A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Szent Imre kórház azaz a Tétényi - Ikea szoba &eacut

Jó reggelt mindenkinek :)

Szerencsére Fülinek semmi baja nem lett, mindjárt megyünk vissza, kontrollra a Bethesdába. Most is itt művészkedik a vigyorex-csajszim a játszószőnyegén és beszélget a labdáival. Én meg megőszültem és átestem egy enyhébb infarktuson...

Ancsi,
írtam PÜ-t

Zsána,
dokinéni rulez :)

Zuzmo,
dejó :) olyan jólátni a babót a pociban :)

Votiv,
kispasid nagyon ééédes azzal a felmosóval :) Bár ezt a fallikus szobrot nem egészen értem..

Denizsa,
torták mind rulez-kategóriásak :)

no megyek.

Csókolat

Macsek
macskanyu

Sziasztok, jó reg,
nem értem, mi volt a kérdés az oltásokkal kapcs, de ideírom, amit én tudok: tesómék Balázsa 2004 aug.i, ő még egyben kapta a 15+18 hósat, lábba, karba és szájon át sabin cseppek. Kisün Dócija ugye szept.i, Eszter meg dec, ők már külön kapták, nem tom, dokifüggő, vagy szept.1nél húzták meg a határt.
Régen állítólag a nagy dózis megviselte a babákat, ezért kettészedték , így 15 hósan is oltanak és 18 hósan is. Nálunk: 15 hós után 9. nap láz és pöttyök, de semmi komoly, 18 hós után elvileg semmi, de bekaptuk a fosós vírust, így lett komoly láz és fosás, de mondom, nem az oltás mhatása, legfeljebb a legyengített babalány könnyebben bekapta a vírust.

Indi,
tessék képet feltenni és olvadoz(tat)ni. :) Én pl feltettem egy csomó képet a babanetes albumba, már 2 van: neet albuma és neet albuma 2. A fotóalbumok alatt találja, akit érdekel, és akit meg nem, azt nem fárasztom itt a képekkel. :) Na, csak ha nagyon meg akarok valamit mutatni, akkor úúgyis. :)

Zuz,
nagyobbik ded hány hós is? Hányszor szopiz? Mennyire fáj?

Macséknak ++++, h ne legyen semmi komoly probléma!

Már csak 3 nap és nyaralunk...! :mrgreen:
Den,
lehetne a tortából teleportálni a Balcsira? Én meg majd küldök virtuális fülhúzást. Na? :mrgreen:
neet
neet

óóóó, szegény Fülicsek!!!! de biztosan nem lesz semmi baj. szegény Macs, hogy aggódhat! :(

Recca, hát igen, minden este nyomok kb 35 percet, és reménykedem, hogy lemegy a hájam. eddig visszafogott sikerrel :shock:
annak örülök, hogy szerinted vicces srác lesz a fiam :D
és kis pádábánja Dominó :D
Indinek múltkor mondtam is, Isti kb féléves koráig olyan volt mint egy kis krumpli, még csak nem is kiabált, csak evett és aludt. Dominó meg már most ilyen nagyúr, mi lesz később?? :shock: :lol:
végül úgy döntöttem, kihagyjuk a szurit ma, jó lesz az jövő héten is. a védőnő meg nyazsgemhatja.

Zuzi, szegénykém, földön alvás :roll: valamit ki kellene találni Bazsó fogacskáira. anesztest próbáltátok már? hátha az bejönne.
uh: asszem én volnék az egyetlen, akinek baromira nem jött be a praxis. szerencsére velemi mindig rendes volt a Bergendy, bár ezt a 2000ft/felvételt szabad rablásnak tartom, nem tudom hol számolnak el vele...

valaki használta már a maybe baby minimikroszkópot? tudjátok, amelyik nyálból mutatja ki a peteérést.

votiv 8)
votiv

Zuzi,
nekünk a délután már nem jo (irtam, hogy jogára megyünk). Elötte meg ikeában leszünk, mi Budára nem megyünk át. Bocs, ha miattam összekavarodott a biznisz-talitok, remélem a pelust meg tudjátok kapni Macstol, ha Fülivel minden oké lesz.

Indi,
kár hogy nem jössz. olvastam, hogy vasárnap állatkertezés volt. abbol is kimaradtam :(

KépKép
fibi

Hogy jó legyen a jó reggel :lol:

http://velvet.hu/ciki/cikihirek/?main:2 ... 11.&272238

Votiv :) már egy hete készülök átcipelni a bicajt a másik szobából, akkor most erőt veszek a lustaságomon és indulhat a munka! Nekem bevált két éve, akkor nagyon sokat vékonyodtam másfél havi használat után. És igen, Lesz itt még főfájás ls igen hamar fehér hajú anyóka leszek ezzel a fijúval :lol:

Fibi :) én is sajnálom, sajnos a szabadságolások miatt most felborult a rend itt az SZTK-ban, én meg figyelmetlen voltam/vagyok, talán a jövő héttől már bármikor mehetek... van C&A 50%-os kuponom 2 is, valamikor megnézném én magamnak úgyis. IKEA meg mindig jöhet... ÉS jó pletyózást nektek akkor mára!

