A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Gyermekek / magzatok kor szerint » 2005.őszi babák

Juci!

Na végre! Várunk már egy jó ideje ezekre a képekre!

Nagyon jó lett az új séró!

Hogy tűrte Marci???

Kép
kuha

Kuha
Köszi :lol:
Először nevetgélt, akkor még nem esett le Neki sztem, hogy mi zajlik, aztán kezdett idegeskedni, aztán a végén bömbi volt :cry:

Kép

Kép

Juci, Leila és Marci
juci6

[b]Lovequeen!

Csak olvasgató, vagy aktív tag szólt Neked?????[/
b]

ayse

Juci!

De tényleg nagyon jó lett, én nagyon bírom az ilyen majdnem 0-ás hajakat :P :P :P

Kép
kuha

Ayse!

Azt hiszem, ez a hét kérdése!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
kuha

Nagyon szép kisfiú az elpilledt Marci!

ayse

Kuha!
:):):)
Na, így legyen ötösöm a lottón!

Lányok!
Vegyétek már észre, hogy nem Angelani szórakozik itt, hanem eddig már sok topikban bukkantak elő seggfejek, akiknek az a perverziójuk, hogy előadnak különböző sztorikat és hergelik a jónépet. Céljuk egy: figyelemfelkeltés.

Ez a Lovequeen is egy féreg, hogy névtelenül irogat és küldözget emaileket, amikkel megbántja az embereket. (Ugye, Angelani? :( )
Figyelmen kívül kell hagyni őket, és senki ne menjen sehova a fórumról! Nnna, legyen már elég ebből végre!

Napsika növesztgesse a pocakját, nevelgesse a lánykáját, írogasson, ha úgy tetszik. Reus drága művelődjön mit hogyan, de tojjunk már a fejükre és ne hagyjuk, hogy szétziláljon egy igenis jó csapatot. Mindenütt van cívódás, így itt is, de ne mérgesítsük a helyzetet. Jóóó? Lényeg nem lereagálni a kötekedését és akkor nem lesz miért produkálja magát.

ps: nem ilyedni, hanem ijedni :idea:
Vendég

Sziasztok!

Nem akartam írni, de meggondoltam magam.
Nem olvastam vissza, csak gyorsan legörgettem de megint megtalált ez az ember(?)

Csak annyit mondanék és kérlek titeket, most ebből NE legyen vita, hogy ki hiszi és ki nem hiszi el.

NEM Én vagyok ez a Lovequeen.
Sem Pisti, sem Gizi......

Én Angelani (Anikó) vagyok. Nem foglalkozom már többet a dologgal.

Egyébként szerintem nagyon is sok közöm van hozzá. Úgy nézem, ismer engem, mert azóta volt még hozzá NEMszerencsém!

Aki régi, az talán emlékezhet, hogy valamikor már írt ide nekem valaki, aki felismert (sajnos).
Na ez a személytelen akárki, szintén egy ilyen lehet, mert érdekes módon tudott olyan dolgot, amit itt biztos, hogy senki!
Ez szűk családi dolog (annyira, hogy szinte csak a párom és én tudjuk).

Tehát, bocsássátok meg nekem, mégis csak van közöm hozzá, de NEM több!

Akit érdekel:
Megjöttünk a dokitól. Hát Erhard nem nagyon hízott, sokat volt mostanában beteg (pedig anyatejes), mondjuk én is:(
Valami vírus lehet, persze megint semmit sem kaptunk rá.
Igyunk sokat.

Nem láttam még tegnap kitiltó táblát, de ha valaki lenne oly szíves, akkor megírhatná E-mail-ben, hogy mi legyen, mert ma időm nem lesz jönni, hogy ítéletet nézzek (Ezt nem cinikusan írtam, ez KOMOLY).
Megyünk a város másik felére és csak este jövünk, addigra hulla leszek.

