A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Szent Imre kórház azaz a Tétényi - Ikea szoba &eacut

Ja és igen:Hajógyári szigeten van egy állati klasz játszótér sok-sok csúszdável!

Moose,ti voltatok már pl?
20170114224602

Ancsi

Nagyon jók lettek a fotók. Bendiről is olyan jó képeket csináltál, én ilyet nem tudok, mert nekem nem pózol így, hanem mindig el akarja venni tőleg a gépet...

Meg majd elküldöd nekem a többi fotót, tudod a szopisakat?

Küldök neked e-mailen egy olyan mail címet, ami sok megabájtot is tud fogadni. :)

ruz
ruzicsky

Ruzy, persze, elküldöm!

Indi!
én már túltettem magam az apám marhaságain, legalábbis nagyjából. sajnos sokat örököltem tőle, de megpróbálom visszafogni magam. pl. nagyon hirtelen természet, rögtön üvölt. sajnos már én is kb. 2-3x leszidtam hangosan Lencsét. kár, hogy Bogárka nem jár már mostanában, mert megkérdezném, hogy mi a frász a gond az agyammal. folyton attól félek, hogy nehogy valami titkos betegségem legyen, amiről a normális énem nem tud, azaz, nehogy Münchausenes vagy ilyesmi legyek. remélem nem vagyok idióta. :/

MIKOR LESZ MÁR TALI? CSÜTÖRTÖKRE NE HOZZUNK ÖSSZE MEGINT EGYET ITT A JÁTSZÓTÉREN?
ancsipancsi

Votiv,
méltem
neet
neet

Ancsi!

én csütörtökön nem érek rá, mert életem első autóvezetési órájára megyek! :P

De nektek azért jó talit, ha lesz!

Megkaptad amúgy az e-mailemet? Remélem jó helyre küldtem. :)

ruz
ruzicsky

Ancsi :) Ne aggódj, nem vagy idióta!! Sztem teljesen természetes, ha néha felmegy a nyomás az ember agyában, pláne, amikor a gyerkőcök arra gyúrnak, hogy teszteljék meddig bírod és meddig mehetnek el... és mondjuk még 30 fok is van mellé... Én is utálom magam, ha türelmetlen vagy hangos vagyok Bálinttal, ezért inkább Moose-hoz hasonlóan 1-2 perc "elkülönülést" vetek be, ha már érzem, hogy itt baj lesz.
Főleg azt viselem nehezen, amikor fizikailag "bántalmaz" gyermekem, a harapásokról szerencsére kezd leszokni, helyette a mindenféle tárggyal történő ütlegelés (leginkább fejbevágás) mostanság a menő, persze a hajam kitépése marokszámra (ha összefogom, akkor is) még mindig nagy kedvenc. Szüleim azt tanácsolták nekem, hogy ilyenkor adjam vissza neki, azaz én is kólintsam fejbe vmivel, de ez kicsit problémás nekem, mert ha kicsit koccantok hozzá vmit, azt játéknak veszi, nagyon meg nem akarom megütni semmivel... Ami érdekes, hogy ha az ember nem szól rá és nem tiltja, akkor sokkal kevésbé izgalmas a dolog, pl. B. gyakran tépkedte apa lábán a szőrt, aminek apa nem nagyon örült, minél inkább kérte, hogy ne csinálja, annál lelkesebben markolt bele, aztán apa egyszer vett egy nagy levegőt, összeszorította a fogát és nem szólt, mire B. abbahagyta, hiszen így már nem volt érdekes...
denizsa

Ruz,
akkor csüt.ön itthon maradunk. :mrgreen:
Ancsi,
szívesen taliznék, de ebben a melegben nem szívesen buszozok annyit. Campobába valamikor jön valaki? Az nincs annyira messze... nekem.. :D
neet
neet

Neet

Hehe. Még csak tanpályán fogok menni, még biztonságban vagytok! :lol: :lol: A múltkori csókos kép pedig szuper! :)