Neet :) de jó, hogy írtad, njól megkuksizom a képeket! Nekem is van egy yahoo fotóalbumom, oda átlag hetente kétszer nyomok fel képeket nagy számban. Balcsi miatt erősen irigykedem :)

Macs :) de jó, hgoy nem lett baj!!! te lányod is egy rablóvezér, ahogy elnézem....

indianyo

Macs,
szegény Füli :(

Zuz,
örülök, hogy minden rendben!!! Én őszintén szólva csak egyszer voltam a h-ban, a többi uh-got máshol csináltattam, mert kifogtam egy nagyon rossz modorú uh-s hölgyet, és akkor elegem lett belőle :(
Újra szoptatni tökjó!!! :D A mellem is edzettebb, nem annyira érzékeny, mint Dócinál volt (bár a sebeket ott is megúsztam), de ami fontosabb, sokkal lazább vagyok, mint annak idején voltam :) Dócit nem igazán érdekli, hogy szoptatok, jókat vigyorog rajta, írtam tegnap neet-nek, hogy ha ott a pecsenyezsíros kenyér, akkor minek bukjon az anyatejre? :mrgreen:

Votiv,
minek kell neked maybe baby? :shock:

Oltásokban a dokim szerencsére elég laza, ő a 18 hóst a kánikulában nem is adta be Dócinak, mondván, hogy a láz ilyen melegben nagyon kellemetlen tud lenni :)

v
kisün

Zuzinak irt hsz-om kétszer is elszállt :x ... nem értem, mostanában mindig kidob a rsz :evil: örökké ujra kéri a felh.nevem meg a jelszot...
most rohanok készülödni, majd este reagálok....

KépKép
fibi

Indi!
én nem mentem volna Ikeába, nagyon messze van, a világ másik végén (nekem). én a budaörsibe szoktam menni.
hozd a törcsit Bálint bulijára :wink:

Macs!
hogy történt az eset??? :( szegény kis Fülicsek! majd taláxunk Denizsáék partiján, nem? addig bőven ráér, nem viszem vízbe Babámat.

Votiv!
éppen akartam kérdezni, hogy volt-e bugyi, body v. rövidgatya Istókon... L. nálunk is próbálkozik, mikor még nem adom rá a bodyt, vagy a kis rövidnacit, de utána nem tud. úgy látszik jó volt a megérzésem, ezek után nem is fogom egy szál pelusban hagyni. :)

Ildi!
fentiek alapján, nem kell rettegned, hogy Timi mindent összekakkant, ha adsz rá bugyit!

4D UH:
valamelyik ismerősöm mondta, hogy vagy a Camopnában, vagy a Savoyában csak 8eFt a 4D-s UH.

2.000 Ft:
a Bártfaiban ennyi egy video felvétel. de tény, hogy a pénzt bevágták a fiókba, és semmi elismervény. szerintem ez nekik zsebbe megy.
ancsipancsi

Ancsi,
figyeld meg, Lencsid is seperc alatt megtanulja, hogy kell leszedni a ruhát magáról. :)
neet
neet

Neet!
remélem addigra már szobatiszta lesz :)

Macs!
én is írtam privit.
ancsipancsi

itt egy cikk az uj oltasi rendrol, osszehasonlito tablazattal: http://www.hazipatika.com/articles/Uj_o ... 1111154236 eszerint 3 eves korban is van oltas :? ugyhogy az en memoriammal van gond :oops: hulyules ellen nincs oltas? 8)
recca

Recca!
köszi!
akkor ezek szerint az MMR-t mégis az új rend szerint kapjuk. dokim is ezt mondta.

viszont:
MMR - mumpsz, kanyaró, rózsahimlő elleni oltóanyag
Hepatitis B - fertőző májgyulladás elleni oltóanyag.

ezt a kettőt én biztos nem kaptam gyerekkoromban. voltam is mumpszos, rózsahimlős. a kanyaró elleni oltás meg azt hiszem romlott volt és 14 évvel később jöttek rá, karanténba is zárták a koleszünket. a Hepatitis B-t férjem most adatta be magának India miatt, de úgy tudom felénk nem jár ilyesmi vírus.

namost. ha mi nem kaptunk rá oltást, és nem emléxem, hogy túlzottan súlyos betegségek lettek volna, akkor most miért adnak a kőcöknek?
ancsipancsi

Recca,
3 évesen mindig is volt, nem? Legalábbis az elmúlt pár évben... a kiskönyben benne van mindnek az ideje, neve, stb.
neet
neet

Neet, igen. csak en ugy emlekeztem, h drno azt mondta, h 18 hos utan majd csak 6 evesen lesz. de ezek szerint csak szerettem volna, ha ezt mondja...
recca

Deni, Balintnak boldog elso szulinapot!
Kép

Ancsi, Lencsed nagyon edes kiscsaj!:)

Zuz, kar hogy nem lattak jol a bebicsek nemet, de fontosabb, hogy minden oke.

Votiv, fallikus szobora nem viragtarto lesz? (Vagy naivdora?:))

Recca, tesom lanya nemreg kapta meg a 3 eves korban jaro oltast...

Megvan Kati elso tudatosan hasznalt szava: cici. Mindig mondja ha meglatja. :lol: Meg a hoppa szo is nagyon tetszik neki, hokkááá-nak utanozza. :lol:

Dóra
KépKép
KépKép
dora_

Fülicsek, jajj! :(

Praxis nekünk is bejött, lánykának is, mert Györffy hangjára moccant meg, a végén még produkálta is magát.

Ancsi, nem vagy te kissé naiv ezzel a szobatisztasággal? :wink: :mrgreen:

Mi is beálltunk a rossz éjszakások közé, Réka közöttünk aludt, és volt, hogy percenként felébredt üvöltve, rúgkapálva, és csak hosszas pocaksimire tudott visszaaludni. És ráadásul még meg is fázott. Jajj!
zanza

Fibi!
Én úgy értettem, hogy délután 2-től ráértek :cry: Kár!!!

