A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Szent Imre kórház azaz a Tétényi - Ikea szoba &eacut

Tropikárium: csak azért kotyogok közbe, mert nekünk Campona szinte minden(más)napos. Hétvégén sose menjetek, kilométeres sor áll a bejutáshoz, péntek du is húzós, de hétköznap, leginkább délelőtt vagy kora du tuti jó. Van egy ilyen leülős, elmélkedős része, ahol bambulni lehet a vizet, cápákat, és elgondolkozni az Élet Nagy Dolgain... na, ezt tömegben hogy? Meg egyáltalán...
Az pech, ha az ember kifog egy csoportot, de ha vár félórát, és később megy be, azok már rég lehagyták. És nem hinném, h egymást váltjk a csoportok, bár lehet ekkora pech is. Egyszóval: hétköznap rulez, ráérős kismamáknak úgyis minden na vasárnap. Vagy hétfő..? :mrgreen:
neet
neet

Ruzy!
na és milyen, és miért pont erre esett a választás, Bendi élvezi, vagy te inkább, és mennyibe került? :) a talin majd megnézem! :) Moosenak is ilyen kocsija van?

Denizsa!
gyermekeink kb. egyforma dolgokat csinálnak, főként, hogy egy napon álltak fel. ma már tett két lépést az ágyon, majd puff :) bele a párnákba.

Bográka!
puszi Doni járós lábaira!
ancsipancsi

[quote="lindicita"]H írta:lindicitaolnap moziba megyünk. Látta valaki a Szakíts, ha bírsz c. filmet? Érdemes megnézni?

Az előbb lementem a konyhába, de olyan óvatosan, nehogy Gréti felébrdejen, mire rájöttem, hogy nincs is itthon :roll:

ez olyan édi! férjed féle is jópofa :lol:
gödibarbi

Tudna nekem valaki dobni egy linket, ahol megnézhetem ezt a hiperaktivitásos vitát???
Köszönöm!!!

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

Annyit beszéltek erről a Szakíts ha bírszról,hogy most beteszem és megnézem.
20170114224602

szasztok csajok,

hát látjátok, ilyen Lynette vagy én!!! :lol: :lol: :lol:

Bog,
te dolgoztál a Vadasparkban????????De jó...képzeld, csillebércen nyitnak most egy iskolát!!!

egyébként még egy iccci picci gondolat a köz érdekében:
ma a kikában végigskubiztam a babkocsikat és elég jó áron találtam viszonylag jókat. Esernyőre csukhatós, tokkal vonóval (napfénytető, 5 pontos öv, IGEN MAGAS tolókar) mindez csupán 10k volt, és igen csak könnyű is volt a verda...ugyanez lebutitva (napfény nélkül, 3 pontossal, viszont szintén EXTRA MAGAS tolókarral) 7k.
Ez a magas azt jelenti, h pont akkora, mint a mi ct 0,5-ünk, odamértem. És a mienk a magas fajta, még a 190-es férjemnek is viszonylag kényelmes. Nekem meg tökéletes!!!
Szóval, ha vkit még érdekel...

:roll:

Kép

ZsanciKép
...hogy az utolsó emlékünk egymásról egy szép mosoly legyen...
zsancikant

Ruzy!
megnéztem képen, meg leírásban, elég klassz kocsinak tűnik, csak a 35-öt sokalltam volna érte anno, mikor az enyémet vettem 20-ért. :) a régi kicsit azért ne dobjátok ki, lehet, hogy jó lesz majd a Kisbendinek.
ancsipancsi

Bogárka :) www.tv2video.hu - itt a Mokkánál találod az illetékes riportot

indianyo

Bogárka, ha a Vadaskertben dolgoztál, akkor bizti ismered ezt a pszichiátert, aki a riportban volt, nem?

Johi, üdv itthon! :D hájról inkább nem magyarázok mert azt hiszitek azt akarom hallani, ááá, dehogy vagy te hájas, te tollseprű votiv... egyébként is inkább petyhüdt vagyok, két éve punnyadok :?

votiv 8)
votiv

Ancsi :) gratula az ágyon sétáló Lencsének :)

indianyo

hááát, nekem sem sikerül megnéznem, pedig sávszélesség rendben... :cry:

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Hű, de sokat írtatok! Nem megy az összes visszaolvasás.

