megcsapná az orrotokat, gyertek nyugodtan :D

Cukker,
jövő kedd, csütörtök, péntek jónak tűnik. Hétfőn úszunk, szerdán dolgozok.

Bea, Mino
üzenem a fiúknak, hogy holnap elromlik a sör :D :D :D

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Sziasztok!!

Csak pár szót gyorsan.

Ha valaki venni akar akciósan a Tescoban Pampers pelenkát ne tegye.
SLEEP&PLAY pelenka borzalmasan rossz.
Szó szerint leesik a gyerekről és óránként lehet cserélni mert minden kifolyik belőle.
Szó szerint minden.

Csak ennyit akartam mondani most rohanok enni.

Kellemes hétvégét továbbra is!!!
samchee

Sam, köszi, pedig épp tegnap mérgelődtem, h pénteken elfelejtettük....Szólok Sygnek is,mert Ő is rákészült...

Csajszik tegnap irtó édesek voltak,majdnem összevesztek a babákon-pedig van 4 :lol: .

Pille, milyen az új lakás?Flórának tetszik?

Virág, dehogy uncsik a képek, sőt!!!!Tök jó, h volt kedved feltenni! Édes babák, Beni gyalogol már? :wink:

Cukker, aha bizti minket láttál, a babakocsiban egy kisfiú ült, a nagymamája tologatta, még mi is most találkoztunk Velük először.

Lina, hát Hanna még mindig ébred éjjel, az én férjem is horkol, vagy szuszog vagy mi, de így ,h Hanna a másik szobában van,legalább Ő nem ébred fel az apjára, de síeléskor nekem is annyi volt, hol az egyik, hol a másik miatt nem bírtam aludni :roll: .Most nyaraláskor, lesz 2 szoba, így talán jobb lesz...
Azért sajnálom a férjedet-kitúrtátok :wink: :D ....Amúgy azt mondják, h 6hónapos kor körül érdemes a külön szoba bevezetése, később nehezebb.Én nem tudok erről nyilatkozni,mert H az első éjjeltől külön van.

Balim, Ti merre vagytok?

Kép
seriff

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?