Ma regisztráltam az ultrahangra, amit Indi ajánlott, és ott ha beírom, hogy hány hetes terhes vagyok, akkor megmutatja, hogy mekkora a baba. Azt írta, hogy 22,5 cm, és " A tejfogcsírák mögött fejlődni kezdenek az állandó fogak csírái is". Szóval már a második gyermekem is fogzik :mrgreen:

Votiv!
Azért nem olyan rossz ám a földön aludni, előrelátó vagyok, kb 2 hónapja mindig megágyazok a földön is, tök kényelmes :lol: Amint eljutok dokihoz, felíratom az anesztetikát!
Neked miért nem jött be a Praxis?

Macs!
Akkor ezek szerint minden ok, ugye? És Füli honnan esett le??? A pelenkázóról?

Azt nem is írtam, hogy olyan dühös voltam tegnap, ugyanis 3 hét alatt sem jött meg az AFP-m, tehát semmi értelme nem volt az egész vérvételnek, amit Bazsó miatt nálunk rendesen meg kellett szervezni. Ráadásul teljesen fölöslegesen csinálták az egészet. Olyan pipa vagyok, Bazsónál sem jött meg időben. Akkor minek??? Ha ezt tudom, akkor már a múlt héten is mehetttem volna UH-ra.
Egyébként azért is akarok valami magán uh-ra elmenni, mert barátnőmnek a H-ban azt mondták, hogy a méhlepény rossz helyen van, és nem csinálhat semmit, a Praxisban pedig meállapították, hogy minden rendben.....

Ezeket az oltásokat most már egyáltalán nem értem. Bízok abban, hogy a dokim tudja. Vagy most naiv vagyok????

Gabi!
Akartam tegnap kérdezni, hoyg miért tűntél el pár napra? Építkezés????

Neet!
Bazsó 14 hós, és kb 4x szopizik. És néha nagyon fáj, gondolom a terhesség miatt érzékenyebb, vagy arra is gondoltam, hogya fogzás miatt erősebben szorítja. Hát, van hogy majdnem felordítok :cry: De nem akarom még abbahagyni....
zuzmo1

Zuzi, értem én, hogy nem akarod a szopit abbahagyni, de ha fáj, akkor meg kell keményítened a szíved és inkább kímélned magad. Bogárka is ezt tette, ha jól emlékszem, mert már egyre fájdalmasabb volt, mikor Doni a pocakban Petra meg a cicin. de jó lenne, ha itt lenne, és elmondaná, hogy is volt!

Praxis: a legelső hszemet emiatt írtam :D ott van a 43. oldalon 11:15-kor

Kisün, hát minek a mikroszpók, hát védekezésre :D egyébként meg nem tiszta a lelkiismeretem, mert megint volt 1 alkalom, mikor nem védekeztünk :shock: úgyhogy hónap végén majd izgulhatok :lol:
de még mindig nincs könyvszekrényünk, úgyhogy... :wink: :lol:

Fibi, miket mond már Bálint? jóga rulez, énis énis :D szívesen kipróbálnám a Borisz által említett szuptavacsrászanát :lol:

örülök, hogy a fallikus szoboregyüttes így megmozgatja a fantáziátokat, állati jókat nevetek :D

votiv 8)
votiv

Mégegyszer köszi mindenkinek a szülinapi jókívásnágokat, Bálint nevében is! :D

Votiv :) Isti nagyon édes a felmosóval, igazán aranyos, hogy így igyekezett kiengesztelni Téged! :) A faszobor nem semmi, köszi a képet, én is a virágtartóra tippelek, de lehet, hogy tévedek :?
Tegnap csak kis fülhúzás volt (hétvégén lesz az igazi, akkor jön a család), apa korábban jött haza, elmentünk sétálni és fagyizni :D Bálint már 8-kor bealudt, mi meg megkóstoltuk apával a vörösbort (mert azt is hozott!).... :oops:

Indi :) Dominó édes kiskrapek :) már most ő az úr a házban :) Délutánra a kezeléshez egy kis plussz +++++energia (bár valszeg energia az lesz ott bőven...), remélem kezed mielőbb rendbe jön!

Ildi :) Hátad :( Bulást Neked!!

Zuz :) gáz éjszakák :( Szegény Bazsó és Te! Elég fáradt lehetsz! Tudom, hogy semmi közöm hozzá, de nem vállalsz egy picit sokat? Már félidős vagy, rendszeresen éjszakázol Bazsóval, vezetni is tanulsz és ezt még lekvárfőzéssel tetézni?! ráadásul ilyen melegben.... Bizti nagyon tuti és pótolhatatlan lekvárt csinálsz, de mégis... Na jó, szentbeszéd befejezve, bocsi, de nem bírtam ki :oops:
Az 5 perces uh ismerős, én is ezután mentem 4D-s uh-ra, mert vhogy nem éreztem elég alaposnak. Mi a Savoyában (pontosabban a Kenguruban) voltunk, amit már Ancsi is említett, és egy nagyon szimpi nőci uh-zott és tényleg részletesen megnézett és elmagyarázott mindent, ott derült ki, hogy fiút várunk. :D

Neet :) Képeid megsasoltam, nagyon szépek! Jó hogy írtad! :D Jó nyaralást Nektek, éljen a Balcsi! Remélem klassz időtök lesz! 8) Melyik részére mentek? A torta-átvitel király ötlet, már csak fel kell találni :roll: (Azért zárójelben megjegyzem, hogy kár, hogy nem tudtok jönni!)

