A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Gyermekek / magzatok kor szerint » 2005.őszi babák

Nyúlné :cry:

Manka

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
manka7

Manka!

Én a babafalvás vonalzóhoz nem tudom feltölteni Gergő képét. Pedig a méret is megfelelő... :(
Te hogy csináltad?

Kép
kuha

Nyúlné!
Szerintem Neked is túl kellene ezen lépned. Valóban elhangzottak bíráló, őszinte vélemények, de azok mögött nem bántás volt. Szándékos meg egyáltalán nem. Alkalmazd magad is az általad leírtakat, azaz lépj tovább és ne foglalkozz vele. És jön a nagy igazság: hülyék mindenhol vannak és lesznek is. És szerintem vannak itt barátságok, ami nem azt jelenti, hogy a baráti köröm innen épül, ez még túlzásnak is sok lenne, de igenis vannak olyan emberek, akiket innen a fórumnról ismertem meg és nagyon egyhúron pendülünk.
Mi sem beszélgettünk igazán, de az nem azt jelenti, hogy nem szerettem nézegetni a kisfiad képeit például. :) Mondjuk valszeg különösképpen nem is rázott meg Téged, mikor nekem komoly gondjaim voltak és nem tudtam jönni hosszú ideig, vagy pl. miken mentünk keresztül Vikivel. Na mindegy, ez nem is erről szól most.. Szívesen venném, ha maradnál mindenesetre, de ez a Te döntésed. Aztán még meg is gondolhatod magd természetesen.

Persze, ha ennyire besokalltál és eleged lett a netes "kocsmából", akkor menj. De inkább maradj, ugyanúgy, mint Angelani, Megann vagy Ildi.

Mea!
Nálunk Vikivel dettó a helyzet, mint Nálatok. :( 2 napja sehogy sem jó, sír sír sír. Foga jön ezerrel egyszerre 3, én erre tudok gondolni, és áldom az eget, hogy este 8-tól reggelig alvás van. Pont ma adtam neki én is Chamomillát 5 golyót egy kis műanyag kanálban feloldva és azt beitta. Előtte utána fél óra kaja/pia szünet javallott. :) Meg van a kúp is, azt sosem kellett adjam, igazából az eddigi 3 foga nem viselte meg egyáltalán. :roll:

Dóri
Vendég

Kuha!

Persze, hogy értem, poénnak is szántam!

Szerintem ez az egész túl van dramatizálva egy kissé, nem gondoljátok???????????????????????????????????????

Szerintem lapozzunk!

Bár őszintén szólva nekem sincs túl sok kedvem így irogatni ide.

Csak aztán eszembe jut Jucc, meg Benianyu, meg Bab, meg Cinka meg még egy csomó mindenki és nem tudom abbahagyni.

Most azért kihúzom a dugót egy kicsit..........

Vidéki anyukák írjatok bátran, mi vagyunk többségben!
(egyébként Sildike és Tünde is vidéki, akik ugye más anyukákat szoktak reggelizni. Ezt az összefüggést nem értem)

ayse

Sziasztok!

Kuha!
Ha már említettél, én is hozzászólnék, mert régóta olvaslak titeket.
Én ugye pont egy másik vita közepében írtam nektek először. Ki is lettem osztva, és voltak akkor is gyanúsítgatások. Sokáig én is azért nem írtam, amiért az iwiw-es lányok, én is vidéki vagyok, sőt! egy kezemen meg tudom számolni, hányszor voltam eddig Pesten. És van egy ismerősnek kislánya, 10 hónapos, szóval pont a Ti gyerekeitekkel egy idős, és ők tanyán élnek :arrow: gondolom, milyen hozzászólások születtek volna, ha ezt is beírom.
Tényleg nagyon jó kis csapat vagytok, kár lenne ennyi idő és szupi talik után, ha felbomlana a topik.
Nem lehet mindenki ugyanaz a véleménye, és itt vannak emberek, akik egyből ráugranak egy kis tévedés miatt is a másokra és vannak, akik inkább átugorják. Ez így van rendjén, de néha már tényleg durva volt a stílus.

Én örülnék, ha meg maradna a topik, és visszajönnének a régi tagok is. Szerintem nem így kell elintézni a dolgot, hogy jól van, most már én nem írok és kész!