Ezt az üzit is fél órája írom, mert nyűgi van:(
Sajnos szoptatni nem nagyon tudok, mert gyógyszer nélkül befosok és nem tudok elindulni itthonról.
előre fejtem, amit tudtam, meg bébikaját kap Erhard most 1-2napig.
Addig fejek, hogy ne apadjak, de sajnos fosás ellen a széntablettából nekem legalább 10db-ot kellene bevennem, minden más meg átjut az anyatejbe:(
Tehát vagy beszarok, vagy gyógyszer előtt fejek mint a güzü.
ERhardot is le kellett vinnem, maradt a fejés (sikeres volt).

Megyek, mert késésben vagyunk.

Ja!
Látom, hogy egyszerre vagyunk bent, már megint jött privim, meglátjuk mi lesz.

Sziasztok!
angelani

Sziasztok! :)

Te jó ég, mi van itt még!!!!! :(

Még jó, hogy lefoglal most Lívike teljesen engem.

Lépjünk már túl ezen és próbáljunk újra békésen meglenni :)

Egyébként szerintem ez a nagy meleg akaszt ki midenkit, legalábbis engem nagyon!!! :D :D :D

Megann! :)

De jó, hogy maradsz!!!!!!!
Ennek nagyon örülök! :D

Angelani!Nyúlné!Sildike!Barbi és a többiek akik elmentek!!! :)

Remélem Ti is így döntötök!!! :)

Úgy várom már a lehűlést, mert már a tököm ki van ezzel a nagy meleggel.

Csak pancsizunk meg bent vagyunk :(

Nincs is kedvem ide oda menni ebben a hőségben.

Amúgy is kivagyok most, hogy nem aludtam szinte semmit éjjel( látszik nem ehhez vagyok szokva :D

szóval ne veszekedjünk, mert akkor olyan rossz lesz ma a kedvem :( :(

Na lééééggggyyysssziiikkkkkkeeeeee

Mea
mea

Egyébként szerintem ez a nagy meleg akaszt ki midenkit, legalábbis engem nagyon!!! :D :D :D

Amúgy is kivagyok most, hogy nem aludtam szinte semmit éjjel( látszik nem ehhez vagyok szokva :D

Mea
mea

Mea
mea

Mea
mea

Húúú elnézést, hogy ennyiszer küldtem el az üzit, de szarakszik a gépem!!!!

Mea
mea

Nyúlné! Számomra is nagyon szimpatikus a hozzáállásod, csakúgy, mint Jucié. Jó dolog ilyen békésnek lenni és a környezetetek biztosan sok jót kap ettől. Én sem vagyok egy veszekedős tipus, de bizonyos dolgok nem tetszenek.
És szerintem itt nem mindenki vette észre, de bizonyos emberek hergelése zajlott (nem biztos, hogy azoké, akik aztán szót emeltek), csak éppen nem nyiltan. És ez ugyanolyan bántó, mint amikor valaki nyiltan a másik fejéhez vágja a véleményét. Csak kevésbé egyenes.
Ahhoz tudnám hasonlitani, amikor az iskolában azok, akiket annyira nem érdekel a tananyag, folyamatosan élcelődnek azokon, akik inkább meg akarnak felelni, komolyabban veszik az anyagot - hülyének nézik őket ezért. Csak ott sántit a hasonlat, hogy ők itt nem nyuszik, hanem fel van vágva a nyelvük.

Maradjatok! És még sokan mások, akik eltünedeznek. Cinka?

KépKép

KépKép
majola

Na a szarháziak egyik fele kicseleztek titeket.
Bizti lesz még vagy 20 új topic

Hol vagy barátném???? :wink: :lol: :lol:
Erhárd heréi leszálltak már :P :shock:
lovequeen

Jézusom!

Komolyan mondom, ilyenkor döbbenek le teljesen!
Ilyenkor hol vannak a moderátorok???

Kép
kuha

Sziasztok!

Majola!

Csak bízom benne, hogy nem rám célzol, hogy én DIREKT HERGELEM A TÖBBIEKET A "hülye hozzátápis dolgaimmal, meg a marhaságaimmal".

Mindenki!

Nem provokációból írtam hogy Léna miket evett (juhsajt, öntött karfiol, feles tej- mindegyiket egyszer)...!!
Aki annak vette sajnálom.
Ha végiggondolja, rájön hogy mostanában alig van időm jönni, és ha jövök akkor sem azért hogy mást basztassak vagy felhergeljek.
Csak elmondom mint újdonságot, vagy mint épp aktuálist..