Den

Bendi is folyton hajat húz, meg harap stb. én is próbálkozom mindennel..remélem hamarosan leszokik majd róla, mielőtt teljesen szétszed.

ja és az előbb még azt akartam írni

Kisün

Gyönyörű a szüléstöténeted! Mégegyszer nagyon gratulálok! Látszik a soraidon, hogy most nagyon boldog vagy és ez rám is átragadt, amikor olvastam! Köszönet érte! :)

ruz
ruzicsky

Ruz :) Hajrá! Majd mesélj hogy ment a vezetés! Bendi édes lehetett, ahogy begyűjtött mindent a buszon, cumisüveget, táskát... Te meg :oops: -gattál... Szóval Neked is kijut a jóból (hajhúzás, stb.) és ilyen korban már nagy erejük van a gyerkőcöknek... Meg persze nehéz szigorúnak is lenni, ha miután megmondom neki, hogy fájt, amit csinál, akkor sokszor odajön és átölel... ilyenkor hogy szidja meg az ember??

Votiv :) Érdekes szomszédozok van... Inkább a "műalkotásról" tegyél fel képet, mint róla :) Remélem a mai napotok jobb lesz, mint a tegnapi!

Indi :) Trükközős Dominó nagyon édes!! És ezek szerint nagyon okos is!!

Zuz :) Én is megkaptam a naplót és látod, még meg sem köszöntem :oops: pedig nagggyon rulez :D Sztem a legtöbb gyerkőc megszenved a fogakkal (jobb esetben nem mindegyikkel), úgyhogy kitartást Nektek a fogmanókhoz!! És nagyon rövid voltál a hétvégével kapcsolatban, persze tudom, hogy Bazsó láza mindenre rányomta a bélyegét :(

Zsan :) A halászléverseny engem is érdekel! Juchoz hasonlóan én is imádom :)
denizsa

Votiv!

Én is nagyon zizi voltam, most meg még zizibb :cry: Éjszakánk nagyon szar volt, kb fél órát aludtam, amikor Bazsó felébredt, és fél 2-ig nyomta. Ja, és fél 6-kor keltünk. Este sírógörcsöt kaptam, hajnalban csak szimplán bőgtem. De akkor jó tudni, hogy a telihold miatt is volt, és akkor talán ma már jobb lesz. Nagyon bízom benne!!!!
És a félreértéseket azért írtam, mert úgy éreztem, hogy kicsit megbántottam Zsánát, pedig nekem alapvetően jó véleményem van a görög papokról. Nekem "vegyes" esküvőm volt, volt római és görög pap is, szerencsére a mi papunk nagyon haladó szemléletű, sőt örült, hogy "vegyes" ceremónia lesz, ő csak az eskü szövegéhez ragaszkodott. Így nagyon szép lett! Van a görögöknél asszony avatás (vagy valami hasonló a neve, majd Zsána leírja), az nálunk is volt. (kár, hogy nem a megfelelő emberrel történt :cry: )Nem is értem Zsána párjának szüleit, én úgy tudom, hogy itt nem két különböző vallásról van szó, ez egy vallás, csak más a rítus... Tényleg Zsanci, most ez hogy is van????
Ja, és a régióban mintha csak egyfajta triciklit láttam volna, de amúgy sem volt nagy választék a motorokból sem, és talán babytaxiból is csak egyfajta volt..... De másból nagy a választék, most főként a homokozós játékokból, és tényleg nagyon olcsók!

Indi!
Nálunk már a homeos dolgok nem jönnek be :cry: Vagy én vagyok hozzá béna, vagy a hitem hiányzik hozzá.........Nálunk már csaka Panadol segít, de azt csak nagyon ritkán adom, ahogy Jucus is írta, ha már egy hete nem alszunk.

Jucus!
Próbáltátok már a Germicid C kúpot? Nekünk az jött be eddig a legjobban, de azt én is csak nagyon ritkán merem adni.... receptre adják, és én azért szoktam néha adni, mert más hatóanyag van benne, mint a Panadolban, így talán nem ártok annyit a gyereknek...