Macs :) Hú, szegény Füli, rémes lehetett, nem csodálom, hogy nagyon megijedtél!! Örülök, hogy nem lett semmi baja Fülinek!!! :) Nálunk is történt egy hasonló leesés, amikor B. 6 hós volt, úgyhogy meg tudlak érteni, én se aggódtam annyira még soha, mint akkor...

Dora :) Cici :D Gratula Kati első (tudatos) szavához!!
denizsa

Zuz,
sajnos nekem is nagyon elkezdett fájni a mellem, kb. a 3. hónaptól, és ezért sajnos én el is választottam...nem egy sikertörténet, nem vagyok rá büszke, de nagyon rossz volt már a szoptatás. Azt sajnálom igazán, h B még nagyon szerette volna... :oops: és ahogy abbahagytuk, rögtön jöttek is a betegségek egymás után...
:cry: :cry:

Indi,
nagyon köszi az infót!!!!!!!!!!!!!!!!! :lol: :lol: mosószóda rulez!!!!

Rec,
én is nagyon örülök! ti is nála vagytok???

Kép

ZsanciKép
...hogy az utolsó emlékünk egymásról egy szép mosoly legyen...
zsancikant

oltásról még annyit, h az én nagyobbik legszebb fiam, aki teljesen a régi rendszer szerint kapta a szurit, NEM KAPOTT 18 HÓSAN OLTÁST!!!! ez az új!!!
nekünk ugyan a doki kettészedte az oltást, de pusztán önszorgalomból, és ezért kapott anno kettőt. De hivatalosan régen nem járt oltás 18 hósan, csak 3 évesen. Ami meg a kiskönyvben van, az még a régi, az már nem sokat mond sajnos...
és amikor rákérdeztem, h akkor a 18 hós oltás ennek a másik fele e, azt mondta, h nem! A mi csemetéink a keverve kapják a régit és az újat...azaz mostanáig a régit, és 18 hósan már az újat...
Rec,
de én meg biztos nem hallucináltam tegnap, mikor azt mondta, a 18 hós a 3 éves helyett van, és akkor sem, amikor mondta, h ne is vigyem, csak majd 2 éves kora körül...Szal, akkor van azért itt vmi bibi, nem???? :roll: :roll:

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Na, adtunk a kakinak egy pofont, rendelőt ugyanis tatarozzák részletekben, ezrét ma és holnap szünetel a fizikoterápia - és ugye ezt tegnap még nem tudták ?! :oops: :evil: :twisted: :shock: :!: :?: :x

Votiv :) mi rokonlelkek, velünk mindig történik valami :lol: hogy történt a kaktusszal a találkozás? És én elmaradtam valahol, vagy mi, mert nem értem a védekezés, a könyvszekrény és a mikroszkópolás közöti öszefüggéseket... :roll: :lol:

Zuzmó :) én akkor szántam el magam a borsos árú 4D Praxisra, amikor az 5. hónap elején alig bírtam vánszorogni, úgy fájt az egész altestem ésa Bártfaiban lévő drága jó uh rendelőben közölték, hogy minden rendben és hogy hol fáj, azt nem az ő tisztük kideríteni, különben is honnan tudnák??? Erre bedühödtem és azonnal elmentem a Praxisba ahol rögtön kiderült kérdés nélkül, hogy rá van tapadva a lepény a méhszájamra és azonnal ágyba velem. Azóta én az úri passziók és magánuh-rendelők híve lettem... Ja, és az én AFP-m se jött meg a Bártfaiba, illetve igen, csak a szülészeten kóricált napokig...

Pocak!!!!!!!!!!!!!!!!! hol vagy és hogyan és miért nem írsz????????

indianyo

Votiv!
óvatlanságod miatt én mindenesetre nagyon drukkolok nektek, hogy összejöjjön :) :) :). Ezsvánbá majd csak beleegyezik ebbe is! :)

Dóra!
nahát! cici? :) gratulálok! ez nagyon olyan, mint a mi "tej"-ünk. nálunk sem teljesen pontosan mondja a szavakat (hütta=hinta, tetepú=telefon) , de nem is várható el.

Macs!
eredmény?
ancsipancsi

Hali!

1.Qunniy Zapp nem is olyan klasz babacsoki mint ahogy a reklám alapján gondoltam.Élőben megvizsgáltam és bonyolult az összecsukása,nem is kesz kisebb mint a mostanink,szóval nem éri meg az árát!

2.Soma nem hajlandó anyóséknál maradni egy délutánra sem.Már múltkor amikor hazajött mondta,hogy nem megy többet,de rábeszéltük.Elvitte Zapa de 15 prc múlva hívtak,hogy menjek érte.
Papa erőszakos a gyerekkel,mindig kérdezgeti meg ilyenek.mamával meg csúnyán vagy nem is beszél (mármint a papa).Soma ezt levette és nem érzi jól magát.
Amikor oda értem akkor nagymama mondta,hogy most ő fog sírni mert Soma nem marad ott,én meg mondtam,hogy nem kell ilyet mondani a gyereknek hanem gondolkodni kell,hogy vajon miért nem szeretne ott maradni.

Uff.
20170114224602

Szulinaposnak soksok boldogsagosat!! Buli biztos tojo lesz, sajnos en meg mindig nem tudok kozlekedozni (de majd gyakorolom a vezetest, mint Juc es akkor jovore majd neha elkerem a verdat apatol).