Valaki felvetette azt a nyomorult juhsajtot egy hónappal ezelőttről...
Kiütés fosás kontra juhsajt:

Mint említettem Léna több mint egy hónapja evett juhsajtot, 2 hétre rá jött a fosás-lázzal-hőemelkedéssel, rá 1,5 hétre meg a jelenlegi pöttyök...
Ugye senki nem gondolja hogy a juhsajt volt a bűnös?????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????

Loveakárkicsoda:

Ayse!

Én tök megértem ha tisztán akartok látni, én is!
De tényleg nincs időm ezen agyalni..vagy csak talán nem vagyok ilyen típus...
Viszont kár egyből Angelanit meggyanúsítani...mert én is bizton(akárcsak Dóri) állítom hogy NEM ANGELANI AZ!!!!!!

Vita:
Ismétlem nem a tartalom a stílus volt sértő...mert se hülye, se marha nem vagyok, se felelőtlennek nem érzem magam, mi több jó anyának érzem magam...úgyhogy ha valaki véleményez, azt tegye úgy hogy: Szerintem ezért vagy azért nem jó, vagy nézd itt egy Link....olvasd el és döntsd el mit teszel...vagy akármi...
És ha már megtette akkor tegye meg inkább így ezerszer 100 as betűmérettel, meg kiemelve meg bárhogy , vagy lépjen át rajta, mint lehülyézze a másikat, mert ehhez viszont senkinek nincsen joga.

Na és most amiért itt vagyunk:

Léna:
Hát képzeljétek hogy a diagnózis végülis rovarcsípés...
Mi is gondoltunk már erre, mert fura módon csak a kint lévő részein van Lénán kiütés..azaz a bady alatt (amiben általában van), nincs egy sem.
Na aztán én mondtam a dokinak hogy én szétnéztem már Léna ágyában, sőt ma reggel a matracát is kitettem napozni a teraszra, meg éjszaka mentem elemlámpával szétnézni, hogy van- e mozgás, de semmi gyanúsat nem láttam.
Aztán mondta, hogy mozgassam el a helyéről az ágyat, tegyem át ideiglenesen máshová.
Na hazajöttem, és azt a nagy dög ágyat kirángattam, na mit látok????????
Egy rohadék pók lepzselt Léna ágya mögött... :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:
Azt hittem meneten elájulok... :cry: :cry: :cry:
Gyorsan meg is öltem...nem is toltam vissza az ágyat, kihúzgáljuk majd apával a többi bútort is, meg végigfújkálom domestossal...
Hát annyira bánt a dolog...hogy nem tudtam megmenteni Lénát egy ilyen rohadék póktól....pedig olyan tisztaság van nálunk minden héten jön takarítónéni....meg mi is takarítunk..meg minden...és mégis befészkelte magát a dög...
Ha rágondolok, hogy éjszaka ott mászik szegény Lénán az a dög hát elkap a sírás....
Szegény szegény Lénácska.. :cry: :cry: :cry:

Kuha!

Hajnyírás:
Eszembe is voltatok...mert emlékszem, írtad, sőt még képet is tettél föl a zokogó Gergőről miközben vágták a haját.
Nos Léna egy nyikkantást nem szólt...semmit ......igaz nem is izgatta magát, mert jobban érdekelte a háztartási keksz amit a kezébe adtam...(persze figyeltem, hogy ne egyen hajat a keksszel együtt)
Mondjuk hozzáteszem hogy tesóm nyírta, anyukám meg én terelgettük a figyelmét hol jobbra hol balra...tesóm két gyereke meg bohóckodott Lénának.....
Úgyhogy nagy műsor volt..de kb 5 perc volt..

Csillám!
Örülök hogy jobban vagytok!
Szerencsére nálunk is rend van már teljesen kakiügyileg.
Jól kikaptuk.

Viszont Léna ennek ellenére is hízott 140 grammot az előző méreckedéshez képest 1 hó alatt.
Ez azért jó teljesítmény betegség mellett, nem????

M.

Kép

Kép
megann

Hát igen!

A moderátor ezt nem olvassa? :?: Nem szúr szemet az ilyen betolakodó bunkólovequeen !

Nekem ez a véleményem rólad!

Ez egy babás fórum ! Miért nem megy az ilyen valami kekec oldalra! Bizos van ilyen nem :!: :?:
Ott kiélhetné magát!
csillam

Bassszus!

Kép

Kép
megann

Davallia!

Pók :cry: :cry: :cry:
Szerinted én mit érzek ha rá gondolok, hogy ott mászkál szegénykén.... :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
Én sem rajongok értük, de eddig nem útáltam őket.
Eddig...Mostmár igen..

Haj:Úgyis megnő hamar :wink: :wink:
Szegény mindig tiszta csatakos volt...hátha bejön a népi izé..hogy akkor még több lesz a haja... :wink:

M.

Kép

Kép
megann

Kuha!

Megkapam Zidane-t!

Nagyon jó.. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Bár én nagyon de nagyon sajnálom szegényt...
Bár lehet hogy pont az vonz benne, hogy olyan "agresszív" feje van...azért olyan izgató :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:
Jujj, csak a férjem meg ne lássa ezt.. :lol: :lol:
áhhhh csak vicc...tudja, hogy odavagyok zidánért....

Mondam is neki, hogy nincs tippje hogy hogy mehetnék hozzá feleségül???

Aztán gyorsan felvilágosított hogy már férjnél vagyok.. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

M.

Kép

Kép
megann

Davallia!

Gratula az új könyvedhez egyébként.. :)
Így mostmár tényleg indulhat az örökös orvosnál üldögélés- ilyen vizsgálat-amolyan leletkiadás-miegymás..
Na ez nekem nem tetszett ám nagyon.

M.

Kép

Kép
megann

Megann!

Örülök,hogy Lénácska is kigyógyult a fosásból :lol:
Én biztos vagyok benne ,hogy nem a juhsajt okozta -vagy az én gyerekemet is megetette valaki vele?? :shock: :?:

Szerintem is csak felfújták a dolgot-de majd lecsillapszik egyszer a topic :idea:

Lénácskának nagyon jó az új frizura :lol:

Sajnálom azt a pókcsípést! De sajnos ezt nemigazán tudjuk kivédeni! Azok a fránya bogarak -pókok-hangyák szerintem minden háztartásban megfordulnak!Legyen az akármilyen tisztán tartva!
Én is tisztaságmániás vagyok ,mégis van pókunk is ! Az nem azon múlik!
Dávidon is vannak pöttyök: melegkiütés is + csípés is ! (szúnyog)

Gratulálok a súlygyarapodáshoz is ! Most Dávidka nem lett mérve, de hamarosan elviszem én is!
csillam

Megann!

Szegény pókcsípéses Léna! Én irtózom a póktól, és ezért utálom is.
De sajna ez van, úgyis bejön a lakásba.

Egybéként, éppen tegnap mondtam a páromnak, hogy ennek a Zidane-nak milyen agresszív feje van... :)

Kép
kuha

ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ már látom mire célozgatott ez a loveakárkicsoda..

Az új topicra a 2005 őszi kockafejűekre...

Ezek szerint ők tényleg beismerték hogy csakis egy járható út van, az övék, a nagykönyv szerinti és nem tűrnek meg olyan embert, aki nem követi őket, és aki nem hagyja hogy úgy beszéljenek vele, mint egy idiótával..
Sajnálom :( hogy így döntöttek...

Azokat meg mégjobban akik emiatt nem fognak írni sem ide, sem oda, mert biztos lesz ilyen rengeteg... :cry: :cry:
Mert kedvelik az ő hozzászólásaikat is, meg esetleg az ittenieket is de...2 fórumra viszont nincs energiájuk..

Na ők az igazi vesztesei ennek a fasza kis vitának :cry: :cry: :cry: :cry:

Lassan nekem se lesz energiám még erre az egyre se, ősztől talán újból nekilátok tanulni...

M.

Kép

Kép
megann

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Megann, most már én is értem... :)

Kép
kuha

Havtünde írta a másik topikba
[quote]S írta:ziasztok!

Sis, köszi, hogy megnyitottad a topicot.
Ennek a topicnak 3 alapítója van: Sisotris, Sildike, Havtunde
Mivel szeretnénk elkerülni a 2005 őszi topic viharait, ebbe a topicba az kerülhet be, akinek valamelyikünk e-mailben küld egy meghívót.
Szeretnénk egy kultúrált, sértődések nélküli fórumot indítani, ahol megmondhatjuk a véleményünket, és ezért senki nem háborodik fel.
Persze a megfelelő stílus követelmény.

Noo comment Kép
csillam

Na látom megnyílt megint egy új topic.

kár, hogy így szétesik a társaság.....

De láttam már több topicnál is, hogy így alakult.....

Na mindegy, én maradok mivel ez az igazi őszi topic, az eredeti :)

Remélem maradunk eg ypáran azért itt is, vagy max. majd magamban beszélghetek itt :D :D :D

Mea
mea

Csillám!

Köszi!
:lol: :lol: :lol:
A legjobb az utolsó mondat!

Léna is fetreng a röhögéstől... :lol: :lol: :lol:

Na mindegy, lépjünk túl rajta...oszt beszéljünk másról..ha még van KIVEL BESZÉLGETNI??????

M.

Kép

Kép
megann

IGen, én is az uccsó mondatra hívnám fel a figyelmet!

Nézőpont kérdése, kinek, mit jelent a kultúra...

Kép
kuha

Ez az!

Beszéljünk másról! :P

Pl: hogy én most készülök a Tescoba kaját venni Dávidkának a holnapi strandoláshoz!

Lángost mégsem etethetek vele!!?? Vagy igen?? :lol: :lol: :?:
csillam

Na most megyek, mert most ész nélkül mosom át Léna ágyneműit, takaróit, mert egy gennyes pókláb végigmászott rajtuk :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:
Meg lehet hogy lemegyünk a játszótérre, most hogy kiderült Léna mégsem fertőző beteg....

Bár nálunk lóg az eső lába...sőt csöpög is.! :evil: :evil: :evil:

De este még felnézek!

Mea!
:wink:

M.

Kép

Kép
megann

Én is visszajövök este :!:

Esőt ide nekünk is :!: :!: :!:
csillam

Még egy utolsó mondat a "nagy kivonulásról", aztán befejezem.
Szóval, én örülnék, ha bizony nem távozna el mindenki, és szívesen tartottam volna még a kapcsolatot sok mindenkivel.
Az elmúlt két napban kb. 1000-szer leiírtam egy-két embernek, hogy továbbra is nagyon bírom őket, és remélem, hogy ezzel nincs öri-hari.
Szóval, szeretném, ha továbbra is megtisztelnétek bennünket, és ez nem jelentené azt, hogy innentől kezdve már tényleg ránk sem néztek.
Én részemről tiszteletben tartom Tünde "felhívását", miszerint csak meghívóval lehet az új topic-ba bekerülni.
Szóval kéretlenül nem fogok írogatni.

De tényleg örülnék, ha sokan azért vissza-vissza néznétek hozzánk.

Más:

Képzeljétek, Gergőnek végre megvettük (ill. Apa vette meg) az etetőszéket.
Szégyen, és gyalázat, de 10 hónapos létére még mindig a hordozóban etettem.
Igaz, hogy már be kellett kötni az övet, mert egy perc nyugta nem volt, meg már mindenhol kilógott belőle Gergő.
Úgyhogy most végre igazi etetőszéke van.

Olyat vettünk, ami később kisszékké, meg kisasztallá alakítható.
Nagyon tetszik Gergőnek, egyfolytában ott sertepertél körülötte, huszönötször körbejárja, jobbról is, balról is.

Íme néhány kép róla:

Kép Kép Kép

Kép
kuha

Jéééééééééééééééézus Máááááááááááááááária!

No comment...egyik témához sem...megtartom a véleményem!

Kuha, Benianyu, Juci, Csilla, Mea, ...és a többi "kevésbé kultúrált" ember :wink: :lol: velem együtt, ne idegesítsétek magatokat! Nem ér ennyit az egész!