Deni!
Engem Bazsó tegnap a billentyűzetével (van neki külön, hogy ne azt tegye tönkre, ami a számítógéphez van kötve) vágott fejbe, de úgy rendesen! Esküszöm csillagokat láttam! Hétvégén Kecskeméten voltunk, és leszámítva a fogzást, nagyon jó volt!!!

És ordibálásban szerintem az elmúlt napokban én viszem a prímet!

Ruz!
Én szerdán kezdem a vezetői tanfolyamot :wink: Klassz lesz pocakkal végigcsinálni :wink: :lol:

Ja, és nem írtam, hogy a talis fotók szuperek, és jó lenne valami tali, de mi előbb elmegyünk dokinénihez, hogy nem fertőzünk-e, bár szerintem semmi baja a dednek! De jobb a biztonság!
zuzmo1

Ja, és Indi!
Dentinox ám csak arra jó, amit Vera is írt, hogy leteszteld, hogy tényleg a foga fáj. Csak pár percig hat, és mivel van benne kamilla és mentol (ha jól tudom, de majd a guruk megmondják), ezért a homeos cuccok kilőve :cry: De ha eljutunk a dokinénihez, akkor íratok fel olyan anesztetikát, amit Votívék is használnak, ki tudja, hátha bejön!

Fallikus-fatuskós-tuskó-szomszéd! Tényleg kérünk fotókat!!!! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
zuzmo1

Zuzi!
a Germicidben asszem nyugtató van. azért tették bele, hogy a betegségtől kifáradt szervezet, amely nem tudja kipihenni magát, a nyugtató hatására tudjon egy jót pihenni. érdekes, nekem aszonta a dokink, hogy ilyesmit nem ír fel. te külön kérted? mondjuk hála az égnek Lencsi csak elalvás előtt sír a foga miatt, és általában a zselé segít rajta.

Indi!
neked mikor lenne jó a tali? (hogy a lepedőt is megkapjam :)

Macs!
és neked?
ancsipancsi

sziasztok,
halászlét én is IMÁDOM, ezért is mentünk le Bajára, mert pasim tesójáék bent főztek a téren...de bárcsak inkább otthon vagy a nyaralóban csinálták volna, akkor nekünk is jut...
DE: ők kipróbálták ezt az extrém sportot, főzzünk hallét sok sok ezer emberrel együtt egy zárt téren, 30-40 fokban, és legyünk irtó részegek este 10-re, és húzzunk haza, a kaját pedig ne tegyük a hűtőbe, h másnapra már ne lehessen belőle enni... :cry: :cry:
szóval, úgy megy ez a nagy hallé főzés, h a nagy napon, déltől 3-ig elfoglalod a helyed a kijelölt asztalnál, és ülsz a tűző napon déltől, vagy ha van egy kis eszed, akkor háromnagyed 3 tól este 6-ig, mert akkor gyújtod meg a tüzet. Nos, mikor több százan meggyújtják a tüzet ezen a zárt téren, pillanatok alatt irtó nagy füst is lesz a meleg mellé...
akkor szépen mindenki megfőzi a magáét, és akkor kb. 9 fele jön a műsor, ami idén méltó büntetés volt azoknak, akik nem kaptak napszúrást addig...
szal, Győzike, Postás Józska és végül, denemutolsósorban, Fásy Ádám és barátai...
szal, Igi aznap fél 11 kor aludt el, mire kiértünk sógorék már sehol, és még csak egy sms-t sem küldtek, h ők már nincsenek ott, mi meg odaverekedtük magunkat, elég fos volt az egész, közben szólt Fásy Ádám...
másnap kimentünk a nyaralóba, és akkor láttuk azt a sok sok hallét, ami maradt,csak épp kint a tűző napon, habosan... :cry: :cry: :cry: :cry:

hát, ilyen klassz volt ez a hétvége... :lol:

Kép

ZsanciKép
...hogy az utolsó emlékünk egymásról egy szép mosoly legyen...
zsancikant

Zuzi!
jut eszembe, csak az egyik Germicidben van nyugi, vagy a C-ben, vagy nem :O
a Dentinoxban meg van lidocain, nem?
ancsipancsi

Eszter születése óta Germicid C-t kap. Ha már pálinkát úgysem tartunk itthon, max kenyeret... :mrgreen:
neet
neet

Zuz,
esküszöm az égre, nem éreztem úgy, h megbántottál!!! :lol: :lol: KOMOLYAN!!! :wink: az,h vannak esetleg szar papok is, ez igaz, viszont ez igaz mindenre...sajnos...
és nem láttam mit irt Votiv a teliholdról, igy lehet, h vmit kihagytam... :lol:
B épp ebédel: görögdinnye kenyérrel...IMÁDOK FŐZNI!!!! :lol: :lol:

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Ancsi!
Igen, Germicid C-ben van nyugtató, azért is írtam Jucusnak, hogy csak vészesetre, de hidd el, 1 hét nem alvás után a gyereknek is jót tesz, nekem ezt mondta a dokink is, még jó, hogy ugyanaz a dokink :? Itt nem arról van ám szó, hogy este kicsit nyügi a gyerek, de aztán szépen elalszik, hanem arról, hogy már napközben is a kialvatlanságtól kivan, és egy kúp egy nyugost éjszaka, és másnapra kicsit jobban van. Én a neten néztem utána, hogy ne mindig Panadolt adjak, mert az meg májkárosodást okozhat :cry: Egyébként kár ezt túlragozni, ezeket a szereket gyerekeknek találták ki, mértékkel adva nem lesz semmi bajuk, viszont egy hét nem alvás után rendszeresen arról szól a napunk, hogy a gyerek össze-vissza töri magát :cry:

Zsanci!
Hallé :cry: Ebből is látszik, hogy a résztvevőknek nem a főzés volt a legfontosabb :lol:
zuzmo1

Juc és Den és mindenki, aki szereti a hallét:
ugye nem csináltok alaplét????uuuuuuuuugye?????
és ha kell, szivesen hozok egyszer Bajáról isteni hallé tésztát, amit csak ott lehet kapni!!!
De valszeg Fibi előbb jut le Bajára, mint én...nekem ez TÚL sok volt...és arról ne is beszéljünk, h ott volt a család is...
úgy éreztem magam, mint egy luxusbörtönben!!!!!!!!!!!!!!! :?

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Zuz!
há én nem ezt írtam? :) hogy pont erre az esetre való!

Zsanci!
bocs, de én csinálok alaplét, habár nagyon ritkán passzírozok bele fejet meg farkat, az alaplé nálam paprikás vízben felfőzött hagymából, ikrából, tejből áll, aztán mikor kész a sűrű lé, abba teszem az éppen 20 percig főzendő halakat. múltkor elméreteztem magam, és van 2 ételhordó doboz alaplé a fagyiban. hamarosan főzök is belőle halászlét :)
ancsipancsi

Zuzi!

germicid-C is és Viburkol is be lett vetve de nem igazán volt hosszantartó a hatása.Ebben az esetben a Cataflan jött be a legjobban.

Zsan!

Én nem készítek hallevet,mert nem tudok,De enni nagyon jól tudom!ÉS apósom csinálja tésztával,anyósom gyurja ha éppen kifogynak a bajaiból.Nekem úgy is ízlik,bár nem tésztás ételnek ismertem meg.Ja és ha rám néz belőle a hal az a halálom és a tejet meg ikrát meg ilyen belsőségeket nem szeressem :lol:
20170114224602

ÉS most tökös lecsót főzők.Fincsi lesz!ÉS főtt kukoricát is csinálok.Ennyit a főző tudományomról :lol:
20170114224602

