Jó reggelt,
Szelivi: Ezek szerint Tündi ebben csak rád ütött, csak ő máshogy kivitelezi
Vok: Ügyes vagy a fürdőrucival, én még mindig nem mertem felpróbálni, nem akartam sokkolni magam és a családom a látvánnyal
Cory: Lehet, hoyg akkor én is várok még 2 hónapot a vásárlással, és akkor már nem lesz baj, ha nem lehet teljesen vízszintesre engedni a háttámlát. A PP Aria nekem nagyon tetszett, tényleg nagyon könnyű az egész, viszont apa mindenáron esernyőre csukhatót akar, mert az foglal a legkevesebb helyet a kocsiban.
Gyöngyi: Lilit nem kötötted be a hordozóba?? Jó, hogy neki sem lett semmi komoly baja

Apa karja hogy van?
Barti: Nem tudtok egy másik szobában lakni, míg ott vagytok? Nem lehet kellemes erre ébredni, nem is csodálom, hogy Pötyi nyűgös lesz tőle. Nálunk ma valamilyen madár rikácsolt reggelt pont szopi közben, hát Aliz úgy megijedt tőle, hogy még a cici is kiesett a szájából. Én meg teljesen idegbe jöttem, hogy majd nem fogom tudni visszaaltatni. Szerencsére lekopott a dög, úgyhogy végül nem volt probláma, fél 10-ig nyomta a szunyát a kiscsaj
Képzeld, Majdnem mentünk ma Db-be, csak apának egy csomó határidős melója van

A dédinek ma van a szülinapja, arra akartunk leruccanni. De lehet, hoyg a héten csak lemegyünk 2 napra. Majd szólok
Babetta: Levi nagyon cuki, ahogy kukkerezik a kocsiból.

Mindig elájulok, hogy már mekkora

Az a ropibaba meg haláli

Nekem is kell ilyen! Hallod anyuuuuuuuu???
Mariannka: Neked már ilyen szófogadó gyerkőcöd van?

Én hiába magyarázom Aliznak, hoyg ez fáj, meg még jajjgatok is hozzá, nem igen érdekli

De mondtam neki, hogy ha így folytatja, cicimegvonás lesz a vége, aztán ehet, amit talál
Mi lesz, ha már foga lesz?? Leharapja a bimbim??
Babcika: Azért nem hanyagolni ám bennünket sem

Egy kicsit téli, egy kicsit tavaszi
Ildi: Natika tündéri

Olyan szép kis kreol bőrének látszik így. Tényleg ilyen, vagy már szoliztatjátok?
Szegényke, még csalódott sem volt, hogy nem jön a tejci? Biztos csak anyahiánya volt
Földön hason alvós képet nem dobsz?
Lányok, Aliz jövő héten lesz 4 hónapos, de a doki bácsink azt mondta, hogy már nem kell több K vitamint adnom neki. Ma adtam be az uccsót. A ti babótok még kapja?? Mondjuk annyira nem baj, mert utáltam törögetni azt a sz@r ampullát, ma is úgy halásztam ki egy kis üvegszilánkot a kanálból
Vali