Liv,
örülök a jó híreknek! Páromnak elmeséltem, hogy néhány kisfiúnak milyen kálvárián kell átmennie, s ő leállított, hogy ne is mondjam, mert mint férfi, piszkosul bele tudja képzelni magát a helyükbe, s attól teljesen rosszul lesz.
Liliknek Boldog Névnapot!
(ezt ma fotózta a párom az erkélyünkön)
Reditke,
lehet, hogy csúnyán hangzik, de tényleg kiélvezem most az újra egybabás státuszom. Hiányzik nagyon Benedek, de az első gyerekkel megszerzett tapasztalatokkal a hátam mögött, egy majdnem kétéves hisztije-igényei nélkül azért sokkal könyebb a babázás. Azt viszont nem tudom, hogy fogunk boldogulni ősztől, mert addig Benedek szinte semmit nem lesz Pesten (a nagyiék után megyünk nyaralni, majd már a két gyerekkel vissza a szüleimhez). Azt hiszem, nehezen fogja bírni a városi körülményeket, hát még ha majd bejön a rosszidő.
Mellgyulladás: csak Algopyrint szedtem rá, nálam ez egy nap alatt le szokott vonulni, csak azt az egy napot éljem túl.
Vera,
óriástörpe elnevezés magyarázata: Levente 4 hós mérlegelésen 8100 gr volt, s kb 69 cm. Benedekről naponta kapok híreket, állítólag szépen elvan hiszti nélkül, csak az etetések problémásak, ott aztán kihisztizi magát. Csillussal teljesen összenőttek, mint a testvérek, s időnként jól összeverekednek (akár a testvérek). Megy a bilizés is, már bele is kakil. Sokat rohangálnak meztelenül, az udvaron is, Benedek lelkesen segít pl. a viráglocsolásban. És alig akar telefonálni, pedig februárban ált. ő kezdte, hogy anya és ment a telefonhoz, most meg nem ér rá velem beszélni, annyi dolga van
Móni,
a másik topikban is azt mondják, hogy Levente rám hasonlít, az apja meg teljesen ki van ettől akadva. Ő eldöntötte már a kórházban, hogy Levente rá hasonlít és kész. Benedek meg inkább az én apukámra hasonlít, ezért is köti a párom az ebet a karóhoz, hogy legalább a kisebb fia rá hasonlít. Most úgy tűnik, a picur is apás lesz, legalábbis nagyon fellelkesedik az apjától.
Kormi