Zsan :) Luxusbörtön :mrgreen: Ha Fásyra és a többi "előadóművészre" gondolok, akkor még kínzás is volt :mrgreen: És nagyon érzékletes lett a leírás, már attól melegem lett, hogy 30 fok + tűző nap, de aztán még jön a többtucat tűz, jesszus....
Bevallom én nem szoktam alaplét főzni, és egyáltalán ritkán szoktam főzni, mert párom nem rajong ezért a finomságért :( De szerencsére szoktam kapni kóstolót, ha a családban csinál vki :wink: Legnagyobb élményem e téren Baján volt, ahol egy barátunk esküvőjén egy aranyérmes halászléfőzőmester készítette az ebédet, volt hozzá tészta is meg ami kell, hát az ollllyan finom volt... :D
Fibiék is ott voltak elvileg, jönnek már nemsokára haza :D

Neet :) pálinka :mrgreen: pedig lehet, hogy az is hatásos lenne...

Zuz :) Nem semmi vagy!! Pocakos vezetés :)
denizsa

Sziasztok,
tegnap hazajöttünk, még csak az utso oldalt tudtam elolvasni, mert el vagyok havazva a házimunkával meg a kerttel, ami ugy néz ki, mint egy nagy mezö, néhol combig ér a növényzet meg a gaz :lol:
Bálint rengeteget beszél azota, minden napra jut néhány uj szo, nagyon édes ez az idöszak. A legcukibb, amikor a saját nevét mondja (Báájin) valamilyen testrészére vagy ruhájára, hogy az az övé :D meg amikor megkérdezem töle, hogy "megyünk aludni?", és válaszol, hogy "Jó!" :D

Halászléfözö verseny:
Szerintem NEM VOLT SZAR. Persze nekünk ebédre apu fözte a hallét és anyu gyurta a tésztát, igy isteni lett :) És mi 3 után mentünk be a városba, amikor jött egy hüs szellö is, igy élvezettel nézegettük a kézmüves kirakodot a Petöfi szigeten, meg vettünk házi almapáleszt is :) 6 elött meg már hazamentünk, hogy megusszuk a füstöt. Igy lemaradtunk a versenyröl, de Bálintot sem akartuk sokáig a nagyszülökre hagyni.

Zsanci,
sajnálom, hogy Neked nem jött be a banzáj :( és aszittem, hogy este a megasztárosok léptek fel (Magdi, Angéla, Eszter). az ujság legalábbis ezt irta, mi nem mentünk bulizni. helyette a focin aludtunk :D
és mit értesz az alatt, hogy zárt térben föztek? sok helyen ki voltak pakolva, a sétálo utcátol, a béka téren át, egész a szigetig.

TALI: ha csütörtökön lesz, mi pont ráérünk délelött.

KépKép
fibi

és most kaptam az infot, hogy összel nem indul a Montessori továbbképzés az eltén, mert nincs elég jelentkezö... teljesen le vagyok törve :( :( :( Mondjuk igy legalább nem kell sokat gondolkoznom, hogy mennyit várjunk még a kistesoval, mert ez 2 éves lett volna.
És még az 1éves tanfolyamot lehet hogy megprobálom, ami ovonöknek van, férjem szerint nem feltétlenül kell tanárként folytatnom majd a pályát :lol:

KépKép
fibi

Fibi,
a megasztárosokat én is hallottam otthonról, miközben Igit altattam ,csak ők nem a téren léptek fel állitólag (bár, hol máshol???)... :cry:
sógoromék akkor indultak el, mikor Győzike nekikezdett, és szentül állitják, h nem volt megasztár...de én is hallottam...foszlányokat.
a zárt tér pedig a béke tér, és akkor is emberkinzás ott főzni, de akinek tetszik, hát lelke rajta, én maradok inkább az otthoni, kerti főzésnél...és különben is, mi élvezet van benne, h sok száz ember egyszerre eszik a fapadokon???? :? :? :?
de mondom, izlések és pofonok...
és Fásyt személyesen láttam ,tehát biztos ott volt, ha csak nem hallucináltam a sok embertől!!!! :roll:

Juc,
én meg pont ezeket a gusztustalanságokat szeretem...ikra és tej nálam giga rulez... :lol: :lol: :lol: :lol:

és SOS, bár egyszer irtam ,de úgy látszik, nem jelenik meg:

1. jövő hétre kéne egy háti hordozó!!!van vkinek kölcsönbe???
2. nincs vkinek rokona vagy ismerőse usában, aki legkésőbb szeptemberig hazajön, és van cime, ahova cuccot lehet küldeni???