Jut eszembe Zuz, a hajam egnek all ettol, hogy pocakkal fogsz forgalomban gyakorolni :!: ezt most miert :?: miert most :?: hm :?:

Indi, ez tenyleg nagggggyon szornyu :(

Macs, hogy tortent ez a baleset :?: :?: egyebkent fogam jobban, koszonom, autosulesrol vegett nezzel nemet ADAC teszteket (en concordra eskuszom, de lehet hogy mar mas markak is felzarkoztak). Nem a donthetoseg a lenyeg, hanem a biztonsag! (gondolom az eses utan mostmar te is igy veled) Autoban sokkal kevesebbet alszik a gyerek, mint otthon, hacsak nem utazol hetente haromszor az olasz rivierara... ja es ernyokocsik gyereknek es szulonek is kenyelmetlenek, nyolc honap vergodes utan belattam es vettem egy tokjo chicco ponee-t... es szomszed baba szuleit meg kapd el :!:

Kisun, es a vegen megfelezzuk az ikreket? de hogyan dontjuk el, melyik kie legyen, hogyha csak egymasra fognak hasonlitani? vagy majd megkerdezzuk toluk, hogy melyiknek ki az apukaja? :D :D es szerintem az nem a pizza, hanem a vasarlas 8)

Ancsi :D tudod, hogy szeretek tulozni :D ugyhogy nem is ertem, P.C. hogy jutott eszedbe a babakocsikrol :D :D es azt meg aruld el, ekkora gyerkocot miert es hogyan es hova akarsz meg tudsz te autosulesben cipelni? vagy az ulest onmagaban? de minek? nem ertem :?

Nyuszi minden oltasbol regit kapott es csak a haromhosnal volt este laza. mmrtol nagyon feltem, de semmi. Es picinek nem volt most semmi baja, csak valszeg az esemeny maga viselte meg, mikor elszunditott, mindig gyorsan felsirt utana, biztos azt almodta, hogy egy bazinagy tut dofnek a pici combjaba :(

Barbi, en meg nem vagyok ennyire homeoizemicsoda, gyerkocoknek meg sosem adtam, en meg csak marciusban ettem ilyeneket, mikor pocakkal elkaptam a nagytol azt a ronda hurutos kohogos korsagot, amire neki antibio kellett, meg majusban, amiket dr votiv mastitisre felirt...

es gyorskerdes: pulykaraguleves vastag feher gyapjuszonyegbol hogyan operalhato ki? elegem van a nagybol meg apabol, hogymindigmindent leesznek meg leontenek, komolyan mondom, ha hazban laknank, a kertben tartanam oket, iszonyuak... :roll:
moose

Mi tortent Fulivel? Nem talaltam Macs eziranyu hozzaszolasat... :roll:

PRaxis: Gyorffy M. nemcsak kivalo szakember, de baromi rendes is! Mikor vegeztunk az uh-gal, mondtam, hogy faj a hatam, ne lepodjon meg ha alig birok felkelni. Erre visszaparancsolt fekvesbe, hogy megnezi a veseimet... :)

Dóra
KépKép
KépKép
dora_

Juc, tokjol megaszontad!! Te vagy a peldakepem :D

es meg valamiket akartam irni, de most lejart az idom...
moose

Helló!

Zuz

És milyen volt a vezetés? Mesélj! Én ma megyek először. :) De nagyon izgulok.

Uh. :( Én úri módon minden uh-t a Praxis-ban csináltattam, mert nekem ott volt a dokim is és össze tudtam kötni a dokilátogatással. De emlékszem, hogy Votivnak mennyire nem tetszett a 4D.

Indi, te szegény. Most én is nagyon mérges lennék a helyedben.

Oltásos infókat köszi. Remélem mi is új fajtát kapunk 15 hósat és nem fogja nagyon megviselni Bendit. Amúgy én is voltam mumpszos (ezt vajon így kell írni?), meg rubeolás is, de túléltem. Viszont nagyon haragszom anyámra, aki nem tudja megmondani, hogy csak rózsahimlős voltam-e vagy bárányhimlős is. A rózsát is csak azért tudom biztosan, mert az kiderült egy vizsgálattal. Anyám arra sem emlékszik, hogy pontosan hány óra hány perckor születtem, azt mondja talán délelőtt????? Komolyan nem értem ezt.

Juc

Én sokszor kiakadok a családomon, a sajátomon is, férjemén is, de mikor titeket olvaslak, látom, hogy legalább nem vagyok egyedül. :?

ruz
ruzicsky

Moose!

Példakép az azért túlzás :lol:
20170114224602

Ruz,Zuzi!

Ti most vezetni tanultok?De jó!

Moose!

Sokkal könnyebb autóval közlekedni a gyerekekkel,gyakorolj!Ha nekem ment akkor mindenkinek menni fog!
20170114224602

Dóra :) szia :) Fibi írta tgnap este, hgoy Fülicsek leesett és emiatt kórházba szaladás és ma ellenőrzés a program :(

Moose :) ugyehogyugye? én is mindig Jucusra hivatkozom :) Csak ő meg szerénykedik ls nem szereti ha dicsérgetik, de csakakzértis :)

És kokrétan pulykaraguleves semlegesítéséhez nincs ötletem, de mindenféle fehét textilhez ajánlom a marhaepe-szappant, szuperjó! Van kevésbé bájó a DM-ben és nagyon jó kis bájó Johiboltban.

Zuzmó :) pocakbaba-fogzás :lol: remélem, Bazsó fogzásán is tudsz lassan nevetgélni :)

indianyo

Szia Mindenki!