Kép

Kép
prüntyi

Megann, Juci, nagyon jó az új frizura

Kép

Kép
prüntyi

Kuha, nagyon jó az az etető...később asztal és kisszék ugye?

Kép

Kép
prüntyi

Helló!

Hát látom nem sokan jöttek azóta.. :( :( :(
Gratulálhatunk a többieknek...már senkinek sincs kedve írni, jönni, olvasni... :( :(
Ez annyira rossz érzés!

Na de hogy ne záruljon jól a nap, képzeljétek mi történt. :cry: :cry: :cry:

Lementünk a játszira, soke kedves gyerek volt, akkorák is voltak mint Léna, Léna tök jól érezte magát, egyszercsak érkezett egy faszi, fényképezőgéppel, teleobjektívvel, állvánnyal, videokamerával, és elkezdte filmezni, fotózni a gyerekeket, az anyukákat, a játszóteret, mindent! :roll: :roll: :roll:
Először azt gondoltam valamelyik anyukának a férje, aztán egy idő után megkérdeztem a körülöttem álló két szülőt, hogy hozzájuk tartozik-e az illető?
Megállaptottuk hogy senkinek nem hozzátartozója!
Ekkor megszólítottam, hogy mégis hogy gondolja, hogy itt fotózkodik, miért teszi, miért nem kérdez meg minket, vagy szólít meg minket, hogy engedjük vagy nem..
Ekkor elkezdett durrogni, hogy ennyi joga neki is van és hogy mindenkinek csak a háta látszik és stb..ekkor visszament a padjához, azt hittük távozik, de nem,csak gépet cserélt és fotózott tovább.
Én meg csak néztem rá aztán mondta, hogy látja nagyon nézem..erre mondtam hogy naná, mitöbb metiltom neki hogy az én gyerekemet, vagy engem fotózzon...és hogy mit képzel, mert a személyiségi jogaink, meg milyen ember az ilyen, nem akarom viszontlátni a gyerekemet egy pedofil oldalon...
Erre mondta hogy nekem nagyon rossz a fantáziám..
Mondtam neki hogy szerintem meg csak reális.
Persze a többi szülő mellém állt, erre nagy durrogva elvonult.
Vártuk hogy visszajöjjön, mert elment megkerülni a horgásztót, de nem jött egy óra múlva sem.
Meghagytam a szülőknek, hogy ha visszajön nézzék meg mivel távozik, esetleg egy rendszám vagy valami... :roll: :roll:

Az a véleményem, hogyha ez az ember tisztességes szándékkal jött volna, akkor nem így reagált volna, hanem elnézést kér, odajön és elmondja hogy mondjuk a helyi újságnak készít fotót, vagy akármi...
Szerintem tuti nem tiszta a pasas!
Tiszta ideg vagyok!

Na ezzel csak azt akarom mondani, hogy mindenki legyen résen..
Tiszta gáz, már a játszótér is veszélyzóna... :( :( :( :evil: :evil:

Na majd jövök még, de most megyek, mert Léna üvölt mint a sakál..
Apával fürdeni készülnek... :cry:
Újabban megint ez van... :cry: :cry:
Fürdés=sírás :cry: :cry:

M.

Kép

Kép
megann

na holnap már nem biztos, hogy jövök, mert szombat hajnalban megyünk nyaralni...aztán nem összeveszni megint!

Kép

Kép
prüntyi

Prüntyi!

Igen, ez később kisasztal és kisszék lesz.

Már elég régóta nézegettük ezt a fajta etetőszéket, és láttunk is több helyen, de az mind kb. fele akkora volt, mint a mostani.
Aztán tegnap Robi bement a Baby Outlet-be, és meglátta ezt a jóval nagyobbat.
Rögtön meg is vette.

Megann!
Nincs üldözési mániád??? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Na jó, csak vicceltem!
Valszeg én is kiakadtam volna, ha teljes menetfelszerelésben megjelenik egy ilyen fickó a játszótéren, és elkezd minket fotózni, ráadásul nincs is értelmes magyarázata rá.