Remélem, most nem okoz felháborodást a hozzászólásom!

Andi
rheus

Kuha, csak JPG-t lehet feltölteni, nem az a baj, hogy te GIF-et próbálsz?

Manka

manka7

Rheus!
már vártunk. :wink: :lol:
Vendég

Hát, Rheus, nem gondoltam, hogy még mindig olvasgatsz minket! :lol:

Manka!
Akkor én nagyon béna vagyok, valamit tuti rosszul csinálok, pedig a kékp is JPG, és a mérete is már a fele, a megengedett maximumnak.
Na, mindegy... :(

Kép
kuha

Helló!

Meggondoltam!

Maradok!

Menjen az, aki nem bír engem elviselni!
Vagy maradjon és ugorja át az írásaimat, vagy ne reagáljon, vagy csináljon azt amit akar!De reagálthat is...az sem érdekel...
Persze érdekel ha nem épp lehülyéz vagy lemarház...

Max visszajön Angelani, meg esetleg marad Kuha, Mea, bocsi többiek...mindenkire gondolok, aki nem "kocka" és el tudja fogadni hogy "Mindenki másképp csinálja" és nem a nagykönyvet bújják egész nap!
Leszünk max 5 en...
Aztán a többek meg ha nagyon nem bírják elviselni a "hétköznapi" dolgainkat..alapíthatnak új fórumot...akármilyen néven..
Ehhez mindenkinek joga van!

Jó hogy van kihez fordulni hogyha bármi gondom bajom, gondololatom van a gyerekkel kapcsolatban..

Személy szerint is kimondottan szeretek sok embert, még olyat is akit soha nem láttam...ugye Benianyu???

NEM FOGOg MEGFUTAMODNI...
JOGOM VAN ITT LENNI.... :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!:

MÉG HA HÜLYE VAGYOK...VAGY MARHA ...VAGY BÁRMI MAS!!!

És most finom voltam és nőies!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

M.

Kép

Kép
megann

Még Napsi jöjjön már, hogy újra együtt legyen a csapat. :lol:
Vagy Napsi más nevén. :shock: :evil: :lol:
Vendég

Megann!
Ez a beszéd, tökös csaj vagy, ahogy mifelénk mondani szokták! :D
Vendég

Kuha :D , küldd el nekem a képet a manka7@yahoo.co.uk-ra, hátha kiderítek valami okosat.

Manka

manka7

Kuha!
Még olvasok, csak nem írok. Így úgy érzem, mindenkinek jobb. Én sem bírom, ha valaki támad, mert rögtön visszatámadok. Ez egy rossz tulajdonságom. Ezért inkább olvasok :) . És nézem a babócák képeit.
De ha valaki kíváncsi rám, azzal szívesen beszélgetek. :)
rheus

Dóri!

Már meg ne haragudj, de lassan már fel kell tennem magamban a kérdést, hogy ez a mostani, cinikus Dóri ugyanaz, aki kb. 1 órával ezelőtt a szememben jelesre vizsgázott EMBERSÉGBŐL, Angelanival kapcsolatban :) :roll:

Kép
kuha

Köszi Dóri!

És most:

Nem írok többet, mert megyek Lénával kórházba..ismeretlen eredetű kiütései lettek!
Valószínűsíthetően nem allergia..inkább csípésnek, vagy méginkább víruseredetűnek tűnik a dolog...mert folyamatosan jönnek újak és javulnak a régiek 2-3 napja...
A főorvos a kóterban még a bárányhimlőt sem tartja elképzelhetetlennek...
De az is lehet hogy a játszón szedett össze valami fertőzést...
Na szóval most nyomozunk...
Főorvos dokit kérdeztem, hogy nem lehet e kajától.
Azt mondta ő kizárná a maga részéről...

Egyébként Léna jól van, eszik alszik, nem viszet neki sehol..nem nyűgös, semmi...

Na majd jövök du.

M.

Kép

Kép
megann

Kuha!
Én ugyanaz vagyok, véleményem semmit nem változott a dolgokról. Ezt értsd úgy, ahogy mondom, lehet, hogy némi cinizmus is szorult belé.

Ha Megannra célzol, tényleg karakán csajszinak tartom és spec örülök, hogy visszajött.

A másik két olvasónkról meg korábban meg kifejtettem a véleményem, és már tényleg vártam. :) Figyled meg nemsoká' Napsi is előkerül.
Vendég

Megann!

Remélem kiderül mi okozza Lénánál a bajt! Kitartás és jobbulást Neki! Várjuk a híreket du.

Kuha!
Meg nem haragszom. :wink:
Vendég

Dóri!
Napsi tegnap este írt a próbaterületre! De én még mindig nem vagyok Napsi! Ezért mondtam, ha valakit TÉNYLEG KOMOLYAN ÉRDEKEL, hogy ki vagyok, szeretne megismerni stb., szóval nemcsak kíváncsiságból, nyomozásból érdekelnék, annak szívesen mesélek magamról, sőt iwiw-en- myvip-en is fenn vagyok, és ott is megadom a paramétereket, hogy meg tudjatok nézni. (Én már megnéztelek titeket).
rheus

Dóri!

Mertem is remélni, hogy nem haragszol, bár már tegnap is írtam, hogy röhej, hogy lassan már tényleg mindent így kell kezdeni: Ne haragudj, stb., mert már lassan nem lehet semmit leírni anélkül, hogy valaki meg ne sértődne.

Szóval nem Megannra gondoltam az előbb, hanem a "másik két olvasónkra" :wink: .
Hogy őszinte legyek, én egyáltalán nem vagyok kíváncsi Napsi-ra, remélem, nem jelenik meg újra.
Az meg engem sem most, sem korábban (ahogy ezt akkor ki is fejtettem), nem zavar, hogy Rheus olvasgat minket. Tegye.
Bár, ha belegondolsz, nem lehet párhuzamot vonni a két "olvasó" között. Engem Napsi irritált.

De szerintem ne fessük az ördögöt a falra, én nem vagyok kíváncsi rá. És , ahogy tegnap Tünde fogalmazott jól, engem sem érdekel ez a Napsi.

Kép
kuha

Próbaterület???? :lol: :lol: :lol:

Kép
kuha

Bocsi, Rheus, de áruld már el, hogy Te egész nap a gép előtt ülsz és böngészed az összes létező Babanetes topikot? Vagy, ha nem, honnan vetted észre, hogy Napsi írt???

Kép
Bab és Tofi
bab

Bab! :wink: :wink: :wink: :wink: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
kuha

Nyúlné :( :( :(

Kép
Bab és Tofi
bab

Kuha!
Látod látod? :lol: Mindjárt ide is beragyog. :lol:
Én sem azért írtam, mert érdekel, azért tettem, mert vhogy mindig ilyen viták kapcsán bukkannak fel "kedves" ismerőseink. :?

Rheus!
Kedves vagy, de maradjunk annál a verziónál, hogy te olvasgatod a topikot ill. nézegeted az itt fórumozók adatlapjait az iwiw-en. Milyen figyelmes vagy, hogy észreveszed mikor és hova ír pl. Napsi. :wink:
Vendég

Na még egy percre visszajöttem:

]Kép

Azért hogy megmutassam nektek a [b]CUKIMUKI, KOPIRNYÓFEJŰ(apaszerint :lol: :lol: ) NULLÁSGÉPPEL ÖSSZETALÁLKOZOTT, TÖKÉLETESFEJFORMÁJÚ-ŐSZIBARACKFEJŰ LÉNÁCSKÁMAT!!!!!!!!!
MEGZABÁLOM, OLYAN ÉDES KOPASZON...(pár millis hajjal)
Tesóm csinálta tegnap előtt!!!!!!

M.[/b

Kép

Kép
megann

Bab!
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Bab!
Ahogy belépsz a társalgóba, ki van írva, ki mikor írt utoljára!

Részemről ennyi!

További jó babázást mindenkinek!
rheus

Megann!

Léna egyszerűen gyönyörű!!! Még így kopaszon, és pettyesen is!
Hogy bírta a hajvágást???

Kép
kuha

Aha, Rheus, értem. Azt viszont továbbra sem, hogy lehetséges, hogy mindig ugrásra készen állsz, ha csak említést teszünk a nevedről. :roll:

Na, jó, hagyjuk, valszeg nem is fogom megérteni. :?

Kép
Bab és Tofi
bab

Mi van itt :?: :?: Te jó ég :!:

Csak ,hogy én is hozzászóljak a történtekhez:

Maximálisan Nyúlnéval értek egyet! Senkinek nincs joga a másikat bírálni,kritizálni,kioktatni....!
Ha nem tetszik amit ír -ne olvasd el-ennyi... :!:

Az meg már tényleg abszurd , hogy így nekitámadtatok ( akinek nem inge...) Angelaninak,és Megannak!
Mi lessz itt a végén :?: Vezért vélasztatok :?: Aki majd eldönti ,hogy ki írhat a topicba és ki nem :?: Aki nem szimpi azt kiutáljuk :?:

Mint az óvodások :arrow: :cry: :cry: :cry: :oops:

Magunkról: 3 hét hasmenés után ,mostmár rendeződtek a kaki dolgok :D
A párom szerint az segített , hogy beleivott a tesóméknál a klóros medencébe :roll: a nagy pancsikolás közepedte!
Tényleg azóta nincs :lol:

Imád fürdeni! Minél nagyobb a víz annál jobban élvezi!Kedden strandon is voltunk vele :P És pénteken is megyünk :P
Imádta!
Majd szombaton teszek róla képet!

A képek nagyon jók !

MIND!

Puszi
csillam

Na nem tudok eldugulni!

Az Angelani-eset megoldására két lehetőség van:

1. NEM Angelani Lovequuen.

Akkor igaz, hogy valaki közülünk szólt neki, hogy kéne egy kis segítség.

Ez a valaki mondja meg, hogy igen én voltam, tudom, hogy Angelani nem Lovequeen, aki egy létező személy.
(Így az ő inkognitója is megmaradhat.)

2. Angelani Lovequeen.

Vállalja be, amit tett, így is gyanakszunk rá többen. Ennél jobb lenne, ha tisztázná magát.

Megann!

Szerintem is mindenki azt tesz a gyerekével és úgy egyáltalán, amit jónak lát. Bár nem vagyok lényeges, de a múltkori babapiskótás esetnél, ha emlékszel, bátorítottam is Angelanit, hogy biztos nem lesz baja Erhardnak, és odaadó anyuka, csak kicsi az önbizalma.

DE

Nem szeretem, ha hülyének néznek, és ez az eset már kiütötte nálam is a biztosítékot (mint ahogy közös kedvencünknél, Benianyunál is). EZ NEM DETEKTÍVESKEDÉS HANEM SZERETNÉK TISZTÁN LÁTNI!

ayse

Dori_bp
Örülök, hogy te így állsz hozzá! :D Még én is szoktam olvasni csak a nagy buli után nem mertem írni. Sőt még a jelenlét is el van rejtve nehogy valakinek szemet szúrjak.
De úgy látom itt sokszor nélkülem is eléggé alpári a hangnem.

Kuha:
Tőled meg nem vártam mást! :( :( :( Nem túl jó indulatú a mostani megjegyzésed se. :( Pedig neked küldtem mailt és fotót is de azt úgy láttam cenzúráztad (talán, hogy a többiek maradjanak abban a hitben , hogy ÁL-ember vagyok)
Azért most felteszem: bár kicsit régebbi (most már jó nagy a hasam :wink: )
Kép

Kedves többiek!
Ne ilyedjetek meg , már nem próbálgatok (akkor is baromság volt, nem is tudom mért csináltam :roll: de nem rosszakarattal) és nem is akarok írogatni, csak mivel Dori kíváncsi volt, ezért válaszoltam.
Persze, ha valakit érdekel mi van velünk, szívesen írok. :)
Vendég

Csilla!

Jó régen hallottunk felőled is ! Örülök, hogy a kicsi Dávid már rendben van.
Úgy látszik, ez a klór még jó is valamire :lol: :lol: :lol: :lol:

Ayse!

És ha nem Angelani Lovequeen, attól még nem biztos, hogy közülünk szólt neki valaki, hogy kell egy kis segítség...
Lehet, hogy más is olvasgat minket... :wink:

Kép
kuha

Sziasztok!

Feljebb, a "Segédletek" nél a taglistában meg lehet nézni,ki mikor regisztrált....Az új rendszer beállása óta ez megint gyorsan megy.

Spanci

Engem kifejezetten érdekel ez a téma és kacérkodtam a gondolattal,hogy nyissunk neki új topikot,hogy többen elmondhassák a véleményüket,de mivel Te dobtad fel a témát,ezt a jogot meghagyom neked :wink: !Szt érdemes lenne nyitni,hogy több szemszögből is lássuk,bár az én véleményem megingathatatlan... :)

Jucc

Örülök,hogy nem vagyok egyedül a nézetemmel mint többé-kevésbé már tapasztalt anyuka :)!
Örülök,hogy nálatok javul a helyzet :).

anyapoc

Dóri!

NA tesssssék, most már én is csak röhögni tudok. Ezt akartad???? Valld be, hogy egy boszorkány vagy! :)

Napsugár!

Légyszíves ne "sértegess", és maximálisan teljesítettem a 2006. május 26-án írt E-MAIL-edben foglaltakat. Feltettem a babanetre a levelet.
Képet pedig nem küldtél, bár az E-MAIL-ben azt írtad, hogy küldesz.
Légy oly kedves, vedd a fáradságot, és olvas vissza, május 28-án, 20:42-kor bizony feltettem a levelet, amit nekem írtál.
Elárulnád, hogy mi a fenéről beszélsz????

Ja, és hogy megkönnyítsem a dolgodat, mindezt a 642 oldalon találod.

Kép
kuha

Napsi,
Te nem érzed, mi a cinizmus!

Kép
Bab és Tofi
bab

Bab!

Hát tényleg nem érzi!!! :(

Kép
kuha

Nyúlné
Mondanivalód nagy részével egyetértek, de nem tartom jó megoldásnak a "lelépést" bár szíved joga.Nagyon sajnálnám ha elmennél. Én nagyon megkedveltetlek és a Kisnyuszit is nagyon szeretem. És Te ajánlottál nekem egy tök f@sza kis popókrémet amit azóta is használunk. És azt hittem, hogy lesz még Nálatok babatali a gyönyörűséges kecótokban :lol: :lol: :wink:

Rheus
Engem érdekelne, hogy ki vagy? Megnéznélek szívesen az iwiw-en. Milyen néven talállak meg?

Napsugár
Újabb képek nincsenek? Hanyadik hétben vagy?

Csilla
Várjuk a képeket! :lol:

Mea
Dentinox, gyógyszertári keveréklötyi, homeopátiás bogyesz. Ezeket használtuk pajzsként a fogzás fájdalmaira. Illetve lehűtött rágóka. Remélem hamar átvészelitek!

Kép

Kép

Juci, Leila és Marci
juci6

Nem akartam írni, de én se állom meg.

Először is Nyúlné, sokmindenben igazad van, és én simán bevállalom a bűnbak szerepét, bár nem értem, miért Sildikével rajtunk lovagoltok, amikor páran sokkal durvábbat írtak...
Az iwiw-es ismerősödet nem értem, itt még senki nem volt hátrányosan megkülönböztetve azért, mert vidéki, még én sem, se a vidéki városiak, se a vidéki falusiak, egyébként is aki teheti, kiköltözik a városból.
És igen, értem a célzást is, én sokkal később csatlakoztam a topichoz.

És hogy miért akadtunk ki Angelanin annyian?
Mert sokszor kért tanácsot, kajaügyben is, másban is, ez így rendjén is van, elvégre ezért van a fórum, hogy megbeszéljük a dolgokat, tanácsokat kérjünk/adjunk. Angelani kapta is rendesen a tanácsokat, ebben nem volt hiba. De abban már igen, hogy újra ugyanazok a kérdései merültek fel, a kért és kapott tanácsokat nem fogadta meg, sőt egy idő után meg is sértődött. Ezen pedig már a béketűrő topiclakóknál is kikattant a biztosíték, mint láthattad. Sőt, volt egy idő, amikor már nem is nagyon volt reakció az írásaira, válasz a kérdéseire.
Azt meg kikérem magunknak Sildike nevében is, hogy mi kipécézünk valakit, és elüldözzük innen. Egy szó nem esett arról, hogy valaki is menjen el, de igenis tartom magam ahhoz, hogy ha valaki vmit ide leír, ahhoz tartsa is magát, akár hónapok múlva is.

Amúgy meg tényleg túl van dramatizálva ez az egész, ez nem élet-halál kérdése, innen senkinek nem kell elmennie, csak nem kell hazudozni, és akkor nincs gond.

Ennyi.
Vendég

Kuha, tegnap még engem kifogásoltál, hogy hogyan fogadok itt pár új topicost, pl Reust, hogy egyből vannak hátsó gondolataim.
Erre most Te hogy reagálsz Napsinak? Egyébként anno biztos nem szúrt szemet, de én próbáltam Napsival kommunikálni, kérdezgettem, mi van Velük, csak válasz nem volt itt.
Vendég

Kuha :)

igen rég voltam! És ritkábban is jövök ,mint réggebben! Ennek csak az az oka , hogy: -elég bizonytalan vagyok én is...

Könnyen lehet befolyásolni, hajlamos vagyok túllihegni egy betegséget például.

Mikor mindenki csípőszűrésre hordta a gyereket ,akkor én az őrületbe kergettem a férjem ,hogy biztos Dávidka is csípőficamos!
Nézessük meg...
Mikor még nem kezdett mászni, akkor attól féltem ,hogy biztos valami baja van-és azért marad el a többiektől...

Akármi gond adódik itt valamelyik csemetével, én rögtön rávetítem Dávidkára is :oops:
(első gyerek , lombik, nagyon sokat szenvedtem érte ,hogy legyen) :roll:
Reflux, tejallegia, ..... nagyon sokmindent beképzeltem neki!A végén persze kiderült ,hogy tévedtem.

Meg mostanában velünk is történnek dolgok, amit ha itt leírnék akkor csatlakozhatnék a megkövezettekhez :roll:

De én inkább nem írom le -elkerülvén a támadást :lol:

Szóval én olvasom a topicot inkább! Csak ha valami tanács kell akkor írok! De ha ellenkezik a dokiméval úgysem fogadom meg!

Észt azt nem akarok osztani ,mert akkor nem marad nekem :shock:

Szóval ,most megtudtátok a kis titkomat: Kicsit bizonytalan vagyok -vagy mégsem :?: :oops:

Hát ez elég zagyva lett! Bocs!
csillam

Manka
Köszönöm, nekem is tetszik nagyon Marci így (is) :lol: :lol:

És még valami
Szeretnék megosztani Veletek valamit.
Én kiskoromban elég visszahúzódó és antiszociális gyerek voltam. Oviban pl csak az ovónénivel beszélgettem és nem szerettem a gyerekekkel játszani. Ez ahogy nőttem változott és mára viszonylag barátságos ember lettem asszem, bár hangulatfüggő nálam. :oops: :lol: Lényeg a lényeg a suliban, táborokban elég sokat piszkáltak és esetenként kiközösítettek, mert kicsit más voltam. Én azt az érzést nem fogom soha elfelejteni, hogy milyen az ha az embert kiközösítik, vagy csak azért mert új, mert fura nem fogadják be/el.
Én lehet,hogy naív vagyok, soha nem fordult meg a fejemben,hogy vki nem az akinek adja magát, vagy rosszindulatból írna zagyvaságokat. Már ha vmit annak tartottam. Asszem a pszichológia területére átevezhetünk, ha már itt tartunk. Hogy ki mit miért csinál, miért bújik másik név mögé és sorolhatnám. De nem vagyok pszichológus, nem értek hozzá, csak sejtéseim vannak. Illetve a szívemre hallgatok. Általában gyorsan megsajnálok mindenkit, akit bántanak.
Nem tudom ki mit szűr le a fenti sorokból. Csak esküszöm tökre elszomorodtam az előzményeket olvasva. És szerettem volna ezt leírni.

Kép

Kép

Juci, Leila és Marci
juci6

Hogy itt mennyi okos scherlock van. :roll: elájulok :shock:
lovequeen

Sziasztok!

Én akarok írni, és direkt nem fogom vissza magam :D

Nyúlné,
Teljesen és tökéletesen megértem a te álláspontodat, hiszen nem vagyunk egyformák, te inkább a lassúvízpartotmos-típus vagy, ellenben a naugorjunkfejest-típusokkal :lol:
Én is örülnék néha, ha ennyire béketűrő természetem lenne.

Viszont itt napok óta szinte csak az volt a téma, amin páran aztán kiakadtunk. Ennek oka a következő lehet:

1. Ez nem a "Milyen válogatott allergéneket kóstolt már a gyerekem" topic

2. Még mindig tartom magam ahhoz, hogy ez egy nyilvános fórum, szabad akarattal rendelkező felhasználókkal, akik esetleg - uram bocsá'- véleményezik az olvasottakat. Szívük joga. Ha nem így lenne, blognak hívnák. És akkor nem lenne vélemény.

Sok tárhely létezik ilyen célzattal is, de én személy szerint azért járok ide, hogy többféle szemszögből lássam át a dolgokat, és a "kockák" meg a "karikák" tapasztalataiból egyaránt okulva bővítsem szerény tudásomat, és esetleg hozzá is tegyek még egy cseppet a tengerhez.

Utoljára pedig:
Nekem még most is úgy rémlik, mintha itt szándékosan a "kockák" megbotránkoztatására irányuló párbeszéd hangzott volna el.

Sisotris&Máté

Kép
sisotris

Sziasztok!
Ezer éve nem írtam és még ezer évig nem is tudok... Most költözködünk ! Sis, átmegyünk Taksonyba Harasztiból :)
Mikor mentek legközelebb dokihoz? Hátha ott talizunk. Mi majd szept 5-én.
Rolival tegnapelőtt voltunk dokinál 9150 g és 75 cm.
Teszek fel egy képet. Milyen balhé van itt?
Légyszi valaki irja meg kik várják már a következő babát: Köszi, mert nem tudok úgyse visszaolvasni és nagyon érdekelne.
Pusz mindenkinek: Csikken és Roli Kép
csikken

Tünde!

1. Nem értem, mi a problémád azzal , ahogy válaszoltam Napsinak!
Ő szólított meg azzal, hogy tőlem nem várt mást.
Ezzel arra utalt, amit Dórinak írtam róla.
Hogy nem érdekel, ez az egész Napsi ügy, mint ahogy Te is írtad tegnap.
Hogy miért nem érdekel? Felőlem akármit is írhat most, előttem teljesen elvágta magát anno azzal a bizonyos "másjelszavávalbelépekésírokanevében"!!!

2. Nem véletlen emeltem ki tegnap Rheus-t, bár neki jóval kisebb volt a "bűne", csak olvasgatott minket, majd később meg is mert szólítani minket.

Ehhez képest jól nekiestetek, majd jöttek a gyanúsítgatások, hogy kivel egyenlő stb.

Azért a kettő között ne vonjunk már párhuzamot!!!!
Akkor most mi is a probléma?
Ha figyelmesebben olvasgatta volna Napsi anno a topikot, akkor megtalálta volna azt a bizonyos levelet.

[/url]

Kép
kuha

Írom ezt úgy, hogy
Angelani
A "szemedbe írom" idegesítettek engem is a butaságok amiket írtál.
Azt gondolom, hogy Te is, mint szinte mindenki egyfajta személyiségzavarral küzdesz és ilyen módon, itt próbáltál dícsérethez, megerősítéshez jutni. Ezzel együtt nem volt szimpatikus, ahogy csináltad, sajnálom.
De most tökre megsajnáltalak, a szó jó értelmében. Nem akarok abban résztvenni, hogy kiközösített legyél. Akár Te, akár más.

Kép

Kép

Juci, Leila és Marci
juci6

Jaj, Lovequeen, látom, ma már nem a segítő szándék vezérel! Pedig Dóri Angelani :lol: , sőt én is direkt kértünk erre.
Akkor inkább kímélj légyszí minket.

Kép
kuha

De pörögnek az események itt! :roll:
Mutatok Nektek alvó, rövid frizurás, véleményem szerint szépséges Marcikát :lol: Kép alvó szépségem Kép alvó szépségem II

Kép

Kép

Juci, Leila és Marci
juci6

Ja, és scherlock az = Sherlock-kal??? Legalábbis a Holmes-szal???????

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
kuha

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?