Új privát üzeneted érkezett!

Szisztok! :)

Sok helyen kerestem kutattam, de választ nem nagyon kaptam...
Ki ismeri? Milyen véleménye van róla? Minden érdekelne, odaért-e szülésre, mennyire volt alapos...szóval MINDEN! :D

Előre is köszönöm
Kinga
 
 


Szia Kinga!

Engem mindössze egyszer ultrahangozott, a "nagy genetikait" csinálta ő. Hááát.

Kiakadt, hogy "mennyi az AFP-s kismama, délig sem fogok végezni!!!" Majdnem megkérdeztem tőle, hogy erről most én tehetek, vagy mi???
Kb három másodpercig tartott a vizsgálat, bunkó volt, ha kérdeztem alig akart válaszolni. De a SOTE II topicban van olyan lány, aki hozzá jár és nála szült, kérdezd őket. Egy ultrahangból nem lehet messzemenő következtetéseket levonni, gondolom, fogadott orvosként nem ilyen.

Sok sikert! :lol:

Krisszi

Lilypie Third Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Kids Birthday tickers
 
 


Sziasztok

Xzyw
Nekem 2x csinált UH (áramlást) a 3 hét alatt amit bent töltöttem, mindennap 1x megcsinálták, 2x vele is volt "szerencsém" találkozni, Mindenki legalább annyit mondott magától, hogy jó minden még maradhatunk együtt, de általában bővebben kifejtették, főleg ha kérdeztem. De ő csak jött fél percalatt lerendezett és már ott sem volt. Egy hang annyi nem hagyta el a torkát, Számomra ez elég nagy bunkóság.
 
 

 
 

Szia!

Én ismerem, mivel máj 27-én nála szültem. Ő volt az ügyeletes orvos. A fogadott orvosom konferencián volt vidéken, így telefonon kérte meg, hogy vezesse le a szülést.
Velem nagyon rendes volt, mivel elég durván szétrepedtem (negyedfokú gátrepedés), ő varrt össze másfél órán keresztül, nagyon precízen, alaposan. Szülés után minden nap bejött hozzám, referált az orvosomnak. Miután hazamentünk a kórházból, vissza kellett járnom kontrollra a seb miatt, és ott is nagyon lelkiismeretes volt. Nem is látható, h össze-vissza voltam repedve.
De ez az én tapasztalatom.
Az hogy UH-n milyen volt, az sztem annak a számlájára írható, h elég sokat műt és engem is a kontrollnál megnézett/ellátott és már rángatták is műtéthez.
Remélem tudtam segíteni.
ped
 
 


Szia!
Nekem is rossz tapasztalatom volt vele, de nekem is az ultrahangon. Nagyon nehéz terhességem volt a harmadik, lelkileg és testileg is. Az AFP utáni ultrahangon "találkoztam" vele, miután 2 órát vártam a saját orvosomra, de ő pont császározott. Lerohant, behívott, idegesen megkérdezte, hogy hol az AFP eredményem. Finoman megkérdeztem tőle, hogy az én orvosom nem tud jönni, vagy miért nem szól senki egy szót se. Erre rám förmedt, hogy mit képzelek én! Ha nekem ő nem felel meg, akkor várjak itt holnapig. Neki ez különben is nem kötelessége, ez neki csak teher, hogy engem kell ultrahangozzon, hívjam fel az orvosom. Szóval, borzalmas volt! Annyira megszeppentem, hogy nem válaszoltam, pedig megérdemelte volna, hogy emlékeztessem az orvosi esküjére, bár nem tudom, hogy ő azt hol abszolválta. Mikor kimentem a folyosóra, sírógörcsöt kaptam, mert tele voltam félelemmel (a második gyerekemnél rossz volt az AFP, genetikai tanácsadásra kellett mennem, stb...), és ez a nem várt viselkedés még nehezebbé tette a helyzetemet. Utána kijött az ultrahangos nővér, és bocsánatot kért. Ja, és egy mukkot nem mondott az állapotomról, némán végezte a dolgát, majd szó nélkül távozott. Ezek után nagyon rossz véleményem van róla. Sokáig gondolkodtam, hogy elmondjam-e az orvosomnak, de végül nem panaszoltam be. És ami a legfontosabb, a harmadik gyerekem is egészséges, szép baba!
Szia!
 