Fülicsek jól van. Ma a vizsgálaton megállapították, hogy kutya baja :D :D :D 8)
Történt, hogy van minékünk, a konyhában egy igen széles ablakpárkányunk, amit sokáig üldögélőnek használtunk, mostanában pedig Füli szokott ott, a szippancsos aljú üldögélőjében asszisztálni nekem, konyhászáskor. Elhiszitek, ha mondom, fogalmam sincs hogy csinálta???? Pedig ott mosogattam mellette!!! Az eddig bombabiztosnak ítélt üldgéjével együtt lelökte, vagy lerántotta, vagy ilyesmi, magát a konyhakőre. A mozdulatot a szemem sarkából láttam és mindent elhajítva kaptam utána, de így is elért a padlóig... (most is kiráz a hideg, ahogy írom..) Szerencse, hogy a konyhában is van szőnyeg a kövön. Persze üvöltött iszonyúan, de nem is ekor ijedtem meg igazán, hanem amikor kb. egy perc múlva elhallgatott...
és lógott a kezemben, mint egy fészekből kiesett madárfiók és semmire nem reagált.. ez csak pár másodpercig tartott, de iszonyú volt, nem tudo rá jobb szót. Nem bírtam elengedni a gyereket, de akartam egyszerre hívni a dokinénit, az apját, a kórházat, Pocakot, meg egy taxit. Aztán valahogy sikerült mindent elintézni, negyed kézzel és addigra már Fülicsekem is csak szipogva csavargatta az orromat, meg az ujjamat, amikor pedig arcon harapott, már majdnem teljesen megnyugodtam. A kórházban már felállt(pedig igyekeztem nyugton tartani), a vizsgálóban pedig belekapaszkodott a dokibácsi kezébe, felállt, két lábbal ugrált nevetve az asztalon és közölte, hogy "hőőőő-hőőő". Akkor azt mondták, hogy hazajöhetünk, de ma de. volt még koponya uh, meg neurológus, tegnap meg koponyaröntgen. Minden vizsgálat tökéletesen negatív, Füli jókedvű, vidám és most küldjétek a jól megérdemelt mókusokat és volánbusz-vezetőket.
Mindenesetre 10 év tutira ugrott az életemből...

Idike,
Pocakék Vácszentlászlón vannak, nagyiéknál és ott csak korlátozottan van net :)
rendelő.. :evil:

neet,
akkor én most mindjárt megszemlélem a képeidet, hogy tudom, merre keressem :)

Jucus,
anyósék de gáz!
:x a gyerekeknek egyébként is sokkal érzékenyebb a radarjuk ilyesmire..

Ancsi,
akkor a Denizsa-bulin átadom ünnepélyes keretek között a vízálló pelusokat :)

Zuzi,
neked eg a másik felét :)

Voltunk ma Fibivel főzni az ikeában, irtó finom epres-habosat ettünk :) illetve én ettem, Fibi meg ette volna, ha perpétum mobile Bálintja hagyta volna. Nagyón jó fej, eleven Kölek és naaagyon huncutan tud nézni. További eredmény: egy plüss csiga, aminek ha kihúzod a fejét, akkor zenél.

megyek, met felébredt a terrorista-palánta..
macskanyu

Zuz:
igen igen az építkezés az oka mindennek :lol:
A szabad/?!/ óráimban bújom a honlapokat,hogy mit/hol/mennyiért?
Pl.:baromi nehéz,hogy az utolsó kapcsolói is stimmeljen a fal színével,mivel mindenhol más színű lesz :?
A konyhabútor és a masinák méreteiről ne is beszéljünk :roll:
Annak nagyon örülök,hogy minden rendben veletek.Ha azt mondta,hogy kislány,akkor az is :!:
Mondjuk a paxis lesz a tuti,nekünk is ott mondták meg,hogy csajszink lesz :D

Macs:
kicsi babamacs jól megijesztett gondolom :( Hála az égnek,hogy Ő jól van :!:
Mi is voltunk 6hósan az ügyeleten Dorkával,mert letornázta magát a pelenkázóról :(
Nagyon rossz érzés volt napokig,de szerencsére nem lett semmi komoly baja.

Votiv:
az e mailem átment végül?
Igaz nem tudja Istit felülmúlni Dorka/szerencsére :lol: /,de egy kép arról,hogy Ő mivel borzolja az idegeimet manapság :shock:
Kép

petergabi

Indi!

Marhaepe szappan kicsit bizarul hangzik :lol:
20170114224602

Gabi,
ez a kép rulez!!! : :D :D :D

Moose,
totál igazad van, ami a biztonságot illeti, de mi elég sokszor megyünk autóval csavarogni, messzire is ( apa másként nem is nagyon tudna), és a nagyszülőkhöz is Szolnokra. Füli szokott aludni a kocsiban ha meg nem tudom hátradönteni a támlát, akkor csak a szíjak tartják alvás közben, a feje meg lóg a térdére kényelmetlenül. Ezért nekem a biztonság mellet fontos a dönthetőség is.
macskanyu

Indi, koszi!

Macska! Orulok, hogy az ijedtsegen kivul mas baj nem lett! Szornyu lehetett! :cry: Fulicsek eros, stramm kiscsaj!!!
Pocakekkal mi ujsag?