Kép

ZsanciKép
zsancikant

ZSan!

Akkor menjünk együtt halászlevet enni.Tied minden cucc belőle!
20170114224602

20170114224602

Tej, ikra rulez, viszont zúza brrr.

Fibi,
"JÓ" nálunk is mindennapos (mindenórás) szó. Ennél sűrűbben csak azt hallani Esztertől, hogy "NEMM" :mrgreen:
neet
neet

Juc,
húeznemsemmi... :lol:
és menjünk együtt hallét enni!!

Neet,
én a zuzát is komálom. Sőt szivet és májat úgyszintén!!!
viszont a porcogót meg nem, és semmi zsirt!!!
kinek a pap, kinek a papné... :wink:
de elég mára a népi bölcsességeimből!!!

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Beet,
Lillus beszélőkéje eszméletlen :D és nagyon jók a képek, irígykedem is, talán jövőre...

Zuz,
drukkok az uh-ra!!! :)

Juc,
Panna és Soma tüneményes gyerkőcök :)

Teteli,
maradj köztünk és gyere, ha tudsz! :)

Moose,
remélhetőleg akkor fogügyben ennyiben maradtok :D VB :D:D:D

Neet,
a lufiktól mentsen meg minket a jóisten, Dóci imádja őket, szerencsére még nem jött rá, hogy házilag is le lehet gyártani :D

Votiv,
üvöltő Isti :(

Indi,
férjednek jobbulást!!! :)

Lindi,
gondoltam is bent rád a kórházban, hiszen ugyanannál a párosnál szültünk :D

Zsan,
sajnos hátihordozó kölcsönben :( am. ismerős van, viszont nem jön egy sem ősszel :(
viszont: elfogadták, hogy ppke-n egy szakon is lehet diplomázni már elkezdett képzésben, ha tehát már megvan az egyik államvizsgád, akkor szerintem ősszel diplomára válthatod :D

Neet,
nemmmm nálunk is nagyon rulez, mostanában már az igen helyett is :D

v
kisün

Vera,

igen, hallottam a hir férjuradtól!!! és hadd mondjam el neked is: IRTÓ BOLDOG VAGYOK!!!! 8)

és kár, h nem jönnek az ismerősök, mert sajnos mieink sem akarnak jönni mostanság, és hát a postaköltség... :cry:

Kép

ZsanciKép
zsancikant

hijnye, micsoda nap!

Leányok, én ugye nem vagyok gyógyszerekben otthon, bár nekünk írt fel a doktornéni, én meg inkább kiváltottam szent a béke alapon: a Germicid az nem lázcsillapító? mert akkor a fogfájásra vajmi keveset segít, nem?

ÉS ha nem segít a homeo én is simán be fogom nyomni Dének a fájdalomcsillapítót, mert az elviselni, hogy ő sír a fájdalomtól,... azt nem lehet. CSak lén még nem ismerem a gyreknek adnható dolgokat,de akkor most jegyzetelek: Panadol, Cataflam (ebből is van gyereknek való ezek szerint, mert felnőttben ez a legerősebb fájdalomcsillapító, fogtrancsírozásnál szedtem) és Anesztetika amit fel kell íratni...

Zsanci :) ez aztán csodajó hétvége lehetett... :mrgreen:

indianyo

Zsan!

Én akkor veled megyek mindenhova enni!Zuza nekem sem,viszont porcogóért ölni tudok!ÉS a cupákért is ami mondjuk csülkön található. :lol:

Indi!

Germiciid C lázcsillapító de van benne nyugtató is.Cataflán csepp pedig 1 éves fölött adható,lázcsillapításra,fájdalomcsillapításra.Én is nagyon elcsodálkoztam mert felnőtteknek is igen meggondoltan írják fel.ÉS annyi cseppet lehet adni ahány kg-s a ded.
20170114224602

Vera!

Te sem panaszkodhastz tüneményes gyerekek terén!Azért köszönöm a dícséretet!
20170114224602

Fibi :) De jó, hogy újra itthon!!! :D Kár, hogy nem jött össze a Montessori az Eltén :( Lehet, hogy a párodnak lesz igaza? :wink: Bajai halászlénél csak egy finomabb van: a hazai halászlé, hát még ha az bajai-hazai! :P Házimunka hegyekben... ismerős, nálunk is így volt, mikor hazaértünk :x Bálintodnak nagy gratula a beszédhez!! :D
denizsa

Deni,
igen, lehet, hogy neki lesz igaza :wink: bár most irta egy csaj, hogy ezzel a tanfolyammal ö suliban tanit.

Zsan,
igazad van, voltak elég szinvonalon aluli zenék is. és a tömeget én sem birom, meg azt hogy ez a "verseny" is már a pénzröl szol (föleg az önkormányzatnak), meg a lerészegedésröl...

Vera,
dejo, hogy irtál :) (ill. nekem pont nem :( :D ) pont kérdezni akartam, hogy milyen 2gyerekes anyukának lenni? Doci hogy fogadta Marcit, és minden rendben, szopizik, alszik, stb? :) bocs, ha már irtad, de nem birok visszaolvasni, és hol (hanyadik oldalon) találom a szüléstörténeted?

KépKép
fibi

Zsan, azt azert nem igazan ertem, miert mentel el arra a bigyora, ha nem is szereted az ilyen rendezvenyeket :roll: v ez valami mazo-dolog? :mrgreen: egyebkent en tudok adni nektek hatihordozot ko'csonbe, es "amerikai" ismeros lehet, h jon haza a nyaron. bar ez utobbi egyaltalan nem biztos. megkerdezzem? mirol lenne szo?
recca

Rec,
azért mentem le Bajára, mert ilyenkor le kell menni, családi hepening...csak most nem otthon volt a főzés, hanem bent... :(

és hátihordozót megköszönném, ha egy hétre megkaphatnánk, és amerikai ismerős, ha jön, akkor néhány ruhát kéne hoznia, de téynleg nem sokat (asszem :? ) és úgy, h mi kifizetjük az összes költséget innen...

és:

KI TUD TÖBBET HAJDÚSZOBOSZLÓRÓL???? :lol:

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Den,
igaz, ami igaz, a legjobb hallé az otthon készült bajai hallé!! :lol: :lol: :lol:

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Zsan, aha, csaladi kotelesseg. hat akkor ez tenyleg kaki. es meg le is maradtatok :(
ok. a tietek. csak szolj, mikor.
recca

Ruz, babakocsi? :D nekem mar negy van itthon :D apa szerint nem vagyok normalis, pedig deigen, es kulonbenis csak egyet akarok majd megtartani... (es ket gyerekre negy babakocsi meg mindig jobb arany, mint egy felnottre hat jatekkonzol :P ) szoval az a kerdes, hogy mit szeretnel, mit tudjon es hol akarsz kozlekedni vele es mennyi let szansz ra es ujat akarsz vagy hasznaltat. Szerintem eloszor csak neten nezz korul es mikor mar csak ket-harom tipusra szukitetted a kort, akkor nezd meg eloben, hogy tenyleg melyik is legyen. Harmas es negyes rajtszamu verdaim netrol vettem, es masodikat is csak kineztem es elmentem erte, tulajdonkeppen csak elsonel melaztam orakat a boltban. Ja, es irok melt egyebkentis, csak mindig elfelejtem.