Bogárka! Olyan nehéz bármit is reagálni...Örülök, hogy megoldódnak a dolgok. Csaj nagyon ügyi!!!
Éljen a „kisgorillád”!

Den! Igen! Én egy igazi mázlista vagyok! :lol:

Fibi! Mit csináltok Győrben?

Kisün! De ügyesen csináljátok a tesózást!!! :P

Angi talán kicsit még élénkebb volt ma, mint máskor. Gondolom az oltás miatt. Éjszaka 5x kelt fel a megszokott 2 helyett. Remélem ma már könnyebben fog neki menni.

Hiperaktivitás: szerintem is csak a gyógyszereladásról/gyógyszerfüggőség kialakításáról szól. :twisted: Mások a mai gyerekek, s ezt valahogy magyarázni, „orvosolni” akarják.

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Third Birthday tickers

Lilypie First Birthday tickers
gödibarbi

Azért szerintem valóban vannak "hiperaktív"vagy nehezen kezelhető gyerekek,ezt ne tagadjuk!
Nem vagyok szakértő és még sosem találékoztam gyógyszerrel kezelt hiperaktív gyerekkel de nagyon kemény dióval igen.ÉS sokat adtam volna ha bármilyen módszer le tudta volna csillapítani!

Mókusok,mókusok.......
20170114224602

ma 22.55 Duna Három szín: kék - szeretem :)

indianyo

Jucus:) Waldorf teli van tényleg hiperaktív - Vekerdi szerint hipermotilnak kéne mondani inkább - gyrekekkel. Valóban nagyon nehéz esetek ők - elsősorban a saját maguk számára. De a gyógyszer csak eltompítja és függővé teszi őket, az állapotukon nem javít :( Én tanítottam két ilyen kisfiút is... háááát... de lehetett velük boldogulni, csak tényleg nagyon sok segítség kell nekik. Egyébként az híres ember legnagyobb gyereke is waldorfos - és súlyosan hiperaktív kisfiú - volt, legalábbis amikor még odajártam - pszichológus és gyógypedagógus segítette őt és nagyon szépen javult.

indianyo

Ez a film tényleg kaka
20170114224602

Indi,
ez melyik hires ember???? :roll:

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Na, csak sikerült megnéznem a Mokkát, csak nekem ez a hülye Firefox nem engedte, de aztán visszaraktuk az Explorerre, és úgy sikerült.

Szerintem egyáltalán nem volt gáz a pasi, csak a nő beszélt félre. Együtt néztük Petivel, és ő azt mondta, hogy már a felénél, amikor a nőci már 88-adjára csak azt mondta, hogy ő pszichológus és gyerekekkel foglalkozik, na hogy akkor le is csapta volna.
És itt most szerintem nem is azon volt a hangsúly, hogy létezik -e hiperaktivitás vagy sem, mert ezt már az első percben tisztázták (hogy nem egyértelmű), hanem hogy droggal kezelik ezeket a szerencsétlen gyerekeket, ráadásul a számunkra hozzáférhető gyógyszertájékoztatóban tényleg csak töredék infók vannak a gyógyszertől, pedig nekem néha még attól is égnek áll a hajam. De ez mind benne van a könyvében, ha másért nem is,hát ezért érdemes csak bemenni egy könyvesboltba, és előkeresni a könyvből ezt a fejezetet.

Jó éjt!
lindicita

2,5 napomba került mire vissza bírtam olvasni, hogy miket írtatok!
izzadós simle

Szóval Először Macs esete aztán Bogárkáé??!! :shock:
Örülök, hogy mindenki jól van már! És nem semmi anyukák vagytok Ti én nem is tudom mit csináltam volna --szerintem gyerek hívja hozzám a mentőt :roll:

Vera: születéstörténet nagyon szép volt és megindító!

Indi: a háború az egyik megaparám :(

Votiv: kakahelyzet először vicces volt aztán belegondoltam jobban és már a szagokat is éreztem majdnem és igy már nem is olyan vicces 8)

Den: partin mi is résztvennénk ha elárulod hová is kell menni a sütivel. Répatorta jó lesz? Azt ehetik a gyerkőcök is nem?

