Sziasztok!
Látom Roki sem tud napirendre térni, ahogy én sem...
Teljesen egyetértek az ő írásaival!!!!!!!
Én sem hittem volna, hogy ez lesz ebből a dologból!!!!
Egy ilyen aprócska ügy miatt, hogy mit adott Megann vagy Angelani enni a gyerekének.
Vagy már nem is tudom honnan indult ez a nagy .....-ság!!!
De mondjuk mondom a legfelelőtlenebb és legnagyobb marha ezek után gondolom én vagyok a hülye sima tápimmal.
Képzelem mit gondolnak akkor rólam egyesek!!!!!!!!
De megszoktam ezt már az életben, hogy jó nagy pofonokat kapunk!!!!
Csak az a baj, hogy nem tudok én is megváltozni ilyenné.
Sajnos én alapjában amíg nem bántanak szándékosan túl jóindulatú és naívan őszintén állok az emberekhez, abból kiindulva akkor azt kapom vissza tőlük.
Jó lenne már egy nagy bunkóvá válnom, hogy ne essenek rosszul az ilyen dolgok.
Csak sajnos az nem én lennék akkor már
Jaj nem is tudom mit írjak még, annyira rosszul esik........
Fele banda ott van, akikről én is azt hittem hogy kedvelnek valamennyire
Nekem már nem ugyanaz így ez az egész, és az a baj, ha én ekkorát csalódok akkor nehezen tudom túltenni magam!
Na mindegy, még jó hogy most megyünk majd nyaralni, legalább kipihenek mindent..........
Ja még egy fontos dolog!!!!!
Azok akik nem bírták ezt a társaságot azok egymás közt akár Skypeolhattak is volna, és akkor nem kellett volna szétszakadnia ennek a társaságnak!!!!!NEM???????
Na mindegy csúnya dolog volt ez szerintem.
És most komolyan azt gondolom így utólag ZSÓFYRÓL, hogy benne volt annyi hogy nem nyított egy új topicot, hogy menjen oda aki vele ért egyet(pedig tutira kettészakadt volna már akkor a csapat!!!!)
Hogy inkább nem írt!!!!!
Ezt sem gondoltam volna, hogy még ilyet fogok írni róla.
Pedig köztünk sokkal durvább szócsata volt!!!!!!!!!!!!!!!!
Na mindegy, hagyjuk csak szomorúvá tesz komolyan....
felesleges sírni ezen, ez olyan mint egy kihűlt kapcsolat, amit már az egyik fél nem AKAR !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Puszi minden kedves hű topictársamnak és kérlek maradjatok legalább ti, nehogy már ezért szűjnön meg az EREDETI
Várok még mindig szeretettel mindenkit -aki úgy érzi tud normálisan ellenni kisbabájával a többiekkel - hozzánk július 28-án!!!!!!!
Esetleg Pestről is ki tudj jutni valaki valakivel, vagy másképp is megoldható.
Hari!
Pl. vonattal Nyugatiból 40 perc és kimennék elétek az állmásra