Juc, szigetre nem megyunk, mert onnan mindenki eltunik... bar az a hulye zenei fesztival tunne el, ami minden nyaron elhetetlenne teszi a keruletet :evil:
moose

Moose!

Azt hogy érted,hogy eltünik?Mi is voltunk és nem tüntünk el!
ÉS melyik Máltaira jártok?
20170114224602

Moose,
örülök, h te nyertél, nekem 2 gyerekre 3 kocsi van, és nem akarom eladni őket még, bár már kinéztem a negyediket, de asszem ő már sosem lesz az enyém... :?

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Jucus!
a Cataflam cseppek vényköteles? (gondolom igen) ha Lencse majdnem 1 éves lesz (aug.15-én) júli végén, mikor nyaralunk, vigyek egy üveggel vész esetére? nekünk Noraminofenazon (Algopiryn hatóanyagú) lázcsillapító kúpunk van, ami fájdalomcsill. is egyben. ezt tutti viszem. de gondolom ennél a Cataflam sokkal hatásosabb.

Indi!
enyhébb fájdalomcsillapítóval is lehet majd kezdeni, a noraminofenazon ilyen. (láz és fájd. csill egyben is)

viszont most olvastam csúnya dolgokat ezekben a témákban:

http://www.medimix.hu/cikk.php?cid=403

én eddig azt hittem, hogy csak a paracetamol tartalmúaktól kell (a májkárosodás miatt) tartanunk.
ancsipancsi

Zuzi!
érdekes adalék az előzőleg írt cikkből. a Germicid C fenobarbitált tartalmaz (ez a nyugi benne), és anno a Papaverinben is pont ez volt a nyugtatócska, csak picuri mennyiségben. :)
ancsipancsi

na, már megint én... :)

Ruzy!

Bendinek való masszív kiskocsi: Graco Mirage Plus Blackwell babakocsi most 20eFt (30-ról árazva) a Baby Outletben. http://www.babyoutlet.hu/
nekünk is ez a fajta van!
ancsipancsi

ANcsi!

Én nem szeretnélek rábeszélni Cataflamra,egyébként vény köteles.
Nekünk idáig a Panadol használt minden esetben,most volt ez az egy kirívó eset.Beszéld meg a házidokitokkal,hogy ő mit javasol!

Egyébként nem szabad ilyen mellékhatásokról olvasni mert akkor nagyonmegijed az ember.Viszont nem hiszem,hogy egy adag gyógyszer bevételével nagy kárt okozhatunk.
20170114224602

Zsan,
mi is csak azért voltunk ott a halászléfözön, mert anyosék el akartak menni (megismerni a müsört és a szüleim házát)... és péntek éjjel meg is fogadtam, hogy többet soha... a Duna meg a szél elhozta a "zene" hangjait egészen a háloszobánkig, és 2-ig nem birtam elaludni :(

Babakocsi: én most akarom a negyediket megvenni :lol: Oké, a 3-bol csak egyet vettünk mi, mert az elsöt örököltük, a másodikat déditöl kaptuk, de elromlott, mert teszko gazdaságos :P

KépKép
fibi

Juc!
egyet értek, én is csak nagyon módjával, vész esetén eszem a gyogyókat, és gyermekeinknek is adjuk ugye. azért nekem hasznos volt, hogy elolvastam,mert az emberem májgondokkal küzd.

Zuzi!
melyik is az a cipőmárka, ami hasonlít a Siestához minőségben?

most azt olvastam, hogy amíg csak tanulgat járni, nem kell cipő. jól gondolom, hogy akkor majd elég lesz magasszárút vennem neki később?
ancsipancsi

Fibi,
eddig tökjó 2gyerekes anyukának lenni, de szerintem a neheze még hátravan :D szüléstörténet: fogalmam sincs, melyik oldal, és most épp k lassú a babanyet... ha lapozol visszafelé, és látsz egy igenigen hosszú hozzászólást kisüntől, akkor az az :D

Baja: szerintem nekem lenne a végső kínzás, ugyanis brutál mód nem szeretem a halat...

v
kisün

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?