De jobbat mondok!!! :) :) :) Bárcsak velem történt volna ez meg, mert akkor az azt jelentené, hogy van játszótér ezen a nyomoronc településen, ahol gyerekek közt töltheti Gergő a délutánjait.
Na mindegy...:?

Kép
kuha

Mondom én...hülyülök

horgásztót=horgásztavat... :(

M.

Kép

Kép
megann

Sziasztok 2005. ősziek egyik fele

Ezt most mindkettő helyre írom. Nem vagyok boldog ettől a szétszakadástól... De nem ecsetelem már, hogy miért, eleget Szent Terézeskedtem gondolom :roll: :oops:

Szóval nekem igazából senkivel semmi bajom nincsen. Illetve egy emberrel egy kicsit, de Vele is csak az a problémám, hogy úgy érzem nem kedvel.

A jövőben ahogy energiám és érdeklődésem engedi "kénytelen vagyok" mindkettő helyet szemmel tartani.

A meghívót egyébként köszönöm. Jól esett, mert én ebből azt szűrtem le, hogy esetleg kedveltek :oops: Bár Tünde azt írta, hogy Ő nem igazán :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép

Juci, Leila és Marci
juci6

Sziasztok!

Kuha!

Lehet, hogy ez a hét kérdése, de számomra egyértelmű választ jelent a hallgatás. Ez egy teljesen ártalmatlan kérdés amúgy.

Furcsa, hogy valaki megvédi a másikat, a negyedik üzenetben pedig már pszichopata kijelentéseket tesz vele kapcsolatban. Én ebben nem hiszek.

Megann!

miért vagy olyan biztos abban, hogy nem ANgelani az?
Azért mert levelet kapott saját magától????

Én egy nagy családban nőttem fel, terelőkutya attitűddel rendelkezem, nem gondolnám, hogy egy konfliktus jó megoldása az elvonulás.
Haragszom, mert aki ezt okozta, most röhögve dörzsölgeti a kezét a háttérben.

Talán emlékszel, hogy télen, amikor egyik percről a másikra eltűntél, sms-t küldtem Neked, mert hiányoztál, és hosszas vívódás után, mivel kérted, hogy ne zavarjunk, a topiktársak egyetértésével a babataliról (Rókiéknál) is szóltam/tunk.

Na szóval nem kenyerem az összeveszés, mostantól mégis a kockafejűeknél folytatom. Bár úgy érzem, mint Mea, hogy az eredeti az igazi...

Azért néha benézek, ha nem bánjátok.

Kívánok minden jót!

ayse

Prüntyi
Köszi:) Nekem is igen tetszik Marci haja.

Kuha
Nagyon pöpec az etetőszék. És Gergő nagyon aranyos lehet, hogy körbe lépegeti :lol:

Megann
Szerintem nem feltétlenül van igazad. Lehet, hogy egy beképzelt, udvariatlan fotós volt. Mindenesetre valóban az lett volna normális, ha megbeszélni az érintettekkel, hogy szeretne kattogtatni.

Kép

Kép

Juci, Leila és Marci
juci6

Na, én elteszem magam holnapra, sziasztok!

Kép

Kép
prüntyi

Ayse, és a többiek, miből gondolod/gondoljátok, hogy az aki ezt okozta, nem okoskodik be a másik topicba is? Megfogja tenni, csak várja a kellő pillanatot...(bár a topikcímből kiindulva, nem sokan keresnének rá :lol: :roll: )

Kép

Kép
prüntyi

Juci, Prüntyi!

Köszi!

:)

Ayse!

Tisztelem az őszinteségedet (is) , és remélem, nem gondolod komolyan, hogy bánnánk esetleg, ha időnként benézel hozzánk.??!!

Minden jót neked is, bár ez nagyon úgy hangzott, mint amit sejtettem már délután is: végső búcsú. Tudom, hogy lesznek egy páran, akik nem fognak ide visszajönni hozzánk. És ezt nagyon sajnálom.

Kép
kuha

Először is:

Juci! :)

Nagyon édes Marci! :) :) :)

Kuha! :)

Szupi Gergő etetőszéke és milyen nagy már ő is.
már nagyon várom az újabb talit.
Ugye még nem felejtette el Lívimet???? :D

Pókcsípés :( Utálom őket!!!!
Játszótér is :evil: :evil: :evil: szörnyű....