 


Sziasztok!!

Réka vagyok, négy hete szültem a dokinál, nekem nagyon de nagyon jó véleményem van róla! Maximálisan megvoltam vele elégedve!!
Velem mindig nagyon kedves volt és lelkiismeretes.
Október 7-én szültem a klinikán, hosszú vajúdás után végül sajnos császármetszéssel mert beszorult a picikém fejecskéje... Ő csinálta a műtétet is, az egy hét lábadozás alatt minden nap bejött hozzám a kórházi szobámba, megkérdezte, hogy minden rendben van-e...stb...érdeklődött ez nekem nagyon jól esett.A szüléskor is időben bejött.
Amikor hazajöttünk akkor valami miatt belázasodtam, felhívtam tanácsot adott és mondta, hogy nyugodtan hívjam bármi van!
Tudni szeretne róla... aztán szerdán muszály volt bemenni a kórházba hozzá mert a láz sem és a tüneteim sem múltak... Olyan rendes volt,megvizsgált, tényleg látszott rajta, hogy érdeklődik az ember egészségi állapota miatt...Nekem roppantúl szimpi doki, én örülök, hogy nála szültem...
Ami még totál kedves dolog volt, az az, hogy miután bementem a kórházba és megvizsgált egy hét sem telt bele, ésŐ hívott fel, hogy minden rendben van-e, és hogy bármi van hívjam nyugodtan, hogy tudjon róla,mert ez neki is megnyugvás.
Háááát kell ennél jobb doki!?Szerintem nem!!!:)

Szóval mindenkinek 100%-ig tudom ajánlani!!:)

Sziasztok Réka
 


Sziasztok!!!
Én sem tudok rosszat sőt csak nagyon jót tudok erről az orvosról.
Én 11 éve hozzá járok. 2 gyermekemet hozta a világra. Az elsőt az 5. hónapban 75 dkg-al császármetszéssel. 10% volt a baba túlélési esélye hiszen sok múlt az orvos kezének mozdulatain.
A második időre született szintén császárral. Soha semmi gondom nem volt a terhesség alatt, mindig odafigyelt ránk és utánna sem hagyott figyelmen kívűl. Naponta többször is bejött még a baba szobába is a hogylétünkről érdeklődni. És ezt minden betegével igy tette. Senki nem volt kivétel. Korábban volt más orvosom de valaki őt ajánlotta és azóta csak hozzá járok. Ő az egyetlen orvos életemben akit több évig fel sem kerestem és mégis tudja ki vagyok ha felhívom! Becsületes, tisztelettudó, kedves, lelkiismeretes és még sorolhatnám. Tehát én is maximálisan meg vagyok vele elégedve. Aki rá bizza magát az nem fogja megbánni!
Aki meg rosszat mond róla az nézzen előszőr magába..... :roll:

Forduljatok nyugodtan bizalommal hozzá!!! :wink:
 
 


Sziasztok!

Nekem is ő az orvosom. Már nőgyógyászként is nagyon lelkiismeretes volt, de mióta babát várok, azóta csak hatványozódott bennem a róla kialakult pozitív kép! Még hétvégén is felveszi a mobilját, ha adódik bármi bajom. Nagyon körültekintő és emberi minden ultrahangnál. A szülés még hátra van, de bízom benne, mint orvosban, s ez nálam nagyon ritka jelenség! :)
Mindenki a saját tapasztalatai szerint döntsön, de én több gyerkőcöt is ismerek, akik nála születtek. A gyerekek egészségesek, s az anyukák is csak ajánlják a dokit. Én jópár nőgyógyászt végigjártam már, de eddig csak mellette tettem le a voksomat! :)

Nóra


szia Nóra!

Nekem is ő az orvosom és nagyon elégedett vagyok eddig. Egy dolog viszont aggaszt:
elég sokat kér a viziteken, és még azt sem tudom, hogy mennyi
lehet nála egy szülés?
Van esetleg infód?
Ráadásul a 28. hét után 2 hetente fog visszarendelni. Ez nála a menetrend...


üdv. Saci
 
 


Szia Saci!

Én úgy tudom, hogy 80 és 100 között, de ez még nem egy megerősített infó. Ez a 2 hetes visszarendelés nem csak nála, hanem másnál is így működik normális esetben. Hol tartasz, hányadik hétnél?
Én lassan a finish-ben vagyok, s majd nyilatkozom, milyen volt nála szülni :)

Nóra


Sziasztok!

