Drága Kata007!
Igen már csak 6 hét! És még arra is emlékszem amikor bevettél a táblába

Az is olyan mintha tegnap lett volna! Meg mikor Sheilával itt ökörködtünk hajnalban 3-an

Azt sose felejtem el

Voltam UH-n amikor az orvos megállapitotta, hogy herezacsival rendelkezik a pocaklakóm

De nem nagyon hiszek neki, hiszen vittünk kazit, hogy vegye fel, de elrontotta és mikor otthon néztem volna csak a nagy feketeség 7 percen keresztül

Hát ne tudd meg! Nem az volt a baj, hogy fizettünk érte, hanem annak ellenére, hogy sima 2D-s volt tisztán látszott a lábikó, a szivecske, a fõ artéria ami a szivbe vezet, a kezecskék, a herezacsi és a POFIKÁJA!!! Hihetetlenül tisztán látszott! Amikor bent voltunk a párommal mindketten a pillanatnak éltünk és gyönyörködtünk, hiszen ott a kazi, otthon végig lehet majd nézni soxor.. aha! A nagy fityiszt!

Annyira belemélyültem abba amit láttam, hogy nem kérdeztem semmit

Ép egészséges és ez volt akkor a lényeg. A többit elfelejtettem, de ez nem csoda. Majd 30.-án megyek megint, de az már 3D-s lesz és addig el sem jövök a vizsgálóból amig a doki be nem bizonyitja, hogy rajta van a kazin a felvétel, mert az már nem 1000 Ft lesz hanem 8000.
Hihi! kis aranyosak! Lehet,hogy egyszerre aludtak el, nem elképzelhetetlen! Hát, ha a két lányzó igy hasonlit egymásra akkor nem egészen tiszta apja a Dóri

De aézt hiszem ez nem fontos

Gyönyörüek!
Jaa köszi az invitálást a másik topikba, bár csak bejelentkezhetnék, de addig sem töltöm feleslegesen az idõt. Az LLL-rõl és a szoptatásról olvasok nagyon sokat, hogy ne érjenek bizonyos dolgok váratlanul. Olvastam azt a pár napos tejcsikimaradást Nálatok és most már tudom, hogy ez is természetes és fel kell rá készülni, hogy a baba étvágya ugrásszerüen nõ meg abban a korban
Lányok!
Reggel óta kapar a torkom és köhécselek. Most este 7 körül, meg bedugult az orrom és itt szenvedek vele mert nem akar kifolyni

Persze ha nagyon erõsen megfújom akkor ha szerencsém van utána kapok levegõt, de elég bonyolult mert olyankor a pocakot is tartani kell, mert ahogy fujok az meg leszakad... Amikor köhögök akkor fáj a torkom és furcsa iz jön fel. Váladék még nem, csak az ize

Pfuj. Most itt iszom a hársmézes kamilla teát jó forron, akkor kicsit jobb. Viszont a citromlétõl meg elkezdett égni a gyomrom
Ehh. Mit szomorkodom én itt, mikor már olyan vicces az egész!!!

A térdem gennyes a bokám tropa és még ez is

Mi a fene van má??? Na jó eszem egy kis háztartási kekszet.
pusz-pusz
sasha
33+6