Gabi, lanyod :D

Dóra
KépKép
KépKép
dora_

Zuz, afp :( bar mondjuk amugy is minek :x viszont azzal egyutt szurik a hepatitist is, nem? es akkor mar nem volt teljesen ertelmetlen :)

Votiv, vedekezes es konyvszekreny??? :shock:

Zsan, nem, mi meg(?) az eddigi drnal vagyunk. szerencsere eddig csak oltasok miatt kellett ot latogatni, azt meg jol be tudja adni :lol: ja, az oltas-dolgot meg mar vegkepp nemtom. az is furcsa, h az uj szerint eggyel tobbszor kapnak dtp-t a kocok. vajh, miert? :?

Ancsi, azert nem teljesen veszelytelenek ezek a betegsegek. a mumpsz pl. a fiuknak kifejezetten nem elonyos: erosen lecsokkenhet a halacskak szama :( a kanyaro meg a lanyoknal lehet gazos. persze csak ha a szulok nem figyelnek elegge oda

Juc, ez az anyos/apos sztori eleg gaz. es vettek a lapot???

Moose, gyapju-szonyeghez leginkabb gyapju-mososzer. de megprobalhatod a mososzappant is (pl. plusban is kapsz), csak lehet, h akkor meg keletkezik egy vilagosabb folt. bar az ugyis koszolodik egy ido utan, nem igaz? :roll:

Ruz, azt az en szuleim sem tudtak, h voltam-e baranyhimlos! (de aztan nemreg az lettem, szoval akkor valszeg elotte nem voltam)

Macs, hat osszeszorult a szivem! de nagyon orulok, h jol vagytok! :)
recca

Recca!

Szerinted?!Aki 80 évesen erőszakosan nyomja a saját akaratát egy 4 évesre az megérti ezt a helyzetet?
De mondjuk annyira nem gáz,csak jó lenne a gyereknek egy nagypapa modell,de úgy látszik idáig tolerálta a gyerekem a papát.És a gyerekek nem hazudnak,ha nem érzi jól magát akkor nem megy oda!

Szegény apukám ha megélhette volna őket,de jó dolguk lenne a kölkeimnek!Ő egy igazi gyerekfun volt! :cry:

Most az erkélyen élvezkednek a zivatarban 8)
20170114224602

Indi :) Tatarozás :evil: Most volt egy hiábavaló utad :( nem csoda, hogy mérges vagy!

Juc :) Jól tetted, hogy megmondtad anyósnak, ha nem is változtat semmin (80 évesen már nem valószínű), de talán elgondolkoznak rajta. És nem kényszeríthetik Somát, hogy oda menjen, ha nem akar. Gondolom ezekután Te sem szívesen bíznád rájuk...

Moose :) pulykaleveses szőnyeg :( És ha Nagynyuszi és apa kiköltözne a kertbe, akkor lenne saját házuk is meg tálkájuk? :lol:

Gabi :) Dorkád nagggyon édes ebben a kosárban! Be kéne küldened vmilyen Ikeás pályázatra/reklámra, mert tuti nyerő!! :wink:
denizsa

Votiv,
értem :mrgreen: csak azért kérdeztem ilyen értetlenül, mert eddig peteérés-mérőt a környezetemben kifejezetten NEM preventív szándékkal használtak :D

Gabi,
én is frászt kapnék, ha a gyerekem almát enne :mrgreen: :mrgreen:

Moose,
kinek a vásárlás, kinek a pizza :mrgreen: és a gyerekeket majd pénzfeldobással osztjuk, jó? :)

Rec,
könyvszekrény... az egy nem is olyan hosszú történet, de majd votiv elmondja :D

Juc,
nagyszülők gáz. Én sem kényszeríteném a gyerekem oda, ahol nem érzi jól magát, csak azért, mert illik/rokonok stb. :(

Macs,
Füli egy gumilabda :D :D Örülök, hogy minden rendben!!!! Amikor Dóci zuttyan nagyot, én is rögtön azt kezdem figyelni, hogy utána nem kókad-e/hány-e stb., szerencsére eddig megúsztuk...

v
kisün

KÖnyvszekrényes story nekem is kimaradt! :roll:
Vera!

Azt a köpködösös mikroszkópost én is használtam fogamzásgátlásra.vagyis nem konkrétan azt hanem az eredményeit :oops:
20170114224602

Könyvszekrény sztem egyértelmű: ha köztetek van, tuti nem lesz gyerek. :mrgreen:

És itt volt ma Votiv és Isti és éééédesek a gyerekek még mindig. :))) Isti egy vizimanó, ha elmerül se zavarja, felpattan, vagy anyuci kihalássza, és rohan tovább. Eszméletlen. Eszter csak lefagyott és nézte. :D
És ha BÁRMIKOR panaszkodnék, h pörög a lányom, csak emlékeztessetek Istire plíz. Ennyire gyors gyerek nincs is. :lol: :shock: :lol:
neet
neet

Sziasztok!

Délben elvitték a lányomat Szolnokra. Olyan üres a ház :cry:
Azt hittem, majd milyen jó lesz egy kis pihi, meg majd nem győzünk programokat csinálni a zurammal, ehhez képest már azt tervezzük, hogy vasárnap mikor megyünk Szolnokra.

Macs! Szegény Fülicsek! Fura, hogy nem tartották benn a kórházban, nekünk ott kellett töletni egy egész napot. Brrr!
Édes lehetett, ahogy táncolt a dokinak.

Szerintem az a kavarás ezzel az oltással, hogy még a régi oltóanyagot kapják a 2006 előtt született babák, de már az új időpontokban, nem?
Mindenesetre én még mindig azon az állásponton vagyok, hogy Gréti nem kapja meg az MMR-t. Eddig még nincs is belőle gáz (bár már 2 hónapja aktuális lenne), csakhogy hamarosan fel kell keresnem kiskönyv miatt a védőnénit,és akkor kiderül a turpisság. Meg a 18 hósat be akarom adatni, ha már elkezdtük, viszont csak akkor, ha az új fajtát kapja, viszont fizetni most már nem vagyok hajlandó érte. Nem értem miért kell különbséget tenni gyerek és gyerek között.

Den! Bálintnak nagyon boldog szülinapot kívánunk!

Votívia! Nem semmi ez az Istók! Először megmosolyogtam a dolgot, talán azért, mert olyan érzékletesen tudod leírni, aztán belegondoltam és magam elé képzeltem, hát .... Nem tudom én hogy reagálnám le.

KépKép
KépKép
lindicita

sziasztok,
ma voltunk útlevelet csináltatni. Másodszor!!!Mert Igi első alkalommal nem volt hajlandó üvöltés-visitás nélkül megülni abban a kis lukban, ahol a képet csinálják... :?
ma ismét bepróbálkoztunk, és még pont sikerült lekapni, mielőtt kinyitotta volna a száját...azaz picit nyitva van... :lol:
De olyan édesek lettek a képek!!!!!!!!!! Igi olyan, mint egy törpeterrorista, B meg olyan, mint a MakaliKulkin az Anyu, itthonhagytatok cimű filmben!!! :lol: :lol: :lol:
irtó jópofák. Tök jó, h most már megkapja az ember a lejárt útlevelet, nem tom 10 évvel ezelőtt miért nem jutott senki eszébe a lukasztó??? Mert nekem olllyan , de olllyan útlevelem volt...volt benne görög, egyiptomi, amerikai, angol vizum...egyik szebb, mint a másik...annyit tudtam tenni, h lefénymásoltam, de az nem az igazi... :cry: :cry:

és voltunk corában, akartunk venni egy csúcsszuper mosógépet, de már nem volt, de vettem helyette Iginek egy csúcsszuper Rider szandit, hát csorgott a nyálam reá... :wink:

és van 600 Ft ért egy csomó dvd, kockafülü 1-2, macskafogó, zénó, stb, stb...
és ezresért a szokásos kisvakond, süsü, stb...mézga...

no, léptem altatni, legyetek jók!!!
és Macs, hétvégén megcsinálom a málnás csodádat!!!! :o

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Neet, ja csak ennyi? :? ez amolyan bolcsesz-fele megoldas? :mrgreen:
recca

Rec,
neet csak találgat :mrgreen:
kisün

Neet :D Istivizipók már alszik :D nem kellett nagyon tutujgatni :D Ti hogy álltok?

Eszti kedvessége, bája egészen levett a lábunkról minket, és a nagy cuppanós puszik!!! :D az is tök cuki volt, hogy nyanyának hívott :D

az utcai életveszély után rendesen remegett ám a lábam még az autópályán is...

röviden: Istit már betettem az ülésébe, mikor nagy sebességgel közeledett egy furgon, a másik irányból meg egy Smart, akik majdnem későn vették észre egymást, és egymás mellett nem fértek volna el, köztük meg az én kis autóm benne Istivel. én beugrottam az árokba, a furgon még épp le tudott fékezni, de marhára láttam magam előtt, hogy ez nagyon szarul is elsülhetett volna :shock: még szerencse, hogy be volt már kötve Istók.. de nem fokozom, mert Moose csomagol, és a következő komppal költözik is a holdra...

könyvszekrény: Neet tippje majdnem jó! szóval az a szoba, amit dolgozónak használok, még nincs bebútorozva. apafej szerint vennünk kéne nagy könyvszekrényeket bele, de én halogatom... :D

Macs, hála az égnek, hogy semmi baj, szörnyen aggódhattál, szegénykém! ez a nem mozgás mi lehetett? eszméletvesztés? horror :(

Gabi, kép nagyon édes :D mailt megkaptam, válasz folyamatban :oops: :)

Lindi, gratula a 9. héthez :D gyerekdokit nem tudod megkenni, hogy írja be az oltásszámot, de ne adja be? én nagyon féltettem Istit az MMR-től, de kivezetővel meg se érezte...

Kisün, olyan jó, hogy minden rendben, maradjon is így!! nagyon jól csinálod :) és igen, igazad van, a többség épphogy nem védekezésre használja a dolgot, lehet, hogy már én is lekéstem :shock: :P

votiv 8)
votiv

Votiv, most ebbol mar erteni kellene????? :roll: :shock:
recca

Recca,
passz, de ez jó megoldás lehet. :mrgreen:
Most már avassatok be minket, hogy lehet szekrénnyel védekezni, naaa!
Ja, közben Votiv, leírtad, kösz. :) Csak nem mégegy babaszoba..?
És Isti már be volt csatolva, ültetve, de én még hosszan búcsúzkodtam volna Eszterrel a karomban... úgyhogy árok másik felére mi léptünk. Azt nem írom, h ugrottunk, mert meghallottam egy kocsit, ami végülis 2 volt, és szóltam, h hoppá, jön egy barom, álljunk félre, de lehet, h ezt Votiv nem hallotta... mindenesetre minden jó, ha vége jó. Votivnak viszont láthatóan dobogott a szíve...

Macs,
végigolvastam, és meghűlt bennem a vér. Nincs folytatás, ugye?

Pgabi,
kosaras Dorka rulez. :D

neet
neet

Votiv!

Én még mindig nagyon bután ülök itt.ÉS mi a kapcsolat a könyvszekráények és a szex között?Vagy ez csak áthallás?vagy most mi van?
20170114224602

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?