Ez a hiperaktivitás divatbetegség most szerintem és a magukat piedesztára emelő anyukák kedvence, amire hivatkozhatnak, hogy milyen a gyerekük és milyen nehéz vele - azaz, hogy magukat sajnáltatni tudják. Szerintem egy csomó csupán csak igazán aktív gyerekre rögtön rányomják ezt a bélyeget mert ez most divatszó..sajnos

Rylie
rylie

Zsanci :) ha mit nyilvánosan elhangozna a neve, akkor asszem ezzel etikátlan tette hajtanék végre. Igazából csak azért utaltam rá, mert ő is ezért hozta el w-isibe a gyerkőcöt, mert máshol nem tudtak a gyógyszeres kezelésen kívül alternatívát kínálni. Nem állítom, hgoy itt feltétlenül igen, de a személyes figyelem és sok segítség mégis hat

Elszégyelltem magam erősen, ennyit pofázni!!! bocs, már én is meguntam a saját szövegemet, be iszárom mára. jójcakát, megyek filmet nézni.

indianyo

Én is Jucussal értek egyet, csak módjával...de azért BIZTOS van hiperaktiv gyerek. És a "megoldásban" meg Indivel értek egyet, bedrogozni őket nem megoldás. Ugye az a baj a gyógyszerek legtöbbjével, h a tüneteket gyógyitja és nem a betegséget...
ha ez nem is betegség, de a tüneteket elnyomni drogokkal...hmmm..enyhén GÁÁÁÁZ...
már csak azért is, mert ezek a vegyi anyagok előbb utóbb tényleg "ledarálják" az agyat, és a végén nem marad más, csak vmi takonyféleség, agynak csúfolva...
Erről mindig Vonnegut jut eszembe, aki csomószor irta, h a vegyszerek ölték meg az anyját...fiatal korában egy csomó nyugatót szedett, öreg korában meg megitta a lefolyó tisztitót...
szóval, ezek a szar gyógyszerek, amikkel az ember viselkedésén próbálnak változtatni sztem nagyon veszélyesek lehetnek, bár belátom, lehet, h van olyan élethelyzet, amikor csak ez segithet...

Kép

ZsanciKép
zsancikant

hát, nekem explorerrel sem ment... :cry:

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Hiperaktív gyerek pedig biztos van. Bár én még nem találkoztam ilyennel, csak eleven, rosszcsont, gyorsmozgású, azaz EGÉSZSÉGES gyerekkel. Sokmindenkivel egyetértek itt, nem is mennék bele. :)
Holnaptól nyaralunk, írhattok sokat, legfeljebb majd kérek valakitől egy összesítést, h nagyjából miről is volt szó. :mrgreen:
Mindenkinek szép hetet, ha sikerül, még benézek, cupp.
neet
neet

Ancsi :) Lencséd nagyon ügyi! Gratula!! :D Tényleg sok mindent egyszerre csinálnak :wink:

Rylie :) Küldök mélt 8)

Neet :) Jó nyaralást Nektek!!

Zsan :) Szívemből szóltál, sztem is lehetnek hiperaktív gyerekek, de a megoldást nem a gyógyszerezés jelentheti, hanem a velük való megfelelő foglalkozás. Csak ugye nem lehet minden gyerkőc mellé egy Indit állítani (és nem csak azért, mert Indi csak egy van :wink: ), hanem mert tényleg nincs MO-n még elég szakember és intézmény erre a célra. :( Nekünk az egyik rokon gyerkőc hiperaktív, nem tudom tényleg az-e, vagy csak mondják rá, de tény, hogy nem bír megülni a fenekén és odafigyelni pár percnél tovább és ebből az iskolában komoly gondjai adódtak, pedig nagyon okos egyébként, és a szülei nem tudták speckó suliba vinni, mert állítólag nem volt hely, így maradtak a különtanárok, 1 év kihagyás, stb....
denizsa

Den,
szivemből szóltál, mert valszeg sokkal kevesebb olyan ember van (mint Indi) mint olyan gyerek, akinek speciális igényei lennének!!!
kár...
de szép hétvégét mindenkinek!!!!!!!!!!!!!!

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Sziasztok!