Meg tudnátok mondani hogy jelenleg melyik kórházban dolgozik a doktor úr?
Úgy tudom eljött a SOTE II-ből és nem tudom, hogy melyik kórházba ment át.

Köszi: dido

dido
 
 


Szia Dido!

Válaszoltam Neked egy másik topikban is, de akkor ide is írok. 2-3 éve tényleg elment a SOTE-ről egy évre, de most is ott van a klinikán.
Ha ő az orvosod, nem tök mindegy melyik kórházban dolgozik? Szerintem az orvos a lényeg, a hely nem számít, ja és szülésnél a szülésznők,de azok mindenhol profik.

KépKépKépKép
 


Sziasztok

Szerintetek melyik rendelésére menjek ha még nincs baba de szeretnék vizsgálatokat kérni rendszertelen mensi esetén.
Már voltam nála vizsgálaton,de nem szeretnék addig fizetgetni amíg még nincs baba.
 
 


A Madách téri rendelésén mindig fizetni kell, ugyanis az magánrendelés.

Egyébként én is elégedett voltam vele. A Sote II-n szültem nála, már az elején tisztáztuk az árakat. Nagyon lelkiismeretes volt a terhesség alatt, az U20-as magyar válogatott egyik meccse alatt lettem egyszer rosszul, mégis - ffi létére - pillanatok alatt bejött a klinikára megnézni. Végül császárral szültem nála, volt egy kisebb komplikáció, de amint hívták, azonnal szaladt be a kórházba. A bentlét alatt is azon kevés orvos közé tartozott, aki minden nap bejött, illetve a távozás napján nem tudott ugyan bejönni, de akkor a főnővért küldte rám. A kórházban és a szülésfelkészítőn egyébként nagyon dícsérték.

Hátrányként a magas tarifákat tudnám említeni, ami a terhesség végére eléggé megterhelő tud lenni, ugyanis - ahogy fentebb is írták - nagyon gyakran rendel be vizsgálatra és mindig van UH (ami ugye emeli a tarifát). Másrészt erősen antibiotikum-párti (velem 5 sorozatot szedetett be, ami lelkileg nagyon megviselt, de a babának nem lett szerencsére problémája). Harmadsorban pedig a Madách téri magánrendeléséről akkoriban nem tudott küldeni tb-s alap vizsgálatokra.


Sziasztok!

Látom, már egy kicsit régi a Mericli Metinről folytatott társalgás, mégis szeretném megírni a vele kapcsolatos tapasztalatomat.
Valóban, az elején nagyon kedvesnek, segítőkésznek tűnik (velem először 50 percet beszélgetett!), de azt hiszem, hogy ha az embernek komolyabb gondja van, nem biztos, hogy ő a megoldás.
A belvárosi rendelésén legalább 3/4 órát kell várni, mire bejutsz, a zuglói rendelésen viszont nincs UH, de ez még a legkevesebb.
Nekem az volt a gondom, hogy nem menstruáltam rendesen, a fogyókúráim eredménytelenek voltak, a prolaktin-szintem pedig magas (nem extrém magas, de magas), mire UH után egyértelműen rávágta, hogy PCO szindrómám van, és ha majd gyereket akarok, valószínűleg hormonkezelésre, injekcióra lesz szükség. Mire én hozzá kerültem, kicsit utánanéztem a témának, és felmerült bennem, hogy esetleg a gondjaimat az is okozhatja, hogy az agyalapi mirigyemen van egy (kisebb-nagyobb) daganat (hipofízis adenóma), de amikor erre egyértelműen rákérdeztem (a magas prolaktin-szint utalhat erre), akkor azt felelte, hogy "ha magának az van, akkor nekem is". Szóval, Doktor Úr, jobb lesz, ha megvizsgáltatja magát!
Végül is más okból MR-ezték a fejemet, és akkor állapították meg a jóindulatú agyalapi mirigy-daganatot, ami már nem is volt kicsi, majdnem elérte a látóidegemet, tehát hamarosan megvakultam volna, ha észre nem veszik, és a nyáron ki nem szedik a fejemből (orron keresztül). A műtét után 3 hónappal már 4 kilóval könnyebb voltam és volt két teljesen normális menstruációm, a harmadik meg azért nem jött meg, mert teherbe estem. A nőgyógyász, akihez most járok (dr. Szakonyi Tibor, őt tényleg ajánlom) szerint szó sincs PCO szindrómáról, a petefészkeim gyönyörűek, és én inkább neki hiszek, hiszen ott a méhemben a bizonyíték. :)
Terveztem, hogy majd nagy pocakkal visszamegyek Mericli doktor úrhoz, és elmesélem neki az esetemet, hogy tanuljon belőle, és ha valaki menstruációs problémákkal megy el hozzá, ne a non-plus ultra PCO szindrómával jöjjön elő, hanem gondolkodjon el más lehetőségeken is, de lehet, hogy ez a fórum is megteszi, és különben sincs kedvem végigvárni a legkevesebb 3/4 órát a rendelőjében.
Hát ennyi,