Léna nagyon édi a kis tüsijével :)

Prüntyi! :)

Jó nyaralást, mi is megyünk.
Ti hová mentek?Bocsi ha már írtad esetleg...

Más:

Nem kaptam meghívót odaát, ami azért "fura érzés", mert ne is szóltam bele a dolgokba, de bizti én kötekedőnek jöttem le anno, de hát én amúgy is idevaló vagyok a kerekfejűekhez :D :D :D

Kuha! :)

Te sem kaptál??? :D Többiek???

De nagy kár, hogy szétesett, viszont így legalább jobban képben leszek Veletek kapcsolatosan :D nem vagyunk olyan sokan!!!

Na megyek, mert Lívike megint felsírt és nem tud visszaaludni.....

Puszi és jó éjt Nektek!!!!

Mea
mea

Mea!

Próbáltad valamelyik szert Lívinek a fogára? Homeós bogyó, vagy Dentinox???

Mikor mentek Balcsira? Szombaton?

Ja, persze, hogy nem kaptam meghívót. Szarul esik nagyon, mert én a többiek nagyjából 98%-áratovábbra is kíváncsi vagyok / lennék, és sok jó tanácsot kaptam, akárhányszor kértem, de azt hiszem, ez várható volt.
Még jó, hogy vannak, akik "biztosítottak", hogy nincs öri-hari :) :) :) Ehhez képest...
Na mindegy, ez van.

Bár, ha belegondolok, a Te esetedet nem értem...

Prüntyi!

Ha addig már nem beszélnénk, érezzétek nagyon jól magatokat!!!

És ez rátok is érvényes, Mea!

Kép
kuha

Prüntyi!

Neked jó nyaralás!

Ayse!

Persze hogy emlékszem, jól is esett nagyon, és nem csak Te voltál aki próbálta felvenni a kapcsolatot velem, de valóban nagy baj volt, ezért nem jöttem.

Személy szerint Téged is nagyon kedveltelek, kedvellek most is.

Ami csak a legszomorúbb rámnézve..hogy az új topik neve nem arra enged következtetni, hogy az ismeretlenek felbukkanása, illetve Angelani miatt váltak külön a többiek, hanem az én egyik írásom miatt, amiben konkrétan "kockanézetűeknek" tituláltam azt aki magára vette...
Nos tehát a topik címe akár:Antimegann is lehetne.. :( :lol:

Esetleg fel lehetne keresni a régi Antimegann-t aki már Léna 2 hós korában közölte, hogy nekem nem való gyerek.
Csoda hogy még Léna él és makk egészséges...sőt nagyon okos, értelmes és erős gyerek, koránál többet teljesít.

De természetesen elfogadom az álláspontodat, és nagyon várom majd, hogy ide is írj :) :) :) :)

Benianyu!(ha olvasod)
Érted meg kimondottan zokog a szívem...és miattad mostmár szívből haragszom az új topikra.. :cry: :cry: :cry: :cry:

Kuha!

Nem tudok napirendre térni, hogy nálatok nincs játszótér.
Mondtam apának is, hitetlenkedett ős is rendesen!

Etetőszék király!

Juci!

Fotós:
Bár igazad lenne. Engem nagyon felzaklatott a dolog az biztos.
És amióta ide írta valaki, hogy a gyerekéről csak a meztelen képeket nézegette valaki a netes fotóalbumon,nem tudom kiverni a fejemből.
Annyi pedofil, romlott, ferdehajlamú ember van.
És mondom, én magamból indulok ki...ha én tisztességgel közelítek, akkor nem így reagálok...
De bár neked lenne igazad..

Autósülés téma:
Nincs valakinek véletlenül Bébé Iséiosa???
Mintha írta volna valaki hogy ilyet vettek..
A miénkbe(kaptuk), megvolt a leírás érintetlenül, de valahova elástuk, így most fogalmam sincs hogy kell helyesen bekötni ezt az ülést...

M.

Kép

Kép
megann

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?