Totálkáros vagyok :(
Délelött mentünk a budakalászi corába és útközben Pomázon azt látjuk,hogy furán áll egy autó a patkán félig, fekszik egy idősebb ember az úton-járdán ,3-an is körülállták,akiből egy mesterséges pumpálta a szívét.Mindhárom ember arcáról sütött a kétségbeesés. :cry:
Egyszerűen annyira megrázó volt,ráadásul azt sem tudtuk,hogy mit csináljunk.Álljunk meg mi is,de hát nem tudnánk segíteni?!
Viszont így csak elmentünk mellettük és nagyon roszz érzés volt,még most is a hatása alatt vagyok. :(
Nem is volt kedvem nagyon vásárolni,pedig az álmai sütő-főző csodáját vettük többek között.

petergabi

Barbi,
Györben barátnöm lakik, és azért aludtunk ott, hogy tudjunk éjjel dumálni :D és ennek örömére cirka 2 orát sikerült aludnom :P

Zsanci,
én is teljesen hasonlo babakocsit vettem az Árkád Baby Bell nevü boltjában. irtam is a részleteket Deninek. Amit te irsz, milyen márka?

KépKép
fibi

Indi,
Montessori suliba is visznek sok hiperaktiv gyereket, ott is jol kezelik öket, csak sajna ezekböl az iskolákbol/tanárokbol sincs egyelöre sok, ill. nem tulságosan támogatja öket az önkormányzat, stb...

KépKép
fibi

Sziasztok,
még benéztem, de nagyon pakolunk már. :)
Doninak nagy gratula a menéshez! :)
Lynette, az mi az?
Bár erre a válaszra most egy hetet várnom kell.
Üdv mindenkinek, és ahoj popicsek,
neet
neet

Neetéknél:

Kép

Kép
20170114224602

Lindi, ertettem en is. es nem is arra reagaltam, hanem, amit Votiv irt. na meg Moose kerdezett. hm? :)
recca

Neet,
Lynette én vagyok! :wink:
És JÓ UTAT, JÓ IDŐT!!!!!!!!!!!!!!!!!!JÓ PIHENÉST!!!!! 8) 8)

Fibi,
sajna nevét nem tudom... :roll: de nekem tetszett!!!!

Gabi,
ezeket én is úúúúúúúúgy utálom...én egyszer az m7-en láttam egy karambolt, a pasi a fehér furgonban, a kormányra dőlve feküdt...grrr...és ennyi az élet... :cry:

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Gabi! Ha már hárman segítettek valszínű csak útban letettek volna.

Fibi! Te úgyis jól bírod a nemalvást! :lol: Egy jó dumálást meg megéri a fekete karikákat :wink:

Neet! Jó nyaralást! :P

Ismét édesek a képek! :P

Mondtam már hogy egy angyal a lányom? Most csak úúúúúúúúgy indok nélkül írom :lol:

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Third Birthday tickers

Lilypie First Birthday tickers
gödibarbi

Gyerekek szépek, okosak, kedvesek - kutya is :)

Neet családnak jó utat!

És figyelmet, szeretetet, törődést minden gyereknek.

indianyo

anyám, mennyit írtok ti itt..

rólam: sajna mostanában nem sok időm van net elé ülni, építkezünk, lassan a vége fele járunk, szeretnék költözni még pocakosan, de kezd karcos lenni a dolog.

szóval, van 1 kisfiam, Levi, most lesz 2 éves 30- án, Péterfyben szültem, próbálom kitalálni miben lesz más a dolog. Pl. ott Eda simán ment, szokásuk, de itt nem sok jóval bítatott dokinénim.
Ő Dr. Kocsis Éva, barátnőm szült nála, de pehemre 2szer császár, úgyhogy tapasztalata leginkább ilyen téren van.
Dokinéni nagyon helyes, kedves, vele minden okés, bár kicsit beijedtem, hogy akkor milyen fájdalomcsillapításos módszer van még.
Igazából a mostani vizsgálaton kérdeztem rá a szülésznő választásra, de ment a kórházba, épp szülésre, igy nagyon rövidke vizitem lett, ő ajánlotta a 2 nevet telefonban, nem goindolotam volna hogy le vagok késve.. ő se mondta..
most megijesztettetek. Én akarok szülésznőt!