Réka
aquareka
Budapest
 
 


Szia Réka!

Nekem is volt egy félre-diagnosztizálásom. Egy magánklinikán közölte velem az UH után a nőgyógyász, hogy PCO szindrómám van és nagyon nehezen fogok teherbe esni, úgyhogy valószínűleg majd kezelésre szorulok (Mericlinél is jártam, ő viszont nem jelezte, hogy lenne ilyen jellegű betegségem). És végül Mericlinek lett igaza, ugyanis amint elhatároztuk, hogy babánk lesz, szinte azonnal meg is fogant.

A PCO-val kapcsolatban szerintem a nőgyógyászok többsége - sajnos! - hajlamos a tévedésre és többségük nem endokrinológus (akik igazán értenek ehhez a területhez, azok mindig feltüntetik a reklámjukon, hogy ehhez is értenek).


Kedves HullámTörés!

Köszi a reagálást!
Oké, úgy látszik ez a PCO-szindróma még az orvosok többségének sem teljesen világos, viszont ennek ellenére nagyon könnyen rávágják, ha az ember kicsit husi és menstruációs problémája van. Ők is tévedhetnek, de ennyi erővel továbbküldhetett volna egy endokrinológushoz, és ezt nem a neurológusomnak kellett volna megtennie...
Na mindegy, én már jól vagyok, cseppet sem husin (a terhesség ellenére sem!) és termékenységi problémák nélkül! :)
Ciao,

Réka
aquareka
Budapest
 
 


Sziasztok!

Nekem is ő az orvosom, már 8 éve járok hozzá. Eddig sokszor mentem a XVII. kerületi TB-s rendelésére, ami nekem ingyenes volt, mert ott lakom, de mindig normális volt ott is. Csak nem rég kezdtem járni a magán rendelésére, mivel most várom az első babámat. Nem tapasztaltam sok különbséget. Mindig minden vizsgálatot rendesen elvégez, mindenhová elküld. Az árát megkéri, nem mondom, de cserébe alapos, és nagyon jó orvos!
Én is csak ajánlani tudom, ha valaki kételkedik esetleg!
czmtunde
Budapest XVII. kerület
 
 


Sziasztok! Bár elég rég nem írt ide senki, azért megosztom a saját tapasztalataimat. Én hozzá járok a magánrendelésére 2016. január óta, mivel várandós vagyok, és én csak jót tudok mondani. Ami negatív, hogy valóban drága, de nekünk megéri, mert megbízható, lelkiismeretes, szülni is nála fogok néhány hét múlva. Egyébként nem drágább, mint más magán doki szerintem. A 28. héttől kéthetente, 36. héttől már hetente kell járni, az elején pedig 3 hetente rendel vissza. Nagyjából 20-30 percig tart egy konzultáció, megvizsgál mindig és UH is van terhesgondozáson mindig. Eddig 2x fordult elő, hogy 30-40 perc csúszás volt nála, de én betudom ezt annak, hogy nem tessékel ki 3 kérdés után akkor sem, ha tudja, hogy csúszás van. Mindenre válaszol és nagyon kíméletesen vizsgál meg.

Ha valakinek van kérdése írjon nyugodtan. :-)
35 hetes kismami
brigusz8601
Budapest III. kerület
 
 


@brigusz8601:


Szia! 
Megkérdezhetem, hogy a szülés után mennyit adtál neki? Mondott összeget vagy te amennyit gondoltál? 
Köszi
 
 

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: