Na, sikerült végigolvasnom!!!!
Vera!
Nagyon szép élményekkel gazdagodtatok, gratulálok még egyszer!!! És a két gyerkőc együtt nagyon édesek!!!
És kérek minden 2 vagy sok gyermekes anyukát, hogy ne ijesztgessék a többi potenciális 2 vagy több gyermekes anyukákat, mert így is állandóan rajtam van a para

A hétvégénk kb olyan volt, mint Jucuséké, csak lájtos kiadásban=1 gyerekkel. Bazsó belázasodott

ügyelet

"nagyon kedves" ügyeletes doki

antibiotikum, elmaradt strandolás, növekvő örlő fogak= tegnap este nem elalvás, Apjukkal összeveszés. Szóval két gyerekkel ez még durvább lesz
Minden babó nagyon édes a képeken, Angit emelném ki, mert róla nagyon kevés fotót láttam eddig. Csuda édes a kiscsaj!!!!!
Beet!
Nyaralás szuper lehetett!!! Bazsó is esett a múlt héten és beütötte a száját, és én is mindig attól parázok, hogy a fogával történik ilyenkor valami

Örülök, hogy Lillus ennyivel megúszta a dolgot!!!!
Szerintem a bili még várhat, én úgy olvastam, hogy 2 éves kor után érdemes próbálkozni, persze biztos ebben sem egyformák a gyerekek, és van amelyikük gyorsabban megérik rá, de szerintem nem vagytok elkésve. Bilire való érés helyett Lillus inkább dumálni tanul, érthető, ez sokkal szórakoztatóbb
Dora!
Mikor költöztök? Már megvan az is, hogy hova???
Moose!
Én csak elrettentő dolgokat tudok bölcsességfog ügyben. A nővéremnek operálták ki az alsó kettőt, igaz, hogy egyáltalán nem voltak még kint!!!!!!! Így durvább. De a dokija azt mondta, hogyha már kint lennének, akkor semmi gond nem lenne, akkor egyáltalán nem durva a dolog. És az biztos, hogy egy életre megoldódik a bölcsességfog-problémád!!!