Olyan jó volt, hogy Levivel műszakváltáskor nem volt szülésznő csere, és biztosan tudtam, hogy ő ott van (férj is persze, de ő más, ő a támaszom, akibe kapaszkodhatom, és a fejemnél tanyázik, rám figyel, nem a lábaim közt), másnap is, meg még többször jött, hogy s mint vagyok. A 3.napon már mint egy régi ismerős :_) jó érzés volt.
gátvédelem: az előző dokimnál nem volt kérdés a vágás, (pasi), a beöntést elkerültem, mert jó későn mentem be ( 4 ujjnyi méhszájnál, fájdalak ekkor még sehol) pedig ő már mondogatta előre is, higgyem el, az jó- meg akart győzni- én meg talán ettől tartottam a legjobban- bevallom most se vágyom rá..sztem undorító- de persze nem tudom igaziból milyen is az.. témához vissza: aztán jó sokáig fájdalmas volt az a terület- nem szeretném még1szer. A kisfiam elég pici volt (2500gr) de áll. így is nehezen fért ki.. háát..

akkor megnézem a regisztráltak közti oldalt is, de azért köszi a reagálásokat
jó babázást,

Mese
meske

Fibi :) Éljen az éjszakai traccsparti! :wink: De régen is volt ilyenben részem! ...ööö... miért is?

Juc :) Gyerkőcök édesek! Látszik, hogy nemcsak a kendős kisasszonyok és Soma, henem még a kutyus jól érezte magát :D

Barbi :) Angi tényleg egy angyal, és ezt csak úgy írom :D

Tegnap voltak nálunk a rokonok Bálintot ünnepelni, mindenki jól betortázott, és úgy lefárasztották a fiatalurat, hogy 7-kor már aludt is :D
Bálint a tortákkal (itt még egyben voltak):
Kép
B. nyakig tortásan:
Kép
denizsa

Szia Meske!
Nekem egy nagyon jó bartánőm, szült épp így, hogy az elsőt a Péterfyben a másodikat itt...és az elsőnél neki is volt EDA (bár a Péterfyben kinek nincs...???), de másodszor azt mondta, hogy anélkül szeretne szülni...és élete nagyon jó döntésének tartja, hogy így döntött...azt mondja össze sem lehet hasonlítani a két szülésélményt...az igazi a második volt!!! Persze én nem akarlak rábeszélni semmire, de szerintem ne félj attól, hogy itt nincs - vagy nincs olyan simán - mód az EDÁ-ra!!! :)

Den!
Bálint édespofa!!! :) És ő is milyen nagyfiúúúú már!!! :)

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

Denizsa!
milyen tortái voltak a nagyfiúnak? próbálkoztatok a gyertyaelfújással? én most elkezdtem gondolkodni, hogy milyen tortát vegyünk majd Lencsémnak, de asszem a sima marcipánost megengedem majd, hogy egye.

Mese!
állítólag nem a beöntés undorító, hanem ha nem öntenek be, és szülés közben az ember bekakkant. erre a dokim azt mondta, hogy ő már ezt megszokta, de a szülő nőnek elég kínos érzés, ezért jobb a beöntés. én sem kaptam, mert császáros voltam, meg stb... :)

HIPERAKTÍV:
én nem érzem magam hiperaktívnak sajnos, alig tudtam ma is lábra állni, meg takarítani, de azért kipróbálnám azt a szert, amit ezek a szegény gyerekek kapnak, hátha felpörget :) . ez lenne életem első drogja. (már amiről tudok)
ancsipancsi

Neet,
jó utat, de ezt már csak jövő héten olvasod :D

Bogárka,
járó Doninak gratula!!! :)

Ancsi,
én mióta hazajöttem a h-ból totál hiperaktív vagyok, ennyire jól esik a pocaktalanság :) Beöntés: nekem egyszer sem volt, de szülés közben már annyi minden más érdekes történt, hogy erre a részére nem is figyeltem :D

Deni,
ide nekem a tortát... mindegy, melyiket :mrgreen:

Meske,
remélem, sikerül a szülésznőválasztás!!! Nekem egyszer sem volt beöntésem, mindig sikerült túl későn érkeznem :mrgreen: De a szentimrében, ha kifejezetten nem kérsz, nem adnak.
Fájdalomcsillapítás: van lehetőség az eda-ra, de tényleg nem mindennapos, és nem minden orvos szereti. Más fájdalomcsillapítás: azt hiszem, nospát szoktak még adni, de az max. pihentet, nem hosszútávú. Én kifejezetten nem kértem fájdalomcsillapítást egyik szülésemnél sem, de ez annyira egyénfüggő. Ha jól emlékszem, akkor Moose szülte az első lányát edával, a másodikat pedig eda nélkül, esetleg tőle megkérdezheted, hogy mi volt a különbség!
És mindig gondolj arra, hogy a második szülés általában rövidebb, mint az első, főleg a kitolási szak, szóval lehet, hogy mire annyit tudsz mondani, hogy eda, már ki is bújik a baba :D

vera
kisün

Den,
Bálint arca az első képen nem semmi, mint egy kis vigyori ragadozó, aki épp meglátta áldozatát :mrgreen:
kisün

