Indi!
Azért fizettem, mert kértem videofelvételt, nehogy utólag azt gondolja a gyerekem, hogy őt nem vártuk olyan hévvel, és hogy csak a bátyónak vannak ilyen felvételei. De tényleg csak 5 perc!
Fibi!
Hason ugrálás nálunk is megy!!! Nem kímél a gyerek

Így tesó legalább már most tanul egy kis fegyelmet! AZért próbálok magamra vigyázni, de Bazsó mellett nem egyszerű. És már akkora a hasam!!!! És nagy ám bent a mozgolódás. Az kifejezetten nem tetszik a pocaklakónak, amikor Bazsó éjszaka csinálja a műsort

mondjuk az nekem se

Elég gáz éjszakák állnak mögöttünk, és szerintem még nincs vége! Tök fura, hogy most ilyen egyszerre megy a szenvedés, szegény Jucuséknál és Votívéknál is ez a helyzet

Múlt éjjel is a földön aludtunk, végül hajnalban ott aludt el, aztán már nem mertem berakni az ágyába, nehyogy flébredjen, viszont nem is mertem otthagyni. Párom jót röhögött reggel, amikor meglátott minket!
Veletek egyébként minden rendben??? Kíváncsi vagyok Bálintodra, hogyan beszél már! Ezek szerint már nem beszélnek egy nyelvet Bazsóval
Ancsi, Macs!
Most akkor holnap mikor és hol?? Nekünk igazából a délután lenne jó, ma is Bazsó 3 órát aludt délalőtt, de miattunk már ne szervezzétek át a programot!!! Csak elkerülte szerintema figyelmemet, hogy akkor hol és mikor. Azt olvastam, hogy Fibiéknek is a délután lenne jó talira...
Votív!
Te egy hős vagy!!!! Én asszem nem tudtam volna megbirkózni egy ilyen kakahelyzettel! És nekem is a szagok jutottak eszembe!! Nálunk egy sima pelenkacsere után is terjengenek a szagok, akkor mi lehetett ezután

Párod mit szlt a történésekhez? Vagy neki nem mertétek elmondani?
Fallikus szobor nagyon király! Valóban az a kérdés, hogy ezen mit fúrt egy napig!!! Egyébként megmondhatod neki, hogy hamutálnak megteszi egy üres konzervdoboz is, kár volt ennyite szenvednie

Vagy mi akar ez lenni???
Indi!!!
Ha írsz a többieknek mosódió és mosószóda ügyben, légyszi engem se hagyj ki!!!!!!!!