Deni,
képek nagyon jok :) és igen, az uj "tocsival" megyünk kedden :)

Johi,
és hol nyaraltatok? már hiányoztál :D

Barbi,
fekete karikák nem is lettek, mert du. aludtunk egy jot hármasban :D

KépKép
fibi

Lindi,
végül megnéztétek a filmet? mi most a Da Vinci kodot akarjuk megnézni.

KépKép
fibi

Ancsi :) Aktív: Néha én is úgy érzem, hogy jó lenne egy kicsit kölcsönérni Bálint Duracell-elemeit :wink:
Bálint túrótortát és sacher tortát kapott (gondoltam a nehéz csokikrém helyett a vékony baracklekvár is elég), neki a sacher jobban bejött, majdnem az egészet megette (sejtheted, milyen színű volt a mai kaksi :oops: ), de a túrósat is megkóstolta. :D
A marcipános sztem is rulez, én láttam a Szamosban olyan szines formás tortákat, amikről a csajok is tettek fel képet, nagyon szépek, de sztem kicsik, legalábbis a 16 szeleteshez képest (az áruk meg majdnem 2x annyi...), de jövőre talán majd kipróbáljuk.
A gyertyát próbáltuk elfújni, nem igazán érdekelte, sokkalinkább meg akarta fogni... (végül én fújtam el, és úgy kapta meg szemrevételezésre).

Vera :) Pocaktalan hiperaktivitás :mrgreen: Akkor nekünk is hiperaktívnak kellene lennünk, nem igaz? Vagy csak kezd kifogyni az elem? :lol:
És a kis ragadozó majdnem teljesen elpusztította az áldozatát :wink:
Hogy vagytok? Marci baba szépen alszik az éjjel?
denizsa

Denizsa!
én egy malacos tortát néztem ki a Szamosnál, de mivel 7eFt (!), nem veszek. ez már kicsit túlzás, nekem nagyon drágának tűnik! most még csak úgyis nekem tetszene. de a kicsi csokitortájuk is nagyon finom, és jóval olcsóbb is.
ancsipancsi

Fibi :) Bálintod nem semmi! Már tocsitok van!! :D Majd megnézzük! :wink:
denizsa

Ancsi :) A lényegre tapintottál! Én is pont így gondoltam :wink:
denizsa

Barbi,
bocsi, hogy nem vettem fel a telefont, B itt alszik a közelben.

KépKép
fibi

Deni,
nemcsak tocsink van, hanem autonk, meg dolyónk is (=kölesgolyó) :D :lol: :D És téttát ebédeltünk, meg ammát uzsiztunk :D :D

KépKép
fibi

és Deni,
mindig elfelejtem irni:
képzeld, Bálintnak mégsem multak el a pöttyök a hintöportol, majd 2 hétig piros volt szegénynek... és Baján unokatesom adott egy specko kenöcsöt, amit allergiás kiütésre :!: adtak a lányának, és attol ELMULT MÁSNAPRA! :) ezek szerint a melegre allergiás a gyerekem, és mástol is hallottam közben, hogy ilyen létezik. Ahol izzad B, ott jönnek a pöttyök... Barátnöm meg mesélte, hogy ö meg a hidegre és esöre allergiás, ott pöttyözödik a böre, ahova ráesik az esö... Jo, mi? :D :roll:

KépKép
fibi

Csajok!
A mi tortáink a szamosnál 5500 péz voltak, épp annyiak, amennyiért a schillernél szoktunk egyéb szülinapokon a 16 szeletes feketeerdőt rendelni....de ezek a marcisak olyan tömények (DE nem töményem és émelyítően édesek, hanem egyszerűen olyan csupacsoki-csupaíz), hogy ebből nem kell annyi, mint másból....szóval sztem megéri :)...meg hát a gyereknek is poén :)...bár most nekünk is inkább már Petra kedvéért volt, 1 évesen még ő is csak homemade barackos túrótortával ünnepelt :)

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?